Új privát üzeneted érkezett!

Ja és ma vagyunk fél évesek!Benyomtunk két jégkockányi barackot!
Jelentem ízlett! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Mamacka: boldog féléves szülinapot Andorkának!!! Nagyon édesek vagytok! Milyen sok egymásra hasonlító pasi:lol: :lol:

Cory: de jó hogy így benyújtják az igényt. Na és mikorra tervezitek négyeskét?

Rólunk: úgy terveztem, a hétvégén felmegyek a barátnőmékhez kikapcsolódni! Elmúlt egy éve hogy nem voltam sehol család nélkül, gondoltam most bevállalom! De hát ember tervez......... Fannika is beteg, én is, a barátnőm sem ér rá hétvégén, így maradok itthon! :cry: A fene se bánja, csak Fannikám ne lenne beteg.
Lányok pörgessük fel már ezt a topikot! Utoljára akkor pörgött mikor talit szerveztetek. Azóta szét vagytok csúszva!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Nekem hiányzik hogy tudjak többet rólatok! Tudom én könnyebben beszélek, mert még nem mentem vissza dolgozni, így akár napközben is tudnék írni! :wink: Szóval kérlek Titeket, legalább hetente 1-szer az elveszett báránykák is adjanak életjelet magukról!!!
Vendég
 


Nagyon köszönöm, h írtatok! Cory, külön! Tényleg szuper jól megfogalmaztad!

Angi, Ági, nagyon köszönöm a priviket is, írok is majd, ígérem!

Jól vagyunk, szokunk. Én náthásan, szegény kicsikét tiszta fertőben fogadtuk. Másfél hétig ugye Boti volt beteg, íppen, ahogy hazaértünk a kórházból.

Csajszi szépen hízik, már 60 dkg-nál jár két hét alatt. :lol: Kezd kerekedni.
Botika egyelőre úgy tűnik, szereti. Neki csak magával a szituval vannak gondjai. Főleg mikor még bizonyos családtagokat is figyelmeztetni kell,h ne a kicsit nézzék már órákig és zengjenek dicshimnuszt a "nagy" feje fölött, hanem előbb őt üdvözöljék és beszélgessenek vele. Egyelőre még sokat tudok /tudunk vele külön is menni, ilyenkor mindig feltöltődik. A mai után így üdvözölte Emmát: szia drága tesókám. :lol: Meg már mondta, mikor a kicsi nélkül indultunk el, h vigyük őt is magunkkal megmutatni. Ilyenekből mindig erőt kapok és azt érzem nem olyan gáz a helyzet.

Lidke, amúgy épp ezt érzem, pedig egyértelmű véleményünk, h legyen tesója: hogy biztos jót tettünk-e vele Botinak? De neki tényleg nagyon kell, tudom! Szüléstörit már megírom vmikor, bár sajnos nem tudtam még annyira sem megélni, mint Botival, csak sodródtam és átéltem. :( (de tényleg nincs bennem keserűség) Vonalzót is gyártok mindjárt :)

Képek:


Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_
 
 

 
 

Anita: nálunk sokat lendített az ügyön az is, mikor a kicsi már rámosolygott a nagyra.
Illetve nálunk még az is bejött nagyon, ha a kicsit leszidtam. Pl belekapott a nyakláncomba, vagy meghúzta a hajamat.... A kicsi még nem érti, a nagy meg teljesen elvarázsolódik attól, hogy nem mindig csak ő a rossz.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Anita, nagyon szép a kiscsajod. :) És ügyes vagy, csak így tovább. :)
Nekem kétségem sincs affelől, hogy mit jelent egy tesó. De biztos azért, mert nekem jó a tapasztalatom. :)
Van, aki azt mondja, bárcsak egyedül lett volna......... :?

Angi, mi van veled??????????? Úgy eltűntél, mesélj már magatokról. Bölcsi? Ovi? Egyébként???

Cory, jegyzetelem a tippeket. :wink:
Vendég
 


Sziasztok.

Eszti,
köszi, jól vagyunk. Sokat vagyunk lent, ebben a szép őszi időben. Meg van 2 fix programunk is minden héten. Szóval semmi extra. Ovi elvileg februártól.
Ti most mentek a műtétre? Melyik kórházban lesztek?
Anita,
olyan szép ez a kiscsaj. A 2. képen az a szájtartás: :D :D :D
Szuper, hogy Boti így ragaszkodik a hugihoz. Szerintem később, sokkal nagyobb korkülönbséggel nehezebb lett volna. Szóval szerintem jókor jött Emma. :) Ja és Boti milyen nagy már! :shock: :)
Mamacka,
helyesek a fiaid!!
Boscó,
jobbulást Fannikának!

Most megyek vasalni. Puszi csajok.
angi79
 
 


sziasztok

bocsi, hogy eltüntem. Olvasok, de írni semmi erőm és kedvem se sok.
Sajnos semmi jó hírek nincsenek anyósom állapota felől, 26-a óta megint az intenzíven van. Átesett egy újabb műtéten, mert az egyik varrat elengedett, széklet kerűlt a hasüregbe, ami vérmérgezést és hashártyagyulladást okozott. Szerdán már sikerűlt levenni a lélegeztetőgépről, de pénteken elkezdett hányni, visszajött a tápszer. Péntektől hétfőig a doki semmi vizsgálatot nem volt képes elvégezni (se egy ct, se egy röntgen). Végűl tegnap este meg ct-ték, és kiderűlt, hogy nincs bélműködés. Most eljutottunk oda, hogy délután megint felnyitják a hasisebet. Ma már láza is volt.

Lidke, Vokeszti:nektek külön köszönöm, az eddigi segítséget nagyon jól esett.
puszilok mindenkit, és remélem hamarosan már sokkal jobb kedvel tudok írni.

Kép

Kép
pgyöngyi
 
 


Gyöngyi nagyon sajnálom... :(

Angi
Köszönjük! :)

Anita
Örülök, hogy jobban vagy és alakul a helyzet!
Gyönyörűek a gyerekek! :)

Bosco
Köszönjük!

Még pár őszi kép...

Legényekkel
Kép
Pancsi
Kép

Kirándulás
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

A szüret eredménye
Kép Kép Kép Kép Kép

Fürde dobozban apával
Kép Kép

Andor bebújt a pelenkázó alá.
Kép

Elkezdtük a hozzátáplálást!
Jobban megy mint Áronnal.
Kép Kép

Sült tiramisu, vagy kenyérpuding! NAgyon fini lett!
Kép Kép

Kötöttem egy koszorút
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Tesókérdés:
Szerintem az a kitolás ha egy gyereknek nem lesz tesója.. (persze ha nem lehet az más tészta) pótolhatatlan élménnyel, tapasztalattal lesz szegényebb. Egymástól rengeteget tanulnak és nagyon sok szeretetet biztonságot adnak egymásnak. Megtanulnak lemondani a másik javára osztozkodni, sokat fejlődnek a szeretetben önzetlenségben.


Cory
Igen?
És mikorra teljesítitek a megrendelést?
Mi is négy gyerkőcöt szeretnénk és egyenlőre ez a két éves tempó is megfelel. :)

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Gyöngyi,
ezek tényleg nem jó hírek... Drukk anyósnak, hogy végre minden rendben legyen! Nektek pedig sok-sok erőt és kitartást!
angi79
 
 


Angi, vééééégre! :) Akkor ezek szerint jól vagytok. Azért jöhetnél majd bővebben is. Munkába visszamész? Vagy keresel már mást?

Gyöngyi, :( sajnálom, ez nem hangzik valami jól. Drukk tovább!

Marcsi, nem semmi vállalkozás!! (4 gyerkőc) Én eddig minden évben szárítottam csipkebogyót, idén sajnos nem jutottunk el a lelőhelyre (Pilis). Pedig imádom a csipkebogyó teát.

Elvileg csütörtökön lenne a műtét, de még mindig nem biztos, mert a tegnapi vérvételen magas lett a fehérvérsejtszáma, ami valami fertőzésre utal. Múlt héten még taknyos volt (mint hónapok óta folyamatosan), de már teljesen elmúlt, az altatóorvos is mondta, hogy jól van. Holnap újabb vérvétel, ami kimutatja, hogy vírus, vagy baktérium, és holnap dől el, hogy műtik-e vagy sem. :(
Nem ecsetelem, hogy már kivagyok, ugyanis két hete erre készülünk, direkt nem ment bölcsibe, az egész család be van fogva a vigyázásba, és ha most kiderül, hogy mégse lehet.......áááááááá. Kivagyok. Meg elég sokat melózok is, negyed hétre járok már két hete, hogy hamar tudjak hazajönni Bencéhez.

:(
Vendég
 


Sziasztok!

Eszti!
Drukk, hogy mehessen a műtét! Megértelek teljesen.
Én 5.30ra járok azért, hogy Hannával lehessek.... Néha húzós. :D
Írj majd, hogy mi volt!

Anita!
Örülök, hogy alakul a dolog!!! :D:D Szépen hízik a kiscsaj! :D:D
Szépek vagytok! :)

Mamac!
Háát, nem biztos, hogy minden esetben jó egy testvér ám. A nagy átlag igen, így éli meg és tényleg sokat segít, de vannak esetek, ahol pont az ellentétét hozza ki az emberből egy testvér. Akár apámat, akár a páromat nézem. Ő nekik nem volt segítség a testvér. Inkább még nagyobb hiányérzetet váltott ki náluk. Néha én sem örültem annak, hogy van tesóm és nem azért tanultam meg osztozkodni, mert volt bátyám. És igen, szeretem a bátyámat, de a barátaimmal bensőségesebb a viszonyom, mint vele valaha volt. Nem hiszem, hogy mindenképp kitolás az, ha valaki testvér nélkül nő fel. Lehet, hogy ő neki más előnye származik abból, hogy egyke.
A másik részen meg ott a szülő is, akinek fel kell nevelni a gyerekeket. Kell hozzá sok sok türelem és még több IDŐ. A pénzről már ne is beszéljek. Ha nincsen időd a gyerekeidre azért, hogy kaját tudj adni nekik, akkor inkább legyen 1 gyereked, de azzal tudj elég időt eltölteni. De az se megoldás, hogy idegesen vagy velük, mert kevés az időd/pénzed.
De ugye ez is csak egy része az egésznek :D Kinek mi a jó. :D:D

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


Gyöngyi!
Sok-sok erőt nektek! +++++++++++++++ és neki!

Anita!
Tényleg! Ezt akartam mondani végig, hogy Zazinál is ez vált be, hogy jól leszidtam Szofit és már-már a védelmére kelt! Pl. hogy ne nyafizzon, mert Zazi nem tud aludni, vagy hogy várjon egy kicsit, mert Zazi mindig vár, amikor vele vagyok! Szóval szándékos kifacsart kontrasztokat használtam! Ez nagyon jól sült el!

Boscó! Én benne vagyok! ;)

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
~melitta~
 
 


Én sem egy jó testvérrel büszkélkedhetek, sajnos... de ez nem a mi hibánk. Szerintem az, hogy milyenek a testvérek, mennyire szeretik egymást 99%-ban a szülőkön múlik.
Ennek ellenére úgy gondolom, hogy az egyik legjobb amit a gyerekeinknek adhatunk az a testvér! :)
Persze a házaspárnak fel kell tudni mérnie, hogy mennyi gyereket tudnak válalni, de itt a hangsúly nem az anyagiakon van elsősorban. Túlzásnak érzem amikor ezt annyira hangoztatják. Hiszen ahol jut egy szájnak ott jut mégegynek is. Persze később nehezebb stb. De a később sokféleképpen alakulhat. (és ha megfigyeljük nem azok a családok nevelnek több gyereket akik megtehetik)
Nem sok jó példát láttam (tulajdonképpen csak egyet) ahol csak egy gyereket neveltek. De persze lehet azt is nagyon jól csinálni. Egy barátnőm két egykét is felnevelt (ill a második még folyamatban) ugyanis 19 év van a lányok között. No ők remek példa. Viszont szerintem bizonyos szempontból sokkal nehezebb egy gyereket nevelni, hiszen a szülőnek a testvért is pótolnia kell. Én már alig várom, hogy eljátszanak egyedül. ...nem azért mert teher vagy le akarom rázni, de egyszerűen sokkal több a játékigénye mint amit én ki tudok elégíteni.

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Eszti
Én most a Mátrában és a Pilisben is szedtem! De még nem késtél ám le semmirről!
Még vár rám egy adag lekvárnak való, egyik nap nekiveselkedek, nem is annyira macerás mint hittem. A keményeket gondoltam megpucolom főzés előtt, ugyanis olvastam, hogy van akik így készítik... hááááát azok nagyon unatkozhatnak, vagy valami terápiás jelleggel művelik a dolgot, kb a nyolcadik szemnél adtam fel! :lol: :lol: :lol: egyszerűen megfőztem vízzel és almával, majd átpaszíroztam. Sajnos az egyik adag kicsit lekozmált. :(

Én a somot is nagyon szeretem, de azt idén nem találtunk. A kökényből viszont jó adagot szüreteltem. Lett belőle lekvár meg szörp is.

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Jaj és most látom...
Megjelent a bélyegem a postán, már lehet kapni:
http://www.posta.hu/object.f3e09a5e-c4f ... a24536.ivy

Gyerekeknek szánt megszemélyesített.
Kép


a Braille-t sajnos viszont nem én nyertem... :cry:
Az ilyen lett volna:
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Mamacka: 3-4 év múlva szeretnénk Négyeskét. Én fizikailag nem bírtam volna ugyanebben a tempóban kihordani még egy negyediket is. Egyszerűen a szervezetem lázongott ellene.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Eszti sms-e:

"Túl vagyunk a nehezén. Minden ok. Hatalmas volt a mandulája. Most alszik. Szerencsére én is kaptam ágyat és itt mindenki nagyon kedves. Puszi mindenkinek."

Innen is gyors gyógyulást Bencének!

Mamac, szépek vagytok! Jó így a hajad! :)

Angi, de jó,h jöttél, de jöhetnél bővebben is. Csajról kép? Olgóék jól vannak?

Anita
Kép
Kép
_anita_
 
 


Anita,
Lidiről nem készült mostanában kép. :shock:
Olgoékhoz kedden megyünk és Lidi már nagyon várja, hogy láthassa Emma babát és Henit. Na majd ott készítek képeket!
Nálatok mi ujs? Szopik? Alvás? Sebed fáj még?

Eszti,
itt is gyógyulást Benyódnak!
angi79
 
 


Eszti!!!Gyógyulást Benyónak! Nektek sok erőt, kitartást!

Anita: hihetetlen mennyire gyönyörű a kis Emma baba! És nagyon örülök hogy Botival jól alakulnak a dolgok!!! :wink: Te jól vagy?

Mamacka: szépek a munkáid!

Vokeszti: hú le a kalappal a koránkelők előtt! Én ált.-ban akkor szoktam még visszafeküdni a hajnali pisilés után :lol: :wink: Testvér ügyben én néha így, néha úgy érzek :lol: Szóval érted :wink: :wink: Majd hétvégén írok pü-t, addig gyűjts megrendelést. :lol:

Angi: köszi! Már jól van Babucim, "csak" az utolsó két foga gyötri! Ma elvittük a dokihoz, nem talált semmi mást.Fanniról sem készült kép mostanában! :cry:

Pgyönygyi: kívánok nagyon nagyon jó egészséget anyyósodnak!!!Nektek pedig sok erőt az ápolgatáshoz!!!
Vendég
 


Eszti: Benyónak gyors regenerálódást! :)

Testvérkérdésről én azt gondolom, hogy persze, jó ha van, de az egykeségről azt gondolom, hogy lehet testvérekből is egykét nevelni, és egyedüli gyerekből is lehet nem egykét, ha az egyke szó negatív vonzatára gondolunk. Szerintem egyik sem jobb vagy rosszabb a másiknál, egyszerűen más élethelyzet és kész.
Szerintem ahol több gyerek van, ott egyszerűbb konfliktuskezelést tanulni, meg toleranciát, de ez nem kizárt egykeként sem. Az meg nincs borítékolva előre, hogy jól ellesznek együtt.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Sziasztok!!

Én is megvagyok, de az utóbbi két hetem nagyon sűrű volt, minden nap volt programom, valami miatt mindig rohannom kellett.....

És: jövő hétfőn NYITOK!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D


Mammacka, csodásak a képek!!!

Anita, nagyon jól csinálod a kétygerekescsaládanyaságot!!!
csak így tovább!!!
és Emma nagyon szép!!! :D :D :D

Eszti, Benyónak nagyon sok gyógypuszit a kis mandulája helyére!!!
Biztos hamar felépül. :)


Olivérnek is középfülgyuszija van :?


Gyöngyi, drukk anyósnak továbbra is!!!


puszi mindnekinek!!!!
vas
 
 


Még egy gyors kérés:
szavazaztok kégyszi Magosi Beára:
http://www.nyugat.hu/tartalom/cikk/karn ... azat_donto

KÖszi!!!! :D :D :D :D :D :D
vas
 
 


[csajok, ma voltam kilépni Pesten a volt munkahelyemről, de annyira bunkók voltak, hoyg nem voltak képesek kifizetni a gyed alatti szaabiimat.
Mondván, hogy igen, az jár nekem, de ők úgy gondolták, hoyg mégse fizetik ki. :roll: :evil:

Úgyhogy mehetek a munkaügyi bíróságra. :roll:
Ági, neked meddig tartott a per, amit az exfőnököd nyakába varrtál?
És ha megítélik nekem a zsozsót, akkor a perköltség is őket terheli, ugye????
vas
 
 


Ildi: Nekem elég sokáig tartott a per. 2005. év végén kezdődött, és 2007. nyarán lett vége, de még utánna sokáig nem fizetett. Igen, ha megnyered a pert, mindent az alperes fizet, azaz a munkahelyed! Kérdezz rá egy jó munkaügyis ügyvédre, ( ha gondolod adhatok telcsiszámot :lol: ) Ha sok pézről van szó, megéri néha elblattyogni a bíróságra :lol: Nem tudom mennyi összegről van szó, de ami jár, az jár. Én sem a pénz miatt csináltam végig hidd el, hanem hogy "nekem legyen igazam" :lol: mert megkaptam, hogy a "kismamákat nem védik már úgy a törvények" Naná hogy védik! :lol:
Vendég
 


Ejnye-bejnye, irgum-burgum....., én, aki dolgozom hamarabb írok, mint azok, akik "csak" otthon vannak :D:D
Aktiválódjunk hölgyeim :)

Nálunk:
Hanna siekeresen elkapott vaalmi xart a bölcsiben. Péntektől tegnapig lázas volt. Volt 39,7 is... ilyen magas nem volt még neki. Olyan kis édes volt. Nem aludt még el soha úgy az ölemben, hogy nem szopizott... hát, most ez is megtörtént. Hozzámbújt és elaludt... kicsi manó. :)

Ildi!
Olivér hogy van?

Ne hagyd magad! Nincsen igazuk!!!! Azt is megcsinálhatják, hogy kiadják a szabidat és adnak addig fizut, van választási lehetőségük :lol: Menjenek a picsába! Mit mondtak arra, hogy bíroságra mész?

Gratu az üzlet beindításához! Nagyon jó a weboldal! :) Majd küldök hozzád gödöllői ismerősöket :)


Eszti!
Hogy vagytok? Bence hogy viselte? Írj egy kicsit!!!

Anita!
Nálatok hogy alakul a dolog?

Boscó!
Sorry, reagálok majd, ha egyszer utolérem magam hihi :D:D


Puszi nektek

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


Sziasztok!
OLGO vagyok. :D

Anita szeretettel gratulálok kis Emma érkezéséhez!!! Nagyon sok boldogságot kívánok Nektek!!!


Mi jól vagyunk. Emma nagyon cuki,nyugis,alvós baba.
Az éjszakát is szépen átaludja. 11-éjfél körül eszik aztán reggel 8-9 között ébred. Ez már 3-4 hete így van.
Ügyesen szopizik,majdnem megduplázta a súlyát. 2910-el született,2700-el hoztuk haza most pedig 5200gr!


Szobatiszta lett a nyáron, mostmár éjjel sincs rajta pelus. Szépen beszél. Van egy képzelt haverja:Loli. Egyfolytában beleszövi a mondataiba. Védőnő szerint a képzelt haver jó mert azt jelzi élénk a fantáziája és később imádni fog regényeket olvasni…
Nem tudom…nekem kicsit parás ez a képzelt haver dolog…bár sok mindenkit kérdeztem ismerősi körben és kiderült többüknek volt képzelt haverja gyerekként…
Heni imádja a tesót. Ő amúgy is babázós,így minden baba és maci megvan szoptatva,büfiztetve nálunk…
Elkezdtem írni kis aranyköpéseit,mert néha olyan édeseket mond.
A legutóbb fürdött a kádban az egyik szövet babájával. A fürcsi végén kicsavartam a vizet a babából..aztán venném ki a vízből Henit,ő meg kérdezi: anyu,most a Henit is kicsavarod?


Angi
Képeket köszi,kicsinyítek én is. Heni is csak félórát aludt. Nagyon jó,hogy itt voltatok.

Mamacka
Nagyon szépek a képeitek. Jól megnőttek a fiuk.
holka
 
 


Kép

Kép

Kép
holka
 
 


a szobatisztaság az már Hencire vonatkozik :lol:
holka
 
 


cső :D :D :D

Ági, köszi az infókat :D , meg lesznek szorongatva :evil:
Eszter, nem is hagyom magam....
tényleg menjenek a pi...-ba 8)

de már egy ismerősünk közbelépett, majd meglátjuk milyen eredménnyel :wink:

Hannának is jobbulást, Olivér már jól van, már nem fáj a füle, de még nem 100%-os neki, a héten még itthon marad.

Olgo , nagyon helyesek a csajok :D
Natasa azt mondat, ahol Heni puszilgatja Emmát, hogy "bohóc", (szerintem a feje fölött lógó bébijáték miatt), viszont ahol Emma egydül van, arra már azt mondta, hogy "aranyos a baba"

mennem kel, balhéznak a kölkek
vas
 
 


Sziasztok!

Ildi,
gratulálok a szalonhoz. Nagyon szép lett. :) Jobbulást Olivérnek!
Az exmunkahelyed meg: :twisted:
Vok,
jobbulást Hannának! Szegényke...
Olgo,
ok-ok, ráér ám. :)
Anita,
hogy vagytok?

Tegnap voltunk Heninél és Emmánál. Én még ilyen nyugis babát nem láttam. Hihetetlen volt, hogy felébredt és egyáltalán nem reklamált kajáért. És olyan cukin mosolygott.
A 2 nagy pedig jól eljátszott, kisebb vitákat leszámítva. :D

Ti milyen karácsonyi ajándékokban gondolkoztok a gyerekeknek?
angi79
 
 


Angi, semmi hepaj karácsonyra. A sok játéktól úgyis csak sokkolódik, így mindenkitől egy ajándék lesz. :) Tőlünk is.
Én találtam most neki egy komplett pénztárgépet, pénzzel, zöldségekkel, kosárral. Imádja ezeket, állandóan pénzeket gyártok papírból és a telefon szokott lenni a vonalkódleolvasó. :)
Meg persze bankkártyával fizet.
Ez már a következő generáció..... :)

Szóval én ilyet néztem neki. Mikulásra egy szivacslabdát kap, ütőkkel, mert ezt is imádja. Egyelőre még csak szivacslabdánk van, és a kis könyveivel szoktuk ütni. :wink:

Anyuéktól még a Thomas pályához fog kapni egy új mozdonyt, Percyt, ő a kedvenc, mert azzal is nagyon sokat játszik. :wink:

De ezzel nem biztos, hogy kisegítettelek a lányodat illetően. :wink:

Mi jól vagyunk, a műtét jól sikerült, és az műtét napját kivéve nagyon jól van. Hatalmas volt a mandulája, azóta nincs szuszogás és szájon át levegővétel. Hatalmas változás. :)
És ha a füle sem fog többször begyulladni, akkor mindenképpen megérte.
Az altatásból nagyon rosszul ébredt, de aztán vissza is aludt, pont mint Lylyéknél. De utána már nyugodt volt, és egy percig sem panaszkodott, hogy fájna valahol.
Másnap már reggel azon kellett ügyködnöm, hogy ne bukfencezzen...de komolyan. Nagyon gyorsan regenerálódott. :)

Holnap kontroll, és jövő héten már mehet bölcsibe, 3 hét után. :wink:

Mi jól vagyunk, készülünk lassan az ünnepekre, szeretnék ünnepi illatokat, fényeket varázsolni.

Írjatok ti is.

Olgo, nagyon édesek a lányok!! :)

Anita, te is tegyél képeket!!!!!
Vendég
 


Szia Olgo! Gratulálok a csajokhoz!!! nagyon édesek! És milyen ügyesek mindketten!!!

Vokeszti: Hannának jobbulást kívánok!!! Oké, mérem a reakcióidődet! :lol: Tudod ez csak vicc volt! Én tök jól éreztem magam mindenesetre hétfőn és kedden :wink: :wink: :wink: Nagyon rám fért már!!! Viszont ami itthon várt, elég lesúlytó volt. A sógórnőm idegösszeroppanása az egész családot kikészítette. Én meg hülye fejemmel jókedvűen megbántottam mindenkit, mert csak annyit mondtam, hogy szívesen megfonom neki jó erősre a kötelet :roll: Tudom morbid, de az is, amilyen a hülye sógórnőm! (na ezt lehet megint jobb lett volna nem ide kiírni) De annyira elegem van, hogy még egy hétig sem tart a feltöltődésem! :lol: Ja, és még valami, angolt akarok tanulni, te mint nagy nyelvszakértő légyszi írj már véleményt hogy fogjak hozzá :lol: milyen módszerrel?

Ildi: Remélem sikerül minden úgy ahogy eltervezted! Nagyon szép lett a szalonod! Jó munkát, és soksok vendéget kívánok!!!! Olivérnek jobbulást!!!

Esztipeszti: örülök hogy Bence ilyen hamar meggyógyult!!Szupi ajándékokat tervezel! Én is egy frankó pénztárgépen gondolkodom karácsonyra.(vérbeli kereskedő mire is gondolhatna másra :lol: ) A mikulás a fakopáncsból hoz dolgokat! De nálunk nincs még letisztázva mi lesz. Az ünnepi hangulat szerintem az idén nálunk gy kicsit másabb lesz mint ahogy én szeretném :cry:

Bartika: remélem mindannyian jól vagytok!!!

Vanillka: olyan rég írtál már Te is magatokról! Please. :lol:
Vendég
 


Olgo:
Patríciának képzeletbeli állatai voltak pár évig, nagyon jól elvolt velük és nekem is mesélt, hogy épp mit csinálnak... :roll:
aztán kinőtte és nem vettem eddig észre, hogy gond lenne a csajjal :lol: 8)
biztos így vezetik le a gyerekek a problémájukat, szerintem ezzel nincs semmi gond!
lehet, hogy én is keresek egy ilyen havert, néha elkéne... :D :wink:

bocsi, most csak ennyi...

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd
 
 


Boscó: Én a héten vettem Aliz névnapjára olyan pénztárgépet, mint amiről Eszti írt. Az Auchanban kaptam, 2.690,- ért.
Itt meg tudod nézni az 5. oldalon:
http://www.auchan.hu/katalogus/Main.php ... 1&MagNo=48
Mikor egyszer Tündééknél voltunk, ott tetszett meg a csajszinak, szinte végig azzal játszott :)

Eszti: Szuper, hogy Bence túl van a nehezén :) Remélem a mai kontrollról csupa jó hírekkel jöttök haza!

Tünde: Sulit hogy bírod?

Ildikó: Itt is gratula a kozmetikához :wink: Még mindig tetszik :)

Olgó, Mamacka: Szépek a kicsik és a nagyok is :)

Mi jól vagyunk, betegségek eddig elkerültek mindenkit (KOPP-KOPP!!!), készülünk az ünnepekre, egyelőre gyűjtöm az ötleteket, úgyhogy írjatok :)

Most tőlem is csak ennyi, bocsi :oops:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka
 
 


Alíz, Lizi!

Boldog névnapot nektek! :D



Este talán jövök bővebben is.

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske
 
 


Alíznak meg Lizinek rettentő boldog névnapot!!!


Kép
vas
 
 


Alíz, Liza,
boldog névnapot Nektek!
Kép
angi79
 
 


Boldog névnapot a két Alízunknak! :)

Na, és végül persze Duplo lett a kariajándék, mert ebből még csak kevés van, viszont egyre jobban szereti. :)

Ez lett, csak nem ennyiért. :wink: (olcsóbbért természetesen...)

http://www.legomarkabolt.hu/index.php?o ... s=7&n=4988
Vendég
 


Eszti,
a duplo nálunk is nagy sláger (bizonyos időszakonként). Ez tök jó, amit kinéztetek. :)
Lidi azt mondta egyébként, hogy ő babakocsit kér. Mondtam neki, hogy de már van neki. Erre ő: de az nyári és neki téli kell. Na, jó, de milyen a téli kicsim? Lidi: hát hideg, anya. :D

Pénztárgépe van, egyszer kapta valakitől. De lehet, hogy kap hozzá fából vagy műanyagból gyümölcsöket, tojást, zöldséget.

Van valakinek Moon Sand gyurmája? Vélemény?

angi79
 
 


Alíz és Lizi!
Mi is kívánunk nagyon nagyon sok boldog névnapot Nektek!!! :lol:
Vendég
 


sziasztok

Alizoknak boldog névnapot tőlünk is :)

Angi: nekünk van ilyen gyurma-homokunk, de akkora koszt csinál vele a Lili, hogy szigorúan csak velem formázhat (még így is porszívózok utána) :wink: , de lehet, hogy a Te lányodnak jobb a kézügyessége :)

Kép

Kép
pgyöngyi
 
 


Az Alíz persze hosszú i akart lenni, csak már fáradt vagyok bocsi :)

Kép

Kép
pgyöngyi
 
 


Köszi mindenkinek :)

Gyöngyi: nem fogod elhinni, de az Aliz rövid i-vel hivatalos elvileg. Nem tudom, Valiéknál hogy van anyakönyvezve, de Lizi rövid i-vel, és az utónévkönyvben nem is találtam meg hosszúval.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Cory, a naptárban meg nálunk mindenhol hosszú í-vel van. :wink:
Vendég
 


Alíznak, Lizának nagyon boldog névnapot!!!!!!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd
 
 


Mi is nagyon sok boldogságot kívánunk a két leányzónak névnapjuk alkalmából!

Anita
Kép
Kép
_anita_
 
 


Nagyon szépen köszönjük a köszöntéseket :)
Bocsi, hogy csak most reagálok, de hétvégén nem voltunk itthon, a péntek délután/este meg elment a köszöntéssel. Jelentem, nagyon bejött a pénztárgép, imádja, még egyedül is elvan vele, ami igen nagy szó.

Cory, Gyöngyi: A mi Alizunk is rövid i-s, így hivatalos (utónévkönyv) , nem is anyakönyvezik máshogyan, ettől függetlenül szinte mindenhol hosszú í-vel látom leírva.

Vali

KépKép

KépKép
vanillka
 
 


sziasztok

Na tisztázódott ez a i-í betűs dolog :), eszembe jutott a "ha hallgattál volna,bölcs maradtál volna "mondás :)

Köszönjük szépen a sok drukkot,meg volt a hatása. Anyósom egyre jobban van, már lekerűlt az intenzívről is, viszont hétvégére megint haza akarják küldeni :shock:

Edit, kérted a múltkor, kicsit megkésve, de itt van :) :

ez egy 21 hetes pocak

Kép

Kép

Kép
pgyöngyi
 
 


Gyöngyi, szép nagy pocak :D :D :D
vas
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?