Új privát üzeneted érkezett!

Helló!
Meglátszik, hogy hétvége van mert senki sehol tisztelet a kivételnek.
Oké ez csak vicc volt!:)

Tudna valaki nekem segíteni?
Tegnap este 3-szor is annyira belenyílalt valami a hasamba ott alul a szemérem dombóm körül és csak pár pillanatig tartott a dolog.Na ez most keményedés volt vagy nem?
Hát nagyon nem volt kellemes :(






Kép

Kép

Kép
gabka7926
 
 


gabka:

nekem is szokott nyilalgatni,az nem keményedés.a baba is nyomhat ideget,vagy nyulnak a dolgok odabenn.

nesze nekem elkezdek írni erre felkel Patrik.na majd délutánn talán tudom folytatni.

Kép
Kép
ettike
 
 


Sziasztok!

Mó valóban félreértettem tehát a hiányzó adatok én 27 vagyok, és a kismanónak még nincs neve, egyenlőre a nemét sem tudjuk, de nagyon várom a hétfői UH-t, addig igyekszem meggyőzni róla hogy mutassa meg magát! :)
Ez persze nem jelenti hogy utána hamar lesz neki neve, mert ez nagyon nehéz döntés, hogy mi legyen a neve!


Gabka a ruhák nagyon édesek és nagyon jó áron vetted őket.

Bár kicsit megijeszt hogy itt néhányan ennyire előrehaladott állapotban vagytok. Mi még nem vettünk neki semmit!
Most cseréltetjük az ablakot a majdani babaszobában, és holnap kapunk egy pelenkázót meg az egyik ismerősünk nekünk adja az övét, de amúgy tényleg abszolút semmit nem vettünk még. Csak nézegetek hogy mi minden kell és milyen árak vannak, de ennél messzebbre még nem jutottunk!

Még csak most érdeklődöm a közeli kismamatornákról.

A nyilalás nálam is elő szokott fordulni ami nekem érdekes hogy este amikor már azt gondolnám hogy pont nyugi van mert tudok végre magamra és rá figyelni!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro
 
 

 
 

Sziasztok!

Megint jó sokat írtatok :-)
Nos! Vagy én vagyok egy analfa béta vagy valami nálunk nem mükődik.... :-( Egyszerűen nem rakja be a vonalzomat pedig már 10 szer futok neki....

Tegnap voltunk uh-n :-) Afp-m tökéletes lett és baba is az minden teljesen rendben van. Holnap kezdem a 19 hetet :-) Adatokkal este majd még vissza jövök csak férjem éjeles és most durmol lelet meg a szobában..... Nekünk a babánk már volt lány most azt mondták lehet fiú, de nem bizti, mert lehet csak a zsinor logot le szóval nem igazán mutatja magát. mindig oldalt fekszik és keresztbe tett lábbakkal szüval nem mondanak semi konkrétat. Dec elején megyünk 4d-re remélem ott győrfi matyi megmondja :-) Ő egy nagyon jó doki és hires arról hogy kismamát nem enged el amíg meg nem látja a baba nemét :-)

Ja és a legjobb dolog szerdán délután megmozdult a baba :-) akkorát rugot, hogy csak lestem. aztán csütörtökön már többet mozgot most meg már minden napszakban jelzi, hogy ő bizony van :-) ja és nagyon reklamál ha nem kényelmes neki :-)
Többedik babás anyucik nem éreztetek olyat hogy a tesóól intenzivebben mocorog, mert én úgy érzem ha koli ott van sokkal többet mocorog mint mikor egyedül vagyunk. Vagy ez hülyeség???

Cat!
Nagyon örülök, hogy minden oké nálatok :-)

Jaj nagyon előre vagytok haladva. :-) Én kolinál csak egy két rucit vettem és a 30. hét után vettünk butort, babakocsit stb...... Mondjuk én nagyon babónás vagyok meg egyenlőúre még azt se tudom mi lesz. szóval mi még várunk :-)Én majd januárban kezdek vásárolgatni.

Jaj és még egy kérdés. Valaki pesten nem jár jogára vagy szülésfelkészítőre? januártól szívesen mennék csak még nem találtam jó helyett....

na mennem kell. Koli kellt ma még jövök.

puszi mindenkinek
sziszike22
 
 


Sziasztok!

Csak egy percre tudok jönni, még nem sikerült visszaolvasnom, hogy tegnap óta miket termeltetek.

Voltunk az orvosnál éééés végre fellibbent a fátyol :D

KISLÁNYUNK lesz, hurrááááááááááá :lol: :lol:

Ami rossz, hogy rövidebb a méhszájam a kellettnél, így feküdnöm kell(ene) jórészt, meg rengeteg magnéziumot szedni. Remélem semmi probléma nem lesz!

Kép

Kép
sildi83
 
 


NAGYON NAGYON GRATULA A KISLÁNYHOZ!
AKKOR MOST NAGY AZ ÖRÖM AZ ANYUKÁNÁL!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D


Kép



Kép

Kép

Kép
gabka7926
 
 


Sziasztok!

Sildi83 nagyon nagy gratula a hírhez. Mi még mindíg nem tudjuk sajna. 4D-re meg úgy döntöttünk még nem megyünk. Megvárjuk a köv ultrahangot,ami december 4-én lesz. Ha ott kiderül,akkor dejó,ha nem,akkor most már tényleg megnézetjük babamoziban.
Erről jut eszembe...18. hét körül csinálják a genetikai ultrahangot. Nekem az utolsó vizitemnél erről szó sem volt,pedig amikor legközelebb megyek már a 19. hétben leszek. Szerintetek???

gabka7926 nekem hátul fáj éjszaka középtájt a gerincem mellett (elvileg a vese táján?) iszonyatosan. Ez tegnap éjszaka jött elő legelőször, fordultam volna hasra és úgy belenyilalt,h 10 percig mozdulni sem tudtam. Anyósom szerint ez is normális,mert nő és nehezedik a méhem, a méhtartó szalagok meg nyúlnak és attól van...állítólag. Orvost azért megkérdezek az biztos,mert ez iszonyatos volt :?

dharma
 
 


Hello csajok!

Cat, örülök, h megnyugtattak végül, biztosan nem lesz semmi baj!
Drukkolok azért! (Az sosem árt! :wink: )

Gratula a „babérzésekhez”!
Ildinek meg a kiscsajhoz! Hmm, szóval az „S”-eseknek is lányuk lesz? :roll: :wink:
Megnéztem a kis naplómban, és Emmát úgy a 18. hét környékén kezdtem el érezni, tesóról meg még semmi hír. Furi…na talán ő is tartja magát a menetrendhez és jövő héten bejelentkezik. :wink:

Olyan érdekes, h ennyien vagytok Máv-osok. Én pl. soha semmit nem hallottam a szülészetéről, más topikokban hemzsegnek az Szt Imrések, Isvánosok, itt meg alig. Mondjuk jó sokan voltak kedden genetikai UH-n, szóval biztos jó hely.
Én még mindig tartom, h nem feltétlenül a körülmények számítanak, hanem a doki, személyzet. Pl Emmánál még függönnyel elválasztott 4 ágyas szülőszoba volt a Jánosban. Most vadiúj szülőszobák vannak már, de ha nem így lenne, akkor sem váltanék. Ott és akkor semmi másra nem figyeltem, semmi sem érdekelt, csak mi magunk!

Sztem az amnio nem mutatja a nyitott gerincet, amit az Apf igen (már ha jókor vették a vért). Javítsatok ki, ha tévedek! Nekem hétfőre lesz eredményem talán, dokimat jobban érdekli, mint a kombinált teszt.

Karneol, szia, Én is a Jánosban fogok szülni!
Gesztenye, Te is? Vagy hogyhogy Afp-n ott voltál?

Emmus bébi egy kis tündér, jól alszik, jól eszik, eszméletlen kis vigyori! Imádnivaló. Ahogy egyre több „szófélséget” tud, olyan élvezet vele beszélgetni! Tegnap sem aludt velünk, mert vendégeink voltak, és annyira hiányzott! Este az üres ágynak mondtam, h szép álmokat- ilyenkor majdnem sírok! :oops: :(
Első babások: még nem is tudjátok, h mennyi boldogság vár rátok!!! De tényleg!!!! :D :D :D

Most mennem kell, további jó 7végét!

Zsu
svs
 
 


Jó estét Mindenkinek!

Hulla vagyok, mert végre túl vagyok az őszi nagytakarításon. Ablakpucolás, függönycsere, csupa jó dolog. Volt segítségem, de így is kifáradtam. Kipakoltuk a gyerekszobát, a férjem mindenképp akar még egy festést benne. Engem inkább már a berendezés része izgatna.
Zsu, igen én is a Jánosban fogok szülni. Nagykovácsi odatartozik, ezért ezt a kórházat már gyerekkorom óta "ismerem". Nagyon sok ismerősöm szült itt, legutoljára például a barátnőm tavasszal. Az én orvosom is ugyanaz, aki az övé volt.
Sokan nem tartják jó ötletnek, mondván van egy csomó kórház, ahol sokkal jobb a szülészet. Barátnőm szerint teljesen rendben volt a szülőszoba. A kórtermeket meg állítólag most újítják fel. Remélem, hogy mire mi bekerülünk, már kész lesz.
Ma tudtam meg, hogy az egyik barátnőm sógornője (akit én is ismerek személyesen) szintén itt dolgozik, és kérésre bemegy az ismerősök szülésére.
Azt mondják, hogy a szülésznő szerepe szinte fontosabb, mint az orvosé (legalább is komplikációmentesség esetén).
Én még nem érzek semmiféle mozgolódást, viszont az emésztésem még mindig borzalmas. Hol iszonyú hasmenésem, hol pedig székrekedésem van. Mondjátok, hogy ezzel nem vagyok egyedül!

Kép
gesztenye74
 
 


Sziasztok!

Dharma(neharagudj, de nem tudom a nevedet)
A hátfájás nekem is szokott lenni és valóban a tartószallagok illetve a méh súly miatt. ezért fél időnél már nem is javasolják (legalábbis az én dokim szólt) hogy ne nagyon aludjak háton mert úgy idegeket nyom a baba. így én csak az oldalamon alszok és nagyon ritkán jelentkezik ez a fájdalom....egy szoptatospárnit vagy egy kis párnát ha beraksz a lábad alá nagyon kényelmes mert nem nyomod a hasid. Remélem nem haragudtál meg csak segíteni akartam.

Ildi!
Nagy gratula :-) Olyan jó hogy Te már tudod mi lesz... Mi még mindig bizonytalanok vagyunk..... és kicsit irigyellek , mert mi is kicsajt szeretünk volna. na persze ha pöcsis lesz is imádni fogjuk.

Gesztenye( jaj olyan ciki de tényleg nem tudom a neveteket)
Nekem is van ilyen problémám. Én is néha kisebb szülés rendezek a klotyin máskor meg jön a hasmars. Doki mondta ha nagyon zavaró vagy 3x több van egy nap akkor egy széntabit belehet venni illetve tanácsolta hogy ilyenkor piritsam meg a szendvicshez a kenyeret.

Nos igértem az adatainkat
Bpd:4,1 cm HC:14,6 cm AC:12,3 cm Fl:2,1

Jaj nem tudom kiírta, hogy csak azért menne 4d-re hogy megmondják a baba nemét. én azttanácsolom netek, hogy ki ne hagyátok, mert fantasztikus élmény. Én kicsi fiammal kétszer voltam egyszer 19 hetesen aztán 32 hetesen és itt van róla a dvd meg szines "fotok" és annyira hasonlít az arca a mostanira hogy nem igaz. Most is kétszer fogok menni. komolyan nagyon nagy élmény szerintem :-)

na mennek vacsi azt alszom.

puszi mindenkinek
sziszike22
 
 


Drahma! Engem is a 19. hétre rendelt vissza a dokim, s megijedtem, hogy mi lesz akkor a genetikai UH-mal, így felhívtam a védőnőt, aki megnyugtatott. Azt mondta, hogy ekkor nem fontos a pontosság, mint a 12. hetinél, hanem inkább arányokat néznek, ill. hogy összenött, megvan-e... stb. Szóval Te se aggódj!

Zsu! Megértem, amit írtál a babás életről. Én úgy várom már az áprilist! Jó lenne már tudni, hogy biztos minden rendben van vele. Szeretnék már a megszületett kisbabámmal foglalkozni!

Sildi! Nagyon gratulálok a kislányodhoz!!!!!!

KépKép
annaszuszi
 
 


Sziasztok!

Már épp leírtam egy kisregényt erre eltűnt az egész! Most kicsit morcos vagyok hoyg kezdhetem előről.

Szóval gratulálok mindenkinek, nagyon jó hogy már ennyien tudjátok a nemét. Én is nagyon szeretném már. Bár annyiból mindegy hogy nem tudnám megmondani hoyg melyikre vágyom jobban mert egyik nap fiút szeretnék másik nap lányt tehát őszintén kijelenthetem hogy mindegy hogy milyen nemű lesz.
De az nagyon nem hoyg megtudjam, mert annyira szeretném már tudni! Remélem a jövőheti UH-n kiderül.

Sziszi az egyik barátnőm (aki kedden egészséges kisfiúnak adott életet) az Örs vezér terénél járt jogára és nagyon dícsérte, állítólag a kispapák is mehetnek és nagyon jó volt, vele is többször elment a párja is! Én még személyesen nem próbáltam, de oda szeretnék elmenni kipróbálni! :)

Csajok ha már mozgás kérlek segítsetek!? Mit lehet és mit nem?
Én elég sokat mozogtam mielőtt iderült hogy trhes vagyok, de a doki azt mondta 3-4hónapig ez felejtős. Tudom hoyg elsősorben kismama torna de szeetném tudni mit lehet egyáltalán bicigli ellipszis gép z talán nem olyan megterhelő? A kevés mozgás miatt már most +4kg nál járok ami azér elég sok szerintem. Nem mintha nem a baba egészsége lenne az első. De sajnos olyan alkat vagyok hoyg azonnal rakódik rám minden, és szeretném egészséges kordában tartani!

Köszi mindenkinek!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro
 
 


Pálinkás jó reggelt! (szép is lenne pálinkával kezdenünk...):D

Még senki nem ébredt fel?
A terhességem óta sokkal korábban ébredek, mint előtte. Ma is vasárnap van, és én már 8-kor felkeltem, holott alhatnék még.
Persze az is igaz, hogy este sokkal korábban elalszom. Hol vannak már az "éjszakázások"?!
Sziszike, nyugodtan hívjál Gesztenyének, az a becenevem még gyerekkoromból, ma is használják a régi ismerőseim.
Nagyon izgulok a holnapi nap miatt. Egyrészt megtudom az AFP eredményemet, másrészt remélhetőleg kiderül, hogy kukis vagy nem kukis a babánk.

Kép
gesztenye74
 
 


[quote="boglarkabiro"]C írta:boglarkabirosajok ha már mozgás kérlek segítsetek!? Mit lehet és mit nem?

Szia! Én most pl. úszni kezdtem járni, amiről kikértem a dokim véleményét, és azt mondta, hogy az nagyon jó. Mégis, ha valaki fogékony az uszodában összeszedhető fertőzésekre, annak azért nem ajánlanám. Szerencsére nekem soha nem volt semmi bajom az uszodától.
Szóval esetleg ezt is kipróbálhatod, ha gondolod. Nagyon jól átmozgat.

Masut
masut
 
 


Sziasztok!

Gesztenye ezek szerint ma nem csak én győzködöm a kismanót a pociban hogy holnap tessék ügyesen forogni! :)

Én is holnaptól remélem hogy megtudom a nemét... kiváncsi leszek valóban megtudjuk-e!? De nekem már telefonon megmondták az AFP eredményem és állítólag minden rendben! :)

Masut
Nagyon köszi az ajánlatot de sajnos az uszoda szempntjából én a nyavajások közé tartozom, ezért félek úszni járni nehogy összeszedjek valamit. Persze ha nem marad más kénytelen leszek, de ezt az eshetőséget hagynám utoljára. mert sajnos túl könnyen ragadnak rám az "uszodabacik".
:)

Csak most nézem dhrama, te ugyanarra a napra várod a babát mint én!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro
 
 


Jó napot mindenkinek!

Boglarkabiró: a biciklizést sajnos elkel felejtened. Én is cangával jártam mindenhova mert itt lehet nem olyan nagy a forgalom és gyorsabban végzek,de sajnos a nőgyógyászom azt mondta TILOS mert a rázkódástól leválhat a méhednél valami és minél nagyobb a baba annál valószínűbb.
Szóval ha nem is annyira érthető a dolog az a lényeg nem szabad biciklizned.

na mennem kell mosogatni mert magától nem fog beleugrani a vízbe sajnos :cry: :cry: :cry: :cry: .

Kép

Kép
gabka7926
 
 


Jó reggelt!

sziszike22 köszönöm az infót....dehogy haragszom,minden hasznos dolgot hasznosítani lehet. Én pl nem gondoltam volna,h már most nem kéne hason (mert eddig mindíg így aludtam) feküdnöm. Azt hittem ezt elég,ha már tényleg kényelmetlennek érzem ezt a helyzetet.
Egyébként az "igazi" nevem Eszter :)

Annaszuszi megnyugtattál az írományoddal,mert az orvosom azért méregetni fog, most is méregetett. Csak annyi ahogy láttam nem túl jó minőségű ott a gép :?

Mindenkinek jó pihit még mára,aztán kitartást a hétköznapra!!!

dharma
 
 


Gesztenye!

Ha ababa kora nagyon más lett volna, akkor a 12 hetes UH-on módosítják. Szerintem ne nagyon törődj vele.
Szerintem a Bence is illik a vezetéknevetekhez.
Nekem még a Mátyás is nagyon tetszik.

Takarítással és minden munkával csak óvatosan! Ne erőltesd meg magad!

Én minden nap fél hétkor kelek, mert akkor kell beadnom az első adag inzulint. :shock:

Tisa!

És mi lett a végleges babakocsi?

Gabka!

Jók a ruhák.
Mi majd csak akkor vásárolunk, ha húgoméktól visszakerülnek a Beni ruhái, és látom, hogy mire van még szükség.
De sajnos nekem nincs szerencsém a turikkal. Szinte soha nem találok semmi jót. Így marad a C&A, H&M, Auchan, Aldi...

Gizu!

Ha átküldöd priviben a vonalzó kódot, vagy az oldal linkjét, és a jelszavad, akkor beillesztem Neked.

Régebben én sem szerettem a rózsaszínt, de 1-2 éve valami miatt megkedveltem. Ha a következő baba kislány lesz, akkor nálunk tuti rózsaszínben fog pompázni.

Annaszuszi!

Igen, Bátorfi doktor csinálta a genetikai UH-ot az Istenhegyin. És nagyon meg voltam vele elégedve. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Elhiszem, hogy nincs erőd most a lakás csinosításával foglalkozni. Valahogy nekem is alig van energiám. Bár inkább azt mondanám, hogy ez változó.

