Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Kicsit aggódva írok, remélem elfogadtok még egy májusi betolakodót. :lol: Eddig is olvastalak benneteket, de még sosem fórumoztam, pedig már van egy kislányom. Gondoltam, ha szeretnék beszélgetni veletek, talán nem kéne a szülésig várni. :D Így hát vettem a bátorságot, és most itt vagyok.
Reninek hívnak, május 22-re vagyok kiírva. Budapesten lakunk, és az István kórházban fog születni Kistesó, ahogyan a nővérkéje is. Van egy 2 és fél éves gyönyörű kislányom, Amina Anna. Érdekesség, hogy Aminával május 23-ra voltam kiírva. Kicsit megtréfált bennünket a természet, még az is lehet, hogy egy napon lesz a szülinap. :wink:
Láttam, hogy sokatoknak milyen édi kismama pocija van, én inkább egy kövér kismalacnak látszom, persze aki 75 kg az maradjon csendben. :oops:
Nálam is hányingerrel zajlott az első 11 hét, mostanában kicsit jobb, de étvágyam nem sok. Mondjuk ez nekem csak jót tesz. Szerencsére vukkal egyszer sem találkoztam.
Na jó, elsőre talán ennyi is elég belőlem.
Üdv mindenkinek: Reni
Hoppá! Az egyik vonalzóm nem látszik. Mi lehet a baj?

Kép
Kép
g_reny
 
 


Sziasztok! :lol:

bevallom, a szüléstörténeteket még nem mertem elolvasni :lol: :oops:

Anita!
szép a pocid!én sose leszek ilyen vékony 8)

Mozza!
ne aggódj, ma már profin kezelik a dokik ezt az RH összeférhetetlenséget :D

Reny!
szia :D

Bema!
háát, én is a csnk-ban 17+0-ra kaptam beutalót afp-re, de a dokim mal tegnap beszéltem és ő azt mondta hogy előbb kellene mennem, így 16+5 naposan megyek(ez is csak 2 nap :roll: ), de a 17.hét nálad mit jelent,nálam 16+napokat. :P
Vendég
 


Szia Reni!
Üdv itt,persze h még beférsz a májusi társaságba!! :lol:
Voltál már a 12.heti uhn?Vagy majd most mész?Ha van képed a babáról felteszed nekünk?Amúgy nekem sincs étvágyam,és most már örülök neki h így alakult :lol:

MOzza!
Szerintem se aggódj!Bizti nem lesz gond.Nekem is csináltak már ellenanyag szűrést,de szerintem a baba is + mint én,mert nem mondták h baj lenne.Amúgy azt hiszem h a férjem is +,így pláne nem lesz gond!


Na nekem újabb tünetem van,viszketek....néha rámjön és viszket a kezem,vagy a hasam ilyesmi.De aztán elmúlik.Olvastam h előfordulhat kismamáknál,másnka is van ilyen???

Na majd készítünk fotót és felteszem,meg jövök még egy táblival is,az új infókat addig is várom,minnél frissebb legyen!

annus11
 
 

 
 

az AFP vizsgálat a terhesség 16-18. hete között végezhető (és végzendő) el. A kórosan magas értéket 2,5 MoM felett mondjuk ki, ekkor a "nyitott gerinc" kockázata magasabb. Az alacsony érték általában 0,7-0,8 MoM alatt értendő, ekkor a kromoszóma rendellenességekre kell fokozottan figyelni.
Dr. Ács Nándor
Vendég
 


Ja igen!
AFPre én 16+3 naposan megyek.Én úgy tudom h betöltött 16.hét kell hozzá.

annus11
 
 


