Új privát üzeneted érkezett!

Nincs bajom az állapotommal,örülök nek :D :D
Sőt ma reggel előszőr magától fogta meg ébredéskor a hasam,hogy érezze rugdos-e :wink:
Mikor meg kérdeztem érzi-e csendre intett és félálomba feküdve "meditálta" a lányával :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

LAPTETŐŐŐŐŐŐŐŐ :D :D :D

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Lányok! nagyon aranyosak vagytok, de tőllem tényleg nyugodtan talizzatok. azért nagyon örülnék tényleg egy ilyen bevásárlós talinak.addigra már Pici is jobban lenne, ha mundjuk 3 -4 hét múlva lenne, és talán ők is jöhetnének :)
és ha kiindulási helyszínnek jó lenne az Árkád, akkor én utánna járnék a helyfoglalásnak, elég sokat járunk be(mindenért oda megyünk), és egy kávézás után shoppingolhatnánk. de ez csak egy ötlet.

Törpiri!
Sajnálom, elhiszem milyen rosszul esett, de ezek a férfiak olyan....másak :twisted:

Csucsu! aranyos vagy! és ha már szóba hoztad a pocakos kismamikat, akkor rakok fel mai poci képet, tegnap vissza kaptuk a gépünket! :)

Nem ér nézni a hát tájéki zsírszalonnát és a csíkokat a hasamon(mert azok már ott voltak, az előző terhességem óta! :? )

29hét, 5nap
Kép

Kép

Kép Kép Kép
asiye

Finoman fogalmaztál.hogy mások :evil:

Jó kis pocika :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Asiye:nagyon szép pocid van. Egyébként milyen hájról és csikokról beszélsz???

Nekem is vannak csikjaim.Azok mikor halványulnak el?
Én most körbetámlás ágyat keresek,nem tudjátok Pesten hol lehet kapni,mert beirtam a keresőbe és szinte csak vidékieket adott ki.
Arra gondoltam,hogy beállitanánk a mi szobánkba és abban talán Márk is elaludna.
Vendég

Sissi!
köszi, de hidd el ott van, csak nem gondoltam hogy a képen ennyire nem fog látszani :)
nekem szülés előtt mindig vér vörösek, de szülés után 2-3 hónappal vissza "fehérednek"
és jó fotós vagyok :) :) , csalós! :) majd nézz meg élőben :)

ágyat mindjárt rakok fel én is valamelyik nap láttam!

ilyesmire gondoltál?

http://www.rs.hu/termek.php?cs=4&al=60&term=20

Kép Kép Kép
asiye

ja! 90 kiló környékén járok, ugyhogy hidd el van ott háj-báj :? :)
de nem baj!!!!!!!!!!!!!!!!!
lefogyok májusra és kész!!!!!!!!!!!!!!!!
65re akarok, ez sikerült Alper után 4 és fél hónappal pedig 96kilóval mentem szülni :)

Kép Kép Kép
asiye

Asiye: Nem is láttam a hájat ahogy irtad. szép kerek pocit viszont láttam:)

Kép
csucsu05

De ügyes vagy...
Én a fiammal 85-el mentem és 58-ról indultam :oops:
Igaz a válás után visszafogytam 60-ra,de aztán szépen kúsztak vissza a kilócskák.

Most annyiból volt "szerencsém",hogy 3 hónapig rosszul voltam,igy most 3 kiló +-nál tartok

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Sissi: A camponábanvan a natúr világ.Mi is olyat vettünk.. fenyú bútor körbe támlával amit szeretnél. Lapra szerelten lehet elvinni igy befér bármilyen kocsiba az első űlést ha lehajtjátok. De ird be a keresőbe natúr világ és kiadja hol van még boltjuk.

Kép
csucsu05

Húú csajok sokat írtatok :):):)

Jó reggelt vagy szép napot mi él kilenckor keltünk :oops:

Azóta mos a gép vásárolni voltunk postán és most gyerek nézi a minimaxot én meg itt vagyok

Picikém hála istennek látod kapaszkodik ez a picur és azon gondolkodom hogy esetleg lehetett egy ciszta is ami vérzik ha távozik és nem felszívódik de inkább ne is gondolj ezekre a lényeg hogy már jól vagy pihenj ne takaríts és már nagyon szépen növöget a baba ez a dolga beszélgess hozzá pihenj pihenj ezerrel takarítani meg ráérsz majd később is vagy ebben az esetben ha már nem tudod elviselni a kupit hívj valakit aki kitakarít neked :):):):)

Törpiri ezek a férfiak :shock: :lol: :lol:

Cat nekem mindegy hogy mikor lesz ha elszalasszuk két három héttel nekem az is jó és akkor talán már Picike is jöhet

nika70
Salgótarján

Senki nincs????

Olyan melót kaptam,hogy a hajam égnek áll,ja és most közölték,hogy jövőhét végére legyen kész.
Időben!!!!! :twisted: :twisted:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Rendben, lányok, halasszuk el a talit, nyugodt szívvel mondom, mert én sem tudom, mikor érkezik Apu (ha jön egyáltalán).
A karácsonyi is szuper ötlet, legalább bandázunk egyet, és jót röhögünk a nagy felhajtáson :lol:
Hátha addigra már lesz egy kis hó is, tök hangulatos lesz az egész 8)

Asiye, nagyon szép a pocakod, és ha legközelebb oldalszalonnát akarsz látni, kérj tőlem fotót :lol:

Pici, nagyon örülök, hogy már ekkorát nőtt a pocaklakód, ő is csak olyan kis anyaszomorító, mint Döme (majd hízol, ha szigorú ágynyugalomban leszel :wink: ), de persze aztán annál nagyobb az öröm.
Ezek a picik minket választottak, ragaszkodnak, kapaszkodnak! :D

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos: oldalszalonna?? :) Mosolyogtam rajta:)

Kép
csucsu05

Köszi mindent lányok!
Nika!
Semmit nem csinálok.
Csak ágyban vagyok.
Szülőknek elárultuk a hírt. Anyósnak is :twisted:
Szóval segítenek.
Apukám most hozott ebédet, krumpli levest és grízes tésztát.
Piciket ettem, mert mostantól újból kínoz a hányinger.
De legalább jól van.

Nemlajos!
Neked is köszi a biztatást. Sokat gondolok rád, hisz te is hetekig ilyen állapotban voltál.

Asyie!
Nagyon szép a pocakod.
Már nekem is alakul :oops: :lol: :lol:

Aranyosak vagytok, hogy meg akartok várni a talival.
Jól esik.

Cat!
Nagyon szorítok neked a vizsgálatokhoz és UH hoz.
Beni jól van?

Mindenkinek ölelés

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Pici: pihenj sokat az a lányeg most . Anyukádék mit szóltak??

Kép
csucsu05

Köszi a tippeket ilyenre gndoltam.Majd apát elcsalom és megnézzük.

Akkor tali elhalasztva de pár hét múlva már mindenki tud jönni :)

Pici:jó pihenést.

Nika:Gegének utólag is boldog névnapot kivánok.Bocsi,de mindig elfelejtettem és amikor már nem tudstam gép közelébe kerülni akkor jutott eszembe.
Vendég

Csucsu!
Nagyon boldogok.
Apu már menne babakocsit venni :D
Anyu félt még nagyon.
:oops:

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Akkor most agyon leszel kényeztetve!!!És ez igy van jól!!!! :D

Pihenj sokat!!!!!

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

picikém az jó ha hányingered van :D:D:D:D:D:D és anyukádék majd minenben segítenek neked látod ?
anyós mit szólt?

Asiye tényleg szép a pocid nem is látszik semmi amiket írsz te jány :):):):):) picike is lassan tesz majd fel pocis képet meg gabi is :):):):)

nika70
Salgótarján

Picikém!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Jó hogy tudtál irni és nagyon aranyosak a szüleid :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Apukád még ebédet is :wink: :lol:

Asiye!

Nagyon szép a pocid :lol:

Kép
Kép
minimano74

Gabi Te jól vagy??????Bocsánat Ti jól vagytok??? :D

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Én holnapra a Drágámnak kacsamellet sütök krumplipürével és dinsztelt káposztával (ha minden igaz és lesz kedvem megcsinálni) és sütők valami tortát :wink:

Kép
Kép
minimano74

Törpiri!!

Köszi megvagyok nem olyan vészes a megfázásom és amig nincs szükség rá nem is akarom mérgezni magam semmivel (láz nincs, torkom is csak néha egy picit fáj) és holnaptól otthon leszek kb. 1 hétig. :wink:

Kép
Kép
minimano74

Mini:mikor mész uh-ra? bocsi de elferlejtettem?
Vendég

Akkor jól van..azt mondják csak a láz veszélyes,arra figyelj...én is pont az elején lettem lázas beteg,de egy algopyrint olyankor be lehet venni,bár én nem mertem :oops:

Te párod biztos majd értékeli,hogy igy készülsz :D :cry:

Holnap megyek a terheléses cukorra,már én sem jövök vissza dolgozni,pénteken meg én is otthon maradok pihizni...

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Gabi: Hálisten holnaptól akkor kicsit pihenhetsz is:)

Pici: apukádat magam előtt látom irtó édes lehet :)

Kép
csucsu05

Kedden megyek uh-ra 11-re

Kép
Kép
minimano74

Sziasztok!

Bocsi a zavarásért! Én a 2008 ősziektől vagyok.
Ha valakit érdekel kismamaruha olcsón, készítői áron, akkor nézzétek meg a weboldalunkat!
www.kismamaruci.hu

Köszi: Móni

gwini

Sziasztok!

Beni alszik, takarítónő végzett, de nekem iszonyatosan fáj a fejem.

Már bevettem a második fél szem Algopyrint, de most Calcium pezsgőtablettával.

Törpiri!

terheléses cukor előtt 10 órával már ne egyél és ne is igyál semmit vízen kívül. Csak akkor ad megbízható eredményt.

A párod lassan megszokja, hogy valaki rá is figyel. Nem lehet könnyű neki sem.

Pici!

Örülök, hogy minden rendben.
ha nincs leválás, akkor egy másik baba is távozhatott.
Vagy nem említett a doki egy hematómát?
Bár az tovább szokott vérezni. Volt olya ismerősöm, akinek hetekig, és gyönyörű egészsége kisfia van.

Nika!

De jó sokáig aludtatok!

Sissi!

Sok sikert az ágyvásárláshoz!

Tali:

Akkor szerintem tegyük át 13-ra. Ha valakinél lesz Luca-szék, akkor még boszorkányokat is kereshetünk. :D

Kinek jó az időpont?

Nemlajos!

Nem felejtettem el a tejberizs problémádat, csak meg kellett volna mérnem hány gramm rizs fér egy bögrébe és arra már lusta voltam. :oops: Bocsi!
Vendég

Hát igen, egyre inkább érzem, hogy egy mérleg jól jönne, de állítólag nagyon nehéz olyat találni, ami 5dkg-ig megbízható :cry:
És akkor már inkább babamérleg (hogy miért nem lehet tuinvan? 8) )

Gyerekek, nekem ma szuper napom volt!!!
Ketten is átadták a helyüket a buszon, és egy aluljáróban, ahol már 10 perce vártam, hogy sorra kerüljek, előttem meg egy hozzám határozottságban hasonlító kislány kért a szemeivel elnézést azért, mert él, szóval egyszer csak megkérdeztem a trécselő eladótól és az időt húzó vásárlótól, hogy: elnézést, van kiszolgálás?
És még ők kértek elnézést (máskor ilyen bátor eseteimben leveszik a fejem, meg megaláznak)!

Szóval valami tényleg kezd megváltozni :lol: :lol: :lol:
Előbb-utóbb a nőgyógyásztól is merek majd kérdezni, meglátjátok :wink:
Hja, és hogy hová buszoztam ilyen hidegben?
Megvettem Döme életének első játékát, mutatom:
Kép

igazándiból arra lesz jó, hogy legalább ezeken a kis figurákon keresztül elkezdjek végre kommunikálni a fiammal, mert ettől még mindig valahogy idegenkedem. Szerintetek működni fog?
(hja, és csak 400 Ft volt a 10 db ujjbábu! 8) )

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Köszi Cat!

Ezt senki nem mondta...de most már ezt is tudom...
előre rosszul vagyok tőle :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Nemlajos!

Nagyon édesek a bábok!
És Te is egyre határozottabb leszel. Ez jó.

Nekem most ilyen van:

Kép

Soehnle. Nagyon jó márka és megbízható. Német. Én akkor vettem amikor az Aldiban pár hónapja akciós volt.
De ilyen márkájú mérlegeket bármelyik műszaki áruházban tudsz venni 5 ezer körül. És 1 g pontossággal mér.
Szerintem megéri, mert évekig lehet használni.
Vendég

Nagyon aranyosak a bábok:)))

Látod,apró örömök :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Mi van itt ma lányok?????????????????

nekem jó a 13.a, de valakit beszervezek, mert nem szeretném ha megnt közbejönne valami a férjem melója miatt. :)

jaj a decemberi topicban megvan egy kisbaba......... :roll: :roll: :roll: most annyira szeretnék már ott tartani. pedig még csak a 30. hetet töltöm pénteken :oops: :evil:

de akkor is már "CSAK" 7 hetem van.. az olyan soooooooooook! :x :x
elegem van, szeretnék már túl lenni rajta, és új életet kezdeni :lol: :lol: :lol:

Pici! most legalább mindenki vigyázni fog rád :lol:
pihenj sokat és vigyázz magatokra. a taliig még majd egy hónap van, szedd addig össze magad pici lány!! :lol:

Namlajos!

OLDALSZALONNA?????????????? :lol: :lol: :lol: :lol:

egyébként itt mindenkinek rossz a szeme :?: :lol:
a hátam rendesen húrkás :? :?
a naribőr meg átüt a gatyán! :lol:

Kép Kép Kép
asiye

Asiye: most jönnek az ünnepek hidd el elrepül az a 7 hét.

Kép
csucsu05

Asiye!

Ne panaszkodj! :)
Te is akartad ezt a babát! :)
És különben is Neked már csak 7 hét, én pedig még csak most érkezem a félidőhöz... :roll:
Ami nem is lenne gond, ha közben nem járnék minimum hetente egyszer valamilyen orvoshoz. :shock:

Én is szülni akarok már! De hát az még minimum 18 hét... És még csak most jön a neheze.
De azzal vígasztalom magam, hogy Marcikáért megéri. :D
Csak tűnjön már el a fejéből az a két cysta! És legyen egészséges!

Akkor a 13-a kinek jó még?

Lesz ám nagy csodálkozás, ha meglátjátok valódi méreteimet és nem csak az általam szerkesztett fotókat... :shock: Bár ez a számokból sejthető. 102 kg. :shock: :oops:
Vendég

Cat: Nekem jó a 13-a:)

Én meg már egyáltalán ott szeretnék tartani, hoyg pozítív a tezstem és jó helyen van a baba!

Kép
csucsu05

hát igen én is egy + tesztet szeretnék előszőr de semmi érzésem nincs hacsaknem az hogy mensisen fáj a hasam két napja

nika70
Salgótarján

Csucsu!

Igazad van! Mi meg itt panaszkodunk...

Talán ez is terhességi hormonoktól van.

És az a lustaság is, ami úrrá lett rajtam. Megmotdulni sincs erőm. Még jó, hogy van ez a laptop, és fel sem kell kelnem az ágyból amíg Beni alszik.
Vendég

Nika!

Mikor tesztelsz?
Péntek? Szombat? Vasárnap?
Vendég

Cat: Megértelek Titeket is. hisz mikro a lányomat vártam én is mindig azt mondtam jajj mikor lesz már meg. Mindenkinek a maga várakozása a legrosszabb.
Remélem hamarosan én is azt írthatom mikro leszek már félidős stb...

Kép
csucsu05

szerintem szombaton ha kibírom addig :):):)

nika70
Salgótarján

én egyszeűen csak szeretném magamat egy kicsit jobban érezni... :(

ha panaszkodnék, minden reggel azzal kezdeném, hogy :ma megint öklendeztem reggeli közben, :? a lábam olyan mint egy domborzati térkép a centi vastag viszerektől, sajnos egy hónapja már nem csak a lábamon vannak. :oops: a szemérem testen is kijött :oops: és nagyon félek, hogy ott műteni fogják :? bár a doki azzal bíztat az esetek többségében az magától visszahúzódik. összességében annyira rosszul viselem mint a fiukkal az utolsó 1-2 hetet. és akartam ezt a babát de ha tudtam volna előre, hogy ennyire meg viseli majd a szervezetemet, akkor biztos vártam volna vele pár évet...
arról meg csak halkan, hogy nem tudom harmadjára is kibírja e a kapcsolatunk zökkenőmentesen az "önmegtartóztató" hónapokat. most előszőr érzem hogy a férjem is belefáradt abba hogy papi életet élünk, hogy sex az csak tv.n keresztül válik részévé már hónapok óta.
remélem értitek mire gondolok... :cry:
aztán lehet CATNEK VAN IGAZA ÉS A HORMONOK :roll:

bocsi, hogy panaszkodtam.
de igaza van csucsunak is, mindenkinek a saját ideje a leghosszabb :)

Kép Kép Kép
asiye

Ja!
oké hogy 13-a , de hol? akkor marad Mom? vagy árkád?

Kép Kép Kép
asiye

nika! te most 11.dpo-n vagy? vagy hanyadikon?

Kép Kép Kép
asiye

ja ! és amiket írtam nem azért írtam hogy sajnáljatok, mert persze nekem is mind ez megéri, hogy egészséges kislányom szülessen. csak nem akartam hogy azt gondoljátok ilyen türelmetlen típus vagyok! :) :) :)
(a legjobban arra vágyom hogy mikor a férjem rámnéz, ne azt lássam a szemében hogy egy kis aranyos bálna vagyok! :) Ő hiányzik a legjobban)

Kép Kép Kép
asiye

Asiye!

Szerintem a férjed megért és olyannak szeret amilyen vagy!
Önmegtartóztatást pedig Ő is kibírja a kislánya miatt.
Hidd el, a férfiak néha többre képesek, mint gondolnánk.

Szóval szerintem írd a hormonok számlájára!

És inkább arra gondolj, hogy már csak 7 hét. Már négyszer ennyin túl vagy.

És szerintem nyugodtan panaszkodhatsz. Kinek, ha nem nekünk?
Vendég

Persze csajok fejtsük csak ki kinek mi nbyomja a szivét. És ez nem is panaszkodás. De ha megszületnek a kicsik akkor minden bút feledtetni fog:)

Kép
csucsu05

Csucsu!

Ez így van...

Akkor pedig majd azért imádkozunk, hogy ne legyen hasfájós és sokat aludjon... ennek soha nem lesz vége.
De ez a jó az egészben. :D
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?