Bogi!

Én nagyon erősen gondolkodom, hogy vettem-e már valamit Marcinak, de semmi nem jut eszembe. Pedig ez nálam nem tudatos. Nincs semmi babona. Csak valahogy nincs rá idő.

Arról, hogy mit sportolhatsz mindenfélekképpen az orvosodat kérdezd! Ő ismeri az állapotodat.
A biciklizést azért nem szokták javasolni például, mert növeli a méhlpény leválás kockázatát.
Az, hogy mennyit hízol a terhesség alatt genetikai is, és attól is függ, hogy mennyi a kiindulási súlyod. Van akinek az 5 kiló is sok, van akinek a 15 sem elég...


Sziszike!

Az jó, ha minden rendben az AFP-vel és az UH-on is! Az pedig úgyis hamarosan kiderül, hogy fiú vagy lány. A lényeg, hogy egészséges.
Én nem veszem észre, hogy Marci többet mozogna, ha Beni is ott van.
Azt, hogy minden OK nálunk, inkább megelőlegeztem. Én hiszek abban, hogy ez a "cysta" fel fog szívódni. Nem érzem, hogy bármi baja lenne a fiamnak, és a doki csak megerősítte, hogy 95%-ban így van.
Én nem járok sem tornára, sem jógára. Benivel sem tettem. Igaz a 12. hétig veszélyeztett voltam akkor is és most is. Nem is engedte volna az orvos. Aztután még esküvőszervezés, karácsony, és utána jöttek a vesegondok. Így Benivel kimaradt, most pedig nem is hiányzik. Elég mozgásnak tartom a sok sétát vele.

Sildi!

Gratulálok a kislányhoz!
A méhszáj rövidülés viszont nem vicc, úgyhogy tessék nagyon sokat feküdni és pihenni. Jó orvosod van, tudja mit mond.

Dharma!

Genetikai UH a 18-20 hét között esedékes. Tehát jó időben mész.
És akkor hátha a neme is kiderül.
Remélem nem a veséd volt! Bár akkorr ha minden igaz lázad is lenne. Legalábbis nekem volt. Közel 40°C-os.

Zsu!

Köszi a drukkot! Amíg el nem tűnik az a két cysta, addig szükségünk is van rá.

Az amnio eredményét kíváncsian várjuk majd! Ne hagyj sokáig kétségek között minket!
Érzed már mozogni a picit?
Vendég
 


És bónusznak aki végigolvasta az irományomat itt van két "sztárfotó" Marciról. Bátorfi doktor készítette:

Kép Kép
Vendég
 


Hát én ennyire még nem örültem meg egy puncinak :lol: :lol: Ezzel a legnagyobb álmom válik valóra :D

Cat:Nagyon szuperek a képek Marciról!
Azt mondta az orvos, hogy 42 mm a méhszáj, és hogy elvileg 5 centisnek kéne lennie ilyenkor. Azt mondta nem kell pánikba esni, csak próbáljak többet pihenni. Nem mintha eddig megerőltetnem volna magam :shock: Ja, meg a Béreg Magnézium B6-ból kell napi két szemet szedni, ami elég nagy adag magnézium, mert a Magne B6-ból ez napi 10 szemet jelent.


Aki már tapasztaltabb: nagyon gáz ez a rövidülés????Mert próbáltam én utánaolvasni (tudom, inkább ne tegyem :D , de mindenütt csupa 3000,2000...stb értékeket találtam és nem millimétereket.)

Kép

Kép
sildi83
 
 


én tiszta nyomi vagyok ma... lépten nyomon elbőgtem magam, meg elég sokmindent csináltam is mondjuk a vasárnap ellenére. biztos a hidegfront. talán holnap majd írogatok, jó volt olvasni a jókat, meg egyátalán. Biztos volt más is, de így a végére egyetlen egy maradt meg, biztos, mert ez volt az utolsó hozzászólás :)

Ildi: 3000-zárt méhszáj, 2000, 1000-megrövidült méhnyak, az első szám a méhnyak hosszát jelzi, ha 1-es, akkor teljesen megrövidült, normál állapotban 3-as, a második szám a külső, a harmadik a középső, a negyedik pedig a belső méhszáj állapotát jelzi. Ha az érték például 2100, azt jelenti, hogy a méhnyak megrövidült, és elkezdett nyílni a külső méhszáj, ha 2111, akkor a méhszáj teljesen nyitva van, de a méhnyak még nem rövidült meg teljesen. Ha az érték 1111, akkor valószínűleg már megindult vagy hamarosan meg fog indulni a szülés.
Egyébként azt olvastam, hgoy a méhnyak hossza 3-5 cm között van általában, úgyhogy annyira nem vészes ez az érték, szerintem te kb 2000-es számot kaphattál volna, kár, hogy nem írta be a kiskönyvedbe :( és az tényleg pihi, és ha keményedsz, azonnal fekvés, nem is vízszint, hanem a félig fekvő, félig ülő, mert úgy terhelődik legkevésbé a méhszáj.
pihenj, mert nagyon korán van a rövidüléshez!!! és amúgy is, pihenj, míg megteheted.

Én 6-fél7 között kelek, mert akkor kezd 12 és 16 kiló izomköteg ugrálni a fejemen :) néha sokmindent megadnék egy 8 órás magamtól kelésért :D:D:D

karácsonyi ajándék ötlet:
a most már megkövetelt nagyszülői és rokonságbeli ajándék nálunk a "rékás" naptár. MInden hónapból választunk egy fényképet, és azzal csinálunk egy 12+1 fedőlapos naptárat. (a leglátványosabb az első év volt, hiszen a kiskukacból kisasszony lett) ide nem tudom feltölteni a progit, a szokásos e-mailcímre (kikocska és freemail) ha ír valaki, küldöm. Egy excel tábla tulajdonképpen, amiben van a képnek helye, aztán színes nyomtatóval kinyomtatni, spirálozni, vagy összefűzni, és a nagyszülők, dédszülők egy évig olvadozhatnak :)
névnapok nincsenek benne, de pl. bele lehet szerkeszteni a családi évfordulókat, szülinapokat, ilyesmit.
persze akinek még nincs csemetéje, akármlyen jókis képeket is lehet beletenni...

ja, cat, persze! tuti eltűnnek a ciszták. Csak sikersztorikat hallottam, abból viszont sokat. A barátnőm kétévese meg egyenesen zseni, neki is ez volt, de lehet, ezt már írtam.

tisa nagylányai, meg emma meg réka az összes lány nagytesó? hmmm... nem semmi :) azért lánytesóval egyszerűbb... kíváncsi vagyok, hány lány lesz egyébként, de akárhogy is, tuti a fiúuralom, már a nagytesók révén is!
na, csak jó sokat írtam... megyek aludni, kivagyok, és még milyen hosszú lesz az éjszaka :(

kikocska
 
 


Sildi!

Én is Béres Magnéziumot szoktam bevenni. Eleinte volt, hogy napi 3 szem is kellet. De megérte, hiszen a baba még mindig a pocakomban van. :D

Nálunk Apa vágyott nagyon kislányra. Már az elsőnél is, de most igazán reménykedett. Viszont tudom, hogy ennek ellenére ugyanúgy imádja majd, mint Benit is. Ha nem dolgozik, akkor elválaszthatatlanok. Néha olyan, mintha én nem is léteznék ilyenkor a fiam számára. :o :)

De én úgy vagyok vele, hogy akkor majd harmadszorra összejön a kislány. És akkor sokkal többen fogják kényeztetni. :D

Kikocska!

Szerencsére én is sok jót hallottam ennek a cystának a felszívódásáról. És tudom, hogy nálunk is nyom nélkül el fog tűnni.
Viszont ez azt is jelenti, hogy gyakrabban kell UH-ra járni, hogy ellenőrizhessék. :D Majdcsak kibírom valahogy, hogy gyakrabban fogom látni Marcit. :D :D :D

A naptár jó ötlet. Tavalyelőtt én is elkezdtem csinálni, de aztán feladtam. Ugyanis mindenkinek különbözőt akartam csinálni. Egyéni ünnepnapok, képek... Kicsit túlbonyolítottam. :roll:

Nyugi!
Hamarosan kipihened magad. Majdcsak elfáradnak egyszer annyira, hogy reggel később ébredjenek. Vagy nem szoktak néha a nagyszülőknél lenni pár órát?
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Az előbb irtam egy nagyon depis levelet, de azt inkább kitöröltem.

Kikocska, én is gondoltam már ilyen naptáros dologra, csak ugye még uh fotókon kivül nem nagyon tudunk beletenni mást! de majd jövöre!!!

Ildi nagyon örülök a picilányhoz! Gratulálok! Látom már rózsaszin cipellős a vonalzód is! Nem értek az ilyen méhszájas dologhoz, de meg ne erőltesd magad most már! vigyázz nagyon, és majd apa kiszolgál! csak élvezd ki, hogy most pihizhetsz!

Zsu hogy érzed magad? irj majd mindenképp hogy mi lett az eredmény! olyan jó volt, amit irtál, az anyás örömöket, meg Emmáról is, már én is alig várom, hogy a babóca elmosolyodjon!

Cat de aranyos kis fotók, még az ujjai is jól látszanak! Remélem hamarosan felszivodnak a ciszták, és neked se kell majd idegeskedni.

nem tudok most mindenkinek irni, de majd legközelebb..most nagyon ki vagyok. sajnálom.

Kép
tünemény
 
 


Tünemény!

Mi a baj?
Nyugodtan írd le, hátha tudunk segíteni. Vagy legalább vígasztaló szavakat írni.
Vendég
 


Sziasztok!

Most csak egy próba hogy sikerül-e a vonalzós dolog ....
Holnap tudok írni.

puszi

Kép

Kép
sziszike22
 
 


Sziasztiok!

Tünemény remélem jobb ma már bármi is volt a baj tegnap!
Írj bátran ha tudunk szívesen segítünk!

Kikocska én szeretném megkapni azt a naptár alapot. Küldök is majd este egy mailt. De innen sajnos a saját mailboxom nem elérhető!
Hu az még egy édekes dolgo lesz azt meg szokni hoyg nem alszunk... én nagy alvó vagyok, mostmeg mióta várom a picit méginkább. Mintha valami álomkórban szenvednék.

Cat ez igazán jó kép lett Marciról, megnyugattó mikor így láthatja az ember hoyg valóban minden rendben! :)

Ma mi is megyünk megnézni a kismanót! Kicsit izgulok megmutatja e magát!? Este beszámolok! :lol:

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro
 
 


Jóóó reggelt :)

Tünemény: Mi a baj? Remélem azóta már jobb kedved van!

Kikocska: köszönöm szépen a méhszájjal kapcsolatos segítséget. Amúgy épp tegnap néztem meg, hogy a 12 hetes uh-s papíron 43 mm volt a cervix, tehát nem értem, hogy 8 hét múlva miért olyan kétségbe ejtő a 42 mm-es. Csütörtökön úgyis megyek az orvosomhoz a beutalókért, majd rákérdezek. Addig is szorgalmasan szedem a magnéziumot és gobelint varrok :D Apa is teljesen belelkesült, vett egy kicsi kisvakondosat és azt varrja a gyerekszoba falára :lol: :lol:

Képzeljétek, nem kell cukros lötyit innom a cukorterhelésen. Azt mondta az orvos, hogy egy zsömle és 2 deci tej lesz az, amit meg kell ennem és utána nem is kell 2 órát várakozni, mint a lötyis variációnál, hanem csak egyet. Mondjuk engem nem is a cukroslé riasztott, hanem maga a vérvétel, mert azt nagyon nem szeretem.

Na, megyek, elheverek az ágyon és varrok szorgosan :)

Kép

Kép
sildi83
 
 


sziasztok.

na csak egy gyors,nem igazán van időm írni,inkább csak olvasok.én már karácsony lázban égek és egész nap csavargunk PAtrikkal.

ildi:

gratu a puncihoz.mi elsőnek szerettünk volna lányt,most inkább én,párom bagyon örül a fiúnak.mostmár én is hogy előszedtem Patrik rucijait.amit amúgy nem adhatnék rá mert Patrik azt mondta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: nekem s mindig azt írja a dokim a kiskönyvbe hogy corp 3000.vagy a többi lehetőséget.én sem értem ezeket a milimétereket.hogy mérte meg??????? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

cat:

édesek a képek Marciról.és igen ezeknek a cisztáknak is van jó oldala,mint írtad a gyakoribb uh.

zsuval én is egyetértek.az ember mikor várja az elsőt el nem tudja képzelni mennyire lehet egy ilyen apró embert szeretni.és mennyire nem lehet rá haragudni mikor rosszat csinál és utánna pillázva rádnéz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: és mindent apára,mamára,papára fog
:wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nektek is van olyan hogy fordultok az ágyban és iszonyúan meghúzdik a hasatok??ha nem figyelek sokszor annyira fáj mitha leszakana a helyéről a hasam.ez normális?szurkálni sem a vágásnál szokott hanem alul,oldalt,a csípő csontomnál.na ezt jól leírtam.remélem azért be tudjátok tájolni :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

mi is ált. 6 kor kelünk csak van hogy Patrikot még "leütöm" picit :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: én olyankor már nem alszom de pár dolgot meg tudok csinálni.ha nem alszik itthol akkor legkésőbb 7-fél 8 között fenn vagyok.pedig van hogy olyankor sokáig elhúzodik a lefekvés :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

na megyek bepakolok egy mosást,elrakjuk az ágyakat és megyünk az árkádba.megígértem Patriknak egy burger king tízórait :oops: :oops: :oops: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ettike
 
 


Sziasztok!

Ettike nekem ugyan az,amit írtál. Ha fekszem és fordulok,vagy akár csak a fejem emelem fel hasonfekvésből mintha elszakadtak volna a hasizmaim :? Megnyugtató,h nem egyedi a dolog (de nem vagyok kárörvendő!)

Páromnak nem nagyon sikerült kiheverni a hétvégi családbaráti összejövetelt,így ma Ő sem,meg úgy döntöttem én sem megyek be,mert amúgy sem bírom jól a munkát idegileg, Ő ilyenkor némi megnyugtatást ad (egymás mellett ülünk :) ),de így,h nem jön nekem is inkább itthonmaradhatnékom van...Szóval ma pihi van :)

dharma
 
 


Hello mindenkinek!

Cat: Természetesen fel fog szívódni a ciszta!!! Ettől függetlenül megy a drukk, úgyhogy ne aggódj.

Ildi: Gratulálok a kislányhoz. Tudom mit érezhetsz, a mi álmunk is egy pici lány volt. :lol:
Fiúsak, nem ám megbántok bárkit, a kisfiúnak is ugyanúgy örültem volna, mert a lényeg az, hogy LESZ egy kisbabám.

Az ágyban fekve, amikor ki van nyújtva a lábam nekem is szokott húzódni a pocim. Úgyhogy már kitapasztaltam, hogy köhögnöm, tüsszentenem csak felhúzott lábbal szabad, és akkor nem nyilal be a fájdalom.

Pénteken megvolt a vérvétel az AFP-hez, úgyhogy én a héten ennek az eredményét várom. Én magándokihoz járok és megígérte az asszisztens, hogy amint megjön az eredmény, függetlenül, hogy jó vagy rossz, mindenképpen felhív. Igazán rendes tőle, mert a dokihoz csak jövő héten megyek, így nem kell addig várnom.

Képzeljétek, a hétvégén megejtettük az első bababoltos látogatásunkat. Csak a Brendonban voltunk, de az árai alapján úgy ítéltük meg, hogy először és valószínűleg utoljára tértünk be. Iszonyú drága, legalábbis azokhoz az árakhoz képest, amiket az interneten találtam kisebb bababoltoknál. De tapasztalatnak, meg nézelődésnek az édibédi cuccok között jó volt.

Mindenkinek jó hetet kívánok!

Kép
tici
 
 


Egyébként én is sokáig azt hittem, hogy lány lesz. Vagy inkább reménykedtem benne. :oops:
De mióta biztos, hogy Marci fiú, azóta nagyon örülök ennek a ténynek. :D :D :D
Elnézegetem néha a bátyját, és alig várom már, hogy megszülessen. Olyan édesek és vagányak tudnak lenni a fiúk...
Vendég
 


Annaszuszi!
Kismamatornára a régi Honvéd Kórházba mész, vagy a MÁV-ba?
Melyikre értetted az ÁEK-et?
Mert én is gondolkoztam rajta, hogy már el kellene kezdenem... :roll:

Cat! Tündéri a kép Marciról!

Babakocsi: Most jól leragadtunk a Peg Perego Pliko Switch Modular System TRI-FIX Bambu-nál. Ebben minden benne van, ami nekünk kell, meg a babónak. :lol: Csak az ára nem :lol: .
Kép

Tünemény! Mi történt????? Nem szoktál Te ilyen lenni! Mondd el nyugodtan nekünk, ne tarsd magadban az nem tesz jót! Ha tudunk úgyis segítünk!

Kikocska! Szerintem megint összetévesztettél Tasinnal, mert neki vannak nagylányai nem nekem, én még csak most várom az első babómat. :D

Kép
Kép
tisa
 
 


Tisa!

Köszi!

Ez egy nagyon jó babakocsi. Csak arra kell figyelni, hogy a kocsiban legyen talp a hordozóhoz, mert csak azzal együtt biztonságos.
Én is nagyon gondolkodom rajta, hogy újra ilyet vegyünk.
Ez attól is függ, hogy lehet-e majd kapni a Janét és mennyiért.
Vendég
 


Cat!
Mármint a sima felületű vastag talp? Az autózásnál biztonságosabb? Így nem lehet betenni?
A Jané az milyen babakocsi. Még nem is hallottam róla.

Kép
Kép
tisa
 
 


sziasztok Lányok!

olyan jó benneteket olvasni! szép ez a babakocsi! a sportrészt mindkét irányból lehet rátenni? szerintetek a lépcsőzésnél döcögtetni jobb-e ha a hátsó kerék nagyobb mint az első, vagy az ilyen kisebb kerekű is ugyanolyan 'strapabiró'?

megint kitöröltem a tegnap esti dolgokat, mert ezt nem jó leirva látni. nagyon összevesztünk tegnap. nagyon. ő azt mondja, felejtsem el amiket mondott ( a barátja előtt) és kezdjük újra. de nekem nehéz ezeket a fejemhez vágott dolgokat főleg amiket italosan mondott (ilyenkor nyilik ki a szája és mond mindent, de az igazság is ilyenkor jön elő). hát ez van. viszont erőt ad az, hogy ha egyedül leszek is, ennek a babának meglesz mindene akkor is.
csak fáj..nagyon nagyon

Kép
tünemény
 
 


sziasztok.

jól elfáradtunk,Patrik már alszik is.tele ettük magunk sült krumplival :lol: :lol: :lol: :lol:

tünemény:

nekem is sokszor vágott a fejemhez csúnya dolgokat a férjem.pár napig nem beszéltünk de aztán valahogy mindig kibékülünk.minden kapcsolatban vannak viták,durvák is.én volt hogy felpofoztam,ezzel nem dicsekedni akarok csak tényleg nekünk is szoktak nagyon durva vitáink lenni.és szerintem mi pont azért vagyunk még eggyüt mert én tudok nyelni.az eggyik félnek mindig nyelni kell.na nem egyfolytában de ha nem jutunk dűlőre akkor én engedek.és nálunk ez bevált.
gondolhatod nekem hogy esett mikor a fejemhez vágta hogy biztos nem is az ővé a gyerek(Alex)és hogy vagy elvetetem vagy elköltözöm.
na nem folytatom mert tudnék még finomságokat írni de a lényeg az hogy szeretjük egymást és ennek köszönhetően minden völgyön áttcaplatunk.
biztos rendben lessz minden nálatok,és nem maradsz egyedül a babával.nyugi.ne idegeskedj az nem tesz jót.

tisa:

a jané az egy elég drága babkocsi de én eddig csak jót hallotam róla.bár nekem nem tetszenek de a minőségük az jó.
a brendonban meg lehet nézni.és másoltam ki neked pár képet róla:

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
ettike
 
 


Tünemény!

Akármi is történt, nem lehetett könnyű. Ha nincs kedved ne írd le!


Tisa!

Erre gondoltam:

Kép

Enélkül nem biztonságos.

A Jané spanyol babakocsi. Nekem van benne olyan ami nagyon tetszik.
Vendég
 


Tünemény!

Küldtem privit!

Kép


Kép
tasin
 
 


Cat!
Én is erre gondoltam, de köszi hogy szóltál!
Megnézetem a Jané babakocsikat, jó ízlésed van! Nem tudom, hogy ismered-e a www.janeshop.hu oldalt, ott most óriási novemberi akció (10%) van a 2007-es babakocsikra és gyerekülésekre.

Kép
Kép
tisa
 
 


Etti! Neked is köszi az infót, már rekerestem neten. Jónak tűnik, de mint mindegyiket ezt is ki kellene próbálni és élőben megnézni.

Kép
Kép
tisa
 
 


Köszi Etti! hát az a baj, hogy nekem nehéz nyelni...de biztos fogok, csak még rossz. főleg hogy mondta hogy csak a baba miatt van velem. utána visszavonta, mert bizonygatta mennyire szeret és mi vagyunk a két legfontosabb lény a számára. de nagyon megbántott. a fő ok, amiért az egész hisztit csinálta az, hogy nem akartam a foci utáni bankettre elengedni, mert hogy mennek majd biztos a discoba vagy kocsmázni. (ok, nem bizom meg benne,ez igaz, mert máskor mikor a kezdetekkor együtt voltunk és elment bulizni, azt mondta, hogy ez csak tánc, és ennyi...) mondtam neki, ha nem megy discoba, menjen oszt igyon. legalább az apjára fog hasonlitani.

engem ugye nagyimék neveltek, (szerencsére) és egy kezemen meg tudom számolni, hogy nagypapám hányszor ivott többet a kelleténél. (esküvőkön) mondtam páromnak, hogy én azt akarom, hogy a lányom/fiam se azt lássa, hogy apa néha kicsit többet ivott, és ez a természetes. lehet, régimódi vagyok, de ez van.

féltékeny is voltam/vagyok, de igazatok van, ha valaki meg akarja csinálni a csúnyát, meg fogja, és igy most úgy vagyok vele, hogy menjen inni, vagy ahova akar. nagyon nehéz megállni, hogy ne egyen meg az ideg.

a másik hogy bántom magam. mert inkább kint fájjon mint bent. tudom, ezt nagyon nem szabadna, a kicsi miatt. mégis néha olyan ideges tudok lenni..és megmarom magam..főleg ilyen helyzetekben mint a tegnapi.

Kép
tünemény
 
 


Tünemény!
Igaza van Ettinek. A kapcsolatokban előfordulnak veszekedések, viták. Csúnyák is. Sajnos. Ilyenkor az ember mintha tízszer meghalna közben. De ha szeretitek egymást, akkor idővel minden rendbe jön. És megpróbáljátok elfelejteni. Mert újrakezdeni nem lehet, hogy minden szép és jó legyen. És akinek kell az tanul az esetből.
Ne aggódj, nem fogsz egyedül maradni a gyerekkel! Törekedjetek arra, hogy családban nőhessen fel. A családot pedig ti alakítjátok a pároddal olyanra amilyenre szeretnétek.
Tudom, hogy milyen lehet most neked. Tegnap valami frontféle lehetett... Mi is összekaptunk. Csúnyán. Nem vagyunk rá büszkék, egyikünk sem. Mint két hülye idióta. Mind a kettőnknek igaza volt, de mind a ketten rossz megoldást választottunk. Kb. éjfélig tartott a kis műsorunk. Sajna. De aztán szép lassacskán megbékéltünk egymással...nem fekszünk le haraggal, mert az éjszaka és a harag nem jó tanácsadó! Tudjuk, hogy szeretjük egymást, és hogy közösek a céljaink, de néha más utat választunk, hogy elérjük az álmainkat. És ez nem mindig tetszik a másiknak.
Szóval nem vagyunk büszkék magunkra, az ilyen vitáinkat másképp kell megoldanunk, mert a gyerek ne ezt lássa. De még mi is tanulunk. Folyamatosan. Egymást és magunkat. Erről is szól a kapcsolat, a házasság. Talán sikerül felnőnünk addigra, mire Léna megérkezik, hogy jó példával járhassunk elötte. Hogy az ilyen vitákat és a nézeteltéréseket is kulturáltan oldjuk meg.
Igen jól mondta Etti, vannak hullámvölgyek. De ezeket is meg lehet járni, csak erőt kell merítnei a hegyek szép kilátásából. És, igen, hol az egyik, hol a másik fél nyeli le a békát időnként.
Hidd el menni fog.
Remélem nem bántottalak meg a tanácsaimmal, véleményemmel. Csak segíteni, könnyíteni szeretnék a kis lelkednek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tisa 2008.11.17 11:56-kor.

Kép
Kép
tisa
 
 


Tünemény!

A babával foglalkozz!
És szerintem lehet hogy jót tenne hetente egyszer egy pszichológussal beszélgetni. Csak az a baj, hogy Magyarországon ez nem számít természetesnek. Fogorvoshoz elmegyünk, ha fáj a fogunk, nőgyógyászhoz, ha terhesek vagyunk, de pszichológushoz menni ciki... Ezért is van ennyi problémás ember.

Tisa!

A 2007-es tartozó gyerekülés nem biztonságos. Csak az új, a Strata.
Én ezt néztem ki:

Kép

Hozzá persze sportrész is.
És mindez összecsukva csak 91x32x35 cm. a legkisebb amit találtam, ennek ellenére a tolókar egyben van.
Vendég
 


Cat! Klassz nagyon! A színe meg igazán vagány egy fiúnak. Jó kis élénk, hogy ingergazdag legyen. És praktikus is, nem koszolódik annyira.
Milyenre lehet összecsukni? Ernyőre vagy lapra? Esetleg sportrésszel együtt is összecsomizható?
Azt hiszem utánajárok és megkukkantom élőben is, ha nem bánod :D .

Lehet hogy hülyesgé, de mi azért is néztük ki végül a Peregot, mert megpróbálunk hozzá nemzetközhi garanciát kiállítani. Mivel nagy valószínűséggel jövőre a férjem Olaszországban fog dolgozni. Remélem nem kiabáltam/tuk el előre! És ugye a Perego hazája is ez. És ha netán vmi gebasz lenne a babakocsival, akkor a garanciális csere, javítás vagy szervíz így megoldott lenne. Mi mindenre nem kell gondolni, igaz?! :wink:

Kép
Kép
tisa
 
 


Tisa!

Esernyőre csukható.
De ha Olaszországba mentek, akkor a Peg Peregot ajánlom. Én nagyon szerettem.
És abban valóban nagyon jó, hogy sportrésszel együtt lehet összecsukni, és úgy lehet beletenni a hordozót, hogy benne van a sportrész is. Nem kell szétszedni hozzá.
Vendég
 


Köszi Tisa! meglátjuk mi lesz ma munka után, de most nagyon nehéz itt lenni, még mindig nem dolgoztam semmit, délután meg a nyakamra jön a két némeből jött japán könyvelő is. bár lehet hogy segit elterelni a gondolataimat, és talán ez is megoldás.

lehet, hogy előjön a korkérdés is, mert ő ugye 22, én meg 30, és talán ez is ok lehet, hogy az ő haverjai mind még nagyban buliznak, nőznek, isznak, semmi felelősség, ő meg nem mondja nekik, hogy ebből ő most kimarad, mert milyen égő az...igy inkább, ha ők isznak, ő is iszik...

na mindegy, próbálok pozitiv lenni, a babócáért, és legalább valami ma egy kicsit feldobott:

a mammystic üzletben már sok kismamaruhát vettünk, sőt mindegyiket, és múltkor jelentkeztem a divatbemutatójukra, és ma fel is hivtak, hogy hétvégén a syma központban lesz a baba-mama expo és szombat vasárnap lesz divatbemutató, és én is fellépek! és kapni fogok egy 10ezres utalványt is, amit a kismamaruha boltban levásárolhatok! ennek nagyon örülök, mert igy lesz egy élményem is, és új ruhák is! www.kismamaruha.hu érdemes megnézni!

Kép
tünemény
 
 


Cat! Talán az az egy hátránya van, hogy a hordozó nem tehető rá a sportrészre. Az a P3-nál van, de ott meg a sportrészt nem lehet megfordítani. Nekem ezért nem szimpi az. És úgy vagyok vele, hogy pillanatok alatt szétkaphtó, tehát ha a hordozóban elalszik akkor pikkpakk átszerelem. Kipróbáltam. És így nem olyan nehéz, mintha a sportrésszel együtt kellene tologatnom. És nekem fontosabb, hogy megfordíthassam magam felé. Beszéltem egy kismamival, amikor nézegettem a Swich-et, hogy mit mond róla, mert neki még P3-asa van és ő is azt mondta, hogy imádja ezt a típust, de jobban járok, ha megfordítható sportrészűt veszek. Nagy könnyebbség lesz.

Most elrohanok a Lehel piacra fini tökmagos pogiért, mert este Anyuméknál banzáj lesz, ugyanis Éccccsapámnak ma van a szülinapja. És a logisztikai beszerző én vagyok.
Na de azért délután még bekukkantok Hozzátok! :lol:

Kép
Kép
tisa
 
 


Sziasztok Mindenkinek!

Még totál új vagyok a babanet társalgóban! :)

Judy
judy_76
 
 


tünemény:

hát igen fiatal.szerencsére enyim párom nem ilyen.ő nem jár el haverokkal.sokkal jobb lenne mindketőtöknek ha megbeszélnétek hogy mondjuk péntek esténként elmehet haverokkal de szombatonként csináljatok közös programokoat.egyszóval engedj egy kicsit de melette követelj is.ő sem fog annyit inni ha megbeszéled vele hogy téged mennyire zavar,de elengeded mert szereted és nem szeretnéd magad mellé láncolni.minnél jobban tiltassz valamit annál inkább fogja csinálni.mint egy gyerek.ha meglessz a baba akkor valószínűleg megváltozik és ti lesztek az elsők de akkor sem dől össze a világ ha néha elmegy kiengedni a gőzt.egy pasinak szüksége van rá hogy néha kikapcsoljon.ha igazán szeret nem csal meg.ha meg megcsal akkor jobb ha minnél előbb kiderül hogy nem is igazán vagy neki fontos.és ha látványosan féltékenykedsz azzal csak rontassz a helyzeten.

esetleg egy házassági tanácsadó felkeresése is jót tenne mindketőtöknek.

na nem okoskodom többet felkelt Patrik és még nem főztem apjuknak :oops: :oops: :roll: :roll: :roll: el neteztem az időt :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
ettike
 
 


Tünemény: nem lehet most könnyű Neked, a férfiak amúgy is nagyon sokszor kisgyerekként viselkednek, pláne ha még fiatalok is hozzá. Elég csak ha a 22 éves öcsémre gondolok...hát nem tudom elképzelni apaként. Nagyon sokszor tesznek meggondolatlan kijelentéseket, és tudom, hogy ezek nagyon rosszul esnek és nehéz, sőt talán nem is lehet elfelejteni őket, de sokszor a dac mondatja velük, pont mint a gyerekeknél. Minden esetre nagyon remélem, hogy hamar rendezitek a dolgot és hogy nagyon ki fog tenni magáért!!

Judy: Üdv köztünk, Te is áprilisra várod a Babád? Mesélj magadról egy kicsit :)

Na, vissza a pihenőbe :D

Kép

Kép
sildi83
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: