Új privát üzeneted érkezett!

ZsuzsiKép Miki "nagyfiúnak" boldog szülinapot! Én is emlékszem még az 1 évvel ezelőtti reggeli bejelentkezésedre, hogy szülni fogszKép

Kép

KangiKép boldog szülinapot neked is! És ennyi virágot! Ne szomorkodj Druszalányon, ilyen kis filigrán és készKép Julka se lesz sokkal többKép

Kép

AndiKép Andrisnak már kb. 2 hetes korában kibújt egy anyajegy a homlokán (nagyon jól áll nekiKép és még számtalan követte. Nyáron igyekszem mindig bekenni fényvédő krémmel.

Urszila
urszila
 
 


ZsuzsiKép Mikinek boldog szülinapot! Én is emlékszem még az 1 évvel ezelőtti reggeli bejelentkezésedre, hogy szülni fogszKép
Ekkorára nőjön a "nagyfiú"!
Kép

KangiKép boldog szülinapot neked is! És ennyi virágot! Ne szomorkodj Druszalányon, ilyen kis filigrán és készKép Julka se lesz sokkal többKép

Kép

AndiKép Andrisnak már kb. 2 hetes korában kibújt egy anyajegy a homlokán (nagyon jól áll nekiKép és még számtalan követte. Nyáron igyekszem mindig bekenni fényvédő krémmel.

Urszila
urszila
 
 


Bocs, csak gyorsan!
Kangica
Boldog Szilinapot, igy elkesve 9 perccel... Kép

Zsuzsi
A Friss kismamak archivjaban keresed ugyi? Kép

Pusszantas
Norka s 12 fogu Jazmin... (Zulu Kép )
norkini
 
 

 
 

Szilinapot Kép Szoval Szulinapot, bocsiiii.
norkini
 
 


Miki nagggyon helyes Kép
Leleptem...
N
norkini
 
 


Na legalább jó kedvre derítettetek Kép

Egy-egy félmondaton olyan jókat tudok derülni, pláne mikor belegondolok, hogy nálunk is mennyi apró sztori van nap mint nap Kép

Gombócom,
Tudod, erről a "kicsit több a súlyom, mint szeretném" dologról a mai napig az a sztori jut eszembe, hogy volt nekem gimiben egy tornatanárnőm. Súlylökő volt fénykorában, mikor pedig megismertem, akkor meg úgy ránézésre vagy 100 kiló és kb. 175 centi. Ki is néztünk belőle mindent, hogy 2 lépés után tuti kiesik a tüdeje etc.
Aztán egy napon eljött a fejenátfordulás c. tananyag. És ez a 100 kilós csaj olyan könnyeden mutatta be a gyakorlatot... azóta nem dőlök be látatlanban az ilyen "leszakad a podeszt alattam" c. szövegeknek Kép
Aztán volt olyan is, hogy ugyanez a csaj kicsit tovább bírta az ugrókötelezést, mint a nagyátlag gimis diáktársam...Kép
Ma úgy 65 éves lehet a nő... azért szívesen találkoznék vele egyszer... Kép

Kaska,
gratulka nektek a fogatokhoz, akkor miattatok sem kutatok protkó után Kép

Zsuzsi,
ÁÁÁÁÁÁÁ, a hintalovas kép kirááááály Kép Na nem a lóra gondoltam KépKépKép

PSAndi,
Fogjátok úgy fel a dolgot, hogy a fiatok antialkoholistát akar csinálni belőletek Kép
A kevésbé humoros oldala pedig az, hogy még szerencse, hogy nem vagdosta magát összevissza az üvegszilánkokkal ....


Timici, OK, akkor majd ha aktuális a röff, megdumáljuk. Addig pedig azért majd próbálok valamit ügyködni ruházat ügyben - de varrtam én hálózsákot gumírozott frottírlepedő széléből, kis jóganadrágot Kopasz kiszuperált pólójából. Voltaképpen nekem sok darabom attól egyedi, hogy elkészítem, és utána vagy valami spéci gombot teszek rá, sőt van kiskardigánunk (pamut jersey, 2 rétegű, fini meleg), amit elkészülte után az elején saját törtfehér színű selyemfonalával meghímeztem. Az egyik kiskabátra pedig gyönyörű, de nem hivalkodó zsinórgombot vettem és varrtam. Tudom, csak apróságok, de .... na majd meglátod Kép

A babakocsiért pedig (szép csendesen) nagyon drukkolok nektek.... Kép

Gombócom mégeccer :
Mákos guba nem izgat ? Kép Egyik nap azt is lehetne csinálni Kép

Kruppélményeimről talán nem beszélnék... frissen érettségizett fruskaként egy gyerekgyógyászatra kerültem dolgozni, mint asszisztens. 4 évet húztam le ott, láttam csúf dolgokat... amit Gombóc leírt, az ... huhh... úgy van, és teljesen ki is meríti a lehetséges azonnali segítségnyújtási lehetőségeket. Vagy úgy, ahogy van, bele a bundazsákba, és rányitni az ablakot...

Na yó. Mára asszem lelövöm magam. MÉg egy óra, aztán utána szundi. Csak még ki kell találnom, holnap hogyan oldom meg a tejleadást.

Csóóókcsajok :

Klár
clarissa
 
 


Naszal mégegy Kép

Kangi, kívánom, hogy holnap kapj egy

Kép
legalább ilyen szép növényt szülinapodra, aztán hajtsatok el egy legalább ilyen tuti járművön

Kép

valami hangulatos helyre....

Kép

élvezzétek az életet és a jó itókákat,

Kép

Ne kapjatok ilyen számlákat a végén :

Kép


Közben ne tegyetek meggondolatlan dolgokat :

Kép

Aminek ez a vége :

Kép

Megjegyzem, a sok sör meg ide vezet :

Kép

Na akkor most boldoxülinapot mégegyszer Kép
clarissa
 
 


Kangi,

Jaj de jó,nem késtem el a szülinapi jókívánsággal (tegnap már nem néztem be este)
Akkor: Isten éltessen sokáig!
Kép

Azur
azur
 
 


Kangi,

Na előbb nem sikerült,megpróbálom megint:
KépKépKépKépKép

KépKépKépKépKépKépKépKépKép
azur
 
 


Kangi!!!!!!Boldog szulinapooooooot!!!!

Kép


Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Sziasztok!


Nem tudom minek köszönhető, de olyan fáradt vagyok, hogy na tegnap este is fél 9 kor már aludtam, fél 7 re hazaértünk a napi munkából, edzésről, adtam enni a dorkának, meg az apjának, fürdés és irány az ágy.
Igaz sajnos nem aludtam olyan jól, mert Dorka nagyon csúnyán köhögött, igaz máz nem krupposan, hanem olyan jó náthás köhögés, mint mikor van valami a torkodnál, szóval tudjátok mire gondolok.
Tényleg nem értem miért nem írt fel köptetőt, de akkor ma elmegyek a patikába, és veszek eggyet.
De viszont felírt Aldecin nevú aerosolt, ezt nem tudom mire jó?Fenistil cseppet, meg orrcseppet.
Ha belázasodna akkor augmentin szirupot.
Nem tudom én nem vagyok híve az antibiotikumnak, az tény hogy ha szedte 2-3 nap alatt meggyógyult.
Megkérdeztem hogy mi a véleménye a homeopátriás dolgokról, hát nem díjjazza őket, ugyan miért???

Manó: Elterveztem reggel, hogy ma beugrok az Árkádba, és ha ráérsz talizhatnánk, de egy kicsit gondólkodóba ejt ez a csúnya köhögése Dorkának.
Említetted, hogy Emma is sokára mászott ki, nehogy megint elkapja, aztán csak a baj van belőle.Mi legyen? Halasszuk későbre, mikor mindenki tünetmentes lesz?Végül is nekem a csüt, péntek az általában jók.

Hétvégén megint verseny van, hát most játszok, kiváncsi leszek mit csinálok.
Utána a csajok babazsurt terveznek, mert előre hozzuk Dorka szülinapját, mert vagy 3 hétig nem lesz hazai versenyünk..

Nost ennyi fért bele, mert Dorka kiabál az emeletről a kiságyából, anya.anya

Így megnézem mit csinál..
Jók legyetek
Manó2+Dorka

Kép
Kép
dorka2
 
 


Sziasztok

Utólag is mindenkinek NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK
Kép

Nálunk semmi változás nem történt.
Márk továbbra is rossz evő alig eszik valamit, remélem nemsokára helyreáll megint a rend és enni fog.

Kangi: Ne szomorkodj a súly miatt Márk 1 évessen volt 8410 és ehezz 80cm. Tehát ő is egy ilyen sovány alkat majd behozzák a lemaradást. Én már belenyugodtam, és ő is most 1 hónap alatt birt produkálni keménny 90gramm hízzást.

Orsoly: már nem sok kell és elmúlik ez a fránya rosszulét. Visszont igazság van abba amit már nem tudom ki is irt, hogy álltalába a lányokkal van hányingere az anyukáknak. A másik amit olvastam azért van a hányinger, mert a jobb oldalon tapadt meg a babóca és az a máj oldala és oda ürül ki minden. De azért jobbulást neked.

Lányok ebbe a hónapba lesz tali valamikor?

Én is rakok fel képet
Márk igy nézett ki születésénél
Kép
És igy nézz ki most
Kép

Na jó sziaztok
Andy
andy78
 
 


Sziasztok!

Kangi,
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT NEKED!Kép

Zsuszi,
Miki és a hintaló nagyon édesKép

Orsoly,
kitartás, ez sem tart örökkéKép

Angi,
férjednek drukk a műtét megúszásáhozKép

Maci2,
ti is autónézőben?Kép Remélem, jó lesz a kinézett járgányKép

Lányok, én elküldöm a férjemet egy hétre valami afrikai szafaritúrára, mert nem bííííromKép Tegnap addig provokált, míg csűnyán összevesztünk megint, pedig előtte mondtam neki, hulla fáradt vagyok nemalvó nyafis Zsebitől és szimplán csak rosszalkodó nővérétől. Sikerült annyira felidegelni magam, hogy éjjel görcsoldó után kutattam a konyhaszekrényben, annyira fájt a pocimKép Na, ettől lett némi lelkifurdalása a ház urának, de nekem elegem van a folytonos "nem úgy gondoltam, de tulképp te voltál a hülye" tipusú bocsánatkérésekből, úgyhogy ma reggeltől csendkúrát hirdettem ki. Komolyan mondom, mintha nem is az én áldott jó természetű férjem lenne...talán elcserélték az ufók???Kép

Na megyek pandás szemeimet palástolni
Momo


Momo
momo
 
 


Sziasztok!

Francba, Viola szajpeneszt nyalt be... Kép Kép Kép
Tudom, hogy ettol o nem szenved, de a kezeles! Elkepzeltem azt az iszapbirkozast, amikor en naponta tobbszor suvickolom az o kis csoret belulrol... Kép

Nyilvan valamelyik gyerekprogramon szedte ossze, ahol kollektive mindent megragcsalnak, de most mit csinaljak, nem tarthatom bura alatt... hat most egy ideig vigyaznom kell, hogy lehetoleg csak a sajat cuccait ragja.

Momo,
bocsi, hogy vajkalok a maganszferatokban, de nem lehet, hogy a ferjed valami mastol feszult, pl. a felelossegtol, hogy nagycsalad lesztek, vagy ilyesmi, es ezekben a hulyesegekben vezeti le? Tom, hogy ettol meg nem jobb Neked, de hatha kibukik majd belole es megkonnyebbultok!
Kuldok egyutterzest: Kép

Csak jokat! Kép

Kaska
kaska
 
 


Sziasztok!

Szeretném megkérdezni, hogy tudtok-e valamit a sinlac nevű pépről. Nekünk az orvos azért írta fel, hogy sűrűbbé tegye a táopszert? Használta valaki közületek?

Kép
Kép
janna
 
 


Manó2!

Hát, mi tegnap voltunk az ÁrkádbanKép és olyan csúnya hideg szél fúj, hogy ma nem terveztük. Cipőt akarsz nézni? Vagy csak úgy? Végülis ha délután akarsz menni akkor rámcsöröghetsz, benézhetünk, de csak olyan 3 avgy inkább 4 körül mert tudod addig alszik Emma. Most délelőtt nem tudunk menni mert nagyon korán kelt Emma így nem hiszem hogy sokáig húzza ébren.
Emmának akruppos hang sokáig húzódott, de az nem fertőz.
Amúgy ő is picit náthás, sőt ma reggel köhögött isKép remélem nem lezs baja, tegnap kissé megfújta a szél mert itt voltak tesómék és lekisértük őket és még kb fél órát rohangált a nagy szélben a unokatesójával.

Hú, hihetelen hogy már 1 éves Julcsi, Miki és a többiek! mindenkinek nagyon boldog szülinapot aki most ünnepli!

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Gombóc!

Krupp ügyelet: A LÁSZLÓBA NEEEEEEEEE! A Sotéra vigyétek inkább, bár remélem egyikünknek sem lesz szüksége rá. Lászlós élményket lehet olvasni itt a bebebneten is a kruppos topikokban, hát engem nem győzött meg és a László más osztályán eltöltött idő sem győzött meg.

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Sziasztok!

Anna!
Sinlac: rizs- és szentjánoskenyérmag alapú pép. Mi a hozzátáplálás kezdetekor kevertük hozzá a kajákhoz, hogy jobban megegye. Szerette.
Beu
beu
 
 


Váááuuu, micsoda virágeső, köszi, köszi, köszi!!! KépKépKép
Ma nagyon napsugaras a kedvem, lányom is csak 3/4 5-kor ébredt először, úgyhogy még aludtam is pár órát egyben, tisssssztára ki vagyok cserélve Kép

Janna Kép
Üdv itt. Ropi alkatú Julcsi lányom kapott Sinlac pépet egészen addig, míg hajlandó volt pépeset enni (2 hete nem, 23-án lesz egy éves). Nekünk bevált, kicsit megindította a súlyát (na nem nagyon, mert ő valszeg eccerűen valódi ropi, nem alultáplált). Bár Julcsi szopik, de gyümölccsel, főzelékkel, sőt néha magában is ette. Hizlaldás termék Kép Mire lennél pontosan kíváncsi?

Azt még elfelejtettem mondani az új szavak felsorolásakor, hogy a "pisze" is megy neki, mert szoktunk "Te is pisze, én is piszét" játszani, és olyan édesen rázza a fejét, mikor összedörzsöljük az orrunkat KépKépKép
Megint vágtam haját, majd csinálok róla képet.

Kajaügyben is köszi a vigaszokat. Most éppen csirkehúslevest főzök, abból sok husit szokott enni, és időnként egy kis krumplit is oda tudok csempészni. Csak ne ugrálna folyton kaja közben! Lehet, hogy eladom az ötletet Schobertéknek, ez az igazi zsírégetés: evés közben is szökdelni kell, akkor garantált a nemhízás KépKépKép

Kaska Kép
Szájpenész KépKépKép Vigasz-vigasz!!! Remélem, sikerül majd pici száját jól átdörgölnöd, mert az tényleg triplaszaltóval ér fel már ilyen korban ... Drukkkk KépKépKépKépKép

Andi Kép
Szeszkazán Dani KépKépKép (persze KépKépKép is, de az kevésbé, átérzem az aggodalmadat)

Sofka Kép
Nahát, csupa vízöntő, ujjuj, mennyi önfejű művészlélek! KépKépKép

Momo Kép
Szegény te Kép Görcsoldó ... nagyon remélem, nem lesz semmi baj, és Apjukod is megnyugszik majd ... Lehet, hogy tényleg el kellene valamelyőtöknek menni nyaralni ... de hát tudom, hogy nem lehet ...

Andy Kép
Édes Márk, én úgy imádom a szemeit! És köszi a vigaszt! De mégiscsak egy kilóval nehezebb és 8 centivel magasabb volt Julcsinál, igaz, hogy fiú ... Julcsim az összes gyerek közül a legkisebb ...

Toffi Kép
Ja, hát ez kicsit vigasztal, hogy nem kell annyit cipekedni KépKépKép

Elli nagyon eltűnt mostanában, mi van vele?

Megyek, bezöldségelem a levest.

Pussz
Vígkangi
kangi
 
 


Kangi! nagyon boldog szulinapot! Kép Aztan vigyazz jobban a terdeidre! sokat kell meg futkoznod a gyerkocok utan. Kép
Orsoly! Jobbulast! Kép
Maci2! De jó, hogy ilyen jol viseli Roni az elvalasztast. Kép Ez a teljes ruhacseres kaki nekem is nagyon ismeros. Meg akkor is, ha nem marad ki egy nap sem. Kép
Psandi! Alkoholszagu Dani. Kép Kép Kép Meg jo, hogy nem latogatott meg benneteket eppen a vedoneni. Kép
Zsuzsi! Hatalmas fiad van mar! Kép
Kaska! És mindenki! Koszi a tanacsokat! Kép Vegulis beborogattam a labat, mert kicsit piros is lett. Kép Nem tudom ez miatt-e, de megint pocsekul aludtunk. Doki bacsi szerint a fogak a bunosek. Kép
Mi mar igy is csuszasban vagyunk az oltasokkal, mert kicsi suly miatt egy honappal kesobb kezdtuk.
Timici! Kitartast a rohangaló fiadhoz! Kép

Persze nem tudtam elolvasni mindent, de kicsit kellene takaritanom.
Viszont regota igergetek egy kepet. Akkor most kuldom. Nem a legjobb, de masra nem futja mostanaban az erombol. Kép
Andi

Kép
andi28
 
 


Kangi
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK! Igaz milyen jó 18 évesnek lenni!!! (na jó meg egy kicsi Kép) Új Julcsi frizuráról kérünk képet!!! Elliék elutazatak, újra, remélik most jobban sikerül mint a múltkor.

Kaska
Szájpenész: kérj a doktornőtól nisztatinos (??? vajon így kell mondani, már régen volt) glicerines boraxot. Ez erősebb és sárga színű, nekünk 3 hétig volt, ebből 2 hétig kezeltem a simával semmi hatás, majd ezzel és pár nap után jelentős javulás volt. De azt még mindig nem tudom hogy honnan szedte 2 hónaposan? Ja a fenekéd is figyeld, mert előjöhet ott is (mi azt megúsztuk) És ha a száját suvickolod nyugodtan nyeljen belőle, mert nemcsak a szája olyan, hanem a bélrendszer is gombás, azt is ki kell írtani.

Momo
Ha hazajön a férjed egyszerűen nyomd a kezébe a két gyereket és menj el sétálni (vásárolni). Itt szépen süt a nap, remélem ott is. Te pihensz ő lefárad utána nem lesz kedve veszekedni. Orvoshoz mikor mész?

na mennem kell főzni, utána jövök

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine
 
 


SziasztokKép

Klár
Köszi a recipét, én csokisat csináltamKép

Kaska
Azért kerestelek, mert régen jelentkeztélKép
Gratula az első fogacskához!Kép

Andi
Zsombi gyógyulgat, de az előbb hívott Apa, hogy ne csodálkozzak, ha csúnyán néznek az oviban, mert köhögött SzandiKép
Apa pont 8.00-kor lépett be az ajtón, ott állt az egész családKépKép Csokitorta szupi lett!
ÜvegtörésKép, még jó, hogy nem vágta el semmijét...

Maci_2
A csokitortát azzal a lúdláb-krémmel csináltam, amit a másik topikba írtálKépKép Nagyon klasszKép

Zsuzsi
Első tortának jó, nem?Kép
Látom, a gyertya érdekes voltKép
Képek nagyon jókKép
Nálunk Szandi nem tudja kivárni, hogy az apja levegye az utcai cuccait (pedig ő már 6,5 évesKép)

Nem értem a végére, de most pause, mert doki néni engedett fél órát szabad levegőn...Kép
Szép napot MindenkinekKép
PusziKép
Toffi + Zsombi
toffifee
 
 


Kaska,
tudom én, hogy mitől stresszes a lelkem (sz.r a melója, építkezünk, és még egy 3. gyerek is, ja meg gyerektartásper, kocsivásárlás...), de én már olyan kínosan ügyelek az ő itthoni lelki nyugalmára, hogy cserébe tán elvárható lenne, hogy ne rontson nekem, csak úgy, levezetésképpKép Tényleg elmondtam már neki, hogy döntsön bátran, egyedül, nem kell sorbaállnia a véleményemért ( ugyanis mindíg ilyenkor kapunk hajba) és nem fogom felróni utólag sem, ha valami rosszul sül el. Zippzár a számon, mégis mindenért engem vesz elő....na ettől vagyok kipukkanvaKép És persze a skacok is méterekről megérzik a feszültség szagot, amitől mindkettő baromi nyűgös...és hát ettől sem leszek nyugisabbKép

