Új privát üzeneted érkezett!

Kocska, el is felejtettem irni, hogy tök jó a kép Olivérről! nagyon szép név, aranyos!!

Kép
tünemény
 
 


Tünemény: Hú, nagyon szuper az a babakocsi, és az ára is barátságos.
Tényleg vettél gobelint? :D Nem nehéz az az öltés, csak átlósan kell öltögetni, egészen biztos vagyok benne, hogy menni fog :) Ha más nem, kérd meg a boltos nénit, hogy mutassa meg. Én is beszereztem ma két újabb kicsit Apának, mert olyan lelkes a lelkem :lol:
A másik, amit nagyon szeretek csinálni, a dekupázs. Szinte úszok itthon a sok szalvétában :D

Kép

Kép
sildi83
 
 


Lányok, úgy irigyellek Titeket, hogy van rá időtök!!!
Én amikor még Marcit vártam, és sokat kellett pihennem, feküdnöm, akkor kötögettem neki!
De most nagyon felketettétek az érdeklődésem, ezzel a gobelinnel, a nagyfiam imád mindenféle kézműves dolgot, és jön majd a hosszú tél... Szóval együtt csinálhatnánk majd képet, családi program, legalább nem a tv vagy a laptop előtt ül...... :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép
eda7
 
 

 
 

Tünemény 67kg az mihez képest volt? mennyi plusz?
Hogy azt mondta hoyg vigyázz!? :roll: :?

Eda ne hülyéskedj már egy elütés.... Attól még tudom hoyg én vagyok! :)

nekem is tetszim ez a babakocsi, bár én még minidg nem tudom eldönteni hogy mi az ami mindenképp kegyen... már vannak fix pontok, de mi 2,5 emeleten lakunk tehát a súlya sem mindegy, meg persze azért legyen jól szállítható, de buszozni is fogunk vele.
Jajj de nehéz! :roll:

ma nekem sincs kedvem dolgozni, minden más annyival fontosabb... de nem hagynak élni!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro
 
 


Bogi hááát volt néhány különböző mérleg, otthon pl 61,7-62,4 körül voltam, utána otthon méregettem idővel 63asakat, a védőnőnél kapásból 64,1 volt a kezdősúlyom...(egyébként jó ideje abbahagytam az otthoni méricskélést), és múltkor a dokinál 60kg voltam, most meg 67! szóval nem tudom :roll: :roll: elő kell vennem a réka dvdt (ok, tudom, el is mehetnék arra a bérletes kismamatornára, ha már megvettem, de tudjátok milyen lusta vagyok! :lol: )

mi is a 2.emeleten vagyunk, lift nélkül, és ezért nehéz nekünk is jót venni...de azért az ár is fontos, bár párom tegnap mondta, hogy ő majd elkezd kipakolni a tárolóból áprilisban (mert egyik kedves szomszéd azt hitte az egész alagsori tároló az övé, és szépen telepakolt minden négyzetcentimétert!) és csinál helyet a babakocsinak (csak a kedves szomszéd bosszúból el ne lopja a kocsit!) :roll: :roll:

vagy ma vagy holnap elkezdem a gobelint, és remélem sikerül, olyan büszke lennék, hogy meg tudok egy ilyet csinálni! :D

eddig én se dolgoztam... pedig egy oldalt le is kéne forditani! :roll: na majd most

Kép
tünemény
 
 


A védőnős mérlegek csak akismamastresszre valók, nálunk is 2-3 kg-val többel kezdte mint az alap otthoni, pedig az elég megbízható!

Nálunk is ez a liftmentes megoldás van, és van kocsitároló, de valahogy nem annyira baráti az a tároló, meg tele van bringákkal, és nem hiszem hogy tavasszal amikor bringás korszak van a tinik figyelnének a babakocsinkra, kicsit félnék otthagyni!
pedig az én párom is mondja hoyg az arra való, de....
Na mindegy előbb mégh kell találni egy szupit megfizethető áron!

A gobelin meg menni fog ne aggodj! :)

Én most arra a folttechinás varrásra vagyok bezsongva... de még sosem csináltam, de az egyik barátnőm gyönyörű falvédőt csinált a kislányainak! Én is valami olyasmire vágyom! :lol:

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro
 
 


Eda!
A Keletinél az a turi nem véletlenül a Berzsenyi-Rákóczy sarkán van?

Kocska! Cuki lett Olivér! És a név is jó választás!

