Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Zsuzsi: azt mondják, h a front is hatással lehet a babákra....valakinek bejön, valakinek nem... :roll: majd meglátjuk nálad mit hoz a front :lol: lehet,h Grétát.. :lol:

Rennye: köszi a tippet! mióta nincs tea, nem olyan hisztis. A szopi még alakul, de már javult a helyzet. :roll: Hétfőn elvileg megyünk gyerekorvoshoz, meglátjuk mennyi a súlya, remélem nem kell tápit adnom neki.. :roll:

megyek füröszteni, jó éjszakát mindenkinek!

Kép
pocimaci

Pocimaci Gratulálok a gyönyörű Emmushoz :)

Kép

Kép
nyuszitappancs

Sziasztok!

pocimaci:Hát igen már a finishben vagyok :D Köszi a hajrát :D :D

zsuzsi:Ne aggódj az egyik ismerősömnek még jóslója se volt és most írt,hogy elfojt a magzatvize :D Hát azt mondják,hogy igen befojásolja,de szerintem attól is függ,hogy ki milyen érzékeny a frontokra.Hát reméljük,hogy nálunk bejön :D

Rólunk:Tegnap este óta elég gányul vagyok :cry: Fáj a fejem,hányingerem van fájdogál a pocim és enyhe mensis görcsöm is van meg keményedek.De szerintem ez még nem Az.

Remélem mindenki jól van!!

Kép
Kép
reni_24

Reni!
Nekem hajnali 5 óra óta vannak fájásaim,olyan nagyon erős mensis!Voltam ma ctg-n a csaj azt mondta hogy ez még semmi.Pedig amikor jöttek ezek a méhösszehúzódással járó fájások akkor össze kellett szorítani a fogamat meg hunyorítottam.A picike szíve meg egy kicsit gyorsabban kezdett el verni és utánna fájt!
A vérnyomásom egy kicsit magas volt,de nekem mindig csak a dokinál az itthon pedig nem ugrom át a140/90-et!
Mostmár 2 naponta CTG!HURRRÁÁÁÁÁ!!!!!Oda fele nincs gond,mert a férjem elvisz munka előtt de visszafele sajnos buszozni kell mert már nem is nagyon merek egyedül vezetni meg a férjem már nem is enged!

Kép
mné zsuzsi

mné zsuzsi,reni_24 Most veszem észre,hogy 2 nap különbség van köztetek :)
Sok sikert Nektek és mihamarabbi babázást :)

Kép

Kép
nyuszitappancs

Köszönjük szépen!!!

Kép
mné zsuzsi

Voltam a védőnőnél és mondta hogy szerdán jön a front és az az én frontom lesz!Hát majd ráfigyelek!Azt mondta a ctg-t nézve a héten biztos meglesz a kislány!Nagyon jófej a védőnő,eléggé megkedveltem!Nem az az okoskodó fajta hanem kedves elmond mindent!

Kép
mné zsuzsi

sziasztok
köszi a bókokat.

aida: nagyon csini vagy és szép nagy a pocid
pocimaci: hát, elég durva ez a szüléstörténet.
köldökcsonk: nekünk 15 napossan esett le. ha a kórházban mindjárt az elsö nap megmutatják a helyes ápolást, akkor szerintem hamarabb is leesett volna.
mné zsuzsi, reni: már nincs sok hátra és ti is babázhattok :lol:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Igen,jön egy kis esőféle a hét közepén!Meg pár fokot visszaesik a hőmérséklet!!!Mostmár télleg a finisben vagytok!!!Amint megvan a baba dobjatok vkinek smst!!! :lol:

annus11

Sziasztok!

zsuzsi:Nekem igazából annyi a bajom,hogy olyan furin érzem ma egésznap magamat.Meg eléggé fájdogál a pocakom.Meg görcsölök.Ctg kimutatott már 50-es fájást is,de átlag 20-30-sok voltak.Neked milyen erősségűeket mutatott?Uh-n mondták,hogy átlagosnál valamivel kevesebb a magzatvíz már.Hát úgyérzem,hogy a szerda nekünk is befog jönni.Hacsak nem hamarabb :wink: :D

nyuszitappancs:Köszike :D Remélem én is,hogy hamarosan már babázni fogunk :D

Timi:Nagyon szivesen :D Sanyika egy tündér :D

Annus:Szivesen dobnék,de sajna nem tudom senki számát itt.Ha valaki elküldi nekem priviben szivesen küldök sms-t :D

Kép
Kép
reni_24

reni_24 ment az üzi :)

Segíthetne vki,hogy hogy kell felrakni képet??? Nekem még mindig nem megy

Kép

Kép
nyuszitappancs

Nyuszi!

Képet úgy tudsz feltenni,hogy rányomsz a melléklet feltöltés gombra(mikor hozzászólást írsz alul megtalálod)és itt már csak ki kell választani a képet.A lényeg h nem lehet nagyobb 600x600pixelnél és 250KB-nál.Ha nem tudnád lekicsinyíteni akkor szólj,én megcsinálom. :wink:

annus11

Kép Fiam

Annus köszönöm :)

Kép

Kép
nyuszitappancs

Kép

Kép Kis kukac :)

Kép

Kép
nyuszitappancs

Nekem is küldjetek tel számot!Küldök akkor üzit!!!!

Kép
mné zsuzsi

Zsuzsi!
Akkor én neked küldöm a számom!

Nyuszi!
Nagyon szépek a képek!!!És jól látszik a kis fütykös is :lol:

annus11

Annus köszönöm :)

Igen jól látszik,pedig itt mégcsak 17 hetesek voltunk :)
Majd a 30._héten megyünk még egyre :)

Rólunk: Kicsi fiam nagyon elvan,reggel arra keltem,hogy kirúgja a vesémet :)Ekkora erő egy pici emberkébe :)

Ma megyek dokihoz 14-re....kiderül van e terhes cukrom,mert pénteken voltunk terhelésen....annyira nem volt gáz (persze citrom nélkül elviselhetetlen)

Ma még jövök ..cupp Mindenkinek .

Kép

Kép
nyuszitappancs

Sziasztok!

nyuszitappancs:Nagyon aranyos a kisfiad :D Mégegyszer köszike a telszámodat amint lessz esemény írok :D Drukkolok,hogy minden rendben legyen a dokinál!!!

zsuzsi:Hogy vagy?Én tegnapóta elég furin érzem magam.Görcsölök meg hajnal óta megy a hasam.Meg szinte 5 percenként kell mennem wc-re pisilni.Meg éhség rohamok vannak rajtam :shock:

Kép
Kép
reni_24

reni_24 Köszönöm :)

Én meg drukkolok,hogy minél előbb babázhass:)

Kép

Kép
nyuszitappancs

nyuszi: nagyon édes a babád :lol: :lol:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

és végre megirtam a
Szülés történetem:

24.-én pénteken férjemmel bementünk az orvosom rendelöjébe reggel 8-ra. 9,30-kor hivott be a rendelöbe. Megvizsgált, mondta, hogy már 1 ujjnyira nyitva vagyok, Törpe feje beilleszkedve, tehát vasárnapig biztos megszülök. Ha nem lett volna magas a vérnyomásom, haza jöhettem volna, de mivel 145-volt, befektetett. Férjemmel átballagtunk az osztályra, elintéztük a papirokat és elkisértek a szobámba.
5 perc várakozás után jött egy növér, hogy tegyek magamhoz szappant, törölközöt, betétet és menjek vele. Ekkor még nem tudtam, hogy hova visznek Egy szobába kisértek be, ahol 2 lány feküdt bent. Ök mondták, hogy ez a vajúdó szoba. Rákötöttek a CTG-re, figyelték Törpe szivverését és a fájásokat. Szerintem erös fájásokat mutatott, mert a növér nagyokat pislogott és állandóan kérdezte, hogy éreztem-e.
11-kor megvizsgáltak, 2 ujjnyira voltam nyitva. Kaptam hüvely tablettát, és vártunk.
Kb. 12-töl rendszertelenül jöttek a jósló fájások.
14,00 kicsit felerösödtek, kezdtek rendszeressek lenni. Kezdtem nyügös lenni, éreztem, hogy nemsokára már szülni fogok. A 2 lányt vissza kisérték szobára, mert náluk nem történt semmi, igy egyedül maradtam.
15,00 beindultak a nagyon erös /kibirhatatlan/ fájások. Álltam, guggoltam, hol az ágyon, hol a földön. Kaptam fitt labdát, de az nem jött be. Jöttek a toló fájások is, tudtam, hogy most még nem szabad nyomnom és nehezen, de vissza tartottam. Egy kevés magzatviz is elment. Megvizsgáltak, kaptam puhitó kúpokat, vissza mentem a vajúdóba.
16,00 doki megint megvizsgál, mondta, hogy teljessen nyitva vagyok, sétáljak átt a szülö szobába.
16,10-kor kezdhettem nyomni és 16,20-ra meglett a fiam. És pár percel utána a lepény is kijött.
Amikor megláttam a fiam, majdnem elsirtam magam, annyira boldog voltam.Ö is csak nézett rám a nagy szemeivel, olyan aranyos volt. Pár percet voltunk csak igy együtt, mert öt elvitték a csecsemösökhöz, engem meg vartak.
Gátmetszést csináltak és kb. 15-20perig tartott még, amig bevartak és rendbe raktak. Sajnos a gátmetszés nagyon fájt. Rosszul idözitett az orvos és éreztem, ahogy vág. Varráskor kaptam valami injekciót, de annak ellenére is mindent éreztem.

Hát, röviden ennyi.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

timirosicka:köszönöm :)
Szép szüléstörténet,bár néha beijedek ha fájdalomról írtok.
De az a lényeg,hogy minden a legnagyobb rendben ment,gyors szülés volt,vagy csak Én gondolom így?? :)
Jó egézsétet Neked és Sanyikának :)

Kép

Kép
nyuszitappancs

alexáról mit tudtok???? Hazamentek már a kórházból??

Kép

Kép
nyuszitappancs

Reni!
Teganp este ment a hasam éjfélkor csak gyomorsavat hánytam de iszonyú mennyiségüt!már nagyon kivagyok!!!!
A hasam az néha fájdogál,a derekam az egyfolytában!Ha szombatig nem indul be akkor mennem kell be és megindítják

Kép
mné zsuzsi

Timi!

Annyira elérzékenyültem a szüléssztoridat olvasva.... :oops:
Nagyon ügyesek voltatok!

Akkor holnap ha front lesz, baba-esőre is számíthatunk? :lol:
Drukkolok lányok, hogy gyorsan, szépen szüljetek!! Tökre élvezem, hogy beindultak a dolgok, potyognak a babák :D

Zsuzsi és Reni, ti lehet, hogy mázlisták lesztek, mert egyfolytában nyiladoztok. Nekem hasmarssal indult Levinél a szülés. Úgyhogy....ki tudja.... :D :D :D :D

Hajrá-hajrá!!!

Szép napot

Reni
Kép
Kép
rennye

szia rennye:Nagyon ritkán látlak manapság........MIzu veled?? Munka???? gyerekek???

Kép

Kép
nyuszitappancs

Éppenséggel most is dolgozom.

Zsuzsi, nem értem, miért indítják meg szombaton????

Reni
Kép
Kép
rennye

Nyuszi!

Egyébként állandóan olvaslak titeket, de sejtheted, hogy meló és a két gazfickó mellett mennyi időm és energiám marad az irogatásra. Egy-egy témánál nem tudom megállni, hogy ne válaszoljak, csak olyan bunkónak érzem magam, hogy nem reagálok mindenkinek az írására :oops: :oops:

Reni
Kép
Kép
rennye

rennnye ne érezd magad bunkónak...........elhiszem,hogy nincs időd.....mit dolgozol???
Gyerkőcök,hogy bírják ovit és a bölcsit???

Kép

Kép
nyuszitappancs

Most ez csak egy ideiglenes munka, határozott időre szól nov. 30-ig, kötelező felelősségbiztosításokat kötök egy biztosítónál. Az a jó, hogy csak bejövő hívásokat fogadunk, és nem teljesítményarányosan fizetnek. Én azt nem szeretem...

Gyerekek jól vannak, szerencsére (kopp-kopp-kopp gyorsan lekopogom) most nincs semmi gond ovi-bölcsi ügyben. Jó lenne majd dec 1-től is munkát találni, mert ezután is kell dolgozni valamit, csak igen nehéz......... :?

Olyan szép a babád a 4d-s képen :P

Reni
Kép
Kép
rennye

Azt nem tudom!Ezt mondta a doki

Kép
mné zsuzsi

Tök jó, hogy legkésőbb szombaton tutira meglesz Gréta baba!! Nagyon kíváncsi vagyok már rá is!

Reni
Kép
Kép
rennye

rennye aranyos vagy köszönöm.
Igen nehéz,nekem tavaly gyerek nélkül nagyon nehéz volt munkát találnom,főleg ha vkinek gyereke van.

Kép

Kép
nyuszitappancs

Rólunk: Ma voltam a dokinál,minden rendben nem vagyok cukros,csak magnéziumot írt a keményedésekre.
Egy kérdés?? Mitől van keményedés???

Kép

Kép
nyuszitappancs

Sziasztok!

zsuzsi:De jó neked akkor szombaton te már tuti babázni fogsz :D Hát hasmenésem nekem tegnap hajnal óta van,de nem vészes.Védőnőm mondta,hogy van akinél így tisztul a szervezet szülés előtt.Hát remélem,hogy nálam is ez van :D

nyuszitappancs:Köszönöm szépen :D Rámfér a drukk :D Örülök,hogy jó lett a cukor :D

Reni:Hát remélem,hogy mázlista vagyok :lol: Csak már történne valami.Már nagyon nehéz így a végén :cry: Örülök,hogy gyerkőcök jól vannak :D

Timi:Köszi,hogy megosztottad velünk a szüléstöridet :D Remélem nekem is ilyen gyors lessz :D Meg Zsuzsinak is :D

Rólunk:Tegnap este is eléggé oda voltam.Fájt a fejem nyilalt a halántékomba :cry: Hányingerem volt stb.egyszóval elég gázul voltam.Nem tudom meddig megy még így a dolog remélem nem sokáig.Tegnap jó sokat gyalogoltam védőnőm tanácsára,hogy hátha beindít valamit.De a lábfájáson kívűl semmi nem volt :cry: :lol:

Kép
Kép
reni_24

Lányok!

Elvileg mára mondták a frontot, hát tessék szülni (de csak akinek itt az ideje).
A keményedés méhösszehúzódástól van, azért nem túl szerencsés, mert az összehúzódások oxitocint termelnek, azt meg ugye szülés megindtására használják. A Magnézium izomlazító, megakadályozza a méhösszehúzódásokat.

Reni!! Mindjárt megszülsz, és elmúlnak ezek a csúnya tünetek. Lesznek mások... :twisted: Na jó, csak vicceltem :D

Jók legyetek!!!

Reni
Kép
Kép
rennye

Ja! Még annyit akartam írni, hogy nekem volt olyan, hogy ha pisiltem, akkor elmúlt a keményedés. Volt, hogy nem is volt pisilési ingerem, bekeményedtem, elmentem pisilni és elmúlt. Hát fura ez a terhesség, nem?! :P

Reni
Kép
Kép
rennye

Mné Zsuzsi már a kórházban!!!!!Reméljük mára meglesz a baba!!!!

annus11

zsuzsi:Megy a drukk!!!!Ügyesek lesztek!!!!

Kép
Kép
reni_24

Hát neki bejött a front :D Úgy látszik,hogy nekünk nem :cry:

Reni:Hát a próféta szóljon belőled :D Hát igen elég furi a terhesség.Nálam meg szokott olyan lenni,hogy görcsölök és,ha elmegyek pisilni elis múlik.Vannak fura dolgok :D

Kép
Kép
reni_24

Hát nagyon várom a híreket!Hajnali 6kor írt smst hogy benn van a kórházban és ma meglesz a baba!!Amint ír és a gép elé kerülök szólok!Addig meg mennek a drukkok!!!
Többieknek kitartás!

annus11

Mné zsuzsi sok sikert :)

Kép

Kép
nyuszitappancs

Zsuzsi!!!

HAJRÁ!!!!!!

Reni
Kép
Kép
rennye

nyuszi: tényleg gyors, ügyes szülés volt, de akkor ott a percek óráknak tüntek.

rennye: köszi :lol:

mné zsuzsi
: drukkolok :lol:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Van valami hír Zsuzsiról?Drukkolok nekik nagyon!!!!!

Kép
Kép
reni_24

Semmi új hírem nincs!!!De amint ír Zsuzsi jelentkezem!Ma már nem megyek sehova,gépközelben leszek!!!

annus11

:cry: Remélem minden rendben van!!!Remélem hamarosan jelentkezik.Köszi,hogy tájékoztatsz minket :D Hogy vagytok?

Kép
Kép
reni_24

Ma 12:30 kor megszületett Gréti!!!!!3470g és 51cm!És rengeteg fekete haja van!!!Mné Zsuzsi

annus11

Syasztok!

Haza érkeztünk.Köszönjük a gratulációkat és a jó kívánságokat!
A szülésről:Természetesen szültem.Hála istenek!Múlthét sszerdán hajnali1-kor elment itthon a magzatvizem.Bementünk a kórházba ott reggel 8-ig vártak hogy jöjjenek a fájások aztán olyan negyed 9 körül felkerültem a szülőszobára.És 4 óra vajúdás után negyed 13-kor már kint is volt.
Amúgy párom is bent volt végig!
Csak a köldök zsinórt nem ő vágta el,és a varásnál nem nem volt bent.Gátvágás volt.
A képeket majd teszek fel.

Reni:Kitartás!Már nincs sok hátra!

Lányok meséljetek!

Kép
alexa116

alexa:

mégegyszer gartulálok.örülök hogy sikerült természetesen szülnöd.hamar kibújt Kristóf baba.

Kép
Kép
ettike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?