Új privát üzeneted érkezett!

porszívózni nekem is kellene, meg kutyát sétáltatni...
Na jó, a postát is megjártam, a porszívózást is túlélem :roll:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Törpiri: Jót nevetem a ferde szemen:) Akkor az én lányom vecsési savanyús lett volna. Én azt ettem terhesen állandóan.:)

Nemlajos: Mostanában te nyitod az oldalt. Az előző is meg a mostani is a tiéd. csak nem baba jön??

Kép
csucsu05

Lányok!

Mindenkienk további jó munkát!
Én most szundizok egyet, aztán megyek Beniért a bölcsibe.
Ha lesz hozzá kedve, akkor utána bemegyünk Apához.

És én ma egy lusta dög voltam. De már két és fél éve ez volt az első napom, amikor egyedül lehettem pár órát. Mennyei érzés volt.
És lehet, hogy újabb két és fél évet kell várnom egy ilyen semmittevős napra.
Vendég

hm, ma már másodszor laptető, és a porszívózás/felmosás is kész... No meg a tejberizs :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Cat, ha felébredtél, és van kedved, megsaccolod nekem, hogy egy bögre rizst (két bögre tejjel főzve) kb hány alkalomra szedjek szét, hogy ne nagyon ártson?
A bögre a főzés előtti mennyiség, deciben 2.5dl...
Köszönöm 8)

Nah, jöhet a kutyasétáltatás...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Na lányok jók legyetek, most megyek haza majd holnap jelentkezem :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
minimano74

Most mondta "apa"jön a vacsira,de ne csináljak nagy felhajtást,mert úgyis elég fáradt vagyok :D :D

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Bocsi,ha csakm ilyen keveset jövök de tényleg alig van időm.

Én már megfőztem és jót ebédeltünk belőle.Lassan megyünk le a Márkkal játszira utána meg még séta vagy jönnek a bnőmék.

Apa most aludt el :D a tv-ben a Kockásfülöü nyúl megy.

Nálunk a névnap szülinpa és a karácsony is mindig meg van tartva. Sajna pároméknál úgy vettem eszre a névnap egyáltalán nem téma.Most sem köszöntöttek fel de nem is lrdekel.
Már csak arra kellene rávenni apát,hopgy vegyen nekem is vmi meglepit,mert mindig megbeszéljük,hogy mit vegyünk.
Karácsonykor szentestén jönnek anyuék nagymamám ill. az öcsémék(bár ez nem biztos) majd szólok aposnak is de Ő nem hiszem,hogy eljönne. Első nap anyuéknál vagyuink második nap pedig apa nagynénjéhez megyünk(Ő saz egyetlen normális a családban).

Bocsi,de mennem kell mert most hivott a bnőm 10 perc múlva vár.

Piciről tudtok vmit?
Vendég

Piciről reggel óta semmi hír, Cat a hírhozó... de ő most alszik :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Picike jól van volt nála védőnéni beszélt a dokival is nem kellett bemennie hozzá mert nem volt leválás és szívhang is volt pihen ezerrel azért nem ül a géphez mert nincs otthon a laptop ücsörögni meg nem akar. már nem jön belőle semmi vagyis pihenget

nika70
Salgótarján

Nika: de jó. Ne is gépezzen hanem oihenjen. Ha irsz neki mond meg, hogy pusziljuk.

Kép
csucsu05

sziasztok!
látom ha eltünik Cat, akkor mindenki pihenőre megy! :)

én ma is aludtam napközben aztán porttöröltem, hűtőt csutakoltam rendet rakatam a játékdobozokban. főztem meg még hátra van az esti porszívózás-felmosás, a vacsi és utánna a mosogatás.
ja meg a fiúk :)

ha már szóbajöttek a szüleim.....
anyukám dél körül hívott hogy meghalt a testvére.
és ami gáz, hogy délelőtt 11kor történt, de a hugom most mondja hogy egy órája még mindig a hullaszállítót várták anyám a nővére meg a nagyanyám. senki egy könnyet nem ejtett....
már csak ketten maradtak az örökségre...

Kép Kép Kép
asiye

Pici!

örülök hogy minden rendben :) vigyázz magadra :) meg a picikédre!!!!

Afra ne haragudj hogy megint nem válaszoltam az sms-re, de az az igazság az elmúlt 3 hónapban többször 10.000(3×), lett a számlám :?
ez nagyban öcsémnek is köszönhető igaz!

Hát ha 7én mentek vissza akkor szerintem nem fog összejönni a tali a lányom és közted :? mert ha csak nincs baj, engem 5-e előtt nem császároznak. és még ha aznap, akkor sem hiszem hogy te még be tudnál jönni. vagy igen? nem vidéken lesztek? anyósnál meg szüleidnél?

Kép Kép Kép
asiye

Mondtam neki hogy mindenki izgul érte és hogy azt üzenitek hogy pihenjen ezerrel :):):)

Asiye sajnálom
hogy hogy nem sírtak? nem voltak jóban vagy miért márha nem indiszkrét a kérdés

nika70
Salgótarján

hát mert ilyenek... ez hülye válasz tudom, de mivel beteg volt a nagybátyám azt mondják hogy felkészültek rá. erre nem lehet ennyire felkészülni. egyszerűen azt hitte anyám hogy a mama fog elöbb meghlni, mert nagyon beteg és akkor 3an osztoznak az örökségen de így már csak ketten ha meghal a mama is!
ez borzasztó tudom, de sajnos van ilyen. annyi szeretet nem szorult anyámba meg a nővérébe mint vákumos csirkébe a levegő!

azon sem csodálkoznék ha ezek után megpróbálnák eltenni egymást láb alól. amikor nyáron meghalt a férje az első kérdése az volt hogy mi maradt utánna és csak aztán hogy mi történt.
:evil: ....

Kép Kép Kép
asiye

asiye, ha vigasztal, nálunk is hasonló a helyzet. Anyuék családjában a 4 gyerek úgy összeveszett a szülők ápolásán, meg a "hova dugták a pénzt"-nevű játékban, hogy az egyik fele nem szól (de még csak nem is köszön az utcán) a másik feléhez, és viszont...

Hűha... valamit akartam!
Hja, igen, jó hír: a párom 65 helyett 35-ért vett téli gumit!!! :lol:
Ennek örömére kaptam déli gyümölcsöket 8) (azt szabad, ugye? Nem banán!!!)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

jaj, mégsem azt akartam, hanem mást is!
Szombaton lehet, hogy jön fel apukám Pestre. De bárhogy is alakul, a talira megpróbálok odaérni!!!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

nemlajos: a férjed nagyon takarékos akkor most:) Látod ma is jött egy kis pénz a házhoz:)

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Nemlajos!

Ügyes a férjed! :D

Asiye!

Sajnálom, hogy ilyen a családod.
Én sajnos már rosszabbat is hallottam. :( Amikor az apa halála után a lány úgy írt levelet az anyjának, hogy "Tisztelt X.Y-né!" és a lényeg csak az volt, hogy mit örökeltek. :cry: :cry: :cry:
Pedig nem ezt érdemelték. Nekem az a néni a második nagymamám volt. Nagyon kedves, szeretetreméltó és segítőkész.

Egyébként részvétem anyukád testvére miatt.

Törpiri!

Remélem jól sikerült a vacsi!
Vendég

Megtaláltam az idézeteket amiről délelőtt beszéltem:

" Barátaid jobban ismernek téged találkozásotok első percében, mint ahogy ismerőseid megismerhetnek ezer év alatt."

"A kötelék mely igaz családod összefűzi, nem a vér, hanem az egymás élete iránti tisztelet s a benne lelt öröm.

Ritka, hogy egy család tagjai egyazon fedél alatt nevelkedjenek."

És még egy Picinek és mindenki másnak is:

"Olyan gond nincs, amely ne hozna kezében ajándékokat neked.

A gondokat azért keresed, mert szükséged van ajándékaidra."
Vendég

Sziasztok!
Meg jöttem túl vagyok a dokin.Csinált kenetet,hüvelyi UH-ot,tapintással is megvizsgált.Meg dicsérte a petefészkeimet :shock: :shock: Ciklus 3.napján kell mennem vérvételre és majd megmondja,hogy melyik nap menjek Uh-ra,hogy figyelje a PÉ-t.
Fel volt háborodva,hogy minden vizsgálat nélkül felírta a clostit az SZTK-s doki.Azon meg végképp,hogy nem mondta,hogy menjek és UH-on kell figyelni közben a Pé-t :shock: :shock: Ok,ott hagytam egy kisebb vagyont,de végre úgy érzem,hogy elindult és oda figyelnek rám.Nem a futó szalagos módszert követi a doki velem szemben mint az SZTK-ban.Kicsit hosszú lettem bocsi.Ne haragudjatok most külön nem írok senkinek,majd reggel benézek és írok!Puszi nektek!!!

Kép
Kép
a.ibici

Ibici!

Örülök, hogy találtál végre egy jó dokit.

Most már hamarosan ott lesz az a baba a pocakodban.
Vendég

Sziasztok!

Bocsi,hogy megint gyors leszek de kezdődik a Vészhelyzet :) .Apa nincs itthon elment az egyik haverjához :( ( nekem volt kollegám Nika lehet,hogy te ismered) azáért nem örülök neki,mert mindig hülyeségekkel taktalja.Múltkor el akarta csábitani 4 napra Olaszo-ba persze nélkülünk.Az én drága párom,meg természetesen menni akakrt.Voltk is emiatt köztünk viták.
Már előre félek mit fog mondani ha hazajön. Bocsi csak már nagyon elegem van belőle.

Pici:pihenj sokat, ne izgulj nem lesz semmi gond a Picurral.

Apóssal most bezséltem teljesen maga alatt van volt a szeme mellett egy bőrrák ami mint kierült rosszindulatú. Elhivtam hozzánk szentestére(eredetileg ezért hivtam fel),de még nem tudja mi lesz.Remélem addig rendbe jön lelkileg.

Márkó már alszik :) szegénykém elég fáradt volt.Egy picit köhög de hála istennek semmi más baja nincs és remélem nem is lesz,mert menni szeretnék a talira.

Ibici:akkor most végre jó orvost fpgtál ki. Igy hamarosan jönni fog a baba.

Ha nem jönnék mindenkinek szép estét.
Vendég

sziszi lehet hogy ismerem de ha nem írod le ki az nem tudom megmondani :D:D:D:D:D:Dhát igen végülis a pénz ami miatt nem beszélek az öcsémmel én sem pedig én mindig azt mondtam velünk ez nem történhet meg aztán mégis :(:)

nika70
Salgótarján

Jó reggelt.
Kivetett az ágy 4 órakor... Most szépen megreggelizek, azután usgyi vissza :roll:
De legalább a párommal kicsit összebújtunk :wink:

Pici, hogy vagy ma?

Zsu
val mi van, jön szombaton?
És akkor fél három? :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Jó reggelt mindenkinek!!!!

Vagyok én is, csak időm nem nagyon volt.

Picike úton van uhu-ra. Puszil mindenkit!!

Nemlajos!
Ha még lesz ott valaki, amikor végzek, akkor igen.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsu drága, a legutóbbi variáció szerint fél háromkor lesz a tali, úgyhogy csak lesz ott valaki :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!

Pici:megy a drukk a u uh-ra.Remlem majd vki megirja mi olt.

Nika:Lőrinczy Béla a neve.

Tali:vki bennfentes akkor leirná,hogy tuti,hogy 1/2 3-e mert én tegnap úgy olvastam,hogy akkor Asiye nem biztos,hogy tud jönni.
Vendég

Pici: Drukk az uh-ra. Bár biztos vagyok minden simán zajlik odabent:)

Kép
csucsu05

Jó reggelt mindenkinek!

Zsu!

Nagyon szép a hőd! :D :D :D
Szerintem ott lapul valaki a Te pocakodban is.

Tali!

Asiye valóban azt mondta, hogy neki a délután nem jó.

De mi lenne, ha mondjuk kettő körül találkoznánk, de az Őrsön?
Bár akkor én Benit inkább Apára bíznám...
Vendég

Ja és én buta liba:) Jó reggelt mindenkinek!!
Elfelejtettem köszönni.

Ibici: Töj hó , hogy végre normális dokihoz kerültél. Hidd el megéri a pénz amit rá fogsz költeni. :)

Kép
csucsu05

Nekem most mennem kell pakolászni kicsit, mert hamarosan ideér a takarítónő... Nem volt már 3 hete.
Vendég

Pici írta:

"Minden ok. Már 9 mm az ülésmagassága. Hétfőn még 3 volt. A bevérzés nem érinti. De még ágy. És nyugalom. Puszi"

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Vendég

Pici: Jajj én ezt tudtam. Nő a picurka. Pihenj csak még és puszilunk.

Kép
csucsu05

Jó Reggelt :lol: :lol:

Pici örülök, hogy minden rendben van és szépen nővöget a picurka. :lol:

Kép
Kép
minimano74

Sziasztok Drága Barátnőim.
Gyors bekukk csak.
Köszönöm nektek, az aggódást, a drukkokat, a sok sms-t, és beszélgetést.
Nagyon sokat jelent.
Most voltam UH.
Cat meg is írta nektek.
Minden rendben van.
Csak még sokat kell pihennem.

Cat!
Ennyit mondott, nem tudom elmérte vagy sem-
Ami a lényeg fejlődik.
Fogytam a két nap alatt, de most már tudok enni újra.

Vigyázzatok magatokra.
Amint tudok majd jövök.

Puszi és ölelés mindenkinek!!

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Pici: Hú nagyon örülök, hogy minden oké és benéztél.Naponta azért írjál annyi nem árt de semmi házi munka semmi talaritás . Csak pihenés. Olvas , tv-z, pihenj, aludj.

És közben meg a picurka szép nagy lesz:)

Kép
csucsu05

Jó reggelt mindenkinek!!

Pici nagyon örülök,hogy minden ok,pihenj nagyon sokat!!!!

Cat!nagyon fini lett a vacsi,igaz a hanugalat nem annyira sikerült jólll
Végigbőgtem az egész vacsorát.... :cry: :oops:
De most már jól vagyok... :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri: miért bőgted végig?? Ha nem titok?? Mi volt baj?, hsiz készültél a baba a pocakodban van. Akkor mi volt a baj??

Kép
csucsu05

Törpiri!

Örülök, hogy finom volt a vacsi.
De mi baj volt a hangulattal?
Vendég

Jó reggelt!

Pici!

Nagyon örülök, hogy minden rendben!
látod nagyon akar maradni az a babóca! :lol: :lol: pihenj és ne izgulj, napról napra erősebbek lesztek :lol:
és nem leszel végig veszélyeztetve, nézd Nemlajos estét!

Tali!

Nagyon aranyosak vagytok, de miattam már nem kell változtatni, :( maradhat a fél 3.. Apának vidékra kell mennie :? ,sajnos gyakran van ilyen, hogy utsó percben derül ki, hohy merre kell mennie.
még olyan is hogy csak telefonál hogy külföldre megy hajnalban.
de aranyosak vagytok hogy gondoltatok rám, és nagyon sajnálom hogy nem mehetek, de gyerekekkel nem indulok sehova. és nincs aki vigyázna rájuk mindenkinek dolga van már szombatra.

Talán még idén a karácsonyi bevásárlás környékén, aki gondolja szivesen találkoznék vele az árkádban vagy ikeában. szinte nincs aki kihagyná őket a bevásárló körútból. taklizhatunk többen is egyszerre. :) akinek épp jó, kellemeset a hasznossal. mert én utánna már csak babával tudok menni :)

érezzétek nagyon jól magatokat, és sok sok képet kérünk :) :) :)

Kép Kép Kép
asiye

Törpiri! Mi történt? ha nem indiszkrét?
Cat!
nekem is hívnom kell a takarító csajt, de én már csak egyszer fogom egy nagy-nagy takarításra majd decemberben, mert utánna anyósóm ugysem engedné hogy fizessünk a házimunkáért :roll: :lol:
megcsinál ő bármit, betegesen mániás takarító, pakoló,....hetente ablakot pucol... de komolyan-esküszöm. minden szombaton megfelszedi az összes szőnyeget a házban és középre húzza az összes bútort, h. kitakarítson alatta. ja! 4 nagyszobájuk és egy hall-juk van, 2 konyha megy a fürdő. :) más dolga sincs!

Kép Kép Kép
asiye

Lányok!

Akkor most mennyien maradtunk a szombati talira?

Ne halasszuk el 2-3 héttel?

Mennem kell, megjött a takarítónő, és még egy csomó mindent pakolnom kell. :roll:
Vendég

Cat: Lehet jobb ötlet igy tényleg a karácsonyi bevásárlást megoldanánk és Asiye is jöhetne.
Pici úgyis fekszik most nem tud jönni.Igy Nika sem jön.
Lányok igy nem novemberi topictali lesz ahnem karis topic tali:)
Egy a lányeg idén azért találkozzunk. Megnéznénk sok kismamit milyen pocakosan. Na meg addig lehet mi is követünk titeket:)

Kép
csucsu05

Cat:tőlem elhalaszthatjuk,akkor talán többen ráérnek.Most tényleg nagyon kevesen lennénk.Irjatok egy dátumot és nekem tuti jó lesz.

Pici:örülök,hogy minden rendben volt az uh-on. Pihenj sokat és tényleg ne csináléj semmit.

Törpiri:mi volt a vcsin?Annyira készültél rá?
Vendég

hát amúgy is pár napja megint sírós hangulatom van...
:oops:

Este késöbb jött mint vártam,én már nagyon éhes is voltam,készültem,gyertyafény,pezsgő.stb.
Feljött,és ahelyett,hogy ettünk volna valamit még meg akart nézni a tv-ben...ez nekem meg nagyon rosszul esett,ugyhogy leültem egyedül enni,közben potyogtak a könnyeim,hogy mi a fenének csináltam ekkora felhajtást...
Aztán persze kijött,vigasztalt,koccintás,ölelés...de már nem volt az igazi.
Tegnap irtam nektek,hogy neki furcsák ezek a helyzetek,de akkor is..annyira szarul esett...lehet én vagyok hülye nem tudom.

Na mindegy,a vacsiból ma én is és ő is vitt ebédet :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri!

Nagyon sajnálom, hogy igy viselkedett ez tényleg nagyon szarul esne mindenkinek :oops: :roll:

Kép
Kép
minimano74

Törpiri! Megértelek hisz mindnekit zavart volna ha leüla párunk tévézni. Alőbb utóbb azonban megváltozik illetve tudni fogja elfogadni ezeket a gesztusokat. Valószinű neki ez fúra. Nem baj majd melletted megszokja.
Nagy baj nem lehet hisz utána megvigasztalt. tehát a pasi menthető:)
Akkor lenne baj ha nem is vette volna észre magát.
Az én férjem is fúri volt néha nem vette észre miket teszek de mostmár össze szoktunk. És vacsoránál néha ő gyújt gyertyát már. Szóval nyugalom.

Kép
csucsu05

Köszi Csucsu,próbáltam ma már nem foglalkozni vele,és biztos menne is,ha nem ilyen "állapotban"lennék.... :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri: örülj annak hogy ilyen állapotban vagy:) meglátod ahogy a kicsi megszületik a párod a tenyeredből fog enni:)

Kép
csucsu05

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?