Új privát üzeneted érkezett!

Kata,
Oké, majd én is beszélek hozzá. Sőt, hétvégén megyek pránanadi 2. tanfolyamra, majd onnan is megpróbálok segíteni neked! :D :wink:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


NEMONE
A mi kocsink nem szokott koszos lenni, de lehet, hogy most télvíz idején ez elő fog fordulni vele! Remélem meglepnek majd valami szupi rajzzal a szélvédőn! :lol:

Én a lombikom előtt tutira szeretnék találkozni veled a és a kiscsajjal, mert ha Nellikére ilyen hatással voltatok akkor én sem szeretnék ebből kimaradni! :lol:

dita75
 
 


Dita,
ez az autós is szuper! :lol: Elfogadnám azt a Minit :roll:

i.kata
 
 

 
 

Némóka,
köszi! :lol: :lol:
Mi az a pránanadi???? Még sosem hallottam.

i.kata
 
 


Dita,
van egy-két jó szöveg :lol:
A gésás nagyon durva. Valamit mesélt erről a párom is, hogy mutatták nekik, milyen pici a cipőjük a gésáknak és teljesen eldeformálódik a lábuk :roll: Nagyon durvák a képek. Nem is értem hogy van a nénike lába :oops:

i.kata
 
 


Nemoka,
én valamiről lemaradtam: hogy voltatok hatással Nellikére??? :shock:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Kata,
A Pránanadi egy beavatás után megtanít arra, hogy hogyan használd az univerzum energiáit magad, illetve mások segítésére (gyógyítására). A férjem barátjáék már mester fokozaton vannak, és a transzfer után voltam pár kezelésen nála, és lehet hogy az is segített, illetve én is kezelgettem magamat otthon, mert pont a lombik előtt végeztem el az 1-es tanfolyamot.
Én szerencsére elég érzékeny vagyok a különféle energiákra, ezért itt is tapasztaltam érdekes dolgokat. Most még megcsinálom a 2-es tanfolyamot, de a 3-as nagyon el fog csúszni, mert azt csak 9 hónap múlva kezdhetném csak el, és akkor nem hagyom egy egész hétvégére egyedül a pici lányunkat.

Dita,
Oké, megbeszéltük! :wink:

Linácska,
Ez úgy volt Nellikével, hogy annak idején a lombik előtt én megkértem a barátnőm kisfiát, hogy küldjön nekem egy kisbabát, és sikerült is a lombik. Amikor Nellikének volt a lombikja, akkor találkoztunk 1x személyesen, mert odaadtam neki a maradék decámat, és akkor megkértem a Picúrt, hogy küldjön neki is egy kisbabát. És most Nellike pocijában is ott van a baba, vagy babák... :wink:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Némóka,
de jó,még nem hallottam erről. Az olyan jó lehet, ha van érzéked ezekhez a dolgokhoz, csak vigyázni kell az energiákra, ugye? Könnyen leszívhatják mások, akiknek szükségük van rá, nem? Tesóm kislányátelvitték egyszer valakihez, aki szintén energiákkal gyógyított, és a következő kezelésre várni kellett, hogy feltöltődjön megint a nő. Vagy ez hülyeség, amit most írok?

i.kata
 
 


Nemoné,
jó neked, én csak szeretnék fogékony lenni ezekre a dolgokra, de szerintem "akarni" nem lehet. Minden este úgy fekszem le, hogy szeretnék álmodni a leendő kisbabámmal, vagy csak adjon jelt, hogy itt van a közelben, de nem sikerült eddig még.
Én kitől kérhetnék kistesót? A férjem keresztfia (6 éves) nagyon fogékony ezekre a dolgokra. Úgy beszél a csakrákról, mind mondjuk a legózásról. Teljesen természetes neki, és fogalmuk sincs a szüleinek, hogy honnan tudja ezeket. Na meg mindent tud a görögökről, a kultúrájukról, és meséli, hogy ez meg az volt, mintha átélte volna.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Némóka ez tök jó lehet.
Linácska a kissrác nem mond semmit neked a babáról? Egyébként nagyon érdekes ezek a dolgok.

Mennyit írtatok még tegnap este.

timejka
 
 


Twist,
beszámoló: Ma megint 16-ot fizettem a gyógyszertárban, de ebben már benne van a progi, meg ez a másik gyógyszer is. Ha jól számoltam, akkor kb. 92e a vége.

i.kata
 
 


Kata ennyibe kerül a lombik? Nem semmi!

Twist ez jó lesz. Nekem még nem jutott eszembe semmi.

timejka
 
 


LINÁCSKA
Ki tudja ki lehetett előtte az a kisfiú,görög gladiátor, vagy egy hadvezér!
Lélekvándorlás - én hiszek benne!

TIMEJKA
Elemünkben voltunk az este! Reggel már annál kevésbé! :roll:

dita75
 
 


KATA
Sztem "olcsón" megúsztad!
Amúgy a beavatkozásért fizeteni kell?

Péntekig még szuriznod kell a stimut ugye? Decát már nem kell gondolom!

dita75
 
 


Timejka,
sajnos ennyi. De biztos van, akinek még többre jön ki, de olyan is akinek olcsóbbra. Ha Merionalt kaptam volna, akkor skkal kevesebb lett volna szerintem.
De mostmár mindegy, csak sikerüljön!!!!
És sikerülni is fog, mert én NOVEMBERBEN BABÁS LESZEK!!!!! :lol:

i.kata
 
 


Dita,
már csak a repesztőt kell este szúrnom, mást nem. Már ígyis van vagy 10 szép nagy érett tüszőm, gondolom azért nem kell.

i.kata
 
 


Ma még mennem kell suliba, de nagyon kómás vagyok én is. Fél 1-kor még tiszta éber voltam, éjjel is csak forgolódtam, aztán 6-kor keltem. Ülni sem valami kellemes, úgyhogy legszívesebben maradnék itthon a fenekemen. :roll:

i.kata
 
 


Dita,
az a kisfiú folyamatosan úgy beszél, mintha ő lenne Achilleus. Csak azért fura, mert 5-6 évesen biztos nem ilyenekről beszélgetnek az oviban, akkor honnan tudja ezeket.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


KATA
elhiszem, hogy nincs kedved, én spec. egész nap aludnék, hideg van szottyos az idő! Brrr!
Pedig ma még 3ra kozmetikushoz kell mennem, utána bankba, postára meg vásárolni. :roll:
De legalább tegnap már mindent kitakarítottam, kaja is van, főzni sem kell.

Amúgy mi alapján döntenek h. valakinek long vagy short protokollja lesz, az eredményekből kiszűrik, hogy melyiknek lenne nagyobb értelme?

dita75
 
 


Dita,

szerintem a long protokollnak nagyobb a siker %-a. Nekem azért volt short mert jók voltak a hormonjaim és a Kaálinak tb kerete júniusi lombikra volt még de júliusira már betelt.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic,
ez a keret dolog még mindig van???

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska,

szerintem minden intézménynek meg van határozva, hogy egy hónapban hány lombikot finanszíroztathatnak a tb-vel. Úgyhogy még mindig van, azért is kell feliratkozni általában. De Szegeden a legrövidebb az országban a várólista. Látod, nekem is azonnal megcsinálták.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Azért a várólistának nem örülnék, mert a munkahelyem múlhat rajta. Ok, mondjuk még egy hónapot táppénzzel áthidalok, de többet nem nagyon.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Monic,
megtaláltam a neten a lombikos dokink fényképét. Hát nem rossz :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


megjöttem a nagy nézelődésből. vettem anyagot , h varrjak a kiságyba körbe fejvédőt, kispárnát, meg talán kijön egy kis takaró is. jól elfáradtam.

Némóka: nem semmi , az amit írtál! nem is tudtam, h te ilyen fogékony vagy az ilyen misztikus dolgokra!

Linácska: én még ilyet nem hallottam, h tök jó a spermakép (elég sok és mind mozgékony, életképes) és mégsem tud megmaradni a baba. és ez összefüggésben van a tesztoszteronnal.

lányok , nekem van otthon egy csomó utrogestanom, duphastonom, nagyon szívesen postáznám, ha vkinek kellene!!!! csak írjon!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Hu-ha micsoda 'termés' !!!Alig győztem vissza olvasni! :D
Horoszkóp! Én oroszlán vagyok a Párom meg szűz! Azt mondta egy asztrológiához 'értő' ismerősöm, hogy semmi esély, hogy mi együtt maradunk, mert ez a két jegy egyáltalán nem illik össze! Aztán tessék, 7éve azért már egész jól megvagyunk... :wink: Mondjuk inkább köszönhető ez a Párom család centrikusságának és türelmességének, mint az én lobbanékony természetemnek!

Ma kezdem a closti szedést (tök zizi 5 nap következik), hétfőn meg megyek tüszőnézőbe!! Remélem minden okés lesz!

Gabesz
gabesz_83
 
 


Gabesz
Drukk a tüszőkukucshoz! ++++++++++++++++

Czinki
Tudsz varrni! Azt a mindenit! Micsoda univerzális mami vagy! :wink: :D

Monic
Értem. A shortnál sokkal kevesebb a tüsző, akkor neked is azért volt csak 3. De végülis bőven elég volt! :wink:

Befestették a szemöldökömet, elég furi, de legalább többnek néz ki, régebben én szedtem mindig magamnak és nagyon megritkítottam! :oops:
Majdnem elaludtam a kozmetikus ágyán! :oops: :lol:

dita75
 
 


Dita: nem igazán tudok varrni, de majd megkérem apóst , h segítsen, ő igen ügyes. de azért szét kell vágni az anyagot és össze kell varrni egyenesen, nem ördöngösség úgy gondolom. nem nadrágot, v szoknát akarok varrni, ahhoz tényleg kell tudomány.
írigy vagyok a szépülésedre!! te egy olyan net kiscsaj vagy, úgy adsz magadra!!

na , búcsúzom, 17,30ra megyek nődokihoz uh-ra, utána 18,45kor talizom a szülésznővel . elég szerencsétlen, h ennyit kell utána várni, de csak így tudtam leszervezni. majd olvasok.
nem tudom, h mikor jövök legközelebb!
mindenkinek drukkolok, mindenkinek mielőbbi babásodást!!
nagy ölelés mindenkinek!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Csibi,
ha lesz valami fejlemény a bandában, majd küldök sms-t :wink:

Gabesz,
hajrá 2. inszem!

i.kata
 
 


Csibi,
akit írtam, hogy nem marad meg a baba, ott a spermaképpel is van gond. Vagyis van elég, de a minősége nem jó. Vagy nem mozog, vagy a feje vagy a nyaka nem jó. Ezzel még lehet termékenyíteni, de nem marad meg. Nekünk a férjem jó spermaképe ellenére sem jött a baba, aztán kapta ezt a bogyeszt, és jött. Én nem értek hozzá, de a doki tegnap azt mondta, hogy lehet összefüggés, még ha kisebb is, mint a női hormonháztartás és a babásodás.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Megtaláltam a teljes lehetséges lombikprotokollt, mikor mit választanak, mikor long, mikor short...

http://www.bajcsyszul.hu/E%DCMIVF.doc

Azért meglepődtem, hogy pont annak van long, aki várhatóan jól stimulálható.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


CSIBI
Net kiscsaj??? Sztem te összetévesztesz vkivel! :lol: :lol: :lol:

LINACSKA
El kezdtem olvasgatni, de ez a sok szakszó annyira idegesített, hogy nem bírtam tovább..... úgyis Jézuska hoz nekünk babát! :wink: :wink: :wink: :lol:

Apával zsugáztunk egyet. Elvert mint a lovat! :cry:
Még jó hogy nem fogadtunk semmiben! :roll:

dita75
 
 


Linácska,

pedig a fénykép amit néztél nem túl jó róla, élőben tényleg nagyon jól néz ki :wink: Persze ezt a férjeddel ne közöld, mert úgy jársz mint én. Ugyanis a Kaális dokim is tök jóképű volt, meg a mostani nőgyógyim is az. És amikor a párom meglátta a mostanit közölte velem a folyosón, hogy még szerencse, hogy nem egy ilyen szívtipró a nőgyógyászom. Én meg nevetve közöltem, hogy márpedig őnála fog születni Danika mert 8 éve hozzá járok, akkor leesett az álla :lol: :lol: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


NA most már kiváncsi lettem ki az a jó pasi, hol találom a képét? Azonnal tessék elárulni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dita75
 
 


Dita,

megírtam priviben :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


WOW EZ A PALI TÉNYLEG NEM SEMMI! :shock: :wink: :lol: :lol: :lol:

dita75
 
 


Haliho csajok,


Voltam ma védőnőnél. Hála Istennek az enyém nem volt ott, csak a másik aki normálisabb. Beirta az eredményeimet, megmérte a súlyom csodálkozott hogy még az indulót sem értem el.
Kitaláltam hogy holnap elmegyek Kismama tornára egy órától van. Monic, milyen ez a kismama torna???? Aztán működik nálunk ez a baba klub oda is elfogok járni. Férjemmel gázosodik itthon a helyzet, le sem merném nektek irni, hogy ma is miket vágott a fejemhez, feltalálom én magam itthon az elkövetkező 3 hónapban. Ha nem segit be a lakás átalakitásában akkor tesóm lesz az áldozat, de ez majd a jövö kérdése. Holnap megyek átgumiztatom a kocsimat, addig amig nem esik le a hó vagy nem jön be a fagy. Nálunk ezeket is én intézem. :cry:

Kép
pgsuska
 
 


ZSUZSKA
Ment a privi, ja és én is egyre csak csodálkozom!
Jöhetne már egy kép! :roll:
Szupi hogy a normálisabb foglalkozott veled! A másikat el is küldjük szabira! :wink: :lol: Hajrá kismamitorna! Azért milyen kár, hogy nem egy kerületben lakunk mondjuk, akkor mindenhová együtt járhatnánk!
Na ez pont tőlem hülyeség volt mondani, mert lassan én vagyok itt az egyetlen akinek még nincs se gyerek, se pocak!

De kérdem én: MIÉRT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :?: :?: :?: :?: :?:

Na jó azért el tudnálak kisérni a mamitornára, észre sem vennék, hogy nem vagyok terhes! :oops: :oops: :oops:

dita75
 
 


Zsuzska,
sajnálom, hogy párod nem változik :cry: Miket vágott a fejedhez???

Linácska,
én is feladtam a protokollok részletezésénél. :oops:

Nekem annyira fáj a bal petefészkem, olyan mintha vakbelem lenne. :roll:

i.kata
 
 


Dita,
te mennyire dinka vagy! Nem nézel ki kismaminak! Majd ha kismami leszel, akkor nézel ki annak :wink:

i.kata
 
 


KATA
Dobjak egy pocakfotót? Azt hinnéd Évié! :oops:

dita75
 
 


Dita,
az enyémnél biztos nem nagyobb a pocid.
Pont azon gondolkodtam valamikor, hogy én nem fogok pocakfotókat készíteni, mert nem lenne olyan érdekes az én hasam nagyobbodása, mint amikor egy lapos poci kezd el dudorodni.

i.kata
 
 


KATA
Ugyanerre gondoltam én is! :oops: :lol: :lol: :lol:

dita75
 
 


