Jó reggelt vagyok csak 8-kor keltünk igaz gergő tegnap nem aludt napközben semmit sem anyósnál (mert egyszerűen nem tudnak tekintettel lenni rá hogy a gyereknek még aludnia kell és nem tudnak csendben maradni) pedig csak addig kéne amíg elalszik utána már nem zavarja a beszélgetés de elaludni azért szeret csendben elaludni én sem szeretek zajban aludni:):):):)
Picike gyönyörü kis petezsákod van és ne izgulj még nem kell látnia babát benne majd 28-án akkor már lesz benne baba vaygis most is van már benne csak még nagyon incurka pincurka de hidd el minden rendben van nálad
Cat szerintem is vedd fel a kapcsolatot a csajjal és bízz benne semmi baj nem lehet hiszen a vérvételed szuper volt fel fog szívódni ne stresszeljétek magatokat kismamik feleslegesen mert nem tesz jót
Zsu mennek a drukkok
:):)
nekem tegnap mensis görcsölt a hasam azt hittem mindjárt megjön olyan érzésem volt lehet a beágyadástól volt hiszen tegnap voltam a 7. dpo-n vagyis kb beágyazódás környéke
:):):):):)most is émelygek de éhes vagyok
:) tegnap anyósnál is ebéd előtt kellett ennem pedig reggeliztem annyira éhes voltam
asiye: nagyon csinik a cuccok ha lányom lesz én tuti nagyon csajosan fogom öltöztetni
:): mint Gergőt is pasisan
:):)
tegtnap anyósnál jó volt Gergő névnapját ünnepeltük így volt rántott husi húsileves torta anyóstól kaptt egy ilyen szoba zokni de vastagabb a talpa és csúszásgátlós
sógóréktól meg olyan jellemző rendőrautót
:D:D sógorka rendőr
de csajok engem anniyra zavar hogy megveszik az ajándékot Gergúnek és a két lány kicsomagolja és játszik vele amíg meg nem Kapoja Gergő annyira bunkóságnak tartom ezt nem szóltam nekik nem akarok vitát de Gabinak mondtam hogy milyen dolog ez már hogy veszek ajándékot és a gyerekeim meg játszanak vele pedig már 10 és 12 évesejk nagylányok igazán tudthatnák már zabolázni magukat engem ez nagvyon zavar bocsika hogy ezt így rátok ömlesztettem