Új privát üzeneted érkezett!

kisfruzsi: hajrá!

kerekes: nem így terveztük, de ha már jön, akkor így kell lennie:)

ollem: köszi a hiányolást.

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka
 
 


Sziasztok aprilis-majusiak :!:

Bekukkantottam hozzatok es hat gratulalok a sok helyes kislegenyhez, kiscsajhoz :!: Topikkezdokent sokat jartam erre, csak aztan annyira megszaporodtunk, hogy nem tudtalak kovetni benneteket :roll: De a regi topiktarsakra nagyon jol emlekszem :!:

Mi jol vagyunk, Oliver 7 es fel honapos. Nagyon jo kislegeny, 6 hetes kora ota atalussza az ejszakat, rendszeres napi eves-jatek-alvas fazisainak koszonhetoen nagyon kiszamithato, vidam gyerek. Minden embert szeret, konnyu vele utazni. Es hat az en dolgomat is rettentoen megkonnyiti, ugyanis barmire van idom es lehetosegem mellette. Mar alig varom a kistesot :!: Tenyleg, van mar aki terhes kozuletek :?:

Latom, itt nagyon kis ugyes babak vannak, Lili fel is all mar. Oliver meg nem tart itt, de azert a negykezlab maszas mar megy, es szepen ul is, persze nem magatol ul fel. Egyben viszont biztosan vezetunk: az etvagyban :wink: 6 honaposan mar 10 kg volt edesem, most 10,5 :lol:

Puszi mindenkinek es nagyon jo babazast kivanok :!: Nem igerem, hogy gyakran jovok, de aki szeretne velem tarsalogni, a kulfoldon tul elok kozott megtalal.

Kép EDES MOSOLY
katavirag
 
 


Akartam mondani, jééé első vagyok de aztán megláttam klarka bejegyzését és rájöttem nemám!

Klarka! szívből gratulálok neked a babyhez! Nagyon sok erőt és minél kevesebb terhességi nyavaját! Tehetnél fel terhes vonalzót, nagyon szívesen figyelemmel kísérnénk az első topik tesó érkezésének idejét!

Köszi a jobbulást kívánásokat!

Téjé: blogot vezetek, abban írom már, mert annyi minden történik velünk és olyan jó visszaolvasni, igen ekkor ez volt akkor meg az.

mango: köszi a jelölést! Visszajelöltelek!
Vendég
 

 
 

Klarka: Gratulálok én is, igaz kissé lemaradva...

Fogyi: szülni 83 kilóval mentem. Mikor hazajöttünk, akkor voltam 73. Lefogytam 69-re, és most úgy 75-nél tartok megint. Le szeretnék fogyni, de amíg sátánkám szopizik, addig esély sincs rá.

Babykomp: Én is gondolkoztam rajta, hogy könnyebb lenne az élet vele... Állítólag nekem is volt, keresztlányomnak is, és semmi bajunk nincsen. A lábujjhegyezés is elmaradt... Nehéz eldönteni, hogy legyen vagy ne...

Nem sokára indulunk 6 hónapos vizsgálatra. Kíváncsi leszek a doki néni reakciójára a fogacskáinkról. Hétfőn voltunk kórházban, de nem volt jó a centrifuga, ezért úgy volt,hogy délután felhívom őket és megkérdezem az eredményt. Persze azóta sem veszi fel senki a telefont! :evil:

Sátánka megszerezte az első monokliját. :shock: Földön kúszás-mászás közben egyszercsak elengedte magát, vagy nyúlt valamiért (nem lehet tudni, pedig ott voltam mellette).Csak egy tompa kopp, és üvöltés... kicsúszott a keze vagy valami, de ezt tegnap többször is megcsinálta. Egyik alkalommal pont a jobb arccsontjára esett, és picit feldagadt és belilult. A jegelést tűrte nyugodtan. Szerencsére épp be volt hűtve az egyik rágókája... :roll:

Úgy kb. ennyi rólunk.

Mariann
Kép

Kép
fmarian
 
 


Jó reggelt,

Klarka, mikor mész dokihoz?? (szerintem egy cserfes kislány akar gyorsan csatlakozni a két bátyóhoz :)

Nono megviccelt az iwiw, de megtaláltalak :) ha még nem unod a szövegem, írok még többet a vasárnapról :)

Katavirág, gyere gyakrabban.. és hozzál néha egy kis humort, mint régen :) :)

Kép
Kép
mango.
 
 


..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.14 13:39-kor.
Vendég
 


Nono, Kisati is lázas volt tegnap is, tegnapelőtt is, de csak rövid időre lázasodott be, sztem a foga lehet... a dokinénink azt mondta,h. ne vigyem be a rendelésre a betegek közé,. csak ha tartós a láz

Kép
Kép
mango.
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.14 13:39-kor.
Vendég
 


Jó reggelt!

Bogi tegnap is jól érezte magát. Ennek köszönhetően kb 11kor aludt el....
Apa etette és hát neki nem aludt be, ahogy nekem szokott....(na jó nekem se mindig...)
Szerintem nagyon fel volt pörögve, este apa haza jött és ő is szórakoztatta, aztán hármasban játszottunk, sikongatott ezerrel meg nevetett...aztán apával neteztek (meséket néztek) addig én feltettem mára a zöldborsó főzeléket és elmosogattam, meg rendbe raktam a konyhát...
és még mindig alszik Bogi. Igaz felkelt hatkor ivott, de nem aludt vissza, aztán evett pár milit...és még mindig alszik....már negyed 10 van... :shock:

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Nono, nekünk szerencsére elég volt a kúp.. hát nem bízzátok a véletlenre.. nem is tudtam, hogy létezik 8 féle baba-lázcsillapító...

Judit 2 óra hordozóval :shock: le a kalappal előtted... nekem a terhesség alatt csökkent az ingerküszöböm, mindenféle szempontból... sajnos... Sztem is tök jó az IKEA, nemtom miért nincs több bababarát hely.. pl. bababarát étterem.. vagy bababarát mozi... étterem+ játszóház bébiszittyókkal... vagy túl rég óta vagyok itthon ?? :roll: :roll:

Kép
Kép
mango.
 
 


:-(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára marcianya 2008.11.14 11:27-kor.

Kép
marcianya
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.14 13:40-kor.
Vendég
 


:-(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára marcianya 2008.11.14 11:27-kor.

Kép
marcianya
 
 


Sziasztok,


Nono,

mi nem lázasodtunk be az oltástól, de dokinénink azt mondta, hogy aznap este és másnap is lehet láz tőle.
Szegénykéim....minden car benneteket talál meg, bocsi :oops:

Mango,

mi volt ez a vasárnap, ha nem titkos???

Katavirág,
de jó, hogy jelentkeztél!!! Gyere sűrűbben! Oliver nem kicsi, de Marci lehet, hogy versenybeszállhat vele! :lol:

Kiscica hol vagytok????

Ollem,
szupi, hogy Bogi jobban van!

Mango, még azt akartam írni, hogy én már minden ilyen vállalkozáson gondolkoztam már...a mozi, kávézó babyszittyóval...

KépKép
kisfruzsi
 
 


Sziasztok!

Katavirág, bár nem vagyok őstopikos, azért emlékszem rád, annál is inkább, mert az Oivér név elég ritka, így nekem valahogy megragadtatok. Nagyon szép nagyfiad van, és látom nagyon rendes, hogy tudsz mellette mást is csinálni.

Fmariann,
szegény Gyuszkó. Én már attól is frászt kapok, ha egy kicsit megmarja magát a lányom, vagy picit koppan a feje. Remélem hamar elmúli a monokli. Egyébként tényleg Sátánkának szólítjátok? Nekem egy kissé bizar :roll: .

Nono,
hát nem semmi házipatikátok van! Kívánom, hogy Márknál "csak" a Prevenar legyen a ludas.

KépKép
KépKép
atizka
 
 


Anettoo, köszi az olajjal kapcsolatban az info-t, van a környéken egy biobolt, majd megnézem ott van-e ilyen.

Téjé, gyerekdalok másképp :lol: :lol: :lol:

Celesztian Julinkáját Isten életsse sokáig félszülinapján!
(Celesztina, nem baj ám, hogy akcentussal ír a klaviatúrád, ha van ídőd írj, mi van veletek!)

Kép

KépKép
KépKép
atizka
 
 


:-(
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára marcianya 2008.11.14 11:27-kor.

Kép
marcianya
 
 


:-(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára marcianya 2008.11.14 11:28-kor.

Kép
marcianya
 
 


Fruzsi én is gondolkodtam ilyesmin.. főleg éttermen, mert egy nyugodt vacsi vagy ebéd nagyon jól esne már!! Bababarát ruhabolt.. kedvedre válogathatsz és a gyerek nem üvölt melletted a bundazsákban... bababarát kozmetika, fodrász...
Nonóval beszélgettünk múlt héten telefonon és én nagyon negatívan, kissé előítéletesen indultam el egy programra vasárnap, ami végül nagyonn pozitívan sült el..

Kép
Kép
mango.
 
 


Mango,

fodrász..butik, ahol fel tudok próbálni valamit....ezek vágyálmok... :lol:
ok, akkor már értem :lol:

KépKép
kisfruzsi
 
 


Első lépésként mondjuk egy bababarát lift kellene a házba.. tegnap már majdnem elsírtam magam, amikor jöttem haza a dm-ből Kisatival.. 2 megapack, táska, babakocsi... ááááá... de én vagyok a hülye,h. nem apát kértem meg,h. hozzon. Tök mindegy, ha Csengét hozzuk haza a bölcsiből, akkor is ugyanaz a nyomor van... ráadásul szegénykém egyre nagyobb és nem tudom csak úgy beállítani a sarokba, pedig ő már kötelességtudóan beáll a helyére.. Lehet,h. váltok a kisebb babakocsira.. de annak a csomitartójába meg nem fér el a motor.. nem egyszerű.. kb. 40 perces móka hazaérni a bölcsiből.. odaút 10 perc...

Kép
Kép
mango.
 
 


Sziasztok,

Mindenekelőtt:
Katavirág!!!! De jó, hogy végre benéztél!!!! Nekem nagyon hiányoztál!!! Ígérted, hogy a költözés után sűrűbben fogunk hallani rólad, aztán tessék, ez lett belőle :( :(
Olivér gyönyörű baba! Gratulálok. A súlya pedig :shock: . Lili még mindig a 7 kilót súrolja alulról, szerintem azért ilyen mozgékony :)

Judit,
lehet újszülött, 3 és 6 hónapos kép.
Úgy látom rajtad és Ágin kívül senkit nem hoztam lázba az ötletemmel.
Nagyon örülök, hogy beválni látszik a mei tai, azért arra vigyázz, hogy ahogy a többiek is írták, ne menjen a derekad rovására!!!

Ági,
Mondom én, hogy rengeteget változott a fiad! :lol:

Fmariann,
sajnálom a monoklit. Most már Lilin is folyamatosan vannak foltok. Amióta tud állni, mindig megüti magát:((

Mangó,
édesek nagyon a gyerkők. Imádom a tesós képeket, úgyhogy igazán tehetnél többet fel.

Atizka,
én olivaolajat használok, de csak pár cseppet.

Kisscica,
merre vagy???

Gyerünk csajok, leheljünk életet ebbe a topicba! Jelentkezzenek az eltűntek!!!

Rólunk
Lili megkapta tegnap az első prevenárt. Szerencsére eddig nem lázasodott be. Meg is mérték. Még mindig a pillesúlyúak táborát erősítjük; 6920 gramm és 67 cm :) Szerintem nála vékonyabb baba nincs is a topicban :)
Tegnap voltam fodrásznál, és annyira előnytelen frizurát készíttettem magamnak, hogy alig mertem hazamenni :cry: (Persze, akkor még nem tudtam, hogy ilyen carul fog állni) Ráadásul reggelre szanaszét állt az egész :cry: :cry: Most nem merek kimenni az utcára :cry: :cry: Hülye Emi, hülye Emi, hülye Emi :cry: :cry:

Kép
emi29
 
 


csak egy két dologra, majd a többit később...most Bogizok.
háromnegyed 10 ig aludt és most bekajált 170 ml tápot....nem tudtam tőle elvennni. sirt...hát adtam neki. nagyon jól van, játszik.

Marcianya!

Nem magától állt fel, csak felült...
de szerintem nem sok hiányzik az álláshoz is...

Emi!

engem is lázba hozott az ilyen volt ilyen lett kép!

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Marcianya, nem kritaikaként írom, amit írok, csak az én véleményem. Hívő emberként ezek a becézések engem sokkolnak. Tudom, kedvességből hívjátok így a Csemetét, de Isten Ajándékát, én soha nem tudnám a felsoroltaknak nevezni. Biztosan bigottnak gondolsz/gondoltok, én nem tartom magam annak, bár férjem szerint is az vagyok bizonyos dolgokban. (Még a fősulin is elmondták pedgógián, hogy nehogy valami negatív jellegű névvel szólítsunk gyereket, mert előbb-utóbb a nevének fog/akar megfelelni, azonosulni vele.) No, de a saját gyerekét mindenki úgy szólítja, ahogy akarja :) !!!
Már megint okoskodtam egy sort... :oops: Bocs!

KépKép
KépKép
atizka
 
 


Emi, gondoltam én is olivára is, de egy hülye könyvben azt olvastam, hogy nem jó. De ugyanott olvastam azt is, hogy a vaj és a margarin sem jó, de arról persze nem szóltak, hogy akkor mi tegyünk a kajába.
Az összehasonlítós képekkel kapcsolatban: igaz, hogy odáig nem jutottam, hogy feltegyek valamit, de még tegnap megnéztem a képeket, hogy mit lehetne, ahol hasonló a beállítás, és jól látszik a különbség.

KépKép
KépKép
atizka
 
 


Ó, bárcsak én is eljutnék már fodrászhoz... Csak, hogy én is szidhassm magam. :lol:

KépKép
KépKép
atizka
 
 


siastok, Atiska kösönjük a kösöntéstvq :) é s milyen jó a akcentussal ír a klaviatúra kiífejesés :lol: nálunk is betegek a gyerköcök:e gyik csak megfásott másik inlfuensás ha jobban lesnek jövök többet.

Kép Kép
celesztina
 
 


Emi,

nekem is tetszett az ötlet, csak még nem találtam képet. fodrász-...de jó lenne, mert a rövid hajam 4 hetente igényelné a vágást, de nemtudom megmondani mikor voltam utoljára. Itthon csak kucsmának vagy Bobby Ewening frizurának hívjuk :lol: :lol: :lol:
Milyen lett a hajad?????

Mango,

a liftetek tényleg nagyon gáz....olyan kicsi :shock: Emlékszel mi be sem fértünk a kocsival :roll:

Atizka,

az oliva miért nem jó? én is azt teszem a hamiba...a vaj meg csak a tej miatt nem jó szerintem...

KépKép
kisfruzsi
 
 


Akkor kezdem én: Kép újszülött Kép 3 hónaposan Kép félévesen

KépKép
kisfruzsi
 
 


Ok, ok csajok. Ha tetszett az ötlet, akkor ahogy időtök engedi, rakosgassatok!! Anno pocakos korunkban az utolsó bodyról is tettünk fel képeket, most meg mindenki fukarkodik a képekkel. Pedig olyan jó nézni őket!!!

