Új privát üzeneted érkezett!

Zsebi! Persze, az biztos, hogy a babák miatt jó a meleg, és természetesen ők a legfontosabbak! :D De pl. a zuhanyzóba nem viszi be senki a babát.... :lol: És az is igaz, hogy nyilván sokkal jobb, ha csak 6 ember osztozik a wc-n, zuhanyzón, mint ha egy egész folyosó.... :?

Kép
zsuzska81

Kíváncsi vagyok, mit mondtok majd a Fórumról! Én így nyitás napján biztos nem mennék, (nem csak most pocakosan), de én ilyen szempontból antinő vagyok, utálok egyébként is vásárolni, nekem ahhoz nagyon hangulat kell, a tömeget pedig egyenesen gyűlölöm. Úgyhogy majd valamikor talán én is eljutok, de az nem mostanában lesz.

zsebi_baba

Sziasztok!

Mindenki Forumba van?
Milyen fura neve van, nekem nem tetszik, "megyek a Forumba". Olyan nevetséges, de ez van.

Niki még köhög de szedi a hörgötágitot, köptetöt és fujja az orrát.
De már nem fullad szegénykém.

Reggel beérünk a genetikára, a kis ablaknál várok jo negyed orát, mire kinyitja vki, de 2. voltam a sorba.
Hát bementünk potyára, szomoru is vagyok. Odaadom a kiskönyvem, leleteket, erre mogorván kéri a nő a beutalot. Én bambán kérdezem milyen beutalot, nekem senki nem mondta, hogy kell.
Igy nem fogadtak. Hazajöttünk, elmentem a körzetihez beutaloért, igy hétfőn megyek vissza.
Anno 3 éve nem kellett, de mondta is a nőcike, hogy ez 1 éve ven igy. Hát igy jártam.
Hétfőn leszek 18 hetes 5 napos, ez még nem késő genetikára, gondolom.

Zsebi!
De a Kenézybe szültem, de most olvastam te a klinikán fogsz.
Nekem mind a kétszer babásszoba volt. Maradok is itt.

Zea!
Bárhol szülhetsz, uncsitesom Szoboszlon lakik, és ő a klinikán szül.
Ezt neked kell eldönteni hol akarsz.
encike 2

Sziasztok lányok. :P :P :P :P

Köszönöm mindenkinek hogy velem érez Patrikkal kapcsolatban.Neharagudjatok hogy igy összességében válaszolok de külön nincs idegem irogatni.Zsuzska,Oli Aliza.Tegnap visszavittem du a háziorvoshoz Patrit ,megnézte és azt mondta ne vigyem vissza a fülészetre.Holnap hozzá vigyem vissza és eldöntjük hogy vigyem e.De du visszafogom vinni mert a szakorvos tudja hogy mi a teendő.A gyomrom már görcsbe van ha belegondolok a szurásba.Remélem használ a gyulladás gátló és az infra.Mikor este alszik akkor lámpázom.

Zea!Én a klinikán szültem mind3 fim és nagyon megvagyok elégedve.Legutobb 2 éve .Zatiknál szültem és ajánlom neked nagyon rendes doki.Amugy nagyon sok vidéki szül a klinikán.De teneked kell dönteni.

bendor!Patrik is nagyon szeret bölcsibe járni.Már szinte a kapuba integewt nekem,egyedül akar bemenni.Olyan jó hogy Panka is igy megszerette a bölcsit.Nekem Patrik nagyon szereti a gyerekeket is.Tegnap is mig vártunk a fülészeten a gyerekekekkel játszott.Nagyon barátságos.

Voltam ma a Forumba szétnézni,bár nem volt szándékomban.A középső fiam ott biztonságiőr és csak bementem megnézni de lett is olyan tömeg undorom.Egy üzletbe sem mentem be.Patriknak a szőkőkút tetszett a legjobbn.Nem egy nagy szám,fiataloknak való.Voltak is bőven,szerintem ma lógtak a sulibol mert annyi fiatal volt-.Éjfélig lesz 3 napig nyitva.A fiam is reggel 5-re ment éjfélig.Hulla lesz mire haza jön.

Én is szedtem végig az elevitet és 3450gr-mal szültem.Nekem nem tünik nagynak a születési súly mert az első kettő is nagy súlyú volt 3800gr és 3500gr.

enci!Eggyet értek veled a Forummal kapcsolatban.

aliza,remélem én is hogy nem kellszurni.Te milyen jellegü boltban dolgoztál?Én ATescoba is voltam a Karátnál is .Mostz jelenleg a Corába vagyok.De ez sem olyan már mint mielött szülni jöttem.

Amugy én ha magam alatt vagyok engem a vásárlás old fel.Ez csak ugy eszembe jutott.Amugy én is utálom a tömeget.Gondoljatok bele mikor pénteki nap meg ünnep elött dugig a kassza sor és ha felnézek csak fejek mindenütt.Nem látom a sor végét.

Ennyit se irtam mostanába.Na mentem mert lefőtt a kávé.és teregetnem kell.Mindjárt ébred manó és akkor semmit nem tudok csinálni.

Kérdeztem már lánypok hogy nem e lakik valaki itt a csapókert környékén?További szép napot.Lehet még ma jövök.Puszi mindenkinek. :P :P :P :P :P
cilamila
Debrecen

Sziasztok!

Semmi időm semmire!!!!! De gondolom átérzitek a problémám :P :? :shock:
Nem is gondoltam volna, de két szoptatás között nincs sok időm, ha van egy kevés akkor azt be kell osztani, és általában a számgép a legutolsó helyen áll, még ha olvasok is (mondjuk most még azt sem) akkor irni nem tudok vagy forditva.
De gyorsan jelentkezem, mert lassan etetés.
Voltunk mi is párommal a börzén, Kamillára a nagyszülők vigyáztak addig, félig meddig tetszett is a börze. Viszont a legjobb az egészben az volt, h végre kimozdultunk kettesben apával és ugy h kicsit kiöltöztem, (már a farmer egy blézerrel is annak számitott) be volt rakva a hajam és ujra befestve, olyan jol érreztem magam hogy az csuda :wink: :P ja és magassarkúban :lol: :lol: hónapok óta nem volt rajtam, nem is tudtam volna felvenni a vizes lábamra, ami mostanra szerrencsére visszament és képzeljétek a tavalyi hosszuszárú csizmám is jó rám!!! :P :lol:
Jajj és a felszedett 17 kgbol, 15-öt leadtam, ugy repdesek az örömtől, már csak egy kis hasi van, de császár után azt normálisnak mondják.
Szóval a börzén vettünk Kamillának FP pihenőszéket, uj és használt ruhákat egyaránt, kiságyba rácsvédőt ujat, törülközőt, ja és persze pelenkát.!
Aztán délután tartottunk anyósék egy családi rendezvényt Kamilla tiszteletére, ahova mind a 2 családbol eljöttek a rokonok, nagyszülők, dédszülők , unokatestvérek.
Készültek fotok is, de nem is tudom milyenek, mert nem mi foglalkoztunk vele, csak a vendéglátással én pedig Kamillával, de majd utánakérdezek és fent lesz a honlapon.
Most megyek is, mert mire éhes lesz Kamilla , le kell fejnem az adagját ami már 100ml, ugyanis igy tuti megeszi az adgját (amugy van már mérlegünk, de azon sem lehet pontosan megmérni mert mindig ficereg) de kb. 4500 g, és sajnos nem is olyan jol tud szopcsizni, a közepétől nem tudja kiszivni biztosan olyan jol, mert sir h éhes, de a cicit meg kiköpi, ugyh igy biztos ami biztos a lefejt tejcsi.
Na most visszaolvasni nem tudtam, majd jelentkezem ha lesz még ennyi kis időm, és épp másra nem kell :wink: :P

Pusszzz
Edina & Kamilla

Kép
dinaedo

Sziasztok!

Huuu, de sokat írtatok, alig győztem visszaolvasni. Persze az a jó, ha aktívkodtok.

Alízkám!
Nekem azt mondta az orvosom hogy max. 36. hétig kell szedni a vitaminokat. Persze hamarabb is abba lehet hagyni a szedést.
Voltam a Fórumban én is. Hát ... mit ne mondjak, nem ájultam el. :roll: 9-re, nyitásra mentünk a férjemmel, de csak azért épp akkor mert a melóból úgy tudtam nyugisan eljönni. Tömeg volt, bámészkodtak az emberek. Bár láttam olyan üzletet is ahol az eladón kivül még bámészkodó ember sem volt. Az ilyen üzletnek sok jövőt nem jósolok. A Hervisben, Saturnban, Spárban viszont nagy volt a tömeg, Saturnban minden kasszánál legalább 20 m-es sor állt. Hangosbemondóban be is mondták, a hirdetett akciós darabokból vásárlónként egy darab vehető meg. Benéztem én is, annyira nem olcsó szerintem, kb 1-2 ezerrel van a Media Markt-os árak alatt, másoktól is ezt hallottam. Persze az is jó, ha csak kicsit olcsóbb. De szerintem vegyes ez is, volt ami ugyanolyan árban, volt ami olcsóbban kapható. Pl. itt direkt megnéztem , már volt digitális csecsemőmérleg 10990.-ért.
Hervisben kicsit csalódtam. Na nem mintha annyira érdekelne mit árulnak, de a hirdetési ujságjukban hirdetett dolgok elég vacakok. Pontosabban a 17 ezerről 9-10 ezerre leárazott Adidas melegítő, ami tiszta nejlon, ha kimossuk, kicentrizzük már száraz is. Hát olyat nem akarok venni. Reebok szabadidőruha volt egész jó árban, de összesen 2 féle színben volt. Egyik munkásruha színű kék, semmi más színű betét nem volt benne, a másik meg egyszínű szürke. Ezek nem tetszettek, így nem is vettünk. Sídzsekiket, télikabátokat néztük még, Free márkájút is árultak akciósan 10 ezerért, de annak a számozása katasztrófális. A legnagyobb méret sem jött rám, mondjuk méretes vagyok az tuti, de pl. Columbia dzsekiben ugyanaz a méret óriási ami a Free -ben kicsi. Férjemnek vettünk egy sídzsekit végül Benger a márkája (sokat nekem sem mond), jól néz ki, az ára is jó volt természetesen. De képzeljétek, rosszul volt beárazva. 19900 helyett 14900-at fizettünk. Persze nem szóltunk, annyira becsületesek mi sem vagyunk, a saját pénztárcánkra tekintettel voltunk. :lol: :lol: Már épp azon vekengtünk a férjemmel, hogyezt a 20 ezres karácsonyi ajándékát hányan dobjuk össze, de így hogy "csak" 15 ezer volt, így megkapja az öcsémtől és anyuéktól. És én még mindig ott vagyok, hogy nem vettem neki semmit. :roll:
Na szóval, a Hervis-es élményeim ma vegyesek voltak. Kiváncsi leszek az öcsém mit mond, ma ők is mennek, szerintem éppen vásárolhatnak anyuékkal.
Egyébként benéztem a Budmil, Zara boltokba is, de csak tátottam a számat, a Zara kifejezetten drága és a H&M-ben sem láttam semmi jót. Legalábbis amiket árulnak az nem az én világom. Ja....... a legjobb, a Budmil boltban láttam olyan szabadidőruhát 16900-ért aminek a karjára rá volt nyomva hogy Norbi Update. :lol: Na, itt kész voltam. :twisted:
Délután elmentem a Regioba, ott vettem Dorkának orvosi táskát karácsonyra, mert mostanában gyakran játszik orvosost. Meg elmentem a Kikába, mert a kis katalógusukban találtam baldachinos babaágyat 4790-ről 3990-re árazva és azt vettem. Babaágyat anyuéktól fogja kapni, az orvosi táskát meg a mi Mikulásunk adja majd neki. :P

Zea!
Én mindkét gyerekkel a klinikán szültem, illetve császároztak, mivel a dokim is a klnikán dolgozik. Semmi tapasztalatom nincs a Kenézyvel kapcsolatban, minden nyügünkkel a klinikára járunk, ott vannak ismerősök (már ahol van), mivel klinikai dolgozók vagyunk mi is a férjemmel. Klinikai szülészet mellett szól valóban az hogy a gyerekintenzív is itt van, ha gond van a Kenézys babákkal, azokat is ide hozzák. De szíved joga szerintem is hogy melyiket választod, mehetsz mindkét helyre.

Encike!
Örülök, hogy a lányod jobban van.
Jól megjártad ma a klnikán, dokid tényleg szólhatott volna, hogy kell beutaló. Na mindegy, mostmár ezt is tudod.

Cilamila!
Mi a Vénkertben lakunk.

Persze, lányok, nagyon örülök én, hogy a lányom ennyire beillleszkedett a bölcsibe, tényleg jobb nekünk is hogy szeret járni, jól érzi egész nap ott magát . Nem kell azon idegeskednem, hogy vajon sír-e vagy sem. :? Az nagyon vacak tud lenni, beszokatáskor volt benne részem. :?

Kép
Kép
bendor

Alízkám!
Milyen az első benyomásod a Fórumról? Voltatok végül?
Nem tudom holnap mikor leszek, de nem akarom elfelejteni, ugyhogy:
Drága, Nagyon boldog névnapot kívánok előre is Neked, sok puszival!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kép
Kép Kép

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!
Köszi a sok választ :D Bár nem múlt el a bizonytalanságom... remélem, gyorsan kell majd döntenünk :wink:
Olimami! Még csak "tervezzük" a második babót. Nem tudom, még meddig kell tervezni :roll:
A költözések... nos valahogy így alakult. Általában munkahely miatt, de voltak más körülmények is. Én úúútálok már költözni... Itt jó lakni, férjemnek tuti munkája van (ha van manapság ilyen). Nekem még nincs, szeretnénk, ha nem kellene keresni, mert a régin véglegesítettek, ezért jó lenne, ha jönne a tesó, a GYED miatt is.
Marci eleven kölök, jól tűri a környezetváltozásokat. És most a nagyszülők is közel vannak. Mindkét fél 20-25 percre autóval. Így hozzájuk is gyakran járunk, aludni is.
Nekem lett kissé gyes-szindrómám :( . Mert a költözések miatt elmaradtak a barátok. Itt csak a szomszéd nénivel beszélek néha. És levelezek azokkal, akiknek van idejük (mikor nekem is jut erre).
Üdv Nektek!
Lilla

Kép
zea

Sziasztok!

Megjöttem, és leállamvizsgáztam. :) :) :) :D :D
Ráadásul minden része 5 lett. Olyan boldog vagyok...
Ezt is megértem, hogy végre orvos lettem.
Mi is voltunk a férjemmel a Fórumban, de iszonyat sokan voltak, alig tudtunk nézelődni. Úgyhogy csak ittunk egy forró csokit.
Na majd jövök még később...
Vendég

Hát vannak élményetek a mai Forummal kapcsolatban. Mi direkt nem mentünk, mert tudtuk, hogy ilyenkor sokan lesznek.

Én a Kikás kis ujságban láttam tök jo játékbabakocsit, hordozot, etetőszéket kedvező áron, de az a baj, hogy már nekik mindez megvan. Most menő náluk a Barbie baba, szoszerint huszonpár db van.
De ha egyszer ennek örülnek!!!!
encike 2

Lilla! Hatalmas gratula az államvizsgádhoz!!

zsebi_baba

Lilla!
Gratulálok én is az államvizsgádhoz!!Doktor néni, nagyon ügyes voltál/vagy!!!!

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!

Huh hol is kezdjem!
Minent vissza olvastam de az elejét már el is felejtettem :lol:

Panka
Nagyon köszönjük a vendéglátást!Nekünk nagyon kellett hogy kimozduljunk és lehet ezzel a talival tettük meg az első lépést vissza felé a depressziotól.Szóval mindent nagyon köszönünk!Emilinek külön köszönet hogy biztosította számunkra a pelenkázót és felajánlotta pihenésre a szobáját!Nagy puszit küldök neki!

Andi
Jelentem Szasza ajándéka tökéletes!Nagyon csinos benne és szerintem még egy ideig hordani fogja (amíg ki nem növi :lol: ) mert nem csak neki tetszik hanem nekem is!Köszike!

Alíz
Neked nem ömlengek :lol: már a helyszinen is áradoztam de nem hiszel nekem.A rétes "bélését" leirhatnád ha nem tradícionális családi titok alapján készül :lol:

Anita
Anna rettentően "kislány" olyan hercegnő típus!Szerencsére elég jól viselte magát (szerintem) és remélem most már el is felejthetitek a hasfájos napokat.

Pintyus
A szemem a pályán van Szasza menyasszony jelöltje ismét hozta a formáját!Nőies akaratos igazi tudatos nő!Ilyen kell az én "mulya" fiam mellé :lol: De ha nem Szaszáé lesz akkor is boldog lehet akit Patrickó a szívébe zár!

Olimami
Szerintem Nelly egy kisangyal!Amikor ránézek esküszöm hogy azok a képek/képeslapok jutnak az eszembe amin a babákra angyal szárnyakat adnak...na meg Patricia mert annyira hasonlítanak :lol:
Ari a füli bár a macskát én szeretem kővel dobálni.Ezt nem fogom :lol: .

Zsu
Én nem is vettem észre hogy Panika milyen anyás.Csak azt láttam hogy feltalálja magát minden helyzetben és nincs egy zokszava sem.Amugy tök aranyos ahogy szedi a kislábát :lol: pedig még "most" született nem régen.

Zsebi
Örülök hogy megismerhettelek.Szorítok neked hogy minden könnyen és rendben legyen és ne legyen megbeszélés amikor Szabi ugy dönt hogy kiszeretne jönni.

Többiek
Akkikel még nem találkoztam és "beszélgettem"!Üdvözlök mindenkit.Nagyon jó helyre találtatok itt.Én is nem régen kb egy éve néztem be ide.Tanácsért okoságokért kukkantottam be és rengeteg barátra és jó fej anyukára kismamára találtam!
Sajnos mostanában nem tudok annyit itt a gép előtt ülni mint amennyi mindent mesélni szeretnék de ahogy az időm és Szasza babám engedi jövök.

Pusza mindenkinek Éva

Kép
awe

Lilla
Gratula az államvizsgához!Nagyon ügyi vagy ha minden 5-ös!
Ha nem tévedek akkor Te mentél el Pankátol amikor "mi" megérkeztünk.Sajnálom hogy nem találkoztunk :cry: majd a következő talin :wink: .

Kép
awe

Sziasztok!
Csak gyorsan, mert zombi vagyok. :?

Lilla Doktornéni!
GRATULÁLOK!!!Mondtam én, hogy ügyes leszel, és hogy mind 5öd lett...!!! :wink: 8)

Vitamin:én szedtem elég sokáig, és én is nagy lettem, meg Emili is:( :?

Fórum:nekem sem tetszik a neve, ezért inkább plázának hívom :lol:
Én a legjobban a Burger Kingnek örülök :oops: :lol: Férjem ma evett is ott(én meg tegnap Pesten :wink: ), és meg volt vele elégedve, csak a nagy sorral nem :lol:

Éva!
Nagyon kdeves vagy, köszi:D
Milyen depiről beszélsz??A "szokásos" , hormonális, vagy van más is(mr ha nem vagyok indiszkrét).Azért remélem hamar túl leszel rajta, az első hónapok nem könnyűek!

Én is vettem ma Emikémnek kis fa bölcsőt, majd a fa alatt megkapja :wink:
Volt fodrásznál is :wink: Nagyon üyges volt, ült az ölemben,és a tükörben nézte magát közben(igazi nő :lol: ).De seperte az asztalről a levágott hajakat is, meg kapott játékot, azzal is elvolt.A frufruja lett rövidebb, és oldalt lett megigazítva amit én elkontárkodtam :lol: .

Pest:jó volt ott lenni most :oops: :roll: :D Már nem volt az az ellenérzés ami régebben, még jól is esett ott lenni :?
Bodies killítás nagyon jó volt!!!Kissé morbid és lidérces, de uakkor nagyon érdekes is!A kisbabás terem tetszett a legjobban :oops: :roll: Nagyon érdekes volt látni az 5-6-7-8, stb. hetes magzatokat, és hogy miylen látványos a fejlődésük 7ről 7re!Azért vissza kellett fognom magam, hogy ne érzékenyüljek el :oops:
Ebben segített néhány "büdös kölök", akik nem méltó módon viháncoltak! :twisted: Erre én csúnyán rájuk néztem, és abbahagyták :lol:
Koncert:sajnos ez nagy csalódás volt! :cry: :( Csak 1 órás volt!, és szinte végig olyan, mintha csak hangolna, dallam alig volt, az Oxygen ismert dallamaiból csak 3 volt felismerhető! :x Látvány nulla. :( Senki nem erre számított, a neten is negatív a visszhangja.

Anyával jót caflattunk, voltunk IKEA-ban is, Westendben, Árkádban, Sugárban 8) Még most is sajog a lábam.
Ma lejöttünk anyáékhoz, Tomi holnap jön utánunk.

Ennyi, mert nagyon álmos vagyok.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Jó reggelt!

Képzeljétek, egész éjszaka nem aludtam...
9 körül begörcsölt a gyomrom, és iszonyatos fájdalmaim voltak. :(
Még sose volt ilyenem, és nem is tudom mitől lehetett. Hajnalban bevettem egy Renniet, meg magnéziumot, azóta már jobb egy kicsit.
Mostanában ennyi minden történik velem, nem tudom, miért vagyok ilyen szerencsétlen. :cry:
Az nem érdekel, ha nekem van bajom, csak a picivel ne legyen semmi gond. Lehet ez az egész államvizsga stressz nem érte meg....
Vendég

Sziasztok!!!!

Andi:
Köszönöm szépen aranyos avgy nagyon hogy gondoltál rám.Köszi az sms-t is. :wink: Puszikállak.
Na hát annyira én sem voltam elragadtatva a Fórumtól.
Mondjuk üzletbe nem mentünk be babával csak sétálgattunk meg a szőkőkutat néztük meg ami nagyon tetszett a gyerkőcöknek .Na meg persze a mozgólépcső Balázskának.Ezt te már ismered a piacról. :roll: Emlékszel?? :lol:
Na most is az volt hogy le-fel mozgólépcsőztünk. :roll: :lol:
De nem is vásárolni mentünk csak bambulni,majd elmegyek ha lemegy a tömeg és körül nézek.
Van - jó üzlet ami érdekel ,de a többség pléaza cicáknak való márka bolt ahogy láttam.
Akkor ti sem voltatok elájulva.De az jó hogy legalább tudtattokvenni a férjednek sídzsekit,biztos jól néz ki,jól jártatok vele. :wink:

Lilla:
Gratulaaaaaaaaaaaa kedves doktornéni!!!!!!!!!!!
Biztos a stressz okozza a görcsöket,Lazíts most már.

Edina:
Jó hogy írtál és örülök hogy jól vagytok,szépen fejlődik a kicsikéd.
Az igen!Hamar leadtad a felszedett kilókat.Ügyes vagy.
Jó egészséget nektek és gyere mesélj ahogy tudsz.

Panka:
Örülök hogy jól érezted magad,kár hogy nem sikerült olyan jól a koncert,de lagalább kikapcsolódtál egy kicsit.
Hú azért elég fura lehetett a kisbabás terem,látni azokat az apró kis testeket.Én is megnézném biztos nagyon érdekes volt.

Cila:
Én a Hélikernél dolgoztam ,de igazán nem vágyom vissza,de ha nem lesz más akkor az marad.
De ez még odébb van. :wink:
Hogy van Patrikod?

Zsu:
Voltatok végül a Fórumban?
Hogy tetszett?Gondolom sokáig ti sem maradtatok babkocsival a nagy tömegben.

na megyek mert nemsoká jön haza a férjem,és utánna megyünk még vásárolni mert holnap jön a család ebédre a névnapomra .
Puszi.

Kép

Kép
aliza

Sziasztok!

Alíz drága! Nagyon boldog névnapot Neked!!!!!!!

Hát, tegnap csak átfutottunk a Fórumon, mert rengetegen voltak. M areggel viszont ott vásároltam, most egyáltalán nem voltak sokan. A Sparnak én örülök, mert itt a környéken egyedül a Plaza-ban a Match-be tudok bemenni babakocsival.... meg most már ide is. :D Dm-ben is voltam, mert onnan is kellet ez-az. AZtán mivel Pannika elaludt, még benéztem néhány boltba. A C&A-ban vettem a férjemnek egy pulcsit, mert nemsokára szülinapja van. Benéztem még a H&M-be, csodaszép kislány ruhák vannak (bizutos kisfiú is, de azt nem néztem). Egy téli sapit meg is vettem volna Pannikának, mert úgy megtetszett, de aludt, és felpróbálás nélkül sapit nem veszek, mert jártam már meg vele.... Nekem ugye itt van 5 percre, és van néhány értelmes bolt, aminek örülök. De a nagy része, ahogy Alíz is írta, inkább plázacicás méregdrága bolt, na oda nem fogok menni! :P

Lilla! Gratulálok az államvizsgádhoz! Most már pihizz! Gyomorgörcs elég rosszul hangzik.... Jaj, nekem régen sok volt, aztán egészen a tükrözésig fajultak a adolgok, így nagyon átérzem....

Panka! Sajnálom, hogy a koncert nem volt jó. :( A picike magaztok a kiállításon....biztos én is elérzékenyültem volna... :cry:

Évi! ne is mondd, tényleg most született Pannika, aztán lassan süthetem a tortát Neki.... :D Szasza nagyon nyugodt, csendes baba, de ezt már Pankáéknál is megbeszéltük. Tündéri kiskrapek! :D

Kép
zsuzska81

Sziasztok!

Ma egész délelőtt a Klinikán ültem, jól el is fáradtam benne :? . Először Nst volt, ami csak kicsit csúszott, de aztán amire Sápy előkerült (azt hiszem, műtött), dél volt. De rendben van minden, méhszájat is megnézte, a külső nyílik, a belső zárt.
Rákérdeztem a fájdalomcsillapításra, merthogy a múltkor eléggé rácsodálkozott, hogy az előző szüléseknél nem volt, és azt mondta, hogy majd megbeszéljük, de most, hogy mondtam, hogy nem volt eddig, visszakérdezett, hogy " akkor kell most?". Mondtam, hogy én nem erőltetem a dolgot, csak úgy vettem észre. itt elég elterjedt. Azt mondta, első szülőknél mindenképpen ajánlja, másodszor és főleg harmadszor szülőknél az adott helyzettől függ. Úgyhogy majd meglátjuk. Hétfőn sajnos megint mennem kell bf-re, pedig jó volt az Nst. Mindegy, inkább több vizsgálat legyen, mint kevesebb.

Most délután pedig voltam az Aldiban, és ha már ott jártam, benéztem a My Boxba is. Na, az meg szinte üres volt. Vettem a Müllerben 7db szakállkát 1250 Ft-ért, az Aldiban bébiőrzőt 7000-ért.

Aliz! Boldog névnapot kívánok!!

zsebi_baba

Sziasztok Lányok!

Alízkám!
Még1x és persze még nagyon sokszor, BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK NEKED!!!!!!! Mi lesz a menü a holnapi családi, névnapozós ebéden? Biztos fini lesz és anyósod tortája is az lesz (feltéve ha most is készít). :lol:
Mozgólépcsőzésre naná, hogy emlékszem, lehet azt elfelejteni???????????????????????????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Gondoltam hogy most is be fog jönni Balázskának, Dorka is szereti még mindig. Múlt hétvégén a Praktikerben voltunk és Dorka is nagyon élvezte a mozgójárdát. :lol:
Hát igen, van a Fórumban jó sok üzlet, rengeteg idő kell(ene) hozzá, hogy végigjárja az ember normálisan, és persze gyerek mellett ezt nem igazán lehet.

Panka!
A Bodies jó lehetett, de hogy a Jean Michel Jarre ennyire vacak legyen?! :roll: :roll: :roll: :roll: Mégiscsak világsztárról van szó és a jegy sem két Ft-ba került..... őrület. Sajnálom, hogy nem olyan volt mint amit vártál. :?
Ismét megbabonázott a pesti légkör??? :D
Tegnap a Fórumban egyedül bóklásztam, mert a férjem csak a Hervisbe volt hajlandó elkisérni. Férfiből van, úúúúúúúúúúúútálja az ilyesmit. :roll: :P A Burger King-ben vettem egy sajtburgert, amihez most 30 Ft-ért választhattam sültburgonyát, üdítőt, vagy rántott hagymakjarikákat. Üdítőt, Fantát választottam . EZ volt a reggelim és ebédem is egyben. Ugyhogy még csak ennyit próbáltunk a Burger Kingből. Szerintem a férjem míg le nem megy a dömping nem is hajlandó elmenni. Bár ahogy Zsuzsi irja ma már nem voltak sokan.
Panka, ma kiváltottam a Media Markt-os fényképeket, egész jók lettek.
Léccccci, szólj már ha legközelebb is van ilyen klassz akciójuk, oké? Ezt most honnan tudtad? Nem a netről, igaz? Mert ott nem láttam akárhogy néztem.
Köszi, hogy most is szóltál, hálás vagyok érte.

Zsuzsi!
Nektek tényleg közel van a Fórum, jó kis bevásárlási lehetőség a Spár is. És jó hogy van DM is benne.

Zsebi baba!
Mikulásra mi kis csomagokkal készülünk a gyerekeinknek, Nálatok meg egy nagy csomagot kapnak,Szabi baba személyében a gyerekeid. :lol: :lol: Mégiscsak a Ti ajándékotok lesz az életreszólóbb. Tök jó, hátha a kiirt napon akar megszületni a kis drága. Az olyan klassz lenne. (nekem mint kívülállónak ), persze nem tudom Te hogy állsz a dolgokhoz. Bogi és Gergő is hamarabb jött, igaz, jól emlékszem??
Azt elhiszem, hogy jól elfáradtál ma a klinikán, nagypocival már elég fárasztó tud lenni a váarkozás az utolsó hetekben. De kitartás, lassan babázhatsz Te is.

Lilla!
Jajj, miket irsz, remélem ez a görcsölés elmúlik végleg és nem fog ijesztgetni többé. Biztos a sok stresszre így reagált a szervezeted. Mostmár tényleg lazíts, a babádra és Magadra koncentrálj.

Cilamila!
Kis Patriknak a fülét ugye nem kellett felszúrni? Ma vitted vissza orvoshoz, igaz?
Ja, egy "szakmai" kérdés Hozzád:
A Corában vásárolt felvágottak nyáron másnapra-harmadnapra (mondjuk ez más hipermarketesnél is előfordult már), most hüvösebb időben pedig harmadnapra, vagy esetleg negyedik napra rendszerint megbüdösödnek, pedig hűtőben tároljuk temrészetesen őket. Mitől van ez? Jó a Corában ezeknek a hűtése? Tudsz erről valamit mondani? Olyan bosszúság amikor a büdi felvágott a kukában landol. És az sajnos az utóbbi időben rendszeresen előfordul. Próbálok egyszerre annyit venni amennyit elfogy, de nem mindig jön össze. :roll:

Edina!
Jó, hogy írtál!!!!
Hogy telnek az éjszakáitok?
Szépen gyarapodik a kis Kamilla baba, ez klassz nagyon. És Te is ügyesen leadtad a felesleget, gratula hozzá!!!!
Első hetekben összefolynak az etetések, elég az anyukának utolérnie magát, ugyhogy nem vesszük zokon ha most csak ritkábban tudsz írni. Lényeg hogy minden okés legyen körülöttetek.

Évi!
Örülök, hogy néha Te is eljutsz a levélírásig. Jó hallani Rólatok. Örülök, ha a kis Szaszának jó a felső. Előbb-utóbb a kis csörgőt is felfedezi, nemsok idő kell neki, meglátod. :lol: :lol:

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!
Lilla! Gratula az államvizsgádhoz. Óriási dolog lehet pocaklakóval tanulni... nem irigyellek, de ügyes voltál :D Most már pihenj. Ne aggódj a babák nagyon erősek, már odabenn is. Semmi baj nem lesz, ha kipihened a stresszt.
Most nem tudok többet írni, mert Marci már itt ül az ölemben. Este meg bezuhanok vele az ágyba. Délben nem alszik. Szóval, nagyon bírja. Szerencsére éjjel 12 órát alszik egyhuzambann. De sokszor én is :oops: .
Üdv Mindenkinek!
L.

Kép
zea

Sziasztok!

Lilla én ismeretlenül is gratulálok az államvizsgádhoz.Milyen doktor néni szeretnél majd lenni?A görcsöd biztos hogy a stressz okozt mivel általában utánna szokott kijönni az emberen.

Aliza.Ismerem a Hélikert,az sem egy álom.Én is majd csak akkor váltok ha lesz egy biztos munkahely.Patrikom köszönöm szépen jól van.A doktornéninél egy hangja sem volt.Szó nélkül kinyitotta a széját engedte hogy a fülébe nézzennek.

benor!Nem kellett hála felszurni a patrik fülét.Szépen javul.Infrázom és a gyogyszer jót tesz neki.Hétfőn már megy bölcsibe.A felvágottakkal kapcsolatban nem nagyon tudok neked mit mondani mert én a kasszasoron dolgozom de a hűtőrendszer az jó a Corába.Az előszokott fordlni hogy a hűtőkocsi amibe szállitják az nem ugy hűt és ez által is előfórdulhat.Én is annyit szoktam venni amit általában 2 nap alatt elfogyasztunk.

A bölcsibe bekelett fizetni 800.ft-ot mikulás csomagra.5000.ft alapitványi pénzt és havi 500 ft-ot.Szerintetek? :(

ALIZ!BOLDOG NÉVNAPOT NEKED!

:P :P

Zsuzska jó hogy ott laksz a közelben.Mifelénk semmi nincs csak 2 coop és egy cba.

na most megyek ,adok manónak valami vacsit mert ma még szinte nem evett,nem tudom miért.A bölcsibe mindig azzal fogadnak hogy milyen jól evett,itthon meg könyörögni kell belé a kaját.

Sziasztok!!! :P :P :P :P :P
cilamila
Debrecen

Sziasztok!

Visszaolvasok.Apukám játszik Emilivel:D

Cilamila!
jajj szegény Patrik, min megy/mentek keresztül:(Mielőbbi gyógyulást kívánok neki!
Munkahelyed tényleg durva :evil: :x Nem lehet velük ezt megbeszélni?Vagy nem akarsz másikat nézni?(tudom hogy nem könnyű manapság).
Igen, szoktunk talikat tartani, én Mindenkit hívtam :wink: Remélem legközelebbin Téged is megismerhetünk :wink:
Gondolom Dorkát akartál írni Panka helyett, bár én is szerettem bölcsibe járni;)
Mi nem lakunk a csapókertben.Melyik bölcsibe jár Patrik?5000 ft alapítványi pénz kötelező???Ez furcsa.Örülök hogy nem kellett felszúrni a fülét!

Zsebi!
115-ös miért olyan szimpi?Én a 112be voltam :wink:
Jóslófájások?Az jóó :wink:
Várom majd az sms-t! 8) Ja, most jut eszembe a115ös a magánszoba, nem?Azért külön kell fizetni, talán 5000 ft/éj!

Encike!
Nem akarsz a lánykédnak is vonalzót csinálni?hogy is hívják?
Sajnálom hogy nem sikerült most a vizsgálat:(Nem lehetett volna utólag bevinni?Pocakod gondolom már látszik:)Mocorgást érzed már?

Kriszti!
lemaradtam, mi ez a vaterás macera??
Nellykének jobbulást:(Megfázott?Theophilines kúp rémlik, de pontosan nem emlékszem rá, neten keress rá :wink:
Nellyke aranyos :)

Andi!
De jó hogy Dorka így megszerette a bölcsit!:DÉn is szerettem járni, de otthon is jó volt a légkör, most is az :wink:
Vannak gyerekek akik szeretik a társaságot, főleg a gyerekekét :wink: Én a media marktos akciót a rádióban hallotrtam, helyi adón.Persze hogy szólok, ha hallom/látom;)Most hozza Tomi is aképeket, bár eddig is hívattam ott elő, és jó volt.

Zea!
Szerintem úgy van, hogy mivel szabad orvos választás van, így ha te a klinikára mész be, mert megindult a szülsé, akkor nem fognak átküldeni a kórházba(esetleg ha annyira sokan szülnek éppen, akkor csak).De ha pl. mentővel visznek be, akkor lehet hogy ők egyből a kórházba viszenk. :roll:
"leülöm itthon">mintha vmi börtönbüntetés lenne
:lol:
Szerintem hívd fel a kórházat sszüléssel kapcsolatban.Ma már nem követelmény hogy apuka is részt vegyen rajta, ahot hogy bent lehessen a szülésnél.
Milyen tanárok vagytok?

Edina!
De jó hogy jelentkeztél!:DNa azért a súlyvesztésért irígy irígy!
:D Vszleg csak víz volt, azértz is ment le olyan gyorsan, ügyes vagy hogy nem hájika lett belőle :lol:
Börzén jól bevásároltatok, ugye milyen jó néha kettesben lenni? :wink:
Szóval Kamilla türelmetlen szopcsi közben, ha már küzdenie kell érte.Megértem, Emili is ilyen volt :? Andi sokat tudna mesélni a lefejt tejcsis etetésről. :wink:
Szólj ha fent lesznek a képek!Biztos jó volt a vendégség is.

Alíz!
Itt is sopk boldog névnapot kívánok!:)

Lilla!
jajj gyomorgörcs ismerős, én is Renin éltem:(Hátha nem tart ki szülésig.
:roll: Biztos rátesz a stressz is, de ostmár gondolom megnyugodtál. :wink:

Kép
pankaa

Edina!
Megnéztem a képeket, nagyon aranyos cuki baba:DA publikus videók menüben nincs semmi, vagy csak nem látható? :roll:

Kép
pankaa

Sziasztok!

de sokat irtatok!

Lilla!
Gratula az államvizsgádhoz!
És milyen doktornéni szeretnél lenni? Még ezt nem tudom.

Aliz!
Boldog névnapot!

Panka!
Dorina 5,5, Niki 3 éves.
Mondtam a nőcinek, hogy beviszem a beutalot, de ragaszkodott ahhoz, hogy a naplosorszámot neki most kell beirni, ami a beutalon van. Végülis 4 naprol van szo, ami csuszik, remélem nem lesz semmi gond.
Persze már mocorog, érzem is.

Zsebi baba!
Mikor mégy a klinikára, hétfőn?
encike 2

Sziasztok?rövid leszek mert nem jól vagyok.Azn éjszaka 5x hánytam és ment a hasam.Ma még most keltem fel ,manó körülöttem.Ki készült
a gyomrom.Elöntött meleg hideg egyaránt.

Panka! igen Dorkát akartam irni.Most adott ki 2 hét szabit a munkahelyem,nem tudom mi lesz,hova rakom manót mert apa minden másnap dolgozik.Állitolag van ügyeletes bölcsi de én nem fogom bevenni.Mi a fényes udvari bölcsibe járunk és itt évente 5000.ft-ot bekell adni mivel ebböl finanszirozzák az udvari játékot most per/pill.Nem kötelező beadni de az ember a gyerekéért mindent .

Nem kellett felszurni a fülét mert az infra és agyogyszer nagyon sokat javitott rajta.

Most ennyi ,majd jelentkezem.Vissza húz az ágy.
:roll: :roll:
cilamila
Debrecen

Sziasztok!

Cilamila!
Ó, szegény Te, valami vírust szedtél össze??? Valószínűleg igen, azok tudnak ilyen "szépséges" dolgokat okozni. :roll: Remélem hamar túl leszel rajta, mielőbbi gyógyulást Neked!!!!
Nálunk is, a bölcsiben is és oviban is van alapítvány, amibe szívesen veszik ha fizetünk. Ovival könnyebb a helyzet, ott elveszek egy csekket és akkor és annyit fizetek be rá amennyit én akarok. Bölcsiben a téritési díj szedésekor ki van téve egy ládikó, abba lehet adni, és nyilván adnak róla egyből elismervényt is. MI mindkét helyen egy vagy max két összegben szoktunk adakozni és ezzel le is tudjuk. Adózásnál a befizetett összeg 30%-a visszaigényelhető, ugyhogy kérjetek majd január, február környékén adóigazolást a befizetett összegről. De ezt biztos tudod Te is, kell az adószám, pontos lakcím, név hozzá.
Nekünk is mindkét helyen szednek csoportpénzt, bölcsiben havi 500-at, oviban pedig egy összegben év elején 3000-et.
Ha már az anyagiaknál tartunk, képzeld, nálunk a Dote oviban a téritési díj már 11 ezer Ft. Plusz lovaglás alkalmanként 1750, vagyis havonta 7000 Ft.Angol havi 1000 Ft.
Mindezek mellett a bölcsiben van gyümölcsnap, oviban gyümölcshét. Bölcsiben az általam megjelölt hét egy napján gyümölcsöt kell vinni a csoport minden kis tagjának, oviban pedig névsor szerint haladnak, évente 2-3 alkalommal jut ránk a sor és ilyenkor egy héten keresztül minden nap mi visszük a gyerekeknek a gyümit. Nálatok van ilyesmi? Sok oviban , bölcsiben van ilyen, nem egyedi az esetünk. Sőt pesti körzetes oviban hallottam, hogy a teához is teafüvet citromlevet, mézet, cukrot a szülőknek kell vinni, meg a kurrensebb dolgokat, mint p. mogyorókrém , ezt is. Sok helyen a szülők festenek, dobják össze a függönyökre a pénzt, mert ugye ezek az intézmények nincsenek anyagilag elengedve. Nyilván ezért is van alapítvány , hogy a befolyt összegből is tudjanak gazdálkodni.
Mikulás csomagra a bölcsinkben sem, ovinkban sem kellett befizetni egyáltalán. Bölcsiben nyilt lesz a Miku ünnepség (Dánielffy Zsolt színművész lesz a Mikulás :lol: :P , a kislánya ugyanis a lányom csoporttársa) és nagyon figyelmes a vezető illetve a gondozónők, mert a nagyobb testvérnek is vihetünk be csomagot és a Mikulás odaadja neki.
Örülök, hogy Patrik megúszta a fül-orr-gégén a kellemetlen és fájdalmas fülfelszúrást.
:wink:
Húúú, kicsit hosszú lettem, bocsika.

Kép
Kép
bendor

Cilamila!
Szegény, jol megjártad!
De biztos hamar keresztül megy rajtad!
Pihenj és igyál, nehogy kiszáradj!

Bendor!
Nálunk a csop. pénz havi 300 ft.
Akkor kell még többet fizetni, ha fényképet készitenek vagy magadnak vásárolsz könyvet, akkor az ovonéninek kell odaadni a pénzt.
Mult7en egy ficko volt, aki jelmezeket hozott és ebbe lettek lefotozva.
Még nincsennek kész a képek.

3-tol akkorát aludtam, de jol esett!
encike 2

Encike!
Jól tetted, hogy aludtál, én meg tegnap délután aludtam egy órát,mert enélkül egyszerűen összeestem volna. Pedig előtte éjszaka 10 órát aludtam. :P
Igen, fényképezkedések nálunk is vannak mindkét közösségben.

Kép
Kép
bendor

Cilamila!
:(, mielőbbi gyógyulást kívánok!
Örülök, hogy nem kellett felszúrni Patrik fülét!:)

Kép
pankaa

Sziasztok!

Encike! Igen, hétfőn megyek, szerintem 10 körül. Remélem, most nem lesz egy napi program!

Panka! Igen, a 115-ös egyágyas szoba, és állítólag azok közül is a legjobban felszerelt. Ezért szimpi. Sajnos nem 5, hanem 10 ezer/éjszaka.

Ma délután én is szunyókáltam egy kicsit, de csak úgy, hogy a párom TV-t nézett mellettem. Nem szeretek egyébként napközben aludni, mert csak levertebb, fáradtabb vagyok utána. Közben Bogi visszament a Motollára. Délelőtt mindketten voltak, csak délután Gergőnek megfájult a feje, remélem, nem lesz beteg! Aztán fél5 körül én is utána mentem, és most jöttünk haza. Csináltak pókszövést, bőrből könyvjelzőt, csahéjbabát, gyapjúból libát, meg természetes festékekkel lehetett festeni. Amikor én átmentem, volt két néptáncegyüttes is, meg íjászbemutató.

zsebi_baba

Bendor!
Tényleg jol esett a kis pihi!

Zsebi baba!
Én is hétfőn megyek, csak nem tudom hány orakor, mert közben a 2 csajszit a bőrgyogyászatra is vinni akarom. Biztos sokan leszenek, én genetikára megyek, te?
Tényleg tök jok ezek a foglalkozások, én is szeretném ilyen téren fejleszteni őket, de sajna erre nincs itt lehetőség.
encike 2

Encike! A genetika biztos jó sokáig fog tartani! :cry: Ha úgy alakul, megcsináltatod az amniocentézist is? Én bf és normál uh-ra megyek, arra a múltkor nem vártak sokan, remélem, most sem fognak.

zsebi_baba

Mi az a bf?

Őszintén szolva nem hiszem, hogy levetetem, mert Nikivel még alacsonyabb volt, vele levetettem és minden oké volt. Egészségesen született.
Az eddigi leleteredmény mind negativ, azaz jo, tarkoredő is, amit 12 hetes uh-n néztek.
Csak az afp nem stimm, 0,63. Ez azért annyira nem alacsony, de persze sok mulik az uh-n.
Szerinted le kéne vetetnem? Te mit csinálnál?
encike 2

Encike! Nehezet kérdezel, ilyen helyzetben nem igen lehet tanácsot adni. De remélhetőleg nem is kell választanod, minden rendben lesz!

A bf az áramlásos uh, ahol a fő erekben vizsgálják a vér áramlását (ez elég nagy vonalakban, de ilyesmi a lényege).

zsebi_baba

Hello

Bocsi hogy nem jelentkeztem edditg, de meghalt nagymamám kedden és azóta minden napunk reggeltől estig egy rohanás. Tegnap volt a temetés Nagyváradon. CCsütörtök óta itt voltak nagynénémék Münchenből. Ma vendégeink voltak reggeltől, még mindig itt vannak.

Nem tudtam visszaolvasni, de látom sokat termeltetek, üdv az újaknak is, vagyis, nekem újak :roll: :roll: :roll: nagyon jó kis csapatra találtatok rá.

Na pusz, mert menenk a vendégek.
Vendég

Zita!
Őszinte részvétem nagymamád miatt :cry:

Kép
pankaa

Sziasztok!

Alíz kívánok neked nagyon sok boldog névnapot!!!

Képzeljétek Szaszával tegnap a gyerek ügyeleten voltunk :cry: szerencsére nem volt nagy baj csak én vagyok para-anya.A probléma az volt hogy az én áldott jó kisfiam sírdogálni kezdett péntek este ami nálunk ugye már eleve érdekes :shock: végül csak elaludt és fel sem ébredt reggelig.Reggeli szopcsi közben is fel fel sírt és akkor már éreztem hogy melegebb a tarkója.37.8 volt a hője.Védőnénit hívtam mondta vigyük dokihoz nézze meg.Elvittük a klinikára szerencsére nem voltak sokan rajtunk kívűl 3-an.Egy dokibácsi ügyelt akit én kissé (nagyon) bunkónak és ridegnek találtam de Szasza végig vigyorgott rá amikor vizsgálta és ezt már Ő sem bírta nevetés nélkül.Azt állapította meg hogy talán! piros a torka vagy talán! a foga jön.Ezután a pontos diagnózis után azt monda biztos ami biztos vegyünk panadolt és ha lázas adjunk neki de addig kínáljam csak anyatejjel (mit gondolt vajas kenyeret adok neki kakaóval?).Ennyit azért magamtól is tudok hogy nem hagyom kiszáradni és adok lázcsillapítót ha lázas.A lényeg hogy mára már semmi baja "mancinak".Szóval ez volt a mi szombati napunk.Remélem ma már tudunk kicsit pihenni és délután sétálunk egy nagyot!

Pusza mindenkinek
Szép vasárnapot

Kép
awe

Éva!
Remélem én is hogy nem lesz Szaszának semmi baja, csak "megviccelt" benneteket :wink: Doki "jófej", ezekre gondoltál te is, kár volt menni hozzá. :? Szerintem minden doki pirosnak látja a gyerekek torkát, én még olyannal nem találkoztam, aki ne mondta volna, bármilyen problémával is vittem. :roll: :lol:

Kép
pankaa

Sziasztok Lányok!!!

Köszönöm szépen a köszöntést lányok nagyon aranyosak vagytok!

Tegnap nem tudtam jönni mert sütötem-főztem utánna vendégeskedés volt,estére meg már hulla voltam.De jól sikerült minden.Majd teszek fel képket.

Andi:

A menü:Tyúkhúsleves,marha pörkölt,rakott csirklemell(tudod amit neked is leírtam ),francia saláta,megsütöttem a Kinder szeletet(amit meg te írtál le nekem.Meg volt még mákos bejgli meg anyósom sütött csoki tortát.
Na az biztos hogy rengeteg idő kell a Fórumot végig járni,anyukámék is voltak pénteken vagy 3 óra hosszát ,de azt mondja hogy még a felét sem járták be.Vettek ezt-azt cipőt,ólót apunak,Balázskának házi zoknit.Jópofa nagyon bőr a talpa és a felső része meg olyan mint egy zokni a lábszáráig ér (remélem érthető)így nem tudja lehúzni mert a mamuszt nem nagyon állja alábán csak egy darabig.Meg még apróságokat vettek,De jót nevettem mikor rákérdeztem hogy ezt vagy azt hol vették akkor azt mondják:ÓÓÓÓ mit tudják már ők van ott annyi üzlet.Egyedül a Hervist tudták meg a Humanicot.
:lol:

Zita:
Fogadd őszinte részvétem a nagymamád miatt. :cry:

Évi:
Jó rátok ijesztett ez a nagyfiú,de a lényeg hogy semmi komoly.
A doki elég fura :evil: :evil:

Cilamila:
Te szegény!Jól benyeltél valami vírust,rátok jár most a rúd rendesen. :cry: Jobbulást neked.
Örülök hogy nem kellett felszúrni Patrikod fülét.

Encike,Zsebi:

Majd meséljetek mi volt a Klinikán.
Remélem nem kell ott ülnötök egész nap. :roll: :roll: :roll:

Puszi mindnekinek!

Kép

Kép
aliza

Sziasztok!

Alízkám!
Örülök, hogy jól sikerült a családi buli.Fincsi kajákat készítettél, ügyi vagy. :wink: :P
Milyen igaza van anyukádéknak, valóban van a Fórumban sok üzlet, ki tudja már melyikben mit lehet kapni. :lol: :lol: Aranyosak. :lol:
Jópofi lehet Balázskának a házi zokni, csak állja is majd a lábán. Mert az én Dorkám még a harisnyanadrágot is lerángatja magáról, ha éppen olyanja van.

Zita!
Őszinte részvétem a nagymamád elvesztésemiatt. Nehéz lehet ezen keresztülmenni, tudom én is elvesztettem már az összes nagyszülőmet. :( :( :( :( :(

Évi!
A kis szelíd babád jól Rád/ Rátok ijesztett. Na és az ügyeletes doki bácsi sem volt a helyzet magaslatán ami a diagnózist és a szülők megnyugtatását illeti. :roll: :roll: :roll: :roll:
De remélhetőleg tényleg nincs semmi Szasza babával, és örülök hogy már jól van.

Zsebi baba! Encike!
Remélhetőleg gyorsan végeztek holnap a klinikán és mindent rendben találnak nálatok.

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!

Családom rábeszélt ma, hogy nézzük meg a Fórumot, és ebédeljünk ott. Valóban óriási, a parkoló szinte tele volt, de bent nem tűnt olyan nagynak a tömeg. Az éttermes résznél azonban valami gubanc volt, jelzett a tűzjelző, ami leállította a gáz-és áramszolgáltatást, úgyhogy még éppen tudtunk enni, de sorra álltak le a kajások. A boltokba nem mentünk be, csak végigsétáltunk az egészen, majd egyszer apránként....
Még délelőtt sütöttem gesztenyetortát, mert Gergőnek ma ünnepeltük a névnapját (holnap lesz), úgyhogy mikor hazajöttünk, még tortáztunk is. Aztán eszünkbe jutott, hogy a suliba vinni nem vettünk semmit, úgyhogy Bogival még összedobtunk egy nagy adag muffint is :)

Azt elfelejtettem írni, hogy amikor Sápyval beszéltem a fájdalomcsillapításról, mondta, hogy mostanában volt néhány kismamája, akik homeopátiás szert szedtek, és mennyire jó volt. Úgyhogy holnap én is veszek :wink: Örülök, hogy ezt ő hozta föl, legalább tudom, hogy hogy áll ehhez a témához!

zsebi_baba

Aliz! Örülök, hogy jó volt a névnapi buli, és finomakat sütöttél-főztél! Milyen az a kinder szelet?

Évi! Éppen ezért elégeltem meg én is az ügyeletet! Bogival még sokszor voltunk, mert persze eleinte nem tudja az ember, mennyire komoly a betegség. Szerencsére nekünk sem voltak komolyabb bajok, és amikor többedszer tapasztaltam ezt a nem igazán kedves, szakszerű hozzáállást (próbáltam finoman fogalmazni), már kevesebbszer szaladtunk. Persze ehhez az is kell, hogy megismerd a gyereked reakcióit, mi az, ami még normális, és mi az, amivel már tényleg szaladni kell. Remélem, nem sűrűn fog veletek sem előfordulni, most pedig az a lényeg, hogy nem volt nagyobb baj!

zsebi_baba

Zsebi!
Tényleg jó hogy Sápy ajánlotta a homeós bogyókat!Miket ajánlott?
Gergőnek nagyon sok boldog névanpot kívánok!:)
Akkor csak eljutottál elég hamar a Fórumba:)Én is készülök holnap, már nagyon kíváncsi vagyok rá:)

Kép
pankaa

Sziasztok kislányok.Olvastam,de irni holnap fogok mert most indulnom kell Patrikért a bölcsibe.Még szédülök kicsit.Mindenkinek puszika. :P :P :P :P :P
cilamila
Debrecen

Sziasztok!

Zsebi baba!
Gergő fiadnak nagyon boldog névnapot kívánok én is!!!!!!!!
Kép
A Kinder szelet két barna lap között egy tejszines krém, tetején csokimáz. Finom puha és tényleg olyan mint a Kinder tejszelet .Régebben leirtam a receptjét ide, de ha gondolod leírom még1x. :P
Érdekes ez a homeos dolog, vannak orvosok akik annyira nagyon elzárkóznak ettől, sőt.... bölcsis szülői értekezleten a bölcsis doktornő úgy lehúzta, hogy már az az én fülemet is sértette, pedig nem vagyok sem ellene , sem mellette. De aki hisz benne annak igencsak beletiportak a lelkébe. Elég durván.
Azért jó, hogy Sápy nem zárkózik el,így ez a lehetőség is adott. :wink:

Encike!
Megy a privi!!!

Képzeljétek ma a lányom a bölcsiben míg beszélgettem a gondozónővel addig a teás cumisüvegét belevágta a wc-be. :roll: :evil: :evil: :evil: Aztán mikor megdorgáltam olyan hisztit csapott hogy rossz volt hallgatni. Mondtam neki, hogy a Mikulás figyeli ha rosszalkodik és nem fog neki hozni semmit. Persze ezzel szegényt csak tovább hergeltem mert még jobban üvöltött és azt mondta nem akar hazajönni, hanem a bölcsiben akar maradni. :oops: Aztán mondtam neki, hogy igaz hogy rosszat csinált, de nincs baj, veszünk majd másik üveget és megölelgettem meg megpuszilgattam , ekkor nyugodott meg. Gondozónő szerint is az lehetett a baja, hogy leszidtam kicsit. Persze itthon a cumisüveget kidobtam a kukába, most csőrös itatós üvegből kapja a teát, de annyira nagyon nem tetszik neki, mert azt mondja ma menjek a boltba és vegyek másik cumisüveget. Persze azért ebből is elfogy a tea. :P Azon gondolkodom hátha nem is kellene venni cumisüveget és ez is bejönne kis időre, utána meg maradna csak a pohár.

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!

Zita!
Őszinte részvétem!

Éva!
Elég furi lehetett a dokibácsi! Ezt te is tudtad, hogy szoptatni kell, hogy ki ne száradjon.

Zsebi!
Gergőnek boldog névnapot kivánok!
Te is ma voltál a klinikán?
Ahogy az iwiwről emlékszem rád, láttam hasonlo csajszit, de lehet te voltál?
Lent ültem a genetikán és mellette van a terhes ambulancia. Nem voltál ott? Fekete alapon vidám szines cirkás felsőbe volt és barna táskával a vállán a csajszi. Te voltál?

Bendor!
Megkaptam, válaszoltam és köszönöm!
Nálunk is megy már a mikulásos sztori, ha rosszalkodnak, de az a válasz, hogy én nem kapok ajándékot, mert rájuk szoltam. A kis rafináltak!

Rolam:
Szerencsére nálunk minden rendben, mivel a leleteim negativak, ezért mindent összevetve nem kell levenni a magzatvizet. Baba is jol van, meg van mindene, valoszinü puncisunk lesz ismét.
encike 2

Encike!

Szívből gratulálok ezúton is a kis puncishoz, és nagyon örülök, hogy minden rendben van Veletek.
Milyen nevekben gondolkodtok? Lányok beleszólnak a névválasztásba? :lol: Nálunk Bence adta Dorkának a nevet 4 és fél évesen. Illetve már előtte is kb. egy évig hajtogatta, hogy neki Dorka nevű kislány tesó kell(ene). :lol: Megkapta. :P :P

Kép
Kép
bendor

Köszi, aranyos vagy!

Persze ők is gondolkodnak a neveken, de tudod most előjön, hogy legyen Ariel meg Jázmin.
Majd a pici lesz a "játék"baba és tudnak vele játszani.

Nekem tetszik a Kira, Lara, Hanna, de a páromnak ezek még idegen nevek. Mondom megszokod, ugyis tőlem kérdezik meg mi lesz a neve.
Szoval persze, hogy közösen döntjük el, még gondolkodunk.
encike 2

Sziasztok!

Encike!
akkor 3 a kislány :wink: :D Jó hogy nem kellett magzavizet venni!

Zsebi!
Én is boldog névnapot kívánok a kisfiadnak! :D

Zita!
Akkor csináljam a cumitartót?Ma megpróbálok venni csatot hozzá;)

Andi!
Szerintem a sors jól rendezte a dolgokat, talán tényleg itt az ideje leszoknia cumisüvegről. :wink: (egyébként pont ma reggel gondolkztam azon, hogy vajon mikor hagyjam el a cumisüvegezést, lassan 2 éves lesz Emili, de aztán eszembe jutott Dorka, hogy ő még most is abból iszik, így ezzel gyorsan meg is nyugtattam magam :lol: :oops: ).De tényleg, ha elfogyott a csőrösből is akkor biztos elfogadná ezt is, Emili is elinte nézi az új cumit, de azért jók azok is.Esetleg ha kérné, nem lehetne azt mondani, hogy most nem kaptál olyat a boltba, addig igyon abból?De a bölcsibe pohárból iszik, nem?Lehet hogy otthon is elfogadná :roll: De te tudod, te ismered a lányodat, csak ez jutott most eszembe :wink:

Kép
pankaa

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?