Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ezer éve voltam, de mindig olvasgatlak Titeket, csak írni nem nagyon tudok...

Bikfy, sajnálom, hogy negatív a teszt, szurkolok, hogy minden rendbe jöjjön!

Ranita, francba utálatos pirivel!!! :oops: Én is így jártam egy hónapja, mint Te, volt csík, csak nem erősödött, aztán érkezett utálatos piri! Nem igaz, hogy nem tud bennünket elkerülni! Légyszi fel a fejjel!!!

Vernike, remélem kigyógyulsz a betegségből, nagyon kell most Magatokra vigyáznod!! Sok-sok c-vitamin! Várjuk a híreket a dokitól!!

Mindenkinek nagy drukk továbbra is!!! Muszáj, hogy megint legyen közöttünk kétcsíkos!

Szép napot mindenkinek és pozitív gondolkodást!

Kép
judi79
 
 


ranita valószinű hogy kémiai terhességed volt akkor..nagyon sajnálom!!!!
este én is azt hittem megjött mert nagyon fájt a hasam meg tisztára olyan volt mintha folyna valami.kirohanok a toalettre és csak sűrű krémes fehér folyás.... :roll:

vernike nyugodtan vehetsz be algopirint.........én is azt "szedtem" terhesség alatt csak fejfájásra...

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nem tudom csatolni a táblát.:(
tényleg Szilvi, nem is szóltál hogy babás vagy, csak a vonalzódból látjuk! Vagy nem jól emlékszem?!
Mesélhetnél kicsit!

Kép

Kép
luli
 
 

 
 

luli majd sikerűl csatolnod! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Kép

Kép

Kép
luli
 
 


Sziasztok!

Anita nagyon sajnálom :cry: De akkor hogy lehetett, hogy halványan ott volt a csík??? Én ezt nem értem :shock: Pedig annyira drukkoltam magamban neked, hogy erősödjön :roll:

Nita mi az hogy kémiai terhesség?????? :roll: :roll: Nem értem miért szórakozik velünk az élet!

Bikfykém küldök neked buksi simit jó? Annyira együttérzek veled :roll: Én is úgy utálom a nega teszt látványát. Remélem minél hamarabb megjön piri. Fel a fejjel!

Vernike te meg gyógyulgassál. Sajna tanácsot nem tudok neked adni. Én egyáltalán nem emlékszem, hogy vettem e be bármit is, mikor Barnust vártam és fájt a fejem.

Kép
nyanya77
 
 


Sziasztok.Mára kiderült,hogy mi kapott el tegnap,sok picurunk hasmenéssel van otthol,valami járvány féle valószínűleg.Reggel semmi bajom nem volt már,simén dolgoztam egész nap,úgyhogy úgy döntöttem nem megyek el ma dokihoz,csak csütörtökön.Nem görccölök,nem barnázok nem érzek semmit....szerintem nem lehet gond.Szerintetek???Vagy van olyan,hogy 6 hetesen úgy legyen baja a babának,hogy nem veszem észre?A dokit azért lehet,hogy felhívom majd és legalább telefonon megkérdezem,hogy lehet-e gond...
Tegnap a barátnőm a gyógyszertába a Panadolt kapta nekem lázcsillapítónak,a gépbe megnézte a csaj azt állítólag be lehet venni,persze mértékkel.
Na megyek megnézem mit alkottak a festők.
Bikfy sajna nega teszt miatt...
Ranita piri menjen már innen el.....fel a fejjel mindkettőtöknek karira lesz picúr....
Nitácska...mondtam én....gyanú gyanús.....(Csak úgy legyen!)

Vernike

Kép
vernike25
 
 


Na beszéltem is a dokival gyorsan,nem mondott semmi konkrétat kerüljem a fertőző betegeket :x (köszi óvónő vagyok) és reméli,hogy nem lett semmi gond.Meg azt mondja,hogy őhozzá csak vizsgálatra kell mennem uh-ra a kórházba én meg azt hittem az első uh-t ő csinálja de hát nem.Csüt vizsgálat utánna uh,de először azt mondta,hogy előtte uh,de aztán nézte,hogy még "csak "6 hetes voltam aztán azt mondta akkor utánna menjek uh-ra.Ki érti ezt??? :? :shock: na mindegy,majd csütörtökön elmegyek ám hozzá azért...pukkadjon meg!!!!!! :D

Vernike

Kép
vernike25
 
 


Nyanya
Nálad mi a helyzet? Nagyon el vagy tűnve :(

Vernike
Szupi, hogy elmúlt a lázad és a hasmenés is :) Vigyázzál magadra.
A dokik, ahogy mostanában elnézem kissé szórakozottak :roll:

Judi
Veletek mi újság? Újult erővel ebben a hónapban?

Kép

Kép
princzike
 
 


Lányok!
Teljesen kész vagyok. Hétvégén meghalt anyós tesója és ma hallom, hogy egy ismerős anyukája is meghalt múlt héten. Hát nem indul valami fényesen ez a hét. :( (bocsi.... nem akartam mindenkit ennyire lelombozni ni. :oops: )

A mai napban annyi jó volt, hogy a dec.16-i IR konzultációmat sikerült előrébb hozni. Ma telefonált a csaj, hogy akkor 19-re lenne hely. Mondom neki....: " ok, de a vérvételem az 21-re van, így nem nagyon tudunk miről beszélni." Mondja:"ok, semmi gond, mert akkor van 25-re is hely."
Na ez már jobban hangzott. Tök jó, hogy nem kell egy hónapot várnom, hogy megbeszéljem a dokival, mi is a helyzet és mit kéne csinál

Kép

Kép
princzike
 
 


Princzike köszi kérdésed itt vagyok, csak szép csendben éppen vasalgatok, amíg Barnus alszik.

Nálam most annyi a szitu, hogy úgy néz ki a mai nappal átlépek a ciklus második felébe, vagyis várakozó álláspontba helyezkedem baba ügyben.
Ebben a hónapban két doboz babymark nevezetű lh tesztet lőttem el és ha minden igaz legalább most tudtam mikor van pé-m. Ráadásul a dokim is megnézett uh-on. Az teszt is és az uh is tegnapra tette a pé-met, így volt rendesen unga-bunga... :wink: :oops:
Most megint nagyon pozitívan állok a dologhoz, mert most tudom, hogy jókor voltunk jó helyen...A múlt hónapban nagyon nega voltam és tutira vettem, hogy nem vagyok babás. Most meg úgy érzem egyszerűen annak kell lennem!! Nincs mese!
Meg egyébként is ez az utolsó lehetőségem, hogy tutira tudjam karácsonykor, hogy van e odabent valaki... :roll: Nagyon-nagyon szeretném, ha lenne.

Princzike örülök, hogy sikerült korábbi időpontot kapnod.

Vernike de jó, hogy már jól vagy! :D Szerintem ha nem görcsölsz, nem vérzel és minden okés elég ha csütörtökön mész a dokihoz.

Kép
nyanya77
 
 


Hello csajok!
asszem holnapén is sírni fogok....a fejem nagyon fáj, és ha ma fáj ,holnap megjön :cry: de remélem most csak a hidegfront készít ki.
KÉpzeljétek felhívott a főnök, ahová mennék, és azzal kezdte, hogy ugye nem akarok babát? mert akkor tárgytalan, mert ő nem félévre tervez, hátakkor.....(ide gondoljátok hozzá)
Miért van ez? Ha nincs gyakorlatod nem kellesz, ha gyereket tervezel nem kellesz, ha kisgyerek van, nem kellesz....JJJJJJJJJAAAAAAAJJJJJJJ!!!!!!!!!!!!!!!!készvagyok!
Na megyek ledőlök egy kicsit, mert tisztára szétmegy az agyam.
Majd még jövök.
RAnita, Bikfy :cry: :cry: :cry: sajnállak titeket, de sztem holnap ti is engem :cry:

Kép
kissedi
 
 


nyanya..A kémiai terhesség azt jelenti, hogy csak a teszt mutatja ki és a vérvétel a terhességet, ultrahanggal nem látszik. :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Lányok most már én is sírok! Nemrég voltam wc-n és már kopogtat piri, hogy a fene vinné el.... Mikor kitöröltem ilyen barnás nyálkás vmi volt a papíron.(BOCSI :oops: )
NEMIGAZ MOST SEM JÖTT ÖSSZE!!!!! Már nem is reménykedem. Mondjuk a hugomnak is így volt, hogy mikor babás lett akkor azt hitte megjön, de csak kis barnázás volt... De én nem vagyok ilyen szerencsés :cry: :cry: Pedig annyira hittem ebben a hónapban!

Kép
kissedi
 
 


Most nem tudok visszaolvasni, de itt egy ma délelőtti teszt. Nem volt ilyen erős, de így beerősödött. Az szerintetek hogy lehet? 10 percen belül kellett leolvasni, akkor is ott volt a csík, csak halványan, rá kb 2 órára így beerősödött.
A barnázás múlóban, próbálok pihenni. Hívtam a dokit, mondta, hogy mit szedjek be, duphastonom volt itthon, azt már tegnap óta szedem. Holnap megyek majd hozzá.
Mégis kérem a drukkokat, félek, hogy mi van/lesz.

Kép

Kép

Kép
ranita1979
 
 


ranita hatalmas drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Ranita! hát sztem ez totál pozi!!! remélem csak ijesztget a barnázás és ott a baba!!!! pihizz, szorítok nagyon.
remélem én is úgy járok mint a tesóm, hogy lesz baba, csak barnázok egy kicsit. persze nem szeretném úgy végezni mintő (neki a 10 héten elment :cry: )
És közben rátüsszentettem :) , hogy lesz baba.

Kép
kissedi
 
 


kissedi ugylegyen..!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Hát nagyon szeretném Nita. Ha most nem lesz, legalább mehetek átjárhatóságira jöv.hét szerdán, és kiderül mi van. Nem igaz, hogy nekem mindig mindenért meg kell szenvedni. :twisted: :cry:

Kép
kissedi
 
 


kissedi sajnos sokan vagyunk így!!!!!!!!de meglesz a gyümölcse hidd el!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Elhiszem Nita, de mennyi ideget kell még addig megenni????
na megyek eszek vmit az idegen kívül is :lol:

Kép
kissedi
 
 


jóétvágyat!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Ranita
Mennek a ddddrrrruukkkookkkk ++++++++++ :)
Remélem a doki is megerősíti.

Edi
Ez a pasi meg be***ja. Ilyet nem is mondhatna. Nekem is volt ilyen. Szerintem kell egy jó nagyot hazudni ilyenkor és kész. Én nem csinálnék ebből lelkiismereti problémát. Miaz, hogy nem vesz fel ha egyszer még szülni akarsz. :evil: :evil: Akkor mit mondana, ha az ő felesége lenne ilyen helyzetben???

Nyanya
Ez jól hangzik. Remélem össze is jött :) Mennek neked is a drukkok++++.

Kép

Kép
princzike
 
 


princzike és te hogy vagy? :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


lányok dm-be mennyiért lehet tesztet venni? :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


LH tesztet vagy HCG tesztet?

Kép

Kép
princzike
 
 


Princzike nekik is most van kisbaba, januárban született. Úgyhogy gondolom tudja milyen ha egy nő gyerekre vágyik és szülni akar. Hát majdnem mondtam neki szépeket. de várok visszajelzéseket más helyről, ami sztem jobb lenne, úgyhogy ha összejönne amásik egy percig sem gondolkodnék. egyébként egy kicsit füllentettem, hogy még nem akarok. Lehet hogy azért nem is jön össze, mert ilyeneket mondok? :roll: Már hülye vagyok mi? :?
Nita sztem egy tesz 6-700 körül lehet. én rossmannban vettem aszem legutóbb 700ért.

Kép
kissedi
 
 


hcg tesztet... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Én mondjuk ott már régen vettem, mert inkább gyógyszertárban veszek ilyeneket. De ha jól emlékszem olyan 5-600-tól egészen 1000 ft környékéig. Attól függ, hogy éppen milyen van nekik. Ha jól emlékszem, akkor mindig van vagy 2-3 féle.

Kép

Kép
princzike
 
 


köszike a segítséget!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Remélem sikerült. Bár nem tudom, hogy az árak még mindig ilyenek-é? :roll: Egy évvel ezelőtt vettem ott ilyeneket :)

Kép

Kép
princzike
 
 


remélem nem sok..mert 1000-nél többet nem akarok kiadni rá..... :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Edi
Ilyenre ne is gondolj, hogy azért nem jön össze mert ilyeneket mondasz egy b**kónak. CSak egy kicsit még várat magára. Lehet, hogy csak pár napot :)

Kép

Kép
princzike
 
 


edi princzinek igaza van...... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Hát lányok de jó lenne.
Olyan jó, hogy megismertelek itt titeket! Hiába vagyok szomorú, és tudom hogy nincs sok bízni valóm, de ti mindig lelket öntötök belém, mindig látok egy kis fényt a sötét alagút végén. Ha már minden elveszettnek tűnik, szomorú és sírós vagyok, ti felvidítotok, vagy csak pár kedves szóval vagy képpel színt, és mosolyt adtok!
Köszönöm nektek!!!Óh de érzelmes lettem :lol:

Kép
kissedi
 
 


Ranita!!! Nagyon jó ez a teszt!! Remélem, hogy sikerült Neked! A csík nem kerülhet csak úgy oda.... babának kell lennie! Gyere minél előbb a jó hírekkel!!!

Kép
judi79
 
 


kissedi jo olvasni ezeket a sorokat!!!!!
egyépként én is a lányoknak köszönhetem hogy talpra áltam a vetéléseim után!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Kissedi, igen fel a fejjel!! Sikerülnie kell Neked is, mert itt vagyunk, segítünk, drukkolunk!! Nézd meg, hogy már milyen sok kismamink van, pedig csak a tavasszal indult a topic!!! Úgyhogy itt mindenkinek kismaminak kell lennie!! Punktum!!! :)

Kép
judi79
 
 


judi helyes amit mondasz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


IGEN LÁNYOK!!!!

Kép
kissedi
 
 


Sziasztok!

Rég voltam bocsi, de mostanában apa nagyon sokat melózik. Kende meg nem igen alszik napközben és 100 %-os figyelmet akar magának (érthető) Volt olyan nap, hogy semmit nem aludt. Reggel képes 5-6 körül felkelni, délbe csak kb. fél max 1 órát aludni, és este 9-fél10 körül tudom letenni. Rendszerint elájulok vele együtt. Kissé ki vagyok fáradva. Nem tudom a gyereknek honnan van ennyi energiája.
A kis pocak meg pár napja nagyon sokat görcsöl, meg keményedik. Szedek rá magnéziumot, és olyankor jobb egy picit. Igyekszek sokat pihenni, feküdni már amennyit lehet Kende mellett. Így most nem igen ülök le a gép elé. Azért igyekszem visszaolvasni, meg írni is. De nem ígérem, hogy ma lesz az a nap!

Puszi Viri

Ranita: mit látok??????????? KIRÁLY!!!!!!!!!!!! Drukkkkk ezer, hogy minden okés legyen!!!!!!!

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Virág! örülök hogy jöttél. VIgyázz magadra és próbálj sokat pihizni, már amit tudsz. Puszi

Kép
kissedi
 
 


virág pihizz ám sokat!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Lányok most olyanokat olvastam hogy eszméletlen. Egy lánynak a hője leesett, barnázni kezdett és egészséges kislányt szült. Ranita itt a példa!!!! Ne tessék izgulni.
Most jut eszembe hogy jó lenne a hőmérőm ilyenkor. De már kidobtam. Majd holnap reggel kiderül, hogy mi az ábra.
http://babatervezok.otthona.net/szokatlan.shtml
Nézzétek meg, sztem nagyon érdekes

Kép
kissedi
 
 


Ranita: a barátnőm is vérzett pár napig, kapott duphastont és idén februárban szült. Úgyhogy drukkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!

Edi: most nézem te is nagy esélyes vagy ám!!!! Neked is millió drukk!

Jucc, Judy, Irdab: nektek is mennek a drukkok!

Meg a többieknek!

Na megyek, mert apa morcosan néz, mert nem pihizek.
Puszika...

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


érdekes tényleg...... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Ranita ez tuti pozitíííííííííííííííííííííív!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:
Nagyon drukkolok neked, hogy a doki is megerősítse.

Most megyek, le kell fektetnem Barnabást.

Virág jó hogy jöttél :D Nem semmi a fiad :roll: Hogy bírja?? Az enyém legalább két órát alszik ebéd után.
Puszi és próbálj pihizni.

Kép
nyanya77
 
 


nyanya veled miujság?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Ranita! Hm, ez nagyon érdekes. Nagyon-nagyon drukkolok h legyen ott egy babó! A teszt alapján tuti az lesz!!!

Edi! Nem elkeseredni! Jó nagyot füllenteni a leendő főnöknek, aztán majd most fog becsusszanni...

És különben is: mindenkihez jön a gólya, de egyszerre nem jöhet ennyi helyre. Hogy bírná ezt a nagy strapát??? Néha pihiznie is kell...

Virág! Pihizzél sokat! Nem tudom hogy bírják a gyerekek, de az enyém is ezerrel képes pörögni, én meg majd lefordulok már a székről.

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


pruci de rég voltál...... :shock: :wink:
mizu veletek?
jol mondod mindenkihez jöni fog a baba........ :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?