sophie: üdv köztünk, nagyon-nagyon szívesen látunk! Szép a kisfiad, és a neve is nagyon szép! Nem semmi ütemben fejlődik a fiúcska. Mi van a tejcidben, gyorsnövesztő?
Trundike: Boldog egy hónaposságot Biusnak. Látod, megy ám az idő. És tényleg nagyon hasonlít Barnikára, aki pedig egy gentleman az oviban is!! Mind a ketten gyönyörűek. Te pedig ne sírdogálj, ne pityeregj! Ügyes, és jó anyu vagy. Ne idegeskedj. Kell idő, mire rájön az ember, hogy melyik sírás miért van. Néha még én sem tudom, pedig már 4 hónapos a mancika.
Ha ideges vagy, azt Bius is megérzi, és azért is sírhat. Olyanok, mint egy kis radar, mindent megéreznek! Én is felkelek éjszakánként 2-3-szor és már nagyok vagyunk, sőt, ugyanúgy mint Bendééknél, nálunk is általában nappal 2-2,5 óránként szopi van. Mindíg azzal vígasztalom magam, majdcsak egyszer átalusszuk az éjszakát. Kitartás!!! És apája nem tudná esetleg éjjel egyszer megetetni, ha tápszert kap? Vagy esetleg elvihetné egyet sétálni, amíg te alukálsz egy órácskát, ha otthon van?
Sarmon: hát micsoda hírek ezek? Aztaaaa mindenit! Akkor lehet, hogy nemsokára megismerkedhetünk Írisszel? Nagyon-nagyon szorítunk neked, és vigyázz magatokra. Remélem nem kell sok időt a kórházban töltenetek. Várjuk a híreket!! Jázikának jobbulást.
Anyany: jajj, szegény Zsófika.....puszilgasd meg sokszor, kényeztesd egy kiicsit, megérdemli. Mi dec 3-án megyünk a második bökire, és megint 2-t kapunk.
Bende: hát igen, anya csak egy van. És ezt ők is tudják!
Ismerős a szituáció. Éjjel felkelés, és vissza, és felkel és vissza, és ....
Lányok, tegnap éjjel 1-ig nem tudtam elaludni, pedig Dórci már 9-kor aludt. Ittam du. két pohár kólát, lehet az volt a hibás, már majdnem sírva fakadtam, wc-re mentem, tévét néztem, sétáltam a lakásba, mint egy zombi. Persze reggel fél 6-kor ébresztő volt már. Zombi vagyok most is!
Ja, és képzeljétek tegnap este a kisasszony magától hasra fordult. Apa szemtanúja volt a dolognak. Én csak a nagy kiabálásra értem be. GYere-gyere, nézd milyen ügyes!! Felemelte a lábait derékszögbe, kinyújtotta, és elfordította jobbra, és dőlt utána az egész teste. Csak az volt a gubanc, hogy a keze beszorult alá (na ezt jó értelmesen leírtam, remélem eltudjátok képzelni kb....
)
Anyany, egyből eszembe jutottál