Új privát üzeneted érkezett!

hettuli?
merre vagy?
Vendég

fiHali!

Igen igen, ezt már én is kérdezni akartam. Hettuli hol van???? Hol vagy?????

Anyany! Sajnálom, hogy Zsófinak megint rossz napja volt. Gondolom, akkor ma sem sétáltatok. Mi megint mentünk 2 órát, ebben a pocsék időben. jót aludt a hidegben, most meg nem bír magával.

Sarmon! sajnálom, hogy be kell feküdnöd. mit jelent az, hogy befejezik a terhességet? mikor? és miért?
bende

Jázmin gyógyuljon meg hamar! És nagyon szorítok Neked is. Nahát hamarosan idetoppan Írisz is.

Gégéé köszi a kajaötleteket. Nem megy ám mindig a főzés, csak ha lurkók is úgy akarják :)

Winchi! hogy van Matyi manó?

Többiek! hallo!

Trundike! mi újság? hogy van Bius? mi a helyzet tejfronton? és mikor jöttök sétálni? és hogy van a mi vőlegényünk és egyáltalán hol vagy????

S. Zsófi! és ti? testvérkék? még mindig pikkel Rád a nagyobbik? megvan még a köldökcsonk?
bende

Bocsi S. zsófi! :oops: Azt hioszem összezavarodtam, ha jól emlékszem mancsáéknál volt ,,háború,,

Nem is írok többet, mert gyagya vagyok.
bende

Hát nálunk nincs háború
Köldökcsonkunk meg még megvan :cry:
s. zsófia

Winchi: Nálunk is ez a helyzet, de enni meg eszik amikro kínálom, csak nehogy hasfájásra etessek. Azon izgulok :(
Bár nálam a karomban is sír hiába ringatom és nem először csak fel fel sír a cumi mögül aztán meg folymaatosan sír. A kajcit elfigadja de be is alszik rajta. Lehet hogy túl fáradt rendesen enni?

Gégéé: Nagyon szép a pockód!!! :) Jaj amikor én kismama voltma, mot meg megint idegroncs vagyok. Ma sikerült egy sort bőgnöm.

Sarmon: Tudom rossz érzés. Nekem is nagyon hiányzott Barnus, pedig csak 3 napig voltam benn.
Drukk megy azét ezerrel. Ki fog hírt adni a jó hírről?

Anyany: Miért sírt még 1 órát a kis Zsófika? Szegényke, hiába a dokihoz ebben a korban inkább csak szuriért járnak :(

Bende: A kis völegényről annyit, nem tudom meséltem-e. Ovi folyosóján véletlenül öszeütközött - éppenhogy - egy kislánnyal akinek a kezéből kesett a babája. Barni azonnal megfordult felvette és viszaadta neki.
Eszméletlen jól sikerült egy srác IMÁDOM!!! :)
Bius sokat sírt én is vele, mire adtam neki enni, és bár lassan komótosan de bekajolt 70 ml tápot, mert tejem az ugye nem volt. Elveimet feladtam. :( De azóta elvan, szóval nem hasfájás volt a síás mögött??? Vagy ráetettem és elmúlt neki? Nem tudom meglátjuk.
Voltunk mi is sétálni ebben a takony időben. UTÁLOM ezt az időt!!!

Holnap 1 hónapos lesz az öreglány!!! :)

Tündi
Kép
Kép
trundike

Köszi csajok a biztató szavakat.
Bende azt jelenti hogy meginditják a szülést...meg nagyon kevés,szinte minimális a magzatvizem.Érzem ahogy mozog rettentően fáj!de vasnap már 37 hetes leszek,remélem elég fejlett a kiscsaj a kinti élethez.

Majd Gégéét értesitem a fejleményekről,és ő hozza a (remélem) jó hireket!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

HOZOOOOOOM :D

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Sarmon: Ne aggódj! Tuti hogy jó híreket kapunk Gégéétől!!! :)

Tündi
Kép
Kép
trundike

persze, ebben én is biztos vagyok!

meg beszélj a dokival, hogy otthon van 2 gyerkőc....

puszik:)

Évi&Emma

KépKép
gégéé

trundike miért vagy idegroncs? küldök sok puszit, és ölelést, és ne legyél idegroncs; a babák néha csak úgy sírnak...mert front van, mert visszavágynak a pocakba; te nagyon szuper anyu vagy, semmi okod az elkeseredésre...én csak remélem, hogy nekem is menni fog fele olyan jól, mint neked ;)

Sarmon 100%, hogy elég fejlett.

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Sziasztok!

Sarmon:Biztos nem lesz semmi gond!!!!!Én úgy tudom hogy 36-ik héttöl már mindenük elég fejlett a kinti élethez!Hannus pont a 38-ik héten született és nem volt semmi gond súlya is megvolt(3300gr)Ne izgulj!Mi veled vagyunk!!!!És nagyon várunk vissza a szép fotókkal :D

Gégéé:Utánna már te jössz!!!Ok.gyere nyugodtan hozzánk szivesen fogadunk :D :D :D

Bende:Köszi a tippet már kipróbáltuk kicsit segitettem neki és nem sirt :D igen jótanácsot mindenki tud adni hozzátáplálás meg mindenféle dologba de te vagy az anyukája te tudod legjobban mire van szüksége Nikinek.Ha Hannus szopizna akkor mi sem kezdenénk 4 hónaposan a hozzátáplálást.

Trundike:Ne légy idegroncs!!!Hannus is néha csak sír és hiába dajkálom olyankor szoktunk sétálgatni nézelödni de mindig nyugszik meg.

Képzeljétek Hannus már eszik rendesen :D :D :D Most megyek mert fürdünk
Vendég

köszönöm, hogy szivesen fogadtok Lara :) jól esik:)

örülök, hogy rendesen eszik! makd kérünk új képeket ám róla!!!!

sarmonéknál biztos nem lesz semmi, de semmi gond! Én érzem ;)
csak pihizz sarmon addig is!

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Jó reggelt!

Ma senki nem volt éjszakai műszakban? Érdekes ma én is jobban aludtam, mint szoktam; bár kinézve az ablakon itt a tél :) juhúúúú :)

Sarmon használd ki ezt a napot ;) remélem a férjecskéd otthon van, és megpuszilgat!

talán már szösz is otthon van! :) Sarmon és én kérünk mindenkitől egy friss babafotót motivációként! :)

puszik

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Sziasztok!

Lányok én hulla vagyok. Kezd nagyon lefárasztani az éjjel nappal óránkénti etetés :( Van valami amit lehet szedni a fáradságra?

Tündi
Kép
Kép
trundike

óránként etetsz? miért???

:( puszik trundike

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Gégéé: bocsi 3 óránkénti...

Tündi
Kép
Kép
trundike

jaaaa :) ahhoz meg kitartás :)

de ma egy hónapos a kiscsajszid, nem?juhúúúú :)

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Jó reggelt!
Én éjszakás voltam. Tegnap főpróbát tartottunk, mert vasárnape ste mindent Apának kell majd csinálnia. Szegény Csajszim. A cumisüvegből evészet már megy. 180-at vágott be. De az elalvás? Az nem. Apával nem. Sírt szegényem nagyon. Nagyon nagyon. Én meg ott toporogtam az ajtó előtt, de a párom nem engedett be. A leány bent sírt én meg kinn nyeltem a könnyeim. Aztán végre elaludt. Gondolom nyugtalanul, mert fél 12-kor már fel is ébredt. Úgy vetette rá magát a cicimre, mint aki 3 napja nem evett. Mindkét kezével meg is fogta nehogy elvegyem. Szegény biztosan azt hitte, hogy anya elveszett a cicikkel együtt. Aztán fél 4-ig alvás, újra kaja és mivel roppant mohó volt, bent ragadtak a pukik. Alvás nyema. Átköltöztem hozzá a kiszobába és a szőnyegen megtornáztattam, úgy aludt még egy órácskát de háromnegyed 6-kor végleg felkelt. Akkor már a párom is. Átvette, felöltöztette és elalatatta még egy negyed órácskára. Én viszont nem tudtam aludni. Fél 10-től aludtam fél 4-ig, de most nem érzem magam annyira fáradtnak. Azt hiszem ez a csajszi nekem rengeteg energiát ad. :D
Trundike! próbálj megnyugodni és vidd el sétálni a manót. Hidd el a friss levegő után jó étvággyal eszik majd és nagyot alszik. Vigasztal, ha azt mondom, hogy Niki mindjárt 4 hónapos és 2x kelek fel hozzá szoptatni? és napközben is minimum 3 óránként eszik. Néha csak 2- 2,5 telik el, két szopi között.
Boldog 1 hónaposságot Biusnak!!!!

Többiek??????!!!!!!!
bende

Bende: Köszi, igen ma vagyunk 1 hónaposak :)
A baj az hogy kialvatlan vagyok nagyon és így türelmetlenebb. Kezd egy kicsit kikezdeni a szakaszos alvás.
Sajnálom hogy ilyen rossz volt az este, azért bizts nem elsz gond majd! :)

Tündi
Kép
Kép
trundike

húúúúúúú
nekünk fél12ig tartott az éjszakai műszak, nyűgösen, bőgősen, úgy aludt el, hogy ringattam, odabújt, bekapta az ujját, de irtó nehéz volt úgy tartani. fél 8kor ébredt, már mosolyogva, és a szuritól lázasan. be is van keményedve egy kicsit a helye. de mivel evett és gyorsan elaludt, esélyem sem volt borogatni.

tündi!
kérünk képet az 1hónapos nagylányról!!!
sajnos bármi is lenne fáradtságra, úgysem lehetne szedni, mert ha egy csepp tejet is kap, abba is átmenne... :oops:
Vendég

Bende: Jut eszembe. Add oda a polódat vagy amin a T eilletod van, úgy etesse apuci. Lehet beválik ha érzi anya illatát.

Tündi
Kép
Kép
trundike

Képek :)

Kép Kép Kép

Tündi
Kép
Kép
trundike

hű csajok, kitarás!!!

bende, hol leszel vasárnap este? :O Amúgy amit trundike mond, az jó ötlet!

anyany, fél 12-től fél nyolcig aludt? az igen, az már jó, nem?

hmmmm vajon az én kisbabám milyen alvó lesz? vajon milyen evő lesz? vajon MILYEN lesz ? :D

Évi&Emma

KépKép
gégéé

hű de szép! már ott a fény a szemében, és hogy hasonlít Barnikára :) jujj nagyon szép :)

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Sziasztok! Jó reggelt!

Remélem nem bánjátok, ha csatlakoznék hozzátok, igaz nem vagyok fehérvári, de úgy hallottam, hogy jó itt a társaság, és szívesen láttok másokat is, nem csak fehérvári kismamikat, anyukákat! ;)

Én a 2008. augusztusi topicból vagyok, és szívesen jönnék felétek is a továbbiakban, mert egy nagyon kedves korábbi topictársam is itt fórumozgat!

Egy picit magamról. 28 éves vagyok, Szigetszentmiklóson élek, és a legfontosabb augusztus 12-én született meg az első kisfiam Benedek, 4120g-mal és 60 cm-re, ami a 3 hónapos tanácsadáson már 7520g és 65 centi, szóval nem vagyunk annyira picik, sőt! :)

Imádok itthon lenne a kisfiammal, bár sokszor nehéz egyedül, de azt hiszem, hogy elég jól belerázódtam már, persze mindig elkél egy-két jótanács, ezért is szeretem a fórumot!

Próbálom felvenni a fonalat, hogy ne nézzek itt kukán, remélem, hogy hamar összejön, persze ez csakis Benitől függ, hogy mennyire hagy netezgetni! :)

Szép napot nektek, és akkor majd még jönnék, ha nem baj!?

sophie27

Nahát! gyönyörű Bius! nem látom a ráncait, pedig már öregszik :)

Tündi! képzeld ez az anya illat nekem is eszembe jutott, ezért a párom vállára terítettem a rongyit, amit szoptatáskor belerakok a melltartóba, mert mindig csöpög a másikból is a tej. Az anyaszagú, tejszagú. Nem segített. :( Anya csak egy van, egy rongyi nem helyettesíti. Szerencsére.
Szakaszos alvás. Nos igen, ez van. Én sem emlékszem milyen folyamatosan aludni, mert egy éve már rohangáltam a wc-re, most meg, akkor is felébredek mikor a manó alszik. Átmegyek, megnézem és visszafekszem. Vagy átmegyek, megnézem, szájába adom a cumit és visszafekszem. Aztán megint átmegyek és szájába adom a cumit és visszafekszem. Aztán át, cumi és vissza. Aztán át, cumi és ott maradok a fotelben. Ismét cumi és végül megágyazok a kiságy előtt.

