Új privát üzeneted érkezett!

Zsuzska!
Érezzétek jól magatokat a hétvégén.
Hétfőn majd gyere mesélj!!!

Cat!
Neked jó sütést-főzést.

Nika!
Megvan már a menü mára??

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Igen bocsánat,hogy kihagytam őket,de ezt az én számlámra írom.Hétközben sajna én is ritkán tudok jönni.Úgy döntöttem,hogy a clostyt én is elkezdem,de ugye nem lesz rá szükség :lol: :lol:

Kép
Kép
a.ibici

Andy!
Neked is megy a drukk nagyon.
bízom benne, ha kapsz tüszőrepit, akkor karácsonyra te is a fa alá teszed a zebrás tesztedet.
Szép hétvégét neked is.

picimami

Ibici!
Én is kiváltottam a második havit is.
Ott figyel a szekrényben.
Beteg voltam, és azt hittem ez a hónap elúszott.
És szerencsére nem.
Olyan boldog vagyok.

picimami

Utoljára csináltam ilyen felsorolást.Olyan kellemetlen,tényleg Andy is.Nagyon reggel van még :? :? :shock: :shock:

Kép
Kép
a.ibici

Örülök,hogy boldog vagy és csak figyelj,mert megyünk utánad :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
a.ibici

Nagyszerű!!
Gyertek csak szépen, mind.
És más miatt izguljatok!!
És majd ti is csináljátok minden nap a tesztet, mert olyan gyönyörű, ahogy előbb megjelenik, mint végig futna a tesztcsíkig :D :D

picimami

Arra gondolok, hogy izgultok majd az Uh miatt, majd a neme miatt, a pocak miatt..
Annyira várom már én is, hogy elérkezzen a 14 óra.
És ha azon túl leszek, várom a 28-át, hogy újból menjek majd.
Akkor már lesznek végtagok és szívhang is

picimami

Jó reggelt!

CSakbekukk, mert ezer dolgom van!

Ja! Pici! Tegnap este tudtam meg hogy az egyik barátnőm babát vár! és napra pont annyi idős mint te 5hét 2nap :lol: :lol: :lol: az előbb beszéltem vele. első babájuk és olyan boldogok :roll: :roll: :)

megyek mert hí a kötelesség!

Ja! én óránként járok éjjel rötyire!! :) :)

nika! ez nagyon jó jel!!!!!!!!!!!! :) :) :)

Kép Kép Kép
asiye

Sziasztok!

Pici:hú dfe jó mész uh-ra.Bitztos minden okés lesz.

Ibici:jobban vagy már?

Mi lassan megyünk játékboltba ill. jön a barinőm is.
Nálunk ma fofhagymás csirke lesz.

Arra gondoltam,hoghy olyan jó lenne ha már karácsonykor a fa alá uh. képet tudnék tenni.Lenne nagy meglepwetés mindenkinek.Erre még meg van az esélyem. Remékem igy is lesz.

Nika:nagyon szoritok neked.

Egyébként mostanában én is voltam fogorvosnál + elkaptam a virust a Márkotól ez már jó jel lehet. :D
Vendég

sisii te bebiztositottad magad betegség ügyben :):):)

igen megvan májgombóc leves, palacsinta :):):):)

én is nagyon szeretném ha mindenki karácsonyfa alá + tesztet tehetne :):)
számolgattam és a pé szerint augusztus 1-én szülök :):):):):)vagyis akár apa szülinapján is szülhetek júlisu 29-én :):):) milyen buli lesz neki gyönyörű szülinapi aji lesz

nika70
Salgótarján

Nika!
Képzeld én magamat ajándékoznám meg szülinapra :D :D 2.-án szülnék és 12.-én van a szüli napom :D :D

sissi!
Köszönöm az érdeklődést már jól vagyok!Hájrá vírusok utáni babásodás :wink: :wink:

asiye!
Nem semmi óránként :shock: Mikor alszol?Csak viccelek :wink: :wink:

Pici!
Várunk UH-után!!

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok! :lol: :lol: :lol: :lol:

Bocsi az eltünésért de nem tudtam gép közelébe jutni. Nem dolgoztam csüt-pént. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jól vagyok semmi panaszom nincs.

Lassan hétfő és megyek dokihoz.

Cat!

Örülök hogy végülis azt mondták, hogy minden rendben :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Andy! Sajnálom pirit :evil: :twisted:

Nika! Megy a drukk++++++++++++ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Picimami!

Vigyázz magadra és jelentkez majd :lol: :lol: :lol: :lol:

Majd még jövök most megyek enni :lol:

Kép
Kép
minimano74

Itt vagyok.
Most pihenek végre egy kicsit.

Ma már kitakarítottam a konyhában. öszehajtogattam a száraz ruhákat. Csináltam ebédet, bár arra csak hurkát és kolbászt sütöttem. És most lett kész a harmadik adag muffin. A mosógép dolgozik egy adag ruhával...

Nekem pedig addig tart a pihenő, amíg Beni fel nem ébred. Utána megyünk a szomszédba szülinapi partyra. Este barátokhoz vacsizni, miután Beni elaludt, akkor pedig következik a póker party.

Hosszú nap lesz ez. :D
Vendég

Pici!

Mit mondott a doki?

Ibici!

Várjuk ám a Te pozitív tesztedet is jövő héten! Lehetőleg egy napn Nikával, mert most ez lett a szokás. Így hamarabb a végére érünk a sornak, és karácsonyra már mindenki boldogan újságolhatja a családnak. :D
Vendég

Nincs erőm most többet írni, majd jövök később. Vagy holnap reggel...
Vendég

jaja kettesével leszünk babásak :):):):)én reményeim szerint már szombaton a talira viszem :):):):)

picike remélem képet is kaptál :)

nika70
Salgótarján

Itt vagyok!
Most értem haza.
Minden ok.
5+4 nek felel meg a méretei alapján.
Az uterusban egy szabályos petezsák, ábrázolódik, átlagos átmérője 1.2 cm
Hozzá csak 4 hét múlva kell mennem.
Kaptam képet, gyönyörű.
De ma nem tudom föltenni.
Apa elvitte a fényképező gépet.

picimami

Ugye ezek jó értékek??
A doki azt mondta igen-
Ti értetek hozzá.
Nyugtassatok meg

picimami

Pici!

Ezek tökéletes méretek! :lol:
Gratulálok!
Nekem az 5. héten volt 9mm-es!ez a 4 nap kiteszi a 3mm különbséget! :lol:

Kép Kép Kép
asiye

Asyie Drága!
Megnyugtattál.
Akkor most már csak pihennem kell, és várnom, hogy szépen fejlődjön.
10.28-ra a következő UH-ra.

picimami

Andy írt nekem sms-t.
Kéri, hogy írjam meg nektek, hogy elnézést kér, amiért köszönés nélül ment el a hétvégére.
Jól vannak Villányban vannak.
És ő nyerte meg a póker partit.
Megverte a fiúkat :D

picimami

Sziasztok!

Végre itthon... de ötös lett a Prezentációs tréning tantárgyam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szóval megérte bemenni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Pici!
Ez szuper,hogy minden rendben :D :D Gratulálok!!

Sajnos én a találkára nem tudok elmenni,mert akkor leszünk Debrecenben.Viszünk laptopot és jelentkezem esténként :D :D úgy hogy nem szabadultok tőlem :lol: :lol:

Kép
Kép
a.ibici

Andynak és Zsuzskának is nagy nagy gratula!!!!!Ügyesek vagytok!!!

Kép
Kép
a.ibici

Ibici!
Köszike :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

picike ezek tökéletes mretek:):):):) gratula majd megnézem az enyémet én 6 hetesen voltam uh-n csak most gyerek itt ül az ölemben és puszilgat ölelget :) nagy szeretet ömlengése van úgy élvezem olyan aranyos ilyenkor :)

nika70
Salgótarján

Zsuzska!
Szedtél most closty-t?Hány hónapig szedted?

Nika!
Tündéri Gege :D :D Még az én nagylányomra is rájön a bújás,de ha ő nem akkor bújok én.Úgy hogy mi is jól elvagyunk. :lol: :lol:

Kép
Kép
a.ibici

na megnéztem nekem annó ápr 13-án volt utsó mensim és május végén voltam uh-n akkor kb 7 hetes voltam és 12x10 mm petezsákom volt szabályosan az uterusban :) két hét múlva kellett visszamennem akkor minősitettek 9 hetesnek akkor már volt szívhangom de szerintem akkor én még csak 8 hetes voltam mert akkor is később volt peteérésem :):):):)

ibici : én nagyon bízom benne hogy azért ilyen bújós mert nem szokott enniyre mert babás vagyok :):):) azt olvastam valahol hogy megérzik a gyerkőcök sokkal bújósabbak ilyenkor :):):)

Zsu: gratula a vizsgádhoz :):):
Andy ez igen gratula a nyeréshez hogy kiosztottad a pasikat :):):):)

Ibici : sajnálom hogy nem tudsz jönni

nekem még gyerekülést is kell szereznem valahonnan nem nagyon van olyan ismerősöm sőt egyáltalán nincs ismerősöm itt akitől ilyet tudnék kérni de majd megoldom valahogy csak kitalálok valamit mert apa tuti dolgozni fog így itthon sem hagyhatom anyósnak meg nem nagyon akarom mondani hogy nem leszünk itthon :) mindig aggódik csak feleslegesen :)

nika70
Salgótarján

Pici: nagyon örülök , hogy minden a legnagyobb rendben van. De ennyi pozitiv teszt után már nem is vártunk mást:)

Zsu: Gratula :)

Andy: Ügyes vagy nagyon:)

Mi délután voltunk a szomszédban vendégeskedni. Délben a férjem átment és a szomszéd fiűval bográcsban főztek nekünk. Nemrég értünk haza szupi volt. Slambucot ettem. Hú de jó kaja. Smemi extra de nekem izlett:)

Kép
csucsu05

Sziasztok!
Holnaptól teljesen itt, csak most nagyon kivagyok, hosszú volt az utazás, és rengeteg csomagom volt (szerencsére nem kellett az összeset cipelni :wink: )
A vérnyomásomhoz annyit, hogy a 160/95-ös után ma reggel 110/75 volt... Szóval lejárok majd a védőnőkhöz, hadd örüljenek nekem :roll:

Cat, nem fogok tudni visszakeresni, hétfőtől kezdem a diétát, priviben küldesz nekem egy mintaétrendet? Már ott tartok, hogy reggelire csak egy szelet nem fehér kenyér, és ötször étkezem, hétfőtől tudok odafigyelni jobban, hogy mit, mennyit, és mennyi ebből a szénhidrát.

Lányok, gyomorégésre csak ajánlani tudom a Salvus vizet, az íze nem is annyira borzasztó (sós), viszont 1000X annyi só van benne, mint a Nestlé Aquarelben, úgyhogy óvatosan!!!

Holnap jövök!!!

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!

Csak gyors kukk, mert mindjárt vacsi (férjecském főz :oops: ). Ma azt terveztük, h elmegyünk Barcelonába, de végül nap végén egy másik helyi nevezetességet ismertünk meg: a spanyol egészségügyet....igen, már megint a felfázás! Ma olyan szinten durva volt, h ilyet még életemben nem éreztem (reméelm majd szülésnél ez "megtérül"). Nagyon rendesek voltak a dokik, segítőkészek. Látták ugye, h kendős vagyok, kérdezték, kell- e arab tolmács :) Férjem főnöke segített a fordításban, ő is nagyon rendes volt, azonnal pattant, h jön értünk és elvisz minket a kórházba, aztán meg a gyógyszertárba! Még mindig le vagyok nyűgözve!
Amúgy Murphey- törvénye, h egész addig, amíg el nem indultunk az orvoshoz, meg akartam halni, annyira fájt, de amint elindultunk, elmúlt. :lol: No, hát ezek voltak a nap történései.

Még nem olvastam a mai termést vissza, de a tegnapire (már ami eszembe jut):

Pici! Én is kislányt érzek neked! Még nem voltál várandós, már akkor azt gondoltam...valahogy egy kis hajasbabát tudok hozzád elkézpzelni (persze, a kis tüsihajú is jól állna neked :wink: )

Asiye! Tegnap küldtem neked mesaj-t. Megkaptad? Hugicádról érdeklődtem többek között. 2in1 még?

Cat! Örülök, h Marcikával minden rendben...most már nyugi, lazaság :lol:

Hajrá Nika!!!!
Puszi mindenkinek, adéu! :wink:

afra.h

Hohóóóó, kicccccsit! Laptető!!! :wink:

afra.h

hupszi, benéztem... :oops: nem látok a szememtől :oops: :oops: :oops:

afra.h

Sziasztok!

Pici:örülök a jó hirnek!! :D Minden rendben lesz azzal a Picurral.

Nemlajos:várunk téged is vissza.Jó pihit mára.

Mi megint sokat sétáltunk+ játsziztunk ez ahét nagyon gyorsan elment szinte alig voltunk itthon Márkkal.

Holnap is már korán útra kelünk abarátnőmékkel majd ebédre emgyünk anyuékhoz megont névnapozni és szülinapozni.
Nem tudom irtam -e nektek öcsikémet hazaengedték most otthon pihen a bal oldalon már kijött a kő.Jobb oldalát vszinűleg műteni kell,ez visziont pénteken fog csak kiderülni.

Apa ma elment bulizni az egyik kolleganőjénrk a szülinapját ünneplik.Márk meg már régóta alszik.
Én meg kihasználnom enyém a gép!! :D Közben meg tv-zek.

Jó éjt mindenkinek
Vendég

Afra:most már jól vagy? Nekemk nagyon tetszett Barcelona. Ha mentek csináljatok fényképeket.Szerintem nagyon szép a város.

Jó vacsizást. :D
Vendég

jó reggelt majd délután jövök együnk ma anyóshoz

Picike tedd fel az uh képet :):):)

nika70
Salgótarján

Itt vagyok.

Már tegnap délután és ma reggel is voltam, de nem küldte el amit írtam. :evil:

Pici!

Nagyon jó érték amit a doki mért.

Nekem az első UH a számított kor szerint 5+3-nál volt.
Ekkor délelőtt még csak terhességi gyűrű látszott, este már 0,9x0,6 cm-es petezsák.

Egyébként most már mindig a számított korral fogok én is számolni. Ugyanis az pont kozépidőben van a mensi és a pé szerinti kor között. +-3 nap. :)

Zsu!

Gratulálok a jó jegyedhez!

Afra!

Barcelonáról sok-sok képet kérek! Főleg a GAUDI épületekről! Imádom.
Vendég

afra!
Hogy vagy?Milyen volt apa főztje?

sissi!
Ez szupi,hogy ki jött az öcséd egyik köve.Megy a drukk neki péntekre,hogy a jobb oldalit se kelljen műteni.

Nika!
Délután várunk,jó anyósozást neked :wink: :wink:

Nemlajos!
Mindig így ingadozik a vérnyomásod?Hol jártatok?

csucsu!
Mi az a slambucó?

Kép
Kép
a.ibici

szia Cet!
Hogy van Beni?

Kép
Kép
a.ibici

Nemlajos!

Talán ez a legjobb cikk, a terhességi diabéteszről és a diétáról:

http://www.abbcenter.com/index.php?t=ki ... 4403&cim=1

mintaétrend:

http://www.hotdog.hu/magazin/magazin_ar ... h_id=33061

Most ennyit találtam. De én már mindenfélét csinálok magamtól.
Ami biztos, tésztát nem eszem, csak max kéthetente egyszer. akkor is vagy durum vagy teljes kiőrlésű lisztből.
Krumplit, rizst, tejet csak keveset.
édességet szinte soha, ha mégis, akkor diabetikusat.
De például egy túró rudiban csak 8 g CH van.
Gyümölcsök közül a legjobb az alma és a kivi. Banánt csak mértékkel, hetente egyszer.

Hirtelen ennyi, mert most mennem kell.
Vendég

Ibici: slambuc= szalonnát bográcsban kicsit zsirjára sütni bele a kockákra vágott krumplit és amikro az majdnem puha bele a száraztésztát. Majdnem mint egy krumplis tészta. De mégsem olyan az ize. Mert kicsit a tésztát le kell kapatni a bográcsban.
Szóval én azt hittem nem is fog izleni mert olyan egyszerűnek tűnik na meg semmi hús nincs benne. De isteni volt. Ez régen a paraszt emberek amikor a földeket művelték ezt főzték bográcsban. Eygszerű de közben nagyon finom. Pláne azért mert ami bográcsban fől az úgye mind finomabb étel.
Pl csionáltunk már mi bográcsban lecsót is és tényleg ezerszer jobb az ize:)

Na de sajnos már a bográcsozás időszaka vége tért majd legközelebb tavasszal lehet finomakat főzni.

Kép
csucsu05

Sziasztok

Pici gratula!!!! :D

Hát tegnap jól elfáradtam a disznóvágás alatt,pedig szinte semmit nem csináltam :wink:
Hazafelé egész úton aludtam a kocsiba...

Most meg inkább kicsit ide ültem,mert megint kezdek "elszállni"a takaritással,és félek,hogy megint baj lesz estére... :?

Mindenkinek megy a ++++++ drukk :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Sziasztok!!
Köszi lányok a gratulációkat, és a megnyugtatásokat.

Tegnap már nem tudtam jönni.
S most is apa, eddig uralta a gépet.
Töltöm a fényképezőgépet.
És hozom majd a fotót róla.

Mindenkinek szép vasárnapot!

Afra!
Örülök, hogy elégedett vagy a kinti eü vel.

Törpiri!
Tessék pihenni neked is.
Ma nekem nincs nagy étvágyam, viszont kicsit émelygek.
És érzem a hasamat.
De minden ok amúgy.

picimami

Zsuzska!
Gratulálok neked!
Nagyon ügyes vagy!

Olyan jó lenne amúgy, ha minden héten lehetne menni UH ra.
Olyan megnyugtató lenne.
De már csak két hét, a következőig. :D

picimami

El sem hiszem,hogy sikerül végre egy képet felraknom!!!!!! :oops:

NAgyon ügyes vagyok :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Cat, köszönöm szépen, ez már remek!
reggeli tej (kakaó) elűzve, helyette tea van, szóval menni fog ez (otthon a banánt és a szőlőt is visszautasítottam :D)

Törpiri: jéééé, fénykép! Így már sokkal jobb! 8)

Pici, Gabi
, olyan jó látni, hogy minden rendben, csak így tovább!!!

Többieknek drukk, hétvégén tali!!! :lol:

Én ma borzalmasat álmodtam, megkoraszültem reggelre álmomban, és hát... na, szóval nem volt jó :cry:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos,ne is gondolj ilyenekre!!! :shock:

Én is valmi zagyvaságot álmodtam,de már nem tudom össze rakni a képeket :roll:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Törpiri!

Jó a kép. :)

Nemlajos!

Tejet csak déltől szabad inni. Reggel és délelőtt semmiféleképpen.
:!: És ami nagyon fontos, hogy naponta 5-6-szor egyél. :!:
Lehetőleg azonos időközönként. Ezzel jut a legegyenletesbben táplálékhoz a szervezeted ami Neked is és a babának is nagyon jó. És nasit el lehet felejteni! (Nekem néha ez nagyon nehéz.) És inni csak ásványvizet. Vagy teát, de abból is csak gyümölcsteát, ha hajlamos vagy a magasabb vérnyomásra.
Én néha még szokta Zero Colát is, de hetente max egyszer. Illetve tegnap ittam vacsihoz ligh almalevet felesben ásványvízzel. Úgy csak 4 g CH volt 2 deciben.
Vendég

Nemlajos!

Az álmod szerintem jót jelent.
A koraszülés lehet az egyik félelmed, és így dolgozod fel.
Ha álmodban megtörténik, akkor a valóságban szerintem sokkal kisebb az esélye.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?