Atizka,
Nekem két szakácskönyvem van. Az egyikben az van, hogy nem jó az oliva, a másikban meg az, hogy jó. Megkérdeztem a védőnőt is.. ő a vaj, margarin és olaj közül inkább az olajat javasolta. Abból is az olivát. Szerintem mindhárom zsiradéknak megvan az előnye és a hátránya....

Fruzsi,
a hajam? Botrányos, de tényleg... Szerencsére nincs itthon a fényképezőgép, úgyhogy nem tudom nektek megörökíteni.
Bobby Ewing frizura? Nem emlékszem, hogy neki milyen volt...

Celesztina
Gyerekeknek jobbulást!!!

Kép
emi29
 
 


Bobbynak??? Hát csodálkozom, hogy nem emlékszel, nagy boglya volt a fején, mint egy kucsma, vagy mintha egy kövér mosómedve odakuporodott volna a fejére :lol: :lol: :lol:


De szerintem Emi Te nagon régen tetél fel képet Liliről.

KépKép
kisfruzsi
 
 


as helyesírási hibák ellenére azért értetted remélem: nagon=nagyon, tetél=tettél

KépKép
kisfruzsi
 
 


Anetto,

még azt akartam írni, hogy milyen szupi alvókája van a nagyfiadnak! Almának, mntha javulna a nappali alvása, d enem akarom elkiabálni: kezd beálni a délelőtti és du-i alvásra...csak van amikor fél óra az alvás, és van amikor 2....

KépKép
kisfruzsi
 
 


állni persze :oops:
na eldugulok, mert mindenki eltűnt :shock:

KépKép
kisfruzsi
 
 


ki vállalna kép kicsinyitést?
akko én is teszek ilyen volt ilyen lett képeket....
az elején nagy képek készültek...

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Mary küld nekem: fruzsinatoth@yahoo.com

KépKép
kisfruzsi
 
 


[quote="kisfruzsi"]M írta:kisfruzsiary küld nekem: fruzsinatoth@yahoo.com


Ok Fruzsi! Köszi.
Egyik fele egyik gépen van, másik fele a másikon, úgyhogy két részletben megy lehet.
nem bizti, hogy ma.
Bogi most aludt el...úgyhogy lehet...

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


mi most ebédeltünk, nemsokára megyünk sétálni, de ha megjöttünk megcsinálom!

KépKép
kisfruzsi
 
 


MArcianya!

Megnéztem most Marci ügyeskedéseit is!!! Nagyon ügyes!!! Nem túl nagy neki a hordozó birkózni???? :lol: :lol: :lol:
A járókában lassan feáll??? Nagyon ügyi!!!

Én is csináltam videókat megint...ha sikerül....felteszem...

Ja Bogi még nem tud felállni,de szerintem nem sok hiányzik hozzá....feküdtem mellette és a lábamba kapaszkodva simán felállt...végülis felállt...

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Kisfruzsi!

köszi!
Jó sétát! nagyon hideg van...mi már voltunk kint ma, de csak fél órát...Bogi utálja ezeket a göncöket magán...és hát kézben vittem már haza felé...

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


köszi, akkor jól felöltözünk. Mi minden nap kimegyünk másfél 2 órára, de akkor ma lehet, hogy 1 óra lesz belőle, főleg ha esni kezd.....

KépKép
kisfruzsi
 
 


Sziasztok!

Nagyon szépen köszönjük a féléves köszöntéseket! (gumimaci, bolygó, és még aki írt...)
Néha olvaslak titeket, és olyankor jó, mert megnyugszom, hogy hasonló gondokkal küszködünk. Az is olyan érdekes, hogy pont nálunk is most jött el az az idő (amit többen írtatok), hogy Zsófi is anyásabb lett, nemigen van el egyedül (sajna) a szőnyegen, járókában. Kúszni még ő sem tud (ülni sem igen), így idegesíti, hogy nem éri el a dolgokat. Minden nagyon érdekli! Szerintem már futna legszívesebben. De hát szegénykém egy helyben van.... az a jó, amikor hurcolom mikrótól a tévéig, mosogatógéphez,....stb De hát ugye itthon is kellene csinálni valamit... :roll:
Amúgy nagyon jól vagyunk! 66 cm és 7 kiló. (kis manöken :P )
Imád "beszélni"!! Szereti a sétákat. Vele még üzletbe is be tudok menni 15-20 percre. (ezért hálás is vagyok neki)
Hajnalban eszik még, de aztán reggel 8-ig alszik, van úgy hogy fél 9-ig is. (este 10-től)
Főzeléket, gyümit imádja. Mindegy mi. (répa, cékla, spenót, sütőtök,...)

Hát nagyjából ez a helyzet! Ha tudok jövök még, csak hát ugye nekem is úgy elmegy a nap!!! Ebéd után meg én is ledőlök, ha Zsófi elalszik. Lazítok, olvasok (pl. a Suttogót most, a 2. részét)

Puszi csajok!

Kép
gabo001
 
 


na, hazaértünk végre!

Atizka, nem Sátánkának hívjuk, de most ez illik rá a legjobban. Borzalmasan akaratos... azt a topozékolást nem lehet leírni, amit csinál, ha nem tehet meg valamit. Pedig nincs elkényeztetve...

Marcianya :lol: :lol: :lol:
Nálunk azért Sátánka, mert pl. ma 6-kor felébredt, szopizott, és nem volt hajlandó tovább aludni. Mikor elindultunk volna, akkor aludt 5 percet... Aztán 2-t amíg átértünk dédihez, majd 3-at amíg mamához mentünk. Aztán ebéd-szopi közben 2x fél percet. Mire hazaértünk még 5-10 percre beájult... 1 órája próbálom elaltatni, de csak üvölt, ha leteszem... Na ezért Sátánka!!! :twisted:

Köszönjük a monokli-sajnálatot. :roll: Annyira nem, vészes. Érdekes, a védőnő rögtön észrevette, a doki néni meg nem...
Ja, 8700 gr és 74 cm Gyuszkó. Fejkörfogat 45 cm, mellkörfogat 48 cm.Mi 7 hósan kapjuk a prevenart először. Most végre pontosítottunk a doktornővel.

Mariann
Kép

Kép
fmarian
 
 


Kép újszölött Kép 3 hónapos Kép féléves

Mariann
Kép

Kép
fmarian
 
 


:-(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára marcianya 2008.11.14 11:32-kor.

Kép
marcianya
 
 


Akkor a videó amit ígértem.

http://www.youtube.com/watch?v=TVVGd81OACM

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Ja a sikítozásból kakilás lett a végére..... :oops:

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.14 13:42-kor.
Vendég
 


Csak gyorsan bekukkantok, mert mindjárt megyünk dokihoz, Boginak éjjel úgy tele volt az orra, hogy szopizni sem tudott, alig tudtuk kiszívni, jó sok Fluimare-t elhasználtunk, mire sikerült valamennyire. Azóta kicsit jobb, de még szörcsög.
És még gyorsan:

Celesztina: Boldog félszülinapot Julinkának! És jobbulást mihamarabb!!!

Szép babákat láttam!

És a hófordulósoknak is boldog hófordulót!

Mentem is, drukkoljatok, hogy ne legyen semmi komoly. Ha már egy kis náthától így kiborulok, mi lesz később, nem tudom...

Ja, és képzeljétek, hogy a barátnőm tesztje pozitív lett, tuti terhes! Úgy örülök neki, gondoltam, veletek is megosztom!

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.14 13:42-kor.
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?