Új privát üzeneted érkezett!

Olga! én elmegyek, de nem biztos, hoyg nem buksz meg...

kóstolót nem kaphatnék, én imádom az oroszkrémet, gyerekként minden második évben azt kaptam! ( a köztesbe égetett cukorból kiscsibét, nyuszit, várat...)oylan fincsi, és az csak télen van.. vagy mos már csinálnak nyáron is?
vagy sokan lesztek rá, mi... :cry:

Ditke!
én már napok óta majd megfagyok. Misi, ma mondja, hogy oylan nem jól van, buttog benne valami...lehet nálunk is kezdődik, gyorsan belenyomtam egy adag vitamint.

ja és a multit mi is teába adtuk. simán meg is hánytattuk volna gyereket sztem.

jaj erre a hol a gyerek parára én is emlékszem...én meg ülve szoptattam, azért, hogy el ne aludjak, és mindneki visszakerüljön a helyére.

Judit,
Kép
Kép
bbj

higgyétek el, tényleg azonnal tudni fogjátok, ha elindulna bármi is...

Ma is volt rásegítő dolog: reggeltől rohanásban voltam... rakott nem tudom mit csinákoltam (rizs, darálthús, zöldségek, besamel mártás), a munkahelyemről hívtak, hogy még alá kellene írnom szülés előtt papírokat + elhozni egy másik épületből, a páraelszívó lámpája kiégett, abba vettünk égőt... és persze csak a piacnál tudtam megállni. A főiskola mellett az autóhoz visszavezető úton a lámpa boltban kapott narancsízű mini cukorkája B.-nek kiesett a szájából és olyan hihetetlen hisztérikus roham jött rá... , hogy ha nem én vagyok ott vele, el sem hiszem... persze nem adtam vissza neki, hát mindenféleretekből csak nem veszem fel... Nem bírtam arréb csalni, azaz a kocsihoz sehogyan sem. Ölelgettem, puszilgattam, adok másmilyet, rágót, tic-tacot stb, de semmi nem használt. Így hát felkaptam (épp egy banya jött el mellettünk, akinek a kabátjához ért B. lába és pofákat vágott ránk... elnézést kértem... anyád) és elvittem a kocsiig. Hihetetlen nyugodtságom addigra kicsit felb@szta, alig bírtam bekötni. Sikított, vergődött, alig bírtam úgy fogni, hogy meg ne rúgjon... No tök kiakadtam. Behoztam a házba és kb. még vagy 30 percig uez.

Én meg összeraktam sülni a kaját, leves készítéshez fogtam... majd megkért, hogy segítsek levetkőznie, aztán jön és segít nekem főzni... "szeretlek anyucikám"-mal...

Kép

Kép
szolkata

Kata! én is rakottat csináltam, de krumplit.

a hisztit nem ismerem, és remélem nem is fogom, bár még Letivel előtte állok, Gréti már talán kinőtt abból a földhözvágommagam korból, nem is tudom, hogy kezelném, bár sejtem... megkenném tutira. nem az a rábeszélős fajta vagyok.

Judit,
Kép
Kép
bbj

ja és még a védőnő... az új is beesett 12 előtt, mert épp véletlenül errejárt és hátha itthon vagyunk....

Szilbee, Kitten boldog névnapot Mindkettőtöknek!

Ditke: még mindig szopizik Zsófi? A megszült kolléganőd olyan kismama volt, akin pluszban csak a gyerkőc volt, a gyerekágyon meg sem látszott semmi pocak. Az áprilisi Mártont Szilbee találta nekem..., de jó lesz, megtartjuk :-)))

Ilyen gyenge frontokat sem láttam még, mint amik mostanában felénk vonulgatnak.

Jaimee: már a végső stádiumnál járunk? de jó lenne tudni... de majd csinálunk apával este szerintem... (holnap reggel fél 7-re jelenésem van a 7.-en a szülésznőmnél, NST-t csinál, stratégiai megbesz. lesz utána Dinyával... ha minden igaz... így rendbe kell tennem magam hajilag, szőrileg este... de ez nekem egyedül már nem megy) Bence 3kilós volt , már írtam, nem akarok én most sem többet, elég lesz. Jól megkavartátok a aji ügyet. Nálunk is voltak ilyen kavarások ... de már nem lehet, mindennek a helyén, idején kell lennie. Anyáméktól pl. B. karácsonyra kap autósülést, meg is vettük kedden. Mondta anyám, adjuk oda B.-nek, és használja is azt, én meg nem engedtem, szép lesz az a karácsonyfa alatt, annak ott a helye, ha arra szánták.

Évi: gyors kilábalást a gödörből! Ha publikus, meséld el...

Olga: ugyanígy vagyok a Marcipánnal, mint Te, de még a flódnival is így jártam :lol: Legyen no együtt a 3 fiúnak a szülinapja, csak már tudnék biztosat.

Szilbee: mit sücc kis szűcs? már megint..?

Kép

Kép
szolkata

Bbj: hála égnek B. sem sűrűn adja elő, csak a lekellemetlenebb helyeken, ahol egyébként is sok hozzáértő szempár pásztázza a pankrációnkat. Úgy látom, hogy ritkulnak azért ezek a dolgok nála, mert nem vezetnek eredményre az ő részéről, de még mindig néha előjön.

(a barátnőmet ma hazaengedték a kórházból)

Kép

Kép
szolkata

Kata! má megin a mandulásat... :oops: Hiába... a fiúk oda vannak érte meg vissza... :roll:
Nálunk most Alien visítás van porondon. A földön fetrengős műsort már elhagyta... talált helyette mást. Na de már ez is ritkul... 8) Kezdi érteni, hogy lepereg rólunk.
szilbee

Kata! Bízok benne, jelzel, írni is akartam a többieknek, biztos megtudjuk, ha elindul, aztán mégis már én is hiányoltalak... :oops: Kórházba indulás előtt délután én is elintéztem az "epilálást", mondta is az előkészítésnél Gyöngyi, látja, ezt már elintéztük otthon :wink: ... Nekem ez volt az egyik parám, hogy engem ott ne szőrtelenítsenek, hát persze itthon meg már kb. fél órás hadművelet volt az utolsó időkben, kistükör, meg Apa segítségével, fura pózokban... :) Hiszti nem lehetett semmi, érdekes, hogy pl. egy kiesett cukorka mit ki nem tud robbantani egy gyerkőcből... De ezt bölcsis múltamban tapasztaltam, mindig a legapróbb dolgok robbantják ki a legnagyobb hisztit. Dorka egyelőre akkor csapja ki, ha elhozom pl. a virágtól, vagy a számítógép házától...

Én meg elaludtam du. Dorcival, bár ne tettem volna, mint a mosott sz..., néha olyan jólesik egy du.-i szunya, néha meg elrontja az egész napom. :roll: Boltban se voltunk ma. :oops: Este ráveszem apát egy pizzára sztem... :oops:

donkoaniko

Sziasztok!

Na lehet én sem megyek holnap vizsgázni. Babó lázas volt délután, fél órát aludt, felet nyöszörgött, és ezt pontosan háromszor. :shock: Most meg pörög, semmi baja. Na mondtam is apának, mit csináljunk a bölcsis tortájával, ha holnap nem megy bölcsibe, mert beteg? Apa rávágta, hogy megesszük! :D
De nem tudom, most meg pörög...

Olga

Kép
juhaszolga

Szép estét,

Ditke megy majd mél, ha Szabi tentikézik!!

Szilbee, csak arra gondoltam, talizhatnánk, aztán eszembe jutott, hogy ti már az első szülinapra készültök! :) Esetleg segítsünk????
Szabi is imád ám törölni, söpörni, porcívózni...

Kata, ez a hiszti ma nálunk is nagyon aktuális volt, bár nem tartott annyi ideig, mint Bencénél... De már látom, ami késik, nem múlik... (sóhaj)
Végre barátnődék otthon!
Te meg aztán tényleg megteszel mindent, hogy Marci kibújjon...

Anikó, tudom, miylen az, amikor rosszabb a du-i alvás után, mintha nem audtál volna... ááá....
A pizza pedig nagyon is jó vacsi!!! :)

Judit,
[quote]a írta: hisztit nem ismerem,

EZ HIHETLETLEN!!!! :) Elhűlve olvastam, hogy van ilyen anyuka is... :)

Olga, mi lehetett ez Balázsnál?? remélem kutya baja sem lesz éjjel és reggel!!!

Szami, a rudi nálunk is bárhol-bármikor-bármilyen mennyiségben....
Volt már nálunk is hisztike belőle rendesen....

Kép
Kép
dorkáék

Háj!

Anikó: Megvolt a pizza? Én is így vagyok a délutáni szundival. :D Nagy adag kóma és depresszió az eredménye. De fél tábla csoki mindent helyrehoz! :wink:

Balwin: ??

Kata: Akármennyit kavarunk az ajeszokkal, valahogy úgy érzem, jut ajándék még a fa alá is. Jó sok. :roll: :oops: :D

Jut eszembe, fakopáncs 8000 Ft felett ingyé házhoz szállít.

Olga: Jobbulást Balázsnak! Én is arra gondoltam, mint tiéd Apa. :lol:

Mamuszra vadászok. Ilyesmit keresek:
Kép

Ez Brendonos és 1700 Ft kb., de nincs a méretünkben. :( Hol keressek ilyesmit? Deichmann?

Na megyek, nagyon fáradt vagyok....meg hulla. Olyan, mintha az éjszakák nem is léteznének. :shock: :shock:

Kata hajrá! Enyém apa is nov. 16-i. :wink:
jaimee1

Dorka! Köszi, de megoldom... Tudod, holnap csak 2-ig van tesód. :) Ha hazajött megkérem tüntesse el a fiúkat itthonról, hogy megcsináljam amit mellettük nem lehet.

Erika! Jó a mamusz! :D Dávidnak is jó lenne, ha! megtűrne bármit is a lábán... :roll: :twisted: Sétálni is úgy megyünk mostanában hogy min. 2 zokni, mert 10 mp-ként leveszi a cipőjét... :twisted: :twisted: :twisted: de legalább csak az egyiket és nem mind a kettőt. :roll:

Vki anno mondta (nem emléxem ki... de nem is érdekes), hogy inkább fűzős cipőt vesz a csemetének, mert azt nehezebb levenni... vagy vmi ilyesmi... Nálunk mind a kétfajta (a tépőzáras is és a fűzős is) rekord sebességgel landol a babakocsi alatt... :( :evil:
szilbee

Jaimee!
teszvesz! ha nem akarsz használtat, akkor találsz újakat is a márkája zetpol. de Szolnokon a 101-ben asszem forgalmazzák ezt a márkát, gondolom 2x annyiért.

én ezt ütöttem le Letinek most.
egyrészt mert ,maga is fel tudja venni, nem kellek hozzá, másrészt most már kel a melegebb cipő.
Kép

Judit,
Kép
Kép
bbj

kell két l, tudom...legalábbis amit én írtam.

Anikó!
Én is midnig nyűgösebb vagyok, ha bealszom Letivel, de édes a kísértés minden nap! aztán meg szidom magam ezerrel, hyog kapkodok a főzéssel, tanulni sem tanultam....

Dorka!
Ne ijedj meg azért nem angyalok, de hisztizni tényleg nem szoktak. van hajhúzás, csapkodás, harapás.. midnen ami testvérek között megengedett csörte, hoyg a hatodik szomszéd is hallja, pláne az én hangomat...

Judit,
Kép
Kép
bbj

és még mindig itt...

Anikó: én már nem küzdöttem egyedül... apa lerendezett :wink: Milyen pizzát ettetek? Nálatok is van kiszállítás?

Olga: nem lehet, hogy a foga volt? A fogzás az tök jó, mert rá lehet fogni minden megmagyarázhatatlanul előforduló tünetet, ami jön és megy. Remélem, csak ennyi.

Bbj: csajos pankráció sem lehet semmi, plusz a szopránod :lol:

Szilbee: Hol lesz a szülinapi parti? Nálatok?

Jaimee: hogy mennyi minden történik november 16-án :roll: :lol: Apa most este a szombatra tippelt. Szegény apukám is szorít, hogy legalább ha erős front nem is, de legalább egy kis eső lenne... az is légnyomás-változásos...

Na és akkor egy ma esti kép:

Kép

Kép

Kép
szolkata

Balwin Judit: merre vagy????? Nem holnap mész dokihoz? Ketteske bekeményített közérzetileg?

Betti: ???

(remélem holnap reggel nem tartanak bent... inkább itthonról mennék... kicsit izgulok...)

Kép

Kép
szolkata

Kata!
annyira cukik vagytok!
és az a pocak! hát tényleg lent van. szóval akkor szombat...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Hall!

Hát Kata én már ma reggel is azzal keltem, hogy vaj kaptam e sömöst... de nem.

Aranyosak vagytok a képen! :D

Hogy hol tarjtuk? Itthon 2 részletben (szombat-vasárnap).

Na majd még bekuksizok, de újabban mind a két fiú rajta csüng. :lol:
szilbee

Jobb reggelt!

Nst nagyon rendben. Viszont a méhszájam 1 ujjnyi, teljesen kemény, hátul van, semmi jele a szülésnek. Biztonság kedvéért holnap reggel amnioszkópia... ügyeletes orvossal ... nem a szívem csücske ő sem, durva egy ember... Amint meghallottam a nevét, azonnal kiakadván a szülésznőm fel is ajánlotta, hogy kijön velem, sőt jó lenne, ha Pisti is jönne, mert utána nem biztos, hogy tudok vezetni. Most állt belém a para :cry: :cry: :cry: Miért nem történhetett minden magától... hiába volt minden igyekezetem. :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
szolkata

Hali!

Kata: Miért nem saját dokker csinyálja??? :shock: Irgum burgum!

És miért kell amnio, ha nem töltötted be a 40 hetet? :shock:

Viszont, ha egy ujjnyira nyitva vagy...akkor fájdalommentesen vehet mintát, nem? ELvileg. :?

Nagyon jó a kép!
jaimee1

És én se értem miért nem saját doki csinálja... vagy ennyire szigorúak már a szabályok? :(
szilbee

Kata!
ki az akitől ennyire megijedtél? és miért nem ér rá hétfőn az a turkászolás.

na mentem, majd benézek időnként ma van a takarítós napom, és mindennel végezni akarok, na persze utána napokig meg sem tudok majd mozdulni...Kata, jöhetsz, ha be akarsz segíteni! :wink:

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szerintem azért nem saját doki, mert nem gondolja, hogy baj van, azért a 2 percért gondolom nincs kedve bejönni. Nem is érdekelne, csak ne lennének olyanok, hogy csak a saját betegeikhez nyúlnak normálisan...

És azért lesz holnap, mert doki bácsinak nemrégen volt egy dokinővel esete 40. hét +1 napra amnioszkópia, hogy valami baj volt... ezt megelőzendő. Nem ismerem a történetet, csak utalt rá a szülésznőmnek ennyit, ő meg innen tudta.

Bbj: priviben

Kép

Kép
szolkata

Hali!

Szép idő van, Dorka elaludt boltból jövet a babakocsiban, kinn is hagytam jól betakargatva, úgyis nemsoká ébred. :)

Kata! Jó a kép! És: :cry: Amniot nekem is csinált a dokim a szülés reggelén, ( 38 hetesen ). "Bő 1 ujjnyi" méhszájnál. Kissé kellemetlen volt, de rosszabbra számítottam. Privit nekem is légyszi, kíváncsi vok... :oops:

Ja, megvolt a pizza, a szokásos "Songoku", sonkás-gombás-kukoricás. Igen, van nálunk kiszállítás.

Na megyek, eszek vmit ma először. :oops:

donkoaniko

Kata ne aggódj már, lehet nem is lesz szükség amniora, mert Marci addig kikívánkozik! :wink: Na bízzunk benne! Tényleg milyen hegyes a pocakod, nagyon helyesek vagytok!
Nekem is privit, ki az a doki?!

Anikó: songoku? Hát nekem ez eddig nem esett le! :oops: :D Látszik, kicsit terhelt vagyok agyilag mostanábna. Miket eszik már Dorka?

Jaimee, köszi az idézetet! Nem találtam meg, sajna nem nagyon tudok Zsófi mellett böngészgetni :? De most már leesett, hogy miért azzal búcsúzott a dokinő, hogy "akkor 3 hónap múlva ugyanitt, ugyanez. " Jó az új vonalzótok!

Dorka, Szabi hogy van, köhög még? Válaszolok mindjárt az e-mailre!

Kép

Kép
ditke2007

Ditke! Bakker, nekem se... :shock: :oops: Eddig betudtam annak, hogy ez a neve, és kész. :roll: Csak most, hogy leírva látom... Na az én agyam se fog.

Miket eszik Dorka? Hát főként bébiételeket. :oops: Azért van, hogy én kotyvasztok neki. A húsos főziket imádja, délelőtt gyümölcsöt kap, uzsonnára meg ált. tejpépet. Reggel-este tápszer. Végül a sav. tejtermékeket ( joghurt, túró, sajt ) még nem vezettem be, hamarosan tervezem, csak ezekből vmi jobbfajtát szeretnék, ami nálunk nincs... Körülnézek holnap e témában is. :wink: Védőnő szerint mehet a tojássárgája, na azt se adtam még... :roll:

Egyébként jóétvágyú a drágám, a cukkini ellen emelt csak eddig kifogást, szóval mindent szívesen és jóízűen megeszik, mégsem gyarapszik... :roll: 7 hósan volt 7005 g, rá 3 hétre a Prevenar-kor ugyanannyi. :roll: Nőtt 1 centit. Dr.nő és védőnő szerint no para, teljesen rendben van, kiegyensúlyozott, mozgékony, ő ilyen alkat, engem azért aggaszt egy szinten ez a nem-hízás. Látom én, hogy rendben van, de néha jönnek a sötét gondolataim, mi van, ha vmi rejtett betegsége van meg ilyenek... Mert ha nem jól enne, érteném, miért nem hízik, de így? Abban egyeztünk meg a védőnőnkkel, hogy a dec. elején esedékes Prevenar-nál majd újra megmérjük, addig még van ideje hízni.

Na jó hosszan válaszoltam. :oops:

donkoaniko

Sziasztok!

Kata:Ne aggódj.Nekem 5 amnioszkópiám volt szülés előtt,mert Gabó 40 hét 6 napra született.Nekem 4-et Zoboki csinált és annyit érztem mint egy sima kenetvételnél,egy cseppet sem fájt,bár előtte én is rettegtem,de Ő azt tanácsolta,hogy lazítsam el magam és nem fog fájni,így is lett.Az utolsó előttit,mikor mondta Zoboki,hogy konferenciára megy és Erdődi csinálja meg,majdnem rosszul lettem,mert Ő az akiről hallottam "rémtörténeteket".És úgy is lett,azt hittem össze... magam annyira fájt,ja és utánna véreztem is.Nem nagyon egy kicsit,de azért megilyedtem.Erdődi meg azt mondta,szülési pózba feszítsem be magam.Egy jó tanács:Ne tedd!!!agy nehezen leszóltak neki.Megvizsgált,közölte burkot repeszt,szülünk.mikor leengedte a mgzatvizet majdnem rosszul lett olyan fekete volt,azt mondta nem látott még ilyet,hogy reggel tiszta,este meg fekete.Úgyhogy elszaladt és pár perc múlva műtős ruhába jött vissza.Még fel sem volt készítve a műtő,de én már be voltam tolva.Senkinek nem kívánom azokta a perceket.De szerencsére Gabó nagyon jó volt,semmi baja nem lett.Nem győzök hálás lenni a doki gyorsaságáért!

Na nem akartam ilyen hosszúra,de most kijöttek belőlem a dolgok,mert én is úgy éreztem magam az utolsó napokban,mint Te Kata,hogy csak indulna már meg magától.De szerintem ne stresszelj az amnión,nem lesz semmi gond és nem fog fájni.

na és amit még írni akartam:Szilviáknak nagyon sok boldog névnapot kívánok!!!

Kép
pné rami81

Rami: beletrafáltál..... te is.... szóval ezért nem megyek holnap egyedül... (ment pü)

Kép

Kép
szolkata

Jön a tél...

"Szombaton még nem csökken a várható legmagasabb hőmérséklet, délután akár 12 fokos maximum is előfordulhat, de aztán folyamatosan csökkenő hőmérsékletekre kell számítani.

Az Országos Meteorológiai Intézet tájékoztatása szerint a csökkenést egy vasárnapra várt hidegfront okozza majd. A front ugyan gyorsan elhagyja majd az országot, de a jövő hét elejére megszünteti a novemberi enyhe időt.

Az előrejelzések szerint kedden és szerdán egyes helyeken még fagypont alatt maradhat a hőmérséklet. Kedden akár -5 fok is előfordulhat, de a lehűlés ellenére tiszta, napos marad az idő.

A hét közepén változékonyabb nappalok jönnek. A jelenlegi adatok alapján az igazi téli időjárás beköszönte a következő hétvégére várható. Akkor már nem csak hideg, hanem több helyen hóesésre is számítani lehet. "

Kata! Ment válasz!

donkoaniko

Kata:Ment válasz

Kép
pné rami81

Kata! Hogy vagy lelkileg?

Balwin???

Fanna???

Betegek?????
szilbee

Sziasztok,

Kata, nagyon szépek vagytok a képen a fiúkkal! És ennél lentebb már nem nagyon lehetne a pocakod... :)
Amnio: egyből az jutott eszembe, mint Ditkének: lehet, hogy ezt már Marci sem szeretné megvárni, és éjjel megindul a fiatalúr!
És engem is érdekelne, ki lesz az a doki.... ha lehet egy PÜ-vel megdobsz engem is?

Szilbee, holnap megyünk! :) Ádámmal lebeszéltem asszem mindent az előbb telefonon!

Balwin, ma mentek dokihoz, ugyi??? Majd írsz????

Ditke, megen ment egy kisregény... :oops:
Szabi már totál jól van, kop-kopp, elmúlt minde nyavajás tünet!
És te szedsz valmit a sinupret mellett?

Rami, nagyon rossz lehetett neked! De sajnálom, hogy így történt!

Jaimee, én is a Tesz-veszt ajánlanám (én most naon rákattantam), illetve a vasárnapi ruhabörzét.

Judit, hoztam haza bababörzés prospektust!! kell még valamiylen infó róla?

Anikó, biztos "ledolgozza" Dorka a sok kaját, nem? Mozgékony a csajszi, ugye?

Olga, Balázs??? jól van? Volt szülinapozás a bölcsiben?
És te, vizsgáztál??

Rólunk: ma Szabi már 3 összefüggő szóból álló "mesét" mesélt el az apjának: bácsi, trü-trü, kerék (keéék). Ugyanis ma cseréltettem a téli gumit, és nézte, ahogy "trü-trűzött" a hapsi, csavarozta a csavarokat. :)

Kép
Kép
dorkáék

Dorka! És mit beszéltetek? Nekem azt is elfelejtette mondani, hogy egyáltalán telefonon beszéltetek... :roll: Jellemző rá...

Na menek... megkeresem a mobilom (a srácok folyton eltüntetik), hátha lesz vmi fejlemény este. :wink:
szilbee

Lemaradt!

Gratula Szabinak a meséhez! :lol: Úgy el tudom képzelni, ahogy mondja... Na majd holnap kifaggatom a fiatalurat! :wink:
szilbee

Szép estét!

Ma Marcizni, meg Corázni voltunk, de mondtam apának, siessünk, mert biztos most akar majd kibújni Marci, de látom, még mindig türelmesen vár odabent. Hát, Kata, nagyon helyesek vagytok így hármasban, de ahogy olvasom, jobb lenne már kint, mint bent a fiatalúrnak... Na, majd talán holnap! Amniohoz nem tudok szólni, az nekem teljesen kimaradt, mindhárom 13 nappal előbb jött...

Rami, téged se irigyellek...

Olga, voltál végül vizsgázni? És Balázs hogy van? Bölcsis szülinap volt?

Annáékról még mindig semmi? :cry: Milyen nagy lehet már Nimi...

Dorka, gratula a meséhez! Hihetetlen, minden nappal hogy lesznek egyre beszédesebbek!

Szilbee, milyen lett a mandulás süti? Végeztél mindennel, amivel akartál?

Bbjudit, derekad hogy bírta a takarítást? Csilli-villi minden? Hétvégén börzézel?

Anikó, nálunk meg a cukkini az egyik kedvenc! És szerencsére nem csak az üveges kajában.

Balwin, doktor bácsi mit mondott?

Niki, lányok hogy vannak?

Katlina, végül sikerült ajándékot választanotok? Fogaddal rendben vagy?

Jaimee, végeztek ma a Ballások, de van egy elátkozott ajtó, amit másodszor cseréltek, de ahogy berakták, magától elrepedt benne az üveg, megint cserélni kell... :roll: De azért fotóztam. (meg a lenti fürdőt és az előszobát is).

Máté megkapta a negyedéves értékelést, mindenből nagyon jó lett, de a kedvencem ez: írásképe: egyéni :lol: :lol: :lol: Egy pasitól (még ha aprócska is) már ez is teljesítmény, nem? :wink: :lol:

Évi, amott olvastam, hogy Csonginak is minden a legjobb lett, gratula hozzá!

Kép
Kép
Kép
szamóca73

És most a képek, egyet teszek Jázminról is:
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
szamóca73

És most a konyha:

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
szamóca73

könnyeim kiszáradtak, mára nincs több... elpakolásztam, függönyt felraktam, amit akartam, összepakoltam a kórházi csomagomat... nem úgy tűnik, hogy éjszaka változna valami... nem szeretnék holnap bent maradni... itthonról szeretnék... ahogy a nagykönyvben írva vagyon...

összefoglalva mindenféle üziváltásokat... hát sok jóval nem kecsegtetett senki... a kedves emberrel kapcsolatban... meglátjuk, reggelre összeszedem magam...

Dorka: ment pü

Kép

Kép
szolkata

Kata: ((((Kata)))) Minden rendben lesz holnap és haza is fognak engedni, nyugi!!!

Jó éjt!
jaimee1

Katáék jól vannak! :) Nem indult meg a szülés... De majd Ő elmondja mi is volt! :)
szilbee

Kata! Ahogy mondottam volt, egész 7végén telefon és gép közelben vok!
szilbee

Szilbee! ez mint jelent? már túl van rajta? remélem! Ha rágondolok, még nekem is görcsberándul a gyomrom!

Szami!
Jók a képek! nagyon fajin lett!
A konyhai kő nekem extra nagyon bejön! nagyon szupi színe van! meg a lapmérete is, pedig én sosem rajongtam a standard (33x33) nál nagyobbért. vagy akkor nem voltak még iylen szupik, mikor mi csináltuk...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Kata, sokat gondoltam Rád, mesélj, mi volt. Remélem, minden rendben Veletek.

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Judit! Igen túl van az amnioszkópián. Kellemetlen volt (azt írta), de szerencsére nem indult el a szülés. Korán reggel csinálták. Valszeg már otthon vannak.. Gondolom pihen. :):)
Azt írta még: "Hétvégén baba lesz!" Részletesebben nem fejtette ki... de majd elmondja...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szilbee 2008.11.15 08:33-kor.
szilbee

köszi az infót!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Jó reggelt,

Kata, remélem már pihizel, és okés minden, és a tegnapi stratégiai megbeszélésetek is Marci és a Te terved szerint alakult.
Nagyon szorítunk értetek, és örülök, hogy a mai doki ellenére rendben minden veletek!!!!!

Szami, nekem a konyhátoknak bejön ez a sötét színe, sosem hittem, hogy világos fallal, jól megválasztott kővel ilyen jól tud mutatni, ez tetszik!!!!

Szilbee, hát csak annyit dumáltunk Eddel, hogy készülünk már nagyon, kérdeztem, tudunk-e segíteni, ja, és Tesz-vesszel kapcsolatban!!!
Evca hétévgén csomagol, akkor hozzám jön mjad minden csomag?

Balwin, ha tudsz jönni, írsz majd? Nagyon el vagytok veszve, és Annáék is, hiányoztok!!
:cry:

Jaimee, mi újság mamuszkával? találtatok?
Amúgy ha brendonnál van törzsvásárlóid, akkor asszem házhoz is szállítanak olyan áruházból, ahol van a méretetekben. Talán Szilbee rendelt már így, ugye? És asszem postaköltség sem volt...
De már nem emlékszem pontosan!

Ditke, ma suli? MA nálunk is apa viszi Szabit sétálni, én takarítok, hátha összefutnak! :) A gyerekek majd megismerik egymást, bár asszem a fiúk is taliztak már, ugye? :lol:

Na lépek takkerítani! Jó hétvégét mindenkinek!

Kép
Kép
dorkáék

Itt vagyok, csak eddig eléggé fájdogált a hasam, meg a szúrás helye. Egészen meglepő módon kedves volt, ami persze valószínűleg a szülésznőmnek is volt köszönhető. Nyílik és puhul a méhszáj, azt mondta, hogy ebből hétvégén baba lesz. A magzatvíz tökéletes. És szülési pózban kellett lennem, de lazán, azért így, mert még csak szűk a méhszáj, ami ilyenkor még nagyon hátul van és így kiemelkedik.
Majd még jövök.

Kép

Kép
szolkata

a lényeg hoyg túl vagy rajta, pihengessél! a hétvégén baba? akkor lehet ti lesztek az az 5 százalék, aki a kiírt napon születik?! erősítsétek csak az arányt!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Jó volt olvasni, hogy túl vagy rajta. Pihenj sokat, aztán meg de jó lesz Neked, ha végre a kezedben tarthatod Marcit!

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Kata! Annyira örülök, hogy minden oké!! :D

Dorka! Hozzánk jön a mi pakkunk majd. Végül egy csomót rendeltem még hozzá...
Reggel rákérdeztem Ednél mit beszéltetek... Este ugyanis beájult. Levente a boltban kiborította szegényt. :?
A Brednonra már nem emléxem... :oops: Asszem vmi pontokat vásároltam le...

Torta kész... (hűtőben dermed) asszem túl édesre kutyultam :roll: , de az ünnepelt folyton a lábamnál topogot... nem csoda hogy többet tettem bele a kelleténél... :oops:
szilbee

Áve.

Még nem olvastam vissza, most csak pár sor... :oops: Ha Luci ébren van, képtlenség nyugodtan írni/olvasni...egyáltalán: bármit csinálni a gépnél :? Alvásidőben meg még én is bepunnyadok mellette :oops:

Szilbee, utólag is Nagyon Boldog Névnapot kívánunk Neked! :D

Tegnap este megjártuk a dokit, Pöttömkével minden rendben, 66mm-es a petezsák, körvonalózdni látszik benne a magzat is :) Korának megfelelő méretű. Szóval szépen növöget :D Legközelebb dec. 10-én megyek majdane.

Bakker, egyszer már majdcsak be tudom magam hozni :|

Kata, izgulok értetek nagyon!!!

Judit
Kép

Kép
balwin

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?