Új privát üzeneted érkezett!

Kata amikor voltam a természetgy-nél akkor egyszer megvolt a bajom, utána a derekamat gyógyítta, a héten nem jutottam el. Jövő héten remélem igen.

Ja Kata gratulálok a 7 bébihez. Millió drukk hétfőre és utána!!!!!

Monic az a baj, hogy nálam ez a szétszórtság nagyon gyakori mostanában.

Nellike én személy szerint örülök, hogy így döntöttek. Persze könnyen beszélek, nem nekem kell kihordani, eltartani stb. De ha van segítségetek, akkor könnyebb lesz picit. Szerintem mindannyian elgondolkodnánk ikertherjességnél - főleg 3-asnél - hogy hogyan tovább, hogy lesz.

Tegnap olyan ideges voltam már a babanetre, hogy nem tudom belépni.

timejka
 
 


Nellike,
nagyon örülök, hogy így döntöttetek :lol:
Az én párom eddig nem tervezgetett a babával kapcsolatban, most viszont végig azon gondolkodik, hogy ha ikrek lesznek, akkor el kell kezdenünk az építkezést, autóval mi lesz... pedig még vissza sem kaptam az embrikéket :lol:

Twist,
akkor ezek szerinte tegnap a szerverrel (vagy mivel) volt gond, mert egyikőnknek sem ment a babanet.

i.kata
 
 


Jó reggelt csajok,


Kata nagyon drukkolok Neked. Remélem minden ok lesz!!!!


Monic, tegnap olvastam a neten ez komolyan mondom hihetetlen volt, szóval ugye mint ahogy irtam a múltkor hogy amikor mentem terheléses cukor vizsgálatra milyen utasitásokat mondott az itteni doktornő hogy tartsak be. Ne egy cukrot négy napig illetve előző nap hat után ne egyek. Igen ám csak nekem találtak most mininális acetont a vizeletemben ami AZÉRT ALAKULT KI MERT HAT UTÁN NEM ETTEM. SZÓSZERINT AZ ÉHEZÉS VÁLTOTTA KI. Szóval ne tedd egyél még este is lightos dolgokat persze ne éjjel, de ne éheztesd ki magad mert úgy fogsz járni mint én. Független ettől a többi eredményem szuper lett, a vizeletem is se fehérje, se cukor, se genny. De aceton az most lett. Az éhezéstől. Komolyan mondom itt Tatabányán nem tudom hogy honnan vették az orvosi diplomájukat az orvosok.


Szép napot csajok

Kép
pgsuska
 
 

 
 

Zsuzska,
de ha a vizsgálat előtt 4 napig teljesen máshogy étkezel, mint amúgy a hétköznapokon, akkor egy valótlan eredmény lesz a vizsgálatnak, nem?

i.kata
 
 


Sziasztok!
Nekem sem működött tengap a babanet, egyfolytában csak töltött és töltött, fél év volt mire betöltött egy oldalt!
Megnéztem a fókuszos ikreket a neten, szegénykék elég csufikák voltak, de majd idővel gyarapodnak. A barátnőm is koraszülött volt, ő is kb. 1 kilóval jött a világra, nagyon csúnyácska volt, denagyon szépen gyarapodott...... mostanra egy igen csinos, szép és okos leányzó lett. :lol:
Utána sem akart működni a babanet, úgyhogy én is folytattam a délutáni alvást, de én 10.40kor ébredtem fel a párom telefoncsörgésére! Tök jó hogy ebben az évben már minden szombaton ilyen sokáig alhatok, mert hajnalban már elmegy dolgozni. Persze sajnálom szegénykét, de legalább tudom csinálni nyugodtan a dolgomat, és mire hazaér addig szép tisztaság van, és fincsi ebéd várja!

NELLIKE
Én nem akartalak befolyásolni, (max. annyival, hogy össze tudlak hozni a hármasikres szomszédommal) mert ez a ti döntésetek, de én ugyanezt tettem volna a helyetekben. Sztem jó döntést hoztatok! Remélem minden rendben lesz. Drukkolok nagyon!

KATA
7 baba, alakul a focicsapat! :wink: :lol:
Gondolom hogy örülhettetek, ennyi sikertelenség után! Ezek után már minden jól fog alakulni, hétfőn már kismama leszel 38 héten át! :wink: :lol:

ZSUZSKA
Basszuskulcs! :twisted: :roll:

dita75
 
 


Kata,

majd kiderül, hogyí mi lesz a kutyákkkal, lerosszabb esetben anyunál nyaralnak majd 3 hetet. :wink:

Zsuzska,

köszönöm a tanácsot, megfogadom. Én holnapra sütök fincsi süteményt az ebédhez, egy pár falatot azért fogok enni belőle :roll:

Nellike,

örülök, hogy megtartjátok mindhárom babát, mi is ezt tettük volna. Bizots segítenek majd nektek sokat, ügyesek vagytok, megbírkóztok majd a nehézségekkel is :wink:

Dita,

hétalvó :lol: :lol:
Pihend is kis magad, egész héten hajnalban kelsz, rádfér a pihi :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Dita,
tényleg kis furcsák még a koraszülött babák, de aztán gyorsan megszépülnek :lol:

MOnic,
a propur cseppet te meddig ittad? Én úgy tervezem, hogy még holnap iszom, aztán hétfőn a beülti előtt már nem.
Ezt a sok vizet meddig kell inni? :roll: Beülti után is? Mert akkor sokat nem fogok feküdni :oops:

i.kata
 
 


Kata,

a propurt én is a bülti napjáig ittam, aznap már nem.
A beülti után nekem már csak 1,5-2 l vizet kellett innom naponta. Mondhatni visszatért minden a régi kerékvágásba. De ez azon is múlik majd, hogy van-e nálad túlstimu veszély vagy nincs.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


sziasztok lányok,

csak átfutottam az utolsó pár oldalt.

Nellike: hatalmas gratulációm nektek és további szép kismamaságot és erőt, kitartást!! szerintem is jól döntöttetek!!

Némóka: nagyon édi KisNémó csajszika!!!

Kata: gratulálok a 7 kislurkóhoz!! nagyon fogok szorítani nektek!!

Évi : majd írd meg privibe , h melyik u-ba költöztök és mikor. majd tényleg randizhatnánk majd vmikor!!

szerdán voltunk uh-n . már 2900 gr Nándi, doki szerint dec 9-én szülni fogunk, de nem fog előbb jönni. legközelebbi uh már csak dec 2, addig hetente ctg, amit a szülésznő fog csinálni. szülésznő szimpi, tájékoztat mindenről, beszédes és a kérdésekre is kielégítően kedvesen válaszol. örülök, h választottunk szülésznőt. de hát a nődokit megkérdeztem és 100, a szülésznő meg 30. hát elég húzós. sajnos sejtettem és féltem, h a nődoki ilyen drága lesz. a párom meg tök ki van akadva, ő utálja ezt a hálapénzesdit.
szóval csajok még a szülésre is spóroljatok!! nagyon gáz szerintem!

kismamiknak további szép kismamaságot!!
babára váróknak mielőbbi babásodást!!!++++++++++++++!!!!!!!!!!!!

drukk mindenkinek!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Monic,
köszi, akkor maésholnap még iszom, utána már nem.

Csibi,
dec.9? Az mindjárt itt van :lol: Unokatesóm dec.5-re van kiírva, de már megdumáltam a pocaklakójával(Marcellel), hogy várjon egy napot és együtt szülinapozhatunk.
Nándinak nem szimpi a dec.6-a? :wink:

i.kata
 
 


Czinki,

dec. 9. mindjárt itt van. Hogy telik az idő!!!!!!!!!!!!!

Kata,

azon ne lepődj majd meg ha a beülti napján a mnyh-d jóval vékonyabb lesz, mert az a pé napján a legvastagabb, utána pedig vékonyodik, és te 3 nappal lezsel a pé után. Nekem is így volt, de ez nem befolyásolja a megtapadást :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Kép
Kép
Kép
Kép

dita75
 
 


Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

dita75
 
 


MOnic,
köszi, jó hogy mondtad, mert különben lelombozott volna a vékonyodása. :roll:

Dita,
az első kép az nagyon tuti :lol:

i.kata
 
 


Ezt a mandulásat, meg a Punczisat már feltetted régebben, nem?

i.kata
 
 


MONIC
Ezt külön neked, Danikának és a kutyuknak: :wink:

Kép

dita75
 
 


KATA
Lehet, hogy már feltettem, az a baj, hogy nem látom a képet, csak számokat, és ami egymás után jön felteszem, és már csak utána látom, hogy nem is azt akartam! :roll:

Tényleg vékonyodik a mnyh. mert néhány hete volt is szó róla, akkor is Monic mondta, hogy ez igaz lehet, mert a beültinél több mm-rel lett kevesebb az övé is, de már nem emlékszem minek kapcsán jött ez szóba! :oops:

Mindjárt kezdődik a táncos, meg az énelkős műsor, sosem tudom eldönteni, hogy melyiket nézzem............. :?

dita75
 
 


Kata,

azért mondtam, hogy nehogy negatív dologként éld meg, mert ez egy teljesen természetes dolog :wink:

Dita,

köszi a képeket, a vicceset is és a kutyususat is :lol: :lol: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Dita,
én a megasztárt fogom nézni, néha persze átkapcsolok a táncolósra is. :lol:
Nekem a mnyhmár szerdán is vékonyabb volt, mert akkor csak 10 volt, míg 2 nappal előtte 12 :roll:
Nem baj, iszom a propurt, szójajoghurtot, meg most ettem túrós tésztát, amiben tészta alig volt, viszont túró.... :lol:

i.kata
 
 


Szerintetek az miért van, hogy nekem 3 hete rendszeresen szombaton van hasmasom??? :roll: Már kezdem unni.

i.kata
 
 


dita: A fókuszos négyesikrek videójának a linkjét elküldöd? Nekem a wc-s kép tetszett a legjobban, de a kutyusok is nagyon cukik. :)

kata: Gratulálok a sok embrikéhez. És hajrá hétfő!!!

monic: Ezek a kisállatok eszméletlenek, annyira szeretem mindet. :)

twist: Lassan nálad is teszt. Izgulsz már?

nellike: Nagyon sok erőt kívánok a döntésetekhez, azt hiszem én is így döntenék, ha az orvosok képesnek találnának, hogy kihordjak 3 babát. Egyszer azt mondta az egyik még otthon, hogy elég kicsi a méhem. Bár tudom, hogy ilyenkor ez eléggé megnő. Ha én is oda kerülök, akkor majd kiderül. :) Mondjuk nekem segítségem nem sok lenne, mert a szüleink 200 km-re laknak. :?

czinkeb: Örülök, hogy jól vagytok. Azért ez a 130 elég húzós tényleg. Még jó, hogy szülés után igényelhetitek a születési pénzt, azt hiszem most olyan 65.000 körül van. Az visszahoz valamit.

Nem tudjátok véletlenül, hogy megdőlt-e a rekord a dominó-napon tegnap? Én sajna bealudtam, pedig nagyon tetszett csak már ezt is húzzák, mint a rétestésztát. Ma meg 9-re mennem kellett angolra, 7-kor kelltem. Egész jó volt, csak rá kellett jönnöm, hogy tényleg sokat felejtettem az elmúlt 10 évben. A párom meg vett nekem egy nagyon jó manikűrös készletet szülinapomra. Merthogy megint öregedtem egy évet. Kérek a táblába 29-et beírni. :( Azt hittem ekkorra már túl leszek a két tervezett gyerekem születésén. Sajna nem így történt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2008.11.15 19:21-kor.



vicky79
 
 


Kata, Dita,

én viszont egyiket sem fogom nézni, mert a párom dvd-t néz a a nappaliban és mivel egyterű a konyhával (ahol éppen tevékenykedem) kénytelen vagyok azt nézni amit ő.
A süti majdnem kész, de még csinálok majonézes burgonya salit is és a rántanivalókat beáztatom fokhagymás tejbe.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Vicky,

igen, megdőlt a rekord, 4.379.000 Körül volt ha jól emlékszem, bár én is nagyon álmos voltam már akkor.
De aranyos a párod, hogy manikűrkészletet adott neked.
Ééééééééééééééééééééééééééééés:

NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT!
Kép

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Vicky,

ne bánkódj, az elsőt én is 25 évesen szerettem volna szülni.
Viszont ha ikreid lesznek nemsokára akkor 29 évesen túl leszel egyszerre az első 2 gyerek szülésén :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


monic: Köszönöm. A párom meg tudta, hogy ilyet szeretnék. Nagyon jó és nem is lehetett túl olcsó. Egy ilyen olló kerül 2-3000 Ft-ba és van benne 2 olló, gyémántporos reszelő, meg csipesz meg mindenféle. És tök jó bőr tokban van, úgyhogy vihetem magammal pl. a munkahelyemre :)



vicky79
 
 


Remélem a januári inszem már sikeres lesz. :)



vicky79
 
 


Vicky, nagyon boldog szülinapot! Á, még nagyon fiatal vagy! :wink:

Kép

Naná, hogy izgulok a tesztelés miatt:) Míg a piri meg nem jön, addig reménykedem természetesen.
Én is úgy gondoltam, hogy 36 évesen már három gyerekem lesz. Sebaj, most lesz három egyszerre:))))
Vendég
 


Twist,

örülök, hogy ilyen pozitív vagy :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Vicky,
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT kívánok és azt, hogyminél előtt megfoganjon a babátok!

MOnic,
nyami....de rég ettem burgonya salit.
Én holnaptól lencse-és sárgaborsó főzeléken fogok élni pár napig. :lol:
MIlyen sütit készítettél?

Én ma teljesen el vagyok kényeztetve. Páromat elküldtem túrót venni és hazajött egy doboz eperrel, ananásszal és egy csodaszép virágcsokorral :lol: Nagyon meglepődtem a virágon, mert nagyon ritkán költ ilyesmire (sajnos). :lol: Ma elneveztem 7 embris Kispapinak :lol:

i.kata
 
 


Kata,

egy nagy tepsi piskótát sütöttem, félbevágtam és 2 l csokipudingos krémmel töltöttem meg. A krém szigorúan édesítőszerrel készült, a család persze úgy fogja tudni, hogy cukor van benne :lol: :lol: :lol: Ez apukám kedvenc sütije, és szerdán megy vissza, ezért lesz a nagy ebéd anyunál holnap. Reggel megyek oda és ott folytatjuk a főzést :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Boldog szülinapot Vicky!

Dita az első kép jó. Éppen most gondolkoztam, hogy a franc egye meg, állandóan takarítani, mosni vasalni, stb. Most is itt ülök a gép előtt, ahelyett hogy mondjuk vasalnék.

Majd vasalok és nézem a tévét.

Én is azt hittem, hogy ilyenkor kb. 1 éves a bence tesója, vagy legalábbis már a hasamba lubickol. Na de ami késik nem múlik.

Kép

timejka
 
 


Sikerült képet tennem. Valamelyik találtam és tök édes. 2004 karácsonya volt és a Bencém. Csak a szánkót alig tudjuk hasznlni mert a hó mostanában nem igazán jön.

timejka
 
 


Akarom mondani valamelyik nap találtam.

Szerdán megy apa katonavizsgálatra. Mostantól szerdáig nem lehet összebújnunk.

Sehol senki mindenki tévézik.

timejka
 
 


Timejka,

a kisfiad egyszerűen gyönyörű!!!!!!!!! És azok a nagy kék szemek, olyan mint egy angyalka :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Köszi Monic. És tudod milyen hosszú szempillája van a Bencének? A csajok nagyon irigylik. Annyira jó dolog a gyermek. Mostanában naponta 20x odajön "anya szeretlek". Megzabálom. Ezen a képen 4hónap híján 2 éves volt.

timejka
 
 


Timejka,

nagyon aranyos lehet amikor mondja neked, hogy anya szeretlek. Remélem majd Danika is mond nekem ilyesmit.
És kívánom neked, hogy nemsokára legyen egy pocaklakó a hasadban és pár év múlva már ketten mondják neked a bűvös mondatot :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic biztos fogja neked is mondani.

Köszönöm! Úgy lesz biztos, hogy nemsokára lesz pocaklakóm. Mondjuk majd most!

Na megyek, mert senki nem akar vasalni.

Kata nagyon aranyos a párod. Vigyáz rád, kényeztet. Tök jó.

Jó éjszakát mindenkinek!

timejka
 
 


Kata, nagyon aranyos a párodtól a sok finomság és a virágcsokor, meg a tegnapi vacsi is! Tényleg nagyon jó apuka lesz. Irigyellek, hogy így el fog kényeztetni, hmmmmm:)
Szerintem ő is érzi és tudja, hogy hétfőn kismami leszel és igazi nagycsaládosok lesztek! :wink:
Vendég
 


Sziasztok!
Megjöttünk Bécsből. Napközben olvastam ám, meg most este is próbáltam, de leragad a szemem, úgyhogy csak pár sor...

Kata,
gratulálok az embrikékhez!!! Nekem is hétfőn lesz az inszem, úgyhogy tesztelhetünk együtt. Bár ma délutánra tök pozitív lett az LH, lehet, hogy holnap kellene csinálni, de holnap nem tudják, de talán a hétfő sem lesz késő. Olyan még úgy sem volt, hogy előbb van ott a pete, eddig mindig a katonák várták. Lehet, hogy ez lesz a nyerő stratégia.

Vicky,
sok boldog szülinapot

Twist,
ébredési hőmérséklet mérésére nem jó a fülhőmérő. És ne hidd, hogy pontos. Nekünk van, tájékozódni jó, de pontos mérésre nem annyira alkalmas. Két egymás követő mérés sem ad azonos eredményt. Gyereknél amúgy előnyös. Főleg álomban mérésnél.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Monic,
leírnád nekem akár priviben is, hogy mire számíthatok a konzultáción? Csak beszélgetés, vagy esetleg valami vizsgálat is?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Timejka,
hűűűű, igazi kis nőcsábász lesz Bencéből :lol: Annyira helyes a pofija :lol:

Linácska,
vásároltatok valami jót? Vagy csak kirándulgattatok?
Figyeld meg, hogy most eljátszuk amit Némóka és Zsuzska, és egy napon tesztelünk pozitívat :wink:
Én most annyira érzem, hogy sikerülni fog! Rendben vannak a hormonjaim is, szépen meg is termékenyültek a picurkáink...szóval tuti ez a befutó ciklus :lol:

Monic,
nagyon jól hangzik ez a süti. Azt viszont már akartam kérdezni, hogy nem lesz más a tésztája, ha nem teszel bele cukrot? Mert ugye az is nagyban hozzájárul a tészták állagához már csak a térfogata miatt is. Azt hogy lehet kiváltani? Édeskéből sokkal kevesebb kell bele, mint cukorból, nem?

i.kata
 
 


Kata,

a tésztában van cukor, a krémbe tettem csak minimálisat, hogy csomómentesre tudjam keverni, a többi mind édeske.
Sajnos piskóta tésztát nem tudok cukor nélkül sütni. :roll:

Linácska,

a konzultáción először is a portán le fogják fénymásolni az összes eddigi leleteiteket és azokat is, amik a lombikhoz kellenek. Továbbá személyit, TB kártyát és a házassági és anyakönyvi kivonatot is be kell mutatni, ezeket ne hagyjátok otthon!
Utána egy nagyon kedves nővér bevezet titeket a konzultációs szobába ahol a legapróbb részletekig kikérdez titeket a dohányzástól kezdve a gyerekek számáig, a nem sikerült terhességeken át. Ő állítja össze a dossziétokat, amit bevisznek majd a Doktot Úrhoz. Eztután nekünk kellett várni elég sokat mire tudott minket fogadni a Doktor Úr.
Ő is elég hosszan elbeszélgetett velünk, előtte persze átnézte az anyagunkat, így képben volt mindennel. Aztán engem átkísért a vizsgálóba ahol uh-t csinált (szerintem neked is fog uh-t csinálni).
EZután vissza az irodájába és ott a leletek és az uh függvényében megmondta, hogy mikor kell visszamenni.
Nekem akkor mondta, hogy ha megjön akkor a 2. ciklusnapon menjek vv-re és uh-ra aminek aztán jók lettek az eredményei és így azonnal indították is a ciklusomat.
Röviden ennyi, ha van még kérdésed akkor nyugodtan kérdezz :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Azt esetleg meg tudja mondani valaki, hogy ki esett ki a Szombat esti lázból?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic,
reggel megnézem a Szombat esti lázt és megmondom, ha addig más nem írja meg. Imádom a T-Home tv-t, nem voltunk itthon, de vette a Megasztárt is meg a táncot is.
Kérdés: ha du. kettőre van időpontunk, szerinted mikor fogunk végezni? Csak hogy hogy oldjam meg Lilit.

Kata,
én benne vagyok a pozitív tesztben, bár nem tudom, hogy a hétfő reggel nem lesz-e későn. Szívem szerint tennék az ügy érdekében, de akkor mi lesz hétfőn a kiskatonákkal, csak 1,5 naposak lennének.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska,

előre is köszönöm majd az infót. :wink:
Úgy emlékszem, hogy alapból kellett 1 óra hosszat várnunk, utána mégegyet mire bejutottunk a dokihoz ahol kb fél órát voltunk bent. Olyan 4-5 óra körül végeztünk.
Azért kell ennyit várni, mert kb 2 óra körül engedik ki a punkciósokat az őrzőből és ők azonnal mennek be a dokihoz megbeszélni a továbbiakat. Ők ebben elsőbbséget élveznek ami engem nem zavart mert tudtam, hogy egyszer velem is ez lesz, és úgy is lett mert csütörtökön volt a leszívásom és engem is azonnal fogadott utána a doki :wink:
Úgyhogy kitartás mert nagyon sokan vannak ott, de türelem rózsát terem, vagyis babát vagy babákat :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Én búcsúzom, mostmár vízszintbe teszem magam.

Jó éjt mindenkinek!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic, én tudok olyan piskótát sütni amiben nincs cukor. Az utóbbi időben mindig úgy tettem. Nagyon finomak lettek.


Na jó éjt csajok



Kata, a cukros teszt előtti napokon nem változtattam a kajákon csak cukrot nem ettem.

Kép
pgsuska
 
 


Monic,
köszi. Ti is kettőre mentetek? Most nézzük még csak a táncot, de hamar vége lesz, mert át tudjuk tekerni a reklámokat. Előre nem akarom megnézni a végét.

Kata,
ja, tegnap elfeleljtettem: szóval vásárolni mentünk Bécsbe. 6,5 órán keresztül vásároltunk. Otthagytunk egy cosmó pénzt is, nem is merek utánaszámolni, de tuti hatszámjegyű. Vettünk karácsonyra már a gyerekeknek játékokat, a férjemnek 3 inget, két nyakkendőt, én kaptam egy kabátot, egy pulcsit, Lilinek vettünk pizsit, annyira édeset, na meg beszabadultunk az Intersparba egy csomó csokiért (na jó, jó része mikire lesz), meg kaptam egy darab speck sonkát. Mindjárt neki is állok. :lol:
Amúgy tudod miért fogunk pozitívat tesztelni??? Mert neked szülinapod lesz, nekem névnapom, muszáj magunkat is megajándékozni. Szerintem mindketten megelégednénk egy ilyne ajándékkal.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Jó reggelt!

A Dammak Jázminék estek ki, ha jól emlékszem. Az egész műsorból csak az eredményhirdetést láttam :lol:

Linácska,
kijavítanálak, ha nem baj. Azért fogunk pozitívat tesztelni, mert neked névnapod lesz, nekem meg névnapom (egy pár nappal korábban), szülinapom, meg amúgyis Mikulás is lesz, szóval ha már ennyi minden lesz, akkor nem akarhatják leendő csemetéink, hogy rosszul teljenek ezek az ünnepek :wink:

Monic,
azt hittem teljesen cukor nélkül csinálod. De nem baj, Zsuzska biztos leírja nekünk a cukormentes receptet. :wink:

Zsuzska,
leírnád a piskóta receptjét?
Köszi!

i.kata
 
 


Jó reggelt!

Linácska,

nyugodtan nézzétek, ráér, csak érdekel, hogy ki esett ki :wink:
És igen, mi is 2-re mentünk :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: