Új privát üzeneted érkezett!

Pompom :)
Hátha mégsenem jön meg!!!!!
Drukk! +++++++++++++++++++++

KépKép
zapáné
 
 


Mami!

Tiszta szivemből Gratulálok kis családodhoz!!!!
Mielöbbi felépülést és sok tejcsit! Jó nagyok lettek a bébik. :-)
Várom én is a fotókat.
csipcsab
 
 


Mami!

Szívből gratulálok neked a kis jövevényekhez. Annyira izgultam érted. Igaz, hogy ide már nem nagyon irogatok, de rendszeresen olvaslak benneteket. Az elejétől fogva figyelemmel kísérem a kismamaságodat. Nagyon örülök, hogy minden rendben ment, és a kis családod immár nagy család lett. Sok boldogságot kívánok mindannyiotoknak. Sok-sok tejcsit, egészséget, és persze erőt. De te ügyes vagy, biztos szuperul megoldod, hogy két kis babód van.

Krisz

Neked is szorítok ám. Minden hónapban izgultam érted. Reméllem a te életedbe is beköszönt végre egy kis tüneményes baba.

Gyugyi

Vaze te meg hova fogysz már?! Mondjuk nem tudom a magasságodat, de nem kéne már leállni a fogyással? Meddig akarsz menni. Irigykedek is ám egy kicsit. Nekem is meg kéne szabadulnom pár kilotól. Csak még az én drágaságom mindig szopizik, és addig nem akarok elkezdeni semmit.

Na eldugulok. Sokan azt sem tudják ki vagyok. Bár mivel én rendszeresen olvaslak benneteket, nekem olyan mintha mindenkit ismernék tök rég óta.

Tímea
KépKép
KépKép
tímea34
 
 

 
 

athiz!! köszi az infót, szerintem is 10.én volt, azaz a 17cnen.

zsófi!! örülök h megjött, remélem nekem nem fog 9hónapig!

gröni! ott volt a másik oldalon a görbém de most is dobok egyet. kitartás, nemsokára kibujik!!

pompom! nega teszt:( de hátha:) drukkokol!

krisz!! szupeeer laptetűűű!!

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/9 ... 93600_.png

KépKép
dike
 
 


Tímea
Azért vagyunk itt jópáran, akik ismerünk régről. :D
Na meg az újak is olyan kedvesek, hogy ha pl kiszagolják :shock: , hogy a családodban vkinek névnapja van, rögtön gratulálnak is így ismeretlenül. :D Szóval nagyon együttérzőek és szeretetreméltóak.
Az jó, hogy még Anna-baba szopizik, majd lemennek a kilók amint szaladgálni kell után. :lol:
Köszi a drukkokat!Elkelnek már nekem nagyon így a 3. beülti után.

Képzeljétek apám hozott otthonról mindenféle kaját nekünk:húsleves, paradicsomosgombóc, töltött káposzta, sólet...szóval nem kell főzőcskéznem. :D Meg azt üzente a párommal, mert ő ment le a kajcsiért, hogy aztán beszélgessek a kis porontyokkal. :D Fél órája ez megint eszembe jutott és ,mondom vmi babás daloknak kellene felidéződniük bennem, hisz mindig énekelgetek, dúdolgatok.Erre azon nyomban egy disco szám jutott eszembe:"Baby baby why can't we just stay together/forever???" ="Baby baby miért is nem marardhatnánk egyszerűen együtt, örökre?"lásd youtube:Corona, diszkósabbaknak Sunblock is feldolgozta. :lol: Én szeretem az ilyen zenét. :lol: A pocimon lévő két vigyorifejből ítélve, a törpicúrok is. :D
vizkriszisback
 
 


Dike :)
Megnéztem a görbédet. Én biza későbbre tenném azt a pét, mint a ciklus. (Nem kedveltem....) Megkockáztatom, hogy a ferti a 19. cn-re tenné.... Csak maradjon ilyen szép magasan, mint most van! :wink:

Timi :)
Az én lánykám is sokáig szopizott. De nekem szerencsém volt, mert szoptatás alatt potyogtak le rólam a kilók. Bezzeg terhesen hízom....
Ja, 165 cm vagyok. Jóindulattal.:lol:

Krisz:)
Jó étvágyat! Nem ám éhezteted a kicsikéket! :wink:

Csipcsab :)
A sapis kép haláli volt a lánykádról! Mééég!!!! :D

KépKép
zapáné
 
 


Zapáné
Nem tervezem, hogy én eszem meg ezeket mind. :lol: Estére bevállalom a paris gombócot, azt imádom! :D A párom is választ valamit, a többi holnapi ebéd, vacsi. Kérsz belőle vmit?Átküldöm fényposttal, úgy nem hizlal. :lol:
vizkriszisback
 
 


Mami
Gratulálok az ikrekhez !!


Kata
Gratulálok a dobogó szívecskéhez :)

Pompom
Hátha negatív teszt ellenére van ott valaki :roll: Drukk++


Krisz
Drukkolok! És remélem a laptatő is szerencsét hoz :) Annyira jó lenne.

Kép

Kép
princzike
 
 


Krisz :)
Sólet jöhet! :lol: :lol:

KépKép
zapáné
 
 


Dike, azta.. 37.2 az naggggyon szép! :)

Krisz, klassz a menü. :) Nekem semmi étvágyam nincs, mert nem érzem sem az ízeket, sem az illatokat a náthától, hangom meg mint egy erősbagós bárénekesé, de c-vitaminnal kúrálódom szorgalmasan.
Beültetés után szigorúan feküdnöd kell, vagy azért üldögélhetsz is?

Köszi a drukkokat mindenkinek, ha nem jön meg reggelre sem, akkor tesztelek megint.
Vendég
 


Krisz :D

Kösz a bíztatást, de az a helyzet, hogy én már 5 hónapja rohangálok a kis Manó után. :D Sajna ez a kiloimat nem hatja meg. Pedig még az etetés is futtában történik nálunk. Ui. a drága gyermekem nem fecsérli az időt olyan hülyeségekre mint az evés. Így hát le kell foglalni, és én meg közben próbálom a kaját a szájába csempészni. Jó kis elfoglaltság :D Nem kívánom senkinek.
És igazad van, itt tényleg aranyos mindenki. Azért is szeretem olvasni ezt a topikot. És kísérem figyelemmel a sorsotok alakulását.


Gyugyi

Én is 165 vagyok, és sajna ehhez 63 kilo körül. Bár nincs itthon mérlegem, de 63 és 65 között ingadozik a súlyom, attól függ mikor mérem. Majd én is kb.57 kiloig szeretnék lemenni. Csak az a baj, hogy ha fogyok, akkor onnan, ahonnan nem kéne. Majd meglátjuk. Fogalamam sincs, meddig fog szopizni, vagy tud szopizni a Picúr. Nem siettetem az elválasztást, ui. tejet még nem merek adni neki, tápszert meg nem issza meg. Soha nem is itta meg. Nekem már csak ilyen gyerekem van. Nem mintha bánnám. Csak így egy kicsit nehezebb dolgom van.

Tímea
KépKép
KépKép
tímea34
 
 


Pompom
Ezt a fekvés dolgot google-özöm már pár napja. :lol:
Ált.1-2-3 napot fekszenek a legtöbben, aztán kímélő életmód:no hajolgatás vagy cipekedés, és persze semmi aerobic, bicaj, hegymászás. :lol: Sokan elkezdenek sétálgatni.Fő, hogy jól érezze magát a kismama. Azért nem jó többet feküdni sztem mert ha nem mozogsz, csökken a méh vérellátása. Persze én most erre szedek minden vackot. :shock:
Az orvosok szerint ha tudnák mi a tuti recept arra, hogy mit csináljon a kismama beülti után, akkor úgy csinálnák és mindenki terhes ,maradna.
Különben is beülti napján se sokat fekszünk:1-1,5 órát utána, aztán ülünk a váróban aztán hazazötykölődünk.
Amikor voltam beültin, volt olyan aki azt mondta, hogy ő 2 hétig végi feküdt az előzővel (méhenkívüli lett), egy mostani asszonyka meg azt mondta, hogy ő úgy gondolja, hogy a hétvégé nem dolgozik, aztán megy dolgozni. Ő pedig kocsival jött és ment a beülti napján haza, ő vezetett.Stramm egy csajszi. :D Szóval nem találták fel a tuti receptet sajnos.

Amik segítenek a beágyiban:
vastag nyálkahártya
sok folyadék, fehérje
aspirin
C vitamin
palástfű
no stressz
progeszteronpótlás
HCG szuri (ezt nem adnak mindenhol)
Hatching (nekünk volt eddig mindig, kis nyílást csinálnak a petesejt burkán, hogy az könnyebben áttörje a "falat" és be tudjon ágyazódni
vizkriszisback
 
 


Pompom
Egyed a sok C vitamint!!! :D
Drukk a teszthez!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++

Gyugyi
Sólet ment! :D
vizkriszisback
 
 


Krisz
Hú, laptető!! :) Bizti jelent vmit!

Gyugyi
Vigyázz, mert a végén elfogysz!! Aztán ki fog megfigyelni minket??

Csipcsab
Nagyon édi Flóra baba!!

Dóri meg már 5,5 kg. Nem tudom, hova hízik. Csak lesek nagyokat. :shock:

Ezek pénteki képek:
Alvós:
Kép
Mosolygós:
Kép

Bocsi, de most csak ennyire futja, ui. Dórit egész nap nem lehet letenni, mert rögtön üvölt. Megoldás??????????
gtünde
 
 


Sziasztok Csajszik!!

Mamikám!
Sok szeretettel gratulálok nektek az ikrekhez!!Sok boldogságot az immár teljes családotoknak,sok tejcit és jó egészséget!!

Mindenkinek sok puszi!!!
littike
 
 


Reggelt!


Én má nem ígérek, de olvasok, követek, és majd eccer jelentkezem!

Babcsi még mindig nem válaszolt az smsre, remélem jól vannak, tud vki róluk?

Littike

Te is kövecc azé minket? nagyon őrülünk :D

Pusszantás...vki kűdhetne altatót a gyerekeknek!

Kép
ticsimû
 
 


Gtünde!

Azta mekkora Dóri! :shock: :D
Nagyon édes.
Hova hízik tényleg ennyire? :lol:
Az én lánykám jár 6,5 kg körül. 8)

Ticsi!

Kitartás! Álommanókat küldök. :D

Gyugyi!

Ha megmondod hogy tudok 18-as karikát tenni a meztelenkedős képre. Akkor mutizok még olyan nevetőset is. :D
csipcsab
 
 


Jó reggelt! Nekem még az van.. mármint nem a jó, hanem a reggel. :)

Megjött rendesen, úgyhogy magaménak tudhatok egy tankönyvi 28 napos ciklust, hurrá... valszeg a teák ügyködtek bennem, ezért lett ilyen normális, és nem az a barnázós rövidke.
Párom a héten megy katonaszámlálásra, és ugye jól tudom, hogy még aznap megvan az eredmény..? Mármint csak a számok, mennyiség, mozgékonyság.

Krisz, akkor ha kényelmesnek érzed, ma már sétálgatsz? Nagyon drukkolok, hogy sikerüljön... mikor tudod meg? Otthoni tesztet csinálsz majd, vagy vérből nézik?
Vendég
 


Szép jó reggelt! :D

Én is most keltem, másodszor.Elóször 6 előtt apával.Aztán tettem, vettem, tanultam németet is kcsit, aztán úgy döntöttem :vissza az ágyba mert du. úgyis tanítok itthon 2.10-től 3 embert is sorban.Mielőt háborognátok, az nem megerőltető, csak a kanapén szoktam nagyon lazán terpeszkedve tanítani. :lol:
11kor leugrok a boltba, ugyanis vkinek el kell mennie az utromért mert elfogyott, meg a postára csekket feladni meg az utiköltségest...ezeket már nagyon muszáj és a párom egész nap dolgozik mint tudjuk.Ezért úgy döntöttünk, hogy nekem kevesebb mozgással jár ha 11-től 12-ig lemegyek alánk a boltba...amúgy alig járnak oda ebben az időben, azért ekkor megyek. :)

Pompom
Akkor örüljünk a tankönyvi ciklusodnak, ha már egy pozitív tesztek nem lehetett. :D
Fogok tesztelni itthon sokat is sztem...legalábbis ha időben megjönnek majd a tesztek amiket Esthajnalcsillagtól rendelek.Rendelek 10-et (150ft/db) és lövök majd feszt és figyelem, hogy van-e csík nincs csík. Tegnap még kaptam fél2kor egy fél hcg szurit, állítólag az 10óránként feleződik (ezt mondta egy doki valahol) (az is igaz, hogy 2 naponta kétszereződik :roll: ), ha az első az igaz, akkor tegnap volt 130 egység, ma 32, holnap 8, holnapután 2 stb.Ezt a tesztnek már nemigen kell kimutatnia.

GTünde
Tényleg szépen növöget Dóri baba! :D Ezek szerint Ficánka nem nőtt ilyen ütemben...lehet, hogy Dóri ebben inkább az apjára ütött...gondolom ő nagyobb darab mint te.Amúgy tudod, hogy én mindig mondtam, hogy Fici tisztára úgy néz ki születése óta mint te, le sem tagadhatnád. :lol:

Ja a listámról lemaradt pár dolog:
terhesvitamin
folsav
vörösbor :D
vizkriszisback
 
 


Hali!

Ticsi :D

Nem alszanak a gyerkőcök? Biztos ez az idő. Babcsi nekem se válaszolt. :( Nem tudom mi van velük. Felhívni nem akarom, hátha zavarok. :oops:

Tüncsi :D

Mekkora Dóri. :D Szép nagyot nőtt. Én az első képen még látom Fici vonásit benne, csak Dóri husisabb. :wink: Nagyon édes :lol:

Krisz :D

Mennek a babaragacsok. :wink: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Én az első beültinél többet feküdtem,ez nem sikerült a másodiknál, csak az első két nap, aztán nagyon sokat sétáltam a kutyussal. A második sikerült. A sok folyadék és fehérje mindkettőnél megvolt. :D
Nagyon drukkolok nektek!

Pusz Mindenkinek!

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu
 
 


Kép

Egy ilyen kell nekünk is. :D (Szófia újszölöttként)
vizkriszisback
 
 


Kép
De az se baj, ha mindjárt apának is jut egy a kezébe. :D (Még mindig Szofika már 3,5 éve)
vizkriszisback
 
 


Sziasztok!
Most nincs időm visszaolvasni, vár a meló. Megjöttem tapolcáról. Még 7 mm a mnyh és a sárgatest is csak sorvadóban, úgyhogy napi fél decát kell szúrnom csütörtökig, aztán majd csü.-től 3 napig 3 gonal f-t, 2 napig 2-t és kedden kell mennem uhura és vérvételre.

KépKép
zsófikukac
 
 


Sziasztok csajok,

Csak gyorsanban olvastam, dolgozgatok...

Kukacka :D Éljen pirike meg a további szurik! Csak így tovább!!! Kedd már mindjárt itt van! :wink:

Pompom :D RMPPB!!! :evil:

Gyugyi :D Vazze, mindjárt elfogysz! :wink: :D

Krisz :D Pihikézzél amennyit csak tudsz. Én is mindjárt felkelek mert már 2 órája vízszintben vok és elzsibbadt a hátsóm... :oops:

Gaby :D Az egyik méhlepényem a hátsó falon van ami Márkot táplálja, a másik meg a melső falon, de az sajnos rálóg a méhszájra. Mivel a méhszájon nem tud rendesen megtapadni így bármikor vérezhet. Ezért kell a fekvés. Önmagában a kettővel nem lenne gond, csak ez a plusz hülye helyen van. De remélem a sok fekvés és a méhem növekedése majd felhúzza a lepényt a méhszájról. :wink:

Littike :D Sok-sok puszi Neked! :wink:

Tünde :D Dóri gyönyörű! :P

Ticsi :D Altató megy, nyiss ablakot! :D
fenci
 
 


Zsófi :D

ezek jó hírek! Kedd már csak egy hét! :wink: Gondolom, már visszaszámolsz. 8) Drukkolok nektek is nagyon!!!!


Vicuska :D

Hol vagy? Nagyon eltűntél!

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu
 
 


Szíjjasztok!

Kolibri,
Köszi, ari vagy, hogy hiányoltál. :) Bevallom, most nem sok erőm van ezzel a témával foglalkozni, egy kicsit bele is törődtünk mindketten hogy nekünk már nem lesz gyerekünk.
Nagyon szorítok, hogy a pároddal helyre jöjjenek a dolgok, a lelki béke nagyon fontos.

Kukac,
Betojok ettől a kis araszoló kukackádtól, mindig felvídit. :D
Látom közbe meg is jött, akkor drukk a stimulációhoz!

Bobóka,
Nagyon aranyos a két kisfiú, és milyen mások!

Mami
Gratulálok a babákhoz, de jó, hogy már kint vannak! :D

Vicuska,
Biztos a babát érzed már, tök jó! :D

Krisz,
Izgulok, hogy sikerüljön!!!!

Kép
mofly
 
 


Fenci
Együtt érezek veled:nem könnyű a pihenés sem. :?

Zsu
Veled mizu??? :shock:
vizkriszisback
 
 


Tünde
Milyen nagy már Dóri :)
Nagyon édes

Kép

Kép
princzike
 
 


MAMI!!!!!!!!!! Gaóratulálok a két gyönyörűséghez!!!!!!!!!!!!!!!!! KÉPET!!!!!!!!! :D Bár gondolom van jobb dolgod is most...

Kata! Gratulálok a szívhanghoz!!! :)

Köszönjük a drukkokat Apának, pénteken megy MR-re, akkor derül ki, mi a baj. Hát jobb a dereka, de nem 100as. Kellene kezdenem a karácsonyi nagytakarítást, de a gyerek mellett kicsit nehézkes, állandóan a s*ggemben van! :shock: Apa már megjegyezte párszor, hogy Anyja nélkül nem sokat bír ki (kivéve ha nem lát) akkor tök jól elvan. Ahogy meglát áááááááááááááá és teper hozzám... Ami persze jólesik, csak nem sokat tudok mellette csinálni. Lehet valamit elrontottam??? :D

Tünde! Megoldás: Kösd magadra. Inkább, mint a kezedben hurcibáld. Ha így is úgy is fel kell venni és nem tudod letenni, akkor ez a legkényelmesebb Neki is és Neked is... Ha meg zavar a sok kötögetés, akkor használj babaerszényt (link: http://www.babakozelben.hu/bolt/bolt_erszeny.htm )!!! Tényleg ezzel tudsz csak segíteni rajta!!!

Krisz!!!!!!!!!! Szorítunk!!!!!!!!!!!!!! +++++++++++++++++

Kukac!!!!!!! Neked is!!!!!!!!!!!! :DDDD

Képeken dolgozom... :? Próbálok...

Kép
Kép
sleepin
 
 


Krisz :D

Mire vagy kíváncsi? 8)
Szombaton teszteltem, nega, s a piri se jön még. :evil: Ha a héten nem jön meg, hívom a dokimat, hogy akkor most mi legyen. Lehet, gyógyszeresen kell meghozni a pirit? :roll:

Sleepin :D

Szerintem nem rontottál el semmit, csak nagyon ragaszkodik most hozzád. Hidd el, visszasírod majd ezeket az időket. :wink:

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu
 
 


Zsu
Erre gondoltam.Hogy mizu menzi téren stb. Tünetek erre-arra?Újabb teszt?Vagy ha tudsz dokihoz menni, tényleg az a legegyszerűbb. :)
vizkriszisback
 
 


Kép

Bezzeg nekem megint megjött. 21 napra. :shock: Még jó, hogy nem kavar be a műtétembe....

Ez a sz@r egér meg bekrepált, nem lehet vele kettőt kattintani. Beragad. :evil:

Lányok/asszonyok!
Igyunk valamit! :wink:
Kép

KépKép
zapáné
 
 


Zsófi
Hajrá kedd :)

Kép

Kép
princzike
 
 


Dehogyis, csak vicceltem az elrontással! :D :D :D Így tökéletes, ahogy van! :D
Kép

Kép
Kép
sleepin
 
 


Zapáné, igyunk, igyunk! :wink: Én már ott beindultam, mikor Krisz a vörösbort említette. :) Szal mai menüm: forralt bor, ágyban, párnák között, kutyával az oldalamon, sorozatokat nézve. :)

(férfiemberem csak holnap landol, szóval egyedül)

Ja, erre a hónapra rendeltem végre 10-es teszteket, hátha szerencsét hoznak, na és persze nem akarom, hogy a gyógyszertárban már előre nyújtsák felém a tesztet, ha bemegyek. :)
Vendég
 


szoiasztok

köszi a drukkokat, agyon jol esett. nem is kellett volna paráznom, de hűát elöre ki tudja. lehet, multkor azért nem volt még szivhang, mert tényleg késöbb lett a baba, mint gondoltuk, mert ugye 6 nappal fiatalabbnak mutatta az uh. ja, doki gyerekbarát volt: aszonyga nekem, mikor nézi az uh-t? akar szülni? :shock: :twisted: na ez egy szülész, köszi.

krisz
mikor tesztelsz? :lol:

mamiék mikor jönnek haza?

gröni, még egyben?

zsofi, de jo, akkor te decemberben leyzel babás, és pont karácsonra adsz nekünk egy ++++++++++ tesztet? :lol:

pompom, szerintem hamar megvan a katona-eredmény, reméljük, jo sok lesz :D

dike, apjukod mikor megy R-hez ujjazni?

princzi, te csak bromot szedsz most, ugye? mást nem találtak, csak prolaktint?

gyugyi, cickód van még? :shock: de azért karácsonyi menü lesz, ugye?

sleepen
a lógás ismerős, sztem ez jot jelent, bár tény, nagyon fárasztó, hogy lépni nem tud az ember. olyan szép a fiad, és milyen jo kis selymes haja van! davinak alig van még vmi.

gtünde, a leteszem-sír sajnos megvan minden gyereknél, nem te tehetsz róla, lehet, érez vmi frontot, tényleg a dajkálás vagy a magadra kötés a legjobb. Réka ezt hogy viseli amúgy? nehéz lehet elfogadnia, hogya teso sokat van kézben.

elmultak a babák 6 hetesek??? oké minden velül és a mamákkal?

suzy, viki
mit kell még vennetek a trónörökösöknek? milyen szülésre készültök? gondolom szépre :lol:

zsu
te csak piri miatt hivod a dokid, vagy kezdtek szurni?

ticsi
mi lett a mellkasfájással? gátseb begyogyult? te is voltál már 6 hetes kontrollon?

kolibri
remélem, a karácsony meghozza a teljes békülést nektek, és ne hagyd, hogy a szokásos kötelezö rokonlátogatás elrontsa a meghitt napokat.

mofly
indiszkrét kérdés: nem inditotok örökbefogadást? lelkileg megnyugodnál, és milyen öröm lenne ugyis a saját baba. velünk szemben lakiki egy pár, jártak lombikra, de ment az ör.fog.is. nov 8-án kaptak egy 8 napos babát, rá 9 honapra meg megszületett a spontán saját :lol: amikor megkapták a babát, még nem tudták, hogy összejött a hugi.nem lehet könnyü 9 honap különbséggel, de megérte, és boldogok.

fenci-mami
hát akkor pihengess csak! meddig dolgouzol?bár legalább a munka lefoglal, nem unatkozol egész nap.
Vendég
 


Haliho,

Gyugyi :D Én teát iszom, Te? Most nézem a vonalzód, még ilyen sok van hátra síelésig? Aszittem december tájékán mentek.... :roll: vagy most a műtét miatt toltátok?

Sleepin :D Mit eszik ez a gyerök??? :lol: :lol: Azok az ártatlan szemei.... :D :lol:

Zsu :D Hőt nem mérsz? Asszem volt már Neked hosszabb ciklusod, igaz ritkán, lehet most is az van? Csak nem kell már gyogyi pirihez.... :roll:

Képzeljétek a 17. hétig egyáltalán meg sem éreztem hogy Márk odabent van, semmi tünetem nem volt. Aztán elkezdett nőni a pocim, és húzódott, szúrkált, fájdogált a pocim szinte folyamatosan. És ez 2 napja megszűnt. :P Mondjuk láthatóan is nagyot nőtt a pocim, biztosan azt éreztem, nem is igazán tudtam kiegyenesedve menni mert feszült a pocim. Aszittem ez normális és már szülésig kitart, de ezek szerint van ilyen kényelmes időszak is még. :lol: Úúúgy örülök. Nem is értettem miért olvasom hogy a második trimeszter a legjobb mikor nekem akkor kezdődött ez a fájdogálás. Remélem most egy ideig nem lesz újra. :wink: Ja, csak ne tüsszentsen meg köhögjön az ember.... :oops: :evil:

Susy merre vagy??? Jelentkezz!! :D Készen vagytok már mindennel?

Gröni??????????????

Alig várom hogy Mami babóiról képet lássak! :D

Megyek mosogatni.... :?
fenci
 
 


Fenci!
Laptetőő!! Csak nem babás vagy? :lol:

Pizzát sütök, kértek?

Zsu!
Azért én bízom benne, hogy a teszt nem mutatta a lakódat! :wink:

Mofly! :lol:
Köszönöm, hogy szorítasz! Ölelést Neked! lehet, hogy a beletörődés meghozza a babát! :wink:

Kata!
Hát persze, hogy szorítottunk a kis szivecskéért! :lol:

KépKép
zsófikukac
 
 


Halihó!

Eltűnt minden amit írtam. :evil:

Krisz :D

Semmi érzés nincs, vagyis már nem figyelem úgy a jeleket. Teszt? Ha a héten nem jön meg, vasárnap ellövök egyet.

Kata :D

CSak a piri miatt hívom most, kezdeni majd január vagy február. Még nem tudom. :roll:

Fenci :D

Nem mérek hőt már hónapok óta, s nem is hiányzott eddig. :oops:
Volt már hosszabb ciklusom, s volt, hogy egyszer gyógyival hoztuk meg.

Zsófi :D

Akkor bízz helyettem is, én most már valahogy nem reménykedem . :oops:

Gyugyi :D

Én martinit ittam a vacsihoz. :wink:

Elmentem fürdeni.Jók legyetek!

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu
 
 


Hahó!!!

Én forralt bort iszok!!!

Itt a december lassan készül-e vajon a rénszarvasom???? 8) 8) :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Hahó!

Megvagyunk, egyben! :lol: :lol: Holnap megint doki!
Kisdrágám olyanokat ficánkol a hasamban, hogy néha már fáj. :wink: Na de lassan 3 kiló körül járunk, szóval nem csoda!!! :P

Nati, Pompon!
Èn is akarokforralt bort!!!! Már egy hete ezt mondogatom a férjemnek! :D :?
Asszem 1-2 decire benevezek valamikor!!!! :lol: :lol:

Fenci, Kata!
Igen minden kész a fogadásra!!!
Lelkiekben is egyre többet jár ott az agyam,hogy lassan itt az idö... 8)
Nagyon várom amúgy a szülést, nem félek töle! Már szeretném megismerni a kiskrapekot,aki a popóját állandóan kinyomkodja!!!! :D :P

VIcky!
Te hogy vagy? Josló fájások, vagy keményedések még mindig nincsenek? :roll:

Fenci!
Dobhatnál pocifotót!!!Már te is félidönél jász!!! :wink:

Krisz!
Szorítok, hogy te legyél a következö ikres kismamink!!! :D

Ditke!
Mi újság veled???? Ìrj magadról!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll: :roll: :?
susy75
 
 


Mofly!
Ne törödjetek azért még bele! :cry: Lehet egy kis pihi, meg lekattanás a témáról jót fog tenni és megtörténik a csoda!!! :wink: :wink:

Gtündi!
Nagyon édesen ki van keredekdve Dóra baba!!!!! :) :lol:

Gröni!
Még egyben?????????
susy75
 
 


Akkor egészségünkre!!!!! :lol: :lol: :lol:

Forralt bort ittam, majd öblítettem pezsivel. :lol:

Kata :)
Cici? Az milyen? Ja, az a két izé, amikor négykézlábra állok? :lol: :lol: Vagy ahogy egyik ismerősöm mondta volt: melle akkora, mint két szelet parízer. :lol: (Azé van ám még egy kicsike! :wink: )

Fenci :)
Nem toltuk, mindig február magasságában megyünk. Csak bennem ez tartja a lelket már ilyenkor! Nagyon várom.......
Pocakodat krémezd be, akkor nem feszül annyira! :wink:

Nati :)
Lemaradtam... Milyen rénszarvas? :roll:

Susy :)
Huuu, lassan Te jössz!!! Izgi!

Zsu :)
Martini! Imádom. Az édeset! 8)

Kukac :)
Én kérek! Gomba és ananász nélkül, ha lehet..... :lol:

Vissza kéne lapoznom.......

Idegesít ez a bájgúnár kriszrudi a hátam mögött. :twisted:

KépKép
zapáné
 
 


sziasztok!

Susy, Kata, köszi az érdeklődést, jól vagyunk. Levente egyre nagyobb, imádom kitapizni a kis lábait, kezecskéit :lol: Apával ez az esti szórakozásunk :lol:
Ma és tegnap fájogattam, szúrt lefelé a méhszájam felé, még kicsit most is, nem tudom, mi ez. Próbálok pihenni, bár nem nagyon megy, mindig van valami intézni való... :roll: Jóslófájásokat nem tudom, felismerném-e.

Krisz, Zsófi! Nagyon-nagyon drukkolok Nektek! 2 / 4 hét múlva pozitív tesztet kérünk!!!!!!!!

Mofly, Zsu! Kitartás Nektek, sajnálom a mélypontot, de nagyon megértem. Bízzatok a csodában, ami akkor köszönt be, amikor a legkevésbé számít rá az ember :wink:

Nagyon kíváncsi vagyok én is a Mamibébikékre :lol:

Bocsi, most csak ennyi voltam, Manó nem szereti, ha itt görnyedek a gépnél :? :D Kívánsága pedig parancs :lol:

Piásbandának jó szórakozást estére 8)

Kép
vickybabe
 
 


Ja és nagyon drukkolok ám a többieknek, mindenkinek egytől egyig!

Kismamiknak kitartást!

Gröni, Te meg szüjjé' má' meg!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
vickybabe
 
 


Sziasztok!!!!!
Olvaslak Benneteket, csak írni nincs időm. :oops:

Puszi Mindenkinek, rohanok a dolgozóba!!!
Vendég
 


Pálinkásat :!:
Kép

Elaludtam.... Nem húztam fel az órát. Még jó, hogy ma később kezdek. (Andi meg megint beteg. Mandula, szokás szerint. :? )

Vicky :)
Jósló? Nekem jó kemény lett olyankor az egész hasam. Mint a beton. Hihetetlen formákat tudott felvenni! :D Volt, hogy oldalra kitüremkedett az egész baba, ki lehetett tapintani a hátát, popsiját... :) Utolsó nap délelőtt, mikor keményedés közben már meg kellett kapaszkodnom a boltban a lisztes polcba,na, akkor az már gyanús volt. :wink: Délben eldurrant a magzatburkom. De rég volt..... Lassan 16 :shock: éve.....

Tavaly ilyenkor meg terhes voltam.... Nov. 20-án volt az utolsó missed ab-om..... Olyan távolinak tűnik....

Tavirózsa :)
Kép


Gröni :)
Kép
???????????

KépKép
zapáné
 
 


Szép jó reggelt! :D

Gyugyi
Menj dolgozni helyettem is! :D :oops:
Jobbulást Andinak!!!

Nati, Gyugyi(alkesz megfigyelők) :lol:
Én is iszok egy fél dl vörös bort este...többet nem bírok...az 1 dl-t már erőlködésnek érzem. :?

Vicky
Hogy halad már az idő! :D Már csak 47 nap!!! :D

Susy
Neked már még annyi se!!!Irigy irigy. :lol:
Köszi a drukkokat!

Rólam:
Tegnap már örültem, hogy nem kellett felkelnem pisilni éjjel (punkció óta mindig kellett egyszer...a sok folyadék miatt, meg sztem az utro miatt ), erre ma éjjel 3x voltam kint pisilni és mindannyiszor rengeteget kellett. :roll: Pedig próbáltam okosan inni délután, este. Félálomban botorkáltam ki mindannyiszor. 8)
Most fekszem az utroval és mint a mellékelt ábra mutatja, netezek. :oops:
Álmos vagyok...vagy csak annak érzem magam :D ...kávét nem iszok...pedig szoktam napi egy 2 in 1-t vagy 3 in 1-t...de most hanyagolom....
vizkriszisback
 
 


Nati!
Kép

Gyugyi!
Rénszarvas nekem szólt. :lol: Titok! :wink:

Krisz!
Látom ráérsz! :lol:

Susy!
Már nagyon izgi, nemsokára megismerheted a kis drágádat! :lol:

Viki!
Köszi! :wink:

KépKép
zsófikukac
 
 


napot

sms szerint Gröni még egyben...aszomgya halál nyugis....és ez má gyanús :d

Kép
ticsimû
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?