Új privát üzeneted érkezett!

Gabi: Oké feltétlen ird meg.

Zsu: Igen ismerős az éhség is.

Pici: én hallottam a Femibionról. Éllitólag nagyon jó nekem a méhenkivüli utána doki mondta. Mosta kihjez járok nem mondta de nem is vagyok babás. Ez egy újabb készitmény mint az Elevit. Ha a doki ajánlotta akkor szedd azt. Ártani nem árt.

Kép
csucsu05

Na! sikerült lekicsinyíteni a képeket.
Akkor a tegnapi shoppingolásom eredménye: :lol:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép Kép Kép
asiye

Asiye!
Nagyooooooooooooon tündériek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Köszi! :)

te hogy érzed magad?

Kép Kép Kép
asiye

Háááááááááááááát.... nem is tudom.... nagyon izgulok már, és alig bírok magammal :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Tele vagyok pattanással :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
De az egész fejemen....

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Csucsu!
Én is azt olvastam, nagyon jó, mert valami olyan folsav van benne, ami jobban felszívódik.
ma veszek is majd.
Elevit, meg eláll.

Asyie!
Nagyon szépek a kis ruhák.
Én egy kismama nadrágot vettem, mert szorítanak a nadrágjaim.
De z olyan, hogy lehet szűkíteni és bővíteni, már most lehet használni

Zsuzska!
Szorítok ezerrel :!: :!:

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

az jó jelnek számít? :oops: bocsi én nem tudom mert nem volt ilyen nállam :?
most viszont annál inkább :? lányok én olyan görény lettem :cry:
de a hugom is :oops:
pedig azt mondják a lányos anyák megszépülnek! :wink:
hááááát.....
olyan a fejem mint egy víztározó!! :cry:

Kép Kép Kép
asiye

Gabi!
Gondolom nagyon izgulsz már.

De jó, ma már láthatod te is a kicsikédet :D

picimami

pici! nekem is a legtöbb olyan(szűkítős), mert törökben vettem őket és ott csak olyanok a kismama nacik meg szoknyák.
ami nem olyan, azt itthon vettem.
el is hiszem hogy már kell. egyből érzi az ember, hogy ott érzékenyebb

Kép Kép Kép
asiye

zsu!!
a hőd jónak látszik!!!!!!!!!!! :) :) :)

Kép Kép Kép
asiye

Alig találtam amúgy rendeset.
A Brenondban, a 36-os leesik rólam. és egerben bunkók is voltak.
Találtam a Dobótéren egy kismama boltot.
Ahol saját maga tervezi a hölgy, és varrja meg.
Neki van xs mérete.
Nagyon kedves volt és kézséges.
És 6000 Ft volt a nadrág.
Berndonban 12 000 től kezdődik.
Meg is beszéltük majd varr még nekem, egyedi cuccokat is, csak meg kell beszélnünk.

picimami

Zsu!

Nagyon szép a hőd! CSak így tovább!
A pattanás lehet jó jel. :D Nekem is van egy csomó, de szerencsére nem az arcomon, hanem a fenekemen. :oops: :shock: Még soha nem volt ilyen...

Pici!

Én is Femibiont szedtem. Szerintem nagyon jó.
Bővebben:
http://www.babaszoba.hu/info/sponsors/m ... magzatvedo
Vendég

Asiye!
Köszike hőm nevében..... szerintem sem volt még ilyen szép, de majd kiderül, mi lesz a vége :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Nem élem bele magamat semmibe :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Csak reménykedem.

Pici!

Akkor nagyon csini kismami leszel, és legalább nem lesz mindenkinek ugyanolyan rucija :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Cat!
Neked is köszi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Pici!

Én sem a Brendonban vettem a nadrágokat, hanem a C&A-ban. Igaz, akcósan. Így kettőt kaptam egy áráért. De szerintem azok nagyok lennének rád.

Amikor Benit vártam, akkor nekem a 17-18. hétig elég volt egy számmal nagyobb sima nadrág...
Bezzeg most. Már a 10-12. héttől kismamanacit hordok. :oops:
Vendég

Asiye!

A lányról úgy szereztem tudomást és a részletekről, hogy írt nekem e-mailt.
Lehet, hogy csütörtökön össze is futunk. Már megnéztem iwiwen, és azt hiszem felismerném, ha ott lenne akkor amikor én.
Vendég

Jó reggelt vagyok csak 8-kor keltünk igaz gergő tegnap nem aludt napközben semmit sem anyósnál (mert egyszerűen nem tudnak tekintettel lenni rá hogy a gyereknek még aludnia kell és nem tudnak csendben maradni) pedig csak addig kéne amíg elalszik utána már nem zavarja a beszélgetés de elaludni azért szeret csendben elaludni én sem szeretek zajban aludni:):):):)

Picike gyönyörü kis petezsákod van és ne izgulj még nem kell látnia babát benne majd 28-án akkor már lesz benne baba vaygis most is van már benne csak még nagyon incurka pincurka de hidd el minden rendben van nálad

Cat szerintem is vedd fel a kapcsolatot a csajjal és bízz benne semmi baj nem lehet hiszen a vérvételed szuper volt fel fog szívódni ne stresszeljétek magatokat kismamik feleslegesen mert nem tesz jót

Zsu mennek a drukkok :):):)

nekem tegnap mensis görcsölt a hasam azt hittem mindjárt megjön olyan érzésem volt lehet a beágyadástól volt hiszen tegnap voltam a 7. dpo-n vagyis kb beágyazódás környéke :):):):):):)most is émelygek de éhes vagyok :):) tegnap anyósnál is ebéd előtt kellett ennem pedig reggeliztem annyira éhes voltam :)

asiye: nagyon csinik a cuccok ha lányom lesz én tuti nagyon csajosan fogom öltöztetni :):): mint Gergőt is pasisan :):):)

tegtnap anyósnál jó volt Gergő névnapját ünnepeltük így volt rántott husi húsileves torta anyóstól kaptt egy ilyen szoba zokni de vastagabb a talpa és csúszásgátlós :) sógóréktól meg olyan jellemző rendőrautót :D:D:D sógorka rendőr :shock:

de csajok engem anniyra zavar hogy megveszik az ajándékot Gergúnek és a két lány kicsomagolja és játszik vele amíg meg nem Kapoja Gergő annyira bunkóságnak tartom ezt nem szóltam nekik nem akarok vitát de Gabinak mondtam hogy milyen dolog ez már hogy veszek ajándékot és a gyerekeim meg játszanak vele pedig már 10 és 12 évesejk nagylányok igazán tudthatnák már zabolázni magukat engem ez nagvyon zavar bocsika hogy ezt így rátok ömlesztettem

nika70
Salgótarján

Nika!
utólag is NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT GEGÉNEK!!!

És igazad van, bunkóság, ennyi erővel valami régi használt játékukat is odaadhatnák....

Kép Kép Kép
asiye

Szia Nika!

Köszike :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Én is nagyon drukkolok Érted :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Pici az nagyon jó ár érte én is 10 felett láttam csak kismama cuccokat és ráadásul nem is jók rám így nekem sógórnőm varrat nekem télire egy nadrágot de ne is beszéljünk róla a lényeg hogy belefért a nagy pocim és meleg volt

nekem is pattanásos az arcom de nekem azóta ennyire csúnya mióta megszültem néha szépen kisimul nagyjából de én kamasznak sem voptlam pattanásos senki nem hisze el itt pedig mindig dicsérték a bőrömet és nem kellett vele semmit sem csinálnom most meg úgy nézek ki m,int egy kamasz csak engem zavar a pörk amikor kinyomogatom és vakargatom így nagyon nehezen múlik de nem bírok a kezemmel :):):) mindiog piszkálnak is anyósék de ez van :)maj most el fog múlni mert a terhesség alatt álatalában eltünnek a patik vagy nem?

nika70
Salgótarján

Nika!

