Új privát üzeneted érkezett!

Mné zsuzsi Gratulálok :)

reni már csak te vagy hátra :)

Alexa Üdv újra itt :) Várjuk a képeket.

Ettike rég láttalak itt,Mizu ??

Kép

Kép
nyuszitappancs

Mné Zsuzsi: GRATULÁLOK!!!! Sok erőt egészséget és boldogságot a kis családnak - na meg elegendő tejcsit a babának!!!
bfkrisztina

Sziasztok!

Zsuzsi:Gratulálok Gréta babához!!!Jó egészséget és sok-sok tejcsit kívánok!!!

alexa:Örülök,hogy már otthon vagytok :D Hát remélem,hogy már én is babázni fogok nemsokára.Várjuk majd a képeket :D És örülök,hogy természetes szülés volt :D

nyuszitappancs:Hát igen már csak én maradtam.Remélem hogy hamarosan én is írom az sms-t :D

Szerintem ma se lessz nálunk semmi esemény :cry: Mindenesetre lehet letámadom apát,hátha lessz valami :oops: :D

Kép
Kép
reni_24

reni_24 Várom azt az sms-t :)

Kép

Kép
nyuszitappancs

GRATULÁLOK GRÉTIHEZ!!!!

Reni
Kép
Kép
rennye

Alexa! Nagyon ügyesek voltatok!

Reni
Kép
Kép
rennye

Huuuu de csend van ma....

Kép

Kép
nyuszitappancs

Sziasztok!

Ma se vagyok valami hű,de jól egész éjszaka alig aludtam állandóan arra ébredtem,hogy görcsölök meg fáj a derekam,de semmi.Ma elmentünk sétálni hátha lessz valami hatással ránk.Eddig még semmi.Holnap délelőtt megyek dokihoz kivi leszek,hogy mit fog mondani.Attól tartok,hogy azt fogja mondani,hogy teljesen zárt :cry:

Remélem mindenki jól van!

Kép
Kép
reni_24

reni_24 megy a drukk ezerrel :-)

Kép

Kép
nyuszitappancs

nyuszitappancs:Köszike :D Aranyos vagy.

Rólunk:Hát a mai éjszakám is elég gáz volt szinte alig aludtam valamit :cry: Fájt a pocakom ami egy kicsit aggaszt.Babóval bizti,hogy minden rendben van.Szurkoljatok,hogy ma már végre jó híreket kapjak!!Már nagyon kivagyok :cry: Azon gondolkoztam,hogy lehet amíg nem megyek be szűlni addig nem írok,mert nem akarlak titeket fárasztani a siránkozásaimmal.Na majd a mai nap kiderűl mi lessz remélem.

További szép napot!!!

Reni

Kép
Kép
reni_24

Reni!

Engem egyáltalán nem zavar a "siránkozásod", teljesen természetes, hogy kivagy, eléggé fárasztó, amikor a végefelé, már aludni sem tud az ember, és hogy még fáj is a pocakod....nagyon drukkolok, hogy legyen valami eredménye. Majd gyere a dokis hírekkel, hogy mit mondott!!

Kitartás!!

Reni
Kép
Kép
rennye

reni engem sem zavar tényleg (tanulok tőletek és felkészülök én is a nehéz napokra) Legalább tudom mire számíthatok :)
Várjuk a híreket cuppp

Kép

Kép
nyuszitappancs

Syasztok!

Ne haragudjatok,de nem tudok feltenni képeket,mert csak 10 kbyte-os képeket enged,és amik vannak azok meg nagyobbak!

Reni:De van olyan képem amin az van ahogy rám tették a manokámat!Emailbe eltudnám küldeníi!Drukkolok mindenkinek!

Kép
alexa116

Sziasztok!

Reni,nyuszitappancs:Köszönöm szépen aranyosak vagytok :D Ctg hál istennek jó lett.Doki nézett méhszájat C2110-es.Babó buksija bevan illeszkedve.Doki szerint egyhét és szülünk.Hát remélem,hogy azért hamarabb.

alexa:Én is kivi vagyok elküldöm priviben az email címemet.Jó?Hogy vagytok?Hogy telnek az éjszakák?

Kép
Kép
reni_24

alexa engem is érdekelne a kéop :)
Ha elküldöd akkor kérlek ide renikegyogyo@gmail.com
megköszönném cuppp és vIGYI magatokra!!

reni_24 már ez is bíztató,hogy 1 hét :) Hamar elmegy :) Drukk :)

Kép

Kép
nyuszitappancs

nyuszitappancs:Hát igen :D Köce :D

Hát csajok nem tudom,hogy mi a helyzet,de valami jött belőlem lehet,hogy a nyákdugó megy el.Mert az előbb voltam wc-n és olyan barnás,pirosas valami jött,de nem volt nyálkás.Vagy lehet,hogy csak a vizsgálat miatt jött valami :?: :!: Mindenesetre görcsölök kicsit majd meglátjuk mi lessz.De remélem,hogy a nyákdugó az :D

Többiek merre vagytok?Hogy vagytok?

Kép
Kép
reni_24

aida,annus,bfkrisztina Hol vagytok???????

Kép

Kép
nyuszitappancs

Sziasztok!!

Lányok! Valaki, akinek átküldte Alexa a képet kicsinyítse le légyszi, és tegye fel, mert ééééééén íííííííííííííís akarom látni a picurit!!!!

Reni!!

Ha volt olyan jó fej a dokid, mint az enyém anno, akkor jól "megturkált" és felszabadított egy kicsiny oxitocint ezzel. Akkor meg mindjárt lehet szülni! Drukkolok, hogy így legyen :wink: :D :wink: Neked ugye megadta vki a telszámát?? Mert híreket szeretnénk rólatok is mihamarabb!!

Nyuszi!

Tök cuki az e-mail címed :lol:

Reni
Kép
Kép
rennye

rennnye Köszönöm :-)) Ez onnan jött,hogy egy barátom (akit neten ismertem meg) mindig gyogyonak hívott :) vagy kis dögnek :) Így csináltam egy e-mailÉn megadtam a telszámomat Neki reninek...éjjel-nappal várom az sms-t :)
Én nem kaptam alexától képet :([/img]

Kép

Kép
nyuszitappancs

Sziasztok!

Reni:Hát bizakodok benne,hogy csinált valamit :D Éjszaka is jött belőlem szerintem tuti nyákdugó lessz,mert valami darabkák is vannak benne.És mostmár csak barna színű.Igen nyuszitappancs megadta a számát :D Ha van valami írni fogok neki :D

nyuszitappancs:Írni fogok akár éjjel is :lol:

Még én se kaptam meg a képet :cry: Ha megkapom megpróbálom lekicsinyíteni :)

Kép
Kép
reni_24

Sziasztok!Itthon vagyunk jól vagyunk!Szopizunk! Majd irok amint pihentem egy kicsit most egy képet teszek fel! Kép

Kép
mné zsuzsi

Köszönjük a gratuláciokat!!!
Reni nálad van már valam????????????

Kép
mné zsuzsi

Szia Zsuzsi!

Nagyon szép a kislányod!! Én úgy meglepődtem, amikor megláttam a képet, hogy csak na. Szóval Gréti úgy néz azokkal a szép szemeivel, mint aki legalább két hónapos :shock: :shock:
Sok sikert a pihenési kísérlethez :D :wink:

Reni
Kép
Kép
rennye

Mné zsuzsi, gratulálok!!

És hééj, még én is hátra vagyok és Noel baba!! :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok!

zsuzsi:Gréti egy tündér :D Hát mi még mindig 2 in 1-ben.Dokim szerint egyhét még.Próbálok kitartani,de elég nehéz.Bár tegnap meg ma úgyérzem,hogy tele vagyok energiával :D Csak mennék,mennék :oops: :lol: Örülök,hogy már otthon vagytok :D

Többiek,hogy vagytok?

Kép
Kép
reni_24

Sziasztok!

Mné Zsuzsi:tényleg nagyon jól sikerült a kép a babáról :D tök cuki a kis Mikulás-sapiban :D :D :D :D

Reni: :wink: már nemsokára te is babázol!!!

Nálunk minden rendben :wink: holnap megyek terhesgondozásra, remélem kiderül az is, hogy mikor mehetek uh-ra... már nagyon kíváncsi vagyok a babára, mindig máshol érzem a mocorgást: volt már, hogy egyszer-kétszer bordán rúgott, most pedig inkább a köldököm környékén érzem a mocorgást. Kíváncsi vagyok hogyan fekszik, mert legutóbb még medencevégű fekvésben volt, azt hiszem azóta azért már megfordult, de majd kiderül :wink:

További szép hétvégét mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
bfkrisztina

Te jó ég! Reni!! Te holnapra vagy kiírva? Na, hát nagyon kíváncsi vagyok!

Kriszti!

Drukkolok, hogy a hét elején mehess uh-ra, aztán infóáradatot kérünk ám a méretekről, és a fekvéséről! Név ügyben döntöttetek már?

Reni
Kép
Kép
rennye

Sziasztok..
Mné zsuzsi Nagyon szép ebben a kis mikis ruciban,nagyon jól álll neki:)

aida :) Elvoltál tünve.......igen még Te is hátravagy..Mi a helyzet Veletek és Noel babával??:)

reni_24: Nagyon várom az sms-ed :-)
Remélem ma vmikor meglesz :):)
Megy a drukk:)

bfkrisztina: Sok sikert a mai Terhesgondozásra..
Tudjátok már babóca nemét és Nevét??:)

Szép Napot Mindenkinek

Kép

Kép
nyuszitappancs

Reni!

Remélem, már szülsz :!: :D :!: :wink: :!:

Reni
Kép
Kép
rennye

rennye Én is remélem:),bár sms még nem jött

Kép

Kép
nyuszitappancs

Sziasztok!

Hát még ma tuti nem szülök.Egész délelőtt dokinál voltam.CTG jó lett hál istennek.UH-n is minden oké.Orvosom szerint a héten szülünk hát kivi leszek.Picurom nagyon jól érzi odabent magát :) Már jó lenne végre babázni :D

Méreteink:
BPD:95mm
HC:336mm
Th:103mm
AC:342mm
Fl:74mm

Becsült súly:3266gramm

Bocsi,hogy nem írtam név szerint csak mostanában alig alszok éjszaka és nappal meg így elég fáradt vagyok.Légyszi szurkoljatok,hogy még a héten meginduljon a szülés.Köszike :D

Kép
Kép
reni_24

reni:24 Én folyamatosan drukkolok :)
És kérem az sms-eket mihánt bekerülsz :)
Sok sikert :)

Kép

Kép
nyuszitappancs

Sziasztok!!!
Bocsi csak nem voltam netközelben péntek óta.Lementünk vidékre a rokonokhoz.Amúgy jól elvagyok.Néha fáj a pocim,hányinger már csak ritkán van.Hízni még nem híztam,csak a pocim növöget!
Szerdán megyek AFPre!

Zsuzsi!
Nagyon tündér a kis télapós lányka :lol: Gratulálok mégegyszer!!!

Reni!
Neked kitartás!!!!Eljön mostmár a te időd!!!

annus11

Syasztok!

Reni:Elküldtem egy képet,de nem azt amelyiket ígértem,hanem egy másikat ,de küldöm majd azt is!Ne haragudj!Pusszi

Kép
alexa116

Na lányok? Milyen az élet babával?? :P

Reni
Kép
Kép
rennye

Sziasztok!

nyuszitappancs:Köszönöm szépen aranyos vagy :D Amint bekerülök írni fogok.

annus:Örülök,hogy jól vagy.Pihenj sokat.Dokidnak említetted a poci fájást?Szurkolok az AFP-hez.Ügyi vagy,hogy nem híztál :D Hát igen szép lassan,de eljön :D

alexa:Az email címemre küldted?Mert még nem kaptam meg :cry: Hogy vagytok?Hogy telnek napjaitok?

zsuzsi:Hogy vagytok?Kérhetünk még képeket? :oops: :D

Tegnap eléggé keményedtem meg görcsöltem már reménykedtem,hogy lessz valami,de nem történt semmi.Picurom nagyon jól elvan odabent :D Pedig már kicsi a hely neki nem is értem akkor miért nem akar még kijönni.No,de nem leszek türelmetlen tudja ő,hogy mikor kell megszületni :) De persze mindennap reményekkel telve kelek fel,hogy hátha ma :oops: :D Képzeljétek csajok már nem vagyok benne biztos,hogy Krisztián lessz a neve a picurnak :oops: Párom ki is akadt kicsit.Mondtam neki,hogy nekem a Marcell név is nagyon tetszik.De megállapodtunk abban,hogy ha megszületik és meglátjuk biztos tudni fogjuk,hogy melyik név illik rá.Addig marad ez a kettő :lol:

További szép napot!

Kép
Kép
reni_24

Reni!

Biztos nagyon jól érzi magát odabenn a baba!!Mostmár csak napok kérdése!Benn tuti nem marad :lol:

Hát a pocim nem úgy fáj,nem görcsöl vagy ilyesmi.Hanem ahogy nő azt érzem.Nem is minden napos.Magne B6ot szoktam bevenni,azt adta a doki.

Amúgy a legújabb a viszketés...leginkább a hasam,de amúgy van h máshol is :wink:

annus11

Anna: csak gratulálni szeretnék Neked, Maszatkához :P Én a júniusiaktól vagyok :wink: Sokszor visszaolvastam a topicunk kezdetét, és láttalak Téged :lol: Nagyon izgultam Értetek, de látom, minden rendben van. Nagyon jó pocakosodást kívánok :wink:

És persze a többieknek is :wink: (akik még hátra vannak :wink: kitartást)
bluebox

Márti!

Szia!
Köszönöm szépen!Remélem is h minden rendben lesz!
Neked meg gratulálok Kristófhoz!Biztosan csodaszép baba!!És már 5 hónapos :shock: Gyorsan telik az idő :wink: :lol:

annus11

Köszönöm Anna :P Tényleg röpűl az idő :cry: De már jövő héten 6 hónapos lesz :cry: Annyira lennék ismét terhes :P :P Most nagyon irígy vagyok ám:) Remélem leszek még ismét kismama :P
bluebox

Márti!
Biztosan :lol: Azért annak örülni kell h már 6 hónapos!Én már nagyon várom h kinn legyen a picikém :wink:

annus11

Syasztok!

Reni:Igen az emailodra küldtem,meg a másikat is elküldtem már!
Hát jól,elég nyugodt baba.Éjjel is csak 2szer kel fel és akkor is csak enni!
Nagyon jó érzés!Nem gondoltam volna hogy egy ilyen kis ember ennyi örömet tudd okozní! :lol:
Drukkolok hogy minnél elöbb érezhesd te is!
Pussy

Rennye:Nagyon boldog,és jó!

Kép
alexa116

Szaisztok!
Minden rendben van!Imádunk fürödni,öltözni kevésbé!
Az éjszakáink is egyre jobban kezdenek kialakulni!Most például 3 óránként keltünk enni és utánna aludtunk tovább!Hagyta anyát is egy kicsit pihenni!
A szülés kicsit fájdalmas volt!De megérte érte ennyit szenvedni!
Kitartás Reni!
mné zsuzsi

Annus:Hát igen bent tuti nem marad :lol: Kihasználja bizti az utolsó bent töltött napokat :D Örülök,hogy nem úgy fáj a pocid.Én nem éreztem amikor nőtt a pocak csak hirtelen nagy lett most meg nagyon nagy :oops: :lol: A hasam nekem is szokott viszketni.

alexa:Sajna nem kaptam meg :cry: Örülök,hogy jól vagytok és,hogy nyugodt baba.Köszike aranyos vagy.Leírom akkor mégegyszer az email címemet:renike_23@citromail.hu
Az alsó vonal is kell.
puszi nektek!

Kép
Kép
reni_24

zsuzsi:Örülök,hogy jelentkeztél.És,hogy minden rendben van veletek.Hát igen egyik gyerkőc se nagyon szeret öltözködni :) Köszike :) Az biztos,hogy megérik a szenvedést :D De azért jobb lenne anélkül is :oops: :lol:

Kép
Kép
reni_24

Reni!

Akkor szerencséd volt!Én mindig is éreztem ahogy növöget.....ha sokat ülök vagy sokat mászkálok akkor jobban érzem,végülis ennyi.

Zsuzsi,Alexa!
Már úgy lennék a helyetekben!Biztos hogy felemelő érzés!Na de az is jó amikor még benn van a pociban :wink:

annus11

A szüléstörténetem!
Nov 1-je óta valami nyálkás sárgás váladék távozott néha(ezt már irtam korábban!
Ezek után minden éjszaka rosszul voltam!Vagy hánytam vagy ment a hasam!Nov 12.én hajnali 4.34-kor mnsis görcs a hasam ba nyilalt!Ekkor elmentem pisilni és valami kocsonyás picit véres dolog volt a bugyimba!Ekkor nayon bepánikoltam,megijedtem nehogy valami baj legyen!Apát riasztottam én letusoltam elkezdett remegni a lábam fáztam hánytam.Elindultunk 5.15-re bent voltunk a klinikán!A doki megvizsgált,közölte hogy a nyákdugó távozott nem megyünk haza 4 ujjnyira nyitva a méhszáj!
Átöltöztem megkaptam a kupot,ekkor már 20 perces fájásaim voltak!
Ctg-re tettek a fájások elkezdtek gyosulni .7.15-kor burkot repesztettek,elfolyt a magzatvíz,de még feküdni kellett mert a feje nem fészkelödött be!Jöttek az 5 perces fájások majd kaptam oxitoxint!És 2 percesre gyorsultak!A méhszáj lassan eltünt de nem gyorsultak tovább a fájások meg elég rövidek is voltak!
11.30-kor riasztották a profot hogy mit csináljanak mert nem indul be jobban!Emelték az oxitoxint!Fel kellett álnom két fájás között mert a Gréti nem akart még kibujni!Mire a következő fájás után visszamásztam,akkor már éreztem hogy nyomni kell!Jött egy doki 12.00-kor folyamatosan figyeletk,meg volt egy csomó hallgató is!Én teljesen elfáradtam meg a doki szerint a méhem is ezért tolofájásnál belekönyökölt 2 szer a hasamba és így 12.30-kor meglett a Gréti!
Felsírt és rátették a mellkasomra hihetetlen jó érzés volt!
A férjem csak a vajudáson akart bentmaradni de végül bentmaradt végig!azt mondta nem volt szive otthagyni!(egyszer meg akarta fogni a kezem de én meg jól letoltam mert pont akkor jött a fájás,de ő nem haragudott mert tudta hogy én olyan vagyok ha fáj valamim akkor egyedül szeretek lenni)De jó hogy ott volt!
Mostmár elég jól megtanultunk szopizni!Van is tejem rendesen!
Hajrá Reni!Szoritok!!!!
Bocsi hogy ha nagyon hosszu lett!
Így utolag azt mondom mindent szenvedést megér egy ilyen kis aranyos lény!!!!Imádom!
mné zsuzsi

Syasztok!

Reni:Elküldtem és erre a címre!Nézd meg a kéretlen üzeneteknél kell hogy,legyen!Pusy Majd írj!

Kép
alexa116

Csajok segítsetek!Már kb.2 órája,hogy kb.10 percenként keményedek szerintetek ez jelent valamit?

Kép
Kép
reni_24

Szia!

Ezek tíz peres fájások!! HAJRÁ!!!!!!!!!

Reni
Kép
Kép
rennye

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X