Kép
Kép
tisa
 
 


Tisa! De igen, az a turi volt, most megnéztem a térképen! :? :?
Szerintem ezek a méricskélések azért nem jók, mert mindig más ruhában, cipőben vagyunk!!! Még ha azonos a mérleg, akkor is.
Én az itthonival foglalkozom!!! Reggel, bugyi melltartóban állok rá, és azt sem minden reggel!!! Sőt, azt olvastam, hogy az a legjobb, ha csak péntekenként!! Hiszen hétvégén az ember úgy is többet eszik, és péntekre már visszaáll az a súly, ami hétköznapi!!! Tehát én a péntekit szoktam magamnak "vezetni"!
Én az első fiammal fél időre már vagy 10 kg-ot híztam, mert csak zabáltam, és minden bennem maradt, a család is etetett.
Utána azonban magamhoz tértem, és "diétáztam", nagyon sok zöldség, csak barna kenyér, sok gyümölcs, és este már "csak" egy fél literes natur joghurt kétszersülttel, vagy ropival, pufival, stb. Akkor nagyon rá voltam kattanva a joghurtra. Mondjuk feküdnöm kellett, ezért is volt jó, hogy nem vittem túlzásba az étkezést. Édesség az nem nagyon megy nálam, így nincs gond. (bár zárójelben megjegyzem, most vagy 2 hete néha egy-egy falatot eszek, a fiam csokiscsigájából, csokiból, de az még belefér)

Babakocsi: én a fiammal amikor kicsi volt, akkor az elsőn laktunk, és úgy vittem hoztam, hogy először levittem a babakocsit, aztán visszamentem a gyerekért. (persze akkor, amikor nehéz volt már, vagy éppen úgy volt praktikus, mert vásároltam is, és tele volt a zsák alul!!!)
Ez is praktikus lehet majd!!! Bár az a legjobb, ha lent van tároló!!! :? :? :?
Szerencsére most itt a lakóparkban ahol lakunk, van lift, így nem lesz túl nagy gond.

Kép

Kép
eda7
 
 


Sziasztok!

Babakocsit mi kölcsönkaptunk egy Graco-t. Nagyon praktikusnak tűnik, de nagyon széles, nagy kerekekkel. Mondjuk ez az itteni "jó" minőségű járdákra tökéletes lesz :lol: :lol: A 4.en lakunk lift nélkül, így gondolkodás nélkül a tárolóban lesz...... :lol: kizárt, h én azt cipelgessem :roll: :roll: Lehet zárni a saját részünket, úgyhogy csak nem lovasítják meg. Illetve még erre a célra majd elkülönítünk egy plédet amivel mindig letakarom... ez mondjuk amiatt is jó, hogy ne legyen hideg amikor leviszem a picit :lol:

Júj hogy várom már, h a pici popsiját cippeljem :lol: :lol: :lol:

Kép
padri75
 
 


sziasztok.

tünemény:

jópofa a kocsi,és tényleg jó az ára is.


kocska:

édes Olivérről ez a kép.nekem is tetszik az Olivér csak páromnak nem.

mi is tárolóban tartjuk a kocsit,a nagyot legalábbis a kicsivel fel tudok lépcsőzni :lol: :lol: :lol: és tesóé is ott lessz majd.nekünk is megkell harcolnunk a helyünkért mert 4-en hasznélunk egy tárolót ami akkora kb mint a kisszobánk és itt is tele van pakolva szeméttel(szó szerint szeméttel)

ma nekem is 67,7-et mutatott a mérleg a védőnőnél de nekem ez most 2 kiló plusszot jelent ami nem sok.és a védő most jól megilyesztett,azt mondta biztos hogy cisztás a lepény de majd utánna néz és felhív,és szerinte kerülnünk kéne a szex-et is,és sokat kéne már most pihiznem,hát nem tom,pihenek én amenyit tudok meg azért nem vagyunk együtt minden nap de szerinte ez nem elég.majd meglátjuk mit mond a doki.
cukorterhelésre dec. 15. én megyek.reggel 7 kor kezdik és 2 óra múlva van a kövi.én majd jó koránn odamegyek és akkor hamar végzek.

na megyek főzni mert apa lassan jön.holnap én is elakarom csalni nézelődni mert szabadnapos lessz.bár ahogy ismerem nem lessz egyszerű.

Kép
Kép
ettike
 
 


Engem a kismama jóga érdekelne és már próbáltam is keresni valamit, de még nem sikerült.

Dolgozom 8-1/2 5-ig... :( :( Mondjuk azt meg tudom oldani, h valahova 4 küröl odaérjek, mert a törzsidőnk 3-ig tart, de azt utánna le kell dolgozzam.

I. kerületben vagyok napközben, esetleg ha hallotok valamit itt a közelben és szóltok azt megköszönöm :lol: :lol:

Én március 12-ig fogok dolgozni, ezt már le is beszéltem a vezetőséggel. Vagyis eddig tervezem, oszt majd látjuk :lol: :lol:

Kép
padri75
 
 


Padri! Nálunk a védőnő nagyon segítőkész volt a múltkor ilyen kismama torna és jóga ügyben, bár még akkor nem tudtuk, hogy a doki helyesli-e egyáltalán! (na, ahogy már előtte is írtam, nem biztos, hogy időm engedné, illetve a lustaságom!!!)
Egyébként van egy barátnőm, aki jógázott a terhesség alatt, és nagyon könnyen szült. Most egy nagyon kiegyensúlyozott, mosolygós kislánya van!! Bár lehet, hogy a jóga nélkül is ez lett volna.... :wink: :wink:

Kép

Kép
eda7
 
 


Hát sajnos az én védőnőm, nem a legjobbak közé tartozik. Eddig egyszer voltam nála és a héten kerestem, h mikor menjek és mondta, h most kicsit beteg is meg igazából nem is olyan fontos ez az egész esetleg hívjam fel 2 hét múlva... :? :? szóval tőle túl sok segítséget nem remélhetek sajnos.....

Kép
padri75
 
 


Sziasztok!

Csoda történt, még is csak meg tudtam nyitni ezt a lapot innen, a munkahelyemről. Ezen is látszik, hogy milyen sokat foglalkozom a munkámmal jelenleg...
Reggel voltam a védőnőnél. 45 percig tartott, iszonyú lassú a nő, mindent 100x elmondott.
Én úgy gondoltam, hogy egy olyan kiságyat veszünk majd, ami a pelenkázóval egyben van. Ahhoz mit szóltok? Az ideális az lenne, ha a pelenkázó alatt fiókok lennének (mint a korábbi fotón).

Kép
gesztenye74
 
 


Padri, én az Örsné tudok ember időben (munkából elérhető) jogát, az egyik ismerősöm járt oda, mondjuk nekem eléggé kiesik, de azthiszem az lesz mert egyszerűen vagy napközben vannak a tornák, vayg a világvégén, ezt meg dícsérték is.

Azu ébn védőnőm is dec 2-re adott nekem időponmtot pedig m,ég nem is találkoztunk, mert a ksikönyvemet is más adta ki! Ilyenek...

Gesztenye, én néztem azokat a kiságyakat nagyon jónak tűnnek, de azt mondják praktikusabbak azok amik később ksiággyá alakíthatóak, néztem olyanokat is, de még nem tudom mi legyen4
De a pelánkázó latti fiókokat mindenképp praktikusnak tartom!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro
 
 


Sziasztok!

Bocsi a zavarásért! Én a 2008 ősziektől vagyok.
Ha valakit érdekel kismamaruha olcsón, készítői áron, akkor nézzétek meg a weboldalunkat!
www.kismamaruci.hu Köszi: Móni

gwini
 
 


Bogi, engem érdekelne :) A Délinél dolgozom, és ami a piros metro vonalán van az jó nekem, mert hamar odaérek.... tudsz esetleg címet, vagy honlapot mondani, mert megnézném....

:wink: Köszi

Kép
padri75
 
 


padri írom a címet:
www.jogastudio.hu

A barátnőm ide járt és azt mondja nagyon jó, a szombati ami meg a kismamajoga után van aza szülőpoziciós az papás mamás együtt! :)
És kedden is van 5-kor arra már oda is érnék... asszem!

Szombaton még sajna nem tudok menni, de én jövőhéten tuti elmegyek valamelyik nap!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro
 
 


Most találtam egyet Kispesten is! (én ott lakom)
ott mondjuk nem annyira "késői" az időpont, de pont pénteken van nekünk meg az rövidnap szóval el lehet érni! :wink:
Így heti egyet csak elkapok valahol!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro
 
 


sziasztok.

micsoda védőnők vannak????
én havi 1 szer megyek,mindig a doki előtt.ő adja a vérvételekre a beutalót,vérnyomit,súlyt mér és nézi a vizeletet is.
szerintem fontos mert egy esetleges toxemiát csak rendszeres vérnyomi,súly,vizelet nézés melett lehet időben elkapni.jó ez a végén jelentkezik de akkor is.
mikor dokihoz gyakrabban járok akkor védőnőhöz is.Patrikkal a végén már hetente mentem és milyen jó volt,kitudja hogy végződött volna...............

Kép
Kép
ettike
 
 


nekem is kéne menni védőnőhöz, vagyis inkább ő akarna jönni hozzám, csak időpontot kell majd egyeztetni vele. utoljára jó rég voltam én is!

képzeljétek, most hazamegyek, felforgatom a lakást, mert elpakoltam valahova a genetikai uh beutalóját! (most meg a nődokihoz kéne visszamenni, hogy irjon másikat...ha nem lesz meg, de meg lesz!!!) egyébként tegnap megint a gobelines boltban hagytam a kismamakönyves-leletes mappámat, nagy örömmel jövünk ki az áruházból és 5percre rá eszembe jutott, és apa visszaszaladt érte! el kell kezdenem csomókat kötni, vagy nem is tudom, mert mindig elhagyok valamit! :roll: :roll: :roll: pedig eddig olyan jól birtam!!! :lol:

vége a munkának, egész nap csak azt az egy kis 5perces forditást csináltam meg, meg logikai feladatokat, meg gobelin oldalakat meg babaholmi oldalakat nézegettem...

jó tornázást lányok! és több kitartást mint ami nekem volt (van)

Kép
tünemény
 
 


Én nem kaptam a genetikai UH-ra külön beutalót!
Beírták a kiskönyvbe hogy mikor kell menni, és ott kell jelentkeznem, legalábbis ezt mondták, vagy ezt helyszíne válogatja???

Még jó hogy a dokihoz 3 hetente kell mennem, mert ezekszerint a védőnőtől bármi bajom lehetne!

Na szép!
A védőnő már ilyenkor kimegy? Azthittem csak később!?
Hát nálunk még csak a babaszoba helyét találná! :))
Most még csak az ablakcsere project van folyamatban!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro
 
 


Engem a védőnő havonta egyszer hív, és mindig előre meg is adja az időpontot. Már kijött volna, hozzánk is, mert nekik le kell írni, hogy milyen lakásban élünk! (de mivel tudta, hogy milyen a lakópark ahol lakunk, elég volt, hogy beírogatta a dolgokat. Ilyenek voltak, hogy összkomfortos, hány szobás, hányan lakunk, stb.) Szóval nem a babaszobára kíváncsi!!! :D :D
Annyira mondjátok ezt a jógát, hogy el fogok rajta gondolkodni én is... :oops: :oops: :oops:
Ma én sem dolgoztam túl sokat. Most paradicsomos káposztát és káposztás tésztát főzök. (egyhangúan hangzik, de túl nagy volt a káposzta!! :wink: :wink: :wink: )

Kép

Kép
eda7
 
 


SOS CSAJOK! 37,9 a lázam és folyamatosan megy fel. Mit csináljak?
Most éppen izzasztom magam! Felhívjam a dokim? Nem akarom, hogy a Gyereknek vmi baja legyen!

Kép
Kép
tisa
 
 


Megvolt a hűtőfürdő, fél algoflex, sok folyadék, c-vitamin. Védőnő felhívva. Ezt javasolta ő is.
Ha van vmi jó ötlet írjatok.

Kép
Kép
tisa
 
 


Tisa
Sajnos nincs jobb ötletem ennél, nekem 1 algopirint engedett a doktornőm amikor felment a lázam, de csak amikor nagyon felment (38,7) és már semmi nem segített sajnos jobbat nem tudok javasolni!
Reméelm semmi komoly!

Bugyoláld be magad a hűtőfürdő után sok takaróba és hagy d hogy izzadj, de nagyon! Nekem az még szokott segíteni.
Jobb ötletem sajnos nincs!
De ezeket próbáld meg!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro
 
 


Eda köszi az infot, legalább már tudom mire számoljak a védőnővel! :?

A jogát nekem azért is ajánlották mert állítólag segít a lazításban is és a szülés is könnywbben viselhető!
Na ez nekem nagyon fontos, mert bevallom nektel ebben az egészben a szülés az egyetlen amitől félek.... nagyon! :oops: :oops:

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro
 
 


Tisa! AZ én dokim Rubophent (lehet, hogy nem jól írtam a nevét) ajánlott!!!! Láznak 38 felett szokták nevezni, alatta még hőemelkedés! Mérd azért, mert sajnos éjjel szokott a láz jönni!! :( :( :(
Jobbulást!!! (megfáztál? Van más tünet is??)

Bogi! A szüléstől azért én is félek, mert Marcival tudtam, hogy császár lesz, de most inkább természetes úton szeretném, amennyiben nem lesz gond! És én is rosálok tőle kicsit, de még azért van néhány hónapunk, hogy felkészüljünk!!! :wink: :wink: :wink:
Még ne gondolj rá, és erre biztos hogy jó lehet a jóga!!!!

Kép

Kép
eda7
 
 


Hányingerem volt napközben (torna előtt és után) - ami soha nem szokott lenni, ebédre már nem is volt étvágyam, és az izületeim...az ujjaim, a csuklóm, a bokám, a derekam, a hátam...És a bőröm érintése se jó már. De nem köhögök, nem dugult be az orrom, nem vagyok náthás, nem fáj a fejem. Fogalmam sincs mi ez. :shock:
Köszi a tanácsokat.

Kép
Kép
tisa
 
 


atropa belladonna 30-as potenciál hirtelen jött lázra 5 bogyót elszopogatni két óránként lehet, háromszor négyszer ismételni. homeopátia. uána egy órát nem szabad enni, (ha nem bírod, akkor fél) inni csak vizet, és semmi mentolost nem használni.
Én nem izzasztanám magam, a gyerekeknél legalábbis a láz ellenszere már nem az öltöztetés és bebugyolálás, hanem a minél lengébb öltözet. ilyenkor én egy bodyban szoktam őket tartani. Persze lehet, felnőtteknél más. Ha magasra felmegy, hívj fel ügyeletet, vagy dokit, de 38 alatt felesleges csillapítani.
A priznic is jó, nyak, csukló, bokák hidegvizes pelus :) jó, neked még nincs, akkor konyharuha, párnahuzat, valami. kicsi törölköző. Vagy vizes lepedőbe is csavarhatod magad.

egyébként szeirntem influenzád van, az ízületi fájdalmak és az egyéb tünetek híja alapján, úgyhogy oscillococconium is biztos segítene.
gyógyulj gyorsan, sok c-vitamin, és langyos mézes hársfatea...

Esélytelen vagyok egyébként, hogy mindenkire reagáljak, látom a védőnénik az utolsó téma, bár sok megérdemelné inkább a támadónéni elnevezést... :evil: nekem mondjuk szerencsém volt eddig mindig. de tényleg jól jön a dupla ellenőrzés. Meg én is őt hívom a doki előtt általában, ha valami parám van, akár a gyerekekkel, akár az apróval kapcsolatban.

egy barátnőm próbál megszabadulni a kismamaruháitól, 40-es méret volt. ha érdekel valakit, dobjon privit, küldök képeket.

a fenébe, réka megint köhög :twisted: szegény. nem igaz ez tél. elkezdük fűteni rendesen, azonnal köhög. mindegy, ablaknyitás, aztán a 18 fokos szobában majd tud aludni. Legalább nándinak nincs baja.

majd egy másik alkalommal olvashattok regényt...
karácsonyhoz ma linkek.
http://www.bavaria97.de/weihnachten/
http://www.makingfriends.com/ponybead/p ... oliday.htm
http://kreativan.hu/karacsony/
http://kreativkaracsony.uw.hu/index.php

kikocska
 
 


Sziasztok!
Ma nem nagyon volt időm jönni , a főnöknőm nem volt 3 napig. és most frissen-kipihenve jött dolgozni és egész nap szórakoztatott valami melóval.............. :twisted:

Utána szülőire rohantam.............fél 5-fél 8-ig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Első gyerekes anyukák készüljetek fel erre is................. :evil: :evil:

Egyébbként ezen a héten egész nap olyan voltam, mint a BANKAUTOMATA:

a kötelező olvasmány... újság előfizetés..menza....osztálypénz...ECDL vizsga...bécsi kirándulás....francia kirándulás előleg.....barátnőnek szülinap....jótékonységi estre jelmez pénz..............

EZEK csak a gyerekeknek.....................
nincs egy vasam se................................ :cry: :cry: :cry:

De azért ma vettem végre magamnak is valamit................egy hálóinget.......................hú mekkora luxus!!!!!!!!!!!!! :shock:



TISA! Jobbulást kívánok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Remélem semmi komoly!!!!!!!!!!!!! :shock:

Az én védőnöm nagyon aranyos....mindig bejön a munkahelyemre és megkérdezi, hogy minden oké-e, ha kell valami recept, beutaló odahozza....... :lol:
Szóval nekem tök jó!! :lol:

Valaki kérdezte, hogy ki meddig dolgozik:én speciel december 19-ig...aztán téli szünet és januártól kiiratom magam táppénzre....

Puszi mindenkinek, bocsi hogy nem írok mindenkinek...azért mindig olvaslak benneteket, de nincs időm most reagálni mindenkire....én is úgy szoktam csinálni, mint Tünemény:

kattingatok a számítógép tálcán mindig valamire, amikor bejön az irodámba valaki, mintha valami nagyon fontos dolgot csinálnék---de egész nap meg van nyitva a fórum és követem az eseményeket..aztán gyorsan kirakok valami könyvelési programot, iktatást ezt azt ................... :lol:


Pusza mindenkinek

Kép


Kép
tasin
 
 


Hú, lányok én sem győzök visszaolvasni, úgyhogy bocs, ha vkinek nem regálok! :oops:

Gesztenye: Balog Imrénél, de a Te dokidat is ismerem, múltkor is ő UH-zott! Uh-ra nem kell éhgyomor, de a teli hólyag ajánlott! :wink:

Etti: hogy függ össze a súlyod a lepény állapotával? :roll: Miből gondolja a védőnő, h cisztás???

Én nem hallottam a védőnőmről a kiskönyv kiadása óta. :? Bár az igaz, h Emmánál nagyon aktív volt végig, lerázni sem tudtam (beutalókat sosem ő adja- sőt én beutalót sem kapok szinte semmire). Nyilván többet foglalkoznak az első babájukat várókkal, de az talán túlzás, h le sem mért, nem nézte a vérnyomim, vizeletem….sem. A kiskönyvet is házhoz hozta, most még nem voltam nála a rendelőben! Sőt, a súlyomat, vérnyomit a doki sem nézte- jól állok, mi?! :shock: :roll:

Kocska, gratula Olivérhez, nem most lesz a névnapja?

Tisa: mizujs, jobban vagy már? Pihenj, hűtőfürdőzz.....holnapra jobb lesz!

Már úgy szeretnék szopispárnát venni, de megvárom az eredményt……….
Sztem a külön pelenkázó plusz kiságy praktikusabb, később jobban kihasználható.

most csak ennyi jutott eszembe... :oops: :roll:
pusz

Zsu
svs
 
 


Sziasztok!

Eddig is olvastam, de nem volt erőm írni.

Tisa!

Lázcsillapítás valóba 38°C-tól, és úgy ahogy Kikocska írta.

Védőnő!

Első alkalommal kijött, hozta a kiskönyvet, beírt pár adatot.

Azóta én egyszer ugrottam be hozzá, kb 10 percre. akkor is beírt pár adatot. A súlyom és a vérnyomásom önbevallás.
Vizsgálat semmi.
De nekem nem is hiányzik.
Vérnyomásomat rendszeresen mérem itthon. Súlyomat és a vércukromat szintén.
Vizeletvizsgálat havonta a szülésznőmnél vagy az urulógián.
Beutaló még semmire nem kellett.
Szóval nekem pont megfelel így a védőnő.
Bár az is igaz, hogy nekem már második gyerek.

Pelenkázós kiságy:
Ha kicsi a szoba, akkor ideális. Ugyanúgy szét lehet szednni ágyra és kisszekrényre a végén.
Nekem csak az a gondom vele, hogy kisebb a pelenkázó felülete, mint ha külön pelenkázó szekrény lenne.
Vendég
 


Sziasztok kismamik!

Sildi mióta vagy táppénzen?

Tisa ari vagy, de nekem hét közben is ugyanolyan messze vagytok, mint hétvégén. Ráérek szint bármikor, ha akarom, de ezek a magyar utak.... kirázzák a lelkem. Minden döccenőt érzek a hasammal. A pelenkázót mennyiért vesztegették?
Ja és jobbulást!!!Nem engedte meg senki,hogy betegeskedj!!!!
És én is a priznicre szavazok,ha már lázas leszel. Na meg a forró tea!És bebújni az ágyba,kifeküdni.

Kikocska én is ezt alkalmazom, egy plédet csavargatok magam alá. Csak az átfordulásnál van gond. Főleg ha a párom is ráfekszik véletlen. :) :) :) :)

Eda csak abban reménykedem, hogy nem futok össze azzal a kis cafattal. Bár így is sokat eszembe jut a kis dög. :twisted:
Jajjj, de hogy meséljek jót is. Voltam ma tankolni és a kártyámmal választhattam megint kisautót. Már van 3 piros ferrari, még tavaly előttről is. Akkor még azt gondoltam a barátnőm babája megkapja, ha megszületik, de lány lett. És most úgy megörültem! Ez szép KÉK oo7es BMW és végre ez konkrét OLIVÉRÉ! Fülig érő szájjal hoztam ki a benzinkútról. :lol: :lol: :P :wink:


De jó végre valami, ami itt falun a jobb, ha már nincs Ikea, Mamut,jóga,kismamatorna....;de legalább a védőnőm imádom!Anyámék is ismerik gyerekkorukból. És a sulinak is ő volt a védőnője. Sőt én tegezőben is vagyok vele. És ő is felhív bármikor, ha megtud valami eredményt, és bármelyik nap mehetek hozzá. Nekem hely sem marad a kiskönyvemben mire végzek
A dokim akihez jártam csak onkológus, így nem vezet terhes gondozást és szülést, így elirányított a kórházba és a védőnőhöz. A védőnő kiállította a kiskönyvet és a kórházban meg letoltak,hogy mivel csak náluk van hüvelyi uh , így mért kaptam kiskönyvet már,ha csak most állapítják meg a terhességet. Ő már megelőlegezte nekem a csodát :D (a dokim csak poz.teszt, hüvelyi vizsg. csinált)
Egyébként havonta kell nekem is menni, amikor a doki is jön ki. De ha eredményem van, bármikor beviszem, akkor is mér vérny.,vizelet, súlyt.

Svs azt hiszem a kék kisautó megteszi így az első névnapjára...... :lol: :D :)

kocska
 
 


Sziasztok!

Bocsánat, tényleg se időm, se energiám írni. Szerencsére minden rendben van velünk. Mivel ennyire ritkán jövök, a táblázatot nagyon szívesen átadnám vki önként jelentkezőnek.



Kép

 
 


Tisa: hogy vagy?

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro
 
 


Mo ha akarod nekem átküldheted a táblát igyekszem vezetni!

Látom a meddig dolgozzunkról megoszlanak a vélemények én egy február közepét lőttem be, egyenlőre, akkor még marad 2 hónapon hoyg minden rendben legyen mire jön a manó!

Tasin ez a bankautomata hasonlat jó! De ijesztő is! Így is sokszor eszembe jut hogyha az én pénzem kiesik.... akkor ...ajaj

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro
 
 


Tisa: remélem jobban vagy és nem influenza!!!

Kocska: Én augusztus óta vagyok táppénzen. Mondjuk a munkahelyem hónapokat ült a táppénzes papírjaimon, csak nemrég adták ide, hogy vigyem be a TB-hez :roll: :roll: De azóta sem megy zökkenőmentesen a dolog, mindig van valami, ami akadályozza az ügy menetét. :evil:

Védőnő: Én is havonta járok és mindig megbeszéljük, amikor ott vagyok, hogy mikor megyek legközelebb.

Kép

Kép
sildi83
 
 


Sziasztok, egy kis segítséget kérnék :roll: :roll: Hétfőn voltunk UH-on és már akkor jeleztem a dokimnak, hogy a bal oldalamon a medencecsont magaságában eléggé fáj a hasam....

két dolgot mondott, az egyik, hogy ott van a vastagbél utolsó szakasza és azt nyomhatja a növekvő bébi, a másik a vasárnapi ebéd utóhatása :oops: :oops: , de ma már csüt van és a vasárnapi ebédnek nyoma sincs a fájdolom viszont néha kimondottan elviselhetetlen, főleg éjszaka ...akárhogy helyezkedem mindig fáj, nekem már nincs vakbelem, de mikor beindul akkor kb olyan érzés ez is... :oops: tegnap megnéztem a neten az emberi testet, de tényleg csak a belek vannak ott :roll: :roll: ... tudom, h a babu jól van hiszen hétfőn láttuk, de azért jó lenne ha én is tudnék végre aludni :roll:

Nem tudjátok esetleg, h ez majd javul, ha a babu odébmegy, vagy most már így lesz áprilisig....? :? Az első 3 hónapot megúsztam mindenféle tünet nélkül és most lehet,h a babu visszavág :lol: :lol:

Kép
padri75
 
 


Sziasztok csajok!

Hát győzlek benneteket követni!
Tényleg kezd lassan női uralom kerekedni a babóknál.Az én védőnőmis egy tündér nem is tudnék rá semmit rosszat mondani.Minden hónapban egyszer megyek(pisi teszt, vérnyomás , súly és beszélgetés) de gyakran összefutunk az utcán is. Volt már nálunk is és kb. 2 órát beszélgettünk.

Kocska: én is augusztus 25-től vagyok táppénzen és nekem eddig havonta 1x kellett bemennem bevinni a 2 db táppénzes papíromat (2x2 heti) amit a nőgyógyászom ad a kezembe.Nekem a munkahelyem tb kifizető hely is egyben tehát nem kell bajlódnom ezzel sem.Egyedül majd a családi pótlékot meg az egyszeri anyasági segélyt tudjátok azt az 60.000 ft kell majd nekünk elintézni.

Képzeljétek azt álmodtam, hogy mozog a babóm és látszott, hogy rug eggyet mert kinyomta a bőrőmet.
Én még minidg nem híztam semmit pedig nem vagyok kis darab 72 kg a mostani súlyom.Jó lenne már 2-3 kg.
Úristen mi lesz ha beindulok!!! Mondjuk nem zabálok annyit mint régen akkor valahogy jobb volt az étvágyam.

na megyek mert itt ülök törölközővel a fejemen és elkel mennem a boltba.ja és itt aludt tegnap a két húgom úgyhogy utánuk is kellene pakolásznom.Halászlevet főztünk és jókat hülyéskedtünk.

Kép

Kép
gabka7926
 
 


Sziasztok Lányok!

Tisa jobbulást! Gyógyulj meg hamar és remélem nem ment fel a lázad!!! igyál jó sok teát és hallgass a lányokra! pihenj jó sokat!

Én most már jól bebugyolálom magam ebben az időben, elővettem a 'kuka sapkát meg sálat' (apától kaptam tavaly karácsonyra, és mondtam neki, hogy most biztos úgy nézek ki, mint hófehérkében a kuka) jó meleg,mondjuk kellene még kabát is, de nem tudom mekkora lesz a pocakom télre...igy azzal még vártunk :D

Tasin, 3órahossza egy szülői??? nem irigyellek.. ez a bécsi meg francia kirándulás osztálykirándulás a gyerekeknek??? mi csak belföldön voltunk mindig, jó suli lehet, ha ennyi helyre viszik őket! (bár igaz, anya győzze nyitogatni a pénztárcát!)

Ma nincs főnök :D :D :D igy elkezdem majd a gobelint, meg van olvasnivalóm is (még mindig nem tudom ki a gyilkos az agatha christie-ben) és állandóan ennék...nehéz lesz a kilókat figyelni, mert tegnap is mondjuk csoki helyett fél kiló mandarint ettem meg, de ha kiló lett volna se tudtam volna abbahagyni...arra gondoltam, ha a babó meglesz akkor ugye lerohangálom ha mégis pluszkilóim is lesznek??? (mert nem tudok nem enni :roll: )

Kép
tünemény
 
 


jajj még mindig tart nálam a pityergős korszak...beszélnek a 4es ikrekről, vagy a baba mama exporol, vagy az animal planeten megmentenek egy kisállatot, hát én teljesen kész vagyok! :lol: :lol:

Kép
tünemény
 
 


Lányok, most már mindenkinek elérhető lesz a táblázat, mert nyitottam nekünk egy gmail.com fiókot!

mikor beléptek a www.gmail.com oldalra,

felhasználónév: babanet2009
jelszó: babanetponthu (igen ezt igy betüvel irjátok ki)

megjelenik a főablak, levelek minden, a legfelső sorban találjátok azt, hogy email, naptár, dokumentumok, fényképek, webhelyek...

rákattintotok a dokumentumok-ra, és utána a babanet táblázat (ezt kell kitölteni)

és én már kitöltötem az első sort, és ti is beirhatjátok/módosithatjátok az adatokat bármikor!

ha gond van, szóljatok! de szerintem igy bármikor láthatjuk a dolgokat, és vezethetjük! meg feltehetünk fotókat, és könnyebb megosztani a képeket is!

remélem nektek is bejön...de ha van véleményetek, szóljatok!!!

Kép
tünemény
 
 


Tünemény:
ez remek ötlet én már be is írtam az adataimat.

Kép

Kép
gabka7926
 
 


azt az oldalt innen nem érem el, de otthon rögtön kitöltöm! :)

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro
 
 


azt az oldalt innen nem érem el, de otthon rögtön kitöltöm! :)

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro
 
 


Mó, azért majd jössz néha, ugye?

Gondoltam gyorsan kitörlöm a táblicskut, de Tüneményhez képest az FBI egy gyenge kezdő lehet :shock: :wink:. Így inkább alszom egyet előtte és majd kipihenten vágok neki! :wink: :lol:

Ha jól láttam Bogi is ajánlkozott, mind2ttőtöknek köszi!

Zsu
svs
 
 


Tünemény: Nagyon szuper a táblázat, már ki is töltöttem :)

Hát ami az itteni kórházban van az egy agyrém! Órákat kellett várni a cukorterheléses beutalóra, már kezdtem úgy érezni, hogy menten elájulok :?

Tisa: hogy vagy?

Kép

Kép
sildi83
 
 


Köszi Tünemény! Jó ötlet volt, beírtam magam.
Csak egy ötlet: hogy hányadik hétben járunk azt nem kellene beírni?

Lázam már nincs, ilyen szempontból jobban vagyok. Tegnap vagy 3x hűtőfürdöztem, meg C-vitamin, meg sok folyadék. De még nem vagyok 100, mert a bőrömön érzem,h irritál,ha hozzáérek és úgy fájnak az izületeim, mintha 3 napig dobozban gubbasztottam volna. Étvágy is gyenge. Most megyek, visszakuckolok az ágyikómba pihizek és olvasok.
Este meg megyek dokibácsimhoz, úgyis aktuális, mert egy hónapja voltam nála utoljára. Megnézetem, hogy minden rendben van-e a kiscsajszival.

Mindenki vigyázzon magára, sok pussz!

Kép
Kép
tisa
 
 


Kedves kismamák szeretnék egy kedvező lehetőséget a figyelmetekbe ajánlani, a bolti árak feléért készítek kismamaruhákat 34-52-es méretig, akár méretre is.

Nadrágok, szoknyák, felsők, melegítőnadrágok, melegítő felsők, (34-46): 3500 Ft-4000 Ft

Igény szerint a kész darabokon kívül korrekt áron, anyagtól és mérettől függően hasonló árakon más méreteket is elkészítek, akár egyedi méreteket is! Vidéki megrendeléseket is vállalok! Hozott anyagból is dolgozok!

További információkért fordulj hozzám bizalommal:
sziszilva@freemail.hu

További szép napot!
Szilvi
Kép Kép Kép
sziszilva
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: