Új privát üzeneted érkezett!

Nita! Megvagyunk, küzdök pirivel. Nagy szám van, h nem elkeseredni, meg majd lesz, de azért szíven ütött amikor megérkezett. Most kicsit magam alatt vagyok, de nem tudom mitől. Aztán Petra is alakít: múltkor magára rántotta a tűzhelyet (szerencsére nem lett baja), most meg beteg. Áááá, úhogy most olyan paff vagyok és nem akartam rátok erőltetni a negatív gondolataimat. Így egy kicsit olvasó üzemmódba helyeztem magam.

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


de mostmár remélem jössz sűrűbben!!!!
hála égnek hogy nem let nagybaj!!!!!!!!én anno poruljártam..magamra ránottam a forro levet!!!!!!! :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Ú mennyit irtatok!

Gratula a pozi tesztehez, ez tényleg 2 csikos!

Az a fránya piri elkerülhetne már, hisz jön a Mikulás, de felétek csak ajándékot vigyen ám!!!

Ma voltam genetikán, minden oké, nem kell leveteteni a magzatvizet! lehet ismét csajszi lesz.
encike 2
 
 

 
 

Sziasztok!


Ranita, ez tényleg tutira két csíkosnak néz ki! Szorítok, hogy kapaszkosdjon az a baba!

Nekem úgy tűnik rendesen megjött. :( Hát ilyen rövid ciklusom sem volt még.

Tegnap Apa telefonált az eredményéért. azt mondták, hogy meg kell ismételni, mert nagyon kevés lett.

szegénykém zavarában és ccsalódottságában (mert ő ugye biztos volt benne, hogy olyat lő .....:) )nem kérdezte meg, hogy most az ondó volt kevés, vagy benne a spermaállomány.
Mert egyébként nem tudtuk mind felfogni. Bénák voltunk, nem csináltunk még ilyet. De csak kevés ment mellé.
És most olvastam a papírunkon, hogy nem lehet megszakításos együttléttel, csak önkielégítéssel?????? No de miért nem? Mi megszakításossal csináltuk. Akkor ez is baj lehet.

Most kicsit aggódom. Apa tök egészségesen él. Semmi káros szenvedély+az étkezésére is mindig figyel (teljes kiörlésű kenyér, kefír, sok zöldség, stb...)és sportol is. Úgy gondoltam vele semmi baj nem lehet.
És igazából az idegesít, hogy nem én hívtam fel őket. Szeretném tudni az eredményt, hogy most akkor semmi nincs, vagy van csak kevés, vagy van csak élettelen, vagy most mi van???????

Jajj Istenem, jöhetne már valami jó hír is..... :(

Kép

Kép
luli
 
 


Hali!

Rossz volt a gépünk, és milyen hírekre jövök vissza! :D

Ranita,
ez két csík, és nagyon drukkolok, hogy minden oké legyen!!! :)

Luli,
szerintem nyugodtan hívd fel őket még egyszer, és kérdezz rá pontosan a dolgokra. Legalább megnyugszol, és megtudod, hogy mi a helyzet.

Edi,
én nagyon drukkolok, hogy ne kelljen átjárhatóságira menned, egy pár nap múlva esedékes kétcsíkos teszt miatt! Munkahely. :evil:

Viri,
pihenj sokat (már amennyit tudsz Kende mellett...)! Nekem anno egy-egy korty alkoholt is javasoltak a dokik a keményedésekre, lazítja a méhet (nekem konyakot mondtak, de én utálom, és csokilikőrt iszogattam :D ). Meg van egy Bryophyllum nevű szer (Weledás), az is nagyon jó, de eléggé beszerezhetetlen.

Nekem meg megjött a toxo eredményem, és hurrá, már nincsen bennem aktív kórokozó, folytathatjuk a babaprojektet, amit tegnapelőtt el is kezdtünk. :D :P Remélem, lesz is eredménye! :wink:

Megyek, szalad a lakás, már szétnézni is utálok, muszáj tennem valamit. :roll:

Drukkok mennek az éppen tesztelésre váróknak, a többieknek pedig mindent bele! :D

E.
euonymus
 
 


Helló!

Ranita mi újság? Gyere a hírekkel!

Virág, várunk mindig a Veled kapcsolatos hírekkel, ne erőltesd magad, vigyázz a bébire!

Luli, remélem, hogy nálatok is rendben lesz minden a kiskatonákkal!

Encike, örülök, hogy jók az eredményeid! Hihetetlen, hogy lassan már félidős leszel! De jó Nektek!

Tényleg Nikole merre lehet?

Lányok, Ti hogy látjátok kis hazánk helyzetét? Minden olyan bizonytalan, mindenhol csak a kilátástalanság és a mindentől félelem.... hová vezet ez? Ismerőseim között hallom, hogy megszűnik a munkahely, vagy Bar-listára kerültek, üzletek, boltok, vállalkozások bezárnak...... :( Mindenki munkanélküli lesz ebben az országban???? :shock: :shock: :shock: Melyikőtök is írta, talán Edi Te, ugye, hogy mekkora "köcsöööööög" :twisted: :twisted: :twisted: (bocs) főnököd van, aki azt mondja, hogy gyerekvállalás esetén nincs szükség senkire egy munkahelyen! Ilyen utálatos, bunkó emberekkel van tele az egész világ! Fúúúúj! Igenis a legnagyobb és legfelelősségteljesebb dolog anyának lenni!!! De akkor is borzasztó, hogy bizonyos emberek ezt semmibe veszik!
Bocsánat, ha kifakadtam..... remélem tényleg mindannyian megismerjük az anyaság érzését hamarosan, talán erre a ronda helyzetre sokunknak átmeneti menedék lehetne az otthon melege és a gyermeknevelés szépsége.....

Kép
judi79
 
 


Sziasztok.Képzeljétek van egy jó hírem,ma kiderült,hogy akit helyetesítek gyeses kismama nem jön vissza dolgozni,így igaz egy kicsit kitekert nem tudom milyen törvényi módon de véglegesíteni fogják a szerződésemet,így ha még lesz óvoda mire letellik a gyesem,lesz helyem az oviba....Hát remélem nem lesz gond,meg addig még egy óvónő nyugdíjas lesz,így ha leépítésre is kerülne sor,max.helyette nem vesznek majd fel....és judi itt egy ellenpélda akkor,hogy ebbe a franc világba amikor minden kilátástalan az én főnökasszonyom megküzdött értem és kiállt értem,és megmarad az állásom gyerkőc után is....
De persze ellenpéldám is van bőven....azt mondta egyik nap a tv,úgy le veszik jövőre az óvodák támogatását,hogy azon fogunk gondolkodni,hogy világítsunk a gyereknek vagy fűtsünk.... :cry:
És lányok ezzel a hosszú rizsával még csak annyit akartam mondani,hogy a legroszabb helyzetben sem szabad feladni,küzdeni és reménykedni kell a jóban!!!!Jön az !!!!!!

Vernike

Kép
vernike25
 
 


Sziasztok!

Encike örülök, hogy minden oké volt a genetikán.
Inkább fiút szerettetek volna a két lány után? Vagy már olyan rutinos lányos szülők vagytok, hogy a harmadikat is lánynak szeretnétek?

Luli én biztos telefonálnék a helyedben és megkérdezném. Az nem szégyen, ha kérdezel. Így legalább tudnád, hogy mi van.

Euo nektek meg akkor mindent bele :lol:

Nita köszi kérdésed meg vagyok. Várom a hó végét, hogy kiderüljön mi a helyzet. Jövő hét vége felé kell nem megjönnie. Igazából nagyon reménykedem és bízom, hogy most összejött. Már csak azért is, mert így nem kellenne szednem a clostyt, amitől eléggé tartok. Mondván, hogy a dokim nem rendelt vissza uh-ra, hogy közben nézegessen nem e cisztásodom tőle. Meg az ikerterhesség lehetőségétől is félek. Valahol azt olvastam, hogy az első 3 hónapban védekezni kell a szedése mellett és csak a 4. hónapban mehet élesben a dolog pont e miatt. A mensim második napjától kell majd szednem 5 napig 1-et. Persze csak ha megjön, amit nagyon nem szeretnék már. Jaaaaj nem tudom. Annyi hülye kérdésem van, amit szerintem a Jó Isten sem tudna megválaszolni.

Kép
nyanya77
 
 


Sziasztok!

Ma egyenlőre még nem görcsöltem, így most próbálok kicsit visszaolvasni, és írni nektek!

Ranita: voltál dokinál? Mizu? Anyósod hogy van, megvolt a műtét ugye?

Edi: mikor is tesztelsz? Nekem is iszonyat fájt a fejem, és azt hittem másnap megjön, de nem és harmad nap se és…. Sokadik nap se, mert + lett a teszt. Holott nekem mensi előtti este leszakad a fejem és most is így volt. Csak mensi nélkül :) Nagyon drukkolok!

Nyanya: én volt, hogy 2 doboz lh tesztet elhasználtam, mert későn volt a pém. Pár hónap tesztelés után én feladtam, mert egy vagyont költöttem rá.
Én is szedtem a clostit. Nekem elvileg volt pém csak mi is kipróbáltuk. Sajna nekem nem jött be. Cisztám lett tőle. Furi, hogy a dokid nem rendelt vissza uh-ra. Én ilyet nem olvastam sehol, hogy 3 hónapig védekezni kéne a closti mellett. Gondolom azoknak szól ez akik nem akarnak babát nem?
Azt nem tudom a fiam hogy bírja ezt a sok ébrenlétet, de én már alig-alig. Ma is csak egy órát aludt. Bár most játszik, illetve mesét néz. :)

Bikfy: veled mizu? Piri? Jó lenne, ha megjönne és kezdhetnétek az új hónapot és nem szórakozna veled a szervezeted!! Utólag grat a párodnak! Reméljük most már teljes gőzzel ő is a babára fog koncentrálni.

Pingi: hogy vagy? Nemsoká mész afp-re :) A szúrások ok, hogy nő a méhed és nyúlnak a méhet tartó szalagok. Ha nagyon gyanús akkor inkább menj dokihoz!

Vernike: azért óvatosan a nagy rohangálásokkal! Mikor mész dokihoz legközelebb? Lázra rubophent is lehet bevenni, de remélem nem lesz rá szükséged.
Szupi, hogy véglegesítik a szerződésed! Azért így nyugodtabb leszel.

Princzike: akkor ha jól értem a jövőhéten elkezdődnek nálatok a vizsgálatok ugye?

Enci: szuper, hogy jó lett a genetikai uh eredménye és grat a kiscsajhoz!

Ácica: örülök, hogy ti jól vagytok!

Irdab: gyere sűrűbben! Nemsoká vége a ciklusodnak. Drukk!!!

Nita: neked is mennek a drukkok. Egy hét múlva lehet tesztelni ;)

Teri, Luli: piri miatt :evil:

Luli: Sajnálom, hogy nem lett túl jó az eredmény. Ha megvan a lelet azért írd majd meg az értékeket. Ja és szerintem azért nem lehet megszakítással, mert akkor a te nedved is belekerülhet.

Euo: köszi a tippet. Akkor iszok egy kis alkoholt :) Szuper, hogy jó lett a toxo eredmény. Hajrá babaprojekt!

Judy: te most hogy vagy? Hát az tuti, hogy most nagyon szarban van kis hazánk. Reméljük azért lesznek szebb napok is!

Szilvi: neked grat a babához. Nem is írtad. Meg nem is nagyon írsz ide. Hogy vagytok?

Anuk, Nikole, Jucc, Bea, Mimi, Loulou, merre vagytok?

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Sziasztok Lányok!
Köszönöm annak aki izgult, de megspóroltam egy teszt árát. Hajnali 4-től görcsölök és pirizek. Nagyon fáj a hasam. nem tudom ti hogy vagytok vele, de én hónapról-hónapra nehezebben viselem. Mi lesz még 20 évig????
Képzeljétek ma felhívtak a majdani állásom miatt, és közölték, hogy sorry, de mégsem.Holott tegnap még nem 99, hanem 100% volt. Hogy lehet valaki ilyen görény???? Hogy most miért passz. Állítólag a felsőbbvezetésnek nem volt jó a végzettségem,mert pénzügyi kell. Hát akkor........... :twisted: Úgyhogy ennyi.
Apival voltunk katticskukucson. Reméljük jó lesz. Hétvége felé lesz eredmény. Szerinte nem lesz jó,mert ilyenkor nem tudja magát elengedni rendesen.
Most megyünk felköszönteni az öcsémet, de aztán visszaolvasok! puszi

Kép
kissedi
 
 


Edi: jájjjj ez nem a te napod :( :( :( A piri menjen oda ahová gondolom. A munkahely miatt is :evil:

Kép

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Sziasztok Lányok!
Köszönöm Mindenkinek, hogy bíztattatok és szorítottatok értem. Nagyon jól esett. De én még mindig nem mensizek, úgyhogy ha ez így marad, akkor csütörtökön megyek vissza orvoshoz. Akkor már vagy az 50. nap körül leszek. No, de mindegy, nem akarok panaszkodni. Igazán nincs okom rá. A férjemmel is szépen alakultak a dolgaink és a munkahelyemen is rengeteg dícséretet kapok. Bízom a Jóistenben és biztos vagyok benne, hogy amikor itt az ideje, nálunk is kopogtat a gólya. Remélem, már nem is sokat várat magára. :D
bikfy
 
 


Pruci! ismerős a helyzet. én is mindenkinek osztom itt az észt, de ha én is így járok, akkor nagyon a béka s.gge alatt vagyok.
Enci örülök, hogy minden rendben. És nevet nézegettetek már a kis csajosnak?
Luli! nagyon sajnálom az eredményt. Lehet, hogy csak vmi zavaró körülmény volt. Nekünk még sosem mondták, hogy hogy csináljuk. csak az volt a lényeg hogy 5 napig előtte tilalom van. Mondjuk most segítettem apinak, de nem közösültünk. :oops: egyébként én is felhívnám a dokit, csak nyugodtabb lennék... sztem ha megmondják neked is hívd fel.
Judi hát nem tudom mi lesz itt, de hogy jó nem az biztos. Nem akarok politizálni, és utálom is ( bocs ha ezzel vkit bántok), de ha mondjuk ott a parlamentben nem adnának egy évig ilyen-olyan jutalmakat, meg kevesebb fizetést, akkor lehet, hogy megoldódna valamennyire ez a válság. Én egy év alatt nem keresek annyit,mint ők 1 hét alatt. :twisted: Hogy miért vannak ilyen különbségek? és én is tanultam nem is keveset, és dolgozok is. ők meg verik a .... és lehet hogy némelyiknek még egy komolyabb iskolája sincs.
Nyanya szorítok. egyébként én is szedtem clostyt, de engem nem követtek uh-val. de hogy miért nemtudom már 2 éve volt.

Kép
kissedi
 
 


Pruci
de jó, hogy jöttél. Már nagyon rég nem hallottunk felőled semmit. :(

Enci
Grautlálok az eredményhez :)

Luli
Én a helyedben azért felhívnám őket még egyszer és megkérdezném ezeket tőlük. Addig sem agyaltok rajta, hogy most akkor mi is lehet.

Euo
Örülök, hogy minden rendben :) Akkor apára fel :lol: :oops:

Vernike
Azért ez borzasztó, hogy ilyenen gondolkodnak, hogy annyira le kell venni az óvodák pénzét :(
Viszont az szuper, hogy a főnököd így kiállt melletted.
Nekem az az egyik nagy félelmem, ha elmegyek szülni, akkor vissza tudok- e menni a munkahelyemre. Eleget kűzdöttem már egy rendes melóhelyért.

Viri
Most pénteken megyek terheléses vérvételre, és szerencsére jövő hét kedden meg is tudom beszélni a dokival, hogy hogyan tovább.
Kíváncsi leszek az eredményre. Szeretnék már túl lenni rajta és megint a babásodásra koncentrálni. Addig sajnos semmi értelme nem lenne. Nem hiszem, hogy megmarad, ha tényleg IR-em van. :(

Edi
nagyon sajnálom. Pedig már kezdtem reménykedni, hogy kettőt egy csapásra. Meló is és baba is :)

Bikfy
Biztos nincs baba? Elég furi, hogy az 50-ik napon jársz. :shock:

Ranita
Nálatok mi van? Ugye van baba!?

Kép

Kép
princzike
 
 


Ranita???????? várunk a jó hírrel!

Vernike örülhetsz hogy ilyen főnököd van, és gratulálok a határozatlan időhöz. A mai világban ez nagy szó sztem.

Princzike szorítok hogy minden ok legyen!!!

Kép
kissedi
 
 


Én is élek ám, vissza is olvasok rendesen. Csak néha nincs erőm írni, néha meg mire végigolvasom rájövök, hogy nem aktuális. :?
Lehet bennem van a hiba. De azért vagyunk még mi kettecskén, és szorítok!
Vendég
 


Sziasztok!

Edi! Azt a rohadt! Ez nem semmi. Ilyen görényeket még életemben nem láttam. A pirit nagyon sajnálom. :cry:
Azzal totál egyetértek h a politikusoknak először a saját fizetésüket kéne befagyasztani...

Vernike! Azért ez nagyon klassz h véglegesítenek!!! Emiatt gondolkodtál h mikor is jöjjön a baba. Ilyen mázlistát m te vagy!!

Euo! De jó h nincs semmi! Akkor hajrá baba!

Ranita! Mi van veled?

Enci! Gratula a jó eredményhez és a lánykához!

Princzike! Drukk h minden rendben legyen!!!

Bikfy! Nagyon fura h nem jött még meg.

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Anuk! MIért lenne benned hiba? Mindenki máshogy érzi magát terhesség alatt. Az a lényeg h jól vagytok mindketten! Pihenjél sokat és vigyázz magatokra!!!! És gyere amikor tudsz!

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Sziasztok!

Itt vagyok, nemrég értem haza. Most nem tudok visszaolvasni, de ígérem holnap jövök.

A méh fala fel van puhulva, mnyh 15 mm. Még nem látott semmit, de mintha. Azt mondta, ha nem kezdett volna megtapadni, akkor elvileg már véreznem kellene. De még semmi sem 100%, semmit nem mer még kijelenteni. Kb. 3 hetes terhesség lehet. Írt fel duphastont + sok pihenés, a következő napokon sok múlik. A lényeg, hogy ne kezdjek le megint vérezni.
2 hét múlva kell visszamennem.

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Ranita nagyon szorítok, hogy ne legyen vérzésed!! Küldök gondolatban sok-sok +++++++++++++++++++++++++. Pihizz akkor sokat (már amennyit a kislányod mellett tudsz) és vigyázz magadra!! puszika

Kép
kissedi
 
 


Köszi csajok!
Persze vannak már nevek, csak nincs eldöntve még.
Kira, Lara, Hanna
encike 2
 
 


Ranita! Nagyon drukkolok h minden rendben legyen!!! Pihizz sokat!!!

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Ranita: nagyon-nagyon drukkolok!!! Legyen már 2 hét múlva!!!! Addig csuriba kezem, lábam, mindenem!!!!

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Jó reggelt!

Ranita!
Annyira, de annyira szorítok Neked. Nagyon kívánom, hogy teljesüljenek a legszebb vágyaid!

Engem ma óriási örömhír ért végre. A 44. napon megérkezett a vérzésem. :D :D Innentől teljes arccal a cél felé fordulunk. Pénteken vérvétel, hormonvizsgálat. Remélem, itt is minden rendben lesz.
Sok puszi Mindenkinek, a hiányzók meg végre jelentkezhetnének. Mondjuk egy-egy pozitív teszttel... :wink:

Nitám!
Te hogy állsz? Nemsokára neked is örülhetünk. Ugye? :D
bikfy
 
 


Luli!
Ha szépen megkérlek, beteszel engem is a tábliba? Tudod, eddig a babona miatt nem akartam.
Adataim:
2008. november óta prób., 1. ciklusnap, kb. 30 napos ciklus, Bács-Kiskun megye, 27 év, 1. baba

Előre is nagyon köszönöm. Sok puszi: bikfy

Lányok!
A ciklus azt írja, hogy a következő mensim várható ideje dec. 19-20. De király lenne karácsonyra egy pozitív teszttel a fa alá ülni. :D
Nem is kellene más ajándékra költenem. :wink:
bikfy
 
 


nyanya nekem is mondta a dokim az ikerterhességet,,mi nemvédekezünk..azért még így is ritka closti mellett az ikerterheség.... :roll:
ranita nagyon sokat gondolok rád !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
bikfy jó volna örülni tényleg..de még messze van ..... :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Visszaolvasok!

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Luli,
majd ha gondolod átírhatsz a tábliban, a mai a 43.nap.

Vernike!
Drukkolok a csütörtöki UH-hoz, de biztos mindben rendben lesz :D

Princzike,
de jó, hogy kaptál előbbre időpontot, annyira kíváncsi leszek, hogy mi lesz az eredmény.

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Edi,
hogy az a majdnem főnököd milyen egy bunkó :evil: :evil: :evil:
Ki tudja más dolgokhoz is hogy állna hozzá.

Viri,
köszi, hogy ennyire drukkolsz, de Te meg próbálj meg sokat pihenni, nem jó az, ha ilyen korán keményedik már az a pocak. Néha nem tud valaki egy-egy fél napot vigyázni Kendére?

Encike!
Örülök, hogy minden rendben, szép neveket választotattok. Főleg az utolsó tetszik nagyon :D :D :D

Luli,
nem telefonáltál???
Szerintem a leadott anyag lehetett kevés, mert különben miért ismételnék meg? Ha a spermákkal van a gond, szerintem nem ismételnek.
Gondolom hogy megijedtetek, de biztos csak erről van szó.

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Sziasztok Lányok,
nem tűntem el, csak olvasó üzemmódba helyeztem magam, ne haragudjatok...

Ranita, nagyon szorítok nektek!

Bikfy, véééégre!
remélem, a fa alatt már two in one leszel :)

Nita,
neked is nagyon drukkolok!

bocsánat, most nincs sok időm. de mindenkire sokat gondolok és olyan jó lenne, ha sikerülne karácsonyig mindenkinek!!!!

én most épp erre nem vagyok túl esélyes.
ott tartunk, ahol nemrég Bikfyék... éppen lavírozunk a válás és a gyerekvállalás között. iszonyúan szeretjük egymást, de ő még nem akar babát, vagy ha igen, azt is csak miattam tenné.
én meg már nem akarok többet várni. szóval most épp ez van velünk. hát majd kiderül...
közben múlt hét pénteken voltam orvosnál a 11. napon. minden okénak tűnt, de az, hogy valóban van-e peteérésem, azt csak most pénteken tudja megmondani, szóval majd akkor kiderül.
szerintem megint nem lesz, mint múlt hónapban, de ez tuti, hogy pszichés. valahogy érzem. de most úgysem aktuális... bár ki tudja, nálunk elég gyorsan pörögnek az események...
ja, és képzeljétek a férjem legjobb barátjáék már rég házasok, de ők még nem akartak babát. olyan 3 hete jöttek át hozzánk vacsizni, akkor mesélték el, hogy mégis nekivágnak. és tegnap tudtam meg, hogy már össze is jött a baba.
valahogy ez iszonyúan megrázta a férjem. pedig mondtam neki, hogy örülnünk kell, hiszen ők a barátaink. de ő csak azt mondta halkan, hogy ez olyan igazságtalan...
hááát, tényleg furcsa az élet, de nem szabad, hogy az önsajnálat felülkerekedjen.
lehet, hogy én csak hébe-hóba írok majd, de azért vagyok :)

mindenkinek sok puszi és ölelés,
mimi
mimilee
 
 


mimile remélem együtmaradtok!
néha az én párom is azt mondja nem akar többet..de ezt csak azért mondja mert valahol ő is fél..hisz ugye már két babát elvesztettünk..... :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


mimilee remélem együtmaradtok!
néha az én párom is azt mondja nem akar többet..de ezt csak azért mondja mert valahol ő is fél..hisz ugye már két babát elvesztettünk..... :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Euo,
tök jó, hogy minden ok, jöhet a babó :D :D

Judi,
hát én is félek kicsit. Apáéknál is últkor szó volt róla, hogy embereket küldenek el, aztán mégse. Hitelünk is van, a gyes kenyérre se elég. De én próbálok ilyeneken nem rágódni, majd csak lesz valahogy.

Nyanya,
a napi egy closti az nem valami sok, nem kell tőle félni, csak kellene az az UH. Meg védekezni mellette? :shock: :shock: :shock: Ezt a hülyeséget.

Edi,
fenébe pirivel :evil: :evil: :evil: :evil:
Férjeddel már biztos minden ok lesz.

Viri,
anyós jól van, már hazaengedték a kórházból, csak nem nagyon tudja mozgatni a fejét. Képzeljétek, hátul a csigolyáihoz tettek be protézist és elől vágták el a nyakát. Brrrrrr.

Bikfy,
hurrá, hogy megjött. Akkor én tippeltem meg jól a pé idöpontját, nem?
Jó lesz az a kivizsgálás,legalább megtudod, hogy minden ok. De kérdezzél azért rá, hogy miért tolódhatott ki ennyire a ciklusod.

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Mimi,
jajjj, nagyon sajnálom. Úgy látom a férjed nem nagyon tudja mit akar. Ezzel kellene tisztába jönnie. Nem akar babát, de a barátaitok végett mégts szomorú és igazságtalannak érzi??? Én ezt nem értem.

Kép

Kép
ranita1979
 
 


ranita hogy érzed magad? :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Jajjj, Nita kimaradtál :oops: :oops: :oops:
Hogy vagy? Teszteltél azóta? Érzel valamit???

Lányok, köszönöm mindenkinek a drukkokat, imádlak Bennetek. De még kérem a drukkokat továbbra is. Vérzés, barnázás nem jelentkezett, de folyton érzem ezt a mindjárt megjön érzést. Már félek elmenni wc-re. De tudom, hogy nem lesz baj, valahogy érzem. Próbálok pihenni, már amennyit tudok.
És látjátok, nem feladni senkinek. Egy éve próbálkoztunk, én már kezdtem lemondani róla és tessék. Volt itt vérzés, barnázás, de talán jó vége lesz. Én nem hittem benn, hogy ilyen mensi előtti barnázással teherbe lehet esni és mégis. Bár azért még nem tudok igazán örülni

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Tegnap esti gyerekszáj.
Bennt vagyok a szobába, apa meg a Hanna vacsiznak. Apa szokás szerint pöröl a gyerekkel, mert nem akar enni. Jön ám be hozzám a szobába, pityereg. Kérdem Tőle," mi a baj, miért sírsz"?
Hanna: Apa fejberúgott. :shock: :D :shock: :D :shock: :D

Kép

Kép
ranita1979
 
 


uh kemény szöveg volt hannátol!!!!
tesztelni????más forumon azt mondták a menzi napján teszteljek.az még 5 nap......ugy fáj jobboldalam lent........de már elég rég.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita,
én is azt mondanám. Mert a dokim azt mondta tegnap. hogy lehet előtte is halvány pozitív, mert beágyazódik, de nem biztos, hogy rendesen meg is tud tapadni. De a fehér folyás jó is lehet. Nekem is van most.

Kép

Kép
ranita1979
 
 


fehér folyásom az van......de ez nem jelent semmit.........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Hello!
Nita, Ranita remélem + lesz a tesztetek!! nagyon szorítok.
Mimi nagyon sajnálom a helyzeted. Remélem megdumcsizzátok, és minden jól alakul. Ha szeretitek egymást, biztos meg tudjátok beszélni.
bocs akinek nem reagáltam, csak gyorsan... de visszaolvasok majd

Kép
kissedi
 
 


kissedi ranitának már van pozi testje csak nekem nincs... :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Nita!
Öt nap már nem olyan sok, ki fogod bírni. Nagyon szorítok. De előbb ne tesztelj, lehet még nem mutatná ki, negatívat látni meg mindig olyan rossz érzés. Engem mindig iszonyatosan megvisel.

Mimikém!
Nagyon hiányoztál, de gondoltam, hogy van valami, ha nem jöttél. Bízom benned nagyon, tudom, hogy jól fogsz dönteni. Hallgass a szívedre, ez a legfontosabb. Más tanácsot nem tudok, de nem is akarok adni, mert tudom, hogy ezekbe a helyzetekbe senki nem láthat bele. Egyébként ha bármiben tudok segíteni, nyugodtan keress meg. Sok-sok puszit és egy baráti ölelést küldök Neked! Ügyes légy! :)
bikfy
 
 


bikfy annyira nem szokot engem megviselni...nem kelllemes érzés de tulélem. :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Vernike!
Képzeld, milyen örömhír ért ma engem is. Az én főnökeim is kiálltak mellettem és nekem is véglegesítették a szerződésemet. Illetve jogásziasam szólva a határozott idejű szerződésemet módosították határozatlan idejűre. Nagyon régóta küzdöttem érte, úgyhogy most igazán örülök neki. :D
bikfy
 
 


bikfy gratula a munkádhoz!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Köszi! Annyi jó dolog történt ma velem, tán le se kéne feküdnöm. :wink:
bikfy
 
 


akkor ne feküdj le..gyere és beszélgesünk!!!! :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Ráérsz reggelig? :D :D :D
bikfy
 
 


Máté meg majd megfürdik egyedül, már úgyis nagy fiú. :wink:
bikfy
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?