Új privát üzeneted érkezett!

A pénz még nekem is kéne egy csomó mindenre :cry: ,de van még egy kis üdülési csekkem is azt beledobnám :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri!

Ami nekem eszembe jutott, az sajnos 120 ezer a legolcsóbb szobában 3 éjszakára. :shock:
Nem is tudtam, hogy ilyen drága lett ez a szálloda.
Vendég

Cat: hát elég furcsa nevelési elvei vannak sógónőmnek tényleg ég és föld a két testvér olyan mintha nem is lennének igazi testvérek annyira különböznek gabi meg a huga engem nénizni kell a lányoknak mert nem tanulják meg a tusztelettt mindent megvesznek nekik amit a szájukon kimondanak és elég szabad nevelési elveket vallanak anniyra a fejükre fognak nőni a lányok hogy csak na csoda lesz ha nem kallódnak el amúgy nagyon okos csajok csak ilyenek :):):)most kezdenek nagyon szemtelenek lenni apjuk meg olyan mintha fiaik lenne állandóan bírkózik velük meg ilyeesmi szóval érdekes egy család

nika70
Salgótarján

csajok ezt az üdülési csekket hogy lehet igényelni vagy ki az aki kaphat hogy működik?

nika70
Salgótarján

én majd csak hétvége felé fogok tesztelni

nika70
Salgótarján

NIka!
Én kapom a cégemtől.
A minimálbér kétszeresét.
2*69000 Ft.
Nekünk előírás, a szerződéünkben van juttatásként
Lehet igényelni is, apukám is kapott, de ő rokkant.
Pontosan nem tudom hogy kiknek lehetne.

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Köszi Cat,kb.ilyen árak vannak...de ez szerintem horror :roll: :roll:

Nika:én a munkáltatómtól kapom Cafetéria keretében...
Általában igy lehet hozzájutni...
Nyugdijasoknak lehet még igényelni az udulesicsekk.hu-n,ott lehet pályázni,ha a nyugdijuk összege nem ér el egy bizonyos határt.
Nekik mininális önerőt kell fizetni érte...apuék tavaly 10.000 ft-ot fizettek és azt hiszem 40.000 ért kaptak csekket az állambácsitól.

Hú,remélem érthetően irtam :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

igen érthető köszönöm szépen :)

nika70
Salgótarján

Asyie!
Mi jót főzöl ma??

Nika és te??
Többiek?

picimami

Maradt tegnapról pörkölt nokedlivel....céklával :D

Holnapra meg valami finit kéne főzni "apa" szülinapja lesz :shock:

Csak tudnám mit vegyek neki :cry:

Nika azt elfelejtettem,hogy általában év eleéjén kell pályázni és akkor a nyárra megvan a jegy :wink:
törpiri
Budapest X. kerület

Nekem nincs üdülési csekkem... :(
És nem találok semmit Bécsben. Lehet, hogy nem is megyünk. :(

Én ma csak hurkát és kolbászt sütök egy kis krumplival. Beni szereti és nincs kedvem a nagy főzőcskéhez. Majd holnap, ha a bölcsiben lesz...
Vendég

Az nagyon finom Törpiri!!
Én most paprikás krumlit ennék, hordós káposztával.
De mire megfőzőm, felfordul a gyomrom, mint a tegnapi húslevestől. :shock:

Miket szeret apa??

Úgy örülnék, ha megkérné a kezedet! És hozzád költözne. :oops:

picimami

Pici!

Ez a paprikás krumpli is jól hangzik. És van hozzá káposztám is. :D
Akkor még gondolkodom, hogy mi legyen...
Vendég

Cat!
Ugye??
Viszek neked káposztát hozzá.
Autóba ülök, és megyek ebédre :wink: :oops:

Én egy kis olivát szoktam rá, és lilahagyma karikákat a káposztára

picimami

Jó reggelt ismét, túl vagyok a második étkezésemen :lol:

Kismamaruha: én végre megtaláltam a végső megoldást, nekem nem elég, hogy pamut betét legyen a hasnál/deréknál, mert nekem azok folyton lecsúsztak, de most varrattam bele gumit, és így most már tökéletesek!!! :roll:

Üdülési csekk: jaj, ne is mondjátok. Tavaly a párommal nem használtunk fel 23E Ft értékűt, én kitaláltam, hogy utánajárok, lehet hosszabbítatni. Elküldtük, kifizettük a csekket, ami a kezelési költség, aztán hazaküldettük párom lakhelye szerinti irodába, és azóta senki nem intéz semmit, ez az év is eltelt, úgyhogy kidobtuk a pénzt az ablakon. Párom egyébként hajlamos sajna erre... :cry:
Idén ezért már nem is kért, pedig évi 2X kapott volna azt hiszem annyit, amennyit Pici írt, helyette inkább a havi 6000Ft-os hidegétkezési utalványt választotta, mert azt felhasználhatjuk vásárláskor. Számoljatok... :?

Viszont van jó hír!!!
ENYÉM LETT A BABAKOCSI a vaterán!!! :lol: :lol: :lol:

Képek: Kép
Kép
Kép

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Törpiri!

Csülök pékné módra?

Vagy valamikor leírtam már a tejszínes, kukoricás csirke receptjét is. Az nagyon gyorsan kész van és finom.

Ajándék?

Mivel foglalkozik?
Mennyiért szeretnél venni?
Egy jó kis elegáns toll.. Valami DVD? Óra?

Nálunk apa ezeknek szokott örülni. És nála bármikor jöhet ing, nyakkedő...

DVD: 24 című sorozat? Nagyon jó. Vagy az Elit alakulat?

Óra: Tissot.
Vendég

Én már attól is boldog lennék ha bútoroznánk...de inkább ne hozzám,mert az én lakásom 1/4-e az övének,igaz ott lakik anyukája is..

Á,mindegy,legyünk együtt és kész. :wink:

Gondolkodom egy kis hagymalevesen,azt nagyon szereti,de mellé nem tudom mit csináljak. Amúgy mindenevő :D
Meg szeretnék egy picike tortát meglepinek...

Én szombaton ettem a disznóvágáson sülthusit párolkáposztával..IMÁDOM!!!
Anyu már azt mondta seggbe rúg ha valami bajom lesz,mert mindenbe bele kóstóltam.Nem ettem semmiből sokat,de hát muszáj volt :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Nemlajos!
Pedig el is lehet adni!
Nálunk sokan azt csinálják.
Mégha 10 vagy 15 % buknak rajta akkor is megéri.
Mert ha kp választjuk, a fele elmegy adóba.
Én nagyon szeretem.
Vagy elajándélozom, vagy leüdüljük.
Sztem ti is meg tudnátok oldani.
Hidd el.
Ibusz nál.

picimami

Pici!

Gyere!
Káposzta most lett jó amit a falu káposztáján csináltunk. Csak nincs lilahagymám...

Nemlajos!

Jó a babakocsi. :D Ügyes vagy. Mennyiért sikerült?
Vendég

Nagyon szép a babakocsi!

Törpiri!
Nekem is ezt mondta tegnap az anyukám, de azért mert alig ettem.
És megint elkezdte. egyek már, olyan sovány vagyok.
Öcsém meg röhögött rajtam, és párom is.
Még nem árultuk el a szülőknek. :oops: :oops:

picimami

80 ezerrel több lett ebben a hónapban a ház törlesztő részlete, mint nyáron. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Vendég

De azt hiszem el kellene hamarosan, mert le fogok bukni.
Főleg anyós előtt :evil: :evil: :evil:

picimami

Pici!

