Új privát üzeneted érkezett!

NIKI
Köszi jól vagyunk, nekem reggelre mintha elfújták volna, bár kaját nem bírtam látni egész nap kexeltem! :lol:

Nekünk tuti csak jövőre lesz lombik, mert még hetek mire meglesz minden eredmény, karácsonykor műtő sincs szóval én nem élem bele magam, sebaj, 2009 lesz az én évem! :wink: :lol:

Addig meg lehet, hogy még belefér a régi dokimnál egy inszem!
Meg hát kérdéses, hogy egyáltalán milyenek lesznek az eredmények! Arra vok a legkiváncsibb, hogy mivel van cicusom a toxoplasmával mizu lesz! :roll:

Apa nagyon harizik rám amikor abajgatom a macsekot, de olyankor visszavágok neki, hogy ő meg 30 szál cigit szív egy nap, és nem élhetek burokban, attól nem fog könnyebben jönni a baba, már így is annyi mindenről lemondtam!

Sajnálom a kék-zöld foltokat, remélem ügyesek lesztek a szurikkal és nem lesz több véraláfutás meg hasonlók!

dita75
 
 


Pami
Nyaron neme is 2mioman volt es eldeformalta a mehemet :roll: De azota az el is tunt marmint az egyik :roll: Akkor nekem is mondtak,hogy igy nem fog ossze jonni sot remiszgettek is,hogy 10%esely van arra mikor kiveszik a myomam kikell venni a mehem mert mehfalig volt benyulva :roll: Aztan mentem masik dolokhoz irtam az mar azt mondta a mai vilagban mar nem igy megy azert,hogy csak kiveszik a mehet aztan annyi :twisted: Mondta ha serul a mehfal valami levegovel teli akarmit raknak be es szepen lesz mehem es baba is kihordhato :wink: ....na de mondom aztan eltunt szal hala az egnek nem kellett ilyenen gondolkodnom :roll: Az az egy ami megvan meg sok vizet nem kavar :wink: Alitolag :roll: De ezert is kell megnezetnmi es ezert mondom,hogy minden eset mas!!!Ezert nem szabad masra hallgatni :wink:

Lecke alakul de meg mindig ngyon sok van :oops: :roll: Apacskat meg nem csavarom ki mert penteken megjon :roll: :? Szal 3nap semmi aztan hetfore lesz anyag :wink:

Es koszi az ujevi kivansagot!!!!Ugy legyen!!!! :lol: :lol: :lol: Nagyon orulok nektek,hogy mar a celegyenesben vgytok :D Lassan kovet Dita is hat en meg addig spontanozok :roll: :wink:

Dita
Na nem is kell mondanom laptetud van :lol: :lol: :lol: Csak nem te leszel a kovetkezo? :shock: :D Mint olvastad epp nalunk is most van ver es katonavizsgalat apanal :roll: nekem mar megvolt es clamidiat talaltak csak amugy semmi mast :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok,

Dita, nagyon drukkolok, aztán ki tudja, lehet, hogy a januári inszemre már nem is lesz szükség...

Pami, csak növesztgesd ügyesen a tüszőcskéidet! Mikorra várható a punkció, vagy azt még nem tudod?

Bridg,
hát akkor élvezzétek ki alaposan péntekig a lehetőségeket! ;) És drukkolok, hogy lehessen természetes úton is kicsikétek, és persze, hogy legyen is!

én még nem jutottam el a saját dokimhoz mioma-ügyben, nagyon sok dolgom van. De szombaton bevettem az utolsó fogalmazásgátlót, úgyhogy várom pirit és a 2. cn-on indul a mandula!

Kép
kisbuta
 
 

 
 

Dituli!
Nahát, te itt????

Na ideje egy jó alapos vissza olvasásnak :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Bridg!
Szerencsésen megvolt pé :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pé reggelén együtt voltunk apával, előtte két nappal is, aztán pé másnapján is :oops: :lol: 8)

Kisbuta!
Nagyon remélem, hogy a miomad nem fog gondot okozni :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Pami!

Úgy sajnálom, hogy többet kell szúrnod magadat :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
De a cél szentesíti az eszközt :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


ZSU

Dituli itt is ott is, mindenhol ott van! :)

Nem kell visszaolvasnod, Niki miatt jöttem, mert ő is BMC-s és még a hsg-s topicból ismizem, de oda már nem ír! :twisted: :lol: :lol: :lol:

Oszt itt (is) ragadtam kicsit, olyan kedvesek az itteni lányok IS! :wink: :lol:

Sajnos az lh-sban nem nagyon ragadt ránk a babásodási láz, mi? :cry:
Már csak mi maradtunk! :roll:

dita75
 
 


Kisbuta
Koszi ari toled :wink: Bar az igazat megvalva lehet ha nem lehet termeszetes uton akkor vegre a parom beadja a derekat a lombikra....de igy ki tudja meddig akar normalis uton probalkozni :roll: Mint tudjuk a felriaknal foleg kulfoldon haat nem sietik el a babaot szal neki az se baj ha par ev mulva jon :roll: De nekem igen :(
Voltal dokinal?

Pamikam
Orulok a jo hireknek...lassan indul a dolog :wink: Es tea akkor mar babas leszel karira? :shock: :D

Dita
[quote]O írta:szt itt (is) ragadtam kicsit, olyan kedvesek az itteni lányok IS!

Na most dagad a majam :oops: :oops: :lol: :oops: Ez jol esett bar tom nem csak egyedul nekem szolt :wink: En is "jogtalanul" vgyok itt :oops: :lol: Merthogy semmi gaz ehonapban a prolactinommal de azert nem baj szerintem :roll: :wink:

Zsu
Na akkor teged meg varunk a pozi teszttel 8) Mar jo lenne ha elkezdene valaki vegre a babasodast...jo jo Pami kezdi aztan Kisbuta is meg Dita is de azert mi is beallhatunk a sorba nem igaz? :wink: En elem engedlek mert en a nyomodban szeretnek jarni szal vallalom az uccso babasodast majd :wink: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


sziasztok!

HÁt olyan édik vagytok!!!
Komolyan mondom ide jön az ember lánya és máris jobb lesz a napja!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Szetm mindegy hogy ki miért van itt a lényeg hogy jól megvagyunk és jókat tudunk beszélgetni!!!
:wink: :lol:

Bridget!!!

Akkor aztán tényleg jól kihasználni az időt péntekig!
Mennek a drukkok hogy jó legyen minden eredményetek!

Persze ez utóbbi szól Ditának is!

Drukk drukk és még 1x drukk drukk!!!!

Kép
pamilla
 
 


Kisbuta!

Sajna még nem tudom a punkció időpontját de sztem pénteken már okosabb leszek!

Legalábbis a doki azt mondta hogy ez az első uh hogy lássuk hogyan alakulnak a tüszőcskék! :lol: :lol: :lol:

Neked kitartást pirihez aztán természetesen harcra fel!!!
Most már okésnak kell lennie mindennek!

Neked is drukk drukk drukk drukk!!!!!!

Kép
pamilla
 
 


Ja és Ditus gartula a laptetőhöz!!!

Kép
pamilla
 
 


Ja majdnem elfelejtettem!

Képzeljétek tegnap volt először hogy magamat kellett megszúrni ráadásul 2x!
Na most tudom hogy másnak nem biztos hogy ez nagy dolog de nekem aki nem bírja a tűt... Csodálatos volt hogy kibírtam ájulás nélkül :lol: :lol: :lol:
csak a színem lett kicsit fehérebb.
Azt hittem hogy nehezebb lesz de nem csak eltökéltem magam de NAGYON és szúrtam.

És nem is találtam el hajszáleret (még).
Ma meg már úgy ment mint az ágybavizelés! Bár ez 1 kicsit túlzás.
Szóval a párom szerint 1 hős vagyok!

Hát aszzem most csak ennyi hírem van! :lol: :wink:

Mindenki aludjon nagyon jól Bridget ez neked is szól szép álmokat!

Kép
pamilla
 
 


Jaj Pami ne is mond az alvasrol jut eszembe,hogy megint kezdek izzadni :roll: Jon piri mondom en,hogy csak akkor jon :twisted: Ugyhogy matol mar megint torolkozokkel es cserecuccokkal alszom magam mellett :roll: Ember meg csak mondja menjek dokihoz de mondom neki kihez es hova? :( Mondtam neki vigyel el engem ahoz a dokihoz akihez gondolja ezek a dolgok tartoznak es mondja el a mi a problema aztan akkor meghneznek en nem megyek meg1szer mert mindenki ott allt ertetlenul es nem ertettek mi ezzel a gond :twisted: Verem megvizsgaltak nyaron minden jo pajzsmirigytol kezdve minden :roll: Szal ekkor mondtam en,hogy lehet nogyogyaszati mert,hogy ott voltak hormon problemaim es akkor azt mondtak lehet :roll: Ennyi felkuldtek a nogyogyihoz de senki semmi konkretat nem mondott,hogy mitol van :( Ezt is mostanaban figyeltem meg miota figyelem a pe-t,hogy egyaltalan milyen idokozonkent van mert eddig ezt sem tudtam mindig csak rafogtam arra,hogy biztos rosszat almondtam :( :roll:

Koszi a drukkokat :wink: Holnap teszt lesz a suliban na ez olyan nagyobb fele teszt az 1-10anyagig 8) De ott leszek :wink:

Ilyen ugyi vgy,hogy igy beszurtad? :shock: :shock: :oops: En tuti nem fogom tudni magamnak es majd apanak mondom o csinalja vgy ha kell minden nap bemegyek beszuratni de en gyava vgyok :oops: :oops: :oops: :lol: :oops: Neked is mennek a varazsenergiek: Kép

Dita
Most olvastam a laptetus irasod :oops: Mer ugye Nikinek szolt bele se olvastam erre latom irtal magadrol is :oops: Na szal hat igen iden mar keves az ido es elkapkodni sem erdemes ezt a dolgot nem igaz? :wink: Jo evkezdes lesz igy is :wink: Akkor legalabb mindenki friss es kipihent lesz es sokkal nyugodtabb lesz a kornyezeted amikor a lombik lesz :wink: Jah es az sem utolso nezet,hogy vegigbulizhatjatok uccso babo nelkuli szilvesztereteket 8) Meg belemennel gyorsban 1inszemre :?: :roll: Nem kene addig is pihentetni a szervezeted es felkesziteni a nagy dologra?Persze en csak kerdem :oops: Neked is mennek a varazsenergiek a jo eredmenyekhez :wink: Legalabb majd osszetudjuk hasonlitani az enyeimmel :roll: :wink: Kép

Csajok
Nekem meg asszem jon piri :? Mondjuk mitol is lehetnek babas :?: :roll: De biztam meg abban talan volt egy kesoi pe-m es akkor mikor apa hazajott sose lehet tudni hisz annyiszor olvastam mar,hogy pe elott vgy joval utana jott ossze valakinek :roll: Hat nem nekem :? Szal szerintem holnap jon piri menetrend szerint :!: :!: (ma vgyok a 25.napon)Aztan pentektol amugy sincs birkozas hetfon viszem az anyagot szombaton megyunk kicsit bulizni :wink: Jovohet penteken meg atjarhatosagi ha minden igaz :twisted: Na megyek suliba mielott elkesek megint :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


NIKI
Utálom a laptetőket, úgyhogy szívesen átadom, ha kéred!
Amúgy mit érzel? Anyagilag hol tartotok?
A KAta a másik topicból (Forgácsos tudod) pénteken lesz a leszívása, és kb. egy százasból kijöttek a gyogyik!


BRIDGET
Még nem biztos az inszem csak akkor megyek, hogy ha több hónapot kell még várnom. Addig se legyen üresjárat!

Remélem mindkettőnk eredményei jók lesznek!
Drukk a teszthez a suliban! ++++++++++

dita75
 
 


Bridg,
:D , te is mindig reménykedsz? Szerintem ez normális, néha még én is reménykedek, hogy hátha csoda történik, annak ellenére, hogy egyáltalán nincs egyetlen petevezetőm sem :lol: :lol: :lol:

Pami,
szuper-ügyes kis nő vagy! Nagyon drukkolok ám!

Dita,
nekem a lombik gyógyszerek olyan 60-70 ezer forintból jöttek ki legutóbb.

És képzeljétek, ma megjött, úgyhogy holnap vvt és ciklusindítás!!!

Kép
kisbuta
 
 


Kisbuta
Hát az jó ár, mert nekem kb. egy inszem került annyiba! :shock:

Juhéjj! Hajrá, hajrá!!!!! Drukk a vv-hez! Te a Kaáliba jársz ugyi?
Hú mondták, hogy van ott egy dokker aki igen csak jól néz ki! :wink: :lol: Meg is néztem a fényképet róla, bár állítólag életben ezerszer jobb! :lol:

dita75
 
 


én a szegedi kaáliba járok, nem tudom, melyik dokit nézted... :oops: , csak a szegedieket ismerem.
A jó kinézetről sem tudok semmit, mert úgy hidd el, hogy mióta apa megbolondított, nekem valami varázslat van a szememen, és csak apát látom jóképűnek, mást észre sem szoktam venni (pedig apa állítólag nem is jóképű: torzonborz, kopaszodik és nagy az orra...)

Kép
kisbuta
 
 


Halihó!

Na megjöttem a melóból!
Végre 1x korábban és itthon!

Dita!

Te aggódtál a toxoplazam miatt???

Ha igen akkor nekem már volt és sajnos negatív lett! Viszont beszéltem az állatdokival és miaután kikérdezett arról hgy mióta van meg a cica meg hogy én szoktam e takarítani és persze erre a válaszaim igenlőek voltak azt mondta hogy 99% hogy nincs is meg a macsekban ez a dolog!
Ja és azt is mondta hogy ha nagyon akatom és hogy 100% legyen a cica véréből is ki lehet mutatni hogy van e vagy sem és az már ügy 100%! Remélem értelmesen írok mer tkicsit nem érzem annak! :lol: :lol: :lol: :lol:

Szóval remélem pozitív lesz ez a dolog mert akkor már védett vagy Te és később a baba is!

Ha meg nem kaptad még el akkor arra kell figyelni hogy ne te takarítsd a Wc-jét és hát nem szabad puszilgatni!
HÁt hallod és amit össze szoktam puszilgatni! Egyébként nálunk is rám szokott szólni a párom hogy ne csináljam! :lol: :wink:

Szóval ne izgulj! Drukkolok ezért is!

Kép
pamilla
 
 


Kisbuta!


Hajrá lombikra fel!!!!
Most már minden klappolni fog! Muszáj!
Mennek a drukkok holnapra!

A reményről meg annyit hogy tudjátok az hal meg utoljára :wink:
Sztem mindenki valahol reménykedik még a leglehetetlenebb helyzetekben is!
Én is reménykedek minden hónapban! Csak hát sajnos eddig mindig csak a csalódás hol kicsit hol nagy!
De majd most!!!

Mennek a pozitív energiák!

Kép
pamilla
 
 


Bridget!

Hova mentek bulizni?
Izgulsz a hsg miatt?

Én is azt hittem hogy nem leszek rá képes mer t1. nem bírom a tűt pláne ha engem szúrnak 2. a vért sem bírom!

De eltökéltem magam, és sikerült. Nem mondom hogy nme izgultam és hogy az elsőnél nem voltam kicsit ügyetlen de sikerült!
A kényszer meg persze nagy úr!
Ha egyszer muszáj magamnak beadni mert nincs aki beadja akkor meg fogod csinálni!

Sőt ha abból indulok ki hogy a nővér tök durván elintézett (hajszálér) mert neki csak 1 voltam a sok közül és kész! ezt nem lehet felróni neki, de ha magadnak csinálod akkor azért körültekintőbb, finomabb vagy!

szóval most magamnak csinálom!

De tudod mi a vicc???
Hogy amit reggel kell adni azt még mindig a párom adja be és nem is tudok odanézni!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
pamilla
 
 


Ditus!

Nekem eddig 90 eft-ban van de csak azért mert kaptam kedvezményt tudod a mit írtam. Amúgy 160eft lett volna!

De most lehet hogy jön még hozzá mert az a gyógyszer amit eddig kaptam nem tart ki a kezelés végéig és sztem kell még 1 doboz!
Természetesen az a legdrágább az összes közül.
Szóval csak remélni merem hogy van kissebb kiszerelés is és ha nincs akkor hogy mér tart az akció!
Mert valahogy nincs "kedvem" kiadni megint min 30 eft-ot (persze ha nincs az akció akkor 90 eft csak ez az 1).

szóval még egyenlőre itt tartunk!

Kép
pamilla
 
 


Jaj és nagyon szépen köszönöm az elismeréseket!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
pamilla
 
 


(a szurik miatt)

Kép
pamilla
 
 


KISBUTA
A te dokkeredről beszéltem! :wink: :lol:
Enyim apum sem szép, sőt! Amikor összejöttünk totál hülyének néztek, hogy hová tettem a szemem, de én imádom, és a szeretet megszépíti az embert, én szépnek látom őt! Persze vannak hülye dolgai, de néha hallok nagyon rossz házasságokról híreket, és akkor elgondolkozom, hogy azért mi azokhoz képest egy idilli házaspár vagyunk! Csak nagyon kevés idő van egymásra, ez a legnagyobb baj, na meg persze az állandó küzdelem a bébiért!
már csak egy alvás van hátra! Szupi!

NIKI
A mi cicánk külső körletes mióta házban lakunk! :wink: :lol:
Puszilgatni sem szoktam, csak megdögönyözni néha, meg hagyom hogy befeküdjön mellém az ágyba, viszont amikor születnek kiscicák, hát azokat egyfolytában abajgatom! Annyira édik!

Épp most néztem meg a Sejtjeink 5. részét, és én a végén már nem láttam a könnyeimtől. A mi kórházunkban készült a felvétel 6 éve! Amikor a velem egyidős lány 5. lombik eredményére vártak szabály szerűen úgy éreztem magam mint ha velem történne, és az sem sikerült, elszállt minden, nagyon-nagyon sírt szegény, ők nem tehették meg hogy tovább menjenek, nem sokmindenkinek van másfélmilla a zsebében. Koncz tanárúr nagyon bíztatta őket, hogy nem szabad feladni, volt már olyan páciense akinek 10. lombik sikerült. Együtt éreztem a lánnyal, és vele együtt potyogtak a könnyeim. Végül mutatták a többi házaspár megszületett babáit, sajnos az egyik ikerterhesség rosszul végződött. A kisfiú a szülés alatt keresztbefordult és nem tudták megmenteni, de a másik baba csudaszép volt, édesen szuszogott az apuka vállán, mint egy kis csomag! Volt még egy ikres család, ott mindkét baba megszületett, nagyon szép kislányok voltak.
A végén megköszönték a házaspárok közreműködését, és kiirták az alábbi két mondatot. A dokumentum film forgatásának befejezte után fél évvel váratlan fordulat következett be. Györgyi természetes úton lett várandós. utána mutattak egy ultrahangos képet, és két nagy pocakos képet róla, hát ha addig csak sírtam azután már bömböltem, és háromszor is megnéztem, annyira a hatása alá kerültem, és akkora erőt adott nekem! Még most is majd kiugrik a szívem a helyéről! A biológus hölgy is nagyon kedves volt, felhozott egy csomó bíztató történetet, bár tudom, hogy ilyenkor az embernek semmi sem számít csak a saját nyomora van, a többi meg csak bagatel. Most már mindenképpen szeretném az előző részeket is látni!

dita75
 
 


Dita :shock: az enyémről? Hát... most hogy mondod, tényleg nem rossz pasi, de nekem eddig ez fel sem tűnt... :oops: :lol:

Kép
kisbuta
 
 


[quote="kisbuta"]D írta:kisbutaita :shock: az enyémről? Hát... most hogy mondod, tényleg nem rossz pasi, de nekem eddig ez fel sem tűnt... :oops: :lol:


:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Csajok
En jottem tegnap reggel de lattam meg en vgyok az uccso hozzaszolo az azelotti naprol delutan 4korul szal nem irtam reggel :roll: Aztan meg mentem suliba suli utan meg a sulistarsammal jotttunk hozzank atoltoztem mentunk vacsizni aztan meg a kozpontba iszogatni 8) :lol: Ugyanis parom fius napot tartott azaz a fiuk vacsi es utana kicsit meg 1-2italt megisznak...hat nekem sikerult tobbet meginnom :lol: :oops: :lol: ugyhogy apa mar itthon volt 2korul de en 3utan ertem haza :shock: :oops: :lol: Ugy becsiccsantottam :oops: :oops: :lol: Ejfelkor feltettem a lanyzot a uccso metrora :arrow: de en meg visszamentem mert parom se volt otthon meg taliztam egy ngyon kedves ismimmel es ahh mondom meg 1italra visszamegyek na jah volt meg vgy 3 arra a x italra amit mar megittam :oops: :oops: Aztan meg mentunk onnan tovabb shisha barba ahol lehet shishat szivni :lol: na nem drog ez vgy cigi hanem valami aromas nyavaja :lol: hangom nem sok van mara :roll: :oops: Es a fejem is uuugy faj :x Szedulok is :roll: Nagggyon becsiccsantottam :lol: :lol: :oops: Ugyhogy epp azon filozok ma hogy megyek suliba mert ugye teszt van :roll: :oops: :? :oops: Kép piri is :twisted: Ugyhogy fog fajni a hasam is ma :twisted: :twisted:

Pami Draga
En gyava vgyok mondom :oops: en szerintem majd eljarok vgy majd apa szur mert o ugyi es nem fel semmitol :lol:

Kisbuta
Indul a banzaiiiiiiiiii 8) Na vegre :wink:

Dita
Hat ez a tortenet nem volt semmi es is bekonnyeztem itt az irasod :oops: :oops: Nincs fent veletlen youtube-on vgy valahol a neten ahol metom nezni? :shock:

Csajok
Mindenki eredmenye szupi lesz :wink: Mindenkinek mindenhez megadrukk :!: :!: Most nem tok sokat irni mert meg nem vgyok tul jol :roll: :oops: :lol: :oops: de ezt kuldom mindenkinek: Kép Jah es enyem apa szerintem ngyon jokepu :lol: :oops: 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridg, te kis züllött, kialudtad magad???? :lol: A teszt hogy ment???

én ma voltam vérvételen és ciklusindításon, azt minden hormoneredményem tökéletes. És voltam belgyógyászati vizsgálaton is, az altatás miatt. Kiderült - na jó, eddig is tudtam, csak nem volt hivatalos - hogy Gilbert-szindrómám van, ami "a normális életvitelt nem befolyásolja, de javasolt a stresszhelyzetek kerülése, az alkoholfogyasztás mellőzése, a naponta többszöri étkezés és a rendszeres, nem megterhelő sportolás.", továbbá a tüneteket súlyosíthatják az átvirrasztott éjszakák. :shock:
Szerintetek már most inényeljem a következő életem??? :D Az aláhúzottakkal ugyanis több-kevesebb baj lesz...
DE meddőséget nem okoz!!!

szerintem enyém-apa is jóképű. Mások szerint nem az :lol:

Kép
kisbuta
 
 


[quote="kisbuta"]B írta:kisbutaridg, te kis züllött, kialudtad magad???? :lol: A teszt hogy ment???

én ma voltam vérvételen és ciklusindításon, azt minden hormoneredményem tökéletes. És voltam belgyógyászati vizsgálaton is, az altatás miatt. Kiderült - na jó, eddig is tudtam, csak nem volt hivatalos - hogy Gilbert-szindrómám van, ami "a normális életvitelt nem befolyásolja, de javasolt a stresszhelyzetek kerülése, az alkoholfogyasztás mellőzése, a naponta többszöri étkezés és a rendszeres, nem megterhelő sportolás.", továbbá a tüneteket súlyosíthatják az átvirrasztott éjszakák. :shock:
Szerintetek már most inényeljem a következő életem??? :D Az aláhúzottakkal ugyanis több-kevesebb baj lesz...
DE meddőséget nem okoz!!!

szerintem enyém-apa is jóképű. Mások szerint nem az :lol:


Ez eleg brutalul hangzik :shock: :shock: Meg nem is hallottam ilyenrol :shock: :o De a lenyeg,hogy a leleteid jok :!: eeees indul a mandula :lol: :lol: :lol: De jo neked 8) Remelem hamarosan lesznek itt sok babasok :roll:

Nem mentem suliba mert marha szarul voltam :oops: :x :oops: En nem szoktam mostansag inni es valahogy nem birom a piat na :oops: lehet,hogy oregszem :shock: a lenyeg szedultem fajt a fejem nem mentem :roll: egesz nap agyat nyomtam :oops: De a teszt ngyon az alapokbol volt szal jolesz majd remelem hetfon ujrairhatom :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridg,
akkor jobbulást, tudod, kutyaharapást szőrivel... :wink: Apa mit szólt?

a Gilbert egyébként nem gáz
http://en.wikipedia.org/wiki/Gilbert_syndrome

Én karácsonyra ultrahangképet kértem.

Dita, Pami, mi van veletek? Hogy haladtok?

Kép
kisbuta
 
 


Jaj ne is mond tegnap megint elmentunk inni de egyutt 8) Hat ma azert jobban vgyok :roll: Apa mit szolt?Hat nem orult neki :oops: Szerintem bar latta nem vgyok jol na meg en nem maradok csak ugy itthon a tesztrol ha nyomos ok nincs :roll:

Karira en is szeretnek uhu kepet bar nekem eleg ha tudat megvan,hogy nem jott meg es ott a baba :lol: Szal es menzis szunetet kerek 9honapig legalabb karira :lol: :lol:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Halihóóó!

Bridget!

Szóval akkor eseménydús :wink: volt a hétvége!
Hát én már az idejét sem tudom mikor voltam el utoljára alkoholizálni!
Talán valamikor nyáron! A csajokkal szülinapi bulit tartottunk! Hát ez van!
Már mindenki szinte a barinőim közül babás ezért ritkultak a helyzetek!De nem is ez a fontos csak elgondolkodtam! :D

Kisbuta!

Hallod ez már tényleg hihetetlen!
Most én kérdezem mi jöhet még???
Annyi mindenen átmentél és most még ez is. Jó tudom ez nem olyan tragikus de hát akkor is!
Tényleg drukk hogy minél hamarabb jöjjön már a babóca nektek (is)!
Ja és nagy gratula a jó eredményekhez!

Képzeld nekem még nem is volt belgyógyászati vizsgálatom pedig gondolom én nemsoká nekem is meglesz a leszívás (persze ha minden jól megy)!
De hát gondolom ami késik nem múlik!

Kép
pamilla
 
 


Egyébként azt szokták mondni hogy az ember sosem olyan férjet, feleséget választ magának ami az ideálja!
ez rám is igaz!

A férjem olyan kölök képű hogy bár 5 évvel idősebb sztem még fiatalabbnak is nézik nálam és nincs kockás hasa (pedig fiatal fejjel ez alapkövetelmény volt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ).

Ebből is látszik hogy benőtt a fejem lágya... 1 kicsit

Ja és az én eredeti nőgyogyim nagyon jóképű bár ezt lehet hogy írtam már! Élmény hozzá járni :wink: :lol:

Kép
pamilla
 
 


Pénteken voltam dokinál!

azt mondta hogy nagyon jól elindultak a tüszőcskék. ezért elküldött vv-re de gondolom ott nem voltak olyan jók az eredmények mert tovább kellett szúrni magam és hétfőn visszamenni!

Szóval most várom a hétfőt hogy választ kapjak és talán közelebb kerüljek a célhoz!!!!

De képzeljétek most már annyira fájdogál a hasim, úgy feszül mint állat!
Bizti a sok tüsző miatt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja és pénteken már kellett feltenni vmi gombaölő krémet! :shock: HÁt mit mondjak nagyon érdekes volt!
Remélem ér is vmit!

Kép
pamilla
 
 


Remélem mindenkinek jól telt a hétvége és tudtatok pihenni!

Elteszem magam holnapra!

Jó éjszakát!
Szép álmokat!

Kép
pamilla
 
 


Na itt lennek 8) Hat ez a reggeli minta vetel nem volt egyszeru :oops: :roll: Nem vgyok en nagy kezmuves :lol: :oops: :roll: A lenyeg apa besegitett en meg ott vonaglottam az agyon apanak :oops: Aztan az naon tetszett neki es meglett az eredmenye :wink: 8) 9:10kor kesz voltunk 9:40re meg mar ott is voltam pedig tusoltam oltoztem is :wink: Szal leadta es ondtak majd mennyek vissza az eredmenyert 2ora mulva :roll:

Megvannak az eredmenyek 8) Hat a doki azt mondta jok...mondom neki jok vgy ngyon jol vgy csak jok?Azt ondja jok :roll: 60%os mozgo sperma aminek 80%uszik :!: es az ossz szam 142millio :roll: En nem tom ezek igy milyen eredmenyek :roll:

Az en 21.napi vervetelem:
E2: 263
P: 15

Szal a doki asoznta ngyon ugy nez ki lehet normalis uton is baba :roll: Mondom neki ez azert nem teljesen igy van mert 11eve nem esem teherbe :roll: Az exemmel tobb,mint 3evig probalkoztunk (neki mar volt babaja) emberrel meg 1eve es mindig idoben es ketnaponta es ugy ahogy a nagykonyvben megvan irni megsincs semmi :roll: Es,hogy engem nem boldogitanak a jo eredmenyek :? Mert a latszata megsincs meg azaz nincs baba de meg terhesseg se!!!!Ugyhogy mondta barmikor szivesen segit(lombik inszem)dehat ezt nekunk kell eldonteni :roll: es meg 1 dolgot felhozott.Hogy lehet a mehem allapota nem olyan jo es,hogy meg azt is megnezhetjuk majd mert ha azzal van gond arra is van gyogyszer :roll: Hat nem tudom megeri-e a sok vizsgalat ha a vegen ugyis csak a lombik segit vgy csak egyszeruen hagyjam beken vegre az orvosodat es legyen aminek lennie kell :roll: Azt is mondta hogy miota hozzajuk mentem ugye az eredmenyeim jok....es lehet,hogy most jobb passzban vgyok,mint amikor ugye a masik korhazba jartam...de azt is mondta minnel elobb annal jobb....es,hogy minnel hamarabb kene baba mert ha igy nem jon ossze akkor azokkal az ertekekkel amiket en mondtam neki,hogy mik voltak azzal egnehezebb lesz :roll: Szal ez volt ma szal egyik szemem sir :cry: a masik meg nevet :D Apa eredmenye jo de ezek szerint valami gond csak van :roll: Na mind1 nem filozok mara kis lelkemnek azert nem esett jol,hogy akkor megis csak en vgyok a ludas :roll: :? :roll:

Remelem apa este megvigasztal :roll: Ugyis tartozom neki a reggeli alakitasa miatt :oops: :lol: :lol: :lol: O azt mondta nem is szamitott rossz eredmenyekre 8)

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Pami
Hat jah esemenydus volt az tuti :? :roll: De ezen is tulvgyunk :x Menzim is mulik el :roll: Ugyhogy ennel mar csak jobb lesz :wink:

Na nalatok mikor lesz a leszivas? :shock: Vgy egyenlore azt meg nem tudni :roll: Nagyon izgulok am ertetek es mennek a tuszonovelo energiek Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Csajok
Most talaltam egy oldalt ott megvannak a spermaeredmenyek adva 8) :

Normozospermia:

Térfogat: min. 2ml-----------------------apanak 5ml
Koncentráció: min. 20 millió/ml -----------apanak ez nem tom mennyi
Totál spermiumszám: min.40 millió---------apanak asszem 142millio
Motilitás: min. 50% ----------------------apanak 61%
Szerkezet: min. 30% normális --------apanak 42%

Es a vegen van egy osszegzes amiben 80%eredmenyt kapott Pedig ahogy elnezem a szamok nem a legjobbak :roll:

Valaki esetleg kitud segiteni az o parja reszletes eredmenyevel :idea: :!: :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Bridg,
szerintem a méhedet még nézesd meg, mert a lombiknál is számít, hogy milyen, szóval bármi lesz, jó tudni.
És egyél sok búzacsírát - ha lehet ott kapni, az nagyon jót tesz.

Pami,
csak kitartás, sajnos egész a leszívásig megy a szuri, ill. a tüszőrepesztő az utolsó. És normális, hogy érzed a petefészkeidet, hiszen most nem 1-2 tüszőcskét érlelsz.
És nagyon drukkolok!!!
Nem tudom, téged miért nem küldtek EKG-ra és belgyógyra, nálunk anélkül nem altatnak.

Én tegnap kevés vizet ittam, meg is lett az eredménye: reggel olyan hányingerem lett, hogy csak na. Rögtön lenyomtam egy fél liter tejet.

Kép
kisbuta
 
 


Szia Kisbuta 8)
Mar hogyne lenne itt buzacsira :lol: :lol: Ngyon sok kajahoz hasznalajak itt azsiaban :wink: en mar tok reg ota 7-8eve fogyasztoja vgyok :roll: Meg en is tok csinalni ha ngyon megeroltetem magam :wink:

En nekem is otthon altatast csak minden fele elozo vizsgalattal csinaltak :shock:

Csajok
Mindennemu ficanka eredmenyeket varok osszehasonlitas kepp :oops: 8) :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


PAMI
Kitartás! ++++++++++++++++++++++++++

BRIDGET
Este megkeresem a páromét.
De amúgy jók az adatok! No para! :wink: :lol:

KISBUTA
Ez a túlstimunak tudható be? Jobbulást és igyál, igyál, meg igyál! :wink:

dita75
 
 


Bridget
Ja ez kimaradt:
Jót röhögtem (bocsi) a story-n! Eszembe jutott a mi első mintavételünk! :lol: :lol: :lol:

dita75
 
 


Jaj Dita nem gond :oops: en is marha jot rohogtem :lol: meg jo,hogy apa nem ert magyarul :oops: :lol: Csorikamnak nem hiszem,hogy maga a dolog annyira tetszett :? de ezert este karpotolom 8) Mar megigertem, neki :lol:

Es koszi,hogy megnezed a leleteid :wink:

Kisbuta meg annyi,hogy majd megnezetem a mehem persze :wink: Mindent amit csak lehet en megteszek csak mar kicsit elegem van :roll: De ez a honap az enyem lesz vgyis a mienk mert ahogy elnezem itt mindenki babasodik 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Dita,
igen, ilyenkor már nagyon kell figyelni, én amúgy is hajlamos vagyok, de sok fehérjével és napi 3 liter vízzel rendben lehet tartani.

Bridg,
hát enyém apa ennél szégyenlősebb volt. Mikor itthon kellett mintát venni, reggel, mikor én még aludtam, nagy titokban kiosont a fürdőbe, és elintézte a dolgot, majd diszkréten becsúsztatta a tégelyt a kabátja zsebébe, és kávéval ébresztett engem. (pedig 9 előtt nem is hajlandó kibújni az ágyból máskor). És persze röhögött rajtam, mikor szóltam neki, hogy ne felejtse el. - Arra is marha kíváncsi lennék, hogy mikor intézetben vettek tőle anyagot, akkor mi történik abban a titokzatos szobában, egyáltalán hogy néz ki az egész, de erről is hallgat mélyen.

apa eredményei:
térfogat: 5 ml
spermiumszám: 185,2 M/ml
motilitás 65%
normál morfológiájú: 58%
- nálunk ezeket nézték, más adatot nem tudok.

Kép
kisbuta
 
 


BRIDGET
Mi még februárban voltunk és nem általlottam megkeresni az akkori hozzászólásomat, hogy velünk mi volt anno, amúgy azóta már lefolyt némi víz a Dunán, úgyhogy mostanra már tökélyre fejlesztettük a dolgot ha lehet ilyet mondani! :wink: :lol:

Bemásolom a hsz-t:

"Szabin azért voltunk apuval mert "matyizni" mentünk a kórházba. Hát elég érdekes volt. Én nem, de a párom egy kicsit éghetett. Főleg a here és prosztata vizsgálat alatt.
A matyizásnál először csak néztünk mi is egy percig, hogy miként is legyen, mivel se egy ágy, vagy valami normális szék, a poharat is túl kicsinek találtam, pedig nincsenek extra méretei a férjemnek....de aztán arra gondoltam, hogy az előző páros milyen hamar kijött, nehogy már szégyenben maradjuk, úgyhogy gyorsan "kezembe vettem az irányítást" :)
végül minden okés volt, a pohár sem bizonyult kicsinek, még csodálkoztam is, hogy ilyen kevés az anyag, mert élesben többnek szoktam érezni. De végülis a számok jók lettek, mert több lett mint fél millió. A herék közül az egyik vizes kicsit a másik meg értágulatos, ha erőlteti, de azt mondta a doki, hogy ez nem befolyásolhatja a babásodást. Megnézte az én papírjaimat is, hőgörbe, illetve a friss hormonleletemet. Azt mondta, hogy összevetve mindent: esélyesek vagyunk, és teszteljek a héten, mert elképzelhető, hogy csak rá kellett ilyeszteni a babókára."


na és az eredmények:

spermagyűjtés 4 ml
külső megjelenés normál
cseppfolyósodás normál
viszkozitás normál
sperma ph 8,4
sperma mikroszkópos: kb. 50 % mozdulatlan, a mozgók csaknem kivétel nélkül prog. előre haladnak
sok fvs, kb. 20/lt.
össz spermium koncentrátum 81M/ml
normálisan mozgó 53%
norm. morfológiájú sperma 36%
fertilis spermium konc. 26M/ml
mozgó spermium konc. 43M/ml
mozgó 2 h múlva 42,4
ezek amik hasonlóak a tiédhez, apánál még találtak két bacit és azt fejtegetik egy teljes oldalon keresztül. Szerencsére sikerült kiűzni őket, remélem nem is jöttek vissza azóta, mert a lombiknál még komolyabban kell venni ezt az egészet, bacisan NO LOMBIK!

Amúgy nekem is a katonavizsgálat idején jött el az a gondolat, hogy kész elegem van, pedig még csak az volt a kezdet, hogy úgy mondjam. Ez már lassan 1 éve volt, és még mindig sehol a baba, pedig megtettük amit kellett.

dita75
 
 


Szijasztok!

Na megérkeztem bár kicsit későn!

Bridget!

Sajna és nem rendelkezem ilyen részletes leletekkel! Igazából semmilyen lelettel mert le kellett adni amikor átmentünk a BMC-be!
Szóval én nem tudok segíteni ebben, de így elsőre nagyon jónak tűnik!
Hajrá apára és a vigasztalásra!

Napi hírek minden oké vannak sok tüszők és elég jó méretben!
A hormonszintem magas állítólag ezért azt mondták hogy holnap is kell menni még 1x vv-re és uh-ra.
Mert és itt jön a lényeg ha magas lesz az eredmény akkor csütörtökön lesz a leszívás ha nem emelkedett akkor pénteken!!!
ÉS ha minden igaz kb hétfőn vissza is kapom őket!!!!

Na mit szóltok!
El sem hiszem!
De azért izgulok is mint állat hogy minden okés legyen és sikerüljön!!!!

Kép
pamilla
 
 


Kisbuta !

Nagyon remélem hogy minden okés lesz nálatok is és hamar odavarázsolják azokat a babákat a pocidba!

A rosszullét mitől lehet?
Mert nekem is volt ilyen amikor nem ittam eleget de még napközben is!


Mindenki babásodásra fel!!!
Juhééééé
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
pamilla
 
 


Dita!

Képzeld ma a Szűcs doki helyettesítette az én dokimat!
ÉSSSS nagyon kellemesen csalódtam benne!
Tök szimpi volt normálisan,kedvesen beszélt ha kérdeztem válaszolt és nem dobott ki mint már dokik!

JA és még mosolygott is amit eddig nem láttam!

JA és volt ott 1 lány aki nagyon dicsérte. Ő már volt a Zekénél a Koncznál és ők állítólag nagyon bunkók voltak!
Amikor kérdezte őket nem válaszoltak csak nagy nehezen!

Szóval ha hozzá mész az nem lesz rossz választás! sztem! :wink: :lol:

Kép
pamilla
 
 


Pami,
nagyon drukkolok, és hidd el, minden rendben lesz. A lényeg, hogy a beülti után meg se moccanj egy óráig, utána is csak nagyon óvattyával egy napig, aztán finoman lehet, de vigyázz magadra, tudod, babás leszel. ;)
Az émelygést nem tudom, mitől van pontosan, de fehérjétől és folyadéktól elmúlik.

Kép
kisbuta
 
 


Pami
Eloszor is hozzad szolok mert ngyon izgulok erted es latod latos amikor meg 1honapja vgy kicsit tobb azon szomorkodtal,hogy meg hany inszem lesz nem gondoltad volna,hogy most ez lesz :wink: Ezert nem szabad szomorkodni soha :!: :lol: Nagyon drukkolok neked es marha irigy vgyok,hogy te mar hetfon babas leszel :twisted: :lol: (csak egeszsegesen irigy :wink: )

Dita
Kocce az eredmenyeket :wink: Akkor ezek szerint en apammal nincsen baj :lol: 8) A sztory-t is koszi :lol: hat te szavtosabban leirtad :oops: :lol: :lol: Nalunk minden megvan vgyis a atjarhatosagival meglesz....ssegitenenek lehetne lombik csak kernunk kene de apa egyenlore normalis uton szeretne gyartani :roll: :? Nem tom mikor adja fel ezt a dolgot es megy bele :roll:

Kisbuta
Erdekes,hogy parod igy egymaga akarta bar megmondva az igazat en is igy tettem volna :wink: A parom pont az ellenkezoje :lol: meg hogy o magahoz nyuljon :lol: :lol: :lol: na azt mar nem :lol: ugyhogy varta a segitsegem 8) :lol: :lol: Figyelj am oda magadra lassan te is kismami leszel :wink: Te hol tartassz most? :roll:

Csajok
Na jol atalakitottuk a bromos topikot ficanka eredmeny topikka :lol: :lol: :lol: Koszonom a segiseget :!: :wink:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


sziasztok!

Először is nagyon szépen köszönöm a biztatást és a drukkokat!!!

Szóval ami ma volt!
Hát ma felkerült a pont az i-re.
Holnap be kell adni a tüszőrepit 1,5 ampullát!
Pénteken pedig bemegyek 7-7.30 között és már kezdik is a dolgokat mert én leszek az első! Jó mi!

De ma úgy felhóztam magam mint állat!
Ügye a melóhelyemen elmondtam és már jó ideje tudják hogy lesz!
Ma mondtam hogy pénteken leszívás erre fel jó de akkor mikor jössz be helyette mert ha nem cserélek vkivel akkor kevesen lesznek estére!
Az nem számít hogy a másik csaj akinek 2 hete derült ki a műtétje amivel csak 2 napot kell otthon lennie és péntek a 3.!!!!
Szóval az nem gond de nekem enm tudja megoldani csere nélkül :twisted:
Na mindegy mondtam hogy szombaton bizti nem jövök max vasárnap! És akkor is csak rövid napot!!!!
Szóval ezek után 1 dolgot biztos eldöntöttem: ha lesz baba én bizony már többet nem fogok visszamenni! akkor sem ha nem leszek veszélyeztetett!!!!
Lesza...om az egészet!!!!

Szóval ma ilyen napom volt volt benne jó és kicsit rossz is!!!!

De a lényeg a jó!!!!

Bocsi hogy rátok zúdítom a dolgaimat de úgy felhúzott a dolgo mint állat!

Kép
pamilla
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?