Új privát üzeneted érkezett!

Kép

000kata

sikerült :lol:

000kata

Kép

000kata

Hé én meg pont most jöttem képeket felrakni! :D Feleslegesen dolgoztam. :(

Nagyon szép Kevin baba!!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida: köszönöm aranyos vagy.A többit felrakhatod mert nekem csak ezt a kettöt sikerült.te hogy vagy?mesélj

000kata

hahó!

000kata:

nagyon nagyon édes kisbaba!!!!!milyen picike:):)el sem tudom képzelni h merem majd megfogni a sajátomat is:)gratula hozzá!! max. két hét és én is babázhatok..

Ma voltunk nstn meg 38 hetes uhn, méhszájat nem engedtem vizsg. neh megint bevérezzek, úgyis tudjuk h nyitva van:)

nem tudja vki hol nézhetném meg h jók-e átlegban az uh értékeim? vmi táblázat vagy akármi..

amugy ez lett:

bpd: 9,38
ac: 33,5
fl: 7,52
sb: 3360 g +-504g
méhlepény: 1es

ezek jók sztetek?

különben most lelassult a drágám a növésben, 32 hetesen volt sb: 2880g és 8,7bpd, akkor azzal riogattak, h tuti 4kiló fölött lesz majd, most meg kiderül, h max 3és fél kiló tehát tök normális súlyú várható(én is annyi voltam). ja és 32 hetesen tök rövid volt a lába a fejhez képest, most meg aszonták h jól behozta! ezért néznék meg vmi táblázatot, ha tud vki..

ja és semmi méhtevékenység pedig egy hete abbahagytam a mgot direkt, azelőtt voltak 60as összehuzódások is, most meg egy egyenes vonal:) szal ahhoz kéépest h koraszülés fenyegetett 5 hete, a végén még úgy kell kicsalogatni:)el is kezdem ma a homeókat!

ja és kérdeztem a szurkálást aszonta h olyankor nyiladozik a méhszáj (persze ez nem olyan nyilás mint majd szüléskor)

na megyek málnalevelet inni, mindenkinek jóllevést!

Andy

Kép
andy30

Sziasztok!

Kata:Kevin nagyon édes baba :D Mégegyszer gratulálok nektek!!!Hát már jó lenne,ha történne valami :D Irigykedem nagyon hogy te már babázhatsz :oops: :D Örülök,hogy jól vagytok :D Maradjon is így :) Ha lehet majd kérünk még képeket :oops: :D

Én ma voltam dokinál.CTG jó lett.Uh-n is minden oké.Babó jól érzi odabent magát.Bár a magzatvíz már átlagosnál kevesebb.Remélem ez azt jelenti,hogy a héten már meglessz a picur.Ennyit arról,hogy a jóslótól számított 2 hét múlva szülés :lol:

Méreteink:
BPD:95mm
HC:336mm
Th:103mm
AC:342mm
Fl:74mm

Becsűlt súlya:3266gramm :D

Ancsa,gröni,dawn:Hogy vagytok?

És szerdán megyek vissza dokihoz a lelet eredményekért remélem minden rendben lessz.

Kép
Kép
reni_24

reni:

akkor neked sem lesz óriásbébid szerencsére, nem lesz nehéz megszülni reméljük! nekem most hasonló ah nézem, de ah lelassult, lehet a 40.héten is hasonló lesz, itt már ugy tudom nem nő sokat..
drukk h meginduljon, ne kelljen meginditani, most már én is kezdek ezen aggódni..hehe eddig azon h ne induljon most meg h induljon seh se jó:):) de mondta a dokim h 40.héten indit a kiirás után nem sokat vár :roll:

a jógaoktatóm aszonta h ricinusolajat kell inni és az szülésmeginditó próbáld ki:)

andy

Kép
andy30

Andy: köszönöm aranyos vagy.A méretek miatt meg ne aggodj nekem azt mondták végig az ultrahangon hogy nagy a feje a babának deés végig ezzel ijezgettek és szerintem egyáltalán nem lett nagy.Szoval a méretek miatt ne aggodj.A súlynak meg örülj igy se pici szerintem és könnyebb lesz megszülni mintha 4kg lenne.

