Új privát üzeneted érkezett!

A LivingLab elektromos orrszívóra gondoltál?
Nekünk olyan van, és szinte semmire nem jó.
Vendég
 


Igen. Pont arra. Ez egyre jobb! :? :D

Kép
Kép
tisa
 
 


Tisa!

Én is rábeszéltem a férjemet, mert olyan jó az a "szakvélemény" amit írnak róla. El is kezdtük használni amikor Beni először beteg lett. Mivel hétvége volt, nem rohantunk azonnal orvoshoz, hanem felmentünk egy emlettel feljebb, ahol egy orvos lakott az akkori házunkban. Ő jó hírű gyermekorvos, aki a aszthmás és allergiás gyerekekkel foglakozik.
Megvizsgálta Benit és azt mondta, hogy a legfontosabb, a váladék teljes eltávolítása. Kipróbálta az elektromosat amit mi vettünk, és azt mondta semmit nem ér, így lehozta az övét, ami azért volt neki, mert van két unokája akik kicsik voltak még és sokat voltak nála. Ő mutatta meg hogyan kell használni. Aztán Apa vett is egyet az ügyeletes gyógyszertárban. Azóta sem bántuk meg.
Vendég
 

 
 

sziasztok.

orszívó:

én is a porszivós mellett szavazok.szerencsére nekünk nem kellett sokat használni de az elektromos tényleg nem ér semmit.nekem a mellszívómhoz volt(pesztonka)és egyszer éjjel gondoltam azzal szívom a trutyit mert az mégsem olyan hangos,hát semmi nem jött.utánna a porszívóssal pikk pakk kinn volt egy csomó.a porszívósnak amúgy a vége is vastagabb így tuti nem nyomod fel a baba orrába ha nagyon ficánkol.

Kép
Kép
ettike
 
 


Padri!

Gratula a fiúhoz! :) Olyan jó nektek, hogy Ti már tudjátok. Már alig várom a csütörtöki UH-t! Hátha kiderül valami...

Ja! És köszi mindenkinek a tanácsokat. Azért kipróbálom a csoki-kólát, hátha a miénkre ébresztőleg hat. Jó lenne már nem csak a hátát látni. :D

Viszont a fekvéssel kicsit letörtetek. Azt tudom, hogy háton már nem javasolt a vége felé, de gondoltam, hogy az még odébb van egy kicsit, de a bal oldalamon nem tudok este feküdni, mert annyira nyilal és fáj olyankor, hogy tegnap este is fel kellett állnom, hogy elmúljon. A múltkor kérdeztem a dokimat és azt mondta, hogy belefér. Fogalmam sincs, hogy mit nyomhat, hogy ezt érzem. :( De asszem csütörtökön megint rákérdezek a dokinál, hogy most akkor ez miért van és kezdjek izgulni vagy nem... Rémisztő mikor az embernek valami elkezd fájni, mert rögtön beparázok, hogy valami baj lesz.

Most megint tanultam tőletek. Eddig nem is gondoltam orrszívóra! :D Most már jegyzetelnem kell, hogy miket nem szabad elfelejtenem!

Judy
judy_76
 
 


Sziasztok!

Hát nekem a Márk és a Milán tetszik nagyon, apának meg a Richárd, Norbert és egyikünk sem enged, úgyhogy ezek a nevek nagyjából kicsukva :lol: :lol: :lol: A közös kalapban most az Alex, Patrik, Erik név van eddig :roll: :roll: :roll:

Kép
padri75
 
 


Padri!

Nkem ezek közül a Márk és a Milán tetszik... Így nem nagyon tudok segíteni.

De még reménykedj, hogy ha a második is fiú lesz, akkor valamelyik név megtetszik neki.
Nálunk Apa 3 éve hallani sem akart a Mártonról. Pedig akkor még nekem csak az és a Botond létezett eleinte.
Most már ő mondta, hogy mi lenne, ha Márton lenne a pici?
Vendég
 


Sziasztok!
Az orrszivó porszivóhoz csak annyit,hogy a gyermek dacos idöszakábam(mint amilyenbe ugy látszik mi most jócskán beleugrottunk)fogyókurának sem utolsó :lol:
Eddig Botond magának gyönyörüen kiszivta,ha kellett,ma reggel óta ez sem olyan egyszerü,visitás,kapálódzás,jajjgatás(!)stb.szerintem két-két kilót biztos fogytam a reggeli meg a déli akciónál,pedig most délben már apa is segitett :roll:
De muszáj,mert tényleg ez ami hatásos.Botond szépen fujja ugyan az orrát,de az nem elég,és ha náthás vagyok én is használom,tehát saját tapasztalat,hogy ez egy szükséges rossz!

Gratulálok a kisfiukhoz,kislányokhoz!Szegény hugom két hét mulva szül,és egyszerüen nem tudták megmondani,hogy kukacos,vagy sem :lol:

Ettike,nem hogy az elsö gyeköceink között van 3 nap,de a másodiknál is nagy az esélyünk erre!!! :D

Tünemény,merre jársz???

Na megyek mert randim van a vasalóval!!!
gizu
 
 


Jajj gizu nekeseríts ilyennel hoyg a mai modern technikával is van olyan hoyg 9 hónapig olyan ügyesen forog hoyg nem lehet tudni a nemét!? nem is értem hoyg bírja ki a hugod, és már most be vagyok zsongva hoyg megtudjam! :)

Padri nekem a Milán a favorit de a párom nem rajong érte. Úgyhogy nálunk se lesz még neve ha megtudjuk a nemét! de mi még varjuk!

orrszívó
és ha még hagyomásnyos régifajta nagyhangú porszívónk van? akkor szerintetek szerezzünk be egy újat???

mennyi mindenre kell gondolni! Ez pl nekem nem tudom mikor jutott volna eszembe!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro
 
 


padri:

mi lenne ha 2 neve lenne.mondjuk Richárd Márk(bár a vezetéknevetek nem tudom,lehet fordítva jobb lenne)
mi sem tudtunk megeggyezni a névben ezért lett 2 (Patrik Dominik).

Kép
Kép
ettike
 
 


Sziasztok!

Fú nagyon sokat írtatok amióta nem tudtam jönni. Igyekszem sokat pihizni, de most ezt az időt rátok szántam :)

Lenne egy kérdésem a Máv/áek csajokhoz:
A 18-20. heti genetikai uh-ra be kell jelentkezni? Ti bejelentkeztetek? Mert én ma egész nap hívtam őket és nem veszik fel a telcsit. Tudtuk valami rendelési időt? Vagy csak megyek és kész? Nekem a 12. hetesnél időpontom volt, de most nem tudom őket felhívni.
Kik rendelnek ott, akihez érdemes menni????

Gratulálok minden jó afp eredményhez és a jó genetikai uh-hoz és a babamozgásokhoz a fiúcskákhoz és a kiscsajokhoz!

Tünemény: akkor most a mávba szülsz végül? Örülök, hogy jó véleménnyel vagy a szülészetről. :) Apával kibékültetek? Remélem szent a béke!

Gizu: köszi a mézeskalács és a díszítős tippeket. Remélem lesz belőle valami :)
Mennyi idős Botond? Úgy látom kezdődik nálatok a dac korszak. Mi már régóta benne vagyunk, úgyhogy ismerős amit írtál. Jobbulást neki!

Tasin: Grat a vizsgaeredményhez, ügyi voltál! Jövő csüt mész genetikára a mávba? Kihez mész?

Zsu: letelt a kritikus egy hét. Azért továbbra is drukk nektek!
Én még nem tudom mikor megyek uhura, mert egyszerűen nem tudok bejelentkezni. De elvileg jövőhéten vagy azután kellene mennem.
Jól olvasom, hogy Emma jól eszik??? Akkor már rendeződni látszik ez a kajás dolog nálatok?

Kikocska: köszi neked is a kalács díszítési tippeket. Nagyon kreatívak. :)
Nándi meggyógyult?

Boglárka: én még nem üdvözöltelek. Hát üdv a csapatban. :) Mi majdnem egy napra várjuk a babánkat és ugyanabba a kh-ba szülünk. :) Melyik nap mész genetikai uh-ra?

Judy: üdvözöllek téged is! Boldog babavárást neked!

Tisa: örülök, hogy te is előkerültél. :) Köszi Kende jól van. Hát elég nagyot esett. Néha még ma is mondja: szürke a fogam leestem lufiról :) Tök édes. Most épp az alvással van gondunk, ezért se nagyon voltam mostanában, de remélem rendeződik a helyzet. A lakás meg most egyenlőre kész. :) Majd még egy festést gondoltam tavasz-nyár felé, de mindenki mondja, majd inkább akkor ha nagyobbak lesznek a gyerekek, mert úgyis leamortizálják hamar. (2 éve volt festés, szóval nem olyan vészes még.)
Az porszívós orrszívó nem brutál. A hangja elég rossz, de szerintem nagyon is hatásos. Én mikor meg vagyok fázva néha magamnak is kiszívom :) Szerintem jobb, mint a kézi elemes. Az nem szív eléggé. Egyébként én is borzongtam tőle, de szerintem nagyon jó dolog ám!

Cat: olvastam, hogy mi zajlott múlthéten nálatok. Örülök, hogy megnyugtatott a doki!
De jók a képek!

Gabka: helyes kis rucikat vettél!

Gesztenye: nekem az afp-vel együtt csináltak labort, cukrot, hepatitiszt meg vas vizsgálatot.

Sildi: grat a kiscsajhoz!!! Pihizz sokat. Annó én is a 20. hét körül rövidültem meg és mégis kihordtam a babát a 37. hétig! De tényleg pihizz sokat!!! Annyira ne parázz be ez a rövidülés még nem olyan nagy gáz.
Irigy vagyok, hogy megúszod a cukros lötyit. :lol:

Keményedésre: én most magnesii citricit 500 mg-ost kaptam. Receptre vagy anélkül is lehet venni. http://www.pirulapatika.hu/210211972/adatlap Több a hatóanyag benne, mint bármelyik másik magnéziumos termékben! Ajánlom mindenkinek!

Hát ennyi tellett belőlem 2,5 óra olvasás után. :) Bocsi akinek nem írtam.

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Kisvirág!

Én is a Máv/ÁEK-ba járok. Én már voltam genetikai UH-n. Azt tudom, hogy nem minden nap van. Én csütörtökön voltam és ha jól emlékszem, akkor még kedden van. Nem jelentkeztem be előre. Először a dokimhoz mentem reggel 7.30-ra és odaadta az AFP eredményt. Mikor az megvolt, akkor lementem az alagsorba bejelentkezni és onnan fel a genetikai UH-ra. De nem az ambulancián van a magasföldszinten, hanem a nőgyógyászat emeletén.

Viszont menjél el nagyon korán! Én 8-kor értem a rendelőhöz, és már baromi sokan voltak előttem. 10 óra elmúlt, mire bejutottam. Érkezési sorrendben lehet bemenni, de nem szólítják az embert, hanem meg kell jegyezni, hogy ki után következel.... ebből aztán viták is voltak, hogy ki mikor jött. :( Mikor én 10 után kijöttem még vagy 30-an vártak kint, ami azért érdekes, mert 12-ig van rendelés. És egy vizsgálat kb. 15 perc...

Szóval időben menj és sok türelem is kell!

Judy

Kép
judy_76
 
 


Sziasztok Lányok!

Köszi minden biztatást, igazatok van, és bizony most én nyeltem...nem könnyű dolog elfelejteni amiket a fejemhez vágott, de mivel csak ma reggel találkoztunk, ő éjszakázott a biztonsági őrösdiben, vacsorára bevittem neki kaját, de se puszi se pá, el is mentem, ő meg tudott gondolkodni, és tényleg megbánta amiket mondott, ahogy viselkedett, és rossz volt neki az estét kibirni. Én is lenyugodtam, átgondoltam a dolgokat, amiket irtatok, hogy mindig vannak/lesznek ilyen hullámvölgyek, csak át kell jutnunk ezeken. ez volt az első ilyen durvább összeveszésünk, főleg igy a baba óta, és főleg most hogy amúgy is érzékenyebb vagyok, úgy éreztem vége a világnak. szégyelltem magam, hogy ezeket leirtam nektek, de most látom, tényleg segitettek amiket irtatok, mert lehet hogy még mindig valami hülyeséget csinálnék. szóval tényleg köszi!

Szóval most én is megpróbálok válaszolgatni a jó sok irományra itten, mert bizony termeltetek ám kismamik! :D

Padri gratulálok a picifiúhoz!! apának is először a Milán tetszett, de mostanra már elvetettük, és szombaton azért sirtam, mert felhúzott, hogy ha fiú lesz, HEROLD lesz a neve!!! én meg mondtam,hogy akkor nem engedem kibújni, mert ilyen neve nem lesz a kicsinek! erre ő, hogy ja tényleg, ő fogja intézni az anyakönyvezést, igy ő jóváhagy mindent amit én mondok, a végén úgyis az lesz, amit ő akar! na tessék, a kávézóban hisztiztem hogy ilyen név nem kell! (főleg hogy azelőtt Benedek beceneveket kerestünk, mondtam hogy Bene, erre ő hogy ha Herold a neve, akkor a beceneve Here lenne!!!) szóval lesznek még vitáink ha kiderül hogy kukaca lesz a picinknek! :lol: :lol:

Gesztenye! gratulálok a kisLucához! nálunk is Luca lesz, ha kislány, ez a név már tuti! most már lehet venni szines cuccokat is! :wink:

(most vettem észre, hogy fentebb apát irtam...automatikusan...igy talán tényleg minden ok lehet...tegnap ezt a szót ki se tudtam ejteni)

Ildi! olyan jó hogy tietek is kicsilány lesz! és milyen ügyi vagy! én is néztem himzőtanfolyamokat, mert nagyim is csinált gobelineket, egyiket balkézzel, másikat jobbkézzel, igy az öltések az egyiken erre a másikon arra néznek :D de ő messze van, és nem tud megtanitani! pedig ha tudnék varrni, vagy himezni vagy kötni, olyan jó lenne valami kézzel csinált dolog a baba szobájába! meg talán meg is nyugtatna valami ilyen elfoglatság! tudsz feltenni fotót, hogy most milyet csinálsz? (egyébként nehéz???)

Tasin, szoritok a vizsgádhoz, te is olyan jól birod mint Kikocska, főzöl, tanulsz, takaritasz, rohangálsz, nem semmik vagytok! Duracell van bennetek, vagy hogy birjátok ilyen jól? én mindig hulla vagyok mire hazaérek! azért ne vidd ám túlzásba, pihenj is!!! :D :lol: eredményed mikor lesz? vagy a doki fog szólni róla?

Kisvirág, a magnézium segit a keményedéses dologban, mert akkor lehet hogy én is kipróbálom a bérest, mert nekem szinte naponta jelentkezik, és olyan mintha betontömb lenne ott! lehet, a stressz is rátesz, mert abból mostanság volt elég!

Cat remélem összejön a kirándulásotok Bécsbe, és a házassági évfordulótokat szépen meg tudjátok ünnepelni! biztos szép lehet, főleg télen, olyan romantikus! és még karácsonyi dolgokat is nézhettek! :wink: :D

Zsu! szoritok hogy mielőbb meglegyen már az eredmény, és minél jobb legyen!!! ugye lazán veszed, és pihensz sokat! Emma hogy viseli hogy nem otthon alszik? bár a mamáék biztos nagyon sokat unokáznak most!

Kutyafüle örülök, hogy visszajöttél! anyukádnak jobbulást! és neked is, remélem a vesedolgon kivül nincs más baj, és hogy ez se lesz nagyon komoly! vigyázz magadra!!!

Judy, Bogi mi se vettünk még semmit, néhány body-n kivül, találtunk egy jó angol turit, és 1800ért vettünk vagy 12 aranyos kis darabot! :D én is januártól akarok majd nekiállni a vásárlásnak, addig meg gyűjtöm az itteni infokat kocsikról, orrszivókról! :D :D

Gizu, remélem Boti hamar meggyógyul, bár úgy látszik, igy is egy energiabomba! ti két-háromgyerkőcös anyukák majd jó gyorsan leadjátok a szülés utáni kilókat, mert hol ide hol oda kell majd figyelnetek/szaladnotok! (elsőre nekem szerintem egy is bőven elég lesz, igy is el se tudom képzelni hogy egy baba mellett hogy lehet még takaritani, főzni, dolgokat intézni... szóval le a kalappal előttetek!!)

Alvás, én is a baloldalamon alszom, valahogy ez a legkényelmesebb. egyébként nekem előtte is voltak aranyereim, de most megint rosszabbodott a helyzet, igy próbáltam leszokni a hátonalvásról, hátha az is besegitett!

és hogy magamat is felviditsam ez után a rosszul sikeredett hét után, bejelentkeztem a babaexpon a 4D-re, itt csak 4ezer lesz, és hátha megmutatja magát a picurkánk!

szóval már pozitivabb vagyok, mint látjátok, és remélem ilyenre nem fog megint sor kerülni. egyébként most harcoltam ki a főnöknél, hogy legyen karácsonyi party, igy lesz!! vagy az intercontinentalban, vagy valami jó kis japán/indiai étteremben! végre ehetek valami olyat, amit mint normál kis céges halandó nem ehetek, csak a japcsi vezetők!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
tünemény
 
 


hűűű jó sokat irtam, de Virág is :lol: :lol: én is a mávba megyek végül, tényleg jól felkészült kórház, és bármi gubanc lenne (ne legyen) akkor azért csak nem viszik el a babát máshova. csak dokim lenne...de még nézelődöm!

a genetikai uh-ra kedden megyek jó korán reggel mert mint Judy mondta, tényleg nagyon sokan vannak, és múltkor rengetegen voltak előttem, bár 8ra értünk mi is oda! nekem van beutalóm, bejelentkezni, időpontra nem fogok, máskor se tettem, csak lent kell bejelentkezni mikor odamész, és már mehetsz is fel! (remélem nem fogalmaztam meg túl bonyolultan) nekem a bátorfy (azt hiszem ez a neve, de mindig elfelejtem) csinálta, a nődokim direkt mondta hogy kedden reggel jöjjek, hozzá! remélem rendben lesz minden!

Kép
tünemény
 
 


Kisvirág!
Úgy van ahogy Judy írta! K és Cs 8-12 ig. A második emeleten. A regisztratúrán bejelentkezel és feltipegsz.
VIDD AZ AFP EREDMÉNYED, MERT ANNAK FÜGGVÉNYÉBEN CSINÁLJÁK, ÉS EL FOGJÁK KÉRNI TŐLED! Nem kell bejelentkezned csak érkezési sorrend van. Jegyezd meg ki után érkeztél. És tényleg menj korán!

Én az egyik legjobbnál voltam, a Hajdú Krisztinánál. Én nem voltam teljesen megelégedve vele. Nagyon gyorsan lezavart, még a többieknek (akik kint várakoztak) is feltünt, hogy alig voltam benn. Szűk szavú volt, alig bírtam kihúzni belöle, h minden rendben. A papiromra baromi kevés adatot írt. Annyi nyugtatott meg vele kapcsolatban, hogy mivel olyan jó híre van csak szólt volna, ha vmi baj lett volna. Állítólag az Istenhegyin is dolgozik. Én meg elmentem a következő héten 4D-re a Kleopátrába és ott megnyugtattak teljesen és mindent megmértek!

Kép
Kép
tisa
 
 


Köszi a genetikai uh-s infót. Jajj ennyire korán kell menni? Jézusom sose fogok végezni. Akkor ezek szerint kedd és csüt napokon lehet menni? Akkor nem is telcsizek neki, mert úgy látszik felesleges időpontért küzdeni. Mondjuk érdekes ez az egész uhzás, mert nekem a 12. hetes genetikait hétfőn időpontra csinálták. De mondjuk ez a 18. uh komolyabb, mint az volt. Gondolom azért is nincs időpont.
Na azt hiszem nekem is a kedd lesz a napom, mert apa akkor tud bevinni. De ezt még átgondolom, lehet jobb, ha itthon marad a gyerekkel, mert Kende nem tud órákat várni.
És pontosan hányadik hétig kell ezt megcsináltatni???

Tünemény: na akkor lassan szépen megnyugszotok te és a párod is. :) A névválasztás nehéz dió! Mi a szülőágyon is még vitáztunk. :lol: magnesii citricit 500 mg sokkal jobb a keményedésre, mint a béres magnézium!!! És próbálj pihizni (feküdni) Meddig jársz még melózni?

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Tünemény: de jó, hogy előkerültél! Örülök, hogy rendeződtek a dolgok! Mostanában én is sokkal érzékenyebb vagyok és apróságok is rosszul esnek. Pl. jól esne egy kicsit több törődés, kényeztetés, gyengédség..stb, de ha szóvá teszem, akkor már nem magától jön és nem az igazi :?
A gobelin varrása egyáltalán nem nehéz! Engem senki nem tanított rá. kezdetnek egy kis egyszerű mintát kell választani, aztán jöhetnek a bonyolultabbak. Ez a mostani nem is a varrás miatt nehéz, hanem a színárnyalatok megkülönböztetésével szenvedek.
A suliban tanultunk horgolni is, de ez az, amit egy az egyben elfelejtettem. A kötésnél pedig a sálig jutottam, azt viszont profi mód meg tudom kötni :)

Teszek fel képet a gobelinekről:

Ezt varrom én:
Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Ezt pedig Apa a kicsi lányunk falára :D

Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Kép

Kép
sildi83
 
 


Ez pedig egy kép a bababútorokról. használtan vesszük, de nagyon szép állapotban van :) (kivéve a kiságy, mert azt már megvettük korábban, így nem az lesz, ami a képen van).

Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Kép

Kép
sildi83
 
 


Virág, nekem a doki azt mondta, akkor menjek, ha már betöltöttem a 18.hetet, de szerintem a 18-20.ig lehet menni...bár a lányok lehet jobban tudják! Lehet hogy tényleg nem birná Kende a várakozós kinlódást, mert nagyon lassú volt a múltkor is! ha engem is lezavar gyorsan a vizsgálatkor, akkor én is megint elmegyek a kleopátrába 4D-re mert ott tényleg mindent megmért, és még mozizhattunk is!!

munka, hát az még megy március végéig, ha birom, és minden ok! (most még ez a terv, mert le akarunk tudni néhány hitelt, mielőbb, és azért nagy kiesés lenne, ha most már abbahagynám a munkát) igy is, lehet jövö ápr1-től már kezdek dolgozni, vagyis 2010től, japánéknál ápr. 1től kezdődik az új üzleti év, igy majd pont jó lesz (ki tudja, lehet ott se akarom hagyni majd a csöppséget, bármennyit is fizetnének!)

egyébként ugye a keményedés nem jelenti azt hogy a méhszájnál van valami gubanc, ehhez se értek, de a nődokim eddig nem vizsgált meg, és remélem minden ok...

a babócát még mindig nem érzem...úgy néz ki, az a borda alatti valami nem az volt, mert azóta se volt semmi buborék meg rúgás meg semmi... :( pedig már úgy várom hogy hullámozzon a hasam!! :lol:

a keményedés miatt elmenjek a dokihoz??? vagy ne?? csak szedjem a citricitet?

Kép
tünemény
 
 


Ildi! nem semmi! nagyon ügyesek vagytok! mindketten!!!! pont most néztem gyerekszobába való mintákat, és olyan jó lenne, valami ilyesmi! te milyen suliban tanultad ezt? mondjuk a tiédet nem vállalnám be, mert ott aztán tényleg hol itt, hol ott vannak a szinek! :lol: sál kötését én is bevállalom, de a bonyolultabb dolgok már nem mennek! :lol:

ez a bútor is nagyon szép! és ez pár évig ki is szolgál majd benneteket!

megint semmi kedvem dolgozni, és a kismamatornára sincs kedvem menni :( lusta lusta lusta dög vagyok

Kép
tünemény
 
 


Tünemény: én egy katolikus lánysuliba jártam és kézimunka órán tanultuk ezeket :D Én is épp nemrég határoztam el, hogy járni fogok kismama tornára, de lehet, hogy a méhnyak miatt nem is ajánlatos, majd csütörtökön megkérdem az orvost, hogy a kismama jóga szóba jöhet-e.

Kép

Kép
sildi83
 
 


Tünemény: köszi a választ. :) Szerintem mi is megyünk nemsoká a Kleopátrába. Mert azt hiszem Tasin írta, hogy szinte semmit nem néztek meg az uh-n.
Hű jó sokáig tervezed a munkát. Kívánom, hogy bírd majd!
A sok keményedés, görcsölés okozhatja a méhnyak rövidülését, később meg a nyílást. De ha napi egy van az még nem baj! Estére jellemző ez inkább, mikor már fáradt az ember. De ha sokat érzed azért mond a dokinak, és nézze meg, hogy áll a méhnyakad.
A babót meg nemsoká érezni fogod nem aggódj ;) Én Kendét olyan 17-18 hét körül éreztem.

Ildi: klasszak a bútorok! Gobleinek meg nagyon szépek. Ügyi vagy és türelmes!

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Kisvirág: Nekem szerencsém volt a genetikai Uh-n, drukkolok, hogy neked is az legyen. Én egy férfi dokinál voltam és nagyon alapos volt a Máv-ban. A mi picurunk végigaludta az egészet és nem volt hajlandó megmozdulni és fordulni. Mondta is a doki, hogy nem könnyíti meg a dolgát. Próbálta felébreszteni is.
A lényeg, hogy mégis addig mozgatta a hasamon, amíg az összes szerven végigment. És folyamatosan mondta, hogy a gyomra rendben, vesék rendben, combcsont hossz rendben. Stb.

Én úgy tervezem, hogy 4D-re majd a 25. hét körül megyek el. De még nem tudom melyikbe, mert jó nagy a kínálat a 4D-s rendelők körében.

Judy

Kép
judy_76
 
 


Kisvirág! Én voltam, nem Tasin. Engem hanyagoltak. Már Te is keversz minket? :lol: :lol: :lol:
Talán Tasin még nem is volt, ha jól emlékszem közel 4 hét van közöttünk. :lol: :lol:

Kép
Kép
tisa
 
 


Tisa: bocsi, tényleg te voltál, még dumáltunk is róla, hogy kinek mi volt a papíron. Kicsit kevertelek benneteket :lol:

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Semmi gond, engem nem zavar. :D
Na, majd ha személyesen találkozunk, akkor talán már könnyebb lesz a levelezés utána. :lol:
Lassan úgyis elkezdem szervezgetni. Azt hiszem holnap fel is dobom az időpont-megjelölést. A helyszínen nem variálnék, marad a Nyugati, mert az mindenkinek jó volt. Hogy melyik 'füstös kocsma' legyen kijelölve az meg ráér. Amíg nincs létszám úgysem tudok foglalni helyet.

Kép
Kép
tisa
 
 


Lányok! Nem semmi! 5 napja voltam itt, és most több mint 2 órája csak olvasok-olvasok! De meg is érdemlem!! Jöttem volna hamarabb! :? :? :? :?
Tisa! Melyik Trófeában voltatok??? Mi is imádjuk!!! Mi a Zuglóiba szoktunk, mert ez közel van hozzánk.
Tünemény!! Vigyázz magadra, és a babucira, egy picit engedd hosszabb pórázra szerintem aput, és a legfontosabb, hogy együtt beszéljétek meg, hogy mindenkinek jó legyen. (ő is mehet néha, de ne részegedésig... pl)
Gabka! Nagyon jók a ruhák! Én pont tegnap jártam a Keletinél, és ott az Angol minőségi használt ruhás (gyerek) boltba benéztem, na, hát nem semmi!!! Hatalmas a választék!!!! Vettem neki badyt, és kabátkát is, és még néhány dolgot. Badyk kb 390-ért vannak, kabátka (mert ugye áprilisban még kell) 990.-, nadrágok, és pulcsikák 690 körül vannak, érdemes benézni. Ja, magamnak 3000 ft-ért vettem szinte teljesen új Nike kabátot, ebbe bele fog férni a hasam télen!!! :lol: :lol: :lol:
Sziszi! Én is észrevettem, hogy este, amikor együtt a család, és a nagyfiam Marci gitározik, ezzel próbálja elaltatni az öccsét :? :? :? , mindig nagyon rugdos, és együtt játszunk szinte 4-en, mindenkinek végigrugdossa a kezét!!!
Ildi! Gratulálok a kislányhoz!!!!! Én is azt szerettem volna, de most már nagyon megbékéltünk azzal, hogy ismét fiút hoz a gólya!!!!!!!!!!!
Nekem Marcival rövidült mindig egyre jobban a méhszájam, azért voltam veszélyeztetve, aztán azért csak kihúztam a 37.hétig, mint Kisvirág! A babusért az ember mindenre képes!!! Én a végén nagyon nyilogattam is!!! De sajnos mm-t nem tudok!!!
Bogi!! Nyugi, én is kb 4 kg-ot híztam, pedig oda is figyelek nagyjából az étkezésemre. Bár sportolni sajnos régen sem sportoltam, séta, stb azért van.
Aludni én is leginkább oldalt tudok, de amikor éjjel arra ébredek, hogy a hátamon fekszek, akkor nagyon tud fájni a derekam!

Mindenki mást is puszilok, de most indulnom kell a fiamért, mert végez a fociedzésen, és szomorú lenne, ha ott felejteném... :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép

Kép
eda7
 
 


Babakocsiról még annyit, hogy szerettem volna olyat, aminél a babahordozót az álványra tudom rögzíteni, de a párom nagyon ellenzi, mert a babahordozó nem túlságosan jó a babáknak, a gerincüknek, így ha lehet, akkor úgyis mindig átkerülne a vízszintes babakocsiba!!! Szóval ez nálunk ezért kilőve!!!

Kép

Kép
eda7
 
 


Na sziasztok!

Ha már így megszólítattam, akkor én is bekapcsolódom..... :lol: :lol:

Szóval én majd csak jövőhéten megyek UH-ra, az Istenhegyire......remélem a pénzért már kapok is erdményt..... :?

Tünemény!Eredményt 3hétre igértek---ha oké akkor postán-----ha nem akkor előbb telefonon.... :(

De mivel minden oké lesz, így majd csak postán kapok!!!!!!!!!!!!!!

Mivel ez a baba úgy mocorgott ma is, hogy biztos minden rendben lesz!!!

Most meg a párom kitalálta, hogy vesz egy disznót a fagyasztóba és szombaton vágjuk le, mert akkor ér rá a böllér...........

Na gondolhatjátok, hogy örülök neki....még jó, hogy anyu is jön segíteni, mert én nem vágom még ezeket a "disznótoros hülyeségeket"....meg a párom haverjai is jönnek....csak majd utána takarítani...................ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :cry: :cry:

Hiába a nagyja kosz a garázsba lesz, de úgyis behordjuk....

Bár a finom pecsenyét és a sonkát , meg a jó kis töltött káposztát nagyon szeretem...... :wink:

Kép


Kép
tasin
 
 


Tisa!

Hétfőn voltam tornán, s tök jó volt! 14:00- kor kezdődött, s 1,5 óráig tartott. Kondicionálló torna, intim torna,légzéstechnikák gyakorlása, s utána pedig relaxáció. Ahhoz képest, hogy egy szönyegen végeztük, tök jól megmozgatott. Ahhoz, hogy járhass, viszont kell egy igazolás, hogy nincs panaszod. Én ezt az igazolást előtte szereztem be a nőgyógyászati ambulancián egy épp arra sétáló dokitól. Ő megkérdezte, hogy van-e panaszom, én azt feleltem nincs, s beírta a kiskönyvembe, hogy járhatok tornára. Egyébként állítólag ezt a nővérkék is megteszik neked, csak épp ebédszüneten voltak. Szóval ennyi kell hozzá. Holnap is lesz ugyanúgy 14:00-kor, ha tudsz (vagy bárki más ÁEK-s) gyere! Én is feltétlen megyek! A gyógytornás terem a legközelebb a Podmaniczky u. 111-ről lehet megközelíteni, de ha az ambulancia felől keresi valaki (Rippl-Rónai u.i bejárat), akkor pedig a reumatológiáról kell a folyosó végén balra fordulni a Podmaniczky u.i kijárat felé.

Gesztenye! Gratulálok Lucához!!!

Majd később folytatom, mert csak most jöttem haza, Ti meg ma annyit írtatok! Van mit bepótolnom!

KépKép
annaszuszi
 
 


Jó estét!

Ma az egész napom azzal telt a munkahelyemen, hogy mindenkivel megbeszéltem Luca babám érkezését. Nem sokat dolgoztam.

Zsu: én Baltschik Miklós főorvosnál fogok szülni, és Te?

Tünemény: akinek Luca babája lesz (már ha kislány van a pocakodban) az ne keseregjen! Tessék vidámnak lenni!

Az alvásról: hát én erőltetem ezt az oldalfekvéses dolgot, de állandóan forgok, mert a vállam mindig "megunja", hogy ráfekszem. Ti hogy csináljátok?

4D-s ultrahang esetén az Istenhegyin kell időpontot kérni? Nem kell éhgyomorra menni, ugye?

Holnap reggelre bejelentkeztem a védőnőmhöz. Most megyek hozzá másodszorra. Ti milyen gyakran jártok?

Kép
gesztenye74
 
 


Annaszuszi! :D
Húúúú ez nagyon jó! :D Nagyon érdekelne engem is, mert már rám férne egy kis mozgás a házimunkán kívül. Igazolásom már régóta van a dokimtól, csak lusta voltam elindulni. Meg olyat keretem ami nem pénzes (vagy olcsó), és a közelben van. Meg egyedül nincs is igazán kedvem hozzá!

Akkor ez a régi Máv-ban van ugye? Ingyenes? Át lehet öltözni vhol? Szívesen járnék, főleg ha Te is mész. És legalább már ismerősök is vagyunk vmilyen formában.

Most mennem kell, de később még beszélünk róla?

Kép
Kép
tisa
 
 


Tisa!

Valahol azt olvastam, hogy 500 Ft, de hétfőn kérdeztem az egyik lánytól, hogy mikor kell fizetni, s ő azt mondta, hogy ő nem szokott. Igaz, utána hozzá tette, hogy persze, ez lehet, hogy azért van, mert az anyósa a kórházban dolgozik. Mindenesetre múltkor még nekem sem kellett fizetnem. De mondjuk 500 Ft egy 1,5 órás elfoglaltságért még szerintem kibírható.
Egyébként van egy közös öltöző, s kultúrált, zárható szekrényekbe lehet bepakolni.
Találkozzunk valahol előtte?

KépKép
annaszuszi
 
 


Annaszuszi!

Szuper! Már azt hittem nem is jelentkezel ma... Holnap? Nekem jó. Én is arra gondoltam, hogy elötte találkozhatnánk vhol. Mondd meg mikor és hol...

Kép
Kép
tisa
 
 


Annaszuszi! Mindenképpen megnézem még ma a válaszodat és írni is fogok, csak most a Drágám játszik a gépen.

Kép
Kép
tisa
 
 


Tisa! Fél 2 Nyugati óránál megfelel? Rajtam egy vajszínű kabát lesz. Én miről ismerlek fel?... na jó, a pocakon kívül... :)

KépKép
annaszuszi
 
 


Sziasztok kismamik!

Egész du.olvasok vissza,ha egyszer a végére érek néhány dologhoz hozzá próbálok szólni is

Tünemény
"Ami nem ől meg az megerősít"
Ezt szokták mondani.(':wink:')
Wink
És teljesen együtt érzek veled , nekem a múlt héten ültették a bogarat a fülembe. Már pár éve is mondogatták, hogy jóban van egy csinos kis csajjal a párom. Bár őt nagyon nehéz behálózni, de hát nekem is nagy nehezen sikerült annak idején. Ennek a cafkának meg ez a specialitása,a barátnőm pasiját is elvette 5év után. Azt tudtam eddig is, hogy barátkoznak, na meg lelkitársak, ezzel takarózott annak idején a párom. De a menyecskének is volt pasija. Na most, hogy babát várok szakított a pasijával és nagyon remélem,hogy nem az enyémre hajt. Kicsit idegesít, hogy ez az idén is megtörténhet ez, azt hittem,hogy mióta januárban megbeszéltük, hogy babát szeretnék nem fogok ilyet hallani már. De én még tervezem, hogy a 45 kilós menyecskének megigazítom a frizuráját. A 82kilómmal előnyben vok . De hát gyerekkel tán nem illik (':(')
Sad
Azt mondta ezentúl nem is áll vele szóba, megígéri, mondtam úgy ahogy azt is megígérte, hogy leszokik a cigiről, ha babát várunk és már 4hónapja ígérgeti. Mondtam neki én lemondok bulikról, ha ideges vok nem gyújtok rá,ő milyen lemondást tud felmutatni értünk, majd esetleg azt, hogy nem mutatom meg a babát. Tudom ez nem volt szép,de azóta kenyérre lehet kenni.
Lehet ám, hogy a hormonok is szórakoznak velünk kismamikkal.

Megnéznélek a kismama rucikban,de sajnos nagyon messze lakok.

Csajok a babakocsik nagyon tetszenek, amiket felraktatok,de én még annyira tanácstalan vok ebben. Egyik szebb, mint a másik és egyik drágább is , mint a másik

Ettike te milyen bölcs vagy. Tényleg neked akartam mesélni, hogy mutattam a páromnak a pocis képed és mondta, jujjj te is ekkora leszel?,(mivel még nem nagyon látott igazi kismamát)mert megmutattam az előző képed is,Mondtam neki kicsiszivem, jobb lesz ha belenyugszol én sokkkkkal nagyobb leszek!!!Mivel alapból nagyobb méretről indulok. Hát tátva maradt a szája.

Kutyafüle jobbulást mindenkinek!!

Kikocska az ikeában láttál valami jó kis babás dolgot?Én még oda sem jutottam el sosem. Tényleg volt már a kismama talitok, mert csak itt ott tudlak titeket olvasni.


Gesztenye gratula a kiscsajhoz!
Nekem a gen.uh kb 6perc volt. épp csak bediktálták részletesen a lemért adatokat és már kész is.És én is fogolódok egész éjszaka,de attól még tudok aludni 10ig (':lol:')
Laughing

Judy én is ugy gondoltam,hogy a karácsonyi hajrá után,jan.,febr.-ban kezdhetjük majd csak el a vásárolgatást. De itt már mindenki vásárol,meg a másik fórumon is nagyon sokan aukción is. Na meg a rokonság is karácsonyra már babás cuccokat akar hozni. De már egyre jobban szeretném én is átrendezni a házat is

Mó tényleg nőtt már a poci,mikor láthatunk uj képet?

Padri gratula fütyihez!

Sildi nekem nagyon tetszik a szobabútor,sajnos nekem ez szerintem nem fog összejönni,pláne ha még azóta sem küld a tb fizit.Majd csorgatom a nyálam a tieitekre

Nekem Norbert,Roland volt a nevem,a páromnak Kornél,Szilárd,majd már belegyezett a Botondba,deeeee
Képzeljétek,már 9.e óta ugyanaz a nevünk OLIVÉR!

TEhát ő itt OLIVÉÉR! Kép OLIVÉR :wink: :? :( :lol:

kocska
 
 


Kocska: Nekünk se menne, ha nem most lett volna az esküvőnk, aminek kapcsán hála Égnek sikerült némi pénzt összegyűjteni. De újat még így sem tudunk venni. Amúgy nekem sem küldött még a tb táppénzt, pedig karácsony előtt nagyon jó lenne...Mindig problémáznak valamin, most is épp oda indulok.

Kép

Kép
sildi83
 
 


Annaszuszi!

Küldtem privit!

Kép
Kép
tisa
 
 


Huuu jó sokat írtatok tegnap óta... pedig délelőtt még jártam itt!

Kisvirág Én is jövő kedden megyek a genetikai UH-ra az ÁEK-be, nagyon izgulok, remélem azért a nemét megpróbálják megnézni?!

Másnak a genetikain mondták meg a nemét?

Tünemény: Én is bejelemntkeztem a hétvégi babamama expo-s 4D-s UH-ra, amúgy még nem mentem volna, de egyszer nagyon kiváncsi vagyok a nemére, és ha már "csak" 4.000 ott akkor miért ne kukkolhatnám meg! Hátha megtudunk valamit! :)

Eda: Köszi a kg-s bíztatást, szerencsére a +4kg most nem gyarapszik ez megnyugtat, de én még nem járok tornára.

Az a baj hoyg a terhestornák abszurd időpontban vannak és nem érek oda, munka mellett! Most kaptam az egyik smerőstől egy terhestorna DVD-t majd azt használom végső esetben, de bevallom én szívesebben járnék el.

Gesztenye: Védőnőről annyit hoyg nálunk védőnőváltás volt, tehát megkaptam a kiskönyvet egytől, aki szólt hoyg hozzá már ne járjak, majd november közepétől jön vissza az enyém és akkor jelentkezzek nála. tegnap végre elértem, és had ne mondjam hyog ő is 10-12 között elérhető.... én meg dolgoznék szóval mégis hogy menjek el??? Na mindegy végülis kisírtam belőle egy 1/4 9-es időpontot 2 hét múlvára. Na ennyit a gyakoriságról!

Anannuszi Tisa, ez a MÁV-os torna is csak 2-től van?
Később nincs?
Valaki nem tud valami jót ami 4 után van és megközelíthető helyen?

Köszi

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro
 
 


Ja még egy kérdés, azokhoz akik dolgoznak és nem otthon babáznak
Ti meddig tervezitek a munkát?

Mert én egyenlőre úgy gondolom hoyg majd 2 hónappal előtte hagyon csak abba, mert sajnos anyagilag nagyon nem mindegy.

De erről tudtok valamit hogy meddig bírja kb az ember, tudom hogy egyén és munkafüggő is, de azért úgy nagyjából???

köszi

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro
 
 


Kocska! Jó, hogy megjöttél. Még nem volt meg a kismamitali, most kezdem el lassan szervezni...De a többiek nem nagyon nyüzsögtek ebben a témában. :shock: Te nem akarsz jönni? Tudom, h vidéki vagy, de akkor hétvégére terveznénk! :D
Ha lesz tali szerintem készülnek majd képek, azok meg úgyis felkerülnek.

Kikocska! Sikerült a gyerköcökkel megjárni az Ikeát? Mi jót láttatok? Vettetek is vmit, vagy csak nyaktegergetés volt?
Múlt hétvégén mi is voltunk, megvettük a pelenkázót. Vasárnap. Hiba volt. Már parkoló helyünk sem volt. Gondolhatod, mi lehetett odabenn. Az Uram ment elöl törte az utat én meg fogtam a pocakomat, nehogy vki belekönyököljön. Hamar hazaértünk...de a pelenkázó megvan.

Bogi! Én úgy tudom, hogy csak 14 órától van a Máv-ban kismamitorna, de nézd meg a honlapján.
A munkahelyed meg köteles elengedni a vizsgálatokra, úgyhogy nyugodtan mehetsz a védőnőhöz. Amíg dolgoztam nekem is így volt, én megbeszéltem a főnökömmel, hogy mikor milyen vizsgálatok vannak, hogy vannak olyanok amik csak délelőtt intézhetőke el, hogy a védőnő mikor rendel és hozzá is kb. havonta 1x el kell mennem. Amit délután el tudok intézni, természetesen azt akkor fogom.
Semmit nem problémázott rajta. Azt mondta, hogy menjek nyugodtan, intézzem a dolgaimat, érkezem amikor érkezem. Nekem jó fej főnököm van, tudtam,hogy nem fog problémázni. Ő meg tudta, hogy úgyis mindent megcsinálok ami rám van bízva.

Kép
Kép
tisa
 
 


Köszi Tisa tudom hoyg el kell engedniük, de én elég messze dolgozom, ha 10-től rendel mire végzünk és beérek jó esetben is dél van és akkor optimista vagyok! AZért próbáltam valami korait kisírni. Amúgy az én főnököm is megértő, de így is már hetente kell elmennem valamilyen vizsgálatra.
De szemelőtt tartom!

MEGKÉRDEZHETEM MILYEN PELENKÁZÓT VETTETEK?
Én olyat néztem ki ami fiókos staób, de most úgy néz ki kapunk egyet, de az inkább csak ilyen állvány, nem tudom még hoyg vegyek-e másikat, vagy.... praktikailag jobb lenne amit eredetileg kinéztem de mivel magas vagyok felszerelt pocokkal is meg lehetne oldani hoyg ne kelljen azt venni...
Na a nagy kérdések!

Köszönöm a tornás infót is!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro
 
 


Bogi! Nekünk a többi bútor is ehhez a családhoz tartozik, úgyhogy adott volt a választás.
Kép

Kép
Kép
tisa
 
 


Nagyon szuper nekem is ezek a fajták tetszenek, de ez olyan oldalról pelenkázós ugye???
Ez az egy ami zavar benne bár azt mondják nem nehéz megszokni, de azért mégis emiatt vacilálok!

De amúgy nekem is ezek a fajták tűnnke a legpraktukusabbnak. Köszi

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro
 
 


igen, megjártuk az ikeát tegnap, egész napos program volt, jól elfáradtam. igazi gyerekparadicsom :) a gyerekek ikeája nagoyn jó, és az egy négyzetméterre eső fészekrakó várandósok száma magasan több, mint máshol :) jót kajáltunk is, meg szaladgáltak a gyerekek- barátnőmmel és az ő két csemetéjével voltunk.
vásárolgattunk is, hát, hogyne, de mivel ugye tömegközlekedtünk, nem vittük túlzásba.


na, nándi igényel, azt hittem, kicist ráérek. mindegy.
azért az alvással kapcsolatban, hogy oldalt fekvésnél egy plusz takaró, amit összesodorva ölelget az ember, sokkal kényelmesebbé teszi az alvást. térd közé, fejet megtámasztani meg pocakot felpolcolni. Vagy szoptatós párna ugye...

tegnap írtam este még pár dolgot, de már elfelejtettem, és időm sincs.

szép napot mindenkinek! megyek autózni :)

kikocska
 
 


Sziasztok Lányok!

Kocska sajnálom, hogy egy ilyen hülye liba miatt kell idegeskedned, de hát a párod mondta hogy megszakitja vele a kapcsolatot. bár, én is ugyanezt érezném/tenném a helyedben, legszivesebben megtépném a csajt! remélem párod észbe kap! PASIK... :roll: :roll: :roll:

tegnap voltam a nődokinál, mondta hogy a keményedés természetes velejáró, a méhszáj zárva, és (persze tegnap pont nem volt gond) milyen puha a hasam! nem kell szedni semmit... a patikában meg a nő mindenáron a magneB6ot akarta eladni, mondta hogy ezt viszik a legjobban. a citrines receptre kapható. mondtam a magneb6ból múltkor bevettem 5öt és nem ért semmit, igy az nem kell. majd én elintézem, ha más nem lesz, szedem a bérest!

Tisa nagyon jó ez a pelenkázó! szép kis babaszobákat csináltok csajok, én is csak gyönyörködni tudok a képekben, mert nálunk még mindig semmi, csak lomok a leendő babaszobában! (meg a másik tv, amin nézheti a meccsét, ha épp valami nekem tetsző van a másik szobában! :lol: )

Bogi én úgy néz ki március végéig fogok dolgozni, persze csak ha birom...most ez a terv, mert nekünk se mindegy, hogy mennyi jön be havonta.

nekem is tetszenek ezek a hiperszuper babakocsik, de most már úgy látom, ez lesz a miénk: top rider, és a minimanó oldalán találtam rá (köszi Cat a linket, mert úgy néz ki, a hétvégén kilátogatunk ide megnézni élőben is), most épp akciósan 59ezerért, szerintem a célnak ez is megfelel. apának is tetszik, (főleg az ára miatt). ez itt a linkje:

http://www.minimano.hu/termekeink/babak ... rancs.html

ja a doki azt is mondta, hogy vigyázzak a súlyomra, mert most már 67,4kg voltam, (cipővel és 3pulcsival!!!) de azért ma még lenyomtam egy kókuszkockát...olyan finom... :roll: :roll:

Bogi nálunk a körzeti orvosi szakrendelőben is van terhestorna! nem tudom melyik kerületben vagy, de a XIII-ban, a visegrádi utcában van reggelente terhestorna, ingyenes, ide jártam volna én is, de munkaidőm nem engedi. no meg most még a brendonban van kismamatorna, 5től, 6tól, nekem arra van (még mindig) bérletem (kellett nekem 16 alkalmas!!! :roll: :roll: :roll: )

Ildi! képzeld tegnap nagy lelkesedésemben vettünk gobelint, meg tűt meg cérnákat, háááát a nénike megmutatta az öltéseket, de lehet hogy még visszanézek hozzá, ha elakadnék :lol: :lol: az interneten olvasott öltéstechnika olvasás közben könnyebbnek tűnt, mint mikor megláttam a sok lyukat, hogy most hol is kezdjem?? :lol: egyébként kezdek egy kismacival utána majd jöhet a micimackós sorozat! (kiváncsi vagyok mennyi időt vesz majd egy minta igénybe!)

mire ezt leirtam, biztos ti is termeltetek, csak hát a főnök jön-megy, én meg fel le kapcsolgatom a képernyőt (mintha táblázatokat csinálnék nagy szorgosan :lol: )

Kép
tünemény
 
 


Bobi! Tornázni és sem tornázom, és elmenni itthonról nem is fogok!!
Sajnos időm nem engedi, munka és család mellett nincs ilyenre sem időm, sem energiám! Elég nekem annyi torna, amennyit a házimunkával és a család kiszolgálásával töltök. Hétvégenként pedig hétvégi házunkba szoktunk elmenni, ahol sokat sétálunk, tevékenykedünk, stb. (bár most jön a tél, ritkábban megyünk majd)
Amikor az első fiammal voltam terhes, akkor veszélyeztetve voltam, sokat kellett feküdnöm, ott még a séta is kiesett már a vége felé, még sem volt semmi gondom, sem a súlyommal (persze azért 18 kg-ot híztam, de akkor még 50-ről indultam...). Aztán kis idő alatt vissza is fogytam 53-53-ig! Akkor is, és most is nagyon odafigyelek a táplálkozásra, és én lusta is vagyok tornázni, de sétálni imádok! Minden nap megvan a fél óra legalább!!
Könyvelés miatt ülő munkát végzek, de apát és fiát ellátni azért sok "melóval" jár. Szaladgálok itt lakásban is eleget, és a gyereket viszem iskolába, hozom, bolt, stb.
Na jó, mert már sok unalmasat írtam!

Kép

Kép
eda7
 
 


Kocska! Milyen klassz képet tudtak készíteni Olivérről!! Nagyon kis édes!!! Pároddal át kell beszélni a dolgot, mert nem hiányzik senkinek a balhé, inkább szerintem intézze el Ő a "barátnéjával"!!! Mert csak magadnak csinálnál és Olivérnek egy rossz napot!!! Kíméld magad!!!
Tünemény! Nagyon jó babakocsi, amit kinéztetek, ez nekem is tetszik!!! Ráadásul kocsival tőlünk nincs is messze, biztos benézünk majd szétnézni!!! Bár mi kinéztük a Pierre Cardin-t de most hétvégén megnéztük, és mégsem tetszik!! (lehet hogy a bolt volt inkább visszataszító, annyira pici, hogy szinte meg sem tudtuk nézni.) Voltunk Bécsben kb 1 hónapja, akkor ott láttunk egy nagyon jót, sajnos a nevét már nem tudom, kinézetre nagyon szép volt, könnyű, gumi kerekes, külön puha mózeskosár, és a sportrész teljesen vízszintig ledönthető, és kb 50. ezer ft. Ha itthon nem találunk, akkor az lesz a nyerő. Olyan csodaszép türkizkék és sötétkék színe volt, hogy már az ember abba beleszeret...
Most szét is nézek a Minimanó honlapján.
Dolgozni kedvem nekem sincs ma.... :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép
eda7
 
 


Bocsánat Bogi, hogy véletlenül Bobit írtam!!! :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép
eda7
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: