Sziasztok!
Tegnap óta még csak most jutottam gépközelbe.
Marci baba, isten hozott! Jó egészséget és sok boldogságot kívánok az egész családnak! Szép formás baba lett!
Olga, két antibiotikum??? Hát ilyet még nem is hallottam!
Köhög, rekedt.... nálunk ilyenkor jön a krupp...remélem ti megússzátok!
Jaimee, lépeget Réka? Azta, de édes lehet! Gratula neki! Lassan akkor te is szaladgálhatsz utána
Anikó, hátha nem lesz több egy náthánál. Bár az is pont elég. Emlékszem nálunk is volt egy időszak, amikor már el sem tettem a porszívót, mert állandóan orrszívás volt.
Balwin, de jó, hogy kezd elmúlni az émelygés! Akkor most már fitt leszel és fürge:))) Klassz lehet a cipi!
BBJ, Te már megint kincseket találtál! Ilyenkor bánom, hogy nincs egy lányom, milyen fajinul lehetne öltöztetni! Csajokra mindig jobb cuccok vannak!
Niki, engem is érdekel a homeós történeted!
Szami, elárulod nekem, hogy lehet bálozás után még kirándulni menni? Én egy-egy "ferde" éjszakát napokig pihenek ki! Kirándulni tuti nem tudnék menni ilyenkor! Jól bírod:)))
Rami, mikor kezditek a bölcsit, és Te mikor mész dolgozni? Bocsi, kicsit lemaradtam...
Szilbee, ez aztán tökéletes szülinapi ajándék! Ennél jobbat én sem tudnék elképzelni. Tudod, én is Thai masszázst ajándékoztam a férjemnek tavaly karácsonyra. Nagyon dicsérte, biztos jó lesz neked is! És tényleg, azt hiszem, ezek a dolgok már nagyon kellenek neked! Remélem jól feltöltődsz vele egy időre!
Apa....hát ez az, hogy igazából lett volna munkája. Csak van két ígéretféléje januárra. De az nem tuti, csak valószínű. És ő úgy döntött, ebben az évben már el lesz itthon. Ja, és hát próbáltuk megbeszélni, de semmi nem volt jó, amit én mondtam, így feladtam, döntse el ő.
És Judit, oké, megértem, több, mint két éve csinálja. De én is dolgozom két éve, közben viszem-hozom a gyereket, edzés, kupák, néha élő halott vagyok. Szal engem ki ért meg? Na, mindegy. Majd lesz valahogy.