Gegének:

Kép
Vendég

Cat!
Köszi az infót neked.
Néztem én is C&A-ban, de hatalmasak voltak azok is.
A Brendonban nem is foglalkoztak az emberrel, nem a segítség dominált náluk.
Csak méregettek.

Volt anno egy jó baba bolt, a Széchenyi úton, az órás mellett a mozival szemben, de sajna bezárt.

Nekem az a baj, a derekam, és a hasam nagyobb, és én csípő és szűk nacikat hordtam.
Azért dönöttem úgy hogy nem nagyobb nacit, hanem kismama nacit veszek.
Meg vannak cica nadrágok amiket tunikával tudok hordani.

picimami

asiye nem utólag küldted ma van a névnapja :):):):)):) de köszönjük

nika70
Salgótarján

Nika!
Nagyon Boldog Névnapot Gegének.
Tényleg durva dolog, már olyan nagy lányoktól.
Megértelek teljesen.

Szorítok neked nagyon ám.
Mikor is tesztelsz?

picimami

Nika!
Nagyon boldog névnapot kívánok Gegének!!!!

Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!
Jó lett az új vonalzód!!!

picimami

Új vonalzó?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nika!

Ezeket a lányokat tényleg meg kellene nevelni! Én még nem is hallottam ilyet. :shock:

Nekem soha nem voltak pattanásaim, max 1-1 darab. de most a terhesség alatt előjöttek. Szerencsére nem látható helyen. :)

Különben lehet a tarjáni levegő teszi. Volt egy ismerősöm, és neki is nagyon csúnya volt a bőre. Végül valami csodakence segített nei amit kozmetikus készített.
Vendég

Nika!
Drukk+++++++++++++++++++

Gegének Boldog Névnapot! Kép

Lányok!
Most beszéletem a dokival és 13.30-ra megyek hozzá :lol: Picimami nem fogom látni mert a Klinkára megyek és ott ő nem csinál uh-t, de engem most az is megnyugtat, ha azt mondja minden rendben és ennyi ? hetes. :lol: :wink:

Kép
Kép
minimano74

Sziasztok lányok....

Látom mindenki jól van,gyönyörűek a baby képek:)

Pici ne aggódj,hogy még csak petezsák látszik,nekem is "csak " ilyen volt :wink:

Én most kezdtem kismama nadrágot hordani,de kicsit nagyobbat vettem,hogy késöbb is beleférjek,igy még néha huzkodom magamon :lol:

Reggel kicsit fájt a hasam,olyan érzés mint amikor beszorul a levegő..szerintetek lehet ez a fronttól? :roll: :roll: :roll:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Zsu!

szupi!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: szeretném látni, hogy kismama vonazót raksz fel!

Nika!! :oops: :oops: :oops: napra kész vagyok amint látszik! :) :) :)

Kép Kép Kép
asiye

Törpiri!
Nagyon jó az avatarod és a vonalzód :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Gabi!
nem akarok akadékoskodni, de ha nem csinál uhut akkor miből tudja hogy minden rendben??
vagy laborból...?
vagy már megint nem olvastam el valamit rendesen? :oops:

Kép Kép Kép
asiye

Asiye!
Már én is nagyon szeretném..... már gondolkodtam rajta, hogy olyan legyen, amilyen Picié, vagy olyan, mint a Gabié? Mindkettő nagyon tetszik :oops:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsu!
Nem új??
Nem ez volt. hanem katicabogaras?
:oops: :oops: :oops:

picimami

Már pár hete ez van :wink: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Na! jó! fél 10
én meg itt!!
pedig annyi dolgom van! :roll: :roll: :roll:

mennem kell!
bár ma főznöm nem kell, mert apa tegnap vacsit hozott a serayból és ma is azt eszzük, csak fel kell melegíteni! :)spenótos csirkemell rízzsel. meg hozott egy rakás salit amit ma még simán meg lehet enni.
ugyhogy legalább kotyvasztanom nem kell! :) :)

Kép Kép Kép
asiye

Gabi!