Kangi,
az én lányom csak azért hízottabb liba Julcsinál, mert amikor már nem volt elég a tej, én nem stresszeltem vele magam, kapta a Timi által is kedvelt babatejet. Ebből se eszik sokat, de ez legalább tömi, mást meg szinte egyáltalán nem hajlandó lenyelniKép Szóval szerintem mi is kb ott tartanánk, ahol ti, a tápszer nélkül. A te Julcsid legalább van, amit elégedetten elfogyaszt, és az már nagyon jóKép És különben is, tényleg elég nehéz 9 kilót kézben vonszolni egész napKép

A szoptatásnak nálunk asszem befellegzett, a terhességtől szép lassan elfogyott a tejemKép Zsebi még kűzd, de ez már inkább csak az illúzió. Kicsit azért sajnálom a dolgot...Timinél anno még erős lelkifurim volt, de ezen inkább túl kéne lépni, ha már tesó meg szopi együtt nem megy.

pusssz
Momo a dögfáradtKép


Momo
momo
 
 


Kangi,
Elliék elutaztak síelni.Kép
Timici

u.i.: én meg lassan kérek beutalót a LipótraKép
timici
 
 


Timici,
Nem megyünk együtt?Kép

Momo


Momo
momo
 
 


Sziasztok!

Az én drága kislányom kezd nem fogadom szót azért se című műsort játszani.
Amit nem szabad azt csinálja így most az emeleten kialakítottam egy Dorka szobát, ahol csak játékok szönyeg babák és hintaszék van.
Kivittem az állólámpát a földön levő virágot, vázát, meg minden "veszélyes" dolgot, ez lesz az ő dühöngője ha sikerül rászoktatni, a nappaliba állandóan rámol a fiókokból, a cd állványt is kipakolja, a hifit még nem éri el kb 5 cm, így az is hónapok kérdése és veszélybe van, a tévéállványt is mindig veszélyben van, na meg a konyhába mászik át folyton, kellett nekem amerikai tipusú konyha+étkező+nappali...

Mondom neki nem szabad, erre ő integete nem, nem nem és azért is megcsinálja.Szegény ma extra ideges voltam reggel (miért?) így kapott a kezecskéjére, majd betettem a járókába, és 20 percig üvöltött, eddig bírtam, majd kivettem nekiáltam játszani vele olyan forma bedugósat, 2 perc múlva otthagyott ment fiókot rámolni, persze nem azt amit lehet... mert az már nem érdekel ha szanaszéjjel dobálya a fürdőruháimat, nyakába a fürdőbugyimmal mászik, ez a 2 fiók nem elég neki, a többi is kell...
Tudom sok türelem kell hozzá, de mit csináljak, egy percig nincs meg nyugottan, ha nem csinálja azt amit Ő akar és rászólsz nekiáll sírni...
Az én kis aranyos Dorkám, akivel eddig semmi baj nem volt...
A bölcsibe nem panaszkodnak rá, vagy csak engem tisztel meg a rosszaságával???

Na jól kipanaszkodtam magam....

Manó: délutáni Árkád nem jó, 1/2 5 re jön a kerítéses muksó felmérni a kerítést, hogy milyen kell, és a lépcsőre Dorkamegállítót csináll...
6 ra meg megyünk fallabdázni...
A talit jövőhét csütörtökre 02,19-én átteném, akkor az árkád 10 kor jó lesz?

Na most valamivel nem vagyok tisztába nem a megfázás, nátha, ifulenza köhögése alakul át kruppos köhögéssé?
Mert azt veszem észre, hogy ez a lányka meg van fázva, folyik az orra, és olyan "szaftosan" köhög, mintha már szakadna fel neki a trutykó.
Nem addig tud krupposan köhögni, amíg nem szakad fel neki?

Remélem érthető a problematikám...


Jók legyetek
Manó2+Dorka

Kép
Kép
dorka2
 
 


Sziasztok!

Kangi:Boldog szülinapot!
Darabos koszt: rizzsel hogy álltok? Ancsi mikor 2 hétig ugyanezt játszotta, akkor a rizs volt a legnyerőbb, mert darabosnak fogadta el, mégis elég sok bejutott és megrágódott (egyéb darabos egy az egyben volt a pelusban, alig rágta meg)

Töklecsó: végül is, mint a sima lecsó, csak a paprika fele helyett apróra (kocka) vágott tököt (cukkinit) kell beletenni. Mivel nálunk a lecsó sokáig a paprika miatt is fúj volt, ezért én nem is tettem bele sokszor paprikát. Most is csak keveset. Viszotn sok virslit és tojást.
(szalonnazsiron inditom, hagyma bele, pirul, jöhet a tökféle, só, bors, paprika, kicsit puhul akkor paradicsom, paprika, majdnem jó, akkor a virsli és a legvégén a tojás, azzal már csak épp összeálljon)

Krupp-témában én is csak javasolni tudom a kruppos topikot, nem olyan hosszú, de össze van szedve minden hasznos infó.

Mégegy dolog volt, amire akartam reagálni, és most nem jut eszembe, csuda vigye el....

Ancsi most éjjel aludt, igaz fél 11-kor aludt el, de aztán fél2 majd 5 végül 7-kor kelt. Csak tudnám min múlik, hogy egyik nap 10-15-ször megébred, néha 10-15 percenként is, máskor meg bir aludni 3 órát egyben...

Sziasztok:
Ildi

Ildi
pildi
 
 


Manó2!

De jó a jövő hét csütörtök, akkor legyen azKép Hátah addigra jobb idő is lesz.

Krupp: Tényleg olvasd végig a kruppos a gyermekem topikot, a gyermekeken belül van. A krupp nem feltétlenül influenzából, náthából indul ki, Emma pl egyáltalán nem volt náthás mikro volt neki. Az tény, hogy vírus okozza és az arra hajlamosaknál kruppot okoz és az is tény hogy sokszor indul náthával vagy csak simán köhögéssel amit lehet náthának nézni. De van olyna hogy náthás és egyáltalán ne köhög krupposan. Azért nem fertőz mert cska za arra hajlamosaknál okoz tünetet, ez valami gége, hangszalagok alatti ödéma, vagy ilyesmi, nem emlékszem pontosan. természetesen ha nem cska kruppos tünetei vannak hanem torokgyulladása van vagy bármi más is emllé akkor fertőz, de kruppos nem lesz aki elkapja csak torokgyuszisKép

megyek Emmát altatni, most jöttünk haza a bölcsiből, nem jött be hogy korán álmos leszKép Viszont iszonyú hideg van kint.

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Sziasztok,

gyorsan bekuksiztam, tele vagyunk szülinaposokkalKép.

Kronológiai sorrendbenKép:

12fogú Jázinak nagyon boldog első szülinapot kívánok!Kép
(Hogy megöregedettKép)

Gyönyörűszemű Mikifiút is Isten éltesse sokáig!Kép

És persze RopiJulcsi Édesanyjának is nagyon boldog szülinapot kívánok!Kép

Visszaolvasni még nem nagyon tudtam, csak átfutottam az elmúlt pár napot. Sajnos nem volt gépünk, bár ha lett volna, sem tudtam volna nagyon netezni, mert mindannyian lebetegedtünk. Szegény Macus még egy tüdőgyulát is összeszedett szövődménykéntKép. Most még kapja az antibigyókat, kicsit már jobb a helyzet, nincs láza.

Toffi,
látom, Zsombi nem úszta megKép. Gyógyuljon meg gyorsan!

Mariann,
éljen-éljen!!!KépKépKépKép

puszka mindenkinekKép

KripliZulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Sziasztok Lányok!

Hát nem tudok részletesen válaszolni, de köszi a tanácsokat! (Toffi, Azur, Momo)

Minden szülinaposnak, babának és mamának boldog szülinapot!!! Kép

Ma a sütötök nagyon nem jött be, most visszatérek a nyerö banánhoz Kép

Mostanában éjszaka 3-4x is felsir Ilang, de bekapja a cimuját és alszik tovább. Ez lehet a fogzás jele?

Aki beteg, annak jobbulást, aki lelkileg strapa annak meg kitartást nemsokára jön a tavasz! Kép

Na megyek Anyóséknak megmutatom az unokát mert feljöttek Szegedről és karácsony óta nem találkoztunk!

Puszka
Tündér
Recus
 


Sziasztok!

Egy kis segítséget kérnék.Kép

Homeos szakértők segítségét kérném: elküldtem a húgomat Utrica urens CH5-öt venni tejszaporítás céljából, de nem volt, és a gyógyszertáros néni rábeszélte a CH9-re, mert állítólag az jobb ilyen célra, napi 2x5 adagban. Nekem sajnos nincsen olyan könyvem, ahol meg tudnám nézni, hogy tényleg jó-e, de addig semmiképpen nem használom, amíg nem tudok róla valamit. Kérem, nézzen utána valaki, akinek van profi könyve! Köszi!Kép

Más: hallottam, hogy állítólag a báránybőrt??? nagyon szeretik a babák, és esetleg el is alszanak rajta nap közben. (Az én leánykám nappan nem alszik, csak nagyon ritkán max. fél órát egy nap, pedig még csak öt és fél hónapos. Mondjuk, már két hónaposan sem aludt.) Tud a bőrről valaki valamit, vagy hülyeséget mondok? Tényleg jó? Ha igen, esetleg azt is tudjátok, hogy hol és mennyiért lehet ilyet kapni? Köszi szépen!Kép

Zsizsa

Teszek fel képet a kismanóról, hogy lássátok, kinek kéne a tejci és a szőr.Kép

Kép Kép

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa
 
 


Megint én...

Timici
Felfedező BenceKépKépKép
Drukk a gyors fogacska-kibújáshoz!

Gombóc
Naná, hogy örült! Mondjuk érdekes, a szülinapi tortája kisebb volt Kép
BorsópüréKép
Mindenevő ZsombiKép úgy legyen!

Momo
GörcsKép ugye elmúlt?
Látom, Kaska megkérdezte, amit én is szerettem volna...
Köszi, hogy megvédtél Kép(9 kiló)

Kaska
SzájpenészKép, Szandinak is volt, de ha ügyes vagy (ügyesek vagytokKép) hamar elmúlik

Kangi
Bocs, nem jutott hirtelen eszembe más előnyKép

Zulu
Tiéd betegecskéknek is jobbulást!! Gyorsan-gyorsan!

Zsizsa
Lánykád nagyon édesKépKép
Báránybőrről nem tudok nyilatkozni.
Urticáról régebben írta Zsuzsi, hogy CH9-ig jó.

Megyek ebédelni Kép
Toffi
toffifee
 
 


Sziasztok,

Zsizsa,
Homeós könyvem nincs ugyan,de a CH9 az jó,én is ilyet kaptam csak a patikában és akkor Zsuzsi meg Urszila megírták,hogy jó és az adagolást is (ezt sajnos elfelejtettem menteni). De végül a gyakorlatban nem kellett kipróbálnom,mert ahogy meglett a gyógyszer úgy visszajött a tej is. A homeos szerek mellé viszont nem szabad mentholosat enni (fogkrémet is le kel cserélni,ha mentholos)és előtte utána 20 percig nem szabad enni.
Báránybőrünk nincs,viszont a Megtoysban vettünk egy műirha bundazsákot,amit Artúr nagyon szeret,jó meleg és sokat aslzik benne séta közben. Azt hiszem Myssniának meg Zulunak van igazi báránybőr bundazsákja,de ők Ausztriában vették és kb 100 Euróért. Azt hiszem Zulu írta,hogy a Brendonban is kapható bárány de drágább.
Nagyon aranyos kicsi manód van és drukkolok,hogy visszajöjjön a tejcsi és hogy találjatok neki bárányt.
Nem tudom,megvan-e neked,de elküldöm az Urszila féle tejszaporító mailt a profilodban található címre.

Üdv,
Azur
azur
 
 


Zsizsa,
ch9 mehet.
Nekünk van bárányunk, zsák és sima is, gondolom ez utóbbi érdekelKép. Mi többnyire a babakocsiban használtuk tavaly télen, néha kitettem az ágyra, és akkor azon szuszizott a csajszi. Jól elvolt rajta, de csodát ne várj, szerintem erős túlzás, amivel reklámozzák ezeket a szőröket, a múltkor véletlenül megláttam egy újságban a mienk hirdetését, szénné röhögtem magam rajta. Ilyenek voltak felsorolva, pl.hogy gyorsítja a súlygyarapodást (ezen nagyonKép), könnyíti az elalvást, stb. Maca egy pillanattal nem aludt többet rajta, mint egyébként.
Na szóval, jó a bari, de ez a fajta derékaljszerű nálunk inkább csak melegítőfunkciót töltött be, viszont azt nagyon jól.
Lánykád nagyon kis édes!Kép

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Momo,

Szegénykém Kép Próbálj meg nem idegeskedni (persze könnyű mondani).
Az jutott eszembe,hogy nincs-e a férjednek olyan baráti társasága vagy jóbarátja akivel hetente vagy kéthetente elmehetne sörözni vagy pl focimeccsre szurkolni? Így talán kiereszthetné a fáradt gőzt és akkor nem rajtad csapódna az idegessége? Vagy nincs valami hobbija amit szívesen csinál és közben levezeti a feszültséget?
És te nem tudnál egy héten egyszer elszabadulni egy kicsit kikapcsolódni? Biztos jót tenne. Nagyon nehéz lehet most neked,drukkolok,hogy minél hamarabb túljussatok ezen a nehéz időszakon. Kép

Üdv,
Azur
azur
 
 


SziasztokKép

Most hívtam fel a dokim asszisztensét az eredmények miatt, és nagyon el vagyok kenődveKép A terheléses cukrom 9 lett, rosszabb, mint terhesenKép Egyébként a többi eredmény tökéletes (beleértve a pajzsmirigyet is), de a hormontükör majd csak kb. 1 hét múlva lesz meg.

Most csak ennyi, mert Gergő üvölt, én meg teljesen le vagyok törveKép

Tüni
tüni
 
 


Kangi, GombócKép
Ranschburg Jenő: Szülők lettünk Az élet első hat éve: Az éhség biológiai érzés, amely a születés pillanatától működik, és így eleve "rosszul evő" gyermek tulajdonképpen nincs....A táplálkozás veleszületett bioológiai szükséglete nem minden gyereknél egyforma. Van aki több, van aki kevesebb ételt igényel, de minden egészséges gyerek éppen annyit, amennyi szervezete biológiai egyensúlyához, egészsége fenntartásához szükséges.

Most jelent meg megint ez a könyv, nekem megvolt a 95-ös kiadás, de egy ismerős nagyon megszerette és megtartottaKép 980 pénz, szerintem 95%-ban megéri, jó dolgokat ír, olyan reális ez az öreg pszichomókus. Van szó benne pl. rámolásról, nem szabadról, büntetésről, jutalmazásról, testvérfélténykenységről stb.

Manó2Kép az a jó, ha Dorka jó a bölcsiben és rossz otthon! De komolyan. Ilyen az én két nagyom is. Idegenben jól viselkednek, teljesítik az elvárásokat, viszont valahol le kell vezetni ezt a feszültséget, otthon hál'istennek biztonságban érzik magukat, ezért ott "rugnak ki a hámból". Csak bírjuk ki Lipótmező nélkülKép

MomoKép most gondoltam végig, a fenti gondolatmenetem szerint a férjed, de az én férjem is itthon érzi annyira biztonságban magát, hogy kijöjjön rajta a külvilágban felszedett stresszKép Le az összes kalappal előtted, nekem tavaly egy 7 és 9 évessel + pocaklakóval összehasonlíthatatlanul könnyebb dolgom volt.

OrsolyKép én is lányra szavazok az émelygésed alapjánKép Andrissal alig voltam rosszul és csak reggel, a két lánnyal viszont egész nap piszokul émelyegtem.

NorkaKép Jázi alaposan túlteljesítette az 1 éves tervetKép 1 éves korra 8 fog a standard.

Nem csinálunk egy KépIlyen volt-ilyen lettKép képtárat? Pl születés körül, félév, év, másfél év...18 év(Kép) ?????

Urszila
urszila
 
 


Sziasztok!

Na mar megint itt vagyok Kép

Voltunk Bobita nevu programon Violaval (mondokazos, eneklos, zenelos felora 0-1 eveseknek). En nagyon csipem, egy hibaja van, hogy telibe kapja a deli alvasidonket. Kisse hulla voltam meg morcos a reggeli dokihozmenes utan, de ugy dontottem, csak elmegyunk, ugy szereti a ritmust meg a zenet pruntyom. Csak figyeltem, hogy ne vegyen semmit a szajaba, hogy ne fertozzuk korbe az egesz csoportot.

Hazafele annyira elaludt a kendoben, hogy majdnem kiesett oldalt Kép nem tudom, hogy csinalja, de oldaliranyban ivben meg tud hajolni a gerince. A frasz majd kitort...

Andy,
irto helyes csibeszke Mark Kép de a babakepen is huncut Kép

Zsizsa,
cukorfalat kismano Kép
Tejciugyben nagy ujdonsagot nem tudok mondani, nekem se volt soha sok, de kopp-kopp kitart, en annyit tudtam csinalni, hogy rengeteget szoptattam, sokat ittam, sokat fejtem.

Toffi,
en meg azert cuppantottam, mert jolesett, hogy kerestel Kép
Nem tudom, hogy leszek ugyes, egyenlore fuvallatom sincs, hogy nyitom ki a szajat es dorgolom le a nyelvet, ha nem hagyja... de majd belejovok...

Momo,
ertem en...
Viola is hisztis lesz, ha mi veszekszunk, de legalabb igy hamarabb abbahagyjuk...

Zulu,
betegsegek Kép tudogyula Kép Kép Kép Csak jobbakat!

Nadine,
koszi a tippet, most egyenlore ilyen "rozsavizet" kaptunk, ha nem hasznal, megkerdezem a masikat.
Fenek Kép es az hogy nez ki, ott is "peneszedik"? Kép

Andi,
babod edes kis gyomoszolnivalo Kép
tok fura, de Viola azota alszik jobban, miota jon a foga Kép Nagyanyam anno azt mondta az ilyenre, hogy "kulonleges, mint vasak kozt a harapofogo"...

Lanyok!
Nagyanyamrol jut eszembe: lassan 8 honapja szultem, es a hasam meg mindig annyira rancos, mint egy oregasszonynak. Ez normalis? Kellene vele csinalnom valamit? Vagy ilyen marad? Kép Nem tipikusan vagyok egy hiucica, de mar kezd idegesiteni.

Jok legyetek! Kép

Kaska
kaska
 
 


Sziasztok!

Orsoly
Én azért nem vennék mérget erre az émelygés = kislány dologra, én az első 3,5 hónapot végighánytam, és hát ugye, fiam lett Kép
Lackóval émelyegtél?

Zsuzsi
MIki drága, ahogy barátkozik a tortájával Kép és a lovas kép is szupi

Gombóc
borsófőzi a csekkeken KépKép

Kaska
szájpenész Kép hát gondolom, ebben a korban már kicsit nehezebb lesz tisztítani..., azért drukk, hgoy mihamarabb megszabaduljatok tőle

MOmo
remélem, mától nem veszekedtek a férjeddel és visszatér a béke Kép A család többi tagja még mindig nem tudja a bébit? És a doki?

Kangi
hogy viszonyult Julcsi a husileveshez?
pisze Kép

Dani megtanult végre integetni és mondja is hogy PÁ-PÁ Kép (bár még nem mindig sikerül)

Zulu
tüdőgyuszi KépKép most már jobbuljatok

Tüni
cukrod Kép

Képek mind jók megint Kép

Andi
psandi
 
 


Sziasztok!

Meg mindig havaj van, veszettul bealudt a csaj Kép

Tuni,
sorry cukor Kép

Urszila,

na majd jol megjarjuk, amikor 18 evesen a gyerekeink is csinalnak rolunk ilyen keptarat Kép az lesz a szep Kép

Andi,
gratula Daninak! Kép mi is tanitjuk Violanak, de o meg csak igen ertelmesen nez ki a fejebol Kép

Na pont most ebredt fel. En kis almosfeju peneszvirag olbebabam...Kép

Kaska
kaska
 
 


Toffi, Azúr, Zulu, Kaska,
köszi szépen!!!Kép

Zulu,
súlygyarapodásserkentő-hatás.Kép

Azúr,
köszi a mailt is!Kép

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa
 
 


Kaska
Szerintem észreveszed, ha ott is kiütközik a penész. Nagyon csúnya piros lesz, szinte eleven, az egyik barátnőm kisfiának még lyukak is voltak benne!

Zulu
Súlygyarapodás: Ti vagytok biztos a kivétel akik erősítik a szabályt. KépKépKépKép

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine
 
 


Sziasztok!

Gyors bekukkantásra van csak időm. Köszönöm a múlkori segítségeteket is, azt hiszem nem köszöntem meg még azóta. Olvasni olvasgatlak benneteket, de sajna időm nincs írni .

Kangi: nagyon sok boldog szülinapot szeretnék kívánni Neked!Egyben sok örömet és boldogságot az életben.

Norkini: Jázi babának is utólag boldog szülinapot kívánok. Maradjon örökké ilyen gyönyörű, vidám és egészségesKép

Zsuzsi: Mikinek is első szülinapjára minden jót kívánok. Imádom a fotóit, főképpen az utolsó mutogatós kép tetszikKép. Annyira falat, meg lehet zabálni.Megírnád, hogy fágzásra CH15 jó vagy a gyógyszerész ajánlotta a 30-at de az nem túl erős még ilyen pici babának? Köszi .

Szeretném a tanácsotokat kikérni: Liberó pelust haszmálunk . Most Robó 8 kg körül van. A 7-14 kg kissé szorítja, így nem igazán jó neki, nem is értem, hogyan lehet ráírni, hogy 14 kg-ig?? Aki Liberót használ, megírná, melyik típusát érdemes venni. Köszi előrre is.


Robónál ma volt a dokibácsi, megdicsérte, hogy szépen ül. Mivel mászni nem nagyon akar, sőt mostanában inkább ülésből állásba húzatattja fel magát, így lassan beletörődök, hogy nem igazán akar mászni. csak azt nem tudom, a későbbi fejlődésében ez mennyire fogja korlátozni.Azaz az, hogy nem mászik, inkább előbb állni fog majd. A doki szerint nem gond ha egy fázis kimarad.Hát nem tudom? Hason sem szeret lenni, kúszni meg egyáltalán nem akar. igaz a forgással is így voltunk, de mostanra már nagyon beindult. Viszont kedvenc pozíció az ülés.Biztosan furcsa lehet olvasni, hogy miken aggódom, holott a ti gyerkőceitek már járnakKép és sokkal nagyobbak.Azért jó kiírni magambólKép.Köszi , hogy meghallgattok.

Anita
anita77
 
 


Hívtak az oviból, hogy hozzam haza Szandit... 39,3 Kép, egyébként sok baja nincs... majd lesz holnap...

Tüni
CukorKép
Akkor most diéta van?

Urszila
Képtár jó ötletKépKép

Kaska
Fog az az ecsetelés menni, ha erőszakkal, akkor úgy, de tulajdonképpen (sajnos) muszáj.
És lehet, hogy nem árt a játékokat is lemosnod.
Bóbita klassz lehetettKép
Én mára terveztem a zenebölcsi meglátogatását, de már hétfőn kútba esett a terv. Talán jövő hét csütörtökön...
Szájpenész a popsin az ún. pelenkasoor-t okozza, csúnya vörös folt, a széle lehet enyhén pikkelyes... de azt biztosan észreveszed, olyan csúnya
Én hasam is ráncos, Szandi után elmúlt (elég sokára), most is reménykedek (olyan viszont már nem lesz, mint előtte)

Andi
Én is akarok pá-pá-zó Zsombit!! Ügyes DaniKép

Anita
8 kilós Robóra kicsi a 7-14 kg-osokra való pelus? Az hogy lehet? Zsombi 8,7 kg, és a pampers midit használjuk (4-9 kg)

Fényképezőnk még mindig nincs készen, már 5 hete odavan... Megvárják, hogy lejárjon a garancia?

Megyek a betegekhez... Zsombi nagyon nyügi, álmos, de nem akarom, hogy elaludjon, mert éjszaka megint hepajozni fog, mint tegnap...
Valami jó játékot ki kell találnom...

PusziKép
Toffi + Zsombi
toffifee
 
 


Előbb írtam, de nem küldte el a nyomi rendszerKép. Mindjárt megpróbálom megint, mert kikopiztam ám!Kép

Toffi,
jajajajKép. Az bíztasson, hogy ha nincs szövődmény, akkor 3 nap alatt lemegy ez az influ. Nagyon magas lázzal jár, mi önmegában kúppal-gyógyszerekkel nem tudtuk lenyomni, kellett hűtőfürdő is párszor.
Remélem Te nem kapod el, mert nincs annál pocsékabb, mint 39.5-tel betegápolniKép.

Anita,
én úgy vettem észre, hogy minden babánál más pelenka jön be, mert nem mindegyik jó minden alkatra. Macnak jó a Libero, és a Babylove, de pl a Huggies nem, mert háromszor körbeérné a tépőzárKép. És ugyanaz a súlykategória mind.
MaxiPluszt nem próbáltad? Azt hiszem, az egy kicsit bővebb fazon.

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Kaska,
erre már én is gondoltam, hogy gyermekeink fellázadnak, és összedobnak egy képtárat a muttikrólKép.
Has: nem elkeserítésként, de nekem a gyermekszám növekedésével egyre gázabb a helyzetKép. És minnél laposabb, annál rosszabb, ha lehajolok, akkor pedig tragikus. Állítólag vannak hasbőrfeszesítő krémek, majd utánakutatok.
Néha én is elborzadok a hasamtól, ugyanakkor szeretem is, bármilyen ráncos és ronda, mert mégiscsak kiszolgálta a két porontyotKép.

Urszila,
nem akarsz kiadni egy könyvet az elméleteiddel?Kép Szerintem bestseller lenne!

Andi,
csatlakozom rosszullétügyben, mikor Malackát vártam, az első 5 hónapomat a wc-kagylóval való szimbiotikus kapcsolat jellemezte.
Macussal pedig csak néha egy kis émelygés. (valószínűleg nem értem rá rosszul lenniKép)
Szóval nálam nem jött be a népi cuccos. Vagy megint csak a szabályt erősítemKép.

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Zulu,
Szeretni en ugyan nem szeretem a hasamat, de teny, hogy mar megszolgalta a magaet! Az enyem meg csikos is, de meg mennyire! En nem hiszek a kozmetikumok reklamjainak! A csikokat majd a kukacok fogjak eltuntetni! Es ez meg hagyjan, de a cicim is hasonlo "nagymamas"!

Tofi,
Reszvetem! Remelem hamar tullesztek rajta!
Nalunk is kezdodik valami- vagy csak erosit az elozo! Mindket picinek log az orra, megint porszivozunk! Vege lehetne mar a telnek!

Gyurikam alakit az oviban, mar nagyon szeretnek minket! Ma egesz nap orditott, neha lekuldtek az igazgatonohoz, ott eluldogelt, nezelodott, visszament a csoportba, megint rakezdett, megint lekuldtek, aztan megint feljohetett, majd olloval miszlikbe apritott egy mesekonyvet!
Itthon is folyamatosan ki akar cseszni velunk, latszik a kispofajan, hogy hideghaboru van!
Fel az egyik gyerektol az oviban valami erthetetlen okbol kifolyolag, valoszinu ez az oka, de most mit csinaljak? Mindenesetre nehez ez igy mindenkinek!

Kaska,
Homeos Borax-ot is probalhatsz adni Vilcsinek! Popsi piros lesz a szajpenesztol (bar ilyenunk szerencsere nem volt)!

Anita,
Nem ertem mibol jo e a 30-as? Altalaban helyettesithetok a bogyok C30-ig, de van, ahol azert kell az alacsony potencial, mert kifejezetten a "fitoterapias" hatasat akarod felhasznalni. En most pl. alacsony potencialu vasat szedek, mert a vas kell belole, es nem a "potencialas"! Ezt most jol megaszontam!
Ha valamibol C30-ast adsz, azt eleg ritkabban, 2-3 naponta. Viszont ha beadtad, es nem hasznal, akkor 2-3 napra "blokkoltad" a lehetosegeket, mert ha utana mast adsz, akkor annak gyengul a hatasa.

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Zsuzsi,
szóval csak a kukacok segítenek?KépKép
Ovi miatt részvétem, kemény lehet ez az időszak. Érdekes, Malacka is sokszor mondogatja, hogy nem akar ovis lenni, mert ott bántani fogjákKép. Az tény, hogy a játszón már kapott egy kis ízelítőt a ovis csoportokból, de hogy ez így megmaradt, nem hittem volna. Pedig tényleg csak egy-két "félelmetes" nagyfiúhoz volt szerencsénk.

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Zulu,
én azért örülok, hogy a népi hiedelem nem szentírás, mert mit kezdek én még egy lyánnyal?Kép És ha a férjem haza se akarja vinni a kórházból?Kép
Báránybőrös hirdetéseken én is remekül szórakozom, de ezt minden gyerekholmival elsütik, mert az a hülye szülő tuti bedőlKép

Kaska,
szép kövérre kell hízni és akkor nuku ráncKép Legalábbis nálam így műxikKép Viccet félretéve, szerintem ez eléggé alkati kérdés, nekem egyáltalán nem látszik a 2 terhesség nyoma, pedig tojtam a kencékre. Azért némi hasizmos Callanetics féle gyakorlat jó szolgálatot tehetKép
Penészírtáshoz sok sikert és kitartástKép

Toffi,
szegény SzandiKép Remélem, hamar meggyógyulKép
Ha már itt panaszkodok nagyközönség előtt, kérdezz nyugodtan, beléd ne szoruljon...legfeljebb úgy teszek, mint aki nem is olvastaKép

Psandi,
már túlestünk a családi bejelentésen, mert senkinek nem fért a fejébe, mér is akarunk olyan marha nagy családi kocsit???Kép Dokit majd szombaton útba ejtem, csak nehogy aszongya, többen lapulnak odabent, mert akkor nagy gáz van...Kép

Tüni,
cukrodKép Drukk, hogy hamar rendeződjön a dologKép

Azur,
férjemnek a munka volt a hobbija (tudom, elég beteges, de legalább jól jövedelmezKép), amíg bele nem csináltak a palacsintábaKép Barátai elkoptak a sok költözés miatt, mi csak együtt tudnánk sörözni járniKép...a focit meg én szeretem, a férjem nemKép
Én meg azért nem tudok egy percre se elszabadulni, mert ezekben az ínséges időkben sajnáljuk a pénzt a bébicsőszre is...de aki hülye, gebedjen bele és kész.

Anita,
az én Zsebim 9 kiló és még mindíg a 7-14 kg-ig jó Liberot használja, pedig elég nagy pocija vanKép Nincs ötletem a gondodraKép

Urszila,
én vállaltam fel ezt az enyhe rémálmot, mármint két törpével terhesnek lenni, ezért nem is akarok panaszkodniKép A családi perpatvar azért nagyrészt tök független jelen állapotomtól, pocaklakó nélkül is vitatkoznánkKép

Gombóc,
nálunk a fehér fal van kipingálva minden kajában fellelhető színnel és Timi nagyon büszke a műveire, minden evésnél mutogatja nekemKép

Zsizsa,
nagyon édes babócád vanKép Az én keveset alvó kisebbik csemetémből kiindulva azért egy báránybőrtől ne várj csodátKép

Orsoly,
tudom, nem vígasztal, de én is egész nap émelygek. Ha nem eszek, az éhségtől, ha eszek, akkor a kajától. Pedig mindíg hosszasan érlelem magamban a gondolatot, hogy mihez is lenne kedvem és azt kajolok...aztán mégisKép Már nagyon unom, de csak elmúlikKép
És a szép majd az lesz, ha neked lyányod, nekem meg fiam lesz, hányinger ide vagy odaKép Legalábbis én fiút terveztem...

Magunkról is röviden, ha már így kiöntöttem a lelkemKép:
Talán lecsillapodnak a kedélyek, megállapodtunk a kocsiban, újat veszünk baromi kedvező hitelre a Peugeot-tólKép Házunk épülget, gyerektartási ügy adminisztratíve zajlik, bár valszeg mégis pereskedés lesz belőle, mert exnej bepánikolt, hogy tuti átrázzukKép
Ma béke van, apa gyerekvigyáz, én netezek, mi kell még több?Kép

Elkiabáltam...Timi hiányolKép

Momo


Momo
momo
 
 


Nadine, Tofi,
ajjajjj. Nem akarok popsipeneszt. Viola eleg jo bor Kép, meg igazabol nem is volt piros a popoja...
Esetleg ha mar elore bekenem, artani biztos nem fog?

Toffi,
jateklemosasra gondoltunk, de talan erdemes megvarni, ha javulni kezd, kulonben naponta mosni kellene, nem?
Szegeny Szandi Kép szegeny Te Kép

Anita,
Viola ugy kezdett maszni, hogy eloszor a keze ugyeben felepitettuk a pohartornyot, es imadta feldonteni. Aztan mindig kicsit messzebb epitettuk. Eloszor nyujtozkodott egy kezzel, nem erte el, de kicsit kozelebb kerult, nyujtozkodott a masikkal is es elerte. Es igy tovabb, araszrol araszra, aztan egyszer csak ment, mint gep.
Valszeg Robonal valami olyan jatek jonne be, amit o imad es hajlando erte nyujtozkodni.
En megertem, hogy aggodsz, anyukabol vagyunk... Kép
Amugy Viola meg nem ul. Egyaltalan nem erdekli a dolog. Illetve most tartunk ott, hogy ha felultetem, nem azonnal dol fel, hanem kb. 10 masodperc mulva.

Toffi, Zulu,
en igazan szivbol kivanom, hogy a Ti hasatok ujra gyonyoru sima legyen, de be kell valljam, picit megnyugodtam, hogy nem en vagyok az egyetlen... Kép Kremekre kivancsi vagyok, hogy barkinel hatott-e, en az avonos testapolot hasznalom, ami terhessegi csikokra van, igaz, eleg rendszertelenul, de egyenlore csak a penztarcamat feszesiti Kép

Na ma annyit irok, mint az utobbi honapban osszesen...

Kaska
kaska
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?