Jó reggelt!
A.m:
Szorítok Mini Gyuszikáért!!! Cuppantás a comijára előre is
Blúmi!
Igen, nekünk volt rózsaszínes volt a kaki,.. de elmúlt. Lehet, hogy a végbelénél sérült, amikor kakilt.. úgyhogy ne aggódj Te sem.. én aggódtam helyetted is
Blúmi
Csodaszép kisfiad van!!!! Olyan nagyon formás a kis pofikája!!! Köszönöm, hogy tettél fel képet!!
Konan!
Szívből sajnálom,hogy Annácska beteg!!!! Abszolút megértem az ijedségedet! Engem is meg rémisztett volna!!! Sok - sok pozitív energiát küldök Neki!
Kamaszság:
Nagyon várom már,hogy mi van a fiacskáddal!!! Mert nekem is van mit mesélnem..
Anyooka!
Milyen szép képet látok!!! Nagyon szép kis baba Ádám!
.. óóó sajnálom, hogy Ti is betegséggel küzdötök... de a rosszban talán az a jó, hogy nem Ádám baba beteg.. mert egy kis csecsemő nehezebben viseli a betegséggel járó megpróbáltatásokat. A súlya! Meg irigylésre méltó!!!! Tényleg milyen szépen gyarapszik!!!!
Olyan jó lenne, ha lenne több időd.. és sűrűbben hallanék felőletek!!!
Nekünk is fülhőmérőnk van.. de vettem másikat is.. Amúgy szerintem a flexibilis a legjobb, amit Holka ajánlott..
Mi most vettünk neki digitálisat.. mert a fülhőmérőre azt mondta a dokink, hogy azért nem jó, mert a hallójárat ilyenkor szűkebb a babáknál.. és nem mér pontosan.. a felnőtteknél, illetve a nagyobb gyerekeknél (3-4 éves kor-tól) már jó.
Holka!
Kerestelek már a skypon is .. de hiába.. kezdesz hiányozni!!!!! Habár, mi sem tudunk sűrűn járni.. a korábban említett okok miatt..
Naggggyon ügyes Emma!!!! És milyen szófogadó
Azt hiszem én is kipróbálom.. bár nálunk egy fél perc hason lét után már sír , nyüszög Adél.. de erőltetem, hátha.. hisz, ha sosincs hason, akkor nem fogja tudni, hogy mit is lehet úgy csinálni... (csak tudod úgy vagyok vele, hogyha elvan.. akkor nem akarok én rosszat magamnak..
és nem teszem hasra.. de most tényleg félre teszem a kényelmemet.. és kipróbálom
Bejci!
AAAAAAAAAkkor csak lestek a kollégák mi????? Nem baj.. hadd hízzon a májacskád!!!
Tényleg van mit "dicsekedni" Biankával!!!
Csinálhatnál képet, amikor olyan kis csajosan fel van öltöztetve! Én is fogok... és felteszem.. amúgy én úúúgy, de úgy imádom a kis harisnyás lábacskáját Adélnak... olyan kis cuki formás..
Jó masszírozást!!!
Hát akkor rólunk:
Ma.. éjjel képzeljétek a frászt hozta rám a légzésfigyelő!!!!!!!!!!!!! El kezdett hajnali 3 kor csipogni... de közben a zöld is világított.. és, ahogy kinyitottam a szemem nem hittem a látványnak..
Aztán hallom, hogy Adél is fel kelt rá.. majd a párom.. Képzelhetitek ezt skizó látványt.. zöld is és a piros is villog ezerrel.. majd Adél meg már mocorog.. de a piros viszont villog.. na mire kómás állapotomból fel locsoltam magam, rá jöttem, hogy merül az elem... jó mi??
És, ha nincs otthon tartalék elem?? Jó mondhatjátok, akkor alszunk l.figyelő nélkül.. de nekem ez egy kényes téma.. úgyhogy kivettük a távirányítókból az elemeket..korábban mondták nekünk, hogy nem jó az akkus elem.. nem úgy működik a szerkezet, mint rendes elemmel..
No ennyi..
Adélt hajnal 3 - kor etettem, mit etettem?? inkább csak a szomját oltotta, azóta alszik.. szerintem megyek fel fogom most már kelteni.. mert fejni nem szeretnék.. és jó lenne, ha már enne
Jaa a másik: én migrénnel keltem ma
már hajnalban is éreztem, hogy nem oké a fejem.. de most reggel meg úgy ébredtem, hogy azt hittem valaki fejbe vágott álmomban.. vennem kelett be egy Panadolt.. már nem bírtam tovább.
Olyan szép napsütés van..
Jó kinézni az ablakon...
Szép napot minden babának , és anyukájának!!!