Sajnálom Zsófikát!

Ilyen még egy szurinál sem volt, mármint hogy reggel lázasan kelt. Soksok gyógypuszi a kicsi combjára. Remélem holnap már sétálhatunk együtt.
bende

Szia Sophie!!! :)

Tündi
Kép
Kép
trundike

Na megérkezett közénk Zsófi és Beni. Remélem nem haragudtok meg, én csábítottam át, mert az augusztusi topicban időnként nem kap választ a kérdéseire, pedig időnként tanácstalan.
Az első hetekben ugyanúgy volt Benivel, mint Te Tündi Biussal. A két paramami. Neki sem volt lég tejcije és mindig találgatta, hogy éhes-e a gyerkőc. Azóta már belerázódott és élvezi az anyaságot.

Légyszi, légyszi fogadjátok őt szeretettel- itt mindenki nagyon kedves a másikhoz- mert jön a tél és tisztára depis lesz. :) Én is átjöttem az augusztusiból és már csak itt vagyok, mert itt jobban érzem magam.

Sarmon! még egyszer jelentkezz be, mielőtt bemész a kórházba. Nagyon nagyon szorítunk Nektek. Jázikának jobbulást. Hidd el Írisszel minden rendben lesz. Már elég nagy és fejlett, ahhoz, hogy világra jöhessen.

Gégéé! hogy van Emmácska? És te?
bende

Küldjetek már el főzni, meg porszívózni!!!! a hozzászólásaimat mégse melegíthetem meg a páromnak este....
bende

hellóóóóó Zsófi (és Beni)!

segítek képbe kerülni magamat illetően, s válaszolok egyben Bende nagyon kedves kérdésére:

Gégéé vagyok, 27 éves, első babámat várom, Emmát.
A terhességem elejétől kezdve itthon vagyok, mert tanár vagyok, és a háziorvos+nőgyógyász is úgy találta, hogy nem kellene kitenni magam a rengeteg bacinak meg vírusnak a többszáz gyerek között. A nagyszülőknek anyák napján árultuk el, hogy unokájuk lesz, és nagyon örültek, már nagyon várják.
Szeptemberben észrevette a nőgyógyászom, hogy a babácska petefészkében egy elég nagy ciszta van; és sűrűbb ellenőrzést javasolt. Elkezdett nőni ez a sz@r ciszta, és eléggé megijedt mindenki. Elküldött a doki pestre az I. számú női klinikára, de ott le sem tojtak minket. Elmondta a dokim, hogyha még tovább nő a ciszta (ami akkor 4 cm átmérőjű volt), akkor ki kell szedni a babácskát, és meg kell műteni...így az én bőröndöm, már a 31. héttől szépen össze van pakolva. A ciszta nem nőtt, sőt picit csökkent, most már "csak" 3 cm-es, és baba még bennt, már nagyra nőtt. Fejecskéje 9,5 cm volt múlt pénteken, becsült súlya 3250 gramm körüli.
Folyton szülni akarok - kivéve esténként, mert akkor túl fáradtnak érzem magam egy ilyen nagy dologhoz- nagyon fájnak a csontjaim, eddig csak deréktól lefelé fájt mindenem, a héten már nyaktól lefelé.
Néha totál bedepizek, amiért ilyen nagy bálna vagyok, és amiért semmit nem tudok már normálisan megcsinálni, meg amiért egyedül vagyok, de ez álétalában elmúlik, és olyankor nagyon jó a kedvem, és nagyon-nagyon várom a babát :)

Egy éve vagyunk házasok a férjemmel, aki szintén nagyon várja a babát, akinek egyébként az egyik névnapja nov. 24 :)

na...ennyit rólunk:) hehehe

Évi&Emma

KépKép
gégéé

mennyé főzni :)

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Ja Tündike!

Jó a sztori Barnusról :) De hát tudod, az én egyszem lányomat nem is adom akárkinek. Ezek szerint Barnus nem csak helyes, hanem lovagis és udvarias is. Nekem egyre szimpatikusabb. Légyszíves ne tanítsatok neki anyós vicceket, viszont mutasd meg neki a vasalás és a főzés fortélyait és máris övé Niki keze. Hidd el jól jár vele. Rendes háziasszonyt faragok én a pici lányból. Főzni már most tanítom :)
bende

Gégéé!
Mi az hogy egyedül vagy??????ÉS MI???????????????
bende

nektek mindenkinek van babája, és elfoglaltak vagytok :d

de amúgy valóban....ti mindig itt vagytok nekem...:) puszik

mennyyééééé főzzzzzzzzzz :)

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Neked is van babád....még szerencse, hogy ezt Emma nem olvassa....
Feltettem a levest, a krumplitésztához a krumplit, meg a tésztátnak a vizet. Elmosogattam, akkor most egy hozzászólás engedélyezett, nem????
bende

sophie: üdv köztünk, nagyon-nagyon szívesen látunk! Szép a kisfiad, és a neve is nagyon szép! Nem semmi ütemben fejlődik a fiúcska. Mi van a tejcidben, gyorsnövesztő? :)

Trundike: Boldog egy hónaposságot Biusnak. Látod, megy ám az idő. És tényleg nagyon hasonlít Barnikára, aki pedig egy gentleman az oviban is!! Mind a ketten gyönyörűek. Te pedig ne sírdogálj, ne pityeregj! Ügyes, és jó anyu vagy. Ne idegeskedj. Kell idő, mire rájön az ember, hogy melyik sírás miért van. Néha még én sem tudom, pedig már 4 hónapos a mancika.
Ha ideges vagy, azt Bius is megérzi, és azért is sírhat. Olyanok, mint egy kis radar, mindent megéreznek! Én is felkelek éjszakánként 2-3-szor és már nagyok vagyunk, sőt, ugyanúgy mint Bendééknél, nálunk is általában nappal 2-2,5 óránként szopi van. Mindíg azzal vígasztalom magam, majdcsak egyszer átalusszuk az éjszakát. Kitartás!!! És apája nem tudná esetleg éjjel egyszer megetetni, ha tápszert kap? Vagy esetleg elvihetné egyet sétálni, amíg te alukálsz egy órácskát, ha otthon van?

Sarmon: hát micsoda hírek ezek? Aztaaaa mindenit! Akkor lehet, hogy nemsokára megismerkedhetünk Írisszel? Nagyon-nagyon szorítunk neked, és vigyázz magatokra. Remélem nem kell sok időt a kórházban töltenetek. Várjuk a híreket!! Jázikának jobbulást.

Anyany: jajj, szegény Zsófika.....puszilgasd meg sokszor, kényeztesd egy kiicsit, megérdemli. Mi dec 3-án megyünk a második bökire, és megint 2-t kapunk.

Bende: hát igen, anya csak egy van. És ezt ők is tudják! :) Ismerős a szituáció. Éjjel felkelés, és vissza, és felkel és vissza, és ....

Lányok, tegnap éjjel 1-ig nem tudtam elaludni, pedig Dórci már 9-kor aludt. Ittam du. két pohár kólát, lehet az volt a hibás, már majdnem sírva fakadtam, wc-re mentem, tévét néztem, sétáltam a lakásba, mint egy zombi. Persze reggel fél 6-kor ébresztő volt már. Zombi vagyok most is!

Ja, és képzeljétek tegnap este a kisasszony magától hasra fordult. Apa szemtanúja volt a dolognak. Én csak a nagy kiabálásra értem be. GYere-gyere, nézd milyen ügyes!! Felemelte a lábait derékszögbe, kinyújtotta, és elfordította jobbra, és dőlt utána az egész teste. Csak az volt a gubanc, hogy a keze beszorult alá (na ezt jó értelmesen leírtam, remélem eltudjátok képzelni kb....:))
Anyany, egyből eszembe jutottál :D

KépKép
ancsi_pancsi

Nekem is főzni kéne csajok! De mit?????? Tegnap paprikáskrumpli volt. Előtte rakott káposzta...
Bende: mennnyéééééééé főőőőőőőzni, meg Ancsi te is!!!!!!!!!!

