Új privát üzeneted érkezett!

Tényleg tali szombaton hány órára menjünk?
Vendég

Én nem tűntem el, próbálom feleleveníteni a kötéstudományom, mert 3 négyzet hiányzik a takaróhoz :wink:
10-et vagy 11-et beszéltünk meg, ha jól tudom.
Nekem a 11 szimpatikusabb, de mindegy :roll:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Na lányok megjöttem :lol: :lol: :lol: :lol:

A doki nagyon örült és kb. 6 hetes terhes vagyok a vizsgálat szerint. Jövő hét kedden megyek uh-ra 11-re és FEMIBION-t kell szedenem. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
minimano74

Én is vagyok,csak egy csomó pénzt hoztak befizetni,azt számoltam :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Gratulálok Neked Gabi!
Örülök, hogy minden rendben.
De, ha most nem csinált UH-t, honnét tudja?

Bocsi a kérdésért. :roll: :shock:

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Én is akartam venni Femibiont.
De nem volt, holnapra hoznak majd :shock: :shock: :shock: :shock:

picimami

Hát kézzel megvizságált és akkor mondta, hogy ez még nagyon korai terhesség kb. 6 hetes.

Hát én vettem de nem olcsó 3.200.- ft volt :roll:

Kép
Kép
minimano74

Gabi!!

Gratula!!!! :D :D

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Gabi!
Értem.
Gondolom várod már nagyon az UH-t.
Neked már biztos lesz majd szívhang is.

Hány szemes kerül annyibe?

picimami

30 szemes és azt mondta a doki hogy 1-2 szem naponta, de a dobozon az van hogy csak napi egyet szedjek. Szerinttek a napi 1-2 azt jelenti, hogy vehetek egyet is be naponta, ugye?? :roll:

Kép
Kép
minimano74

Pici! Tapintással is megtudják állapítani!

Na lányok jók legyetek megyek haza.

Pusszancs!!!

Kép
Kép
minimano74

Gabi!
Akkor tényleg jó drága!
Azt hittem 60 szemes kerül annyiba.
Szerintem csak 1 szem is elég belőle.
Jó pihenést neked.
Téged nem kínoz émelygés? :shock: :shock: :shock:

picimami

Érdekes,hogy ilyenkor képes kézzel megvizsgálni!!! :shock: :shock:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Gabi, örülök, hogy minden rendben, és várjuk nagyon az uh-t is:)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Törpiri!
Nekem is fura.
Én úgy tudom veszélyes lehet.
Nekem mindíg mondták ne engedjem meg, hisz kárt tehet.
És nem is akart úgy megvizsgálni még eddig, csak UH volt.

picimami

Sissi!
Örülök, hogy apa nem aludt el tegnap este :wink: :oops:
Finomat főzöl holnap. Én még nem is ettem karfiol pörköltet.
De isteni lehet.

Én aludtam délután.
De még mindíg rosszul vagyok. :shock:
Azt hiszem majd apát küldöm vásárolni

picimami

Engem sem vizsgált még úgy soha...még akkor sem ha úgy mentem,hogy nem jött meg,és nem tudni miért...nem,hogy akkor amikor úgy mentem,hogy pozitiv tesztem van...
Hüvelyi ultrahang és kész....

Hát van ilyen :roll:

A lényeg,hogy nincs baj...

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Na lassacskán megyek haza...

Elég szarul érzem magam...remélem csak a front zavart be :?

Lehet még este jövök,attól függ gyereknek mennyi leckéje van :cry:

Vigyázzatok magatokra!!!

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Gabi: Gratula a 6hetes picikédhez:)

Mondjuk én sosoem értettem miért nem lehet kézzel vizsgálni korai terhességben?, Hisz a hüvelyi uh hosszabban bemegy mint ahogy kézzel megtud vizsgálni.
Vagy hülyeséget kérdezek lányok??
De amúgy kézzel ki tudja tapintani a terhességet. ha fel van puhulva a hüvely akkor az terhességet jelez.
Mondjuk azt nem tudom, hoyg kézzel meg tudja e állapitani hogy jó helyen van e.

Kép
csucsu05

Pici!

Én nem vagyok rosszul, semmi tünetem nincs :roll:
Szerintem is a hüvelyi uh mélyebbre hatol :roll: de hát ők tudják ők az orvosok :lol:

Kép
Kép
minimano74

Sziasztok!

Eddig aludtam én is. :D

Gabi!

A méhed mérete is változik már ekkorra valamit, és az állaga is. A régi, profi orvosok ezt jól tudják. És hát már 30 éve ie megállapították a terhességet, pedig nem használtak UH-ot.
Ha ügyes kezű az orvos, kevesebb kárt tehet, mint egy hüvelyi UH, szerintem.

Nagyon gartulálok! És jó lenne már az UH képet is látni.

Picimami!

Lehet, hogy a Femibion drága, de nagyon megéri.
Nekem nem tűnt fel, mert az FLP vitaminok még drágábbak. :shock:

Törpiri!

Pihend ki magad!
Melyiket főzöd holnap?
Vendég

Gabi! Gratulálok!
És szerintem normális hogy megvizsgál kézzel is, mert ilyenkor a másik kezével nyomkodja a hasst. ilyenkor azt nézi, hogy helyezkedik el és mekkora a méh.
Plussz a terhesség egyik jele a megrövidült méh nyak. engem mind a 3 terhességnél kézzel is vizsgáltak, sőt volt aki azt mondta a 8. hétig nem uhuz.

Jaj! kinek mit akartam írni! :oops: :roll: :?:

Sisi! Jó neked hogy apa nem aludt el!! :lol: :lol: :lol:
én mostanában annyira változó vagyok mert a sexre igazán nem vágyom :mrgreen: ,de a gyengédségre nagyon. és ha azt álmodom hogy együtt vagyunk azt nagyon élvezem. de szerintem mi mostmár nem sok minden csinálunk szülés után 6 hétig. :lol:

a hugom kislányt vár :lol: és már csak 2-3 hete van :lol:

Nemlajos!!
Gratulálok a jó vételhez! :lol: igazi férfias járgánya lesz a kisfiadnak! :lol:
jól is néz ki!

Pici! én ma nem főztem, tegnap este apa hozott vacsit a serayból, sok maradt, azt ettük.

Kép Kép Kép
asiye

Jó reggelt Cat!
Én is aludtam több mint 2 óra hosszát! :oops: :lol:
tegnap napközben 3-at! :)

Kép Kép Kép
asiye

egyszerre írtunk és ugyan azt majdnem Gabinak! :lol:

Kép Kép Kép
asiye

Nemlajos!

Csak a leves volt az ebéded? Az nem jó!
A megfelelő mennyiségű CH-t mindig meg kell enni.
Estére simán mehet a káposzta, hiszen abban csak a kevés rizsben van CH. És ha tejfölt teszel rá, meg a kenyér.

Sissi!

Márk este veletek alszik?
Akkor délben is feküdj le mellé az ágyatokra, és altasd ott.

Asiye!

A húgomnak is nagyon vizesedett az arca is amikor terhes volt. És a végén már elég "torz" volt.
Vendég

Senki nem válaszol sem nekem sem Sisinek arra már napok óta hogy akkor szombaton hánykor talizunk :( :) :?:

Kép Kép Kép
asiye

igen Cat, a legtöbb kismamán a végén már nagyon látszik hogy csak napjai vannak mert olyan mint egy vízzel töltött lufi! :) (én meg eleve), de a lábam brutális nekem is és mostmár reggelente a fejem is! :?
megrémíszt a tökür :cry:

Kép Kép Kép
asiye

Képzeljétek, a lány akiről meséltem, ma elment az Istenhegyire. Szerencséje volt, mert valaki lemondta Hajdú Krisztinánál.
És csütörtök óta már fele akkora lett a cystája. 6-ról 3 mm-re csökkent. :D
Neki is azt mondta az orvos, hogy a 24. hétre, de legkésőbb a 28-ra el fog tűnni.
Remélem csütörtökön is jó híreket kap majd, és találkozunk...
Vendég

Lányok én beteg leszek :oops: ma egész nap fáj a torkom :oops: én úgy emlékszem a talit 10-re beszélték a csajok.

Köszi a gratulációkat, nagyon arik vagytok
. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
minimano74

Cat hát ez jó hír, biztos nálad is ez lesz :wink:

Kép
Kép
minimano74

Asiye!

De már csak pár hét...

Szerintem is jó lenne a 11 óra, de Andyéknak előbb ér fel a vonata. Azért beszéltük meg a 10-et.
De már elfelejtettem, hogy pontosan mikor érkezik.

Lehetne fél 11 is...
Vendég

Lányok én most lecsót főzök, szóval megyek.

Az én Drágám szülinapja is a héten lesz (csütörtökön) 39 éves :lol: anyukám meg Erzsébet tehát lesz a héten ünneplés :wink:

Kép
Kép
minimano74

Gabi!

Most otthon vagy?
Ha nem, akkor irány haza!

Vegyél közben Oscillococcinumot és Homeogene9-et!
Csinálj otthon meleg citromos-mézes teát és feküdj le!
Két napig ki se kelj az ágyból!
Vendég

Cat: neked is fel fog szivódni ez nem kérdés:)

Ahogy Andiéknak bejön a vonatjuk akkor úgy talizunk.

Gabi: Jössz akkor te is ?? És tessék inni teát meg vegyél be C vitamint.

Kép
csucsu05

Gabi!

Párod mit kap?
És mit főzöl?
Vendég

Nekünk még két hét van a házassági évfordulónkig, és fogalmam sincs mit vegyek a páromnak...

Pici!

Nektek most mi a helyzet az esküvővel? Lesz? Mikor?
Vendég

Gabi akkor a párod csak pár hónappal vagyis 6 hónappal idősebb mint én :):):):):) gratula neki :)

Cat neked is fel fog szívódni tuti :):):) nem lesz semmi baj a babával senkinek sem jövőre megyünk babát látogatni mindenkihez :):):):):):):)( na jó ez nem egyszerű csak vicceltem de jövőre mindenki szülni fog ebben a topikban )

nika70
Salgótarján

rendben! mármint nekem mindegy hogy 10 vagy 11 sőtt a 10 jobb.

remélem neked is ilyen jó eredményeid lesznek :)

nagyon kíváncsi vagyok mennyi leszek szülés után. bár mindegy mert ha 200 kiló akkor is le kell fogynom legkésőbb nyár elejére-májusra, mert a műtétet nem jó ezr kiló felesleggel megejteni. a szvem sem bírná.
meg annyira de annyira vágyom már rá, hogy végre könnyen mozogjak :roll: meg tornára :roll: szobabiciklire esténként :roll:

.......(meg szép fehérneműkre amiből nem folyok ki :? , és meglephetem apát) ..(bár neki az első dolga hogy precíz mozdulatokkal beazonosítja hogy milyen anyag, milyen vastag, hány százalék ez-az van benne! :? :? :lol: ). aztán ámul el! :lol:

Kép Kép Kép
asiye

No, akkor Andy dönt, hogy hányra ér be a vonata :lol:
Csak döntsön, hogy felkészítsem magam a szombati rituálékra...

Cat, ettem egy almát is, az is volt vagy 12g ch (9 almát vettem, két kg volt, 10 dkg-ban van kb 7, hát számolja ki az, aki nem bőcsész, hogy akkor egyben átlagban mennyi van :roll: :twisted: )
Hja, hogy most kellett volna az 50...? Akkor ezt elszúrtam, majd legközelebb :lol:
(baj, ha kevesebb ch-t eszem? Miért?)

Szerintem Döme is érzi az új babakocsi fílingjét, mert egész nap rodeózott 8)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos: akkro Döme kocsi tulajdonos lett:)

Kép
csucsu05

Cat! szerintem legyél kreatív nagyon, mert most nem mondanám hogy lejts sztriptízt neki meg pörögj a rudon......

mondtad, hogy rengeteg fotód van. az esküvővel kezdeném, kiválogatnám az azóta eltelt idő legszebb pillanat képeit(esküvő, karácsony ,terhesség, Beni születése, családi kirándulások, Beni első karácsonya, szülinapok.........), kinyomtatnám a legszebb és legkedvesebb képeket, vennék egy üres albumot és elkezdeném időrendi sorrendbe beragasztani. illusztrálnám és kommentálnám.
Pl:"emlékszem mikor ez a kép készült, arra gondoltam milyen szerencsés vagyok hogy vagy nekem"!)

ha esetleg van valami "ereklyéd" be teheted.pl: prselt virág amit tőle kaptál, Beni hajtincse, bármi ami tártyilag kötődik!!

bocsi ha hülyeség, de szerintem a mai világban már mindent meg lehet szerezni ha van pénze az embernek, de ezt nem. ezt nem kapod meg egyik boltban sem, mert ez a tietek. :)

Kép Kép Kép
asiye

Nemlajos!

Igen, délben kell az 50 g CH.
És azért fontos, mert a babának kell bizonyos mennyiségű CH. Illeteve a szervezetednek is minden időszakban más mennyiségre van szüksége, mert nem ugyanannyi inzulint termel folymatosan. Így a legkiegyenlítettebb a baba ellátása.

Ha kb egyforma méretűek az almák, akkor darabonként kb 15,5 ga CH. Ez pont jó este 10 körül utóvacsinak. :D
(Műszaki főiskola... :D )
Vendég

Anno a páromnak én csináltam egy hajtogatós asztali naptárt (vannak frankó progik a neten), fényképekkel.
Pl: ebben a hónapban ismerkedtünk meg, és akkor egy szép szerelmes fotó kettőnkről...
stb.

De valamikor azt hiszem éppen itt emlegettétek a Rossmannos fotókönyvet, ami szerintem baromi jó ötlet.

Csucsu, bizony, én meg sofőr :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

HURRÁ, ESTE EHETEK MÉG EGY ALMÁT!!!

Már éppen temettem az ötletet, mert hogy hét után már semmit, de igazad van, egy alma még simán lecsúszhat tv-zés közben :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Asiye!

Ez jó ötlet. :D
Csak ő sajnos nem az a típus, aki ilyeneket nézeget. :(

De majd megpróbálok egy nagyon jó képet készíteni Beniről és magamról, és az előhívatom olyan kicsi méretben ami befér a pénztárcájába. Illetev az irodájába is elkél már egy frissítés.
Ez tetszik majd neki. :D

És akkor még egy nyakkendő is mellé...
Vendég

Cat! én is azt hittem hogy a férjem nem az a tipus aki nézeget fotóalbumot.... míg egyszer rajta kaptam hogy az esküvői albumunkat nézegeti.. :) meglestem.... :) és mosolygott! :)

nemlajos! azért ne koplalj drága mert ha kiéhezteted magad akkor jön pár nap múlva afarkas étvágy :?

Kép Kép Kép
asiye

Én talátam olyan programot, amivel asztali naptárt lehet csinálni úgy, hogy képeket illesztesz bele.
ahoz 52 db jó képet kellene találnom, így az csak karácsonyra készül el szerintem.

http://www.naptarak.com/naptarak_asztali.xls
Vendég

Asiye, szó nincs koplalásról, épp most gondoltam végig (és írtam le egy másik topicban), hogy úgy tűnik, többet eszem, mint előtte.
Viszont valószínűleg sokat használ az emésztésemnek, hogy többször eszem keveset, és nem kétszer két órán keresztül egy nap :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Az emésztésnek jót tesz, ha naponta 5-6-szor eszel.
Utóvacsorának 1 alma, 2 mandarin vagy 2 kivi. Esetleg egy joghurt.

Reggelinek 1-2 szelet teljes kiőrlésű gabonából készült szendvics. Ha még paradicsom is van hozzá, az tökéletes.

Tízórai és uzsonna szintén lehet gyümölcs, joghurt, túrókrém, egy kis korpás keksz, túró rudi..

Ebéd és vacsi pedig a főétkezés. Az változatosan, husival, sok zöldséggel. Kevés tészta és rizs.
Vendég

Én például szombaton sütöttem muffint és most azt eszem reggelire és tízóraira is. Kiszámoltam, hogy 23 g CH van egyben. De teljes kiőrlésű lisztből és fruktózzal készült, így lassan szívódik fel, és nagyon jót tsz a cukromnak. És nem utolsósorban nagyon finom. :D
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?