Zsuzska,

nálunk 2 óra hosszat tart egy alkalom, az első óra szülésfeléókészítés, filmeket vetítenek nekünk, előadásokat és termékbemutatókat tartanak nőgyógyászok, gyerekgyógyász, szülésznő. Majd szülőszoba látogatás is lesz.
A második óra a kismamatorna, ahol kismamáknak való és a babának hasznos tornagyakorlatokat végzük (tornaruhában, poliform szivacsot és kispárnát is vinni kell!). Utána jönnek a szülés közben alkalmazandó légzőgyakorlatok, ezek nagyban csökkentik majd a fájdalmat és segítik a szülést. Külön gyakoroljuk, hogy a szülés melyik szakaszában hogy kell lélegezni.
Utána relaxációs gyakorlatok következnek, ezek segítenek majd ellazulni és a fájások között pihenni egy kicsit.
Szóval az egész nagyon jó, én szeretek oda járni, Danika a tornát szereti a legjobban, szabályosan érzem, hogy mennyire jól esnek neki a speciális tornagyakorlatok.

Sajnálom, hogy a férjed hülye időszakában van :cry:

Dita,

nemsokára neked is ott lesz a baba :wink:

Kata,

már csak a holnapi napot kell kibírnod valahogy, utána megszabadítanak a petécskéditől :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Dita,
majd retusáljuk magunkat :wink:

MOnic,
volt egy kis idő, amikornem mehettél tornára, nem? Ezek szerint már nincs probléma?

i.kata
 
 


Kata, szóra sem érdemes, mi mindig pitiáner dolgokon veszekszünk. Ami a leggázosabb hogy nem beszélünk egy nyelvet. És ezt nem igazán lehet megváltoztatni.


Ditus dobsz egy pocakfotót???


Monic milyen párnát kell vinni??? Mekkorát?? Nekem poliformom nincs itthon sajnos minden a Balcsin van, remélem itt adnak majd.

Kép
pgsuska
 
 


Zsuzska,
lehet a párodnak megint jót tenne, ha pár napra faképnél hagynád, nem? Bár ez nem megoldás semmire, de úgy rémlik ilyet már csináltál.

i.kata
 
 


Monic,
apának már mondtam, de mi együtt szoktuk megnézni a jó pasikat meg jó csajokat :lol: Az én nőgyógyászom is jól néz ki amúgy.
A légzőgyakorlatokra nálunk azt mondták, hogy nem szeretik előre megtanítani, mert szülés közben úgyis elfelejti az ember, és volt kismami, aki azon stresszelt be, hogy olyan jól ment a tornán, és most meg nem. Én nem is voltam terhestornán, semmin, csak egy alkalommal a férjemmel közösen a Brendonban. Ott mindenki tudott lélegezni, mindent, de mi valahogy nem tudtuk komolyan venni az egészet. De valahogy úgy van ez a szülés (így utólag már nagy a szám :lol: ), hogy az ember ösztönösen tudja, hogy kell csinálni, persze közben mondták, hogy hogy vegyem a levegőt, de magamtól is úgy csináltam volna, mert úgy esett jól. Ezen a felkészítőn volt szó masszírozásról, hogy a férj hogy segíthet, na ott a szülőszobán frászt is kaptam volna, ha ilyeneket csinál.

Zsuzska,
holnap nálam is a gumicsere lesz a program, persze csak UH után. Jaj, el ne felejtsek beutalót kérni a Kaáliba!!! Én is a férjem kocsiján cseréltetem, mert szombaton Bécsbe akarunk menni, és ott már kötelező.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Zsuzska,

én egy díszpánát szoktam vinni magammal ami a nappaliban van a kanapén (kb 20x30 cm).

Kata,

4 hétig nem tornáztattam, ebből csak egyszer nem mentem amikor nagyon náthás voltam, a többi foglalkozáson részt vettem, de szóltam, hogy mi újság van velem és olyan gyakorlatokat csináltunk amiket az én méhlepényemmel is lehet.
A tegnapi uh-n pedig mondták, hogy mostmár nincs veszélyes helyen a lepény, mehet a torna.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Linácska,

engem megnyugtat, hogy hallok mindenről ami a szülés során történhet velem, így nem izgulok annyira.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: