Új privát üzeneted érkezett!

[quote="magika"]P írta:magikaumpoka!

Pedig nem rad gondoltam!
En tokre nem rad gondoltam!

MAgi


Szia Magika!

Akkor kire, mert mostmár kezdek én is tökre összezavarodni ezektől a beírásoktól!
Amit írtál, az kb. akkor mindenkire igaz is lehetne, mert elég tágan fogalmaztál!
Katica és Zoli nagyon helyesen, főleg Katica azzal a mini copf-al!

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80
 
 


Pumpi
Örülök, h helyrejöttetek!!!
Lehet jót tett a fórumnak ez a balhé, mert régen nem írt emberek is előkerültek!!
És a hurkáitokból szívesen átvállalok, mert Maszat olyan kis nyegle.

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80
 
 


Nonoka!

Ezt nem lehet elmondani, sem megfejteni.

Egy teny: sok "no" nem fer egyutt es itt ez a gond.

Magi
Vendég
 

 
 

Virág,

azért én sem írom ám azt a naplót minden nap... inkább amikor összegyűlik egy-két fontos dolog, akkor mindenképp nekiállok, hogy nehogy elfelejtődjön. Meghát kézzel írva kicsit hosszadalmasabb is,de valahogy nálam csak ez jöhetett szóba, így éreztem. CSak úgy magunknak írom, meg hogy Istinek legyen valami, amiből majd elolvashatja, milyen élményeink voltak. Mert persze az ember mesél is, de sokminden elfelejtődik sajnos idővel. Nekem anyum is molndta, hogy jegyezzem fel a dolgokat, mert ő nagyon bánja, hogy már sokmindenre nem emlékszik pontosan velünk kapcsolatban, pedig milyen jó lenne most elolvasni, h. milyen voltam, mit csináltam ennyi idősen, mint a kisfiam most... :)

Kép

Kép
nóna
 
 


Kiscica!

A lenyeg, hogy az tudja, akirol, akikrol szo van. Ha nem az tenyleg nagy gaz. De nem szemelyeskedem, igy nem irom a nevet.

Tobbek kozott O vette el a kedvem ettol a topicbol is, azert sem irtam, ellenben minden nap elolvastam mit irtok.

Akinek van kedve nalam is lehet talizni van nagy nappali tele jatekokkal, nyaron meg kert medivel. :lol: :lol: :lol: :lol:
Nem felejtettem el nalatok, hogy igertem.

Magi
Vendég
 


Nona
Szerintem túl sokan voltunk itt, ez volt a gond. Sokszor átsiklottunk hozzászólásokon, pl. nekem is volt ilyen megjegyzésem, Bambinak is Maginak is!

Magi
Azért kicsit erősen fogalmazol, különbözőek vagyunk, és ezt kell tudni elfogadni!
A szint pedig azért csökkent le, mert kb. 4-5 ember írt már a végén és ettől elég egyhangú lett az egész.
De nem ismerjük a legtöbb mamit személyesen, mi is csak 1x taliztunk, nem lenne szabad egy beírásból/találkozásból bármit is levonni!

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80
 
 


Húúú, Magi, ha nem rólam van szó, aki elzargatott a topikból téged, kiváncsivá tettél, basszus...... ki más, ha nem én???
Tudom, hogy én nyilvánosan voltam utálva sok-sok ember által.... de meglep, hogy nem miattam távozott valaki... amennyi támadást kaptam én már.... furi.... :roll:
De örülök valahol, hogy most pont nem én voltam aki elüldözött embereket...
Vendég
 


Magi
Bizony, én is emlékszem ám rá! De ezt lehet áttesszük jövő nyárra, mert a medence azért rendesen hivogató volt a képeken!
Anyósék most adták el a házukat, amiben volt medence most. Most csak a telek van Kis Dunával, de abba be nem mennék!

NEkem is elvette pár ember a kedvem, de van még pár akik miatt néha jó jönni és írni!

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80
 
 


Magi,
tudod szerintem az a kérdés, hogy ki indítja a fórumot, mert ha olyan emberek, akikkel nem vagyok olyan szoros kapcsolatban, akkor tuti nem esik rosszul, ha nem hívnak meg.
Bár nekünk sokszor nem egyezett a véleményünk dolgokban, azért remélem, hogy nem én zavartalak el.
Ahogy cica is írta, különbözőek vagyunk és ez így van rendjén. Az lenne gáz, ha mindenről ugyanaz lenne a véleményünk. Ettől én még kedvellek téged is, és a gyerkőidet is és a blogodat is szívesen látogatom.

Kép
emi29
 
 


Jujjujjj, Cicc és nekem hány megjegyzésem volt???? :lol: :lol: :lol:
Bár bátran merem mondani, most sokan verhetik a klaviaturát otthon, hogy atttttyaég, ez meg minek jött vissza ideeeeeeee?????

Jesszus, férjem már fél órája tart épületes beszélgetést odakint a kertben a lányával.... hogy miről beszélnek, nemtom, de a fiúk sem hajlandóak fekszeni, amig ők odakint vannak.... :roll:
Lassan beterelem őket.... majd kapok.... :)

Magi, a talit eszembe tettem.... a medence vonz... okés, szenya voltam, nem csak a medi... :) a tali is, csak azértsem jelentkeztem sosem, hogy megyek, mert nem érztem, hogy engem bárki is kivánna a talira...

van önkritikám... :) bár aki ismer, tudja, én egész más vok élőben, mint itt.... Zsuzsó tudhatja....

tényleg... ZSUZSÓFI!!!! TESSÉK IRNI, ÉLETJELET LEGALÁBB!!!! Különben felhivlak és ezt veheted fenyegetésnek!!!!!
Vendég
 


Amikor kb. egy hónapja jöttem, akkor még jóval többen voltatok.

Bár szerintem az nem feltétlenül igaz, h. ha kevesen (4-5-en írnak), akkor ellaposodik, lemegy a színvonal. Néha a kevesebb több... Én olvastam már olyan topicot, ahol összesen ennyien írnak, és soha nem egyhangú.

Az viszont igaz lehet, h. ha nagyon sokan vannak valahol, akkor azt nehéz követni, könnyebb elsiklani kérdések, hozzászólások fölött, mert az ember próbál mindent rohamtempóban visszaolvasni, aztán reagálni, és közben a fele kimegy a fejéből. Bevallom, amikor én idejöttem és olvastam, mindig egy kis cetlire jegyzeteltem fel dolgokat, h. el ne felejtsek vmire reagálni, ami nekem szól, vagy kérdezni, amiket éppen akartam... :oops:

Kép

Kép
nóna
 
 


Bocsi lányok!

nem olvastam vissza a délután óta...
majd holnap...

Most csak csipegettem...

Nem akarok senkivel vitatkozni ezt most leszögezem.

DE ÉN KÉREK ELNÉZÉST....

a 4-5 EMBER AKI IROGATOTT.....AZOK KÖZÖTT ÉN IS OTT VOLTAM...ÉS HOGY UNALMASSÁ TETTEM A FÓRUMOT....HÁT BOCSÁNAK. JÖTTEK VOLNA OLYANOK, AKIK FELDOBTÁK VOLNA A HANGULATOT....

érdekes Magi is szerette az irásaimat. Köszi Magi!
És teljesen egyet értek az irásaiddal. Az oviba meg az iskolába vannak ilyenek.....
Amikor kis iskolás voltam volt egy legjobb barátnőm. Jött egy új lány az osztályba és elvesztettem a legjobb barátnőmet és aztán nem volt barátom...
azt mondták azért nem vesznek be a barátságukba, mert én már unalmas vagyok, kell nekik az új....
Azóta megkerestem ezt az elveszett barátomat. Azóta felnőtt nő és nincs harag, most már persze nem igy tenne, de gyerekek voltunk....

Ja most tettem fel holnapra a gulyás levest.

Magi!

Édesek a gyerekek!


Megyek vacsorázni, de azért még itt vagyok...

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Lehet erosen fogalmazok, ezert elnezest is kerek, de ez nagyon kikivankozik belolem.

Nem az a gond, hogy masik forumot csinal egy-ket ember, hanem ahogyan teszi.

Kulonbozoek vagyunk en ezt el is fogadtam, de volt egy ket ember, aki nem. Tobbek kozott volt aki beszolt, hogy nem akar szuperjo gyerekekrol olvasni, de volt aki az anyagi dolokkal nem tudott kibekulni. Szerintem azert erre jo paran emlekeznek.

Ezek utan kezdett szethullani a topic es ezek utan lett pumi is kiutalva. Igaz, hogy pumi nem egy egyszeru eset, de fogadjuk el, mert hat itt az elfogadasrol van szo.
Vannak vitak is, azzal sincs gond, mert hat nem ertunk egyett mindenben.
De az, hogy megszoljunk mast, mert jobban alszik a gyereke, vagy mert kicsit dragabb ruhat vesz ez szerntem nem elfogadas.

Engem nem zavar a masik topic. Nem kotelezo ide irni, de ezt lehetett volna maskepp is csinalni. Mondjuk kicsit diszkretebben, kulturaltabban. Masokat nem megbantani vele.

Magi
Vendég
 


Sziasztok!
Nem tudtam mindent végigolvasni, de a lényeg, hogy én továbbra is itt vagyok, leszek. Nem tartozom a "kiválasztottak" közé :wink:
Férjem már mérgelődik, kell neki a net, nem érti (én sem...), miért ülök még mindig a Babanet előtt. Valamikor feltétlenül visszaolvasok mindent.

Sotske: Boldog félszülinapot a lányoknak!!!

Bolyó Bogiját is Isten éltesse sokáig!

KépKép
KépKép
atizka
 
 


Ollem,

én olvastalak Titeket, akkor is, amikor nem szóltam hozzá, és biztosra veheted, hogy nem voltál egyáltalán unalmas! :)

Amúgy írtam is pár hozzászólással ezelőtt, hogy a színvonal az nem a fórumozók számától függ szerintem... Én pl. nagyra becsülöm, h. mindig hűségesen jöttél, hozzászóltál, meséltél, válaszoltál... ez tök jó! :)

Kép

Kép
nóna
 
 


Pumpóka és mindenkinek,

köszi a mérges Alma dicséreteket, tényleg ritkán jól elkapott kép, apa csinálta! :lol:

Kiscica:

Eddig nem jöttem sűrűn, mert a fórum már nem volt olyan, mint régen. Szinte az egész 4-5 emberről szólt, ami többek között nekem is köszönhető, mert én sem írtam.

Erre szeretnék reagálni: az, hogy 4-5 emberről szólt a topic, (amiben én is benne vagyok) az csak azért van, mert MÁS NEM ÍRT...szóval nem kell ezzel mosakodni...
Az hogy esetleg unalmasak is voltunk, mert csak egymás gyerekeiről volt szó, hát ahogy Ollem írta bocsi, de nem tudunk olyanokról beszélni, akik nincsenek itt....szóval ez csak ezért volt, de ezt Te is tudod...

Emi,

igen van olyan, hogy nem reagál senki arra amit ír, kérdez az ember a másiktól. volt velem is ilyen, de akor feltettem annyiszor, hogy valaki válaszolt is, engem nem könnyű lerázni :lol:
Viccet félretéve, nem ez az oka annak, hogy valaki nem ír és nem ez az oka hogy páran úgy döntöttek, hogy külön zárt topicot hoznak létre...
De Azt hiszem pont Te nem mondhatod most, hogy nem figyelt rád senki: felvetetted a fotó ötletet (újszülött, 3 és 6 hós kép) és RAJTAD kívül azthiszem az az "unalmas 4-5 ember" meg is csinálta. Az, hogy nem izgulunk minden nap mindenkiért, úgy mint amikor pocisak voltunk annak elég prózai az oka: a pocilakók már itt vannak és gondoskodnak programról bőven!!!! Szóval emiatt, de mindenkinek van aki szimpatikusabb mint más..de ezzel nincs is gond, szerintem.

Aki nem érti a konfliktust:
Kaptunk páran egy pü-t, hogy alakítottak a régiek közül páran egy új ZÁRT topicot, ahova eldöntik, hogy kit hívnak meg, ki üti a mércét. Na most ezen felháborodtunk, volt akinek ez annyira rosszul esett, hogy úgy döntött nem is ír többet, mert akkorát csalódott, sőt azt gondolja, hogy a hátunk mögött (akiket nem hívtak meg) rosszakat mondak ...nem tudom, hogy ez így van-e.
Az új topic 1 napja létezik, és máris 2 részre szakította a régi csapatot. A lényeg az, hogy páran elmentek és kész.....már előtte sem írtak közülük a legtöbben ide, mert unalmasak voltunk négyen öten, de én erre csak azt tudom mondani, hogy akkor miért nem írtak új témákat, azért előtte csak nem voltunk mindig 1 éven át unalmasak vagy igen?! :shock:

KépKép
kisfruzsi
 
 


Magika,

jó hogy jöttél!!! Megmondom őszintén, hogy én nem emlékszem (lehet hogy akkor nem jöttem rendesen) arra, amit írsz, hogy anyagiak vagy a jó gyerekeid miatt bántottak. Abban amit írtál van igazság, szerintem is.

Pumpóka,

tudod, hogy én voltam az, aki kerek perec bemondta az unalmast Veled szemben annak idején, de akkoriban tényleg néha nagyon fusztrált voltál (így kell írni?). :oops: De most tényleg nagyon pozitív vagy! Zsófibab pedig édes, mint mindig...a felesleges nyálat töröld le a képernyőről! :lol:

KépKép
kisfruzsi
 
 


Fruzsi, bár nem nekem címezted tudom, de ha nem baj reagálnék én is!

Ismét leírom, SENKI nem lett kibeszélve, ez nem erről szól, fogjátok már fel pls! Miért kell mindenkiben a rosszat látni? Én pl személy szerint adtam Neked rá okot, hogy ilyet feltételezz rólam akár?! Ha igen, az aszomorú, mert én nem érzem, hogy adtam volna...

Nem azért alakult, mert itt bárki unalmas... sem Emi, sem Cica nem ezt írta!
Az okokat leírtam, nem teszem újra, mert tényleg már takarózásnak tűnik, noha nem az!

"nem üti meg a mércét"... ez is kicsit erős... szó sincs ilyenről! Nem erről szól! Nem kell megütni semmilyen mércét, egyszerűen a közelebbiek vannak MOST ott, merthogy még sokakat szerettünk volna ott IS tudni! (igen Téged is, a Te neved is több embertől felkerült!)

Én nem érzem, hogy innen elkellett volna köszönnöm, vagy hasonlók, mert nem akartam én elmenni... csupán máshova is szeretnék tartozni, mert általam szeretett emberek vannak ott is, de NEM CSAK innen valók!!! (igaz én is ritkábban jövök, ez is több okból adódik, időhiány, épp nem tudok mit hozzászólni, netundor, mennyiség, és ilyenek...)

Pumpóka, nem azért kérdeztem, mert sok lenne, csak kivi voltam, de szerintem ari kis hurkababa Zsófi :)

Bolygó, Eszter, boldog féléves szülinapot a lányzóknak!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nici 2008.11.14 23:33-kor.

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Megyek megfürdök.
Lemosom magamról az unalmat....akarom mondani a koszt... :lol:

Nóna!

köszi , hát igyekszem nem unalmas lenni....

Atizka!

De jó, hogy Te is itt vagy!

Pumpóka!

Édes a kis husi babád! Bogi kezd nyúlni, már nem olyan hurkás...

Marcianya!

Szerintem gyere te is, folytassuk a topicot!

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


[quote="ollem"]M írta:ollemegyek megfürdök.
Lemosom magamról az unalmat....akarom mondani a koszt... :lol:


De pl ezt nem értem mire jó?! Valljuk be, ez is picit gyerekes... és ezzel tüzet is szít az ember, mert sokan felkapják rajta a vizet!

Kérlek hagyjuk ezt Mary, felesleges dolog :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Nici!

Kicsit had viccelődjek már??? Aki nem érti a viccet....

Aki nem inge....

Na tényleg itt se vagyok!



Guten Nacht! Und wir treffen uns morgen.


Liebe Grüsse

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Nici,

ok részemről elhiszem, nem is engem bántott meg annyira ez a dolog, hogy eltűnjek innen. Nononak ettől függetlenül ez tuti, hogy nem magyarázza meg senki, hogy nem volt képmutatás amikor azt mondták neki, hogy veled vagyunk...vagy hogy Marcianya és Ollem nagyon összerázódott..na mindegy. Ha rólam bármit is írtak volna, ami biztos nem így van, az sem érdekelne, és nem tántorítana el attól, hogy az önkifejezés eme emelkedett formáját válasszam :lol: :lol: :lol:
Az, hogy felmerült a nevem, oh köszönöm lányok (most minden cinizmus nélkül), akik átmentek vagy itt és ott is vannak azok közül igen vannak olyanok akiket kedvelek és nem változott a véleményem róluk, legfeljebb csak csodálkozom és nemértem, hogy miért kell egy másk elől elzárt topicba írni...de ez nem is lényeges. Azthiszem részemről tényleg lezárom a témát és elmegyek aludni :lol:

Aki szeretne írni de most nagyon összeszégyelte magát mert bevették a csapatba az jelentkezzen ám nem esszük meg! (remélem értitek a viccet és nem rágtok be a stílusomon) De ezt láthatátok, vannak akik ide és oda is írnak és ez teljesen ok!

KépKép
kisfruzsi
 
 


Nagyjából már mindenki írt Fruzsi, aki ott is van... kevés kivétellel :wink:

Mary, értem én a viccet, csak a témával kapcsolatban a sokadik ma... és tudom, ezen is kapták már fel a vizet! Csak azért kértem, hogy ne, de persze jogod van nem így tenni :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Nononak én őszintén írtam, amit írtam, hogy elhiszi vagy sem Ő dolga... bár nem tudom hogy lehet azt nem őszintén csinálni, hogy mindig elsőként gondoltam a hófordulókra... jójó, könnyű nekem, mert egy napon, de ettől még nem lett volna kötelező, hisz vica versa nem kaptam meg, ami persze abból adódott, hogy nem volt képben, nem volt ideje, amit én el is fogadok, és megértek! De szerintem ebből is látszik, hogy nem képmutatás volt... de ez csak az én véleményem, én így látom :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Most őszintén....

aztán tényleg nem vagyok itt....

Miért baj, hogy Marcianyával sokat beszélgettünk???

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


NAGYON BOLDOG FÉLSZÜLINAPOT
BOLYGÓ, BOGINAK Kép
ESZTI, SZÁVÁNAK ÉS NOÁNAK!
Kép Kép

Én mikor pár napig nem tudok jönni, mindig történik valami...
Tegnap elkezdtem a hsz-omat word-ban írogatni, néha eltart pár napig, amíg mindenre reagálok és olyankor velem van tele az oldal :oops: :lol: , még mindíg le vagyok maradva. Lehet, hogy az elkezdett hszom már el sem küldöm, olyan, mintha több hónapja felvetett témákra válaszolnék... :?
Annyit azért engedjetek meg, hogy így ömlesztve: NAGYON SZÉP BABAFOTÓKAT, CSALÁDI KÉPEKET LÁTTAM!:D

A többit majd holnap, Nimród nem tud aludni, ha nem vagyok mellette. :D Ki sem nyitja a szemét, megérzi, hogy nem vagyok ott és sír...

Jó éjszakát mindenkinek!

Ildikó és
Kép
gumimaci_1
 
 


Sziasztok, sokszor gondolkodtam már, hogyan is illene /kellene elköszönnöm, hiszen sok segítséget kaptam tőletek, mégsem tűnhetek csak úgy el. Mostanában csak olvastalak titeket, illetve csak próbáltam, mert sajnos nem sokmindent tudtam meg itt emberekről, mert hogyan is fogalmazzak...túl részletes letta fórum. Az a pár ember életének minden percét leírta ide. Nincs ezzel semmi gond, beszélgessetek nyugodtan, csak számomra ez követhetetlen.

Nem kaptam pü-t (na ezt a részét a történetnek nem is nagyon értem), nem beszélgetek zártan.de nem értem miért baj az, ha mások fórumon kívül beszélgetnek. ezt nehogy már bárki is sérelmezze. Sztem senkinek semmi köze hozzá ki kivel tart kapcsolatot, kivel beszélget és hol.

Ez a vita most akkor okot adott arra, hogy elbúcsúzzak...
mindenkinek minden jót. Akik kiváncsiak rám megtalálnak és én is azokat, akikre én az vagyok.

lolka_zs
 
 


Mary... megmondjam???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Akaroooooood????? 8) Tudnám! De visszafogom magam! Nagyon erősen, elhiheted!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pofa alapállás Ágnes, jó éjszakát!!!

Szerintem ki kellene pihizni a mai kavalkádot mindenkinek! :wink:

Én várom a párom, aki sörért képes volt lemenni most az éjjel-nappaliba, mert megkivánta/csaktán nem jön a kistesó???/, rosszabb, mint én a terhesség alatt! De megbocsájtható, mert éppen előtte pár perccel kaptam egy szerelmi vallomást, hogy majd nem bőgtem... no evvagyok én... szal igy megbocsátható a sörkivánás, főképp, ha nem nekem kell hoznom.... :lol:
Na jár a pofám, de csak azt akartam mondani, hogy megvárom a párom, oszt menek, aluszikanauszika drága szerelmemen (imádom, amikor rajta alszok el)!!!! Fúj, micsoda csöpire sikeredett.... :lol: :lol:

Pusz, jó éjt!!!!!
Vendég
 


Én itt voltam a "különcök" közül, a világon SENKI nem reagált a soraimra... Most erre mit mondjak??? Baromi jól esik... :cry: És akkor jöjjek máskor is? mert? mért is?

ercsi_3
 
 


Ercsi!

Nem hiszem el, hogy SENKI nem reagált SOHA a soraidra!
Pl. én példát is tudnék hozni.
Feltetted Lillust ahogy mászik. Nagyon édes! és én irtam is!
Többször megnéztem a videót!

Pumpóka!

Áruld el....
légyszi! légyszi! légyszi!

Egyébként nálunk lehet, hogy jön a kistesó....

Azt hiszem kéne menni aludni....

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Mary!
Ma már nem árulom el.... :lol:

Fekszem és emésztek, most meg szerenádot akart adni, mondtam neki, hogy majd ha fehér lovon a szájában egy szál vörös rózsával.... :lol: ha besörözök, énis tudok ám énekelni.... :lol:

Gyors bújok ágyba, hátha befekszik mellém... :lol: éneklés helyett... jó lenne, mert mind a 4 gyereket felkelti, ha nekiáll énekelni... :lol:

Lövöm a pizsit... :)

Jah, miért nem tesztelsz már egyet??? Abból vmi csak kiderülne... :roll:
Vendég
 


Pumpóka!

Csak holnap árulod el??? Hű mint a sorozatokban.
A reklám után folytatjuk....vagy a következő rész tartalmából.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Teszt!

Férjem szerint ráérek egy hónap múlva...
Hét végén gondoltam a tesztet....de lehet, hogy jövő hét lesz belőle...b
:roll:

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Akkor holnap!
Azaz ma.
na jó éjt!

Ha Bogi úgy ébred mint tegnap, akkor fél óra múlva...


JÓ ÉJT!

És a mai hófordulósoknak és fél éves babáknak gratulálok!

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Lánykám mikor ébredjen a szokásosnál másfél órával előbb, mint szombaton! De legalább visszaolvastam, és le tudom írni a véleményemet.

- Akik zárt fórumot csináltak maguknak, azoknak szíve joga hozzá, hogy külön barátkoznak. Engem spec. nem érintett annyira rosszul, mert személyesen csak Nicit és Maryt ismerem, na meg Sotsét is, ha akkoriban nem is voltam képben, de elhiszem és teljesen megértem azoknek az elkeseredését, akik azért jobban benne voltak a vérkeringében, gondolok itt a személyes beszélgetésekre, pü-kre.

- Ami viszont genya dolog volt, bárki is írta, az a pü volt, amit megkaptak páran. (Én kimaradtam belőle) Most őszintén, mi volt ennek az értelme? Szítani a feszültséget egymás között???
Gyerekes és gerinctelen dolognak tartom, hogy valaki név nélkül kiszivárogtatta vagy éppen nyíltan megírta a zárt fórum megalakulását, megbántva ezzel többeket.

- Megmondom őszintén egy zárt fórum gondolata nekem is eszembe jutott, éppen a nagy nyilvánosság miatt. Rengetegen olvassák ezt a topikot olyanok is, akik még soha életükben nem írtak ide, és nincs is szándékukban, csak egyszerűen kíváncsiak. Simán utána lehet keresni bárkinek bármilyen hsz-ét.
Vannak olyan dolgok (pl. családi nézeteltérések, akarok-e visszamenni a munkahelyemre, megjött-e a menszeszem, mivel védekezünk, stb...), amikről nagyon szeretnék írni, kérdezni, de nem teszem. Az "Ismeretlen ismerősöknek", nektek, akik olvastok és többször-kevesebbszer írok is, szívesen megtenném, de a nagy plénum előtt nem.
DE, a zárt fórumot meghívóval nem meghívásos alapon ("te szimpi vagy, te meg nem"), hanem jelentkezéssel képzeltem el. A minap találtam is erre helyet (anyatanya.hu), talán a többiek is ide vonultak, nem tudom és persze nem is foglalkoztat.

- Bambitól és most Lolkától korrekt dolognak tartom, hogy elköszönt, jelezve, hogy itt ne számítsunk rájuk. Nono-tól nem fogadom el az elvonulást, tessék jönni!
Lolka, minden jót nektek!

- Magika, mint ahogy máskor is, sok sok dologban egyetértek veled. Nem tudom rám gondoltál-e, de az is igaz, ha nekem valami nem tetszik vagy nem értek vele egyet, akkor leírtam és továbbra is le fogom írni. Nem azért, hogy kritizáljak, csak azért, mert nem arról szól a fórumozás, hogy mindeben megdicsérjük és helyeseljünk a másiknak (okosbabára gondolok konkrétan). Ettől függetlenül Téged is és másokat is kedvelek, kit ezért, kit azért.

- Hiányolni név szerint ezentúl senkit nem fogok, ha mégis, akkot csak pü-ben!

- Ha valaki kérdést tett fel, és senki nem reagál, akkot légyszi sikítson még egyszer, akkár nagyobb betűkkel, (ahogy Fruszi is tette), mert bocs, de anyák vagyunk, és talán figyelmetlenek is sokszor, elsikkadhat a tekintetünk egy-egy mondat felett.

Apa, tényleg, hogy van az, hogy ilyen hamar tudomást szereztél a "szakadásról"? Kisfruzsi is kérdezte. Válasz???

KépKép
KépKép
atizka
 
 


Ercsi, szerintem nagyon sokan reagáltak, csak nem szólítottak név szerint (mármint ha a mostanra gondolsz).

Nici, részedről nagyon szép, hogy próbálsz tenni valamit az ügy érdekében. Azon pedig, hogy sokan nem értik/értjük, kérlek ne húzd fel magad: túl sok itt a vádaskodás most, és ez pl rajtad is csattan.

Mary, nekem tetszett a humorod. Ezen a "lemosom az unalmat" mondaton olyan jót nevettem.

Magika!
Rám is sokban illik, amiket írtál, konkrétan tudom is melyek azok a témák, de vállalom. Én ettől nem érzem magam úgy, hogy nem nőttem volna fel egy fórumhoz - és szerintem neked sem kellene így minősíteni azokat, akik mások, mint te. Így gyakorlatilag visszadobod a labdát magadnak, nem?

Bocs, hogy a többieknek nem reagálok, nehéz éjszakánk volt, visszafekszem egy kicsit.
Vendég
 


Sziasztok,

Azt hiszem itt az ideje, hogy én is elbúcsúzzak tőletek.
Köszönök minden szót, kedves gesztust, amit tőletek kaptam.
Kívánom, hogy gyermekeiteket a legnagyobb boldogságban, szeretetben neveljétek fel!

Hiányozni fogtok, hiszen nagyon megkedveltelek benneteket! Szerettem volna maradni, de mostmár annyira kellemetlenül érzem magam, hogy inkább távozom.

Írni már nem fogok, de a babáitok fejlődését nyomonkövetem majd!

Mindenkinek minden jót és sok sikert az életben!

Kép
emi29
 
 


[quote="atizka"] írta:atizkakorrekt dolognak tartom, hogy elköszönt, jelezve, hogy itt ne számítsunk rájuk.?


Emi!
Ezzel nem azt akartam írni ám, hogy most akkor mindenki búcsúzzon el, aki máshol is ott van!
Azt meg végképp nem értem, hogy miért nem lehet írni, ha már úgyis olvasol, és nyomon követed továbbra is a topikot? Én személy szerint kíváncsi vagyok Rátok is.

KépKép
KépKép
atizka
 
 


Sziasztok!

Először is:

NAGYON BOLDOG FÉLÉVESET!

CSÖPPKE, LÓCINAK Kép

LEKRI, KRISTÓFNAK
Kép

Ildikó és
Kép
gumimaci_1
 
 


Na, asszem el kell olvasnom az egészet, mert nem értek semmit... :shock:

Kép
babyteve2
 
 


Jelzem, privit én sem kaptam...de ha senki sem kapott, akkor kik is a kiválasztottak? :D

(Én vagyok néha RO-ban, de hozzászólni az időhiány, és nem érdeklődéshiány miatt nem teszem...mellesleg rám sem nagyon szoktak reagálni, de én szóva is tettem...na, nem mintha azután lett volna visszajelzés, de mindegy. :D Peace :D )

Kép
babyteve2
 
 


Jó Reggelt Mamik!

Röviden:
4-5 ember, ezt úgy értettem, h ők voltak itt a végén mindig, én azért nem jöttem többek között, mert
PL: keresztelős képeket feltette, reagált rá kb. 4-5 ember, és ez baromira szarul esett.
MARY és MARCIANYA most nem akarlak megbántani benneteket, de az a töménytelen mennyiségű kép amiket ide fel szoktatok tenni, néha bizony elnyomott egy-két olyan képtémát, mint pl. a mi keresztelőnk. NEkem ez baromira szarul esett, mert nem a hétköznapjainkat mutatta, hanem egy keresztelést, amire készültünk, és Ti voltatok az elsők, akik láttátok.
Másik PL.: talán múlthéten írtam, h Maszat Bá-Bá-t mond, nekem ez nagyon megható volt, azóta náha már Mama is kijön. Na erre GUMIMACIN kívül senki nem ragált!
A keresztelő október 5-e környékén volt, ott keressétek a képet, a Maszatbeszéd kb. 1 hete!

Nekem ez tett pontot az íre.
Szerintetek Bambi is miért ment el, ha írt vamit, és nem tetszett vkinek, rögtön nyomtátok a víz alá.

És senki nem kiválasztott, 1 nap után nem így kellett volna reagálni.

És Mary, Fruzsi nincs miért bocsánatot kérnetek, nem ismerjük egymást, mégis olyan balhé megy most itt fennt, mintha testvérek lennénk, és napi kapcsolatban állnánk egymásssal.
Szerintem többen lehet simán elmennénk egymás mellett az utcán, de ez ki érdekel, a lényeg, h ő most felfújt egy olyan picsányi dolgot, mint egy fórum.

JA és pl. tegnap is beírtam az első hsz-em, na arra sem ragált senki, pedig arról szólt, h beszéltem NONO-val.
Na most, ha annyira érdekelt volna bárkit is, h mi van vele, akkor legalább ezt megkérdezte volna!

Én nem haragszom senkire, de a fórum lapos lett a sok óraműpontosságú részletes leírásoktól. És ha meg jött vki. h mi történt velük, és ritkábban jött, az meg kb. pár mondatban le lett tudva, vagy nem is reagáltatok rá.

Nekem nem lételemem a babanet, és a kiválasztott csoportba való irogatás!
Msn-en is szoktam a kiválasztotakkal beszélni, sőt tegnap együtt mekiztünk Emiékkel..
Juj..
De azért itt bizony nem egyszer látni azt, h mamák az egész napjukat itt töltik. Na én inkább lemegyek sétálni Maszattal, vagy játszok vele, és a gépet kb. egy nap 2-3 alkalommal kapcsolom be.

Na, ez most belőlem kívánkozott már ki, mert ismeretlenül bántotok most olyan embereket, akiket nem is ismertek igazából.

Könyörgöm, ez egy fórum. Mit nem lehet ezen megérteni.

És, ha ez most nem tetszett többeteknek, akkor mondja nyugodtan, max. én is elköszönök, és megyek a csak kiválasztott csapatba. Na bumm. Jól ki lett velem cseszve!

Pumpi, Magi, Fruzsi kedvellek benneteket.
Pumpi írtál nekem mikor Maszat bennt volt a neurológián, rajtad kívül Atizka és Kiscsillagocska reagált rá, és aggódott őszintén.
Magi Veled pedig találkoztam személyesen is, nekem szimpatikus voltál, remélem ezek után még felnőtt emberek módjára tudunk később is beszélgetni és találkozni is.
Fruzsi Téged csak szimplán kedvellek, pedig soha egy pü-t nem váltottunk, ennyi.
Mary érted pedig csomószor aggódtam, amikor még terhes voltál, h hogy is fog alakulni a sorsotok ANyuddal.

Szóval kövezzetek nyugodtan, engem baromira nem érdekel.

További szép napot mindenkinek![/b]

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80
 
 


Másodszor...

Nem aludtam jól, reggel is sokat gondoltam a topikra. Mindig rosszul érint, ha valaki elköszön, nem ír már ide. :(

Nagyon sajnálom, hogy Nono nem akar már írni, de megértem. Tudom, hogy sokmindenen ment keresztül mostanában. Én sokat gondoltam rájuk, és írtam is nekik, őszintén.
Ha még olvasol minket Nono, kívánok nektek jó egészséget, minden jót! És reménykedem, hogy majd egyszer visszatérsz.

Pumpóka, örülök, hogy ismét írsz ide. :D Amiért nem írtam gyakran, gondoltam rátok is akkor, mikor nem adtál hírt magatokról. Jó, hogy rendeződtek a dolgok, és jól vagytok. :D

És azért is vagyok nyugtalan egy kicsit, mert nem szeretem a veszekedéseket. Egyszer sikerült belefolynom egy vitába, azt is megbántam, és akkor megfogadtam, hogy ezután kerülöm a konfliktusokat. Persze a véleményemet megfogalmazom, óvatosan, de nem fogok "rakni a tűzre", mert az nekem sem jó és másnak sem. Tudnák példát hozni arra, hogy máshova is írnak egyesek és ez egyáltalán nem baj, arra is tudnák példát mondani, hogy kérdést tettem fel, válasz nem jött rá (nemcsak körkérdés, hanem konkrét személynek), ... Sokan vagyunk/voltunk tagjai ennek a topiknak, én belátom, hogy mindig mindenre reagálni nem lehet, mióta megszülettek a babák. De azért tényleg rosszul tud esni. Én megtanultam lapozni.

Én kaptam meghívót a másik fórumba, és örömmel elfogadtam, mert így ott tudok beszélgetni azokkal a számomra kedves emberekkel, akik ide már nem írnak. De ettől függetlenül szeretnék itt is maradni, mert itt is sok szimpatikus ismerősöm van, akiknek érdekel a sorsa.

Tehát, ha időm engedi, és kíváncsiak vagytok ránk is, én jövök majd.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1
 
 


Csak nagyjából olvastam vissza, de....akkor én most a kardomba fogok dőlni, mert egy totálisan meg nem értett, és észre nem vett lélek vagyok...sem a kiválasztottakhoz nem tartozom, sem pedig az itteni reagálók közé (márminthogy :D engem sem nagyon vettek itt észre :? ...)

Kép
babyteve2
 
 


Boldog félévességet Noa-Száva párosnak, gratula a fogakhoz! :D
(Mirának is kibújt egyszerre kettő alul, azóta is figyelek nagyon szoptatásnál, nehogy megharapjon :twisted: :lol: de eddig vigyáz rám! :D )

Kép
babyteve2
 
 


Tényleg, egyébként miért baj a zártság? Én is írogatok még 4-5 másik fórumba, az nem baj?
Oké, rájöttem..nem a zártság a baj, hanem a KIzártság...háááááát, azzal meg evvvan...(Viszont odáig még nem jutottam el, hogy ez hogy derült ki, ki dobta fel a témát. :?: :idea: )

Kép
babyteve2
 
 


Csak egy kérdés.
Azok, akik hajlamosak megbántódni, vagy csak szimplán rosszul esik, hogy egy-egy hsz-ére nem igazán reagáltak, azok mindig mindenkire reagáltak :?: (Gumimacin kívül, mert ő tényleg igyekezett mindenkinek írni néhány gondolatot).

Szerintem nem az a lényeg, hogy mindenki mindenki által le legyen reagálva. Nekem már az is jól esik, ha egy valaki ír vissza.

KépKép
KépKép
atizka
 
 


Jesszusom,mennyit írtatok :shock: :shock: :shock:

Akkor most visszaolvasok és szép lassan igyekszem válaszolni :lol:
Vendég
 


Jó reggelt!

Itt nem az volt a problémája a topictagoknak, hogy vannak, akik máshova is irnak. Hiszen mindenkinek szive joga oda irni, ahova akar, hanem ez a "kiválasztott vagy" , "nem vagy kiválasztott".....
Ezt ha zárt ajtók mögött akarták folytatni egyesek, akkor valahogy úgy kellett volna, hogy senki ne bántódjon meg ezáltal és ne érezze azt, hogy ő kevesebb azoknál, akik oda meg lettek hivva.
Mert azért nem hinném, hogy azok közül, akik "alapitották" a zárt beszélgetést, bárkinek is jólesett volna, ha spec ő nem kerül be.

Tudom, én beszélek, akinek semmi köze az egészhez, de én ezt most totál kivülállóként követtem végig. Sem ide, sem oda nem tartoztam és tartozom.
Igy engem ez egyáltalán nem hat meg és nem hatott meg akkor sem, amikor itt kaptam hideget-meleget. Levontam a következtetéseket és alkottam egy véleményt magamban a hozzászólásokból. Azután énis úgy olvastam a topicot, hogy görgettem át azokat, akikre marhául nem voltam kiváncsi.....

Véleményem, hogy ha nekik igy jó, beszélgessenek ott.....

És az, hogy volt pár ember, akik fenntartották a topicot és kicsit elárasztották az oldalakat.... uram bocsá.... mivel rajtuk kivül kutya nem volt hajlandó irni, hát ők miért ne tették volna???

Mivel énis irok más topicba is, látom, hogy ez máshol nem probléma.... érdekes.... ott is sokszor van, hogy csak egy-két ember ir napokig, de sosem vetik egymás szemére, hogy csak ők voltak jelen.... majd amikor másnak is van ideje, más is ir és vagy bekapcsolódik az adott témába, vagy feldob egy újat.... Sok a kép, sok a beszélgetés... Bár igaz, hogy ott sokkalta kevesebben vagyunk és nem mindig reagálunk még igy sem a másikra, ebből sértődés még nem volt.... Emberek vagyunk, véges a figyelmünk, főképp egy ekkora létszámú topicban....

Ha valakire nem reagálnak, az nem hiszem, hogy direkt lenne.... és az, hogy vkire sosem reagálnak, nem igazán fordult elő annyiszor.... elvétve....

Rám sem mindig mindenki reagál a másik topicban, mégsem távozok onnan.... mert nem direkt csinálják.... én sem mindig tudok mindenkire reagálni és engem sem szólnak meg érte....
Ez nem akkora katasztrófa, hogy ilyen feneket kellene keriteni neki....
Vendég
 


Szerintem az teljesen helyén való,hogy nem tudunk egész nap a gép előtt ülni és folyamatosan írni.Kinek több ideje van,kinek kevesebb erre.De hát pont ezért van a fórum,nem kötelező,de jól esik jönni,olvasni,írni...Sokszor van,hogy én is pár napig csak olvasok,mert ez esik jól és már minden kérdést megválaszoltak,meg hát az időhiány...

Kilók:én 63kg-val lettem terhes (175cm magas vagyok),12kg-ot híztam a csajokkal és 2 hónappal ezelőtt 56kg voltam.Most nem tudom,mennyi vagyok,mert itthon nincs mérlegünk,de az összes gatyám leesik rólam,cicim elfogyott,viszont karizmom sem volt még ekkora :shock: és a hasam sem volt még ilyen lapos :shock: Én most tök jól érzem magam,szeretek ilyen vékony lenni,de tény,hogy örülnék,ha a cicim is nagyobb lenne :roll:

Pumpóka
Sajnálom a mosást,remélem miharabb kipróbálhatod a vadiúj gépezetet :wink: És én személy szerint örülök,ha írsz.Szeretem az őszinte embereket :wink:
És nagyon cuki ezen a képen a kislányod!És már 9400g,aztaaaaaa!

Fmarian
Jobbulást!

Magika
Egyetértek veled és nagyon jó a Pókemberes fotó :lol: Na meg a copfos is...

Egészséges életmódról én is szívesen írok nektek 8)

Nóna
Én is új vagyok és én sem ismertem itt mindenkit,picit emiatt kívülállónak is érzem magam néha,de örülök,hogy befogadtatok és igyekszem "felzárkózni".És tök jó,hogy kézzel írsz naplót,én sem voltam sose egy napló író,de most vezetk a csajoknak babanaplót 8)

Atizka
Köszönjük a köszöntést
:wink:

Nici
Neked is köszi a köszöntést a csajok nevében is!

Gumimaci
De édes ez a két hableány,teljesen elolvadtam,nagyon köszünjük :D
Remélem Nimródnak már jobb a kedve.

Ollem
Csak nem?Bővül a család?

Babyteve
Köszönjük neked is :wink: És gratula Mírának is a két fogacskához :D

Bocsi,ha hosszú lettem és remélem nem hagytam ki senkit,igyekeztem :oops:
Vendég
 


És hogy mosolyt csaljak az arcotokra:14,5 kilónyi boldogság :D

Kép
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?