KépKép
ancsi_pancsi

Bende: Tényleg? Akkor Sophie! Mesélj? Mikortól lett jobb helyzet? Mikortól nam parázik már az ember hogymiko rmennyit esik a pici? Kérem a tapasztalataidat! :)

Bende: Én ma csináltam muffint! (igaz most még proból de csináltam valamit!) :)
Krumplis tészta!!! De jó ötlet!!! :)
Délelőtt azaz eddig nagyon jó Bius. Este is az volt mondja már meg valaki miért sír keservesen délután, persze mikor egy órára megetetem akkor már nem sír, de miért éhes ilyen gyakran délután?

Ancsi_pancsi: Nagyon ügyi Dóra! :) Szuper!!! Sajnálom hogy fáradt vagy :( Nagyon rossz, de az aggaszt hogy ezek szerint még a 4 hónapos manóm is kétszer is felkelhet éjjel :(

Tündi
Kép
Kép
trundike

lehet nem éhesebb délután, csak úgy dolgozza fel a nap fárasztó eseményeit, hogy sír...úgy tudja csak kizárni a külvilágot, meg a sok ingert...

Bende: így van, de Emma még nem jár annyi elfoglaltsággal, mint a ti babáitok :)

Ancsi_zombi: pihizz, vedd magad mellé a csajt, aztán kómázzatok egy picit.
Főzzél valami mirelitet, vagy csinálj tócsit/rösztit/, vagy rendelj egy pizzát :D

puszik

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Trundike: lehet, hogy du. jön rá a hasfájás. Dorkára mindíg este tört rá, amíg kisebb volt.

Gégéé: már kitaláltam gyors babfőzi lesz, meg sült oldalas apának, ebből nekem nem kell ennem.....Du, ha alszik a leányzó, akkor lehet én is alukálok egyet. Addig nem lehet, mert ha odabújok mellé a nagy ágyon, hogy tente-tente, csak kinevet, és sikongat! :)

KépKép
ancsi_pancsi

hehe...jó fej :)

babfőzi az jó; de te ehetsz olyat ?:)

én is lepihenek nemsokára. puszik

Évi&Emma

KépKép
gégéé

http://www.lll.hu/cikkek/ejszakai

trundike nézd meg ezt az oldalt :) pusz

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Sziasztok!

Csajok csak kapkodom a fejem és megint alig bírom követni az eseményeket :D :D :D
Elment mindenki főzni? Én is paprikáskrumplit akartam de a párom leszavazott, persze más ötletet nem ad csak az ne legyen. Így az újabb ötlet a tepsiskrumpli sül a sütőben. Eszi nem eszi nem kap mást :D

Sarmon fel a fejjel ha a héten meglesz Írisz akkor sem aggódj! Mi vagyunk itt élő példának hogy kis súllyal is milyen egy életrevaló kölyök tud lenni Matykó :D :D :D A nagyokra ki vigyáz majd? Apa vagy van a tarsolyban nagymama is?

Tündi én is a héten értem erejem végéhez legalábbis volt egy nap amikor tiszta kóma voltam és egész nap nem csináltam semmit. De aztán átlendültem a holtponton és pörgök tovább. De azért délután alszunk egyet együtt sztem :D
Barni egy igazi lovag :D Matyit beirathatom hozzá? Ancsiék is biztos örülnének ilyen lovagias vőlegénynek :D

Sophie üdv köztünk! Gyere nyugodtan! Én szeretem ezt a kis csapatot, zajlik az élet folyamatosan :D

Tegnap nagyon sírós napunk volt, lehet attól hogy paradicsomos kaját ettem??? De mondjuk sztem a front is zavarhatta. Egy órára ott hagytuk a nagynéninél amíg elszaladtunk a Tescoba, sírdogált neki de amint a közelébe kerültem elnyugodott, csak kicsit panaszkodott, hogy anya hol voltál eddig??? :lol:
Édes rucikat vettünk neki igazi melegítőgatyót meg jó kis polár együttest, mert mindjárt kinőjük az 56os rucikat és a következő méretben eléggé hiányos a készlet. Meg jó kis pamut rugikat amiben 3 db van egy csomagban, apa választott neki mickey egereset
:lol: :lol: :lol:
Fiús anyukák nektek is feltűnt hogy sokkal nagyobb a választék csajos rucikból mint pasikásokból??? diszkrimináció!!! :lol:

KépKép
winchi

A lényeget meg nem is írtam!

Reggel ébredezett föléhajoltam, hogy jó reggelt királyfim erre kaptam egy mosolyt!!! Majd meg zabáltam annyira édes volt! :lol: :lol: :lol:

KépKép
winchi

Winchi: Olyan édik amikor nevetnek igaz? :) Egyébként tény. csajos cuccokból rengeteg van!!! Barninak is alig találok rucit pedig kellene neki venni jópár gatyót és felsőt

Tündi
Kép
Kép
trundike

ancsi!

nahát már Dorka is forgolódik? Beszélnem kell a csajommal...Egyre okosabban néz, meg rengeteget dumál, de most már gyúrjon egy kicsit fizikailag is. :) Gyúrt. Elfordult keresztben a kiságyban és mikor rájött, hogy nem tud mozdulni, mert beszorult, akkor hívott. Viszont rendes volt. Hagyott főzni. Csak 15- ször kellett félbehagynom és utána jutalmul még le is zuhanyozhattam. Én is zombi vagyok, mert fél 4 óta nem aludtam.

Hogy készül a gyors babfőzelék???Bár a szopi miatt úgyse ehetek :(

Tündike! délután Niki is gyakrabban megéhezik. Talán azért mert egyre többet vannak ébren, mozognak és akkor hamarabb megéheznek, mintha csak aludnának. Nikinél ezt már pár hetes korában észre vettem. Sokat volt ébren, többször evett. Sok szunya, kevesebb kaja.

Winchi! zabálnivalóak ezekkel a fogatlan mosolyokkal. Én ébredések után kapok mindig nagyokat. Remélem azért Matyinak találtál ruhákat és nem marad pucér...Mi még mindig csak turkizunk. Bodyt viszont a tescoban szoktam venni. És, ja kérem a csajoknak már most nagyobb ruhatár dukál...
bende

Sziasztok Lányok!

Sophie:Üdv köztünk!Jó helyre jöttél :D Mi sem vagyunk fehérváriak mi veszprémbe lakunk!Nagyon aranyos a kisfiad megnéztem a képeket!

Most sietek mert megyünk sétálni csak gyosan bekukkantottam!Képzeljétek nekünk olyan jó éjszakánk volt Hannus 21-kor elaludt aztán 1-kor ébredt evett aztán aludt is vissza(Ilyen még nem volt)és 10-kor kelt fel :D

Bende:Én is szoktam a Hannus szobájába a földön aludni Apa egész nap vezet igy ha nyügi a Manó akkor átköltözök hogy Apa tudjon aludni!Bizti nemsokára Niki is megfordul!Megyünk szemészetre hétfön Hannus szeme még mindig váladékozik szegényem lehet hogy könnycsatorna elzáródás :cry:

Na most megyek is majd még kéöbb jövök!Puszi
Vendég

Dehogy marad pucér :lol: Hogy számolnék el a családdal ha nem öltöztetném szépen a fiamat? :lol: Én is szívesen mennék turizni, csak még kicsik vagyunk a buszos kiruccanásokhoz, majd kicsit később. Így is vannak turis rucijai, pl. a polár overálját egy ezresért túrtam itt falun és nagyon szuper :lol:
Olyan gyönyörűen süt a nap sztem mindjárt összepakolom a manót és elmegyünk sétálni, mert ha tényleg jön az a hideg havas idő amit igérnek akkor pár napig nem tudunk menni :(

KépKép
winchi

winchi kérem szépen vissza a matyikás képet az avatarodba....olyan jó neked, hogy kaptál egy mosolyt :)

lara, képzeld ma néztem, hogy aznap, amikor én csatlakoztam ide, te szültél...nem is emlékeztem, hogy AZNAP volt....
a könnycsatornát valahogy masszírozgatni kell, én úgy tudom, de a doki majd úgyis mondja.

sohie27 gyere ám, írjál, ha van időd.

(nekem megint durván fáj a derekam)

Sarmon benézel még?

puszik

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?