Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Nálunk annyira fúj a szél, és a redőnyt döngöli, így hát nem tudtam tovább aludni, gondoltam írogatok. Csoda, hogy a gyerekek még alszanak. Nálunk tegnap este sem volt semmi! Volt nagy vihar, dörgés, villámlás, eső, szél, minden, ahogy kell! Ezt mondjuk augusztusban nem is furcsállnám, de februárban! KépKépKép

Képzeljétek! A lányom kedvenc meséje a Barbie a hattyúk tavában, illetve Barbie a Diótörőben. Ezt még régebben a Minimaxról vettük fel videóra, azóta már rongyosra nézte a kazettát. Szóval az a lényeg, hogy mindig azt játssza, hogy ő a Barbi (királynő, hercegnő, stb....) és apának kell lenni a királyfinak! KépKépKép Amikor a férjem este hazajön, a lányom eslő szava: Apa, gyere balettozni velem! És a férjem balettozik!!!! KépKépKépKépKépKépKépKép
Szóval a lányomban egy kissé túlteng a női identitástudat!!! Az ovis farsngra terveztem, hogy esetleg katica-bogár vagy pillangó lenne, de hallani sem akar róla, csak a királynő, hercegnő (a lényeg, hogy szép lány legyen!) jöhet szóba. Majd ha kész lesz, küldök egy balettos fotót.

Na, szép napot nektek! Nekem az lesz, mert megyek a fogorvoshoz!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Köszönjük szépen mindenkinek a kedves köszöntéstKép
Nálunk is megvolt az első nagy buliKép Dorka nagyon élvezte, főleg mert a 3 kislánnyal jól eljátszott, vagyis játszottak a játékaival, ő meg nézte őketKép

Kriszta!
Utólag is nagyon boldog szülinapot KingánakKép
Milyen sokat nőttek a gyerekekKép Csuda jók a képekKép

Ditta!
Barbie a Diótörőben és Barbie mint Ram... akárkicsoda megvan DVD. Ha érdekel esetleg... és bárki mást, csak szóljonKép
Fogorvos nem mindíg rossz, csak szedd össze minden bátorságodKép Én kiskoromban fogorvos után mindíg kaptam négercsókot, de csak ha ügyi voltamKép Ja természetesen nem lehett rögtön megenni, de akkor már a kosárban voltKép

Gyöngyöske!
Édesek lehetnek a lányaidKép Hanga milyen ügyes és milyen korán Kép

nzsuzsa!
Üdv közöttünkKép Sikerült Krisztával valamit egyeztetni?

Forgi!
Hogy vagytok? Pocaklakó?

Húú, mennem kell, Dorka belecsavarta magát a függönybe és éppen tépi, mert nem tud kijönni belőleKép

Puszika Marika
Marika

Sziasztok!

Köszönjük szépen mindenkinek a névnapi köszöntést!Kép

Egy kicsit kellemetlen, de lenne egy kérésem.Kép
Sajna valami gond van az új mailcímemmel.Kép A páromé is ott van, neki semmi gond, de nekem napok óta nem jön át semmi.Kép Szóval ha az utóbbi 3-4 napban küldtetek az "elvtarsno"-re valamit, légyszi küldjétek el mégegyszer, de a kata@kgb.hu-ra. Nagyon köszi és bocs a +munkáért! Mindjárt átírom a profilomban is.

Kriszta!
Hatalmasat nőttek a gyerkőcök mióta utóljára láttam őket.KépKép
Kingának utólag is Boldog születésnapot!Kép

Panka!
Elhiszem!Kép Nálunk apa regisztrálta magát. Én meg kihasználom.Kép
Menü: Húsleves, sonkás rakott rizs, sajtos csirkemell krumplipürével, túrótorta, kekszes őzgerinc, somlói. Keccsoltam velük péntektől, aztán röpke 1 óra alatt minden eltűnt.Kép
Viszont kapott Dodóka sok szép ajándékot. Könyvet, plüss állatot, ruhát, logikai kockát, csörgő-zörgő könyvecskét, kistáskát (ezentúl ő cipeli majd a cumisüvegetKép), csattokat, hajgumikat, takarító készletet és egy barbit (hogy ne a Dancsiét lopja el mindigKép).

Zoli!
Ok, sok lesz!Kép
Hatalmas gratula Bendinek a felálláshoz!KépKép Csinálja azóta is?

Ditta!
Nem tudom szokott-e a számítógép előtt ülni a lányod és főleg, hogy milyen internethozzáférésetek van. Ha egyszer ráérsz, mutasd meg neki ezt az oldalt: http://barbie.everythinggirl.com/

Lehet itt játszani, öltöztetni, stb. Ha kell részletesebben, majd megkérdezem Dancsit.

Gyöngyöske!
A te nagylányod figyelmébe is ajánlom a fenti linket!Kép

Forgi, Zsuzsa!
Merre vagytok?

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok lányok!

Millió bocs hogy nem jöttem hamarabb de napok óta annyira rosszul vagyok hogy az már vicces.
Szegény Gergő péntek óta Nyéken van az anyósoméknál mert az anyukája nem bírja a strapát.
Igazából az a bajom hogy szinte egész nap émelygek sőt ha nem eszem azért ha eszem azért van savam,de rengeteg.
Olvastam itt valahol hogy jó a gyömbéres üdítő vagy az ásványvíz de nekem sajnos nem jött be.Gergővel csak a végén voltak ilyen problémáim,de az érthető mert ugye nagyon nyomta a gyomromat.
A múlt héten nem jutottam el a dokihoz mert nem volt aki vigyázzon Gergőre,majd most csütörtökön megyek és megkérdezem nincs-e valami olyan savlekötő amit terhesen is lehet szedni.
Nincs addig is valakinek mentő ötlete,mindent hajlandó vagyok kipróbálni.

Képzeljétek,teljesen kétségbeestem mert Gergő nem volt hajlandó aludni két napig délben.Egyszerűen csak bőgött amikor mondtam neki higy megyünk aludni,pedig az alvással soha nem volt gondunk,legalábbis egyéves kora óta amióta átalussza az éjszakákat.
Mert ugye egyik napról a másikra csak nem múlik el egy gyerek alvásigénye.Az okos könyveim nem írtak erről semmit.Volt vkinek ilyesmi problémája?
A másik kérdésem: a várandósoknak szánt korong szerint a tizedik hetet kezdem,vmi rémlik hogy nem e szerint számoljuk a heteket hanem kevesebb(két héttel?)a terhesség kora.Segítene vki hogy is van ez?Tudom illene tudnom...

Minden szülinaposnak és névnaposnak sok puszi!!!

Panka !

Bekerülhetnék én is a táblázatba?

Kriszta
forgi

Hali!

Marika!
Igen, a Barbie, mint Rapunzel! Ez a 3. Barbis mese, ami szintén megvan kazettán. De azért köszi, hogy felajánlottad a DVD-t, ha egyszer majd szükségem lesz rá, igénybe veszem!KépKép

Kata!
Hát szerencsére a gép még nem nagyon érdekli, de azért ezt megmutattam neki, hát nagy sikert aratott!

Megvolt a fogászat is, ma "csak" a fogköveket szedte le, következő alkalommal jön a tömés! Azért ki lehetett bírni!

Forgi!
Teljes mértékben veled érzek! Nekem a terhesség legborzasztóbb része volt az első 20 hét, ugyanis én addig émelyegtem. De nem ám reggel, ahogy a nagykönyvben meg van írva, hanem egész nap! Néha már bőgtem kínomban, hogy ezt semmi nem enyhíti! Bár a szénsavas dolgok egy kicsit enyhítették. Akkoriban egyáltalán nem kívántam az édességet.
Szedtem B6 vitamint, Elevitet, de semmi... Huh, rossz is rá gondolni... És tudom hogy milyen nehéz ezt egy gyerek mellett, mert hát valahogy őt is el kell látni! Az én lányom is sokat volt a nagymamánál, a két hugom is rendszeresen be volt fogva.
Alvás biztos csak átmeneti, ne aggódj! Egyébként hány éves a kisfiad? A lányom azóta nem alszik itthon, mióta megszületett a kistesó, de az oviban mindig alszik.

A dokik az utolsó menstruáció első napjától számítják a terhességet, de a fogamzás elvileg csak 2 héttel utána következik be. (Akkor van a középidő)Tehát ezért számít 2 héttel kevesebbnek.

Mostmár megyek, fürdetés, altatás, mese (ja, ez fordítva).

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Panka!
Köszönjük a képeslapot!Kép
Dodónak megmutattam, nagyon örült a micimackónak. Aztán felolvastam a szöveget. Hát látnod kellett volna. Bólintott egyet majd azt mondta, hogy "jó"!

Forgi!
A párod nyéki? Én is nyéki vagyok.Kép Milyen kicsi a világ.Kép Nyéken vagy ládházán laknak? Mondjuk ezt inkább mailban írd meg.Kép
Nekem az használt ha háztartási kekszet rágcsáltam. Nem voltam nagyon émelygős, de ha igen ez bejött.

Ditta!
Nekünk is van egy Barbis cd. Most nem akarok zörögni Dancsi szobájában, de holnap megnézem melyik.
Örülök, hogy tetszett neki az oldal.Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Mit szóltok ehhez a szeles időhöz? Hiába van kint szép idő, de emiatt a nagy szél miatt nem lehet kimenni.Kép

GyöngyöskeKép
Nagyon ügyes Hanga. Mikor kezdtétek el a bilizést?

DittaKép
Megnézném ahogy a férjed balettozik.Kép Ovis koromban én "Ludmilla művésznő" voltam (ne kérdezzétek, hogy honnan a név, nem tudom) és szegény nagypapám volt a szenvedő alany, mindig ő volt a közönség.Kép

MarikaKép
Most már nálunk is vége a jó világnak.Kép Beni már csak úgy rohan négykézláb. Pár nap alatt jól átrendeztük a lakást. Tegnap már a videóhoz is vettünk bébizárt.

KataKép
Menü jól hangzik, biztos finom is volt. Én is ezt utálom a főzésben, hogy az ember több órát melózik a konyhában és utána percek alatt elfogy minden. És utána jön az újabb güri, a mosogatás.
Jó az a barbis oldal, nekem tetszik.Kép
Édes lehetett Dodó. Örülök, hogy tetszett neki.Kép

ForgiKép
Émelygésre: ágy mellé kekszet készíteni és mikor felébredsz egyből rágcsálni belőle párat és csak utána felkelni. Savlekötőnek nem jut eszembe a neve, de megpróbálom megkeresni.
A hetekről Ditta már leírt mindent, de itt is olvashatsz róla.
A táblázatba persze hogy bekerülhetsz. Küldj egy mailt a következő adatokkal: kor, lakhely, gyerkőc neve, születési ideje, kórház/orvos neve, szülés várható ideje. És akkor a következőben már te is benne leszel.Kép

Többiek merre vagytok?

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Sziasztok!

Még mindig szenvedek,de most kétszersültet és bulátát rágcsálok.Az a baj hogy csak rövid ideig hatnak,utána megint kezdődik előröl.

Ditta!
Kedves vagy hogy leírtad a hetekkel kapcsolatos dolgokat,valahogy én is így gondoltam de jobbnak láttam megkérdezni.
Gergő március 22-én lesz két éves,tegnap már aludt rendesen,remélem tényleg csak a melegfront volt az oka.

Kata!

A párom nem nyéki csak a szülei kiköltöztek kb 3 éve.Ládházán laknak,a Széchenyi utcában.A te szüleid is ott laknak?

Panka!

Légyszi,légyszi keresd meg azt a savlekötőt,olyan jó lenne megfeledkezni erről a rosszullétről!
Mailt küldöm!

Pussz:Forgi
forgi

Sziasztok!
Jaj jaj nagyon szégyellem ám magam!Mert nem írtam régen.Este már olyan hulla vagyok.S akkor jönnek mailok azokra igyekszem válaszolni!aztán meg a lányok is ideszoktak ám.Na nem gyakran de heti egy du az övéké a gép.Már a kicsi is egerezik.a nagyok kifestőznek és barbie-t öltöztetnek.Ez van már nőnek!Igazán nagy lányok s nem egyszerű ám velük.Most épp farsangra készülünk majd aztán jönnek a színházak.Ki látta a Bors nénit?Aki teheti nézze meg a Portugált a kamarában!Megrohamoztam a bálásokat kitúrtam az összes csillógó göncöt a csajoknak.Mert hát ez van a jövő nemzedék ugye.Én még igyekszem uralni de tegnap az ovónéni felháborodott 17 gyerekből 11 Való Világot néz.Nálunk csak kontrolált videózás folyik.Az ramat meg is büntette az APEH mert nem hallott vmi fontos infót.A mi tv uis kipurcant a lányoknál pedig a frakk és a Rémusz bácsi megy Oroszlánkirályos Hófehérkés vegyespárossal.Na tán mostanság gyakrabban jövök.Bár néha azon kapm magam hogy csak ígérgetek!
Kriszta (telian)
telian

Sziasztok!

Krisztina!Kép
A Bors nénit mi is megnéztük Gyönggyel, sőt még kifestőt is vettünk hozzá. Most vasárnap pedig a Csodamalom bábszínházban néztünk meg egy előadást, a Kacsalaki rejtélyt.
De tavasszal még a következő előadások lesznek: Jancsi és Juliska, Moha és Páfrány, Hófehérke, Sok kis éji zene, a gyermek Mozart kalandjai. Akit érdekel az időpont, akkor beírom.
A Portugált és még néhány darabot mi is tervezzük megnézni, de most hétvégén elmegyünk a párommal kettesben a Mátrába, 4 éve nem volt ilyen. De pénteken előtte még reményeink szerint megnézzük Pesten a Monet kiállítást.
Elhiszem, hogy nem könnyű 3 majd' azonos korú kislánnyal, de biztos csodálatos is. Kép Jól bevált turis lelőhelyekről írnál, jöhet e-mailben is (profilomban). APEH Kép

Forgi! Kép
Sajnos én sem tudok a rosszullétekre tuti jó megoldást, nekem a nagyobbik lányommal voltak ilyenek, de amikor megmozdult, elmúlt (16. hét). Én is háztartási kekszet rágcsáltam ébredés után, de fogmosáskor mindig rámtört.

Panka!Kép
Területfejlesztéről írom a szakdolgozatomat.
Gyöngy is hamar lett szobatiszta, 2 éves kora előtt 2 hónappal, már éjszakára sem kellett pelenka. Hangát pedig nem is ültettük bilire, hanem ahogy látta, hogy Gyöngy bilizik (igaz csak néha, mert már a WC-t használja), úgy ő is ráült "ká-ká"-t mondogatva. Kipróbáltuk, hogy ha levesszük róla a pelust, lesz-e tényleg eredménye, és lett. Szóval azóta, ha mondja, mindig rohanok vetkőztetni, és így elég kevés pelenka fogy napközben. Persze van amikor már késő, de érzi, és jelzi.

Kata!Kép
Megéztem a Barbis oldalt, gyorsan kirakóztam egyet a 3 szinten. Kép Gyöngynek még nem mutattam, mert tegnap itt volt a kisbarátja, micimackóztak.
Eddig még csak az Egyszervolt.hu -t engedtük megnézni.

Most gyorsan befejezem, mert míg Hanga alszik, addig kicsit szalvétázok, utánna megyünk Gyöngyért az oviba.

Puszi

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

Forgi!
MegtaláltamKép Van 3 is, amit biztos, hogy szedhetnek kismamák is: Antagel (A), Almagel A, Rennie Antacidum. Az első kettő szuszpenzió, a R.A. rágótabletta. Meg még ami eszembejutott: a tej.
Mailt még nem kaptam meg.

KrisztinaKép
Jó hogy jelentkeztél.

GyöngyöskeKép
Területfejlesztés jó téma. Én csak házidolgozatot írtam róla, de barátnő is ebből írta a szakdoliját.
Látom azért csak szalvétázgatsz.Kép

Puszi, Panka

panka

Sziasztok Lányok

Ditta
sokat jártam arra gyermekkoromban, az egik ágam lövői Kép

Én is kiváncsi lettem volna mi lett vele, de sajna semmit nem tudok, emlékezetem szerint a 4. gyermek et várták.

Panka
Sajnos még a talin nem fog állniKép
- egyébként mikor és hol lesz? -
csak gyakorolgat, olyan rapszódikus mindenben, de azért ma is megtette 2x Kép

Gyöngy
Ma ismét megnéztem a táblát és ujra elmondom, nekem nagyon tetszik a Kicső névKép
örülök, hogy kicsi örömöt szereztem az idézettel.

Kata
Köszi a sütit, mint irtam rapszódikus, mert fogzik is mégKép

Forgi
végül ki lett az orvosod, vagy csak figyelmetlenül olvastam?

Zoli

<font color="ff6000">Mindig lesznek emberek, akik meg fognak bántani, tehát nem szabad feladnod a hitet. Csak légy óvatos!
Gabriel García Márquez
</font>
bbendi

Kedves Lányok, Fiú (k)!

Remélem, mindenki jól van, gyerekek szépen növögetnek, fejlődnek vagy éppen most készülnek! J
Sokkal többet szeretnék itt lenni veletek, de sajnos nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy azt reméltem. De soha nem adom fel és bízom benne, hogy hamarosan újra lesz Internetem.
Magunkról néhány szót:
Laura hamarosan 18 hónapos lesz. Fogalmam sincs, hogyan csinálta, hiszen tegnap születettJ
Ennek megfelelően már kész nagylány. Paraméterei kb. 10,5 &#8211; 11 kg és 80 &#8211; 82 cm. 12 foga bújt ki. Még mindig pelenkázunk, de igyekszünk tudatosítani benne, hogy a kaka a bilibe való. De még csak egyszer sikerült odaJ Továbbra sincs semmi gond az étvágyával, de most már csak önállóan akar enni. Ebből aztán időnként vannak nézeteltérések köztünk.J Hamarosan ez is fog menni.
Napról napra többet beszél. Képes félnapokat &#8222;anya&#8221;- zni, minden ok nélkül. Biztos, örül, hogy tudja mondani. Igaz apát is anyának hívja. J
Legnagyobb örömömre kialakult egy rendszer az alvásnál. Reggel 7 óra tájt ébred, déltől 2-ig alszik, és este 9 körül már ágyban van. Persze előfordul, hogy kell altatni/ringatni de nem rendszeresen. Mióta jár, azóta a babakocsi pihen, mert nem hajlandó benne ülni. Ha megyünk valahová, így elég lassan haladunk és persze mindig az ellenkező irányba, mint ahogy azt én szeretném.
Dolgozom továbbra is, bár nem sok fellendülést hozott még eddig az új év. L
Mindenkinek jó egészséget kívánok!
Próbálok feltenni képet Lauráról, ha nem sikerül, akkor valakinek küldök e-mail-ben.
Legyetek jók, sok puszi!
neva
neva

kép sikerültKép
neva

Sziasztok!

Forgi!
Igen, ott laknak. Szintén ládházán, de az Ónodi úton.Kép

Krisztina!
Jó újra látni Téged!Kép

Neva!
Szijjjjaaa!KépKépKép
Micsoda nagylány lett a kis Laurából!Kép Tündéri! És mekkora haja van...Kép
A bilizéssel ne izgasd magad, még mi is pelusozunk pedig Dodó már 21 hónapos. Ő már többször végezte bele a dolgát, de volt egy hasmenésünk és azóta leszokott róla, hogy szóljon. Ha én észreveszem akkor talán sikerül, de akkor is van amikor elszalad és kiabálja, hogy NEM! Máskor meg 10 percenként eljátsza velem, hogy bilizni akar.Kép Erőltetni nem akarom, majd jön magától, tapasztalatból tudom. Reggel és délben ébredés után már mindig belepisil a bilibe, úgyhogy én már ezt is haladásnak veszem.Kép
Jöttök a talira?

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!
Gyöngyöske!
Jól bevált turihelyemtöbb is van aszerint mit akarok éppen.Ha különlegeset (csillogó-villogó gyöngyös színházit)akkor a tulipántömbös angol turiba megyek be.Ha olcsót de jót akkor a Pöttömöt választom.S ha játszóst nos azt a második otthonomban Kisgyőrben veszem ahol darabra de olcson választhatok.Áma szeles útit is dícsérik de én nehezen szánom rá magama boxolásra ami ott megy.
Neva,Kata!
A legkisebbem 20 hónapos s elkényeztetett cicis kisbébi.A bilizésre most érik.Már nem tűri ha kakis a pelus.De én vhogy nem "gyakoroltam" még vele.Éjjel mellettem alszik s rendületlenül szopik.Beszél és énekel s olyan nő hogy az csak na.A többiektől tudja hogy van a szgépen Barbie lap s azt követeli és fényes ruhákban csillog.Hogy kell profilba képet tenni?Ha nem menne teszek fel pár ujat a babanettes fotóalbumba telian képek három nem mindennapi nőről c. el.
Megvallom kaptam mailt de nem emlékszem a tali időpontra.Megírjátok?Mert a vírus ölöm néha nem enged hozzájutni a leveleimhez amit elmentek.
Ja Gyöngyöske beírod az időpontokat nagyon felcsigáztál a kis éji zenével.Teki uis kicsit fejlett gyermek és Mozart zongoraversenyért nyúz ám az nem megy az évadban s talán ez még jobb választás lesz neki.UgyeKépén nem tudok olyan fejeket pedig egyszer már leírta vki.Dehát az én agyam szivacsos (bezzeg a fiatalként szivacs volt)
telian

Krisztina!

Dodó nekem is a 3. lányom, úgyhogy én is tudom, hogy fölösleges erőltetni. A két nagyobb után már tapasztalat, hogy eljön annak is az ideje.
A kakis pelust persze nálunk sem tűri az ízig-vérig kishölgy.Kép Azonnal jön, hogy "kakiltam pelusba, vegyük ki"Kép
Öltözködés ismerős.Kép
Barbi főleg!Kép Most névnapjára többek között egy Barbit is kapott, hogy ne a nővérkéjétől kobozza el állandóan.Kép
Profilban úgy cserélsz képet, hogy a Tallózással kikeresed a vincsiden a képet amit ide akarsz tenni, majd változások mentése. Akkor még a régi fog látszani, de zárd be a profilt és nézz meg egy hozzászólásodat!
Addig is megnéztem az albumodat! Nagyon sokat nőtt a három grácia!Kép Szépek és aranyosak!Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Úgy látom jól lemaradtam, de ez csak jóóóóóKép

Bocsi de nekem is romlik a memória, a tali akkor most mikor lesz? 22 vagy 28 és hol és mikor? ja és mit vigyek? Arra emlékszem hogy süti már van meg nem tudom mi, de ital? Buborékmentes ásványvíz jó? Mondjuk babás? vagy legyen buborékos? Vagy vmi más? Rendelést most leadniKép

Krisztina, Neva! Olyan jó, hogy újra itt vagytok. Nagyon jó rólatok is olvasniKép
Laura milyet nőtt és nagyon ügyiKép
Krisztina a lányokat megnéztem a profilodban, kis angyalkának néznek kiKépÉs még mindíg cicizik ez fantasztikusKép

Dorka legújabb hülyesége, hogy nem óhajt a kádban leüllni, csak áll és a lábait áztatja. Már mindent próbáltunk, játék, habfürdő (na azt eszi specielKép), de a csapot szerelni sokkal izgalmasabb. Egyedül az jön be, hogy beülök mellé a kádba, csak rögtön letámad a szopival és különböző nyúzó pozíciókban megtépi, így mostanában pólóban ülltem be, de így is sikerült megtalálnia, a nyakánál addig húzza amíg valamivel el nem ériKép HaláliKép

Kata!
Barbis oldalt én is megnéztem, hogy időben tájékozott legyekKép Babaöltöztetés bejöttKépKép

Gyöngyöske!
Úgy látom nálad fogok tájékozódni színházügybenKép Már alig várom, hogy ezt a kis édest is vihessem bábszínházba...Kép

Panka!
Videó ismerősKép Én már úgy vagyok vele, hogy azt csinál amit akar, kivéve konektor, drót, virág és papírevés(bár abból néha sikerül). Most éppen az egyik fiókból pakol ki és egy papírzsebkendőt tépked. De rendes kislány, mert ha szólok, hogy mutassa mi van a szájába megmutatja és köpi kiKép

Forgi!
Tanácstalan vagyokKép Dorka egy szent volt a pocakombanKép Azért már biztosan javult a helyzetKép És olyan gyorsan elrepül az időKép

na dugultamKép
Ja, Dodus???? Ugye nem vagy beteg? Kukucskálj már be, plíííííííííííz.

Puszika, Marika
Marika

Sziasztok!

Kata ma járt nálunk, és én 28-ra, ő 22-dikére emlékezett a talival kapcsolatban. Most mi a pontos dátum? Mindszenti templom területén lévő épület. Mi csak alvás után tudnánk menni. Én süteményt vinnék, papírtányért, szalvétát.

Dórika nagyon szépen beszél tényleg, gyönyörű nagylány! Kép

Marika!
Dorka aranyos lehet a kádban. Hangának pedig az tetszik, hogy mindig megengedi a csapot, én elzárom, ő újra megengedi stb. Ezen jókat szokott kacagni. Kép

Krisztina!
A lányok, a lányok, a lányok angyalok! Tündériek! Kép

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

Pankaaaaa!
Segíts légyszi ennek a sok öregedő anyukának aki kezdenek felejteni...Kép Mikor is lesz a tali?Kép

Igen, tényleg voltunk Gyöngyöskééknél és el sem hiszitek a kis Hanga milyen sokat nőtt. Gyönyörű kislány lett belőle (direkt nem nagylányt írokKép). És azok a nagy barna szemei...Kép
Ja és azt sem fogjátok elhinni, hogy a legjobb játék az automata mosógépbe dugni a fejet. Hanga megmutatta, Dodó utánozta.Kép Igaz elég bátortalanul mert nekünk felültöltős van, úgyhogy neki ez ujdonság volt.Kép

Marika!
Nálunk is ez volt a gond ha együtt fürödtünk amikor még szopizott.Kép Dodó most azt élvezi, hogy egyedül tusolja le magát. Persze néha nekem is pólót kell cserélni fürdés után, de az nem számít.Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Ezekszerint nem vagyok egyedülKép Bár utolsó emlékem az, hogy Panka írta a 22 és 28-at, hogy válasszunk, aztán nem emlékszem hogy valaki is reagált volna ráKép
Terem szempontjából mindkettő jó?
Én már alig várommmmmmmmmm

Puszika, Marika
Marika

Sziasztok!

Ismét megkerültem!Ki betegeskedtük magunkat,kezdtük mi Petivel,majd a gyerekek folytatták,de már majdnem teljesen gyógyultak vagyunk.Ádinak volt orrfolyás,fülfájás,láz,és begyulladt mindkét szeme.Máténak csak a szeme volt begyulladva,elkapta Áditól.Neki aztán cseppenteni a szenébe,nem volt egyszerű!

Bocsi,de eddig még nem tudtam megkérdezni a termet,de pótolom!Holnap rá is kérdezek!

Most megyek,mert fürdés idő van,holnap jövök,és írok bővebben mindenről!

Puszi!
Anita
kacajka

Sziasztok!

Ma végre eljutottam a dokimhoz ,de ne tudjátok meg milyen tortúra volt.A vasgyári rendelőben egymás mellett van a védőnők és a terhesgondozó szobája.Behívtak a védőnőibe és tanácstalanul néztek rám hogy abban a körzetben ahol én lakom(Ruzsini utca:Gyár utca környéke,arra jár a 33-as busz)éppen nincs állandó védőnő csak helyettes de az sincs bennt éppen.Mondtam hogy azért ha itt vagyok akkor azért vegye már fel az adataimat valamelyikük.Ezután több mint egy órát ültem köztük amíg eljutottunk odáig hogy akkor gyorsan menjek be a doktor úrhoz mert mindjárt 11 és vége a rendelésnek.Nagyon aranyos volt Balogh doktor,mindent meg tudtam beszélni vele.Ezután még közel fél órába telt míg a védőnő kitöltötte a kiskönyvemet meg a többi papíromat.
A legjobb hogy végre vettem Rennie-t és úgy tűnik jó lesz,már ebéd után kipróbáltam.
Volna egy kérdésem:van köztetek olyan aki Gyed után táppénzre ment?Veszélyeztett terhes lévén ha lejár a Gyed táppénzre szeretnék menni de nem tudom mi után számolják ki.Tudtok esetleg segíteni?

Puszi:Forgi
forgi

Forgi!

A táppénz összegének alapja a GYED összegének alapja lesz. Mivel közben nem volt kereseted. Legalább is nálam ugyanaz volt. Így egy kicsivel több pénzt fogsz kapni (pontosan 8,5%-kal - nyugdíjjárulék összegével) többet.Kép

dkrisztina
dkrisztina

Sziasztok!

Itt vagyok.Kép
Beni 2 napja felfedezte, hogy van nyelveKép és most állandóan azt nyújtogatja. Olyan aranyos.Kép

TaliKép
Hát úgy tűnik, hogy Marikának a legjobb a memóriája.Kép
Tényleg ott maradt annyiban a dolog, hogy 22 vagy 28. De nem reagált rá senki, ezért úgy gondoltam, hogy megkérem Anitát kérdezzen már rá a teremre, hogy ott melyik időpont lenne a jobb. Hát most itt tart a dolog.Kép
És akkor egy talilista és hogy ki mit hoz:
Marika
Dodus
Kata
Kriszta
Gyöngyöske: süti, papírtányér, szalvéta
Anita
Zoli
Panka: süti, a múltkori taliról maradt meg műanyag pohár, tányér, azt is elviszem
Még valaki írt sütit, csak már nem emlékszem, hogy ki.Kép

Forgi, Zsuzsa, Krisztina(Telian)Kép
Nektek nincs kedvetek eljönni a talira?

NevaKép
De jó hogy rólatok is hallani. Hú, Laura nagyon sokat nőtt, nagyon aranyos.

MarikaKép
Szerintem babás víz jó lesz.
FürdésKép
Majd akkor együtt hordjuk bábszínházba a lurkókat. Már én is úgy várom. Legfeljebb ha a gyerekeket nem érdekli majd játszanak együtt amíg mi nézzük.Kép
Beni minden apró mohotkát összeszed, két ujjal megfogja, és felemeli magasra a kezét, hogy vegyem el tőle.Kép

AnitaKép
Örülök, hogy jobban vagytok.
Akkor majd várjuk a híreket a teremmel kapcsolatban.

GyöngyöskeKép
Jó pihenést nektek, aztán majd várjuk a részletes élménybeszámolót.Kép

ForgiKép
Mailt még mindig nem kaptam a táblázathoz.
De örülök, hogy jó a Rennie.Kép

KrisztaKép
De ha a Gyed alap magasabb, mint a min.bér 2×-e akkor nem csak a min.bér 2×-e lesz az alap, mert közben nem volt kereset?
Jól vagytok? Párodnak sikerült hazajönni?

DodusKép
Hol vagy?

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Sziasztok!

Tanácsot szertenék kérniKép Lassan gondolkodunk egy normáális cipőn DorkánakKép Szerintetek hol lehet Miskolcon jót venni (és olcsón bár ilyen párosítás nincs), ahol mondjuk az eladó nem belegyömöszöli a lábát, hanem értelmes és tud segíteni. Legfőbbképpen pedig milyet? Siestába érdemes beruházni?

Panka!
Dorka is felszed mindent, de ő a szájába veszi, bár mostanában megmutatja mit rág éppenKép

Puszika, Marika
Marika

MarikaKép
Szerintem a József A. úton a Napsugárban elég nagy a választék, az eladók is normálisak. A Brendonban is vannak cipők, igaz a választék nem annyira nagy. És tudtommal a siestának van márkaboltja a Bató - házba. A Siesta drága, de szerintem az a legjobb. Igaz én sem azt vettem Beninek.Kép De ha már rendesen fog tudni menni, szerintem olyat fogunk venni. Van honlapjuk is.

Panka

panka

Sziasztok!

Panka!
Az imént hívtam föl Berkes atyát,de sajnos nem tud helyete adni nekünk.A tanácsterem és környéke átalakítás alatt van,a nagy termet pedig nem adják.Sajnos ez van!
Lehet gondolkodni a hely kérdésén.

Jó lesz a ha a talira valami sósat viszek?Úgylátom az még nincs,de vihetek mellé sütit is!

A fiúk jól vannak.Máté egész nap halandzsázik,de beszélni nem akar!

Marika!
Első cipőnek érdemes Siestát venni,utána már elég az olcsóbb,de jó minőségű.Van azért ilyen is!Kép

Forgi!
Nem lehetett nagy élmény ennyit várakozni!Örülök,hogy rendes a doki!

Vettem jelentkezési lapokat a fősulihoz,eddig még kínai!!!!!!!!!!!
Az egyik a Miskolci Egyetemen Igazságügyi ügyintéző,a másik Nyíregyháza,Kommunikáció és művelődésszervező szak.Felvételi Állampolgári ismeretekből,és Társadalomismeretből lesz,szóbeli.Most már arra készülgetek.

Puszi,Anita.
kacajka

Sziasztok!

Majd du. jövök, mert most rakott krumplit csinálok a 2 lánnyalKépKép, de Marikának reagálnék.

Marika!
Én mind a 3 lányomnak Siestával kezdtem (már 17 évvel ezelőtt is voltKép). Szerintem az első cipőnél érdemes beruházni rá. Dodónak az volt a szandija, de a sportcipő és a bakancs már nem.

K.

KépKép

KépKép
kata007

Itt lennék! Látom a kutya sem járt itt azóta...Kép
Csak nem Valentinnapoztok????Kép

Kép

Panka!
Beninek van nyelve? Édes lehet!Kép

Én írtam, hogy viszek a talira fügekenyeret. Persze ha egyeltalán lesz tali.Kép

Anita!
Szegény Ti?Kép Azért örülök, hogy jobban vagytok.Kép

Tényleg az új topictársak mit szólnak a talihoz????????

Ditta, Forgi, Zsuzsa, Krisztina??????

Neva sem válaszolt.Kép Tudja valaki olvasott-e a taliról?

K.

KépKép

KépKép
kata007

Nekem a 28.a lenne jó mert 22.én még nincs itt az uram.Mi a pontos dátum?Időpont?Mindenképp elmegyek.Tudjátok -e hogy minden második héten pénteken gyerektáncház van?Kit csigáztam fel?Járt vki Mazsola muzsikára?
Én viszek gyümölcsöt.Alma répa banán ok?Ez a tél nem tesz jót a talinak mert nyáron bárhol lehet piknikezni!Szerintetek egy ilyen kezdeményezést nem támogatna a szociális háló?Mármint a miskolci kismamák "klubját"?Mert a családsegítő a Lévai mellett van s ott van épp hely!Hányan vagyunk?Írjatok ha kell egy összekötő tán'még emlékeznek rám s az is egy hely.Olyan a memóriátok mint a borotva nekem még kavarogtok a fejembe.S most szép sorba végig nézem ujra a profilokat!Minden jót!Mi nem tartjuk a Valentin napot.De szép napunk volt!
telian

Sziasztok!

Szívesen mennénk mi is a talira ha addig Gergő összeszedi magát.Megint lázas és piros a torka sőt hogy még jobb legyen neki jön a foga és rettenetesen megy a hasa.Pedig minden doki azt mondja hogy a fogzás nincs összefüggésben a hasmenéssel.Eddig viszont mindig onnan tudtam hogy fogzik hogy ronda lett a széklete.Ráadásul annyira kimarja a popsiját hogy nem győzöm kamillázni meg kencézni.

Kriszta!
Meg tudnád írni pontosan mikor van ez a táncház illetve a Mazsola muzsika?

Kata!
Most akkor mi is maradt a végleges helyszín és időpont a talira?

Forgi
forgi

Sziasztok!

Nekünk is inkább a 28.-a lenne a legjobb.
Én viszek innivalókat. + valami sütit.
Lassan lecseng már a bevallás, így jobban lesz időm irogatni.(Szégyenlem is magam rendesen, de a pénz nagy úr).

Marika!
Én a Siesta cipőt ajánlom elsőnek. Mi a Bató-házban vettük még Kristófnak a szandit. A mélyföldszinten van a bolt, elég sok féle cipőcske volt.

Fő a változatosság Zsoltiék megint elmentek Bukarestbe. MOst éppen vonattal. Hát remélem nem lesz gond. Olyan gyomoridegem van....
Múlt szombaton Szikszón voltunk vállalkozós bálba. Szuper jó volt, csak rendesen elbántam a torkommal egy hideg üdítővel. Most annak iszom a levét.Kép

Krisztina!
Engem is érdekelne a gyerektáncház! Kinga hetek óta nyúz, hogy menjünk valahova táncolni. Állítólag a Bartókban is van tánccsoport, és 3,5 éves kortól vesznek fel gyerekeket.

Nevának szóltam!

Puszi
Kriszta
dkrisztina

Sziasztok!

Hát látom nem akar ez a terem dolog összejönni.Kép De nem adjuk fel, ugye lányok+fiú.Kép Csak találunk addig egy helyet. Aztán meg már mindjárt itt a május, a jó idő és akkor majd lehet nálunk megint kerti tali.Kép

Akkor maradjunk abban, hogy tali 02.28. szombat du. 4 óra. Jó lesz így? Helyszín: szervezés alattKép
Talilista:
Marika: babavíz
Dodus
Kata: fügekenyér
Kriszta: innivaló, süti
Gyöngyöske: süti, papírtányér, szalvéta
Anita: valami sós
Zoli
Krisztina: gyümölcs: alma, répa, banán
Forgi?
Panka: süti, a múltkori taliról maradt meg műanyag pohár, tányér, azt is elviszem

AnitaKép
Azért köszi, hogy megkérdezted. Melyik szakra szeretnél jobban menni?

KataKép
Már miért ne lenne tali?Kép Végszükségnek itt a lakásunk, bár kicsit szűkösen lennénk, de a cél érdékében mindent.Kép

KrisztinaKép
De jó lenne, ha megkérdeznéd azt a helyet. Babás-mamás-papásKép talit szoktunk tartani és így szerintem min. 30-an lennénk.
Miskolci kismama klubbot Anita szokott szervezni.

ForgiKép
Mailt megkaptam.
Szegény Gergő, remélem hamar meggyógyul. Talilistára akkor benneteket is felírtalak kérdőjellel, jó?

KrisztaKép
Biztos minden rendben lesz, ne aggódj. Tudom, mondani könnyű.Kép Most biztos nem lehet könnyű itt a bevallási időszakban egyedül a két gyerkőccel.
És mit mondott Neva. Eltudnak jönni?

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Sziasztok!

Kriszta!
Köszönöm szépen a meghívást! Ha csak tehetjük ott leszünk. További jó munkát.

Zoli!
Néha jelentkezhetnél.

neva
neva

Ja és mit vigyünk?
neva
neva

Sziasztok Lányok

Neva mig nem volt konkrét időpont nem tudtalak érdemben keresni, ezért nem jelentkeztem, mindjárt felhívlak Kép

Forgi, elolvastam értem a dokihelyzetet.

Marika a Siesta tényleg jó, nekünk is ez volt a nagyoknál. Megéri az árát, de szerintem pesten olcsóbb.

Zoli Bendit visziKép, na nem megenni, csak úgy.
Komolyra fordítva nem tudom, mint korábban majd kialakul.

Zoli

<font color="0000ff">Az igazán erkölcsös és értelmes ember mindenféle sorsfordulatot méltósággal visel.
Arisztotelész</font>
bbendi

Sziasztok!

Nekünk jó a 28.Kép

Ezek szerint neváék, Forgiék, Krisztináék jönnek.

Ditta és Zsuzsa???

Forgi!
Tényleg nincs összefüggésben a hasmenés a fogzással, de a fogzás miatt legyengült immunrendszert hamarabb megtámadja bármi. Leggyakoribb a hasmenés és a torokgyulladás. Dodónak mindig ment a hasa ha újabb foga jött. Mindig erről tudtam meg, mert szerencsére nem volt nyűgös sosem. A hasmenés pedig nálunk nagy szó, mert szegénykém nagyon szorulásos.Kép Egyszerűen semmi nem lazítja a székletét.Kép
Gergőnek mit használsz a popsijára? Nálunk ilyenkor nagyon hatásos volt a Neogranormon és az 5-ös popsikenőcs felváltva.

K.

KépKép

KépKép
kata007

Szaisztok!
A gyerektáncház minden második héten pénteken 19 órától van a Nyilas Misi házban.Jövőhéten van a következó.Moldvai zenét játszanak s ezek zömmel körtáncok.Aki tanít s azenekar is jó ismerősöm.Higyjétek el megéri!
A mazsola muzsika egy becsapás.Végi jártam egy szezonz.Jól indult ám a gyerekek korát és az ebben a korban meglévő sajátosságokat figyelmen kívül hagyták.Szerintem.Azt gondolom (olvasván titeket)Ti is hasonlóképp vélekednétek.Anita aki tartotta szuper volt ám őt gyorsan lecserélték (ritkították9pedig mi minden megoldásba benne lettünk volna.Mindegy a talin beszélünk róla esetleg másképp meg lehet szervezni.A termet megkérdezem s jelzek.
telian

Sziasztok!
Nekünk is jó a febr. 28-dika, megyünk a talira.

Krisztina!
Nagyon aranyosak a lányok a profilodban lévő fotón is.

Cipő: én a Siestával nem mindig voltam megelégedve, sajnos nekünk több is "elengedte" a színét.. Ennek ellenére az óvodai szandija Gyöngynek Siesta. Viszont nagyon kedvelem az Asso márkájú gyerekcipőket, ez árban barátibb, és a Pabloskyt, na ez azért húzósabb. De vettünk már nagyon jó minőségű ismeretlen márkájú gyerekcipőket is, ami betétes, magasszárú, és bőrből készült.

Zoli!
Azért ugye Kati is jön a talira Bendivel együtt?

Gyöngyöske
gyöngyöske

Megkérdeztem a helyet.Elviekben mehet.A főnökkel beszéljek?Fix a 28?S ha egy délelőtti időpont lenne?Egyeztetni kell egy kollégával is aki kinyitná a helyiséget.írjatok!
telian

Sziasztok!

Délelőtt beszéltem Nevával, és egy helyiséget végszükségre Ő is tud. KB 30 m2-es szőnyeges helyiség a TESCO-val szembeni irodaházban.

Döntést kérünk!

A 28.-a nekünk is jó. Felőlem mehet a délelőtt is.

Kriszta
dkrisztina

Sziasztok!

Nekünk a délelőtt nem jó, párom dolgozik.Kép
Hely: nekem mindegy, hogy melyik.

Puszi, Panka

panka

Sziasztok!

Ígértem a bábszínházi előadások programját. Íme:
Február:
22. vasárnap 10.30-kor Jancsi és Juliska
29. vasárnap 10.30-kor Moha és Páfrány (bemutató)
Március:
07. vasárnap 10.30-kor Moha és Páfrány
14. vasárnap 10.30-kor Hófehérke
21. vasárnap 10.30-kor Sok kis éji zene, avagy a gyermek Mozart kalandjai

Helyszín: Miskolc, Kossuth L. u. 11.
Tel.: 46/502-662

Dodus!
Csak nem beteg vagy? Hol vagy?

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

Eddig valami történt a gépünkkel, mert nem tudzam a társalgót elérni, állandóan azt írta ki, hogy nincs kapcsolat, az oldal nem érhető el.
Panka: köszönöm, hogy bekerültem a táblázatodba. A Krisztivel sikerült kapcsolatba lépni és infót cserélni. Most gyorsan elolvasok mindent, amit elmulasztottam és jelentkezem.

Zsuzsa
nzsuzsa

Sziasztok!

Kata!
Mi is a gyógyszertári kencét használjuk de most a Neogranormon mellett kínomban már a Bepanthent is próbáltam.

A 28-a elvileg nekünk is jó de nincs túl messze a Tesco?A másik hely ha jól emlékszem vhol a belvárosban van,ugye?
Viszek sütit és gyümölcslevet meg vmi kekszet.

Forgi
forgi

Hát a Tesco eléggé kiesik.Amit én mondok a Népkert mellett van.Wc és csap van szóval egy konfortos intézmény.Meg aztán nem árt tudni hol segítenek ha megszorulsz.Szóval ha fix a döntés azonnal egyeztetek.Jó a délután is én igy is ugyis egydül megyek mert az uram dógoz.De hát ez ilyen...Kép jelezzetek!
telian

Sziasztok!

Nekünk nagyon jó a 28.-a,és közel lenne a Családsegítős terem!Hehehe!KépKépA délután jobb nekünk is,mert Peti dolgozik délelőtt!
De jó ötlet a bábszínház!
Vasárnap lehet,hogy elmegyünk Ádival!
Na,megyek aludni!

Puszi mindenkinek!
Anita
kacajka

Szióka!

Kriszta!

Szerintem nagyon jó lenne az a családsegítős terem!
Többiek?

Forgi
forgi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?