Reni: mára voltál kiirva :lol: Nem sieti el a dolgot a babuci,bizti nagyon jol érzi magát odabent,de mond meg neki h kint még jobb lesz :lol: :lol: :lol:

000kata

Sziasztok!

andy:Hát szerencsére nem :D Én már az elején megbeszéltem a picurommal,hogy ne legyen 4kilós.És betartja amit megbeszéltünk :D Eddig mindent úgy csinált ahogy kell.Mondjuk elárulom nektek,hogy még amikor megtudtam,hogy babám lessz volt egy olyan megérzésem,hogy nov.20-án fog megszületni.Lehet,hogy ezt is betartja :D Hát majd meglátjuk :D Remélem,hogy nem kellesz megíndítani.Köszike a drukkot :D Hát inkább kihagynám a ricinus olajat :D Szedek homeós bogyókat meg néha iszom málnalevél teát meg egyre sűrűbben letámadom apát,hátha lessz hatása :oops: :D

Kata:Hát igen nagyon jól elvan odabent a picur :D Győzködöm én mindennap,de eddig még nem adta be a derekát.Párom is győzködi,de rá se hallgat.Kis akaratos :lol: Pedig már elég szűk neki a hely nem is értem,hogy miért nem akar még megszületni.

Ancsa:Merre vagy?Remélem minden rendben van veletek!Ha tudsz légyszi jelentkezz!

gröni,dawn,Timi és a többi eltűntek:Hogy vagytok?

Kép
Kép
reni_24

sziasztok

Éppen van most 5 percem :)

Hulla vagyok, Liza napok óta olyan hasfájós,hogy szinte semmit nem alszik, éppen 2 hasgörcs között szunyokál csak :cry:
A tegnap éjjel aludt csak ,mert egész nap fennt volt :cry:
Nem használt neki az Espumisan sem, a meleg párna sem, se a masszírozás , sem semmi. Sír kézbe,minden hogy :cry:
Nincs valami jó tippetek?

6 napja nem hányt sugárba :) de a bukós tápszertől annyira begörcsölt,hogy azt nem tudjuk adni neki,így megint a HUMANA Start-ot kapja, igaz rengeteget bukik, meg fáj a hasa tőle,de én már annak is örülök,hogy eddig nem hányt sugárba már 6. napja :lol: :lol: :lol: és most már ugy néz ki,hogy nem is fogyott tovább :lol: igaz csak 10 dkg-ot,de elkezdtünk végre hízni is :lol: :lol: :lol:

Most ébredt enni,megyek, majd folyt köv. :)

000kata gyönyörű baba Kevin :lol:

beaglénak gratulálok :lol: :lol: :lol: jó egészséget és sok-sok tejcsit :lol:

többiek, ti hogy vagytok?

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727

Ancsa: a mi pocink is fájt vettünk Infacolt ez nem gyogyszer minden evés elött kell adni belöle. ( Csecsemők fokozott gázképződés és levegőnyelés okozta hascsikarásának ,bélgörcsének megszüntetésére ) való.
nekünk már nem fáj a pocink szerintem nagyon jó.probáld ki.

000kata

000Kata
Köszi :lol:

Espumisan nem igen használ :( vagy a tápszer nem jó neki , lehet másikat is kikéne próbálni :roll: meglátjuk mi lessz az elkövetkező napokban :roll: de ha nem változik,akkor iratok fel másikat a dokival ,csak annyiféle van, ki tudja neki mit bírna el a pocija hasfájás nélkül :roll:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Sziasztok!

Rég jelentkeztem. Kata, múltkor letöröltem a képeidet ahogy láttam hogy fent vannak. :( De emailben megvannak, holnap felrakom.

Mi jól vagyunk, bár rengeteget és nagyon erősen feszül a hasam. :( Főleg reggelente.

Hétfőn találkoztam az EDA-s orvosnővel, megvizsgált, beszélgettünk, nagyon aranyos meg szimpi. Aláírtam a beleegyező nyilatkozatot.

Jövőhéten megy mennünk kell az első NST-re, hát kíváncsi vagyok nagyon.

Pocifájós kisbabáknak gyógysimiket küldök!

Közben elindult az új weblapom, amit teljesen egyedül üzemeltetek! :) Tiszta büszke vagyok rá. Íme:

http://kismamaknak.hu

Majd nézzetek rá és várom a kritikákat.

Jóéjt!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

sziasztok!

Kicsit bekukkolok hozzátok!

Beagle...nagyon gratulálok! Sok boldogságot! :lol:

Reni...neked nem kéne még szülni??? :wink: szegényke, már biztos unod, mi? Remélem hamarosan te is babázhatsz! :lol:

Andy...oké, majd beszélünk arról a randiról! :wink:

Kata...gyönyörű Kevin baba! :lol:

Mi jól vagyunk. Kicsit már jobb a pocak is! :)Már elég jól kiismerem a kicsi fiam. Azt már tudom mikor görcsöl a pocija, tudom mikor fog bukni. És általában csak úgy nyekereg ha kezd éhes lenni vagy fáradt. :wink: A szélcső is bevált, már többször segített.
Most hogy jött a hideg front, elég nyűgös.

Holnap megyünk az egy hónapos vizitre a gyerekorvoshoz.
Kiváncsi vagyok mennyit hízott!
Az 56-os rugikat már kinőttük! :wink:

minden jót,jó babázást, puszi. Kismamák kitartás! :)

Kép
Kép
lovaszkata

Még pár kép Kevin babáról Kata jóvoltából! :D
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida: köszönöm aranyos vagy :lol: hogy vagy?

Ma voltunk tanácsadáson.Kevinke 3330g csütörtökön volt 3070g.Nem olyan sokat hizott ahhoz képest hogy mindig hamizik. :roll: Este már 2 órákat aludt,ennek nagyon örülök remélem igy is marad. :lol: :lol:

Ancsa: hogy van a pocitok?
ti a konakiolt hogy szeditek?

Reni: na hogy vagy?nem akar még kiujni a picur???

L.Kata: köszönöm :lol:

000kata

Kata, ma jól vagyok köszönöm. Voltam postán, bevásárolni, takarítottam is és nem fájt a poci szerencsére. Kata, Te voltál aki annyira féltél a szüléstől.. Azóta egy szót sem mondtál. Szüléstörténet esetleg?

Reni, hát az a pici most már bent marad? :D

Most hívtam a szülésznőm a jövőheti NST-vel kapcsolatban, de nem tudott beszélni, mert épp szülesztett és pont hangosan nyögött a háttérben egy nő.. :shock: Jaj, de rossz volt ezt így hallani. :(

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida: ahogy lesz egy kis időm megirom.Örülök,hogy jol vagy :lol: Már neked sincs sok idő a pici Noel megszületéséhez. :lol:

000kata

Aida: letudnád nekem kicsinyiteni az egyik képet ugy hogy a 4D-s képhelyett azt rakjam ki????

000kata

Jaja, Noel már hamarosan jön. :D

Igen megcsinálom. Melyik képet kicsinyítsem?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok!

Kedden hazajöttünk a kórházból. Minden rendben van velünk. A tejcsivel vannak a gondok, elég kevés eddig, remélem jobban beindul.

Később visszaolvasok,és megpróbálok visszakapcsolódni. Mindenkinek gartulálok a babához, és minden pocakosnak mennek még mindig a drukkok.
Vendég

Sziasztok!

Aida:Örülök,hogy jól vagytok.Hát bizti nem marad bent :D Dokim is mondta,hogy jó meleg van bent minek jönne ki a hidegbe :lol: Azért remélem,hogy már a héten kibújik a kis drágám.

l.kata:Hát igen már kéne szűlnöm,de picurom nem nagyon akarja a dolgot.Hát már nagyon rossz.Szinte alig tudok mozogni már meg egy kis sétától beáll a derekam és alig bírok mozogni :cry: Fáj mindenem :cry: Örülök,hogy jól vagytok és minden rendben van :D

Kata:Nagyon aranyosak a képek :D Hát voltam már jobban is.Már egyre nehezebben viselem a dolgot.Tegnap is a doki rendelőjében kicsit kiakadtam,mert a végén az jött le,hogy mindenki előttem van és én vagyok az utcsó holott alig voltak már előttem persze kiakadtam és elég hangosan kiadtam magamból a dolgokat pl.nekem már szűlnöm kéne és nem itt veszekedni,hogy ki ki után jön meg ilyenek :oops: Persze aki előttem beakart menni pórul járt,mert engem hívtak be előtte :lol: Hál istennek minden rendben van.A vérképem,vizeletem is jó.Dokim mondta,hogy érezzem magam egészséges kismamának :D És ti hogy vagytok?

Kép
Kép
reni_24

beagle:Örülök,hogy már otthon vagytok és,hogy minden rendben van veletek.A tejcsi bizti befog indulni :D Várjuk majd a képeket :D

Kép
Kép
reni_24

Aida: azt a képet amit te raktál fel elsőnek.Köszönöm mégegyszer aranyos vagy

Reni: örülök hogy jol vagy és ne idegeskedj.

Beagle: örülök hogy már otthon vagytok.Kapunk képeket?a tejcid be fog indulni,nekem azt mondták hogy a barna sör beinditja.Tapasztalt anyukáktól hallottam.Meg igyál nagyon sok folyadékot!!!

000kata

beagle: Tej beindul, csak ne engedj neki! Képek?

Reni, itt is csak ugyanazt tudom mondani, hamarosan jön most már a bébike!!

Babázók eltűntek. :( Érthető de kicsit rossz... Hamarosan teljesen egyedül maradok ebben a topikban. Nekem pedig még van pár hetem.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Kata, ment az email!!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida: köszönöm

000kata

:lol:

000kata

Kata, nagyon tuti! Amikor írogatsz picur merre? Kiságyban alszik?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida: nem szeret a kiságyba lenni ,vagy a nagyágyon vagy a pocimon alukál :lol: Nagy már a pocid?

000kata

Nagy most már.

Lehet, hogy Te ezt nem láttad, ez 2 hete készült, már itt is van bőven:
Kép

Párom meg elintézte, hogy dec. 4-től jan. 5-ig itthon lehessen velem. :) Így azért nyugodtabb vagyok. Nem akartam volna egyedül lenni, ha megindul a szülés..

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida: szépen nő a pocikád :lol: tök jo hogy el tudta intézni.Milyen jó lesz hogy otthon lesz veled :lol:

Többiek merre vagytok?

000kata

Kata, nálatok apás szülés volt?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida: igen apás szülés és nagyon jó volt hogy ott volt velem.Nektek is apás szülés lesz?

000kata

Igen, ott lesz. Meg kb. mindenki körülöttem fog ugrálni. :D Fogadott orvos, fogadott szülésznő és fogadott EDA-s orvos. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok! Rövid bejelentkezés...
Mostanában nincs nagy kedvem netezni, inkább mást csinálok. Igazából már nagyon unom ezt a várakozást, főleg azért, mert megnőtt a vérnyomásom (120/70-től 150/90-ig). A dokim szerint ez gáz és lehet ma megint befektet. ÚTÁLOM MÁR A KÓRHÁZAT!!! Csak szülni akarok bemenni. Ma vagyok 37 hetes, ami jó hír :D .
Gratulálok a többieknek, hogy ilyen jól viselik a várakozást és az anyukáknak, akik már a gyakorlatban jól boldogulnak újonnan született csemetéikkel. Nagyon szépek és bájosak a képek a csöppségekről!
Sziasztok és szép napot, jó kedvet!
dawn

Sziasztok

Hát vérvételre nem jutottunk el,annyira szenvedett a a hasfájástól Liza,így nem akartam vele elindulni.
Ma is szenved tőle.
Az a baj,h csak a kórházban a gyerek osztályon 9-11 között veszik le a vért.

Jövő héten Pénteken megyünk gyerek gasztoenterológiára és ha sikerül,akkor jövő héten Csütörtökön este elviszem magán Hasi Uh-ra is, de a pontos időpontot csak Hétfőn tudom meg.
Kértem sztk-ba időpontot,de csak December végén fogadtak volna minket UH-ra :shock: basszus,ha valami hasi szervi gond van nála, akkor az nem várhat 1, hónapot.Nem értem legalább az ilyen kicsi kisbabákat miért nem veszik előre :twisted:

Pocifájásra már mindent kipróbáltunk, mindenféle teát, cseppeket, de semmi nem használ neki :(
A melegített cseresznye magos párnával alszik csak el,de ugy se mindíg :( sőt, a legtöbbször 2 has görcs között beájul szegénykém,annyira fáradt már. :cry:

Dawn
Örülök,hogy jelentkeztél! :) Kitartás! Már nincs sok hátra és a kezedben tartod hamarosan a csöppséget :) Szorítok nektek!++++++++

Reni
Várom ám az sms-ed! Még mindíg egyben vagy? :shock:
Mennek a drukkjaim ezerrel feléd++++++++++++
Telefonom be van ám kapcsolva éjjel-nappal :lol:

Aida
Hogy vagy? mi van veled?
De aranyos párod,hogy ennyit otthon lessz veled :)

000Kata
Hogy vagytok?? Kevinnek elmult a hasfájása már?
Tündéri baba :)

beagle
De jó hogy már otthon vagytok! :D Majd gyere mesélj,ha időd engedi :)

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

ancsa: nagyon sajnálom hogy ilyen poci fájások vannak.Szegény Liza. :cry: Az infacolt kibrobáltátok?nekünk már nem fáj a pocink,nekünk bevált.
Azért elég gáz hogy az ilyen piciket nem veszik előre.
Ne gondolj semmi rosszra biztos nem lesz semmi baj.nem lehet hogy a tápszertöl fáj a pocakja?nem váltottatok?

Dawn: Kitartás már nincs sok hátra és te is nemsokára babázhatsz.

000kata

000Kata
Már vagy 7 féle tápszert kipróbáltunk,de mindegyiknél fáj a hasa tőle és az infacol se segít neki :cry:

Lehetséges,hogy a tápszertől van én tehéntej allergiára gyanakszok ,mert furcsa,h egyik se válik be neki :shock:

Viszont amíg nem vizsgálják ki a gasztroenterológián,hogy van-e allergiája,addig nem írnak ki neki tehéntej mentes tápszert :cry:
Szegénykém,ez hetekbe telhet mire eredmény van, és akkor addig így fog szenvedni :shock: :cry: :cry: :cry:
Már nem sír,hanem üvölt mindíg ha fennt van,annyira fáj a pocakja :cry:

örülök,hogy legalább nektek használt ez az infacol :)

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Sziasztok!

Ancsa:Hát mi még mindig egyben.Sajnálom,hogy Liza babának így fáj a pocakja :cry: Hát nem semmi,hogy még a pici babákkal sem tesznek kivételt :evil: Remélem hamarosan helyre jön.Nagyon szurkolok!!!

Bocsi,hogy nem reagálok most mindenre,de eléggé kivagyok már készűlve :cry: Pláne,hogy UH szerint a picurunk csak 39.hetes így dokim várni akar dec.3ig csak akkor fogják megindítani,ha addig nem történik semmi :cry: Azért remélem picurom nem várja meg.Már nagyon féltem őt nagyobb biztonságban lenne már idekint pláne,hogy szerintem eléggé elvagyunk számolva.Remélem nem lessz semmi baj.Szurkoljatok,hogy ne várja meg a dec.3át.Majd,ha jobb állapotban leszek jelentkezem.És,ha esemény van írni fogok.Bár ott tartanék már.

További szép napot!Puszi a babóknak!

Kép
Kép
reni_24

Ancsa: nagyon sajnálom,szegényke olyan rossz lehet .Ez viszont olyan szemétség hogy nem irnak addig másmilyet.Nem is tudtam hogy a tápszerek tehéntejből vannak.Recept nélkül meg nem is lehet kapni,sehol?És errre a doki mit szol?hogy várjátok meg az eredményt?milyen szivtelenek.

000kata

Sziasztok!

Ancsa!
GripeWater-t próbáltátok már? Nekünk ez bevált.

gwini

Azt még nem , hol lehet kapni??
Kipróbálnám neki azt is,hátha ........... valami segítene már szegénykémnek :cry:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Ancsa remélem találtok valamit a picinek a hasfájásra. :(

Mai pocikép, (34. hét 6. nap, azaz már majdnem betöltött 35 hetes poci)
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok!

Reni....ez a 20.-a nem jött össze! Na talán már a hétvégén lesz valami , nem?Drukkolok! :lol:

Aida...ez már szép nagy pocak! Nagyon formás! :lol:

Ancsa...a Gripe Water tényleg nagyon jó! :lol: De csak 4 hetes kortól szabad adni!!!!Patikában van! 1700ft körül van az ára, de elég gazdaságos, mert csak egy kávés kanálnyi kell.
Norbikának minden étkezés után adom!
Néha a szélcsövet is használjuk, az is nagyon jó! Azt próbáltad már???

Mi jól vagyunk, de ez a fron minket is megvisel, tegnap egész nap bömbölés volt! :roll:
Van tejci!!! :lol: Már felvettem a kapcsolatot a kismamával aki minden nap fog adni tejet. Megcsinálta az orvosi vizsgálatokat, és így a Tb támogatja! :lol:

minden jót, pocaksimi! :P

Kép
Kép
lovaszkata

Kép

Egy (fél) mosoly!

Kép
Kép
lovaszkata

helló!

Kedden reggel 10kor megszületett Regina! 3 kiló és 53 cm egészséges! Tegnap már haza is jöhettünk! Minden rendben eddig. Részleteket majd később, most még próbálok feltenni képet róla olyan gyönyörű!!! Spontán hüvelyi szülés volt, nem volt komplikáció stb.

Én vagyok az első, vagy szült vki közben még? Bocsi de visszaolvasni nemtok, 3 napja nem aludtam semmit:)

Andy

Kép
andy30

első képek

Kép

Kép

andy

Kép
andy30

Andy: Gratulálok és nagyon sok boldogságot kivánok.Nagyon édes Regina :lol: én már megszültem :lol:

000kata

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?