Ha megnyugtat, akkor várd meg a szívhangot és majd utána. Az már "csak" két hét.
Vendég

A csülök pékné módra gyorsan meg van???
1/2 5-5 felé érek haza,nem nagyon lesz időm rá...meg még nem is csináltam :oops: :oops:

Mit lehet egy olyan embernek venni,akinek mindene megvan...(pénze is) :wink:

Az órákat nagyon szereti,de annyira eltér az izlésünk,hogy általában nekem az tetszik ami neki nem.
Már azon gondolkodtam,hogy dirrekt olyat veszek ami nekem nem tetszik,hátha beletrafálok :lol:

A 24-et én imádom :wink: ,meg a tollat is :wink:
Autókereskedő.... :twisted:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Cat!
Az nagyon durva,
Hogy lehet ennyivel több? :shock:

picimami

Pici,mikor szeretnéd elmondani???? :D

Biztos boldogok lesznek....engem anyám egyből levett.... :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Én már nagyon szerettem volna, az én szüleimnek.
De apa azt mondta várjunk még, amíg nagy lesz. :lol:

picimami

Nekem anyu egyből tudta..apunak én is csak akkor akartam elmondani ha minden ok.,de sajna elkezdtem vérezni,anyu meg közölte apuval,hogy márpedig ő most felutazik hozzám mert neki mellettem kell lennie,apu meg nézett nagyokat,hogy mi van...és akkor mondtam meg neki,hogy NAGYPAPA lesz,ráadásul lehet,hogy pont a névnapján :D

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Cat: Oké, hogy válság van de 80-ezerrel több?, az nagyon sok. Mennyit fizettek akkor ha ennyivel több??
Szörnyű ez a válság.

Kép
csucsu05

Nekem 5.000-el lett több,de nem is olyan nagy a hitelem...4,5 milla.
De azért igy is rossz :cry:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Cat :shock: :shock: :shock:
Az borzasztó sok!!! Még ha 120-at fizettetek eddig, akkor is kétharmaddal drágább!!!

A babakocsi köszöni szépen a dicséreteket 7 (hét) ezerért lett az enyém, plusz postaköltség :roll:
(eddig a gyerek 27-be van, és van ágya, járókája, pelenkázója, babakocsija... 8) )

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Remélem, nem visszakozik most már a fószer... :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

cat: sajnálom ez nagyon durva hogy 80 ezerrel többet kell fizetni ez baromi sok szerintem átvertek benneteket ennyivel nem lehet több

picike ne titkold ha rákérdeznek mond hogy hamarosan ezzel még nem mondtál smemit de nem is tagadtad le :):):):)

nika70
Salgótarján

ja én ma krumpli főzit csinálok egy kis fasirttal :)

bár én már nagyon régóta kívánom a túrós tésztát de apa nem lakik jólé vele majd kitalálom :) holnapra

nika70
Salgótarján

Nekünk még semmink nincs :cry:

De már szerintem irtam,hogy rohadt babonás vagyok :oops:
Ügyes vagy :D

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

nemlajos nagyon ügyesen vásárolsz :):) én 35-ért vettem a babakocsit igaz újjonnan és a kiságy meg 25 volt :)

nika70
Salgótarján

Ja, és a 24-et én is imádom, ha valakinek esetleg meg lenne a 6. évad, a talira elhozhatná nekem, a dvd-kért cserébe majd kap egy kakaót, vagy valamit :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nika!
Ha rákérdeznek nem fogom titkolni.
De még nem mondom el.
Hm.. fincsi a krumpli főzelék. Imádom.

picimami

Cat:
Csülök pékné módra?????Hogy kell csinálni?? :oops:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri!

Csülök pékné módra kicsit hosszadalmassabb.
Akkor inkább a tejszínes, kukoricás csirke rizzsel. Az max fél óra alatt kész van és nagyon finom.

Nemlajos!

Szombaton kellett volna visszaadnom a 6. évadot a tulajának, de akkor átírom neked előtte. Feliratos, letöltve... De nagyon jó.

Mi szinte az egész házat hitelből vettük. Ami pénzünk volt az elköltöttük a plusz költségekre. Bútor, lámpák, konyha, külső szigetelés, plusz terasz, ILLETÉK...
Apa szerint amihez hasonlítottam, az egy nagyon alacsony törlesztőrészlet volt a nyáron jó árfolyam mellett. Mert 1000 CHF körül van havonta a törlesztés. Amit én néztem az állítólag csak 800 körül volt.
Vendég

???? :D Leirnád,vagy azt,hogy hol találom??? :oops:

Előre is köszi

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri!

Majd ha Benni alszik leírom.
Vagy ha addig erre jár Nemlajos talán felteszi. Ő el szokta menteni a recepteket és egyszer már valamikor régen írtam.
Vendég

Oké,köszi :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Kicsit megijesztettetek, mert sehol sem találtam a receptet, de aztán rájöttem, hogy anno Cat tuinvan tette fel, és én így mentettem :roll:

Egyszerű csirkemell receptek:
1. Tejszínes kukoricás csirke:
A csíkokra vágott csirke vagy pulykamellet teavajon kell megpirítani, sóval és fehérborssal ízesíteni, és utána fedő alatt puhára kell párolni. Ha már puha, akkor egy kukoricakonzervet hozzáadni, felönteni jó sok tejszínnel (a tejszínbe keverek lisztet, ami sűríti kicsit), összeforralni és kész is van.
Fontos a teavaj, mert attól lesz nagyon jó íze. Tejszínt én kb fél litert szoktam hozzátenni. Ha kevés a tejszín, akkor kicsit több lisztet bele, és még tejet hozzáadni.
A legjobb köret hozzá a párolt rizs.

2. Zöldséges pácolt csirke:
A húst érdemes éjszakára tejben pácolni, hogy puha maradjon és hamarabb átsüljön. Másnap fűszerezni ízlés szerint, én sót, borsot és fokhagymát szoktam rátenni, majd betekerni bacon szalonnával.
Egy kivajazott tepsibe feldarabolni a krumplit, kb olyan formára, mintha lapos négyzeteket vágnál, hozzákeverni mirelit zöldségeket (borsó, kukorica, répa, brokkoli, karfiol, zöldbab...) egy kis hagymát, megsózni, vizet önteni alá, rá a husikat és be a sütőbe az egészet. Először alufóliával letakarva kell sütni, míg majdnem kész lesz, aztán még egy kicsit pirítani a végén.

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Cat, ha kiírod nekem, megköszönöm! :roll:
Az ebédem egy knorr zöldségözön leves, tudom, hogy nem a legegészségesebb, de vettem egy csomót még a terhességem elején, és eddig nem ettem belőle, most meg pont jól jön az alacsony szénhidrát tartalma miatt 8)

De majd főzök én is finom zöldséglevest (tészta nélkül, én úgy szoktam).

Cat, este töltött káposzta lesz, az mehet? Max egyet szoktam enni, és kenyér nélkül, de tejföllel.

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Köszi-köszi :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Márk alsik igy tudo egy picit jönni.

Gabi:már biztos a dokinál vagy.Megya drukk!!!! majd jelentkezz.
Az én dokim nem szokott uh-ni ,hanem mindig elküld,nekem az első uh kb 7-8 hetesen volt

Nálunk ma maradék van húsileves és sült csirke-Holnapra apának karfiol pörkölt lesz Márknak és nekem pedig vagas egytálételt csinálok.A bnőm ajánlotta remélem finom lesz.

Pici:szép az uh. képed. Örülök,hogy végre feltetted.

Asiye:nagyon jók a ruhák.Gyönyörű lesz benne a kislányod. :D Apa tegnap nm aludt el :D :D

Törpiri:a tejszines kukoricás csirke vmi isteni nekem nagyon bejött lehet,hogy a héten meg is csinálom. A másik recept is nagyon finom az szinte rögtön elfogyott. :)

Nemlajos:jó a bkocsi :) akkor már dsok minden megvan a kicsinek.

Ma megpróbáltam Márkot a kiságyában elaltatni,de egyszerűen lehetetlen.Azt hiszem a kiságyat legközelebb a tesó fgoja használni.Márk meg majd kap egy szupi kiságyat. :)
Vendég

Cat:nagyon durva amit irtál 80ezerrel több számla.

Annyi mindenre akartam válaszoloni de elfelejtettem :)
Vendég

Egyébként merre vagytok? Mindenki alszik???Lehet,hogy nekem is azt kellene csinálnom. :)
Vendég

Asiye:tsód is kislányt vár?Mennyi van hátra neki?
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?