De akkor egy másik doki megnézi UH-gl, hogy jó helyen van-e, ugye?
Mert ha nem, akkor szerintem mindenféleképpen keress más orvost! Ez kötelező.

Asiye!

Azt hiszem, ha holnap mennem kell a dokihoz, akkor én is a Serayban ebédelek. Most nagyon nagy kedvem lett hozzá.
Vendég

Törpiri!

Nem lehet, hogy csak felfújódtál valami kajától?

Zsu!

Nekem is tetszenek azok a vonalzók, de nem lehet hozzá képet tenni. És én valami miatt a kisebbeket szeretem.
Vendég

Cat!
Hogy teszed egymás mellé a vonalzódat?

Gabi!
Szerintem is fontos az UH. Ilyenkor még nem jó, ha kézzel vizsgálnak.

picimami

Törpiri!
Nagyon jó a fotód. Csinos vagy.

És a vonalzóid is nagyon jók. :D

picimami

Köszi Zsu :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri!

Nagyon jó a vonalzód és a képecskéd is :wink: csini vagy :lol:

Csajok nem tudom mi lesz, majd biztos elküld uh-ra is,de majd utána elmondom és én tudom hogy minden rendben van :roll: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Asiye!

Nagyon jók a új szerzemények :lol:

Kép
Kép
minimano74

Pici!

Egyszerűen annyit kell tenni, hogy amikor a második vonalzó kódját beilleszted, akkor odafigyelsz, hogy a kurzor ne az előző alatt, hanem mellett legyen. Közte csak egy space.

Gabi!

Nagyon várom már az eredményt!

Én csütörtökön megyek megint UH-ra a Péterfybe. De a 4D-re, és ott nem adnak képet.
Vendég

Asiye!

A kisruhák édesek!
Majd kölcsönadod a következő babánknak? Az már tuti kislány lesz.
Vendég

Cat!
Köszönöm.
Azt hiszem sikerült is.
Sajnálom, hogy nem kapsz képet.
Ha megkéred sem adnak?
Én eldöntöttem most már kérni fogom, a dokimat is.
Zsoltnak is szóltam és adott is.

picimami

kÖSZI GABI ARANYOS VAGY:)
De a nagyobb szám,hogy fel tudtam tenni
:wink:

Nem tudtok szilveszterre valami jó wellnesses szállodát..ami nem annyira húzós áron van?? (bár olyan nincs) :cry:
"Apa" el szeretne menni velem :D

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Pici!

Nem, tudom. Múlkor eléggé letaglózott a hír a cystákról, nem is foglalkoztam vele. De arról adott képet.
Vendég

Törpiri!

Mi az ami nem túl húzós Nektek? És hány napra?

Én most azon gondolkodom, hogy december első hétvégéjén ki kellene mennünk Bécsbe. Már tart az Adventi vásár, és 3-án lezs a harmadik házassági évfordulónk.
Csak az a baj, hogy még mibndig egy csomó mindenre kellene a pénz a ház körül...
Vendég

Hát amit most néztem az 63000/fő lett volna 3 éjszaka...de ott már nincs hely :cry:
Most kaptam egy másik ajánlatot az 89.000/fő ,de az 4 éjszaka...(Hajduszoboszló)****

Nem mondom,hogy ez nem húzós,de ennél többért nem szeretnénk menni.
Ja...és legyen melegvíz..apa azt szereti.
Én majd úszkálok a normálban :lol:

31-én tudnánk csak menni,mert dolgozom...2-3-4 éj....az nem lényeg.

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?