Új privát üzeneted érkezett!

Kora,
ez durva! Próbáld meg a chamomillát, legalább pár nap. Ártani nem árt és lehet hogy használni fog. És vasárnap napközben a nem alvása ellenére elvolt, aludt? Én a te helyedben nem is tudom mit csinálnék, már rég kidőltem volna. Egyébként nem csoda hogy a végén már mérges vagy, én is szoktam néha. :oops:

Ma Lili sem volt hajlandó ebédet enni, a májas krumpli ma nem kellett neki, pedig szereti, öklendezett tőle. Talán túl darabos volt nem tudom. Pár kanál ment csak le. Aztán bontottam konzervet, mondom ne maradjon már éhen, hát az sem kellett, uh. pár kanál után annyiban maradt az evés.
Bár a délelőtti alvása után elég nyügi volt. Legalább majd 4 órakor jó nagy adag pépet eszik.

Újdonság nálunk, hogy Lili "énekel" ha kérem. Tibinek a telefoncsörgése Lili hangján szól, (tulajdonképpen nyekergés az egész) és mindig felfigyel rá, és elkezdi utánozni, vagyis azt csinálja amit hall, amit régen szokott, énekel. Most meg ha már mondom neki hogy énekeljél, rákezd. Igaz nem hosszan, de akkor is.

Jó ez a kép Boriszról.

Rakok fel képet a 10 hónapos Liliről. Remélem nem raktam már föl.
Kép

KépKép
domidina
 
 


Sziasztok!
Valami életjel magunkról...

Megvagyunk, ma voltunk tanácsadáson, Dávid megkapta a Prevenar első oltását.
Orsi!
Te írtad, hogy Kolos is megkapta. Volt valami reakció utána?

Edina!
Hol sikerült cipőt kapnotok? Én néztem a Mausban a Vasmű úton, de ott sem volt nagy a választék.
Lili nagyon aranyos.

Kora!
Hát nem irigyellek. Próbálj meg pihenni. Néha én is bemérgedek, ez szerintem sokunkkal előfordul. A Chamomillával- meg minden ilyen homeopátis szerrel- azért óvatosan kell bánni, mert ha már elmúlnak a tünetek, akkor abba kell hagyni, különben maga a szer is csinál tüneteket. Remélem érthető voltam.

Momoska!
Jobbulást Alíznak! Jó, hogy így elszórakoztatják egymást! :lol:

Kép
Kép
tina82
 
 


jóreggelt!
Tina,
a deischmanmba (nem tudom igy kell-e irni). fiusba volt választék nézd meg. Én máshol nem néztem.

BOLDOG HÓFORDULÓT DÁVIDNAK!

Jó volt az estém, kialudtam magam. 1x kelt f12-kor aztán f7-kor. Én addigra már reggeliztem egy keveset, meg itt ültem a gép előtt. Néztem Lilinek karácsonyi ajándékot.

Ma megyünk be a városba dokinénihez, meg vásárolni. Még mindig nem múltak el a pelenkakiütései. Ja, ezt márt írtam bocs....!!!!

KépKép
domidina
 
 

 
 

Sziasztok,

Tina, igen én írtam, de kolosnak semmi baja nem lett tőle. egyik oltástól sem lázasodott be.

BOLDOG HÓFORDULÓT DÁVID!!!

tegnap itt volt egyik barátunk a 9 hónapos kisfiúkkal, és egész jól elvoltak együtt. először kicsit meg volt illetődte Dani, de gondolom azért mert idegen helyen volt. aztán már boldogan kurjongatott. :) meg állandóan az a játék kellett neki ami kolosnál volt. de nem hagyta magát a kicsi fiam, visszavette tőle. :) lett sok kamerafelvétel is, majd rakunk fel.

aranyos lehet lili ahogy énekelget, és nagyon jó róla a kép.

alíznak jobbulást.

amióta gyöngyösön vagyunk kolos korán kel. 6körül. :( én jobban szerettem a 7 - fél8as keléseket. na de ma megyünk haza, mert holnapra már van program. találkozom volt oszt.társammal, neki 6hós a lánya.
Vendég
 


sziasztok!

Boldog hofordulosnapot davidnak!!!!

nagyon komolyan nez lili holgy ezen a kepen! valami komoly dologrol tudositottatok???:-) edes kiscsaj!


hat nalunk meg folytatodik az alvoskutya-story! a keresztanyja hozott ket alvos kutyat pluszban, hogy borisz szerelmenek targyat, ami mar igencsak buzlott ki tudjam mosni, ketsegtelen, kicsiket barsonyosabb volt az anyaguk, s nem pont az egesz fejuk volt szurke, de azert nagyon hasonlitanak az eredetire, s ki is mostam oket, hogy osszemenjenek, mint az eredeti...hat tegnap trukkozni akartam, s ...nem jott be a kutyatrukk. egesz nap mutogattam borisznak a potkutyakat, kettesevel-egyesevel, ugy ment el mellettuk, mintha nem is latna oket, ha meg a kezebe adtam, megvetoen odebb hajitotta azonnal, mintha erezte volna, hogy at akarjuk vagni, mert amugy semmit nem szokott elhajitani anelkul, h. megvizsgalna!
de az az eredeti dog mar olyan buzos volt, hogy engem zavart, es. gondoltam egy nagyot, miutan este elaludt, elvettem tole, helyere tettem egy potdogot, s lehoztam kimosni. idaig meg ok is volt, de 1 oraval az elalvasa utan felebredt, elkezdett sirni, semmire nem hagyta abba, probaltam a szajaba tuszkolni a potdogot, meg a halopolomat, meg mindent, de hajitotta el meg a kezemet is, csak sirt, haton fekve, nem m ozdult, csak sirt keservesen...gyorsan felkuldtem az apjat, en meg megszaritottam az eredetit hajszaritoval, persze sietve, ugyhogy meg eleg vizesen, de visszaadtam neki, abban a pillanatban elhallgatott, pedig feltem, h. majd a szaga miatt nem fogadja el, ugyhogy ezek szerint nem a szag a lenyeg, mert aztan aludt f7ig, majd szopcsi, s n9ig....nemtom, mi lehet a megoldas. most megprobalunk meg egy detto ugyanilyent varratni!!!

Kép
Kép
momoska
 
 


Momoska,
örülök ha le tudom fényképezni úgy hogy nem mocorog, nem akarja kivenni a kezemből a gépet, mert ahogy meglátja (kamere detto) jön felém. Nem véletlen van a hintájába lefényképezve, onnan nem tud kiszállni. Mosolyogni most meg nem volt hajlandó. Hát ez van.
Azt hiszem már írtam egyszer, hogy kéthavonta (most már) csinálok róla képet a hófordulón és kitesszük a lépcsőfeljáróra. Ez most így sikerült. Persze most már olyan szembetűnő változás nincs.

Ez a kutya dolog meg hihetetlen, hogy mennyire tudja melyik is az igazi kutyusa. Pedig én is a szagára tippeltem volna, hogy a pótkutyán nem érzi majd a megszokott szagokat.

Megjártuk a várost, voltunk dokinál, bababoltba, gyógyszertárba, felmentünk a munkahelyemre is a csajokhoz egy kicsit. Uh. eddig úgy elröpült az idő. A pelenkakiütés javult, uh. marad a krém, viszont az egyik piros ecsetelőt elhagyjuk. Mint kiderült nem is szabad sokáig használni. Még jó hogy mondta!
De elég macerás nekem gyeekkel az ületeket járni, látszik nem vagyok hozzászokva. Vetköztetés, öltöztetés, nyafogás hogy nem akarok a kocsiban maradni, kezem tele szatyorral.... rohanás egyik helyről a másikra, hideg van.....teljesen leizzadtam mire hazaértünk.

Tina,
gondoltam rá hogy felhívlak, de aztán így hogy több helyre kellett mennem....
Lett volna még mit venni, de majd legközelebb. Bár holnap is be kell menni a városba....!

Ja és megvettem a karácsonyi ajándékot Lilinek a vaterán (na meg ez lesz a szülinapi is) hipp-hopp zebra.

KépKép
domidina
 
 


Boldog hófordulót Dávid!
Kép

Tina én is arra gondoltam azért sok lenne minden nap adni neki. A jóból is megárt a sok! :)

Lili haláli a képen. Ezek szerint ő is ilyen komoly amikor fotózzák? Levinél is vadászni kell a vigyort, amint meglátja a gépet egyből komoly érdeklődő fejet vág! :wink:

Orsi szólj ha raktatok fel videót, megnézném! :)

Momoska jó is "alvóskutyus-harc" van nálatok! Felolvastam Rolinak amit írtál, jókat derült rajta! Neki is volt ilyen ragaszkodós dolga kispléd formájában ami már beteges méreteket öltött. Ha hiszitek ha nem pár éve dobta csak ki!!! :shock: Szóval komoly párom van 8) és abszolút megérti Boriszt! :D nem akarom az ördögöt a falra festeni, de szerinte az új kutyus sem lesz jó, hiába lesz hasonmás. Reméljük téved! Foggal stagnáltok továbbra is vagy újra indultak a fogzási tünetek? Nálunk útban a 8. egyik sarka. Egész éjjel szopizni is akart (fognövéskor mindig ez van).

KépKép
kora
 
 


Edina beelőztél! :) örülök, hogy javult a popsi! Mi szombaton szeretnénk bemenni Pestre, majd én is tapasztalom amit leírtál! :?

Már akartam kérdezni: nálatok vannak hisztik? Levi olyan szintre fejlesztette, hogy egy 10éves kiscsaj megirigyelné! Szerintetek mi a megfelelő: ha úgy csinálok mintha nem látnám vagy szóljak rá? Igazából hagyni szoktam, de így is levágja a műsort. :roll:

KépKép
kora
 
 


momoska, hihetetlen menniyre ragaszkodik borsó a kutyához. és honnan tudja vajon, hogy az az igazi?? erre apukám azt mondaná, nem buta ő csak gyerek. :) és tényleg ismeri már annyira, hogy megkülönböztesse a másik kutyáktól.

oké, kora, szólok...bár most vlmiért behalt a jó kis progi amivel megvágtam a filmet, de majd szerzünk másikat.

edina, én is így vagyok vele, tisztára leizzadok mire végzek a bevásárlással. kolos azt utálja, ha sorban állunk... mikor beérek vlhova kezébe nyomok egy kiflit azzal elvan egy darabig. de volt már olyan, hogy annyira sír, hogy ki kellett vennem.
a zebrát én is láttam már, gondolkoztam is rajtam, de inkább bébitaxit kap, nem kell annyi ajándék.

egész korán aludt el kolos, 3/4 2kor. de pont jó lesz, mert ha felkel rögtön tudunk indulni haza, és talán nem lesz nyűgös az úton.
Vendég
 


kora, mit értesz hisztin?? mert kolos szokott olyat, hogy van nála vlmi amit nem szabad rágni, elveszem, és akkor keservesen sírni, de adok helyette vlmi mást, azzal elvan. igazából ő nem nagyon hisztizik, olyat nem csinál, hogy leveti magát a földre, hogy márpedig neki kell az a vlmi és sír. szerintem ez majd később jön, nem igaz?
még olyat szokott, de csak ha fáradt vagy ha vlmi baja van, hogy nem lehet lerakni mert egyből sír. de szerintem ez idővel el fog múlni, én ezt a csak anya jó-nak tudom be.

raschburgnál olvastam, hogy az a hiszti amit fentebb írtam, úgy lehet orvosolni, hogy nem figyelsz a gyerekre. mintha láthatatlan lenne, és rá fog jönni, hogy ha ilyet csinál akkor anyát úgy sem érdekli. aztán meg lehet vele szépen beszélni, hogy nem ez a módja, ha akar vlmit. de mint írtam, szerintem ez kb 5-6 éves korban jön ki (vagy előbb is?). vélemény akinek már van nagyobb gyereke??
Vendég
 


Sziasztok!

Szerintem már most is van hiszti, Geri nem volt hisztis, soha nem dobálta pl. magát sem itthon, sem máshol, legföljebb sírt, ha valami nem volt kedvére.
Annababánál már most van, néha merev háttal dobja magát hátra, ha épp nem kedvére való a történés. Pl. vettem ki a kádból, ő még akart volna fürödni, aztán olyan erővel dobta magát hátra, hogy szinte beverte a fejét.
Olyan is van persze, hogy ha fáradt, akkor előjön a csakanyajó szindróma, de ilyenkor pl. ha apja ölbe veszi, ringatja, dúdolgat neki, akkor is megnyugszik.
Még eddig nem volt gond a bevásárlásnál, igaz nem sokáig tart általában, de elvan a kocsiban. A közeli Sparba megyünk, nagyritkán a tescoba.

Momoska, nem semmi a fiad. Biztos van valami jó szimatuk, ami ezer %-al működik.

Boldog hófordulót Dávid!!!!

Edina, Lili nagyon aranyos, de tényleg komolyra vette a figurát. Anna amikor meglátta, rá akart mászni a képernyőre és elkezdett neki magyarázni.
Úgy tűnik, hasonlítanak egy kicsit egymásra. Szerintetek? Kerek arc, nagy kerekedő szemek. Ezt már régóta akarom mondani, csak mind elfelejtettem.

Kép

Kép

Lilypie First Birthday tickers
háromszéki
 
 


Igen, szerintem is van hasonlóság Lili és anna között! :)

Pont olyan hisztire gondolok amilyet Éva is ír: mereven hátracsapja magát és ordít. Ha nem fognám meg olyankor rendesen becsapná a fejét! :? A csak anya jó számomra nem hiszti szerintem egyszerűen csak szüksége van egy kis babusgatásra.

KépKép
kora
 
 


jóreggelt!

Úgy látszik nálunk most az egy éjszaka jó, egy éjszaka rossz váltja egymást, 4x kelt.

Lili nem szokott hisztizni, ilyen még nem fordult elő. Nála sírás van pl. ha beteszem a járókába és nagyon nem akar benne maradni, de akkor sem hisztizik. Igazából kevest sír, inkább akkor ha fáradt, álmos akkor nyügösködik, de az állatos mesekönyvével mindig megnyugszik.
Már egy ideje bevezettem az esti mesét nála. Lefekvés előtt végignézzük az állatos mesekönyvét. Elmesélem kik vannak a képen. Történetet még nem, mert ahhoz még nincs türelme. Aztán megyünk aludni.

Ma megint megyünk a városba délután, mi is beugrunk a Sparba bevásárolni. Ez nem szokott gondot jelenteni, csak amikor több pici üzletbe kell mennem.

Hasonlóság??? Én amikor megláttam Ancsi képét, ez fel sem merült bennem. Neki olyan különleges szép arca van, azokkal a mandula szemeivel. Az igaz hogy kerek mindkettőnek az arca, de ha egymás mellé tennénk őket.....
most ezt elküldöm...

KépKép
domidina
 
 


Kép
Kép
Na így?????

KépKép
domidina
 
 


egy mosolygós kép
Kép

KépKép
domidina
 
 


jóreggelt,

hát ha erről a hisztiről van szó, akkor azt kolos sem csinálja.

ma éjjel sokkal jobban jobban aludt mint gyöngyösön, azért csak tudja, hogy ez az otthon.

Edina, azért a mosolygós kép sokkal jobb. :) nagyon édes rajta Lili!!
és én sem látok túl sok hasonlóságot a két leányzó között, max a kerek pofit.

asszem mennem kell altatni.
Vendég
 


sziasztok,
ez aztan mar igazan szeles mosoly:-)))) cuki lili!:-)
nem is mondtad meg, edina, (vagy mondtad??), hogy a 2 havonkenti kepekkel diszititek a lepcsofeljarot! tok jo otlet. lopom, kis modositassal, hiszen akkor alizrol mar 35 kep lenne kinn, de a kozos szulinapi kepuket jo lenne minden evben kinagyitani es bekeretezni!!

hiszti:
van (foleg aliznal):-) de viccen kivul. borisz is csapja igy hatra magat, ha nem akarja, hogy letegyem a foldre, vag nem akar kiszallni a hintabol, kadbol stb., de meg nem sokaig tart a siras utana, es faradtsagfuggo is a dolog.

sot nalunk ez a csak anyajo dolog is csak fertodon volt, mikor nem volt ott apja. ha hazajon apa, inkabb atkeredzkedik hozza a kis franya!!!

kora,
fog nincs, s mar a nyalzas es szajbanyulkalas is elmult! hm.
most, hogy emlited roli pledjet, nekem is volt egy kis pledem (nönnösnek hivtam), s benne vana csaladi legendariumban, mikor anyukamek elfelejtettek lehozni zamardiba a nagymamahoz, pedig mihelyt felkeltem reggel kikeszitettek, h. el ne felejtsek bepakolni. de tanultak a leckebol, mert ket teljes ejszakaja ment ra a anyukamnak, apukamnak, nagymamamnak, nagynenemnek, nagybatyamnak. allitolag csak a batyam aludt, mint a bunda. a 3. napra meg megerkezett csomagban a pled, mert aki a viragot locsolta anyukameknal, felkuldte!!! de en akkor masfel eves voltam, nem kis semmi 10 honapos!
unokahugomnak is van ilyesmije, s meg most is avval aszik, s neha napkozben is magahoz szoritja, 15 eves, en nevetni szoktam rajta, de akkor meg boven belefer???? (gondolva rolira:-))). jofej pasi lehet a ferjed! tetszik! latatlanban is. vagy mar lattam????

Kép
Kép
momoska
 
 


Sziasztok!

Gyors bekukk
Megszületett a sógornőmék kisfia ma éjszaka 1 óra előtt pár perccel!!! Dávid nem hagy írni, megyek, majd még jövök

Ja és köszönjük a köszöntéseket! :D

Kép
Kép
tina82
 
 


Egész délelőtt piacozni + boltozni voltunk, Levi szinte az egészet átaludta. Az eredmény: 6ból 4 gyerek letudva karira, mikulás letudva + anyós félig (karácsonyon kívül névnapja is lesz. Szóval azért haladtnk ajándékügyileg. :P

Lili naggyon jól néz ki a vigyorgós képen!! Látszik az összes foga. Az igaz, hogy így egymás mellett a 2 csajszi jobban különbözik. Annának sokkal mandulavágásúbb szeme van. Az arcforma viszont szerintem is abszolút stimmel. :wink:

Hát igen, ha Rolit nézzük bármi belefér bárkinek 8) . Te sem lehettél semmi Momoska! Nekem nincs ilyenem hacsak a takaró/paplan sarkát nem veszem annak, de nem ragaszkodom egyhez, bármelyik jó. :) Roli igazából -hogy is mondjam- erősen meg van lepődve amiért Levinek sincs, pedig fél napig válogatta annakidején a kisplédeket! :? :) Meg vettünk neki rongyiegeret is, de nem érdekli, néha elrágcsálja az egyik sarkát és kész.
Különben azt hiszem vmi nyári képen már láthattad. Mármint Rolit.

Nem is tudtam Tina, hogy nálatok bővül a nagy család!(valószínű már megint lemaradtam vmiről :wink: ) Gratula!

Egyébként az éjjelünk fél1től már jó volt, mert a saját ágyában aludt fél5ig!!! :) Addig viszont kelt vagy 10x. :x

KépKép
kora
 
 


annyira hideg van kinn! voltunk találkozni egyik barátnőmmel, meg kislányával (6,5hónapos) de 1 óra után be kellett jönni mert kolos nyűgös volt. nem tudom, fázott vagy mi baja volt, de egyszer csak elkezdett sírni a kocsiban, még a könnye is kicsordult. :(
nem volt hosszú találkozó, pedig én még annyit beszélgettem volna. majd máskor.

kora, ez tök jó hír! így tovább levibaba a saját ágyban alvással!!!!!

tina, nagyon gratulálok sógornődnek. dávid és közte sincs túl sok hónap, ők is jót fognak majd együtt játszani. mi lett a neve, hány kg, cm?
Vendég
 


közös piskótázás danival
Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Köszönjük a gratulációt!
Óriási baba lett, 3640 g és 58 cm! A végén császár lett, mert a köldökzsinór rátekeredett és nem engedte, de a lényeg, hogy jól vannak.

Kora!
Nem biztos, hogy Te maradtál le, lehet én nem írtam. :wink:
Csak így tovább az ágyban alvással!

Orsi!
Én se szeretem ezt a hűvös időt. Jó ez a kép. Jó, hogy van az ismeretségi körben is kisbaba. Már én is nagyon várom, hogy Szabolcs (az unokatesó) nagyobb legyen és együtt játszanak.

Ti hogy álltok a darabos dolgokkal?
Dávidnak hiába adok bármit, nem hajlandó megenni még most sem. Ha valami olyat adok, ami egyben van (pl. banán), azt csak összenyomja és szétkeni, de a kekszet pl még a szájába sem veszi, csak játszik vele.

Kép
Kép
tina82
 
 


Sziasztok!

Látom megelőztés Tina. Egyébként a darabos kajákkal nem vagy egyedül, Lili detto ilyen, nem hajlandó semmit a szájába venni. Mondjuk a piskótát már majszolgatta, de igazából csak morzsákat csippent le róla, na meg túró rudival próbálkoztam nála.
De egyébként hiába adok neki kenyeret vagy bármi ilyesmit, a kajánkból kis darabokat nem érdeklődik iránta, csak szétkeni.

Van hogy a kajáját is jól össze kell turmixolnom mert nem eszi meg.
De ez is hangulatfüggő talán nála, mert van amikor meg nem zavarja a sok nagyobb darab. Van hogy egyik nap nem eszik meg valamit, beteszem a hűtőbe és másnap vagy harmadnap megpróbálkozok vele, akkor megeszi.

Gratula a sógornődnek. Nálunk is van a tesóméknál 2 hóanppal idősebb kislány, csak mi olyan messze lakunk, hogy nemigen találkozunk. Még ha megyünk anyuékhoz sokszor akkor sem. Na meg az unokatesómnak meg 2 hónapja született kislánya, őt még nem is láttam.

Majd most megyünk a hétvégén haza, majd meglátogtom őket.

Kora,
de ügyes vagy!!!! Nekem nem tudom mi lesz a karácsoni ajándékozással. Amugy is utálok vásárolni, Lilivel még nehezebb: Na meg így hogy azt sem tudom, kinek mit vegyek!!! Nem igazán szeretem ezt a részét az ünnepeknek, ezt a kötelező ajándékvásárlást. Én megelégednék sokszor egy köszöntéssel, egy aprósággal...

És levinek üzenekm hogy így tovább, hagyja aludni anyut is!!! Egyébként nem tudom mi van a levegőben, mert Lili is fölébredt fél óra után, aztán újra fél 10-ig, de olyan sírással, mintha beütötte volna magát és fáj neki. Aztán már csak f1-kor és f7-kor, uh. én aludtam azért.

Amit még írni akartam, hogy napról napra jobban megy, mondjuk gyakorolja is rendesen. Már segítség nélkül jön-megy- egyik szobából a másikba. Tegnap megállt a radiátor előtt és megfordult kapaszkodás, segítség nélkül és ment visszafelé. Meg féltérdelésből fölállt, persze egyből ült is popsira, de legalább már ezzel is próbálkozik. És az a jó benne, hogy én nem erőltetem, magától van kedve menni.

Na itt hgyom abba, már nem enged írni.

KépKép
domidina
 
 


Jó reggelt!

Tina, gratulálunk a kisbabához, jó sok tejecskét neki.
Edina, nagyon aranyos Lili a mosolygós képen.
Sajnos nálunk sincs rokon kisbaba/kisgyerek a közelünkben, pedig jó lenne.

Mi tegnap nem is voltunk kint, mert előző este meghúzódott a derekam vagy mi, mert alig tudtam menni és nagyon fájt, nem is emelgettem Ancsit, nem vágytam a sétára sem.

Ancsi megeszi a darabosat, most is kekszet szemelget. Apró darabokra töröm és azokat teszi a szájába. Az ételét is már csak villával töröm össze, a húst persze apróra vágom. Az este se nagyon kellett neki a tejpép gyümölccsel, de a vajas kenyérdarabkákból evett. Néha nem is tudom, mit adjak neki, mert ha este nem vacsorázik, akkor elalvás után nemsokkal felébred, persze, mert máris éhes.
Kiflivéget is rendszeresen adok neki, és ha épp éhes, akkor el is majszolja, ha nem akkor csak szétmorzsálja.

Kép

Kép

Lilypie First Birthday tickers
háromszéki
 
 


nem hiszem el, hogy ilyen béna vagyok! Már majdnem befejeztem amikor nem tudom mit csináltam, de elszállt az egész! :x

Darabos kaja: Levi érdekesen csinálja: szereti a kenyérhéjat, a banánt, lopott már virslit is, babakeksz, de a sültkrumlival + almával, husival inkább csak játszik vagy szétkni. A kiflivéget meg nem is nagyon csípi. Van amikor megeszi az összetört (nem pépes) kaját is, de este csak totál pépeset hajlandó enni. Persze a banán kivétel! :roll: :wink: Csuda válogatós a fránya!!

Nekünk a rokonságban egyáltalán nincs most több baba. A klubban megismerkedtem egy anyukával, 7 hós a gyereke nagyon kis mosolygós, szóval kiderült itt laknak a szomszéd utcában!! Igaz így, hogy betegek voltunk nem taliztunk az utcán sem. (csak az udvarba mentünk vagy vásárolni)

Karácsonykor sajna ajándékozási kényszerem van. Rettenetes! Volt pár ember akikkel meg volt beszélve, hogy nem adunk ajándékot, de akiket igazán nagyon szeretek, azoknak képtelen vagyok nem adni. Igaz most kis karácsony lesz, elég jelképes tekintve az egyre magasabb lakáshitelünkre. :( (már 3x emelték itt a válság alatt! :twisted: :cry: )

Most nem volt éppen vmi jó éjszakánk. Sokszor kelt és állandóan szopizni akart! Meglehetősen megerőltető. Egy majdnem 10 hós gyerektől enyhén szólva nem várnám az egész éjszakás szopikat! :x :roll: :? Persze sokszor csak cumizik, de ha elveszem ordít, mint az a bizonyos fába szorult! :roll:

KépKép
kora
 
 


kora,
ajándékot én is szeretek adni, jobban mint kapni én nem várom el igazán, csak vásárolni nem szeretek. Főleg akkor ha nem tudom mit, járni az üzeleteket hátha látok valamit. Ezér már most kezdem összeírni hogy kinek mit gondoltam.
Kora, és kérhetjük tőled hogy megírd milyen játékokat vettél, hátha adszt ezzel néhány öteltet. Persze nem tudom hány évesek az ajándékozottak.

Kora, és nem godnoltál már arra hogy ezt az éjszakai szopizást valahogy lecsökkentsed - persze hogy gondolták, hülye kérdés! Csak megvalósítani nehéz igaz?

Most megint adtam Lilinek kajálás előtt almát, undorodva nézett rá, meg sem kostolta, aztán nyomtam a kezébe piskótát, na azt eszegette, de alig harapott belőle.
Ma paradicsomos káposztát csináltam neki, krumlival husival. Megpróbálom csak összetörve adni, mit szól hozzá. Na persze előbb ugye azon "aggódhatok" hogy egyáltalán ízleni fog-e neki.

KépKép
domidina
 
 


hat nalunk ez a holnaptol kezdodo idoszak egy horror ajandekozas szempontjabol...s eltart aprilisig. ugyhogy kicsit rosszul raktuk ossze a csalad szuleteseit es neveit!!!

darabos kaja: borizsnak nincs gondja vele, elso pillanattol megy, ha a szajaba adom, ha a kezebe, elso pillanattol nagyon ovatos, mert meg a kolesgolyobol is neha kis darabokat harap le, es ugy eszi meg, s sokaig ragja is a kajakat, de o mar 6 hosan kapott kifliveget a kezebe. jobban is kedveli, mint a pepeset, sot a pepeset mar nagyon nagyon unja, ennek ellenere en szinte mindig turmixolom meg a foetkezeseit, mert annyira nem erdekli az eves, hogy igy konnyebben tulesunk rajta. a kedvesem nyokog is, h. aliz ilyenkor mar miket evett...de en kenyelmesebb vagyok ennel. szoval eszi a darabosat, sot, tan nagyobb kedvvel is, de abbol nem enne meg eleget meg, ugyhogy csak nasinak kap, az en ebedembol (tegnap egy egesz csirkemajat lenyomott darabokban, mig en ebedeltem, vagy amikor vacsizunk, akkor abbol, ha mas nem margarinos kenyeret, s persze valami zoldseget, mert arra jottunk ra, hogy a nyers paradicsomot es uborkat nagyon birja....pedig azok is etelek. s mostanaban a haztartasi keksz a meno, mert a babakekszet nem csipazta, aztan megkostoltam, s tenyleg bazi edes is, nem csodalom. hm. szoval nem szarakodom meg darabos foetkezessel nala, majd ha o ugy gondolja, h. mar enne olyant!

tina,
gratula sogornodeknek a szabolcshoz.
aliznak van egy unokatesoja, aki masfel evevl fiatalabb, ugyan ritkan talalkoznak, de annyira mas habitus a ket kolok, hogy aliz nagyon orul a talalkozasnak, de mar 10 perc utan unjak egymast, aztan a vegen siras a vege, pedig a baratnoi kozott van neki 2-3 evvel idosebb es fiatalabb is, neme zen mulik mindig!

birom kolos arcat ezen a piskotas kepen:-)

Kép
Kép
momoska
 
 


ja. ket kep. tegnaprol. telefonosak!!
borisz elvezi a hintazast-----> Kép
aztan anyukaja raszolt, h. ne uvoltozzon, es legyen jo kisfiu!
Kép

Kép
Kép
momoska
 
 


Lili megette a villával összetört ebédet, csak néztem. Pedig a husit is csak úgy összetépkedtem bele... hm lehet hezd változni? bár a paris cuccokat szereti!

KépKép
domidina
 
 


Jópofa a 2 Borisz-kép! Szóval ő is szeet üvöltözni! :) Milyen rendes, hogy hallgatott rád! :P Szép pofija van.
A háztartási kekszben nincs olyasmi amit nem ehetnek? Milyen margarint használok?

Lilinek gratula a daraboshoz! :)

Nem játékokat vettünk. Van 2 nagylány, akiket a ruha és ékszer jobban érdekel, azt kapnak. Van 3 fiú, ebből 2 focimániás, az egyik jár is focizni, ők mezeket, nacit + stoplis cipőt kapnak. Tesóm fiát megkérdeztem mit szeretne, válasz: quad és egy rakat ruha. Mivel nincs 50e ft-unk quadra marad a rakat ruha + kap még 1 autót. Az én drága fiamnak meg nem tudom eldönteni mit kapjon, nem hiszem, hogy még nagyon értékelné. Egy-két játékra gondoltam, de mi? Anyósnak meg eddig vettünk 2 könyvet, mert ő meg szeret olvasni amúgy meg mindene mevan, nem lesz egyszerű kitalálni neki még vmit. Szóval sajnos játékötletem nincs. :? :wink:

Persze, hogy gondoltam az éjjeli szopik csökkentésére! Általában egész éjszakás bőgések a vége. :( :? Mostmár (szerintem holnap) át fog törni a foga, utánna nyugi lesz remélem egy darabig. Akkor talán egyszerűbb lesz!

KépKép
kora
 
 


jóreggelt,

3/4 7kor keltünk, ez azért jónak mondható.
tegnap a tv-ben sírt egy kisbaba és kolos is odajött hozzám sírva. olyan aranyos volt. eddig nem érdekelte ha sírnak körülötte, nézte érdeklődve a másik gyereket, de mostanában ő is elkzed sírni.

darabos kaja: kolos mindent megeszik. bármit adok a kezébe elcsócsálja, meg harapja. a főzeléket még turmixolva adom neki, mert ha abban bármi darab van, kiköpi. de ki fogom próbálni amit évi mond, hogy csak villával áttöri, mert talán ha az egész darabos akkor nem fog nyavalyogni.

boris ezekkel a képekkel megint a szívembe lopta magát. :)

évi, a hátad hogy van? jobb már?

nagyon ügyes lili, hgy így belejött a járásba. kolos még nem meg át egyik szobából a másikba, de vcsak azért mert ő ott szeret lenni ahol én. ha én mégsem vagyok egy szobában vele, akkor a gyorsabb felkutatásom érdekében 4kézlábra ereszkedve keres meg. de tegnap már eljutott a nagyszoba ajtajáig. amúgy ő is bejárja már szobát ahol épp tartózkodik. én sem erőltetek semmit, ha épp áll, akkor járásban kezd el menni, de ha ül, akkor azért nem áll fel, 4kézlábazik.
Vendég
 


Sziasztok!

Orsi, megelőztél!
Lili f7-kor kelt, de 4x kellett altatnom! Egész éjjel fájt a fejem.- Front jön? Még most is pedig már vettem be gyógyszert.

Lili tegnap megint fejlődött a járásban, most már kapaszkodás nélkül áll fel ülésből. Ezt gyakorolgatta délután. Lili most már előnybe részesíti a járást a mászással szemben.

Ma megyünk hármasbana városba bevásárolni, meg nyiltak üzletek nem messze tőlünk, azokat is megnézzük.

Most éppen reklamál mert földöntötte a vonatját és meg akarja emelni és nehéz neki.

Megyek rángatja a blúzom, föl akar jönni ide...

KépKép
domidina
 
 


Végre áttört a 8.!!!!! :) Na mostmár remélem gyorsan kinő és nyugi lesz egy kicsit! Persze az éjjelünk ennek megfelelően alakult, de volt már rosszabb is fog nélkül.

Hogy eltűnt mindenki...

Hihetetlen Lili milyen kis ügyes, van szorgalma rendesen!
Az én kis kannibálom még nem is áll meg egyedül. Úgy gondolja: ráérek én még erre! Inkább TÉPEM a fogaimmal anya karján a bőrt. :roll: :wink:

Holnap veszünk falvédőt többek között. Most egészítik ki a szigetelést kívül a házon (vhogy elfelejtették a 4ből 2 oldalon az alsó 20cmt :? :shock: ), utánna már tényleg indulhat az alvós kuckó-project! :wink: ( Persze a gyerekszobánál hiányzik a szigetelés! :roll: )

Aranyos Kolos ahogy szolidalizál! :)

KépKép
kora
 
 


megjöttünk a városból, én még megyek vissza mert ugye magamnak aztán semmit nem tudtam nézni, meg anyunak névnapjára is kellett volna valamit.
Kora,
nem tudom te hogy csináltad az ajándékvásárlást, de a gyerekkel nekem nem megy, pedig a Tibi is velünk volt.

Lili állandóan menni akart, nem maradt meg egyáltalán a kezünkbe. A sparba még csak-csak a bevásárolókocsiba, de utána az üzletekbe már nem

Megyek altatni, aztán megyek shoppingolni egy órácskát.

Kora, gratula a fogakhoz, na végre, talán lesz egy kics nyugi.

KépKép
domidina
 
 


Sziasztok!

Amióta nyugisabban alszik, reggel 7-kor kel. Persze 9-kor már álmos, aludt 2 órát és most ismét.
Tegnap voltunk fodrásznál, mármint Ancsival, ki kellett vágatni a haja végéből, mert már ki volt vékonyodva. Nagyon élvezte a történéseket, csak épp elég sokat forgott, mert mindenképp nézni szerette volna, amit Tündi csinál vele a feje búbján :D

Gratula Levinek az újabb fogacskához.

Lili nagyon ügyes, hogy ennyire belelendült a járásba. Nem csodálom, hogy nem sokáig bírja az üzletekben, az neki nem egy élmény. Lehet, hogy 10 év múlva megfordul a kocka. :)

Orsi, jófej lehet Kolos, amint épp utánad kutakodik a lakásban :)
A derekam jobban van, ezek szerint mégsem becsípődés volt, ill. nem hiszem, hogy az lett volna, mert az nem gyógyul ilyen hamar. Még egy kicsit érzem, de már tegnap is tudtam emelgetni Ancsit.

Nagyon ari Borisz a hintában, igazi rosszcsont. És utána, mintha azt mondaná: "oké anya, megértettem".

Ha jól látom, nincs bekötve a sapkája. Nem szedi le a fejéről. Nálunk a sapi neuralgikus pont. Mindig megpróbálja lehúzkodni a fejéről.

Kora, az hogy lehet, hogy ilyen állapotban adták át a házat, nem lehet senkihez fordulni ez ügyben, nincs úgymond garancia????????? Azért ez mégis szemétség, ilyen munkát kiadni. Régen, az átkosban persze kilopkodtak mindent a lakótelepek építésénél, de azért még manapság is??? Felháborító.

Edina, jó vásárlást.

Tegnap este Ancsi puliszkát vacsorázott és naggggyon ízlett neki. Nem neki főztem, hanem a mai ebédhez, csak már este megfőztem, hogy jól hűljön ki, mert kitaláltam valamit.
A szokásos finnyáskodással utasított el mindent, végül megkóstoltattam vele és kedvére való volt. Pedig semmi extra nem volt, csak sós vízben főtt kukoricadara.
Aztán később apjával almás muffint is evett, úgyhogy nem feküdt le éhesen.
Ha napközben nem eszik, nem érdekel, de ha este sem, akkor elalvás után nem sokkal ébred, mert persze, hogy éhes. Így igyekszem, hogy valamivel lakjon jól.
Ma délelőtt pedig paprikát evett,vajas pirítóssal. Mi azt ettünk , persze elkérte és csócsálni kezdte, kis darabokat harapott le belőle, kicsit rágta, aztán kiköpte és így eltüntetett egy fél paprikát. Gondolom kiszívta az édes levét, aztán lenyelni már nem akarta, amit nem is bánok.

Kép

Kép

Lilypie First Birthday tickers
háromszéki
 
 


Na igen Éva, ez állandó vitatéma nálunk. Direkt beleirattuk az adás-vételibe, hogy garanciát vállalnak a házra és szerintem ilyen munkálatokat éppen ezért nekik kellene megcsinálni. Én mennék is reklamálni lelkesen, de Roli ezt másképp látja. Szerinte ezekről nem ők tehetnek. :shock: Úgy védi őket mintha fizetnének neki érte. :roll: :roll: :? Szóval mostanában a családi béke érdekében inkább befogom a lepénylesőmet.

Edina úgy csináltuk a bevásárlást, hogy ott volt apa is, Levi meg szinte az egészet átaludta. Nem utolsó sorban ő még nem megy, úgy néz ki nincs is szándékában és a kocsiban is imád fetrengeni. Holnapi nap lesz az érdekes, mert Pest azért más. Eddig kenguruban nagyon élvezte, de most esernyőkocsival megyünk...

Azt figyetem meg a gazfickónál, hogy ha vmit nem tud egyből megcsinálni akkor inkább hagyja a fenébe. :roll: Pl: kérdezem tőle hol van a maci, ha nem látja meg azonnal akkor úgy csinál, mintha süket lenne és nem hallaná a kérdést. Néha még le is hajtja a fejét, mintha szégyelné magát. Szerintetek lehetne ezen javtani. Lehet vagy kell? Nem éli meg tulságosan kudarcként? Vagy ő csak egy ilyen lustaság? Lehet hogy csak kerestem megint vmit amin parázhatok.

KépKép
kora
 
 


Sziasztok!

Itt a hétvége, pang a topik.

Kora,
szerintem ezen nem kell parázni, Levivel nincs "baj", folyamatosan fejlődnek, változnak, formálódnak egyre több mindent tudnak. Ki ezt tudja jobban, ki másban jobb. Mindenki más természet, és az a jó a világban hogy nem vagyunk egyformák.

Tegnap meg végül magamnak nem vettem semmit sem. Lilinek kaptam benti cipőt, olyan mamuszka féle, aminek gumis a talpa nem csúszik a kövön, hogy ne fázzon fel, tudjon járkálni a nappaliban. Igaz nem a legjobb, de sokat nem járkál benne. Szokatlan is neki, tegnap inkább szívesebben fogta a kezemet mint egyedül ment.

KépKép
domidina
 
 


Sziasztok!

Látom nem volt senki! Mi is anyuéknál voltunk tegnap. Meglátogattam unokatesom kislányát is, 2 hónapos, és olyan, de olyan picike! Édes baba, de úgy emlékszem Lili ennyi idősen nagyobb volt már. Tesómék is fönt voltak a kislánnyal, aranyosak voltak együtt totyogtak a nappaliban, tologatták a játék babakocsit.

De a hazajövetel rémálom volt, ugye már sötét. Lili nem maradt el az ülésben, apja ölében ordított majdnem végig az úton. Ráadásul baleset is volt, vissza kellett fordulnunk és másik úton jönni hazafelé. Aztán az út vége felé fölkapcsolta a villanyt hátul és elővették a mesekönyvet, na akkor hallgatott el. Talán félt a sötétben, nem tudom mi volt a baj.

Veletek mi volt?

KépKép
domidina
 
 


sziasztok,

mi is anyáéknál voltunk szombaton, vasárnap meg itthon pihiztünk. Szombaton mi is sötétben jöttünk haza de kolost nem izgatta.
Ő is egyre többet jár már magától, de sokszor huppan még a fenekére.

ma jön a dédi vigyázni kolosra, mert én elkezdtem tanulni a szigorlataimra és úgy elég nehéz ha egy kiskoli rángatja a nadrágom, hogy anya unatkozom, vegyél fel...stb. tegnap már egész jól haladtam vele. szóval nem sokat fogok jönni még vagy 2 hónapig. telán nem lesz ennyi. vlmikor január elején lesz szig. de még nem hirdették meg. most bánom, hogy miért nem raktam le terhesen... de én annyira tudok parázni, féltem, hogy baja lesz belőle kolosnak a pociban. így meg olyan nyugodt 9 hónapom volt mint senkinek. :)

kora, hogy bírta levi az utat?

további szép napot!
Vendég
 


Sziasztok!

Edina mikor értetek haza? Vagy nem későn csak korán sötétedik? Lehet, hogy félt Lili. Aranyosak lehettek ahogy totyogtak. :)

Huh Orsi, miből szigorlatozol? Kemény lehet gyerek mellett tanulni. (nekem is kellene nyelvet) Kiváncsi vagyok Kolos hogy bírja majd a dédit. Levi legtöbbször hisztizik ha a dédi a közelben van. :( Néha úgy sajnálom, ő dajkálná, a gyerek meg tolja el magátol.

Nálunk is megvolt hétvégén a fővárosi túra. Már el is felejtettem milyen zajos-szmogos Pest. Levi mindenesetre nagyon jól bírta. Azt hiszem minden anyuka ilyen gyerekrők álmodik ha vásárolni kell menni (na persze ha már éjjelente kicsinál ez a minimum :wink: ). Egy hangja nem volt, imádta hogy ennyire zajlik az élet körülötte! Pedig voltunk 1-2 helyen. Reggel 9kor indultunk és 4re értünk haza. Közben elhagyta az egyik egerét (kettő van belőle), de nem is érdekelte, mi meg későn vettük észre. A cipőjét is lerúgta a pléd alatt, de azért visszamentem. :wink: Szerencsére ez már itthon veresen történt. Vettünk neki pár játékot meg falvédőt.
Az éjjelek persze nem változtak, nem akar az ágyában aludni, de most éjjel legalább nagyjából aludt.
Viszont úgy néz ki rákapott a sültkrumpli ízére!! (tudjátok eddig hányni akart tőle) Pénteken megevett 1 sajtosat, szombaton meg vagy 6 simát! Ezt azért sikernek könyvelem el! :)

KépKép
kora
 
 


kozgaz, ha jol emlekszem, ugye orsi???!!! hajra!!! en szivesen tanultam aliz mellett/borisszal a hasamban. valahogy meg jobban fel voltam spannolva, aliz meg addig legalabb nyafogas nelkul volt az apjaval tobbet!

nalunk nem volt tura, csak pentek este egy kiallitasmegnyito, ezer emberrel, s boriszt megint bazira nem erdekelte, kiknek a laba alatt maszkal, s ki veszi fel, viszi el, meg a fejet is a vallara hajtotat barkinek a kis kurafi, de amugy itthonulosebbek voltunk, mert az egesz csalad nathas, apjuk kijovoben, aliz meg nagyon az elejen, en meg torokfajosan,. boriszra meg ra kellene csatlakoztatni egy orrszivot egesz napra. kellene egy ilyen talalmany is!
egyebkent 3 napja teljesen megijedtem, mert mindig nagy konnyebbseg volt, hogy egyik gyerekem se hadakozik az orrszivoporszivo ellen, ezert nalunk az egy kedves vicces szorakozas volt, de borisznak 5 honapja szivtam utoljara az orrat, s most az elso harom probalkozasnal sirt es menekult, de lefogni nem akartam, ezert elvicceltem, elnevetgeltuk, nagyon megdicsertem, s bejott, mert azota mar o kapcsolja be a porszivot, s maszik az olembe, ha hozom az orrszivot, ugyhogy alaptalan volt az ijedelmem.

es borisz rakapott a nyers zoldsegekre...az egyetlen etel, amit kinez a kezunkbol. az elmult 4 napban megevett egy teljes kigyouborkat, de a paprika, paradicsom es retek ugyanugy megy neki, s 2-3 napja a reggeli turos gyumolcset is megeszi, ha nem is szivesen. mindig megdobbenek, mennyire tudja a szervezetuk, mikor mire van szukseguk. (natha idejen pl.) de a fozelektol es tejpeptol meg mindig elforditja a fejet, ha meglatja a kanalat, aztan vegul csak eszik valamennyit!

Kép
Kép
momoska
 
 


így a tanulás elején még nem igazán tudom magam rávenni, hogy órákon át itt üljek fölötte, mindig elkalandozik a gondolatom. :)
kolos alszik, dédi vasal, szóval semmire nincs gondom...
dőlelőtt volt egy kis harc a fitalúrral, mert nem akart aludni. én meg ugye nem értem rá vele játszani. így hagytam sírni a földön, én meg háttal neki tanultam. de abbahagyta és eljátszott magában, avgy negyed órát, aztán már unta magát és jött ide rángatni a gatyám.

aha, jól emlékszel momoska közgáz. elég nehéz-nekem, főleg, hogy tök rég volt mikor ezt tanultam, de muszáj lenne megcsinálin.

megyek vissza az ICC és engel görbéimhez...ha vlki érti miről beszélek. :shock:
Vendég
 


en elvileg ertem, de lassan mar en is csak sejtem, amugy is visszahulyultem kozepiskolas szintre, mar csak a hatarhasznossag megy:-)

Kép
Kép
momoska
 
 


jobbulást momoska-család, gyógyuljatok meg hamar!!!
Vendég
 


borisz nem hord cipot otthonra. csak szovetet!
ruhat azert neha igen!!
Kép

aliz a nevnapi ajandekaval...meg egy eve is az apjat biztam meg vele, h. vegy meg azokat a jatekokat, aminek aliz igazan orul, mert nekem meg a rozsaszin hercegnos legohoz se fullott a fogam, pedig arra nagyon vagyott anno aliz, azt is az apjanak kellett megvenni, en meg hozzavettem azokat, amik nekem tetszenek (tarsas, gyurmas, gyongyfuzos stb.), ezt meg mar siman beraktam a kosaramba alakulok lassan.
Kép

Kép
Kép
momoska
 
 


Sziasztok!

Tegnap már nem tudtam írni csak olvasni. Lili nem igazán hagyja hogy itt üljek ő is mindig fel akar ülni az ölembe. Most azért elvan, hogy elküldtem a játakaihoz, nézze már meg mi van a dobozába és szedje ki onnan. Talált is magának valamit amivel elmolyol.

Kora,
korán sötétedik, de nem tudom ez volt-e a baj, mert otthon simán bemegy a tök sötét szobába, nem fél.

Orsi,
Kitartás neked a tanuláshoz, ha nem is jössz minden nap, azért szakítsál rá egy kis időt, mert hiányozni fogsz ha nem jössz sokáig.

Momoska,
Lili itthon zokniban van, aminek az alján vannak ilyen gumis minták. Lent ha kompozik mondjuk ő is ilyen pamut cipőt hord. Na meg van az a cipő amit írtam, (mamuszka inkább) azt meg akkor ha csak járkál a kövön.
Mondjuk ilyenkor egy percre sem lehet szem elől téveszteni, nem azért mert félek elesik, mert ez ritkán fordul elő, hanem azonnal megcélozza a lépcsőt és mászik fel. Ez a mániája, imádja.

Kép
így sörözik apával

Kép és így eszünk

KépKép
domidina
 
 


Így szaladok már...
Kép

KépKép
domidina
 
 


Sziasztok!

Orsi!
Kitartás a tanuláshoz! Nekem gyerek nélkül is mindig elkalandozott a figyelmem. :)

Edina!
olyan aranyos Lili, ahogy jön be a szobába. Látom evésnél egy fényképezővel neki is el lehet terelni a figyelmét. :)

Momoska!
Pucér kép :lol:

Nálunk meg ki lettek iktatva a tejtermékek, mert úgy tűnik Dávid allergiás rá. Azt mondta a doktornő, hogy 1 éves kor után próbáljuk meg újra. Pedig egy csomó mindent lehetne neki adni pl. uzsira. :(

A karácsonyi ajándékozást én olyan távolinak érzem. Azért is, mert előtte még 6 név és szülinapot kell letudnunk. Minden novemberben és decemberben van.

Voltunk át az unokatesónál, aki élőben is nagy baba. :) Nagyon aranyos. Pelenkázás közben tök jól elnézelődött, de aztán a végén már rázendített, hogy Ő bizony éhes.

Kép
Kép
tina82
 
 


jok a lilis kepek. a sorospoharakra borisz is izgul mar egesz mini koratol!:-)
a lepegetos keprol siman elhinnem, h. mar karatezni jar lili. abszolut tokeletes mozdulat:-)

tina,
hogy derult ki az allergias reakcio????

csilla,
holvagy? netunjel!!!

Kép
Kép
momoska
 
 


sziasztok,

köszönöm a sok kitartást a tanuláshoz. szükségem is van rá, mivel már most eléggé unom.

kolos megint ne volt hajlandó aludni déleőtt, így engem szórakoztatott. pedig nekem jobban tetszett a napközbeni két alvás, de asszem hozzá kell szoknom, hgy ő már nagy fiú és nem igényli a 2x-i alvást.

nagyon édes Lili a rohanós kpen, meg persze az összesen. látom Edina nem szereted csupa rózsaszínbe öltöztetni a kiscsajt. tudatosan vettél neki kék nacit hátha lesz kisöcsi? :lol:

már kolos is kezdi bejárni a lakást, de a küszöbnél mindig elakad. ott ált. elbotlik és 4kézlás folytatja útját.

borisz pucéran...szerintem is nagyon nagy!!! :lol: :roll:

Tina, ez tök rossz. sajnálom. tényleg hogy derült ki?
Vendég
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?