Sziasztok Lányok!
Tegnap is akartam jönni este mikor elaldut Dorka, de nem tudtam mert én is elaludtam mellette, vele.
Edina!
Tök jó, hogy írtál, hírt adtál Magatokról.
Emlékszem Dorka is nagyon ficánkolt a mérlegen, alig lehetett normálisan megmérni, de szerintem majdnem mindegyik baba izeg-mozog rajta. AZért ne bánd, hogy megvettétek a babamérleget hamarabb mint ahogy a Saturn megnyilt, nem lehetett előre tudni, hogy jó árban fognak ott is árulni.
Igen, valóban a 6 hetes kontroll a portától jobbra, folyosón végig, majd balra kell menni (nőgyógy ambulancia meg jobbra van). Az éppen ott levő doki nézi meg a gyereket, ami nem tart tovább 10 percnél.Megmérik hosszát, súlyát, bár nekünk elfogadták azt amit mi mondtunk. Megnézik mennyire jól tartja magát a baba, megnézik huzza e fel magát ha az ujjait megfogják, talpra állitják és hogy lépked-e. Kérdezik hogy mennyit eszik, hányszor kakil, ilyesmiket. Egy alaposabb rutinvizsgálat az egész.
Zsebi baba!
Tényleg érdekes, hogy hasonlókat álmodtatok a férjeddel.
Szorítok, hogy Szabi akkor akarjon születni mikor Sápy is a közelben van.
Lilla!
Adventi vásár.... ne búsúlj, majd legközelebb.
Onkológus szeretnél lenni? Tök jó, hogy a sugárterápián is elfogadták a rezidensi kérelmedet. Hova adtad még be? Mik a lehetőségeid , amik közül választani tudsz?
AZ hogy mi lesz 2 év múlva, még most ne azon rágódj, sok mindent hozhat még a jövő. Való igaz, lehet most azt mondják, hogy nem tudnak állást biztosítani, de mire oda kerülsz már lehet hogy épp két kézzel fognak kapni utánad. Soha nem lehet azt tudni.
Encike!
Szépen a csajszik nagyon. Bár én iwiwen is megkuksiztam már párszor őket.
És Téged is megismernélek már az utcán, azt hiszem.
Majd írd meg mi volt Hajninál. Remélem mindent rendben talált, és Te is elégedett voltál vele.
Alízkám!
Kérdezted mit kapnak a szüleim és Tibi karácsonyra. Anyunak egy infralámpát és kávédarálót vettem. Apunak egy piát, egy ébresztőórát, ami projektoros is,(falra ill. plafonra vetithető az idő), mert Dorka az ébresztőórájukat már párszor kezelésbe vette, így nem árt lecserélni.
Meg egy Moldova könyvet veszünk apunak. Ja meg kapnak nagyszülők és keresztszülők egy -egy kinagyított képet fényképtartóban a gyerekekől.
Tibinek meg elvileg közösen veszünk egy szabadidőruhát, magyarul melegítőt
, de még nem mentünk a Hervisen kivül sehova szétnézni.
Vele elmenni vásárolni katasztrófa, mert utálja. Én azt meg egyedül biztos hogy nem tudom megvenni.
Panka!
Emili nagyon ügyesen vizsgázott nálad, ahogy teszteled mennyire ismeri a fogalmakat.
Nálunk a szinek Bencének nehezen mentek, Dorkának meg valahogy magától értetődő volt. Bence nehezen társította eleinte, a tárgyakhoz hogy mit is jelent előtte a szín. Pl. zöld autó... szegény megtanulta hogy autó és nem értette mire mondjuk eleinte hogy zöld. Emlékszem már bölcsis volt mikor kezdett letisztulni a kép nála.
Panka, Tescos MushaBellys matricák kellenének Neked?
Nekem van egy album, teleragasztva mind a 30 db matricával, Neked adom ha kéred.
Viszont tudd, kedden voltam a Tescoban és csak a nagy plüssök voltak, egy darab kicsi sem volt. Nem tudom melyiket szeretnétek, meg egyáltalán lesz-e még kicsi méretű plüss állatuk. Holnap megyek újra, majd megnézem mi a helyzet, egy kicsit szeretnék én is Dorkának, nem tudom kapok-e. De mivel 2 matricagyüjtőnk is tele van, egyiket át tudom adni.
Zsuzsi!
Merre vagy? Rég írtál. Remélem nem vagytok betegek.