Új privát üzeneted érkezett!

Szisz! Amit akarsz! :D És dejódejó!!! :D:D:D

Kép
Kép
encu

Itt a pont!!:D:D:D

Kép
Kép
encu

Jó reggelt! :D

Végre talinap van ;)

Ki merre? 8)

Kép
Kép
encu

Szép jó reggelt!

Mi is szívesen mennénk, ha nem lennénl taknyosak! :cry:
De azért gondolunk rátok!

Kép
gabriel79

Gabó! Ha jobban lesztek délutánra, ugorjatok át! Elég közel laktok ;)
Jó lenne ha jönnétek!!!

Kép
Kép
encu

Gabó!
Flórának nagyon boldog születésnapot kívánunk!

Kép

Encu!
Én gyönyörködöm a napsütésben, de nem merek még kimenni.
Dávid eszik a kezemben, Bálintnak közben be nem áll a szája...
Délután megpróbálunk sietni, remélem az első alkalom nem fog órákig tartani! :roll: :roll:
rnecsi

Gabó!

Csatlakozom Csillához! BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT FLÓRÁNAK!!!! :D:D:D

Kép
Kép
encu

Csillu, tényleg hideg van kint, de szerencsére ma ellensúlyozza a napsütés valamennyire... :)

Kép
Kép
encu

Encu
Mi lehet, hogy mégsem tudunk menni ma. :( Tegnap este óta nagyon nyűgös Marci, jön a foga :( Éjszaka is alig aludtunk, enni sem nagyon akar .
Most aludt el kb 10 perce. Ha időben felébred, és nem lesz nyűgös, akkor azért elnézünk hozzátok!

szisszka

Szisz, nagyon sajnálom..mert nagyon jó volt :lol: Majd legközelebb! ;)

Lányok, örülök, hogy voltatok, és remélem mihamarabb lesz megint. Ja, és 7végén remélem talizunk a babamama napon ;)

Kép
Kép
encu

Csilla!!! Itt felejtettétek a csörgő labdátokat! Biztonságos helyre tettem ;)

Kép
Kép
encu

?! :shock: :? 8) :lol:

Kép
Kép
encu

Reggelt!

Encu!
Mikor hazaértünk észrevettem a labda hiányát. Ha találkozunk majd elhozzuk...

Megint szomorú idő van! A végén még tényleg ideér a havazás...
rnecsi

Csillu, Erdélyben már havazik... :shock: Bár mit csodálkozunk? Elvégre mindjárt december van ;)
Csak ne kellene így felöltözni... :lol:

Lányok! Karcsika legújabb szórakozása, hogy minden kezébe akadó tárggyal (fakanál, flakon, autó..stb..) üti az arcom.. és ezerrel röhög, amikor kidőlök.. :lol: Mit lehet csinálni? Már rászóltam, de csak mulat tovább...

Gabó! Milyen volt a buli? Miket kapott Flóra és mikor kapunk mi képet? :D

Zsuzsa!!! Mi van veletek? Nagyon ritkán írsz és ez nem túl bíztató... :?

Kép
Kép
encu

Encu! Tényleg jó volt a tali :D Sűrűbben kellene tartani, mert olyan jól elvoltak a gyerekek :)

Kép

Kép
sbarbi

Barbi! Én támogatom az ötletet! :D

Kép
Kép
encu

Sziasztok

Encu ezért jo hogy három gyereked van mert mind a hárommal más korházba kell rohanni

NA Livinek Fogszabályozás kell Maxekba 100000ft igy ezt nem tudjuk álni marad a sztk de azt hejbe nem hanem a heimpálba csinálják holl rögen holl lenyomatvétel meg a tököm tudja mi kell És persze nem egyszere hanem mindegyiket mákora teszik

Zoé egyfajta Autoimun betegsége van ezért neki csináltak egy vékonybél tükrözést ami miatt be kellet feküdni egy napra mert altaták szoval vele is egy korházba köttötem ki mondjuk jo lett az eredmény egyenlöre nem kell kezelni de fogozot a cukor meg a lisztérzékenysége meg a tej tehát ezek adásával halmozottan vigyázni kell .

Kornél nak meg 3 lesz egy nagymütétje a fején mert neki van ott egy értodulat egy hemangioma amit végre levesznek ez is altatásba 3 nap korházi elfoglatságott igényel és akkor még vannak a kontrolok meg az egyéb heti négy torna masszás és fejlesztöpedagogus is foglakozik velle mellete a háztartás ja és a tanulás a gyerekkel . Ja és mellet a kornél 6 honapos és semmit nem csinál nem forog csak kapálozik keze lábba ja meg a szemme azt meg ragasztani kell holl az egyiket holl a másikat és megfigyelni miben változik a viselkedése . Na szoval mivel minden napra jutt valami nagyon nincs időm irni de olvasni olvaslak titeket .

Ja és ami a leg rosszeb a türelmem és az összes pozitivitásom elfogyott ugyhogy nagyon borusan láttok mindent és csak azt várom mikor történik még valami rossz . :oops: :cry:
anha

Sziasztok

Encu ezért jo hogy három gyereked van mert mind a hárommal más korházba kell rohanni

NA Livinek Fogszabályozás kell Maxekba 100000ft igy ezt nem tudjuk álni marad a sztk de azt hejbe nem hanem a heimpálba csinálják holl rögen holl lenyomatvétel meg a tököm tudja mi kell És persze nem egyszere hanem mindegyiket mákora teszik

Zoé egyfajta Autoimun betegsége van ezért neki csináltak egy vékonybél tükrözést ami miatt be kellet feküdni egy napra mert altaták szoval vele is egy korházba köttötem ki mondjuk jo lett az eredmény egyenlöre nem kell kezelni de fogozot a cukor meg a lisztérzékenysége meg a tej tehát ezek adásával halmozottan vigyázni kell .

Kornél nak meg 3 lesz egy nagymütétje a fején mert neki van ott egy értodulat egy hemangioma amit végre levesznek ez is altatásba 3 nap korházi elfoglatságott igényel és akkor még vannak a kontrolok meg az egyéb heti négy torna masszás és fejlesztöpedagogus is foglakozik velle mellete a háztartás ja és a tanulás a gyerekkel . Ja és mellet a kornél 6 honapos és semmit nem csinál nem forog csak kapálozik keze lábba ja meg a szemme azt meg ragasztani kell holl az egyiket holl a másikat és megfigyelni miben változik a viselkedése . Na szoval mivel minden napra jutt valami nagyon nincs időm irni de olvasni olvaslak titeket .

Ja és ami a leg rosszeb a türelmem és az összes pozitivitásom elfogyott ugyhogy nagyon borusan láttok mindent és csak azt várom mikor történik még valami rossz . :oops: :cry:
anha

Sziasztok

anha

na tessék bepotoltam háromszor ugyan az
:lol:
anha

Jaaaj, Zsuzsa, ehhez maximális lelki erő kell... :( Szegénykém... Ha tudunk valahogy segíteni (bár elképzelésem sincs, hogy tudnánk ilyen helyzetben...), szólj! És kitartás! Máskor meg tessék jönni talira! :) Attól talán kicsit jobb lenne a kedved... :roll:

És írj néha, ha van időd..mert sokat gondolunk ám rád, hogy mi lehet veletek...

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Zsuzsa, hú, ez tényleg elég rossz... :shock: :( Kitartás, a rossz után nem rossz jön hanem jó! :wink:

Hát mi megint betegek vagyunk, tele van a hócipőm. Hajnal 4 óta fent vagyunk, már a fél világot kifosta szegény Ricsi magából. Igazából apa rakott krumplijára gyanakszom, mert tegnap nekem is bajom volt, és szerintem attól... De mondjuk a Ricsi mostanra be is lázasodott, úgyhogy doki lesz megint. Még nem döntöttem el hogy kihívjuk e a dokit, szerintem az lesz megint, fel nem cuccolok az sztk-ba :shock: :oops:

Örülök, hogy jól éreztétek magatokat tegnap! Biztos nagyon jó lehetett! Én az Annánál ültem 3-ig, majdnem negyed 5 volt mire hazabaktattam. Azt hiszem soha többet nem sétálok haza az sztkból, még most sem tudok rendesen menni, úgy fáj mindenem :twisted:

A tescoban a rucik között van egy turkás rész, ott lehet turizni sapka+sál+kesztyűt 300 ft-ért, kesztyűt 85 ft-ért, jó vastag sapit 300 ft-ért... bevásároltam a Ricsinek és tényleg jól bevásároltam :lol: A kesztyűk ujjban hosszúak, a sapkák teljesen kicsik, de a sál körbeéri :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Tesóka! Én veszek tőled 1-2 kicsinek titulált sapit, ha eladó :lol: :lol:

Amúgy pihengess csak, nemsokára nem lesz esélyed sem... ;)
Kár, hogy nem voltál... Hétvégén azért a Sparhoz felnéztek? Megnézném a pocakod :P

Ricsikének meg jobbulást!!!

Kép
Kép
encu

:?: :?: :?: :?: :roll: 8)

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Hétvégén mikor Tesóka??? :wink: :D Itthon lesz apánk, fát vág, de majd noszogatom hogy legalább 10 percre menjünk fel... Amúgy mi lesz ott?? :roll: :lol:
A hasam is megnézheted, de a fejem szebb látvány... :shock: Most vagyok életem eddigi legdagadtabb állapotában, soha nem voltam ilyen kövér :shock: :shock: De nyugtat a tudat, hogy pár hét és -10 kila egyből :lol: 8)

Ricsinek már semmi baja, nem mentünk végül is dokihoz. Estére még volt hőemelkedése, de egy tábla bocicsoki után megkötött benne a cucc :lol: Most kajált rendesen, várjuk az eredményt.... :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka! A Csilla írta (asszem) az előző oldalon, majd megnézem ;)

Mármint, hogy mikor lesz :lol:

Nagy a pocid? De jó neked... :) Már én is álmodozom egy pocakról ;)

De jó, hogy Ricsike jobban van! A Boci csoki csodákra képes ;) :D:D

Többiek?

Egyébként milyen idő van kint? :roll: :)

Kép
Kép
encu

Lányok!
Itt vannak a Városkapus programok leírásai:

Baba-Mama nap a százhalombattai Városkapu üzletházban.
Szeretettel meghívjuk önt és kedves családját 2008. November 21-22-én, pénteken 15h-tól és szombaton a százhalombattai Spar melletti Városkapu üzletházba:
Ingyenes gyermekprogramjaink:
Lufiosztás, arcfestés, ugrálóvár, bungeetrambulin, bűvész bemutató show, bohócok, gyermek koncertek, Micimackó című interaktív előadás, a Cats Dance Team táncbemutatója, babamasszázs, okos baba és tanácsadási programok, játszó sarok, tombola és nyeremények.
„Hogy legyen egy vidám hétvégéje a babának és a mamának is”
Mindenkit szeretettel várnak a szervezők! További felvilágosítás a 06-20-294-86-35-ös

Mikulás ünnepség a százhalombattai Városkapu üzletházban.
Szeretettel meghívjuk önt és kedves családját 2008. December 5.-én Pénteken reggel 10h-tól kezdődő Mikulás ünnepségre.
Ingyenes gyermekprogramjaink:
Télapó rajzverseny nyereményekkel, mézeskalács díszítés, gyertyakészítés, arcfestés, ugráló vár, vetélkedők, gyermekműsorok, vándorszínészek, Rudolf a rénszarvas, krampuszok és eljön maga a Mikulás is. A rendezvényt óriási koncert zárja. Kép
rnecsi

Sziasztok!

Zsuzsa!
Próbálok sok erőt küldeni, de azt gondolom neked sokkal nagyobb van és több! Szóval+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lányok!
Flóra állapota nemhogy jobb lenne, hanem rosszabb.Reggel megint hányt és megy a hasa szóval mondtam a munkahelyemen, hogy még hétfőn sem megyek hacsak valami csoda nem történik, ja és köhögünk mind a hárman és a 100-as zsepik csak úgy repkednek! :?

Kép
gabriel79

Csillu, köszi! :D

Tesóka! NNnnnnaa! Ezaz!

:P

Kép
Kép
encu

Gabó! Jobbulást nektek!!!!!!!!!!! Reméljük hamar rendbe jöttök!!!

Kép
Kép
encu

Áááá, ez jól hangzik :D Köszi Csilla!

És hánykor lesz a randi? :wink: Ki mikor megy??
Mi vagy délelőtt 11-ig vagy csak délután 3 után tudunk menni, közte csendes pihenő meg kajcsizás van nálunk :wink: :D :D

Tesóka, jót nevettem, elmegyünk batta másik felébe hogy talizzunk :wink: :lol: :lol: :lol:

Pocak: merész vagy :wink: :wink: Hagyjátok abba a szopit, akkor már nincs mi akadályozzon benne :wink:
Én meg már úgy várom hogy "szabaduljak" tőle (pocak) :D :wink: Hihi, szülés után sem szabadulok meg tőle :lol: Szerintem soha :roll: Előkerült egy 5 évvel ezelőtti party kép, akkor jöttünk össze apával, háááááááát. tömören a vélemény az volt: felpuffadtam azóta :oops: :lol:
Amúgy nincs nagy hasam szerintem, hozzám képest, elveszik rajtam, az összes ruhámba beleférek!!! Egy-kettő van ami kényelmetlen hasban de azt is simán fel tudom venni bárhova ha muszáj. :shock: Pedig most már + 11 kilónál járok :oops:

Apa nem akar harmadikat, legalábbis azt mondja most :x Anna szerint már nem bírja ezt a terhességet idegileg :lol: :lol: Harapok :wink:

Amúgy Tesóka, húzzatok bele, mert mindig kell egy kismama és nincs túljelentkezés :wink: :D

Gabó! Jobbulást az egész családnak!!!

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Amúgy csak az nincs rajta hogy hánytól hányig van :roll: vagy írja a program és vakegér vagyok :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Móni!
Pénteken 15h-tól, szombaton gondolom egész nap... :roll: :roll:
rnecsi

Tesóka, abbahagynám a szopit, de a gyerek szerintem belázadna ;) Meg nem bánom, ha még télen szopizik, kisebb valószínűséggel betegszik meg...

Akkor mikor talizunk? :D:D

Ja, és Tesóka! Megnézném azt a party-képet ;)

Kép
Kép
encu

Tesóka, most jutott eszembe! Miért kellene abbahagynom a szopit? Te is úgy lettél terhes, nem? :lol:

Többiek?....

Kép
Kép
encu

Napfényesebb reggelt mindenkinek!

Ismét egy olyan napra ébredtem, mikor nagyon fáj a fejem és a gyerköceink is zizik... :roll: :roll: :roll:

A délutánnal kapcsolatban: elvileg mi 1/2 3-kor eszünk, tehát leghamarabb 1/2 4-re leszünk a Városkapuban. Ki mikorra ér oda? Hol találkozunk?
rnecsi

Jó reggelt!

Csillu, mi olyan negyed 6 körül tudunk ott lenni, vagy holnap...Ne legyen inkább holnap? Addig apáink is ellennének ;) Vagy bevásárolnánk :P

Nem szeretem ezt az ősz-tél átmenetet.. :roll:

Kép
Kép
encu

Encu!
Lehet, hogy mi sem megyünk ma, mert állatira fáj a fejem reggel óta és a gyógyszer sem segít rajta... Valaki igazán leszedhetné a nyakamról és eldobhatná jó messzire! Isten bizony már ezért megérte terhesnek lenni! 6 hónapig nem fájt a fejem egyszer sem! :evil: :evil: :evil:
A holnapi nap az nálunk apás, hisz alig találkoznak a fiúk hétközben. Még nem tudom mi lesz a program! ... lehet, hogy elnézünk! :wink:
rnecsi

Sziasztok!

Mi csak holnap tudunk menni, akkor is inkább délután. Bár nem nagy kedvem van menni, inkább vásárolgatnék, csaviznék valami jó nagy bev.központban :lol:

Csilla, hesss fejfájás! Hát én terhesen is fejfájós vagyok, igaz nem annyira mint rendesen, de szokott fájni :( Szívesen cserélek veled :wink: Adok érte olyan medencefájást meg szeméremcsont fájást hogy menni sem tudok :wink: :lol:

Álmos vagyok, fáradt vagyok, Ricsi megint fisifosizik (lehet foga jön), lusta vagyok, és csokiehetnékem van, pedig már megettem kettőt :oops:

Csilla, készültük a szülcsinapra? Nagy ,
bul3,i le,sz3?00000000000011022ikikil
á.l+

Vissza

rek k
és+++ő+
bb

m

megtámadott a Ricsi :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Csillu, nem csoda, hogy fáj a fejed..megint ezek a rohadt frontok.. nekem is fájdogál.. :?

Tesóka! Westend? :lol: Mehetünk!!! :D

Többiek? :roll:

Kép
Kép
encu

Lányok!
Ilyen csavizásba én is benne lennék!!! :D :D :D
És a westend erre tökéletes! :wink:

Gabó!
Hogy van Flóra? Remélem már jobban!!!!! :roll:

Egyébként tényleg lehetne sűrűbben tali, mert olyan jó volt és a babák is élvezték. :D
Főleg Nonó, hogy pakolhatott!! :lol: :lol: :lol:

Kép
niki+baba

Niki!

Köszönöm a kérdésedet, de még nagyon köhög és folyik az orra. :?

Lányok!
Azért tegnap nem semmi volt, hogy dörgött és villámlott! :shock:
Hétfőn meg országszerte havazás!

Móni!
Neked bizti nem jó az időjárás változás!
Simán szülhetsz? Nem félnek, hogy fölmegy a vérnyomásod?
Készülsz rá? Na jó többet nem kérdezek!

Képzeljétek nálunk ezerrel megy a Barbie és el sem tudom terelni a figyelmét! :shock: :oops:
Azt kérdeztem tegnap apától, hogy nem fog Flóra visszafejlődni?
Folyamatosan énekel meg táncol nekem meg a könyökömön jönnek ki! :?

Kép
gabriel79

Sziasztok!!

Utálom ezt az időt!!! :evil: Ezerrel fáj a fejem és szar kedvem van.. :?

Gabó! Miért baj, hogy Flóra Barbie-zik? :oops: :roll:

Megy valaki a babamama napra?

Kép
Kép
encu

Encu!
Mert dvd-n nézi! :? Már próbáltam rávezetni, hamár filmet néz, valami szép Disney rajzfilmre, de nem kellett neki!
Ennek a Barbie dolognak sok negatívuma van!Bár a történetek szépek csak az animáció borzaszt el!

Mi nem megyünk babanapra, de mivel Flóra jobban van így kimerészkedünk egy fél órára ide az utcába motorozni.
Most éppen alszik, de olyan fél3körül kimegyünk.
Ha van kedvetek elnézni és nem féltek a takonykórtól akkor gyertek!

Kép
gabriel79

Hull a hó!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :lol:

Kép
Kép
encu

Igen esik és úgy fúj a szél, hogy tuti nem megyünk ki!

Kép
gabriel79

Sziasztok!

Esik a hóóóóó :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Épp kint voltunk, a Ricsi csak lesett, egész addig tetszett neki amíg szembe nem fújta a szél :lol: Jó lenne ha megmaradna, úgy szánkóznék egyett :D Bár nem hiszem hogy elbírna a szánkó :lol:

Gabó, örülök, hogy jobban van Flóra!

Meg sem érzem az időjárás változást :wink: Egy kis jósló és annyi, még keményedni sem keményedem pedig már két hete nem eszek magnéziumot :shock: A doki szerint 50-50% az esély a szülést tekintve, majd ahogy jön :lol: Azt mondta hogy ha bármi van, nem szarozik és vág, ezzel megnyugtatott :wink:
A vérnyomim már fölment hónapokkal ezelőtt megint :evil: Egyenlőre gyógyival tökéletes de esélyes hogy megint felmegy nagyon, de nem izgat, hisz már úúúúúgy babáznék :wink:

Tesóka, ne fájdítsd a szívem még jobban :twisted: :wink: Még a Ricsivel voltam terhes amikor voltunk a westendbe, bezzeg amíg pesti voltam hetente többször is ott landoltunk...nagyon hiányzik. De ha majd egyszer visszamegyek dolgozni és netán pesten lesz a melóhelyem tuti bepótolom :wink: :lol:

Mi lehet hogy elnézünk késődélután a városkapuhoz, attól függ hogy meddig alszik a Ricsi. Mert nemrég jöttünk be, evett egy kevesett és most alszik.

Úh, most kapcsolt apa az ujpest mecsre, nagyon esik ott a hó és megmarad, megyünk haza szánkázni :D :D :lol: (újpestről gyüttem)

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Kép :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Jó reggelt!

:lol:

Tesóka, megérkezett az általad várva-várt hó! :)

És hozzá szépen süt a nap, na, az ilyen telet szeretem... :P

Merre vagytok? Ki mit csinál egy ilyen vasárnap? Vigyázzatok magatokra, mert csúsznak az utak.. :roll:

:)

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Olyan jó, hogy esett a hóóóó :D :D :D Csak kár hogy már olvad :( Marci tök rosszul aludt az éjjel, valószinűleg a nagy szél miatt, meg a foga is jön.
Az előbb voltam kutyát sétáltatni, és nagyon hideg van :shock: Mondjuk ha nem fújna ilyen hideg szél, szerintem nem lenne vészes... :roll:

Encu
Hogy mit csinálunk egy ilyen vasárnapon?
Valószínűleg pihizünk, sorozatokat nézünk és forraltbort iszunk és lelkesen várjuk, hogy essen még a hó :lol: Ja, és szeretném befejezni az adventi koszorúmat :D

szisszka

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?