Rh összeférhetetlenség akkor áll fenn, ha az anya Rh negatív, az apa és a magzat pedig Rh pozitív. A magzat és az anya vére azonban normális terhesség esetén nem találkozik egymással. Ilyen találkozás a szülés, vagy esetleges terhességmegszakítás, illetve például genetikai mintavétel esetén jöhet létre. Ezután az anyai szervezet ellenanyagot kezd termelni, ami a következő terhességnél az újabb Rh pozitív babát károsíthatja. Éppen ezért Rh összeférhetetlenség esetén a szülés-terhességmegszakítás-genetikai vizsgálat után az anyának kötelező az ellenanyagtermelést kivédő injekciót adni. Így a későbbi terhességekkel sem lesz gond. Rh negatív anya terhessége során minimum 3 esetben kell ellenanyag vizsgálatot végezni (többször csak akkor, ha a vizsgálatok eltérést mutatnak). A fentiek biztosítása esetén minden
további nélkül egészséges babái fognak később is születni.
Dr. Ács Nándor
Vendég
 


Kép 10.31-én készült Kistesóról
Annus!
Még nem voltam a 12. heti Uh-on, majd hétfőn megyek. Egyébként az orvosom 13. heti ultrahangnak hívja, nem tudom miért. Hétfőre már 13 hetes és 3 napos leszek. Meg voltam győződve róla, hogy késésben van ez az időpont, dehát a doki biztos jobban tudja.
Hétfőn ha kapok új képet, majd felteszem.[/b]

Kép
Kép
g_reny
 
 


Reny, üdv közöttünk!
Azért hívhatja 13. hetinek, mert betöltött 12 hét kell hozzá, így már nevezhetik 13. hetinek, de egy és ugyanaz a kettő! :-) Ja, és jól látszik mindkét vonalzód!

Annus, nekem Gyöngynél állandóan viszketett a hasam, most nincs ilyen. kenegesd valami krémmel vagy olajjal, az enyhít!
Vendég
 


Reny!
Üdv közöttünk. Édi az uh kép a picurkáról. :)

Vicuska!
Én is megtaláltam ezt a cikket, rákerestem a neten. :)
Még ezt találtam:

Vércsoport öröklődés táblázatban

Apa :0 Anya :A Gyermek :0 vagy A

Apa :0 Anya :B Gyermek:0 vagy B

Apa : AB Anya : A Gyermek: A, B vagy AB

Apa :AB Anya:B Gyermek :A, B vagy AB

Apa :AB Anya:AB Gyermek :A, B vagy AB

Apa :0 Anya:0 Gyermek :0

Apa :A Anya:A Gyermek :A, 0

Apa :B Anya:B Gyermek :, B vagy 0

Apa :AB Anya:0 Gyermek :A, B

Anya:0 Apa :A Gyermek :0 vagy A

Anya:0 Apa :B Gyermek:0 vagy B

Anya : AB Apa : A Gyermek: A, B vagy AB

Anya :AB Apa:B Gyermek :A, B vagy AB

Anya :AB Apa:AB Gyermek :A, B vagy AB

Anya :0 Apa:0 Gyermek :0

Anya :A Apa:A Gyermek :A, 0

Anya :B Apa:B Gyermek :, B vagy 0

Anya :AB Apa:0 Gyermek :A, B

Anya :A Apa:B Gyermek :, 0, A, B, AB

Apa :Rh neg Anya:Rh neg Gyermek :Rh neg

Apa :Rh neg Anya:Rh poz Gyermek :Rh neg vagy Rh poz

Apa :Rh poz Anya:Rh poz Gyermek :Rh poz vagy Rh neg

Apa :Rh poz Anya:Rh neg Gyermek :Rh neg vagy Rh poz

Annus!
Én is viszketek! Kenem is a pocakomat ezerrel. (tágul a bőr sztem, jó lenne striák nélkül megúszni...)

Kép
mozza
 
 


Sziasztok!

Pumuklii! Mi mindenre nem jó a vörösbor! :lol:
Engem érdekelne a miómás eset, de csak akkor ha tényleg happy a vége. Ha mást nem érdekel, akkor küld el priviben! Köszi! Egy ilyesmi szülést, mint a tiéd, én is bevállalnék! :)
Dóri! Hát ez nem lehetett „kispiskóta”! De hát ki kell bírni!
Farkas! Köszi az AFP-s segítséget. Akkor tehát Mikuláskor kellene mennem :) , de sajnos az szombat. Marad a péntek, vagy a hétfő! De jó, a gátmetszést én is szeretném megúszni, persze csak ha lehet.
Anita! Nagyon csini pocakod van!
Mozza! Bár itt már mindenki megnyugtatott és Vicuska is tök jó választ adott a kérdésre, de azért leírom én is. Nekem ugyanez a problémám, már ha nevezhető annak. Már nem izgulok emiatt, mert annyian megnyugtattak, olyanok is, akik már átestek ilyenen. Ellenanyagot termel a szervezeted??? Nem csak termelhet? Ugyanis azért kell minden vérvételkor ellenanyagot is szűrni, hogy ez fennáll-e. De általában első babánál nem szokott probléma lenni. A másodiknál meg már nem lesz, mert a szülésnél szúrit fogunk kapni. :-/
Reni! Üdvözöllek a körünkben! Gratula a babához. Nem lenne rossz, ugyanaznap születne a baby, mint a kislányod! A férjem és a húga van ilyen helyzetben, ráadásul az egyik sógornőnk is aznap született! Így hármas szülinapokat ünneplünk mindig! :) Degeszre esszük ilyenkor magunkat! :?
Annus! Én is viszketek néha, de hamar elmúlik! Férjem szúrta ki, hogy itt-ott piros vakarásnyomok vannak rajtam. Nekem szinte fel sem tűnt! :)

Szép napot mindenkinek!

Kép
csadra
Piliscsév
 
 


Képzeljétek, négyes lett az utolsó vizsgám, már csak a szakdolgozat és az államvizsga van hátra! :lol

g_reny, üdv köztünk :)
Vendég
 


Pandi: gratula!!!

Vicus: nekem a mellbimbóm viszketett sokáig Tüncivel, meg most is néha. Már izgultam, hogy kijön az ekcémám és akkor nem fogok tudni szoptatni, de szerencsére nem lett belőle semmi és elmúlt a viszketés is egy idő után.
Más kérdés, hogy a kezemen lévő ekcéma, ami már lassan 2 éve jött ki, nem akar elmúlni. Nagyon viszket. És nem is tudom, hogy terhesen el lehet-e mulasztani. Be fogok jelentkezni egy bőrgyógyászhoz, mert nem jó belegondolni, hogy még másfél évig ilyen állapotban lesz a kezem. :?

Kép
Kép
tinu
 
 


g-reny!

Üdv a csapatban :lol:

Panndi!

Hatalmas GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Afp-s válaszokat mindenkinek köszönöm!
Akkor nem parázok, hogy későn megyek.

Anita!

Nagyon csini kis pocakot növesztettél :lol:

Nekem szerencsére nem viszket a pocim, pedig azért nődögél :lol:
Kenegetem is, bár igaz csak tegnap óta, mert tegnap sajnos észrevettem rajta egy kb. fél centis striának tűnő piros csíkocskát (inkább foltot :x )
Remélem azért nem válok egy jóképű zebrává a végére :lol: )

Kép
bema
 
 


Helló!

Jó sok lett hirtelen az üzenet! :)
Reni, üdv itt! Én sem fórumoztam még soha eddig, a többiek győzködtek... :) Nekem is van időnként, hogy nem látszik a vonalzóm, de van hogy másoké sem, sztem a rendszer egy picit feldobta a talpát babanetéknél... :)

Anita! Tényleg nagyon szép a fénykép! Ígérted Gréti történetét. Elmeséled? :)

Hú, tök jó, Panndi! Akkor hajrá továbbra is!

Én viszketésről eddig csak szülés után hallottam (szerencsére ez elkerült), egyik barátnőm szenved vele, viszont kapott is rá vmi nagyon tuti bőrgyógyász kencét, pedig szoptat. Szóval biztos érdemes megkérdezni.

Én, a korábban leírtak miatt nem parázom, hogy időben odaérünk-e... :) Bár nincs közel a kórház... Annyira örülök, hogy nem rohantunk reggel fejvesztve el itthonról, és volt még egy kis időm itt. Azért nem annyira vidám dolog a vajúdóban tölteni 26 órát. De mostmár szivesen megint, csak lehet, hogy ennyire sem fogunk igyekezni... :) (Az annyira fura volt, hogy a szobatársaim mind mondogatták - 1 kivétellel - , hogy ők többet ilyet soha. Kicsit szomorú volt hallani, hogy nekik "nem éri meg még egyszer"... Én meg nem tudtam velük megosztani az örömöm, és hogy újból jövök, amint tehetem... :) Votl hasonló tapasztalatotok, vagy rossz csapat jött össze csak?)

Na, megint regény lett.. :)
Vendég
 


Köszönöm mindenkinek a kedves fogadtatást!

A 12. heti ultrahanggal kapcsolatban elfelejtettem leírni, hogy nekem is megcsinálják akkor a kombinált tesztet ingyen. A kórház szerződésben van a Sejtbank kft-vel, és ezért. Nagyon örülök, mert egyrészt nem lenne olcsó vizsgálat, másrészt kevésbé fogok parázni az AFP eredménytől. Az ugyanis az előző terhességnél is rossz lett, ezért nemcsak az én orvosom ultrahangozott utána, hanem egy független orvostól is kellett szakvélemény, hogy biztosan minden rendben van e. Képzelhetitek milyen idegesek voltunk amíg ki nem mondták, hogy minden ok. Ráadásul mindez karácsony előtt 1 nappal. De minden jó ha a vége jó, és az én kislányom egészséges, mint a makk. :D

Kép
Kép
g_reny
 
 


Sziasztok!

Megint eltüntem egy kicsit,bocsika! :oops: De minden összejött és nem voltam gépközelben. Így is már tanulnom kell/kellene,mert kezdődik a vizsgaidőszakom,de nincs energiám.Annyira fáradékony vagyok,legszívesebben átaludnám az egész napot,de ezt nem tehetem,mert így kilátná el a kis családomat ha nem én.
Bencét elkellett vinnem dokihoz mert tele lett az egész teste piros pöttyökkel(azt hittem bárányhimlős) és kiderült hogy ez egy vírus,ami így mutatkozik.Szerencsére láz nélkül. Kapott rá kalciumot és várjuk hogy elmúljon.

Ma voltam UH-on a kórházban és minden rendben van a pocaklakóval! :D :D Időpontra mentem és mégis vártam egy órát mire sorra kerültem. :evil:
CRL: 5,96 cm (a gép szerint 12+1 naposnak felel meg)
NT (nyaki redő): 0,19 cm, ami jó és a lepény meg hátsó fali. Alig tudta megmérni a dokibácsi mert annyira ficánkolt a kis drágám. Annyira jó érzés tudni hogy minden rendben van odabenn,főleg ahhoz képest hogy nehezen indult meg.
Jövő kedden megyek a dokimhoz is UH-ra,akkor majd kapok képet is,mert most a kórházban nem adtak. :(

Ne haragudjatok de nem mindent tudtam visszaolvasni!
Elöszőr is: Üdv az újjaknak. Tök jó hogy ennyien vagyunk! Szép hónap a május!
Betegeknek jobbulást!!
Bocsi hogy nem névszerint válaszolok!
Hízás: eddig nem híztam semmit,de Bencénél is így volt és a végére felszedtem 25 kg-ot,de 30-at adtam le mostanáig és most vagyok 55 kg.
Engem a dokim mindig megvizsgál kézzel és mostanáig csinál hüvelyi uh-ot,ezek után már hasi lesz.
Szülés:éjjfél körül jöttek a fájások,1-re beértünk a kórházban és reggel 8:42-kor meglett Bence,de császárral.
Iwiw:engem Vizi Róbertné néven találtok meg és ha nem baj akkor én is bejelöllek titeket.
Szépek a pocakfotók,majd én is teszek fel,ha nem bánjátok!

Bocsika hogy hosszú lett!!
dius02
 
 


Megjött a kombinált tesztem eredménye, negatív :)
Vendég
 


Panndi, Neked ma dupla gratula! :-)
Most már kicsit irigykedek, hogy én nem mentem el erre a kombinált tesztre és betöltöttem a 14. hetet, de ez jelemző rám.
A Sejtbankkal is uccsó pillanatban szerződtem le őssejt levételre.
Ti levetetitek az őssejtet a gyereknek? Én nem tudom, mert most nem úgy állunk anyagilag, de lehet rá részletfizetést kérni és párom szerint ha az egyiknek megvan, akkor a másiktól sem szabad megtagadni.
Ti mit gondoltok?

Dóri, nekem nem vol,t ilyen tapasztalatom, a vajúdóban egyedül voltam, a szobatársam meg császáros volt az előző babája miatt.
Vendég
 


Én csak azért mentem el, mert ingyen volt, és a dokim unszolt :)
Őssejtet nem vetettünk le, most sem fogunk.
Vendég
 


Sziasztok!!

g-reny üdv köztünk.Látom a kislányod is májusi,az enyém is.A férjem ,és az anyukám meg május 29-én született. :D
Panndi,neked kétszeres gratula!!!!!!!!!!!!
Akkor a beígért történet,megpróbálok rövid lenni.
Grétit május 29-re vártuk.Május 2-án reggel mennem kelett első NST-re,aznap töltöttem a 36 hetet.Már úgy keltem,hogy fájt a derekam ,hasam,és fura folyásom volt.Ami,mint utólag kiderült,magzatvíz volt.Az NST tökéletes volt.Onnan átautóztunk utolsó vérvételre,kb.délben értünk haza.Akkor már nagyon furin éreztem magam.De őszintén nem is mertem gondolni,hogy szülni fogok.Aztán délután 5-kor jött anyum,hát ő már tudta. :D
Este még 9-kor zuhiztam,próbáltam filmet nézni.Férjemnek mondtam aludjon nyugodtan,biztos csak valami front van,még nem szülhetünk,korai még.Míg ő aludt,én mértem a fájásokat.Már akkor 7 percesek voltak.De annyira nem fájt,mivel hozzávagyok szokva,hiszen a menszeszem is nagyon erős fájdalommal jön.
Éjfélkor ébresztettem párom,hogy hívja a mentőket,mert már 4 perces fájásaim vannak.Kiment mentőt hívni,de mint utólag kiderült anyumat hívta idegességében,hogy mit csináljon.Anya is fellett ébresztve,persze mondta hogy a mentőket kéne hívni.A mentőben már 3 perces fájásaim voltak,a mentős leakart fektetni,de nem hagytam magam.Jobban megvoltak ijedve mint én.
a kórházban egyből szülőszobába küldtek,férjem is jött velem.
Beöntést nem kaptam,mivel előtte ment a hasam.Borotválni,meg nem volt mit :oops:
Na itt monitorra raktak,nem mozoghattam.Nagyon lelassult minden,mert hiába voltam 4 ujjnyira kitágulva,nem repedt a burok.Így voltam 1 órától kb.hajnali 5-ig.Akkor adtak infúziót.Fájások erősödtek,de a burok maradt.Még vártak kb.fél 6-ig.Akkor már tolófájásaim voltak.Kinlódtak még,meg a két szülésznő elment valamerre.6kor kiment a férjem szólni,hogy már nyomnom kéne,meg pittyeg a gép is.Onnantól kezdve rohanás.Burkot repesztettek és szültünk.Csak már én is és Grétike is nagyon kimerült volt,így a doki belekönyökölt a hasamba és kinyomta manókám. :(
Reggel 7 kor megszülettet Frankó Gréta 1950gr-al és 45 m-el.Mikor ezeketmondták még a szívem is megállt.Hiszen előtte egy hétel az uh-án 3,5 kg-ra mondták a picit.
A lepény volt elhalva,nem táplálta,ezért lefogyott.Csak egy pillanatra kaphattam meg,aztán elvitték.Csak a súlya volt kevés,de EGÉSZSÉGES volt.
Ezután mivel a lepény elhalt,a doki kézzel és műszerekkel kaparta ki,az fájt eléggé.Aztán jött a varrás,volt gátmetszésem.Talán ez fájt a legjobban.Bár,szülés után már ültem.
3 hétig voltunk benn,mivel kis súllyal született.Mire hazaértünk depis lettem.A varratokat 5 nap helyett 8 nap múlva szedték ki,a dokim elfelejtette.
Nem volt egy könnyű szülés,de bármikor újra csinálnám,hiszen az életemnél is többet jelent nekem Grétike!!!!!!!!!!!!

Remélem nem voltam nagyon uncsi,köszi hogy elolvassátok!!

Puszi

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Hopsz,az kimaradt,hogy május 3-án reggel 7 kor született.Meg 45 cm-el,kicsit elírtam.
Bocs a sok hibáért,csak fáj a fejem.

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Reny!
szép a te babád is :lol:

Csadra!
igen, termelhet....azt olvastam,h elvileg csak a 2.terheségnél kéne bajnak lennie, mert az anyai meg a magzati vér elvileg nem keveredik terhesség alatt.de mostanában rájöttek, h ez nem mindíg van így, bármi geb@sz miatt keveredhet, és akkor már az első terheségnél lesznek ellenanyagok :roll:

Panndi!
gratula mindenhez 8)

Farkas!
ti vetettetek le?és mennyi havonta a tárolás díja? :roll:

én most kaptam a sejtbanktól egy levelet, hogy ha dec.31-ig igényeljük, akkor 40ezer ft kedvezményt adnak...
:shock: :roll:
Vendég
 


Kép

Na csak ilyen idióta képet sikerült csinálni....az új hajamból nem sok látszik,az új gatyómból se sok 8) Bezzeg a pocak... :lol:

annus11
 
 


Annus nagyon csini pocakot növesztettél!!A hajad is nagyon jó!!!
Mi nem vetettünk le őssejtet,most sem fogunk.

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Annus: széééééééép pocak :)

Anita: az kiderült, hogy miért jött Gréti ennyivel korábban?
Vendég
 


Panndi azért mert leállt a lepény.De azt már nem tudták megmondani miért áll le.Így is a doki akinél szültem azt mondta,szerencsém hogy beindulta szülés,mivel már kb 2 hete nem táplálta a kicsit a lepényem.Max még pár napja lett volna így Grétinek........azt nem is írom mi lett volna,gondolom sejti mindenki :(

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Anita, én eddig úgy tudtam, hogy minden 37. előtti szülésnél császároznak, most meg kiderült, hogy mégsem! :shock:
Mentőt azért hívtatok, mert féltetek, hogy Ti már nem érnétek be? Vagy nem volt autótok?
Én félnék mentőt hívni, mert hiába van benne a kiskönyvben, hogy fogad a Szt Imre, mégis tartok tőle, hogy a kistarcsaiba vinnének, mert az van közelebb, vagy ez hülyeség?

Vicuska, mi úgy fizettük, hogy a felét egy összegben, a másik felét 12 havi részletben, az volt 16000/hó. Az utolsó 2 havit elfelejtettem, egy hete jutott eszembe, de senki fel sem hívott, hogy mi van már! bezzeg, ha az autótörlesztéssel kések 5 napot, már hívnak...
De lehet 24 havit is kérni, csak arra tesznek valamennyi kamatot. És a kórházban, amikor jöttek a vérért, kaptunk egy aranyos plüssvizilovat! :-) Megpróbálom becsatolni, márcsak ezért is megéri! :-)

http://www.viruska.eoldal.hu/fotoalbum/megszulettem/megszulettem/original/61
Vendég
 


Anita, tényleg szerencsétek volt, a keresztlányunknak a 28. héten vették észre, hogy leállt a lepény. Hál Istennek ma egy egészséges 4 éves, gyönyörű leányzó, de őszintén mondom, akkor nem sokat adtam volna az életéért. 30 cm volt és 580 gramm.
Vendég
 


Böbi tényleg szerencsénk volt.Mentőt azért hívtunk,mert akkor nem volt kocsink,meg itt az a szokás.Ha valaki itt szül azt Berettyóújfaluba viszik,ha gond van Debrecenbe.Oda tartozunk.Most kocsival megyünk,majd mivel Karcag más megye és csak vitáznánk a mentősökkel.
A képen a kislányod van??Nagyon szép pici babavolt.Amin fekszik textil pelus,nekünk is olyan van.Csak mi mai napig használjuk.Csak kettő van belőle.Gréti csak azzal alszik el,pufunak hívja.Azóta van neki mióta hazajöttünk a kórházból.Mivel olyan apró volt,mindenbe bújt bele,így ezt adtam neki,féltem megfullad a takarótól.De el sem alszik nélküle,meg 2 cumija és 1 rongy baba nélkül. :D

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Kép
Kép
Kép

annus11
 
 


De jó, hogy Grétinek nem lett baja! Kicsit vicces volt 45 m-esnek elképzelni... :)

De akkor most jobban fognak figyelni a lepényre, ugye?

Annus, igazán menő vagy!

Mi sem vetettünk le őssejteket, most se fogunk. Nálunk nagyrészt anyagi okok miatt. De reménykedünk, ha szükséges lesz, talán már fognak tudni a megmaradt őssejtekből (mert az egész halálunkig van vmennyi) szaporítani. Már most is lehetséges elvileg, csak még sokkal bonyolultabb, mint levenni és tárolni. De bízunk a fejlődésben! :)

Szép estét, Csajok!
Vendég
 


Amúgy mi nem fogjuk levetetni az őssejtet...nincs rá pénzünk.Valószínű más se fogja kifizetni helyettünk,ez van :wink:

Ja nem leszk a hétvégén...vagyis már holnap se leszek,és csak hétfőn délután tudok jönni....

annus11
 
 


Igen, aznap hoztuk haza a kórházból. Nálunk egy zöld színű nyúl a nyerő. :-)
Vendég
 


Annus! Miért vagy Dr Annus? Biztos csak én nem tudom, de már oly rég akartam kérdezni...
Vendég
 


Dóri, igazad van, az orr feletti részen, a homlokból egész életünkben van őssejt. Mi részben azért vetettük le, mert cafetériából ki lehetett a felét fizetni és annyi pénzt kiszórtunk az ablakon más, felesleges dolgokra, hogy ez még belefért, de most nálunk is anyagi okoból nem biztos, hogy a második baba is megkapja. Meg bízom abban is, hogy ha mégis baj lenne, testvérek között esetleg fel lehet használni, persze ennek nem néztem még utána.

SAnnus, köszi a táblit!! Azért látszik már ott a pocakod Neked is!!! :-)
Vendég
 


Dóri!
Hát ezt egyszer már kifejtettem :lol: Nem vagyok orvos,még csak szakmába se vág :lol: Csak mindenki hozzám jön ha van vmi baja,és rámragasztották ezt a Dr jelzőt :lol: Msnen mindig rendelek :wink: :lol: Szóval ez a "diplomám" az ismerősöktől,barátoktól van :lol:

annus11
 
 


Sziasztok Kismamik! Ha nem haragszotok,Én is csatlakoznék hozzátok. Majus közepére várjuk a Manó érkezését. :)
kozmak
 
 


Kozmak!
Üdv itt! :lol: Mesélj magadról!
Hanyadik hétben is vagy akkor?Hol fogsz szülni?Mikor mész legközelebb dokihoz?Tüneteid vannak?Na többet nem kérdezek :lol:

annus11
 
 


Sziasztok Lányok!

üdv. az újaknak! :P

Tegnap voltam a dokinál, és megnéztük a picurkámat is! Hallottam végre a kis szívét is verni, persze bőgtem! :oops: :cry:
Sajnos a vérnyomásomra kaptam gyógyszert, mert nem akart 130 alá menni, és dokibácsi szerint ez nem jó! :x
Legközelebb 12.10.-én megyek a dokihoz, előtte héten meg védőnő, és ő ad beutalót az AFP-re! :roll:
Annus, a dátumomat már lefixálta a dokim, 05.18.-ra! :wink:
Mindenkinek sok puszi!! :lol:

KépKép
ancsika80
 
 


Sziasztok!

Ma voltam a kombinált vérvételen és széttrancsírozták a vénám, szó szerint. Úgy nézek, ki mint akit megtámadott egy vámpír!! :evil:
Viszont, ott volt őssejtes prospektus, le tudom nektek írni:
- két évre: 17 e Ft/hó
- egy évre: 160 000Ft előre, 19 000ft/hó
- azonnal: 372 000Ft
Hát, én nem tudom. Istenben bízom, hogy nem lesz rá szükség. Nagyon drága, és csak egy pár dologra jó. Persze még Andrissal megbeszélem.
Anita, én is máj. 29-ei vagyok! :D Tök cuki a pocakod, és hát Gréti születése se egyszerű, totál izgultam, mint egy krimiben!!! :shock:
Nekem a mellbimbóm viszket...
Reny, kozmak, üdv itt! Kozmak, írj magadról, hogy jobban megismerjünk!
Panndi, szeretettel gratulálok mindkét remek hírhez!!
Jók legyetek, puszi!!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Ja, Annus, neked még nem írtak, hogy tök jó a kép, és nagyon csini kismami vagy!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Hát köszi mindenkinek! :oops: Azért remélem ennél csinibb is leszek egyszer :lol: :lol: :lol:

Szofi!
Sajnálom h bénáztak a vérvételnél...rossz a vénád vagy csak ők voltak bénák?

Ancsa!
Sajnálom h gyógyszert kell szedned...de a lényeg h a babával minden oké!

annus11
 
 


Szia Annus!
38éves vagyok,és most várom az eslö Manót,akivel most lépek a 13. hétbe. Már volt 6vetélésem 6-8hetesen immunösszeférhetetlenség miat. Utána volt egy papa cserém,úgynézki hogy jót tett a terápia. :)
11. hétben volt egy komolyabb vérzésem,amivel 10napig feküdtem a kórházban.
Szülni,valószinüleg AEK-ban(volt MAV) fogok majd.
Magas vérnyomasom miatt 2hetente járok dokihoz.
kozmak
 
 


kozmak: üdv köztünk :) Én is ott fogok szülni ;) Ki a dokid?
Vendég
 


Szofi, Anita!
Hihetetlen, hogy milyen sok embernek fontos május 29!!! :lol:

Annus!
Nagyon csinos vagy! :)
Beírsz majd engem is a tábliba? 29 éves vagyok, Bp. XIX. ker., nagytesó Amina Anna, köv. vizsg. nov. 17., Szt. István kórház-Hetényi Gábor, 2009.05.22., Kistesó
Előre is köszi.

Mi sem vetetjük le az őssejtet, egyrészt drága, másrészt valóban csak néhány dologra jó. Sőt azt is hallottam, hogy nem mindig garantált vele a gyógyulás sem. Bár a viziló tényleg csábító! :lol:

Kép
Kép
g_reny
 
 


Szia Kozmak!
üdv itt! Én is ma csatlakoztam! :)

Kép
Kép
g_reny
 
 


Szia Panndi!
Krammer doktor kezel,és a Fülöp prof. felügyel 27. hétig.
kozmak
 
 


Szia Reni! :D Üdv itt! :)
kozmak
 
 


Kozmak! Üdv köztünk. :)

Annus bocsi, és köszi. :)

Ancsa! Hát, nekem nem kellett beszednem a gyógyszert 130 körül még. Csak kellett volna, ha felmegy 140 közelébe. És van otthon vérnyomásmérőd? Mert lehet, hogy fehérköpeny-szindróma, nem? Nekem legutóbb valami rettenetes magas vérnyomásom volt a védőnőnél, annyira izgultam, de megmutattam neki, hogy a memóriában milyen értékek vannak, mondta, az teljesen ok. Merthogy vittem a sajátunkat (engem nem szeret az ottani, Samuval 1x sem tudott megmérni - gondolom a karkörfogat miatt...).

És az én anyukám is május 29-én született. :)
Vendég
 


Reny!
Beírtalak!

Kozmak!
Huuu,nem semmi!Akkor az én terhességem egy áldás a tiedhez képest! :shock: Örülök h végre neked is sikerült babásodni :wink:

annus11
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: