Sziasztok Lányok!
Először is ne haragudjatok, amiért csak most tudok írni, de mint Pici is írta, a hétvégére elutaztunk Villányba, most meg anyuéknál vagyunk, és itt nincs annyi időm gép elé ülni.
Szóval, a Villányi hétvége nagyon jól sikerült, állítom több bort ittam meg ez alatt a 2 nap alatt, mint egész eddigi életemben!
Szombaton este hívott anyum, hogy Dani belázasodott, és sajnos azóta is beteg szegényem. Minden este felmegy neki a láza és csúnyán köhög + folyik az orra. Ráadásul várom, hogy egyszercsak előjöjjenek azok az édes kis piros pöttyök rajta (és esetleg rajtam), ugyanis a szomszéd kisgyerek bárányhimlős és van esély rá, hogy akár Dani, akár én elkaptam! Sajnos én még nem voltam bárányhimlős, így nekem is van esélyem rá, és tudom, felnőtt korban nagyon rossz, de inkább most, mint esetleg ha már kismama leszek! Nem??
Egy szó - mint száz Lányok, gondolom ezek után megértitek, ha a mostani talit mi kihagynánk!! Gondolván a kisgyerekesekre és a kismamikra!! Még nem biztos, hogy elkaptuk, de ugye ennek 2 hét a lappangási ideje, így alattomosan fertőzhetünk amíg a pöttyök meg nem jelennek.
Apucink már Kínában van, szerencsére olyan szobát kért, ahol van internet, így MSN-en tudunk beszélni (azaz írogatni) néha egy kicsit. Érzem, hogy nagyon hosszú lesz ez a 2 hét nélküle, de valahogy majd csak kibírjuk. Ezt a hónapot így el is könyvelem ismét egy sikertelen hónapnak, hiszen a 17. ciklusnapomon leszek, mikor apa hazaér. Van esélyünk rá, hogy túl legyek a Pé-n, vagyis lecsússzunk róla.
Na, ennyit rólam/rólunk.
Picikém!
Nagyon drukkolok neked, hogy ne legyen semmi baj, és nem is lesz meglátod, mert erős az a kis pöttöm és kapaszkodik szépen!!!!
Gabi!
Neked pedig gratula a 6 hetes babóhoz! Vigyázz te is nagyon magadra!
Kicsit lemaradtam, kinek kell lassan pozitív tesztet hoznia???
Ne haragudjatok, hogy nem írok mindenkinek személyesen, és ha megint eltűnök egy kis időre, de itt anyuéknál, azért nem ülhetek naphosszat a gép elött!
Hiányoztok nagyon!
Mindenki vigyázzon magára!
Pusz! És jövök, amint tudok!!