Új privát üzeneted érkezett!

Zsuzska,

én nem is tudtam, hogy beutaló kell a kismamtornára.
Mondjuk ahova én járok az fizetős, 10 alkalom kerül 16 ezer Ft-ba. Szerintem emiatt nem is kell vinnem betalót, aki befizeti az összeget az járhat utána.
De legalább aludtál egy nagyot :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Kata,
és neked is hétfőn lesz az ET? Mikorra tervezzük a tesztelést?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok!

A mai napom ilyen volt: :twisted: :twisted: :twisted:
A végére már majdnem sírvafakadtam...

10-re mentem a genetikára, onnan először megint át kellett menni az UH-ra, ahol baromi sokan voltak. Aztán vissza a genetikára a lelettel, és 1/2 13-kor jutottam be újra. A dokim mondta is, hogy minden okés, aztán kinyomtatta a véreredményemet. A toxoplazmozist nem csinálták meg, mert idézem: "átmenetileg diagnosztikum hiányában nem tudtunk végezni". Szerintetek ez normális, hogy ekkora kórházban nem tudnak toxoplazma vizsgálatot csinálni??? :shock:
Aztán következett a terheléses cukrom... egy picit magasabb, vagyis mehettem a belgyógyászhoz, a dietetikushoz, a várandós ambulanciára 6 pontos vércukor profilra beutalót, majd vissza a genetikára, ahol közölték, hogy a dokim a műtőben van. 10-16-ig ott ültem a kórházban, szóval most baromi mérges vagyok, és nagyon elegem van a mai napból!

Azért köszönöm szépen a jókívánságokat!

Nellike,
Azért a Te sms-ednek nagyon örültem ám! Gratulálok, de nem irigyellek a döntés miatt.

Linácska,
Drukk a hétfői inszemhez!++++++++++++++++++++++

Zsuzska,
Sajnálom, hogy a pároddal összekaptatok! :( És sajnálom, hogy így alakult a kismamatorna ma. :(

Vicky,
Nem írtad meg, hogy hol születtél, de megnéztem Budapestre, és Miskolcra is és mindkettőre Rák ascendes jött ki. :)

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 

 
 

Csövi Csajok!
Némóka nagyon boldog névnapot kívánok!!!! :wink:

Kata, nagyon szorítok neked holnapra! Végre már itt tartasz, hogy leszívják a mamikat és hozzájuk adják a papikat!:)) És hétfőn visszaültetik őket, jól olvasom? Jaj, de szuper!

Kérdés: Akkor még van remény, ha a 10. dpo-n még negatív a 10-es teszt?
Vendég
 


NELLIKE
Alig hittem a szememnek, többször elolvastam, mert azt hittem káprázik! :shock: :lol: Nos én személy szerint ismerek egy lánykát akinek hármasiker babái vannak, és ha szeretnéd szívesen összehozlak vele virtuálisan! A babák gyönyörűek, teljesen egészségesek, minden rendben van velük! Az önkormányzat kirendelt melléjük egy segítőt is teljesen ingyen, egy rakat egyéb segítséget kaptak, nekik van még előző házasságból egy kamaszfiú is!
Ja majd elfelejtettem HATALMAS GRATULA! Amúgy ha minden kötél szakad én szívesen átvállalok egyet! :wink: Párom is ezt üzeni! :D

Épp most néztem meg a Sejtjeink 5. részét, és én a végén már nem láttam a könnyeimtől. Mindenképpen látni szeretném a többi részt is. A mi kórházunkban készült a felvétel. 5 meddő házaspár életét követik végig. Amikor a velem egyidős lány 5. lombik eredményére vártak szabály szerűen úgy éreztem magam mint ha velem történne, és az sem sikerült, elszállt minden, nagyon-nagyon sírt, ők nem tehették meg hogy tovább menjenek, nem sokmindenkinek van másfélmilla a zsebében. Koncz tanárúr nagyon bíztatta őket, hogy nem szabad feladni, volt már olyan páciense akinek 10. lombik sikerült. Együtt éreztem a lánnyal, és vele együtt potyogtak a könnyeim. Végül mutatták a többi babát, sajnos az egyik ikerterhesség rosszul végződött. A kisfiú a szülés alatt keresztbefordult és nem tudták megmenteni. Volt még egy ikres család, ott mindkét baba megszületett, nagyon szép kislányok voltak.
A végén megköszönték a házaspárok közreműködését, és kiirták az alábbik két mondatot. A dokumentum film forgatásának befejezte után fél évvel váratlan fordulat következett be. Györgyi természetes úton lett várandós. utána mutattak egy ultrahangos képet, és két nagy pocakos képet róla, hát ha addig csak sírtam azután már bömböltem, és háromszor is megnéztem, annyira a hatása alá kerültem, és akkora erőt adott nekem! Még most is majd kiugrik a szívem a helyéről!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára dita75 2008.11.13 19:31-kor.

dita75
 
 


MONIC
Sejtettem azt amit a priviben írtál! :wink: :lol:

ZSUZSKA
Hát ez kafa! Képzelem milyen bosszús lehettél! Jó kis védőnők!

BUMI
Grat a vizsgához.

KATA
Hát remélem hogy mi is hasonló eredmények birtokában fogunk megjönni az első uhu-ról!

NÉMÓKA
Sajnálom a peches napot! :(

TWIST
Te csajé, ne legyé má türelmetlen, várd ki a 14. napot! :x

dita75
 
 


Twist,
Várj még pár napot azzal a teszteléssel! Drukk, hogy a következő + legyen!!!

Kata,
Millió drukk holnapra!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Nemone,

nagyon durva napod volt ma :evil: És az, hogy a SOTE I-en nem csinálják meg a toxo-plasmát felháborító! Nekem itt a helyi kórházban csinálták, eredménye még nincs, azt mondták, hogy 2-3 hét.
A picit magasabb cukrot sajnálom. :cry: (szerintem nekem is ez lesz, főképp, hogy alacsony volt az AFP és az a terhességi cukor előjele). Mi az a 6 pontos profil?

Dita,

a Györgyi az akinek nem sikerült az első 5 lombik? Elhiszem, hogy megsirattad, aztán meg az örömtől sírtál. Én attól függetlenül, hogy Danika a pocakban különösen érzékeny vagyok arra ha valakinek nem sikerül a baba, nagyon el tudok miatta szomorodni. Soha nem fogom elfelejteni azt a 3 évet amíg küzdöttünk érte.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Twist,

10. dpon a nega teszt teljesen normális! :wink:

Kata,

teljes szívemmel fogok neked drukkolni holnap! Hánykor lesz a leszívás? Danika is drukkolni fog, ráadásul Pesten leszünk holnap úgyhogy közelről tesszük majd :wink:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Dita,

úgy látom neked nem tudok soha semmi újat mondani, te mindent tudsz :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


MONIC
Az Oscar-ban volt egy jó kis beszólás amikor a Stallone lánya azt hazudta mindenkinek, hogy terhes. Kérdezte a felesége tőle, hogy te nem is tudtad, hogy terhes a lányod? Mire a férj: Tudtam, tudtam de nem sejtettem! :lol: :lol: :lol:

Én meg sejtettem, sejtettem, de nem tudtam! Ez azért egészen más ám! :wink: :lol:

Györgyi vagy Gyöngyi nem tudom, de borzasztó volt látni ahogy szenvedett!
Viszont minden jó ha a vége jó! Amikor hazajött a párom visszatekertem neki, hogy ő is megnézhesse, és felolvastam a két mondatot, de a másodiknál már elcsuklott a hangom! :oops: :roll:

KATA
Hát én csak innem Vp megyéből tudom küldeni a + enerdzsiket, de biztos odaér hozzád! Már most útnak indítom őket! +++++++++++++++++++++++

dita75
 
 


Ditám!
Azt viszont elfelejtetted leírni, hogy Györgyi pocakjába hogyan került a baba. A pozitív gondolatok erejével. Nemde? Emlékszel, mikor agykontrollos kazettákat hallgatott naphosszat?
Szóval csak azt akarom írni, hogy én is láttam már ezt a sorozatot, azt hiszem a Duna TV-n, és én is végigbőgtem. Csak nem tudtam, mi a címe. Bár én már vagy 1-2 éve láttam és még mindig a hatása alatt vagyok, ahogy leírtad. Na látod, én ez a sorozat óta hiszek a gondolataink erejében. Ez a csaj soha nem adta fel. Szó szerint bebeszélte magának a bébit. Ezért írom neked mindig, hogy egy percre se keseredj el, csak az agyadat állítsd át. Tőletek tanultam, hogy a babák csak a boldog mamik pocakjába költözködnek.
Továbbra is csak annyit tudok írni mindenkinek, hogy NAGYON SZORÍTOK NEKTEK!

Sok puszi: bikfy :wink:
bikfy
 
 


Szia Bikfy! Neked hogy áll a mensid? Írtad, hogy még sehol sincs.... Lehet, hogy jó hírekkel tudsz szolgálni nekünk! :wink:
Vendég
 


Nellike, Némóka boldog névnapot!

Nellike gratulálok! Egyik ismerősöm lombikkal lett terhes, 3 kislány lett, odajárnak oviba, ahova a fiacskám, és egyáltalán nem kicsik és egészségesek, mint a makk. Úgy tudom, hogy a szülésnél se volt baj, de ha érdekel megkérdezem pontosan.

Kata szorítok!!!!

Linácska hétfőig még nőni fog a mnyh. Éééééééés lesz inszem!

timejka
 
 


BIKFY
Szasz! Tényleg hallgatott egy kazettát és mindhárom alkalommal amikor újrajátszottam a filmet becsuktam a szemem és figyeltem a beszédre! :wink:
Amúgy veled mizu? Vizsgák egyebek? Párod él még? :)

TWIST
Válaszprivi ment! :wink:

dita75
 
 


nemone: Elfelejtettem megírni a születési helyet, de a Miskolc talált. Köszönöm, hogy megnézted. És most akkor a horoszkópot kiegészíti az aszcendens, vagy elnyomhatja? Mitől függ, hogy melyik az erősebb? Mondjuk rám illik a skorpió, a rákból kevesebb jellemző rám. Sajnálom a mai napodat. :(

nellike: Itt is gratulálok! Nem tudom én mit tennék a helyedben. A módszer tényleg elég brutálisnak tűnik, de én azt hiszem, hogyha már 4,5 éve várnék a gyerekre, akkor azt hiszem nem kockáztatnám meg, hogy egyik se maradjon meg. De ez a kockázata a másiknak is megvan.



vicky79
 
 


Nekünk is ilyen kazettát kéne hallgatni.

Némóka azért nagy szemétség, hogy ennyit váratnak. El is hiszem, hogy kikészültél.

Nellike én sem kockáztatnék. Ennyi év után jön a baba, akkor jöjjön annyi, amennyi a pociba van. De ezt tényleg nektek kell eldönteni. Párod mint mond? Biztos nehéz döntés.

timejka
 
 


Twist!
Én már csak röhögök magamon. Nem is tudom, hányadik napon járok, talán a 38. vagy a 39.-en, 'oszt mensim még mindig sehol. A hőm kb. 6 napja 37 fok. Szóval minden happynek tűnik, csak az a baj, hogy múlt hét csütörtökön voltam dokinál, egy fránya gomba miatt. Mert ugye azt is mikor kapjam el, ha nem most. Szóval a lényeg az, hogy a doki azt mondta, itt nincs gyerek. De akkor mi a jó franc van? Van valakinek ötlete?
Az még a történetemhez tartozik, hogy nagyon sokáig kellett rágnom a férjem fülét a gyerek miatt, már oda jutottunk, mint Ditusék, szóval majdnem elváltunk. Volt egy nagy beszélgetésünk, ahol végül sikerült megoldanunk a dolgainkat. Ez lenne az első élesben próbálkozós hónapunk. Eddig védekeztünk. És persze eddig nem is volt semmi gond a ciklusommal. Hajszál pontosan 28 napra jött meg, másfél éve. Mondom, amióta eldöntöttük, jöhet a gyerek, azóta teljesen szétcsúsztam. Jó mi? ÁÁÁÁÁÁÁÁ :!:

Mutattam már nektek a hőgörbémet? Megmutathatom?
bikfy
 
 


Nellike is Szilvi? Nem tudtam. Akkor nagyon boldog névnapot Nellike neked is!:)) És millió grati a babócákhoz!!!!
Vendég
 


Látjátok, a lényeget nem is írom. Férjem ma sikeresen levizsgázott. Na csak jöjjön csak haza! Akkorát k...colunk, hogy csak na. Mi ezt így fogjuk ünnepelni. :D :D :D
bikfy
 
 


bikfy: Miből gondolta a dokid, hogy nincs baba. Ilyenkor még nem látszana. Hormonvizsgálatot is csináltatott?



vicky79
 
 


BIKFY
Ide azt a hőgörbét!
Nem írtad mivel védekeztetek, mert ha hormonális akkor bizony könnyen előfordul hogy szétesik a ciklusod, de könnyen helyre lehet billenteni!
Gomba huss! De sokat szenvedtem vele, de végül kiirtottam a szemetet! :twisted:
Sajnálom a vitákat, nálunk azóta egész normális kerékvágásba került minden, úgyhogy már örülök, hogy kiborítottam a bilit!

dita75
 
 


Dita ügyes csaj vagy, hogy nem hagytad magad, és végre nincs balhé a családba.

Bikfy teszt?

timejka
 
 


Sziasztok!
Nem olvastam vissza, megyek fürdeni, aztán aludni, mert 6.45-re megyünk. Nagyon izgulok!!!!

Levittük a kutyákat nagyszülőkhöz és hazafelé majdnem összetörtük magunkat, mert a pályán kivágódott elénk 60-nal egy román vendégmunkás :evil:

Na jó, lehet hogy fürcsi után mégis visszaolvasok :lol:

i.kata
 
 


BIKFY
Kép
Jó ünneplést! :wink: :lol:
Grat a vizsgához!

TIMEJKA
Voltál a természetgyogyinál?

dita75
 
 


Ditám, mindjárt dobom a görbét. Egyébként óvszereztünk, a hormonokat messziről elkerültem már jó másfél éve.

Vicky!
Hormonvizsgálatra küldene a doki, a mensi 3. napján. De a rohadék mensije most meg nem akar megjönni. Meddig várjak még? Menjek vissza hozzá?
bikfy
 
 


KATA
ALUUDJAAAAAAATOOOOOOOOOOOOK! :x
Na frankó, gondolom jól megijedtetek! Még a végén altatni sem kell, mert kómában rakják be a babákat, de mire felébredsz már kismami is lettél! :lol:

TIMEJKA
Na azé ez nem megy olyan gyorsan, de rajta vagyok az ügyön!

dita75
 
 


Bikfy,

Timejka azt kérdezte, hogy a doki mi alapján mondta, hogy tuti nincs baba?
Én azért nagyon drukkolok, hogy a dokinak ne legyen igaza, és a ciklusod felborulása a baba miatt legyen :wink:

Kata,

szegénykéim, szerencse, hogy sértetlenül megúsztátok.
Kimondhatatlanul izgulok érted, teljesen olyan mintha én állnék a nagy nap előtt. Csak az én helyzetem könnyebb, mert én pontosan tudom, hogy mi fog veled történni holnap.

Dita,

azért a nagy megbeszélést a gyerekkel és az édesanyjával ne örökre halasszátok el, mert akkor kb 3 hónap és minden elölről fog kezdődni. Sajnos a párod gyorsan el fogja felejteni a vitátokat és szépen visszatér minden a régi kerékváságba. Úgyhogy ne hagyd magad! (tapasztalat :oops: )

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


http://www.ciklus.hu/images/diagramok/8 ... 34400_.png


Na mit gondoltok? Volt nekem egyeltalán peteérésem?
bikfy
 
 


BIKFY
Megnézzük a görbét, mert abból kiderül mikor volt péd, és ha már sokkal régebben mint két hete akkor érdemes visszamenni a dokkerhez aki felír majd norcolutot vagy ilyesmit ami meghozza a pirit!

dita75
 
 


Monic, Timejka!

Kézzel megvizsgált, jól megtapogatott. Szerintem a 32. napon lehettem nála, akkor már éreznie kellett volna valamit. Ráadásul mondom, védekeztünk. (Mondjuk tudom, hogy 100% biztos védekezési mód nincs, ezért néha még reménykedek.) Szóval értetlenül állok a dolog előtt.
bikfy
 
 


Hogy a fenébe lehet képet feltölteni ide?

timejka
 
 


Dita!
Most látom csak, milyen vizsgaünneplést kívánsz te nekünk. Kis gonosz! Én azért picit másra gondoltam. (mondjuk egy jó kis unga-bungára) :wink:
bikfy
 
 


Timejka,

a szövegmező alatt kékkel van írva, hogy melléklet feltöltése. Érdemes előtte lekicsinyítenin a képet mert a nagy méretet nem engedi feltölteni, én erre a www.meretezdat.hu-t szoktam használni. :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Bikfy,

Dita által feltett képen gondolom ti vagytok a fogak és ők javában unga-bungáznak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Én legalábbis úgy látom, hog a legjobbat kívánta nektek :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Nemone, csatlakozom Monic kérdéseihez illetve mennyi volt neked a pici magas cukker??? Kiváncsi vagyok mert én folyamatosan ezen stresszeltem magam hétfő este.


Monic, nem is hallottam hogy az alacsonyabb Afp a cukor előjele, nekem 1,1 volt és pont jó a cukrom aszonta doktorbácsim.
Neked úgy emlékszem 0,7-8 között volt aszem.

Ditusom látom pörögsz ezerrel már megint. Reggel gondoltam rád ötkor tudod amikor kelsz mert én is fent voltam bámultam az utcán lévő embereket akik baktattak dolgozni, nem birtam aludni :twisted: annál jobban vagyok most álmos :roll:

Kép
pgsuska
 
 


BIKFY
Van ott ungabunga is! :wink:
Volt péd! Nem értem mi történt! Totál babás görbének tűnik! :shock:

TIMEJKA
Amikor írod a hozzászólást a kis ablak alatt található a melléklet feltöltése, de csak 600x600 a legnagyobb amit feltehetsz! ha nagyobb le kell kicsinyíteni!

dita75
 
 


ZSUZSKA
Akkor végre együttérez velem valaki! :wink:
Szombaton igyekszem magam kipihenni, bár még nem biztos hogy apa megy dolgozni, mert még csak ketten jelentkeztek és az igen csak kevés. :roll:

MONIC
Erről jut eszembe, hogy a szülinapra meg szeretnék hívni minden főszereplőt és akkor megbeszélnénk a dolgokat!

dita75
 
 


Zsuzska,

a neten olvastam ezt is :oops: Meg van egy pár ismerősöm akiknek az enyémnél is sokkal alacsonyabb lett az AFP és miután kizárták a Down kórt a terhességi cukor mindnél bejött :evil:
De remélem, hogy nekem rendben lesz, jövő szerdán szeretném csináltatni, de lehet, hogy csütörtök lesz belőle mert ma este megettem 2/3 tábla Milka csokit. Elcsábultam ma a boltban és valahogy a kosaramba került egy táblával :oops: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Dita,

csak keményen :wink:
Nálunk is megvolt ugyanez a beszélgetés, mi egy cukrászdába hívtuk össze az érintetteket és utána fordult jobbra a helyzet.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Dita,

csak keményen :wink:
Nálunk is megvolt ugyanez a beszélgetés, mi egy cukrászdába hívtuk össze az érintetteket és utána fordult jobbra a helyzet.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Dita!
No és szerinted mikor volt peteérés? Ahová a ciklus tette? A 9. napra? Na de hát az már vagy 30 napja volt. Várok még 1 hetet és irány vissza a dokihoz. Hát ez van. :cry:

Amúgy jósnak sem vagy utolsó, még a végén bejön az általad ajánlott kép. Kb. 2 órája feszítek itthon a legszebb tangámban, erre most derült ki, az uram még Pest alatt van. Kb. 2 óra még mire hazaér. Hogy lesz ebből unga-bunga? Pedig már nagyon rajtam a hév. Hát még a végén át kell csengetnem a szomszédhoz. :wink:
bikfy
 
 


Monic, csak tanácsolom hogy előtte legalább 3 nappal ne egyél cukrot, nézd meg mit eszel akár gyümit is mert az is viszi és az előző nap ne egyél gyümit meg cukrot és hat után semmit. Én igy tornáztam le, mert mint tudjuk előtte egy héttel még a vizeletemben is volt cukker megettem egy komplett tortát. :P :P Nekem ezeket a tanácsokat az itteni doktornő adta, megelőzünk vele további gondolkat ha lehet persze.

Kép
pgsuska
 
 


Zsuzska,

nagyon szépen köszönöm a tanácsokat, igyekszem megfogadni.
Tegnap vettem egy rúd fagyasztott almás rétest, ha jó lesz a cukker eredményem akkor az lesz a jutalom.
Mióta Dita írt róla azóta csorog utána a nyálam :oops:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Lassan elköszönök Jó éjszakát Mindenkinek!
bikfy
 
 


MONIC
Egyszer is értettem! :wink: :lol:

BIKFY
Lehet, hogy akkor volt de én inkább a második emelkedésre szavazok!
Amúgy bizonyított tény, hogy egy ciklusban több peteérés is lehet! :roll:
Mindenképpen menj vissza a dokihoz!
A görbét is vidd!

dita75
 
 


Köszi a drukkokat, csajok!

Bumi,
gratulálok a vizsgádhoz! A szóbeli is menni fog! :lol:

Némóka,
kiscsajszi nagyon cuki az uh képen :lol:

Monic,
köszi az együttérzést! Nagyon jól esik :wink:

Dita,
odakészítem a packomhoz a "különlehes halacskát". De ha nem hoz szerencsét, akkor nem kegyelmezek neki :wink: Kiszívom az utolsó csepp vérét is :lol:

Linácska,
ha minden jól alakul, akkor szerintem hétfőn ET. Úgyhogy szerintem kb. dec.1. jó lesz teszetelésnek, nem?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára i.kata 2008.11.14 05:21-kor.

i.kata
 
 


MONIC
Ugye milyen gáz??? Köztetek egyszerűen képtelenség fogyózni! :roll:
Én már rá sem merek állni a mérlegre!

BIKFY
Egész Pest alatt? Nemhogy alattad lenne! :roll:
Jóccakát! Ha nem kell korán kelni akkor tiétek az éjszaka!

Én is menek, kezdődik a JOHNNY ENGLISH!
Kicsit vidulok még elalvás előtt!

Kép

dita75
 
 


Bocsi, ez lemaradt :oops: :

Jó éjt!

i.kata
 
 


Kata,
drukkolok nagyon!!!
Dec 2 nem jó, az a névnapom????????? :lol:

Bikfy,
esetleg egy tesztet nem csináltál?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: