Új privát üzeneted érkezett!

Hát ha megszületik akkor az biztos mig élünk addig féltjük a gyerekeinket:)

Kép
csucsu05

aranyosak vagytok lányok :)

igaziból úgy értettem, hogy nem attól félek, hogy nem bírja magát még pár hónapig megtartózatni, hanem hogy ha megint szabad a pálya, nem tudom majd megintelcsábítani őtÍ!
Mintha megint belém szeretne. mert ez volt az előző terhességek után, és Hamza után nehezen indultak újra a dolgok,m de aztán annyira "egymásba szerettünk", hogy összehoztuk Alpert :lol:

és igaz már csak 7 hét. Ő szokta mindig mondani mikor látja hogy nehezen viselem, hogy már nincs sok hátra szivem....kicsit bírd még..stb.

na mindegy!

azt hiszem most megyek fürdetni, aztán felszívom a port ma 3jára, és bevágom mesézni őket mert semmi erőm semmihez.
apa meg bentről a tescoba megy nagybevásárolni, lehet már ott is van.
:lol: ha már nem jönnék az este, akkor jó éjt!

és Nika!
Ne légy már olyan türelmes!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :lol:

Kép Kép Kép
asiye

ha 100 éves leszek akkor a gyerekem lesz a 77 éves Hamza bácsi!! :lol: :lol:
remélem tisztában is leszek vele, nem kell hogy minden nap bemutassák!!! :lol: :lol: :lol:

Kép Kép Kép
asiye

Asiye!

Jó éjszakát és pihenj!

És hidd el, nagyon jó házaságod van és lesz is életed végéig!

Én pedig megyek és felébresztem a fiamat. Már négy és fél órája alszik... :shock:

Bár úgy hallom, már jön is. :D
Vendég

Cat: és ilyenkor mikor alszik el majd Beni este?

Kép
csucsu05

10. dpo és pénteknél előbb semmiképpen sem :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

nika70
Salgótarján

Csucsu!

Beni most olvas mesét Apával.
Remélhetőleg fél órán belül alszik is. Bár általában már ilyenkor szokott.
Végül én ébresztettem fel.

Nika!

Akkor pénteken izgulhatunk?
Vendég

Azon gondolkodtam, hogy ha 13-án találkozunk, akkor talán Afra is itthon lesz...
Vendég

Cat:nekemjó a 13-a. Hol találkozunk? Remélem akkor már mindenki el tud jönni.
Nem semmi mennyit alszik Beni,én 9örülök ha Márk 1 órát alszik.
Igaz ma majdnem 7kor elaludt,persze nem hagytam.Végül 1/4 10ig birta.
Apa most meccset néz(nemis vagyunk rosszak) én meg megyek gombalevest csinálok holnapra.
Márk nagyon leveses lett szinte csak azt enne.Most tanulhatok meg leveseket főzni :D mi eddig nem sűrűn ettünk.

Most megyek is.

Jó éjt mindenkinek
Vendég

Nika!

rendben, de akkor pénteknél tovább légysz ne borzold az idegeinket! :lol:

CAT! Afra 12én jön haza. és már nincs pesti lakásuk ert itt albérletben voltak. szerintem vagy anyukájánáél vagy anyóséknál lesznek, de talán fel tud jönni, mert gondolom egyébként is dolgai vannak fenn Pesten.

remélem :lol:

sisi! te jó ég! ilyenkor még van erőd főzni! :roll:
finom is a leves.
a férjeméknél törökbe, nem ebéd az ebéd leves nélkül, ráadásul olyan sűrű leveseket esznek, hogy itt az inkább főzelék :)
kenyérrel és salátával eszik. ez a másik mániájuk-a saláta :roll:

na megyek aludni, szétraktam amit apa vett és a fiúk is alszanak. :)
sziasztok![/img]

Kép Kép Kép
asiye

anyónál sincs ebéd elevs nélkül igy ehtente egyszer eszünk levest mi sem vagyunk levsesek :) pénteken csinálok egyet kérek pozitív energiákat addig:):):):)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Gyors bekukk!
Pici, örülök, h jobban vagy. hajrá Picúr!

Lányok! Aranyosak vagytok, h gondoltatok rám, de benéztem, nem 12.-én, hanem 22.én megyünk haza :cry:

afra.h

Pedig olyan szívesen találkoztam volna veletek! :roll: Nem baj, majd legközelebb...akkor már talán én is várandós leszek :wink:

Most mennem is kell, jó éjt mindenkinek!

afra.h

Jó reggelt mindenkinek!

Nika!

Mennek a +++++++++++++++ energiák. :D

Afra!

Sajnálom, hogy nem lesztek itthon 13-án.

Tali!

Én már kitaláltam a napot... Valaki más a helyet és az időpontot?

Én megyek is. Majd csak este leszek. Délelőtt diabétesz rendelés, utána nőgyógyász, negyed háromtól pedig UH...
Szorítsatok, hogy már ne legyen ott az a cysta!
Vendég

Jó reggelt ma én sme leszek sokat apa itthon van megyünk a tescóba meg inkább ő lesz gép előtt

nika70
Salgótarján

Szép napot mindenkinek!

Cat: Biztosan nem lesz ott az a cysta. Nyugalom és gyere a jó
hírekkel:)

Kép
csucsu05

Jó reggelt!
én is csak délután leszek mert shoppingolni megyek :lol:

Cat! biztos minden rendben lesz, és gyere majd a hírekkel, várunk nagyon! :lol:

Nika! akkor reggel el ne felejts pohárba pisilni! :lol:

Kép Kép Kép
asiye

Afra! mielőtt kimentetek még 2-áról volt szó, aztán javítottad 12-ére, most meg 22? :twisted:

sajnálom hogy nem leszl a talin! :(

Kép Kép Kép
asiye

Sziasztok!
Szerintem az Árkád jó ötlet, könnyen megközelíthető az összes pályaudvarról, és Asiye is (azt hiszem) preferálta, sőt, valami helyet is említett :wink:

Én mostanában egyáltalán nem tudok aludni, tegnap 3-ig fent voltam, bevonultam a mosólukba (egy kis gardrób szerű szoba, ahol van egy beépített szekrény, egy könyvespolc a kisebb ruháinknak, meg a mosógép), ráültem a szennyes ruhák tetejére, és kötöttem.
Nagyon nekikeseredtem, és most megint Rátok öntöm! :twisted:

Kiderült, hogy a párom nem vette komolyan a pénzügyeinek a követését, és rossz számot mondott, amikor arról volt szó, hogy mennyi a félretett pénzünk. Én így (mint már mondtam is) azt hittem, hogy éppen hogy nem lesz meg a 200E... Most kiderült, hogy összesen 90E van a számlán, szóval megint látom kirepülni a konyhabútort az ablakon.
De sebaj, mert volt már így, és aztán ugye láttátok, hogy valami segített.
Most sincs AKKORA gáz, mert kiderült, hogy mennyi jutalmat kap a drága, és bár utalványban kapja, de a konyhabútor összejönne már így, amennyiben találunk egy olyan pesti üzletet, ahol elfogadják az ajándékutalványt is, és olyan árban van is konyhabútoruk, mint írtam Nektek.
Tippek? 8)

A másik jó hír, hogy jövő héten feljön Apukám a műszaki ellenőrrel, és megnézik előre a lakást, hogy ne feltétlenül az átadáson derüljenek ki a gondok :lol:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos: Hidd el a pénz meglesz mindenre. nem tudom miylen utalványt kap a párod de nem hiszem, hogy nem találtok oylan helyet ahol elfogadják. Mert midenhol örülnek ha van vásárló. :)

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Nika:holnapra megy a +++ energia.

Cat:ne izgulj nem lesz már ott a cysta. Várunk vissza a hirekkel.

Nemlajos:sajna tippet nem tudok adni,hol lehet utalványra venni a konyhabútort,de talán a neten biztos találsz erről infot.

Ma már nem köhög annyit a kis drágám :) igy csak hétfőn megyünk dokihoz akkor kapja a18hós oltást.
Kitaláltam az egész családnak az ajándékok felét.Úgy örülök már csak meg kell rendelnem.
Vendég

Sissi: az jó ha már nem köhögtök annyira.
Mit találtál ki ajinak?, És megrendeled?, neten ki is nézted??

Kép
csucsu05

Sziasztok Lányok!
Csak gyosr bejelentkezés.
Ma reggel megint véreztem picit. De nem annyira mint múltkor, és inkább barnás.
De én félek.
Tegnap minden ok volt.
És nem is tudok semmit tenni csak pihenni.

Cat!
Szorítok neked.
Nika! Neked is a ++ teszthez

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Pici, kitartást, bizalmat, pihenést, nyugalmat! :lol:

Catnek mennek a drukkok!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Cat: Igen gondolunk rád és küldjük a +++ energiát!!

Pici: neked is termsézetesen. az jó ha nem vérzel "csak" barnás! Pihenj kaptál gyóygszert is hidd el a babuci erős. Csak ne igegeskedj. A kis barnázás a nyugalomtól el fog múlni.

Kép
csucsu05

Gyerekek, ma (és a megelőző napokban) hős voltam!
- Én egyedül összeboronáltam a leendő lakóközösségünk egy részét, és az Egyesületünk felajánlására összeszerveztem egy találkozót, ahol megbeszélhetjük a teendőket.
- Megtaláltam a karácsonyi ajándékomat, amit anyuéktól kapok ( :lol: ), egy főnöki bőrszék, 5E Ft-ért, ez jó lesz szoptatni is, meg a páromnak is a számítógéphez :D Holnap megyek megnézni.
- Vigyáztam 45 mp-ig egy vadidegen csecsemőre a védőnőknél, míg anyuka pisilt, és nem buktam meg a próbán! 8) :lol:
- Találtam 3E Ft-ért egy varrógépasztalt, amit a páromtól kapok karácsonyra, így végre varrhatok, lesz helye a gépemnek a dobozán kívül.
ööö... hja!
- Felhívtam az építtetőt, és jövő hétre bejelentkeztem háztűznézőbe, meg rákérdeztem a költözésre is (ugyebár telefonfóbiám van...)

Hát, egyelőre ennyi, s még csak 2 óra, ma még lesz egy talim két kolléganőmmel, akik közül az egyik ezer Ft-ért babahordozókendőt varrt nekem, és most adja ide (szülése előtt egy héttel!!! :shock: ), utána 6-tól egy másik fórum topictalija :roll:
Ilyen nap is kell :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos: hú tényleg nagyon esemény dús és sikeres ez a napod. :)

Én meg kitakaritottam:) Lányom alszik és most filózok mi legyen a vascora.

Kép
csucsu05

Csucsu: Márkról egyik képét bögrére szeretném rakatni a fióknak meg sörös korsóra.Tavaly nagy sikert arattunk a naptárral, most meg ezt találtam ki. Igy már mindenkinek egy kis apróság kell.

Nemlajos:akkor nagyon tevékeny voltál ma. Ill. jön még a 2 tali :)

Pici:ne izgulj maradni akar a babád.

Többiek hol vannak?Ma nagyon pangunk!!
Vendég

Sziasztok!

nemlajos!

olyan aranyos vagy, hogy "apró" dolgoknakn is így tudsz örülni! :lol: :lol: :lol: és ez önbizalmat is ad neked! :) :) :)

Pici! hát lehet hogy ez már így fog menni pár hétig, de ne izgulj, minden rendben lesz!! :) :) :) mindenki szorít értetek

Csucsu!

hát ha meleget akarsz főzni estére akkor passz........
de ha esetleg valami,gyorsat de laktatót,, akkor ajánlom a bundás kenyeret forró teával!! :roll: :roll:
sokat segít ha a tojást amibe megforgatod a kenyeret jól megfűszerezed előtte, mikor kész a kenyér mindkét oldaláról itasd le az olajat papírtörlővel és szórd meg reszelt sajttal :roll: :roll:

a férjem késsel-villával eszi! :) :)

Sisi!

az oltásokban az a legjobb mikor túl vagyunk rajta :? :)
elárulod ki mit kap? :)

Nika már csak fél nap :wink:

én ma benn voltam Árkádban, és sikeresen eltapsikoltam 40.000forintot :oops:

de lagalább van a Haminak sí overallja(csak nadrag, nem volt hozzá kabát, bár neki nem is kell mert van 2), az Alpernek kabáttal együtt kaptam. ez volt 20.000. meg vettem a Haminak téli, bakancsot, meg mindenkinek egy rakat zoknit, még a kiscsajnak is :) ,vettem textil pelusokat, meg 2 darabot ami micimackó mintás, ...meg egy kis pénzecskét taxira is költöttem :oops:

de esküszöm annyira elfárasztott ez a pár órás túra hogy beestem volna a busz alá ha azzal kell hazajönnöm.

Ja! már most kezdődik a karácsonyi őrület :wink:
mi lesz it 1-2 hét múlva :?: :roll:

ja ! tényleg havazást mondanak a hétvégére?? olyan jó lenne,, szegény Hamza augusztus óta kérdezi ,hogy mikor lehet má szánkozni :?: :)

Kép Kép Kép
asiye

Sissi: jó ötlet :)

Kép
csucsu05

holnap töltöm a 3X-et!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép Kép Kép
asiye

picike nyugalom azért kell pihenned hogy ne legyen tegnap viszont ugye voltál dokinál ezért kicsit megerőltetted a szervezetedete nyugalom ez is mutatja hogy nem szabad mászkálnod szigorú ágynyugalom nem véletlen hogy nem szabad mocorogni ilyenkor az viszont jó hogy csak barnázás volt nyugi kapaszkodik a baba:)

Nemlajos: azta mennyi mindent csináltál ma nagyon ügyi vagy :D:D:D:D

én ma brassóit csináltam apa meg csinált finom sütit almás krémes :)

nika70
Salgótarján

Nemlajos meg ma a 23. hetet :roll: gratula! :)

és akkor itt van Pici ,aki ma a 6.-at! :lol: :lol:

Kép Kép Kép
asiye

asiye akkor holnapra Boldogat :)
ja meg majd hozom a + tesztet:D

nika70
Salgótarján

Asyie: Köszi de nálunk a bundás kenyér sűrűn van.A lányom sokszor azt kér reggelire vagy vacsira. Mi is reszelt sajttal esszük. Párod meg édes lehet ha késsel és villával eszi:)
Kitaláltam mit főzők. Van itthon darált hús. Azt megcsinálom ragúsan. és a neten most néztem ki receptet. Krumplipürét csinálok keverek bele kukoricát zöldségeket. Egy tepsibe bele tenni a ragút. Rá a zöldséges krumpli pürét és reszelt sajttal meg kell szórni. Azt pedig megsütni.
Van hozzá minden rossz nem lehet.

Holnap már akkor belépsz a 30-asok közé?? Jajj de jó:)
Csináltok valami vacsit vagy bulit??

Kép
csucsu05

Nika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :mrgreen: :mrgreen:

mért birizgálod az izlelő bimbóim nyugalmát :?: :twisted:

rakjál félre, majd a talin megesszük! :) :) :)

Kép Kép Kép
asiye

Asiye, a 30-at? Szemtelenül fiatal vagy:D:D:D
Dicséreteket köszönöm, igen, apró dolgoknak is tudok örülni, de sajna apró bosszúságokon is ki tudok borulni :cry:
De most szuper a kedvem!

Nálunk ma nincs főzés (csavargás van), de tele a hűtő raguval, zöldséglevessel, hideggel, szóval lesz mit ennie a drágámnak :wink:

No, lassan készülődöm, holnap jövök!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Hát ha viccelsz és arra mondod hogy a 30. hét miatt, akkor persze, még sztriptíz táncos fiúk is lesznek! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

egyébként még messze vagyok a 3x-től, addig van 2és fél évem! :lol:

Kép Kép Kép
asiye

szóval holnap a 30. hetet töltöm-3x :) :) :)

merre mégy csavarogni?

vagy na jó, hagylak, majd holnap mesélsz! :)

Kép Kép Kép
asiye

érdekes kinézete lesz decemberben :shock: :shock: :lol: :lol:

ja ha csak fél szavakkal beszélsz de akkor is boldog 30. -at :) és attól még szemtelenűl fiatal vagy :DF:D:D:D:D:D

nika70
Salgótarján

Sziasztok Lányok!!

Én most lettem kész a tortával (puncsos) sült kacsamell dinsztelt káposzta és krumplipüré. Vettem egy raffaelot 1 üveg pezsit és virágot a párom imád virágot kapni. Most alszik de ha felkel megkapja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ja és még főzők húsilevest (kacsa,pulyka és csirkéből :roll: :roll: )

Picikém!
Nyugi, csak pihenj nem lesz semmi baj. :lol: :lol: :lol:

Asiye :lol:
Gratulálok a 30. héthez :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: és jót shoppingolhattál :wink:

Nika :lol:
Megy a drukk holnapra :lol: :lol: :lol: :lol: +++++++++++++++

Kép
Kép
minimano74

Nemlajos :lol: :lol:

Nagyon ügyi voltál én se szeretek telefonálni :roll: :wink: :lol: :lol:

Kép
Kép
minimano74

Cat :lol:
Megy a drukk, de bizti minden rendben van majd jelentkezz :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
minimano74

Nemlajos!
Te nagyon sokáig véreztél.
Pontosan meddig? És mit mondtak neked?
Te miket szedtél? Mi segített neked?
Jó lenne tudni pár dolgot.
Tényleg csak barnázás van picike.
De jobb lenne ha nem lenne semmi. :shock:

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Picike nyugi a barnázás nem annyira gond feküdj pihenj az segít rajta egyedűl

nika70
Salgótarján

Asiye: Én is azt hittem 30éves leszel. :)

gabi: Jól hangzik a menű:)

Nika: Hú reggel tesztelsz ?, De izgi. Kivánok egy kalappal.....

Kép
csucsu05

drukkoljatok bár semmi tünetem nincs :):):)

nika70
Salgótarján

Nika: Nem kell feltétlen semmi tünetnek lenni még. Nyugi és holnap reggel várunk egy zebrás teszttel:)

Kép
csucsu05

Sziasztok

Pici,én is barnáztam...5 napig tartott..de szigorúan feküdtem...azt hiszem akkor 7- 8 hetes voltam...

Nika ++++++drukk :D

Ma voltam a terheléses cukor vizsgálaton,hát mit mondjak,lehet,hogy én vagyok túl "nyeszlettt"de nagyon szarul voltam utána. :oops: ..már meginni is alig birtam,mert majdnem visszajött az egész,utána meg egy órán keresztül nagyon szarul éreztem magam....
3-an "ittunk"..gondolhatjátok... :wink:
Aztán hazahozott apa és olyan jót aludtam...ez is ritkaság.

Cat! Irj,hogy mi volt a dokinál...

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri: De túl vagy rajta ez a lényeg.

Kép
csucsu05

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?