Új privát üzeneted érkezett!

Micsoda jó hírre jövök!
Zsozsoo:Gratulálok a zebrás teszthez :wink: Végre van utánpótlás kismamiból is! :D

Encike:szépek a lányok és Te is nagyon csini vagy!Mostani pocak fotó?

Dreika:hogy vagytok?van e sok tejcsid?
nem aggódom még a szülés miatt,mert van még pár hetem.De nagyon repül az idő. :roll: Én szolnoki vagyok és itt fogok szülni helyben.

nem tudjátok véletlenül hogy mekkora fejméret felett császároznak?Félek hogy amiatt nem szülhetek normál úton.
Holnap megyek dokihoz,kíváncsi vagyok mit mond.

KépKép
lyndee

Sziasztok!
Zsozsoo, ez szuper, gondoltam Rád!
Biztos minden rendben lesz, csak pozitívan!

Nita, köszi, megvagyok, nem történik velem semmi.Dolgozom, aztán utána itthon a másik műszak.

A ciklusom valahogy megkeveredett, nem tudom, a műtét mennyire keverhetett be, de valami nem jó, az biztos.
Piri megjött 21 napra, és 10 napig tartott.
Visszajött a szövettan eredménye, mindenféle szörnyűséget írnak, 3 hónap múlva kell kontrollra menni, majd akkor elmagyarázza a doki, hogy mi a helyzet.
Vendég

Sziasztok!!

Zsozsoo!
Jó egészséget Nektek!!!!!!!

Lyndee!
Sokat gondolok Rátok, nyugi, a csaszi nem fejkörfogat kérdése!!

A vicc az, h Konsti szépen kerekedik, combosodik és hosszra is nő, de az a fránya mérleg.... :evil: :roll: Remélem szerdán a doktornő a szemének hisz, nem a mérlegnek.....

Napsugi!
Örülök, h a "sors" úgy akarta, h "ikrek" legyenek a fiúk.
:D

Encike!
Nagyon szépek vagytok!!!!!

Judit!
Örülök, h benéztél!!! Hova megy suliba a lányka?

Tavirózsa!
Csak előre......

Linácska!!
Bocsi, de még mindig el vagyok havazva. Mi volt tegnap?????? Sokat gondoltam Rád!!!!!!!!!

A szomszéd csaj tesója halasi, neki a második beültetés jött össze, most 6 hetes....

pussz Mindenkinek!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsozso
szívből gratulálok! Mondtam én anno (bár nem emlékszem, hogy neked-e), hogy nem jó minden nap, mert nagyon leromlanak a kiskatonák!

Zsuzsu,
gondoltam rád én is, küldtem is sms-t, nem kaptad meg? Ott ültünk a mekinkben, és onnan küldtem.
Majd leírom mi volt, de most készülődni kell. A lényeg, valószínű januárban lesz lombik, ha addig nem történik valami spontán, de a férjem eredményei már nagyon leromlottak.

Mindenkinek puszi, bocs, a héten nem nagyon tudtam jönni, nem volt nálam a gépem. Mától vasárnapig meg vendégeink jönnek.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!
Encike: Igen volt de lesz még egy ezt most külön kérték az ovonénik hogy mihamarabb kiszüljék a fejlesztésre szorulo gyerekeket.De lesz mégegy február körül is.

Zsuzsu: Hát szerintem ide fog Morahalomra járni de gondolkodunk még rajta hogy szegedre vigyem.

Zsozsoo: énis gratulálok neked és remélem én leszek a kövi.

Szép napot nektek

Kép
v.e.judit

Csucsu, kinéztem magunknak a 2009.09.09-et szülési dátumnak. Jó lesz?:-)

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lyndee!
Mi volt a dokinál? Majd jelentkezz!

Linácska!
Tényleg rég voltál.

Judit!
Ez milyen jo ötlet, legalább akinek kell a felkészités, segitenek addigra nekik.

Tegnap akartam feltenni képet a csajszinkrol, de nem engedte a babanet.

Kép
encike 2

zsozso, csak így tovább, vigyázz magadra és arra a kis pöttyre.
Többieknek druuuuukkkkk

Kép

Kép
napsugár035

közhírré teszem kérem szépen, mindenki nagyon óvott attól, hogy a baba mellénk szokjon az ágyba.

Jelentem magasról le.... a jó tanácsokat, az éjszaka első felében kiságyban aludt, utána viszont szüksége volt rám mióta csak hazajöttünk a kórházból.Annyira bújt hozzám hiába mentem odébb jött utánam, gőzöm nincs hogy csinálta, aztán kialakítottam neki egy kis zugot már este az ágyban ,nem köztünk hanem csak mellettem, evés után csak odatettem, ha nyöszörgött megsimiztem, paskoltam a popsiját, nagy botránkozására másoknak(szerencsére a párom egyáltalán nem bánta hogy mellettem alszik)6 hetes kora után úgy éreztem nem tud már mellettünk aludni, így megpróbáltam evés után visszatenni ágyikóba . Egy szava nem volt , szépen visszaaltatja magát.Ja és én eddig mindig ringatva altattam, egy hete viszont egyedül alszik el.

Szóval ebből következik, nem igaz hogy nem szabad ringatni, mellettünk altatni az elején és ezt a védőnő is alátámasztotta, kell az átmenet a benti és a kiinti élet között.

Most már nagyon nyugis baba, látszik hogy boldog.

Kép

Kép
napsugár035

Linácska: Eza sok 9 szám hozzon szerencsét mindkettőnknek. nekem ez a dátum megfelel:)
Igaz most én csak a 9napon vagyok de majd programozom az agyam hogy együtt szüljünk megint:)

Kép
csucsu05

Azt irja anagykönyv, hogy még pár hetes tényleg szüksége van a babának melegségre és ez nem az elkapatásrol szol!
Ügyi voltál Sugi!
encike 2

Csucsu,
Te Szabinát hány hetesen szülted? Nekem Lili 40 hét 2 napra jött. Legfeljebb most majd én húzom megint 40 hétig, te meg szülsz 38-ra. Jó lesz így? Nekem elvileg dec 2 körül kell megjönnie, vagyis nem kell, ha utána sikerül, akkor pont 0909-re leszek kiírva.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

zsozsoo hatalmas gratulaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!
én is teszteltem me de negatív!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Linácska: szabina 8nappal korábban jött. Már a 39 hétben voltam.
De a második baba korábban jön azt mondják persze ez sem mindig igaz.
De majd programozzuk az agyunkat hogy egy napon szüljünk.

Nita: Kitartás.

Kép
csucsu05

csucsu :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

hazaértem a dokitól.jelentem a baba feje beékelődött,de a méhszáj még zárt.
eredetileg dec20-ra vagyok kiírva menszi szerint de azt mondta a doki hogy inkább a mikulás hozza a mi kis kincsünket mint a jézuska.
A szülésről nem beszéltünk,de azt nem mondta hogy császár lenne.Most kb 3kg körül van a méretek alapján..

encike:micsoda sztárfotó a kiscsajról :lol: szépek vagytok!

csucsu,linácska:micsoda tervek,ekkora mázlitok nem lehet mégegyszer hogy egyszerre szüljetek :D Azt viszont el tudom képzelni,hogy egyszerre teszteljetek pozitívat :wink:

sugi:én is ettől parázok,hogy majd nagyon "elkapatom" a kicsit....nagyon nehéz megtalálni az arany középutat.

KépKép
lyndee

lyndee nem fogod elkapatni nyugi!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lyndee: Dec 20ra vagy kiirva? Azért milyen lenen már ha te is dec 20-án szülnél mint mi a Linácskával:)
Bár ha a doki ezt mondta hogy a Mikulás hozza akkor lehet hamarabb jön. Bár nekem is azt mondta a doki mindig hogy télapóra meglesz a baba szerinte mert minden arra utalt. Aztán csak dec 20-án született.
De ez a frontoktól is függ. Mert ha éppen havazik akkor hamarabb is jöhet attól. Anno mikor szültem dec 21-én havazott és sorban jöttek a kismamák szülni. A doki mondta is frontoknál elindulhat a szülés.
de jó idén nagyon szép lesz nektek a karácsony. :)
Most vissza gondolok 3évvel ezelőttre és még a hideg is kiráz milyen jó érzés volt a fa alá betenni a kislányom.

Kép
csucsu05

annál szebb ajándék nincs is mikor egy bab mehet a fa alá!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: tényleg nagszerű érzés. Bár akármikor megszületik egy baba csodálatos érzés. Igaz karácsonykor az ember valahogy érzékenyebb. Mi 3 éve szabinát a hordozóban betettük a fa alá és le is fotóztuk. Az volt életem legszebb karácsonya:) :)

Kép
csucsu05

majd muti már azt a fotot..gyönyörű lehetett!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita : Én ide még fotót sosem tudtam feltenni. Nme is értem miért. Hisz van az anyatanya ahova járok innen a csajokkal egy párral ottis szoktunk dumcsizni és oda minden gond nélkül tudok feltenni képet. Már annyit tettem fel hogy unni lehet.
Majd küldök msn-en ilyen karis képet.

Kép
csucsu05

oké...! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

csucsu:én is örülnék neki ha beállhatnék a sorba hozzátok egy kis pöcsössel dec 20-ra. :lol: De valahogy én is úgy érzem hogy addig nem marad bent....azt viszont nem szeretném ha nagyon korán jönne,még legalább 2-3 hetet szeretném ha maradna.
Szép karácsonyra számítok én is :wink:
Iwiw-re is tehetnél abból a karis képekből!

KépKép
lyndee

lyndee általába 1 héttel előbb jönnek..vagy +/- 2 hét....változó...de szerintem te a 38 vagy 39.héten fogsz szűlni... :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lyndee,
de jó, dec 20 :lol: Amúgy nekem is azt mondták, hogy a télapó meghozza, aztán tessék. Én amúgy dec 18-ra voltam kiírva. És még a méhszájam is nyílt.

Csucsu,
nekünk is van olyan hordozós képünk a karácsonyfa alatt.
Ha képet akarsz ide tenni, akkor le kell kicsinyítened maximum 600x600-as méretűre, és akkor gond nélkül megengedi.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Sugi,
Köszi, jól vagyunk.
Nagyfiam bölcsibe jár délig, délelőtt általában sétálok a kicsivel, aztán ebéd után alvás mindkettőnek, délután meg együtt vagyunk, sokat játszunk játékokkal és Kistesóval egyaránt. :)
Az éjszakák szuperek (koppkoppkopp), általában este 9-től reggel 6-7-ig alszik, egyszer 3 körül kel csak fel egy kicsit enni. De ez max.5 perc, így nincsenek éjszakázások, jól alszunk nagyon.
2900g-mal született, csütörtökön volt 3720g. :D Ma reggel óta kicsit szörcsög :( , szívom szopi előtt az orrát. Valószínű tőlem kapta el, én már kifelé jövök belőle, volt minden, torokfájás, köhögés és most nátha.
Én sem tudom sírni hagyni a gyerekeimet, szerintem szuper jól csinálsz mindent :!:

Lyndee,
Úgy néz ki van elég tejem, bár közel sem annyi, mint a Nagyfiammal, de akkor fejtem sokat, most egyáltalán nem. Annyi van, amennyi kell neki.
Szerintem nem igen számít a fejméret, illetve úgy gondolom csaszinál nem ez az elsődleges szempont. :roll:

Tavirózsa,
Most volt valamilyen műtéted? :shock:

Lina,
Hajrá spontán hónap, ha nem, hajrá 2009!!! :D
Nagyon jó a 09.09.09. én hetekkel-hónapokkal ezelőtt közöltem mindenkivel, hogy hiába vagyok nov.6-ra kiírva, megálmodtam, hogy október 28-án szülök. És tessék, bejött. :lol: 8)
Hajrá Neked is!!! :)

KépKép
dreika

@nagyon koszonom Nektek a sok jokivansagot, leirhatatlan a boldogsag, amit erzunk es szeretnek ebbol mindenkinek juttatni.

@nita:en betartottam linacska tanacsat es bevallom, h egyaltalan nem volt kedvem a sok honap utan az olyan egyuttletre, ami csak a babara alapoz, ebben a honapban csak a 15 napon es elotte 2-3 napot voltunk egyutt, de utana mar nem ment minden nap es megis meglett a gyumolcse, kiskatonak erosek voltak vegre.Nagyon kivanom Neked is a meg sokaknak itt, hogy teljesuljon az alom!

@linacska: koszi a jotanacsot, tenyleg lehet ennek koszonhetem, az biztos, hogy sokkal nyugodtabb voltam es nem a drukkot ereztem a kozepido korul.

@lyndee: en anno megkerdeztem,h mekkora a babam fejkorfogata, de az orvosnom azt mondta, ne izgulj nem a baba merete szamit....nem arulta el, de ez nem itthon tortent. En tudtam, h nagy lesz a kisfiam, oriasi volt a hasam :D Vegul megszenvedtem nagyon, de nem a merettel volt a gond, hanem, hogy a fejevel felfele nezett es beszorult, vegul vakumoztak, de avval sem volt egyszeru. Sokak szulnek konnyen 4kgos babakat annak ellenere, h torekenyek.

@dreika: ch-ban elunk, es most pont haza jottunk, azert nem jelentkeztem az elmult ket napban.....es persze, mert oromkodtunk.

Jo ejszakat mindenkinek!!!!

Kép
zsozsoo

@tavirozsa: hogyhogy most kapsz meg csak lelet eredmenyt??
Gondolok Rad es remelem a lanyokkal vigaszt nyersz!!

Kép
zsozsoo

Dreika,október 29-én volt a műtét, mert rossz lett a citológiám, és talált a doki valami elváltozást a sejteknél, ami rákmegelőző állapotot jelent. A szövettan eredményére 2 hetet kellett várni, az lett meg most.
3 hónap múlva kell menni kontrollra, majd akkor kiderül, hogy mi van.Lehet, hogy nincs is nagy gáz, és a műtéttel rendben lettek a dolgok.
Mindenesetre eléggé nyugtalanít a dolog.

Dreika, Sugi, örülök, hogy jól vagytok!
Tegnap én is babáztam, kicsi keresztfiam 1 éves születésnapját ünnepeltük.
Jól ottragadtunk, mert a fürdésbe is besegítettem, sőt, én etettem meg a vacsival. :lol:
Aztán az altatást a szülőkre hagytam, csak úgy alszik el, ha ringatják...
Nekem ez fura, mert én a csajokat betettem az ágyba, aztán aludtak reggelig.Most látom, milyen könnyű dolgom volt Velük!

Fura érzés, hogy mintha most lett volna, hogy kicsik voltak a lányaim, most meg az a problémám, hogy nem tudtak hazajönni a barátjával a tegnap esti időjárás miatt...így családi döntés alapján a srácéknál ragadtak, amit szerintem egy cseppet sem bánnak... :lol: :lol: :lol:

Lina, Csucsu, mi is megnézhetnénk a karácsonyfás-hordozós képeket?

Éppen tegnap beszélgettük, hogy a Tesóméknak milyen szörnyű volt a tavalyi karácsony, a kicsi Barnika a koraszülöttosztályon volt még, és ott töltötték a szentestét...Borzasztó lehetett.De hogy most milyen édes, hát öröm ránézni!!!Egyáltalán nincs visszamaradva, minden teljesen rendben van szerencsére.
Vendég

Linácska: Igen tudom kiirja hogy mekorra legyen a kép. Meg is csinálom a rendszer dolgozik majd kiirja hiba. De én már meg sem próbálom annyira felhúztam anno magam emiatt hisz bármelyik fúrumra ami nem a babanet feltudok tenni képet. Lekicsinyitem és egyszerűen felteszem. Ez a rendszer nekem nem engedi .

Tavirózsa: Milyen citólogiai értékkel mütőttek?
El is hiszem, hoyg nyugtalanit a dolog de szerintem a doki látta volna ha nagyobb a gond. iyg hoyg megműtőttek nem lesz baj. Persze akkor is idegesitő ez a várakozás nagyon.

Kép
csucsu05

Sziasztok!!

Tavirózsa!
A legjobbakat kívánom, minden rendben lesz bízzál!!!!

Linácska!
Meséltem korábban, h a tmobillal tele a hócipőnk, mer átvertek minket. Így a 30-as telcsim nem használom.
Szoktál menni az AUCHANba??? Kéne nekem a játékkatalógusuk. Konstinak néznék ajándékot és ha van benne jó, elugranánk Kecskemétre.
(a neten nekem nem jön be az auchan oldala.. :o :o :o )
KÖSZÖNÖM!!

A karácsonyos képeket én is várom!!!!!!

Mi megvagyuk, tejcsim úgy tűnt apadóban, így kipróbálom a More milk kapszulát. Brutál drága, de még mindig olcsóbb, mint a tápszer....
Szerdán kapja Konsti a 2 hónapos szurikat... rohan az idő......

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu,
akkor ezért nem kaptad meg az sms-em. Na nem baj, de azért gondoltam rád. Majd mikor kétnaponta kell mennem januárban, majd meglátogatlak, jó? Auchanba szoktunk járni, de nem is láttam, hogy van katalógus. Viszont nagyon nagy és jó a játékválaszték, én is ott vettem Lilinek karácsonyra egy babaházat.

Tavirózsa,
majd bekapcsolom egyszer a régi gépet, azon van még a hordozós kép, és felteszem, jó?

Dreika,
én nem megálmodtam, hanem elhatároztam a 09.09.09-et, de remélem ez is elég lesz azért :lol:

Zsozso,
a lényeg a végeredmény, az, hogy miért, hogyan, az már ilyenkor lényegtelen. :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Kép

Kép

Teszek két képet a babaágyról.Egyenlőre velünk alszik a hálóban.tavaszra tervezzük a babaszobát.

KépKép
lyndee

Most csak olvastam, mert hétvégén nem voltam itthon.

Holnap jelentkezem.

Szép álmokat!
encike 2

Sziasztok!

visszaolvasni nem volt időm.

itt a tábla, erősen hiányos, kérem az adatokat, újakat jelentkezzenek.

Tavirózsa!

kihagytalak. :cry: szeretnél bekerülni?

valamint kérek javaslatokat, hogy kit húzzunk ki, aki mondjuk már nagyon rég nem jelentkezett, és emberi számítás szerint nem is fog.

ha fényképet szeretnétek, akkor a telekes.judit@gmail.com címre küldjétek, nem baj, ha nagy, lekicsinyítem.

Kép
Kép
Kép

tjuca

Sziasztok!

Zsozsoo,
De jó Nektek! Svájc gyönyörű. Nekünk Zürichben vannak barátaink, pont a hétvégén voltak itthon babanézőben. :)

Tavirózsa,
Ezt nem tudtam. :( Milyen eredményed volt? P3?
Barnika hányadik hétre is született?

Lyndee,
Nagyon szép ágyikója lesz a fiúcskának. Hogy fogják hívni?

Juca,
Bertalan – 2008.október 28.
Köszi!

KépKép
dreika

sziasztok!ma meglátogatott piri...de nem vagyok ám elkeseredve!!!!!!!!!sőőőőőt..annak is örülök hogy pontosan jött.na de majd köv honap sikerűlni fog!!!!!!!!!!!
lyndee gyönyörű a kiságy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Juca, szép a tábla, de én sajnos nem nagyon tudok jönni, egyrészt a két gyerek azért eléggé lefoglal. Most még a Karácsonyi télapói előkészületek is jönnek.
Meg aztán kevesebbet netezek, fórumozok sokkal. Volt 1-2 csalódásom némely fórumon, de nem ragoznám, nem itt.
Itt viszont szinte teljesen kicserélődött a társaság, a régiek alig jönnek, az újakat nem "ismerem".

Úgyhogy engem végülis kihúzhatsz nyugodtan... :(

Mindenkinek akinek sikerült, boldog babázást, akinél még várat magára, annak kitartást, és egyáltalán, minden jót!

Üdv. Kati
Vendég

Sziasztok!

Zsozsoo, örömmel olvastam a jóhírt. Gratulálok Nektek és boldog babavárást kívánok itthon és otthon is. :) Mikor születik a baba - elvileg? Még július vagy augusztusra vagy kiírva?
Kitartást az első hetekhez-hónapokhoz, hacsak nem elkerülnek a "kellemetlenségek". :wink:

Juca, köszönöm! De jó!
Szilvi, nem szeretnék helyetted fontoskodni, de a végén még megírom én az adataidat!!! :lol:

Sugi, nagyon ügyes vagy, de a kicsi fiad is. Nagyon jó anyuka vagy!

Lyndee, szép kiságyatok van, biztos elégedett lesz vele a kisfiatok! 8)

Csucsu, Linácska drukkolok Nektek a pozitív teszthez és az egy napon szüléshez is! Nita, nem akarsz Te is pont azon a napon szülni? :lol: Vagy akkortájt? Nem nagyon tudom kiszámolni, mikor lehetne...

Tavirózsa, én sem tudtam, hogy műtét volt. Viszont biztos vagyok benne, hogy minden oké. Tényleg szalad az idő, a nagylányod 17 vagy 18 éves, igaz? Pedig most született, gondolom, így érzed.

Dreika, fő a rendszeresség. Hű, de irigy vagyok. Nekem sose sikerül időre elkészülnöm...Nem is tudom, mi lenne, ha reggelente bölcsibe/oviba kéne mennünk. :roll:

Enci, milyen klassz kép! Sztár lesz belőle!!! :wink:

Én jól vagyok, minden oké. Leszámítva, hogy egy nagy lyuk van az oldalamon, olyan kíváncsi vagyok, hogy fiú vagy lány lesz a babánk. S ha épp nem jut eszembe, akkor vagy a családból vagy az ismerősök közül biztosan megkérdezi valaki. :shock:
Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
ggica

ggica én nem tudok csucsuékkal tartani egyenlőre..mert nekem ma reggel megjött.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

A táblába a szülinapom beirod?
augusztus 07.
Köszike.
encike 2

Dreika, igen, P3 volt.

Ő meg itt a lánykám... :lol:
2 és 18 évesen. :lol:

Kép

Kép
Vendég

Juca, nem baj, ha kimaradtam, úgyis ritkán jövök, inkább csak olvasgatok.
Vendég

tavirózsa gyönyörű lányod van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita, köszi!
Majd a "kicsiről" is teszek fel képet!
Vendég

Sziasztok!

Régen jértam megint erre, azóta sokan megszültek, újra babásak lettek. GRATULÁLOK NEKTEK! :D

Nézem ezt a táblát. Immáron én maradtam, akinek se gyerek, se pocilakó. Beszéltetek a Karácsonyról, hogy milyen boldogság a babát betenni a fa alá. 2006-ban a pozitiv tesztemet szerettem volna betenni a fa alá. Ez a harmadik Karácsonyom lesz, amikor még csak egy pozitiv tesztet sem tehetek a fa alá. Ez elszomorít.

Mostmár tudjuk az okát a tavaji vetélésemnek, tudjuk, miért nem lettem azóta terhes. Ezért nem is nagyon jöttem, kivizsgálásokra járunk. Igy már legaláb tudjuk az okot. De hogy javítható-e az majd csak decemberben derül ki. Ha nem javítható, marad a lombik és/vagy az örökbefogadás.

Tudjátok egyik felem sír, a másik nevet.
Mindíg szerettem a karácsonyt de most ha rágondolok eszembe jut, hogy ez már a 3. És ki tudja hogy jövőre leszek-e én is olyan boldog ANYUKA vagy KISMAMA mint ti. Most persze remélem, de az elmúlt két évem folyamamtosan reménykedve tellt...
:?
kislibus

kislibus....nagyon hiányoltunk már........de sikerűlni fog a baba!!!!!!!!
drukkolok nagyon......
az meg jó hogy tudjátok mi volt a gond....mostmár azon tudnak segíteni az orvosok!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Gröninek megszületett Dóra babája 22-én hajnalban, 4070 grammal, és 52 centivel!!!
Gröni, itt is gratula!!! :lol:

Veráról pedig azt olvastam, hogy ma hajnalban elment a magzatvize...lehet, hogy Ő is babázik már???
Vendég

Gröni: teljes szívemből gartulálok kislányod születéséhez:) Majd ha ráérsz jó lenne ha jönnél mert régen hallottunk felőled. sok sok puszi neked és a kicsi lányodnak:)

Tavirózsa: Nagyon szép a lányod.

Kislibus: Megértelek hisz nem könnyű ez a várakozás. Viszont most , hoyg valószinű tudjátok az okát célirányosan tudtok gondolkodni. össze fog jönni a baba és jövőre te is a fa alá teheted a kis drágádat!
:)

Nita: Még szülhetsz eg ynapon velünk hiszen még mi sem vagyunk babásak.

Kép
csucsu05

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?