Na itt vgyok csajok en is
Csucsu
Valaki mostmar igazan elkezdhetne a babasodast
es akkor majd megmutatjuk mi
Noci
Piri monnon le mer az meg hagyjan,hogy megjon na jo nem de,hogy meg ilyen alattomosan es hogy ennyire faj
En is kivgyok piri elso 2napjan de az mas azert annyira nem gaz,hogy orvoshoz kelljen menni
Ugyanannal a dokinal voltal?Mert akkor nem ertem miert nem ugyanazt adta
En is jartam 1szer igy:
Sztori
Kihivjuk az ugyeletet mert rosszul vgyok...anyu szerint sargulni kezdek ugyhogy hivja a rohammentoket
mire azok,hogy csak akkor jon rohammento ha haldoklom
ugyhogy vartunk az ugyeletre majdnem 2orat!!!!Kijonnek megvizsgal c alakban gorcsolok megmondulni nem birok....elottuk hanyok egyet
aszongyak korhaz hivjunk mentot
hivjuk a mentot ahol meg epp valtas van es varjuk meg es az uj muszakbol jon valaki azaz meg masfel ora
vgy uljunk be a kocsiba vigyen be valaki
Anyummal utra kerekedtunk en a c alakban utaskent anyu meg a nagy sotetitett audim ami raadasul automata volt kise latott az ulesbol
marha kalandos utunk volt
korhazban ugyeletes felveves...bemegyek
mondom a dokinak,hogy szerintem a vesem mert 14eves korom ota problemak vannak vele,allandoan felfazom vesemedence gyulladas ilyenek.Aszongya nekem a doki,hogy en ne mondjam meg mi bajom majd o az orvos o azt megmondja
Hat o vagbelre gyanakodott
kiis irtak mutetre ott sirtam lesz vagas a pocimon
erre fel orankent ellenoriztek meg jegeltek
mire annyira kitapinthato lettem,hogy a mutetet eltoltak es meg a vegen rajottek,hogy Bridget-nek volt igaza
Vesemedence gyulladasom volt egy jo kis vese gorccsel+holyaghurut gyullada petefeszek amit eltudsz kepzelni
2hetet voltam korhazban
Kitty
Hat igen a rakszures ngyon fontos
Azert is kell minden evben mert sokat vet a latba mikor is derul ki a baj van
en nem ertek egyet azzal,hogy fiatal vgy miert ne jonne ossze ahogy Csucsu is mondja mert ismerek ngyon sok 25eves korig babanetezot is akiknek igen is nem jott ossze sot mert gondok voltak azert.Persze a tulnyomo tobbsegnek mivel fiatal valaki ngyon jok az eselyek
De sok egyeb baj lehet ami nem kor fuggo es gatolja a babot
Szal eloszor is ngyon fontos a rakszures
Irgum burgum...ok mondom ezt en aki szinten nem jart 21evesen
De mai fejemmel tudom nem szabad az ilyen dolgokat halogatni mert ez mind ertunk van es nagy vesztesegeket okozhatnak a trehanysagaink
A rendszertelen menzi meg nem jo...azt mondtak majd ha abbahagyod rendbejon haat
vgy az is lehet,hogy nem mert felborul a hormonhaztartasod ezt addig ugyse tudjuk meg amig nem hagyod abba
viszont utana ha mar tenyelg majd abbahagyod es babateman lesztek akkor elkell menni vizsgalatokra minnel elobb jo dokihoz kell kerulni mert te lehet keszen leszel de neha evekig is eltart a varakozas
Mondjuk en csak 1eve varok ra ezzel a parommal de az exemmel 4evig gyartottuk es semmi
Szal az egy dolog az ember mikor akar....
Tyu ezt majd folytatom de jott Patricia es megyunk a boltba