Új privát üzeneted érkezett!

Köszi csajok!
torokgyulladás feltehetőleg valami vírusfertőzéssel, mert iszonyú izomfájdalmaim vannak.

Zsuzsi :D
jópofa az overall.
Én is ilyesmit vettem mind a 3nak a télre.
(hol veszel Te S.Oliver cuccokat gyerekeknek?)

a fülhőmérő:
beteszed és utána kicsit meg kell billenteni, hogy pont a hallójárat felé legyen.
nekem 2 braun van, és mind2 jó.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok :)
Jobbulást a betegeknek!

Emma :)
Mi is flp-t szedünk, én szoktam adni Balázsnak egy fél multikids-et. Imdja, ha meglátja a dobozát mindig enni akar belőle :D
Jó hamar érzed a tesót, de hát azt mondják, hogy a második babát hamarabb érzi az ember :)

Katyerina :)
Köszi a a képet a kulcsos házról, ezt láttam én is, de már van egy csomó formabedobonk, azt nem akarok neki venni mégegyet. Ha nem találok jobbat, akkor a Gowi garázs lesz a befutó, amit Orsi is írt.
Nagyon aranyosak a lányaid :)

Kata :)
Nekem legutóbb a torokfájásomat végül a propoliszos méz gyógyította meg. De az kb 2 nap alatt, pedig elötte már rengeteg strepsilt elszopogattam. Köhögésre meg nekem a hársfatea szokott jó lenni. Ezek szoptatásbarátok :)
Dokitokat cseréld le, érdeklődj körbe, hogy a környéketeken melyik a jó gyerekorvos és jelentkezzetek át. Mi sem a körzetes dokinl vagyunk, hanem akit a házbeli anyukák ajánlottak.

Hajni :)
Mi dechatlonos dzsekit, sínadrágot, overallt vettünk. Az egyik barátnőm szerint a dzseki nem elég vastag, pl -10-ben már nem lesz jó. Mondtam, hogy -10-ben én nem akarok kimenni, úgyhogy ebben nem látok problémt :D EGyébként tényleg ad alá az ember egy polár pulcsit, és a szél sem éri őket, úgyis sokat mozognak. (kivéve, amikor fél órát ücsörög a hintában én meg odafagyok :evil: )

Zsuzsi :)
Engem is érdekelne, hogy hol veszel gyerek S.Oivert.

Balázs ma megkapta a 18 hós oltást, meg a prevenart is. Volt ordítás rendesen... Most alszik, el ne kiabáljam....

wish
 
 


Wish! Épp most vettem én is "oroszlános vitamint". Ádám hívta így anno. :lol: Abból 1 egész nem mehet már? 2 éves kortól ír kettőt. Vagy akkor adok minden másnap, de állatot nem felezek. :oops:
Hársfateát szeretem, még hársfa szörpöm is van. :lol: Propoliszos mézem is van, nem valami finom, pedig a mézet imádom. :? Ez már a második propoliszos napom, de mintha belemennék még mindig, most rosszabb, a porcikáim is fájnak, mint Orsinak.
Én formabedobós házikót vettem, a kulcsokat is egyeztetni kell formára is, nem egyszerű, csak a kör. :lol:
Hogy kaptátok egyszerre a 2 oltást? :shock: :shock: :shock:
Zsuzsi! Szuper overál! Én nem veszek már overált, marad a használt amit vettem, mert kabát-nadrág koll. is van kettő - ennek elégnek kell lennie. Te megkaptad már a Next-et?

dkata
 
 

 
 

Kata, Orsi!
jobbulást! beindult a téli takonykór? :(
Nekem a propolisz is ízlik. A mézzel kapcsolatban meg ismét beigazolódott jótékony hatása. Kanadai kutatók antibiotikum rezisztens baci törzseket oltottak mézbe és kimúltak mindegy szálig. Pár hónapja olvastam...

Fülhőmérő: domotherm vagy valami ilyesmi a márkája. Gyógyszertárban vettem. Ja és nem utolsó sorban nagyon gyors. A csajok is bírják. Sőt az az előnye is meg van, ha jön a doki a fül lámpával akkor csak mondom, hogy fület mérünk mindkettő megmerevedik és simán megnézi őket a doki. ellenben ha szakszerűen lefogom őket ordítás van.

Overall-t a kikben vettem. Nekem melegnek tűnik, de mínusz x alatt nem nagyon fogunk kimenni.


és most hogy előkerültem, megint eltűnök pár napra. A hétvégén apával Sárvárra megyünk wellnessezni. Semmi gyerkőc, csak mi ketten. Másfél év óta ez az első ilyen. Na jó volt egy éjszaka Sziget, de akkor is már 2-kor otthon voltunk....

katyerina
 
 


Lányok

Békéscsabán, a plázában van egy nagy gyerek S.Olivér bolt. De Kecskeméten, a Malom plázában is vettem már többször.
Pénteken, Olivér napon minden szaküzletben a teljes árukészletre 30% kedvezmény lesz. Az overálunk belseje polár, és ez -15-ben is bőven elég lenne (ha kimennénk)

Lányok, mi játszóház-függők lettünk. Nagyon jól érzi magát ott Olivér, a héten voltunk minden nap eddig.

Kata

nem kaptam meg a nextet, még tegnap írt Dina, hogy most érkezett meg neki minden. Pedig én direkt csak olyanokat választottam, ahol In Stock állt.

Wish

én is csodálkozok, hogy egyszerre kaptátok meg a 2 oltást, a mi dokink azt mondta, nem adja be a 15 hóssal együtt.

Kép
zsuzsi73
 
 


mi is egyszerre fogjuk kapni a 18 hóssal a prevanart.

ja meg Gödöllőn is van gyerek s.oliver, de még nem találtam méretet nekik.

katyerina
 
 


Lányok!
Receptekért jöttem! :lol: Mindenféle ötlet érdekel, ami 9 hónaposnak adható!!!!

Kata!
Még adós vagyok 1 receptért, amit pótolni fogok ígérem! :lol:

Kép

Kép
donika
 
 


Donika! Várom a receptet! :lol:
Nálam legtöbb főzelék így nézett ki: oliván megpároltam a husit, mellé tettem a zöldséget (ha olyan zöldség, akkor hagyma és fokhagyma, zöldfűszerek is), ha kész turmix. Evéskor naturjoghurt ment bele (amit normál esetben habarnék). 9 hósan milyen zöldség mehet, az benne van a táblázatban, amit mindig felrak vki, aki tudja, hol van. :lol: :lol: :lol: Biztos most is így lesz.
Mikor már adsz majd glutént, akkor lehet tésztaszószokat készíteni, és azt kézzel meg tudja enni. De ez a Te döntésed, van aki ad már 9-10 hósan, van aki 1 év után.

Zsuzsi, nekem azt írta, a csizmát elküldte Mo-ra, azért kérdeztem, de a többi cuccom nekem se jött még. Akkor rákérdezek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dkata 2008.11.19 18:30-kor.

dkata
 
 


nálunk is kaptak rendszeresen a gyerekek egyszerre 2 oltást.
az a szabály, hogy élővakcinással mást nem lehet adni, de elölt v. szegmenses vakcinával bármit bármikor.
élő után min.4 hét szünet kell, másik után min. 2 a köv. oltásig.

Zsuzsi :D
köszi, legközelebb ha megyünk anyósékhoz, megnézem.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Kata,
Tényleg, el is felejtettem írni, hogy megcsináltam én is a puszedlit! Se’perc alatt elfogyott, sajna a 80%-át én tüntettem el.
Milyen könyveket rendeltél? Én Balunak Boribonos meséket Mikura, meg persze rendeltem magunknak is, de visszafogtam magam, mert ott áll egy rakat a polcon, amit csak megvettem, de még nem olvastam el.
Vitamin ügyben azt akartam kérdezni, hogy Te a Cebion multi mellett adod a D vitamint is? Én elvileg igen, de olyan sokszor elfelejtem. :oops:

Hajni,
Én játszósnak egy vékonyabb overált vettem, ha túl vastag, akkor belemelegszik. És van külön kabátunk, ami jó meleg, ha babakocsizunk.

Emma,
Szép pocakod van!

Zsuzsi,
Nagyon jó az overál!!!
Nálatok mennyibe kerül a játszóház? Ami itt van közel hozzánk elég drága és még sose találkoztunk ott gyerekkel, ezért inkább nem is megyünk :? , maradunk itthon vagy bemegyünk Pestre néha.

Orsi, Wish
S.Olivert a Bécsi úton is tudtok venni, a Kolosy piactól nem messze van. (és nagyon jó akciók szoktak lenni a szezon végén!) Mondjuk nincs túl nagy választék gyerekruhákból, de amik vannak, azok általában jók.

Katyerina,
Kellemes mézes napokat!!! :D

Wish,
Én Balum is két szurit kapott ma: a menjugate 2-t és a prevenart. Csodálkoztam ,hogy egyszerre adja a doki, de azt mondta, hogy mehet és legalább egy stresszel megússzuk.

Szegény Balu már nagyon kivan a dokitól, már akkor ordít és remeg, mikor leültetem a vizsgálóasztalra. A Ti gyerkőceitek is ennyire félnek?

Most látom, hogy nem lesz ma született feleségek! :evil:

Kép
bandika
 
 


Zsuzsi,
Gyönyörű az overál! Viszont én mindenképp kétrészest akarok, az egyrészes nekem kicsit olyan, mint a fűzős cipő, macerás!
Képzeld, ma kidobtam a digitális hőmérőt, ilyen 35-36-okat mért, ami nekem sose volt! Az alap-testhőmérsékletem kicsivel mindig 37 fok fölött van. A higanyossal csekkoltam a fülhőmérőt, és kiderült, hogy az mért jól! :shock:

Emma,
Nagyon csini pocak! Az enyém is kb. ekkora, de szerintem még a túlstimu miatt is, na meg a sok zsírtól!:? :oops: :lol: De jó már neked, hogy ilyen elöl tartasz, biztos megnyugodtál!
Vastagabb kabátnak azé’ örültem volna, mert februárban elmegyünk síelni, és ott jól jönne, ott lehet, hogy lesznek mínuszok!
Zalánnak használt a kenőcs, már feljön a bőr a kukiján?

Wish,
Teszel fel képet a síruháról? Szegény Balázs, reméljük holnapra már átalussza ezt a gyötrelmet! Mi is kb 1,5 hét múlva kapjuk a 18 hóst! Hová kapta?

Katyerina,
Mi az a kik? Jó hétvégézést apával!

Kata,
Csak mert apának csináltattunk dioptriás napszemüveget (vagy írtam már? ), mert képzeld lehet! Tökre megörültünk! És annyiféle madzagot árultak, hogy azon gondolkodtam, vajon melyik lenne jó Bálint szemüvegére!

Bandika,
A Cebion multi az a Cebion, vagy van belőle másik is? Szegény Balud! Az enyém is már akkor csimpaszkodik rajtam, amikor meglátja a dokit, le nem veszi róla a szemét! És persze akkor is üvölt, ha csak meghallgatja.

Lányok, a tartós 38 fok körüli testhő ugye még nem árt a babának? Nem akartam gyógyszert, hogy az immunrendszerem beinduljon, de muszáj volt mégis bevennem egy algopirint.

Korábban már megnéztem, hogy Pesten hol lehet kapni S. Olivert: a Budagyöngyében, a Rózsakertben és a Csillagvárban. Én mindegyik helyre csak apával tudok eljutni sajna. :(
20140901102739
 
 


Köszi csajok! :D

Kata
megírom privibe, én miket nyomatok!
Komolyan mondod, hogy nem felezel? :) azért megeszed a husit nem? Szerintem napi 1 mehet...

Zsuzsi
szép overál tényleg, de a 2 részes szerintem is sokkal praktikusabb. A kabátot ugye gyakrabban használjuk...
S. Oliver van még Camponában és Lurdyban is, legalábbis létezett

Katyerina,
wellness apával! de jól teszitek!
pont reggelinél beszélgettük, hogy májusig kellene még apával egy szabad hétvége kettesben.... de most még nem bírom elképzelni, majd jövőre

Hajni
az ember sosem nyugszik meg teljesen... De persze 12 hét után kicsit kevésbé aggódik... Azért a szombat megint egy lépés lesz a nyugi felé :)

Kép
Kép
emma1976
 
 


Bandika

A D vitamint most még adni kell télen mindenképpen. nekem a cebion mellett van, egyszerre adom be a reggeli tejpéppel.

A játszóház 600/óra. Kb 4-5 baba van mindig, Olivér korúak, meg kicsit nagyobbak. Tegnap, amikor megérkeztünk, még le se tudtam vetkőztetni, már startolt befelé, a csúszda irányába. és olyan jó meleg van ott, egy szál bodyban + harsinyában van ott. mindjárt teszek fel képet.
Nálatok mennyi a játszóház óránként?

Én is meglepődtem, hogy nem volt született feleségek, de ami helyette volt, az is jó sorozat nagyon.

Tudom, hogy az overál nem olyan praktikus, mint a 2 részes, de van ezen kívül 2 vastag kabátunk is (mostanában 1 nap - 1 kabát, olyan koszos lesz), az overált akkor adom rá, amikor lent szaladgálunk, és lehajol örökké, mert pl. szedegeti a kavicsokat. Na, ilyenkor sokkal jobbnak tartom az overált.

Kép
zsuzsi73
 
 


Kép

Kép
zsuzsi73
 
 


Zsuzsi! Nagyon aranyos Olivér, hogy élvezi! :lol: Mi már ezer éve nem voltunk, most ez a betegség is... Majd én is lefotózom már Bálintot a játszóban, eddig még nem vittem gépet. :oops:

A Cebion csepp szerintem csak C vitamin, amit én adok, az Cebion multi, multivitamin szirup. A D vitamint is adom, azt mondta a doktornő, adjam. Kíváncsi vagyok, megeszi-e a rágóvitamint, akkor majd felváltva adom. A D vitamint én is sokszor elfelejtem, pedig előttem van az asztalon. :oops:

Emma! Persze hogy eszek állatot, nem azért írtam. Csak egyszer Ádámmal gipszkiöntőztünk, ilyen 3D-s formák voltak, télapó meg macska, és sehogy nem tudtam kivenni a formából, csak úgy, hogy leszakadt a fejük... nagyon gáz volt, bőgött a gyerek meg én is, aztán gyorsan próbáltam megreparálni... :oops: :oops: :oops: :oops: Annyira emlékszem rá, pedig vagy 10 éve volt.
Várom a privit.

dkata
 
 


Zsuzsi
nagyon huncut képet vág Olivér! Látszik, hogy jó a móka :D

Kata
ja, most értem
privi ment

Kép
Kép
emma1976
 
 


Katyerina :)
Kik diszkont hol van? Gödöllön? Én Ausztriában vásároltam Kikben Balázsnak és tök jó és olcsó volt.

Zsuzsi :)
Nagyon aranyos Oliver :)

Kata :)
Propoliszt én sem szeretem, de használt.

Hajni :)
Kik egy ruhadiszkont, van pl. Ausztriában és Szlovákiában. Nagyon jó gyerekcuccaik vannak és olcsón. Pl polárpulcsit 4,5 euroért vettem.
Ezek a decathlonos cuccaink:
Overall: http://www.decathlon.co.hu/HU/product_8037090-26757419/
Dzseki: http://www.decathlon.co.hu/HU/product_8071333-53999768/
Gatya: http://www.decathlon.co.hu/HU/product_8071347-53999811/
A dzsekit és az overallt féláron vettem :) A csizmája is innen van, de arról már tettem fel linket a múltkor.

wish
 
 


Katyerina!
Jó hétvégét apával :)És a lányok kinél kivel lesznek? illetve hogy szántad rá magad eddig te sem nagyon akartad másra hagyni őket.

Wish!
Remélem Balázs jobban van és már el is felejtette a szurikat. Én mindig azt modnom az enyémeknek bírnotok kell anya is iszonyat mennyiségű szurit kapott hogy lehessetek :)

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi :)
Ma hőemelkedése volt és nyűgöske volt, de nem vészes. A legrosszabb az volt, hogy fél 12-kor elaludt aludt egy órát, aztán hiába próbáltam volba meg altatni késöbb, persze akkor már nem aludt, így estére teljesen kipurcant. Na meg én is kipurcantam, én is szívesen aludtam volna délután ;)
Én szoktam példálozni a szurijaimmal, de azért az valahol igazságtalan, mert én "akartam" azokat a szurikat, meg felnőtt fejjel azért könyebb már elviselni.

wish
 
 


Zsuzsi,
kis vigyori! :lol:

Kata,
megjegyzem akkor ezt a Cebion multit is, köszi!

Wish,
nagyon jók!:D A kabát polár belül? Mennyire vastag kb.? Köszi a Kik-infót, még sose hallottam róluk.

Én már nagyon régóta nem adom a D-vitamint, jó, hogy írtátok, majd rákérdezek a dokinál mindenképp!

Holnap csak du. 4-re megyek UH-ra, utána referálok!
20140901102739
 
 


Olivéreknek boldog névnapot!
Vendég
 


Köszi Hunci, bár mi tavasszal tartjuk! :D Zsuzsi Olivére viszont ma tartja, boldog névnapot neki! :D
Kép
20140901102739
 
 


Köszönjük szépen :D :D :D

Hajni

azonnal írj ha végeztél, mert nagyon várlak :D

Kép
zsuzsi73
 
 


Zsuzsi!
Olivérnek sok boldog névnapot. :)
Ja nem is írtam tegnap nayon aranyos ez a csúszdás kép. :)

Hajni!
Drukkolok nagyon. :)

Wish!
Örülök hogy jobban van. Az alvást meg elhiszem hogy Te is fáradt vagy én minden nap mostanában ledölök velük egyszerűen nem bírok fent maradni. :oops: :oops:
A szurban meg igazad van de valamivel kell őket motiválni :) Enyémek igazán még nem sírtak miatta elkezdi de mire igazán sírna már vége mehet is a dolgára és megnyugszik egy kis rudival vagy valamivel. Muszály adni neki mert a másik is ott van és nem tudom sokáig az elsőt vigazstalni. De a második már ált mikor oda kell ülni sír. :( De hamar elmúlik :) Na jövő héten jön a prevenar majd meglátom mit szólnak. Rég voltak 18 hósak mikor utoljára szuri volt.

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsuzsi,
BOLDOG NÉVNAPOT OLIVÉRNEK!!!!

Nagyon jóképű a kiskrapek, édesen mosolyog a képen!
Itt egy ezres egy órára a játszó. Az ugráló része az jó és szerencsére mi is bemehetünk Baluval, de a játszósarok már elég gagyi, tökre le vannak strapálva a játékok. :evil:

Hajni,
Várjuk a híreket!
D vitamint 1 év fölött csak télen kell adni 2 éves korig kétnaponta, legalábbis a mi dokink szerint. A cebion multiban van pl. D vitamin is, Balázs szereti nagyon, pedig irtózatosan geil.

Kép
bandika
 
 


Hajni híradó:
Egy 9 mm-es petezsákot láttak, úgy néz ki, lakik is benne Valaki! További hírekkel majd jön Hajni később. :lol: :lol: :lol:

Mi gázul vagyunk mindannyian, én ma nem is tudtam felkelni, csak amíg elvittem a gyerekeket az orvoshoz. Megyek is vissza az ágyba, csak gyorsan megfürdetem Bálintot. :oops: :cry:

dkata
 
 


Szuuuuper! Hajninak és a kis zsáknak nagyon örülök!!!!!!!!!!!
De jó, hogy írtok, nem tudtam volna elaludni hír nélkül :D

Kép
Kép
emma1976
 
 


Bandika,
köszi a vitamin-infót! :D

Emma,
édi vagy! :oops: :D

Kata,
köszi a tudósítást! :D

Nos, kicsit olyan voltam, mint az egyszeri ember: láttam is meg nem is... :lol: A doki látta a petezsákot, megmérte, 9 mm. Úgy vélte van is benne valaki, de lehet, hogy csak szikhólyag vagy vmi más. :shock: Még mintha pulzálást is látott volna, de azt mondta lehet, hogy nem jól látta. :lol: Hozzá kell tenni, a gépe meg nem egy csúcstechnikájú professzionális UH-gép, nagyjából csak maszatokat mutatott.
Tanulság: megyek csütörtökön a Kaáliba! :roll: :lol: Köszi a szorítást, továbbra is igényt tartanék rá!:roll:
Drága dokim nagyon megörült egyébként, láttam megcsillanni a dollárjeleket a szemében! :twisted: :lol: Jó nagy franc! :twisted:
20140901102739
 
 


Sziasztok!!!!

Hajni!!!!!!!!!!!!
Úgy örülünk!!!!!Vigyázz magatokra!!!K doki nem semmi!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Olivérnek holnapra boldog másfelet!!!!Nagyfiú lett ő is!!!!

Puszi nektek és mindenkinek szép napot

Kép Kép
meli1118
 
 


EGÉSZSÉGES KISFIÚÚÚÚÚ! :D :D :D

Kép
Kép
emma1976
 
 


Emma

hurrá :D :D :D még egy kisfiú :D :D :D

Hajni

nektek is örülök :D :D :D (biztosan kisfiú lesz ő is :D )

Kép
zsuzsi73
 
 



Zsuzsi! Nagyon boldog névnapot Olivérnek!
Ez jutott még eszem be játék terén:
- kiskönyvek, amik elférnek a kezében (nekünk olyan van, amiket még kis fiókokba lehet pakolni);
- kinyitható fülecskés könyvek - nálunk ez kb 1 éves korától nagy sztár;
- olyan könyvek, amikben valahogy mozgathatók a dolgok - tekerve, húzva;
- mágneses rajzolótábla - ez a legkedvencebb, már kettőt elfogyasztottunk belőle;
- kirakó, pl. fatábla állatokkal, járművekkel;
- meg persze valamilyen autópálya vagy garázs- mi most favonatot vettünk az Ikeában pályával (olyan ami felüljárós - hát az szuper, mikor legurul, nagyon szereti - autópályában veszek most valami ilyesmit vagy "gyorsítót").
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára dkata 2008.11.22 17:28-kor.

dkata
 
 


Sziasztok!

Hajni,
tiszta szívből gratulálok a petezsákocskához!
Olivérnek boldog névnapot kívánok!

Emma,
Neked is gratulálok a kisfiúhoz!


Betegeknek jobbulást!

Andi
Kép
aanda
 
 


Aanda! Magatokról?! Fiúknak bölcsi, neked munkahely, mi a helyzet? Tanulás? Tessék írni!

Játékötleteket én is szívesen vennék, Andi, Te pont most vásároltál, nem? Miket vettél a fiúknak? Többiek is leírhatnák, milyen jó kis játékok valók a 2 éves fiúknak. :lol: :lol: :lol: 4 éveseknek való is érdekelne...

Wish, kulcsos játék még ez van:
http://toystore.hu/shop/product_info.ph ... 23bbeb&m=m

dkata
 
 


Minden kis és nagy betegnek jobbulást kívánok.

Hajni!
Drukkok mennek továbbra is.

Emma!
Gratulálok a kis kukishoz .:) Mi lesz a neve? vagy ez még korai?

Andi!
pont hiányolni akartalak megörültem hogy látom hogy írtál aztán magadról meg semmit :( Írd meg mi van veletek kérlek.

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Köszönöm-köszönöm!!!

Névről fogalmunk sincs.... nagyon keresgélünk....

Kép
Kép
emma1976
 
 


Kata :)
Ez tök jó ez a ház, de azt írja az oldal, hogy jelenleg nem kapható :evil: Majd nyomozok egy kicsit utánna.
Én még találtam ilyet is, de megtapizva elég gagyinak tünt.
http://www.regiojatek.hu/termek-13057-z ... ccsal.html

Emma :)
Gratulálok az újabb kisfiúhoz. Férfiuralom :lol:

Hajni :)
Neked is gratulálok a petezsákhoz. A Kaáliban tuti jobb lesz az UH.
A kabát nem polár belül és az overall sem, de engem nem zavar, mert úgyis van pulcsi alatta. A kantáros nadrág az polár belül. Szerintem közepesen vastagok, ha nem -10, lesz akkor jó, olyan hidegben meg úgysem megyünk le sok időre, csak éppen megfuttatni Balázst.

Képzeljézek most jöttünk haza anyóséktól (Bükk), és Hatvantól majdnem Pestig tükörjég volt az autópályán. Lépésben mentünk, mert teljesen kormányozhatatlan volt az autó, de voltak, akik ennek ellenére száguldottak (>100 km/h) Szerencsére nem láttunk balesetet, de elég felelőtlenek az emberek.

wish
 
 


Emma,
De jó!!! Én szeretnék másodikra is fiút meg harmadikra egy kislányt is Kicsit telhetetlen vagyok. :lol:

Hajni,
Ha már a rossz uh-val is látott vmit a dokid, akkor a Kaáliban tuti kitünő mozi lesz. Drukk természetesen megy továbbra is!

Wish,
Van a brendonban is ilyen. http://www.brendon.hu/ProductSearch/viewer.aspx?productid=178481&pageno=1&whid=25
Örülök, hogy szerencsésen hazaértetek! A mi utcánk is tiszta jég meg a lehajtó is. Holnap homokozhatunk. :twisted:

Kata,
Mi IKEA-s forgó fotelt akarunk venni Balunak http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/40100253
Tetszettek nagyon az abrick építők is, amiket Zsebi rakott fel korábban.

Kép
bandika
 
 


Bandika
ez a fiú-fiú-lány felállás nekem is az álmom :D

Kép
Kép
emma1976
 
 


Sziasztok!

Köszi a hiányolást!
Megvolt a bölcsis családlátogatás,eljött mind3 gondozónő,akik a fiúk csoportjában vannak!Hoztak kisautókat ajándékba,fiúkat teljesen levették a lábukról vele,azóta is mondogatják,hogy kiktől kapták!Másfél órát voltak itt,végig a fiúk szobájában voltunk,beszélgettünk,ismerkedtek a gyerekekkel!Fiúk 10 perc után teljesen feloldódtak,produkálták magukat,hozták a formájukat!
Volt a bölcsiben ey skarlátos kisfiú,ezért lehetséges,hogy csúszik a kezdés,de elvileg 2-án megyünk!

Voltam bent a munkahelyemen is,gyest is elintéztem.2 hónapra való szabim gyűlt össze,úgyhogy február 1-ig itthon vagyok.Addig kell nappalos állást találnom!
Sulikat nyomom,és gyakorlatra is kell járni,úgyhogy kezd elegem lenni!

Vettünk autópályát,építőjátékot,gyurmát,-ezeket majd szülinapra és Karácsonyra kapják meg.Kaptak műanyag teáskészletet,imádnak vele játszani!Megitatják a játékaikat,csinálnak nekem kávét!Arni újabban babázik,egy hajasbabával alszik! :wink:

Megrendeltem a tortákat:Arnold markolóautót,Márk piros forma 1-es autót kap!

Andi
Kép
aanda
 
 


Aanda

a fiúk már mindjárt 2 évesek, de furcsa, nagyon eltelt az idő.
Februárig biztosan találsz állást. Hogyan keresed amúgy? Hirdetésekre jelentkezel?
Szerintem nálunk is hamarabb lesz bölcsi, mint azt gondoltam volna.

Emma

mit szólsz a Csanádhoz? Anno ez volt Zalán mellett a másik esélyes.

Kép
zsuzsi73
 
 


Zsuzsi
eszméletlen vagy, milyen jól emlékszel!

Kép
Kép
emma1976
 
 


Köszönöm a további drukkokat, aranyosak vagytok! :oops: :D Ma vagyok pont 6 hetes! :roll:

Emma,
szinte biztos voltam benne, hogy fiatok lesz! :lol: Nekem is a fiú-fiú-lány a legtetszetősebb! :lol: Nekem most valahogy az orosz fiúnevek tetszenek nagyon.

Bandika,
ugyanilyen fotelünk van, nagy kedvenc! A tesóméknál meg még veszekednek is rajta állandóan! :lol: Lassan akkor Ti is nekiláthattok a kisfiú-projectnek! 8) :lol:

Zsuzsi,
én is kisfiút érzek! Bár elsőre is rosszul éreztem! :lol:

Wish,
az én anyósomék meg apósomék is a Bükkben laknak! :lol: Tegnap megvettem a Zarás kabátot, de sajna annyira elkapkodták, hogy már csak feketében volt, az is 104-es, de annyira jó, hogy úgy örülök neki! :D Nincs ki a dereka, jó vastag, pont jó! :D

Anda,
dec. 2-án mentek, vagy csak januártól? A bölcsiben akkor tutira nem lesz állás? A markolós torta nagyon jól hangzik! :D
20140901102739
 
 


Hajni

Igor? ez nagyon jó név. Kislány nevekről nem hiszem, hogy beszélni kellene :wink:

Kép
zsuzsi73
 
 


Mindkét Olivérnek utólag is boldog névnapot!!! :lol:

Emma! Hajni!
Örülök, hogy a pocaklakókkal minden rendben van. Emma, nagyon csini pocakod van és milyen hamar kiderült, hogy kisfiú lesz. Mi emlékszem csak a 22. héten tudtuk "biztosra". Hajni, lassan Te is megmutathatnád a pocakod! Kaáliban biztosan minden szuperül fog látszani majd uh-n.

Bandika!
Nálunk is állandóan ordítás van , ha dokihoz megyünk. Amint leteszem az asztalra sír, a mostani oltás meg maga volt a katasztrófa. Hárman alig tudtuk lefogni, azt csodálom, hogy a doki egyáltalán be tudta adni a szurit.
Bár én egyre inkább azt veszem észre, hogy Dani rettentő hisztis kezd lenni(anyu szerint most kapom vissza, amilyen én is voltam :oops: ), játéknál is, ha valami nem úgy sikerül vagy ahogy közlekedik és mondjuk nem tud átjutni egy szűk helyen már rögtön nyűszít.

Aanda!
Nem is tudtam, hogy van bölcsis családlátogatás, ez tök jó. Mindenhol így működik? A fiúk tök ügyesek!

Zsuzsi!
Te mikor adnád bölcsibe Olivért? Nálunk Dani elvileg két éves korától lesz bölcsis, de néha úgy érzem, hogy jó lenne már korábban legalább egy-két délelőttre közösségbe vinni. Játszótérre, Ringatóra, barátokhoz persze mi is járunk, de szerintem az más. Ja az elefanten csizmáról nem találtam képet, csak fotózni tudtam, íme:

Kép csizma

Kép
jud71
 
 


Jud

nagyon szuper ez a csizma.
A bölcsi úgy van, hogy maga a játszóház a bölcsi is. Mi úgy járunk, hogy óránként fizetek 600 ft-ot, de úgy is ott lehetne Olivér, hogy fix havi díjas, 24.000/hó. Ez utóbbi a bölcsi díja. Én úgy gondoltam, hogy leghamarabb 2 éves korában járna bölcsibe, de lehet, hogy ez hamarabb lesz, hisz a héten 1 nap kivételével minden nap voltunk ott 1-2 órát. Sokkal jobbat játszik ott, mint itthon.
Te visszamész dolgozni, vagy miért megy bölcsibe Dani?

Kép
zsuzsi73
 
 


Én is épp most vettem Lilinek egy bakancsot, utolsó pár volt és a felére le volt árazva, így 6500 ft volt a 13.500 helyett :):)
20as ugyan, de mivel elég magas a lábfeje, gondoltam nem baj, no, meg vastag zoknival megy úgyis.
gore-texes és superfit a márkája, sötétlila-bordó.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Andi!
Örülök hogy a bölcsivel kapcsolatban az első akadályt jól vették. Bízom benne hogy te is fogsz találni munkát minél hamarabb. Azért tényleg furi most izgultunk érted és tessék már két évesek.

Jud!
Nekem a lányomnak van ilyen csak természetesen csajos színben. Tegnap ki is próbáltuk a hóban. :) És vízben nem ázott át :)

Hajni!
Szerintem a gyerekek mindenhol jobban elvannak mint otthon. :) Itthon már ismernek mindent más ingerek érik ha elmegyünk valahova. Mi most voltunk az egyik ismerösünknél először eddig ők jöttek az ő gyerekei itt soha nem nyafognak még modntam is neki milyen szerencsés mikor most láttam hogy otthon ők is többet nyafognak veszekednek (ők is ikrek ) enyémeknek meg egyhangját nem hallottam egész délelött. Lekötötte őket a sok új játék :)

Wish!
Nem lehetett semmi az utatok :( Örülök hogy szerencsésen hazaértetek.

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Bandika!
Az én gyerekeim is el vannak ájulva egy ilyen foteltől az ikeás játszórészen van kettő is kirakva na ők azt mindig birtokba is veszik. Ha másik gyerek közelít és épp kijöttek egy percre gyorsan rohannak vissza. :)
De nem veszünk sajnos nekünk ez most nagyon drága. :( illetve attól félek egy kevés lenne mert képesek ilyeneken összeveszni. :oops:

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: