Új privát üzeneted érkezett!

Czinki üdv az éjszakások között, hogy vagy??? Lassan itt van dec 12, nem félsz????

Kép
pgsuska
 
 


Kata: párom 78.07.09. most mondja a párom , h igen, hallott róla. lehet, h akkor munkatársak lesznek? és az egészet , nem csak a klímát!

ja, vki kérdezte, h van e most már otthon net. nincs, csak anyóséknál alszunk.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Dita,

már hogyne lenne baba! Ha nekem lett, neked is lesz, a családi körülmények nagyon hasolónlóak. Úgyhogy ilyenre ne is gondolj hanem kövesd a példámat :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 

 
 

Czinki,

pedig már annyira megörültem, hogy van otthon netetek. Nagyon hiányzol nekünk!

Csajok,

fél szemetek a Grace kilinikán? :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Zsuzska,
azért remélem párod tényleg észheztér még időben!

Csibi,
az enyém 80.07.10. :lol:
Még a végén tényleg munkatársak lesznek.

i.kata
 
 


Dituli: szerintem se kellene hülyeségeket gondolnod, h nem lesz baba!! :twisted: lesz, jönni fog! :wink: ne a negatív dolgokat sugározd már magadba!!

Zsuzska: most már nagyon terhesen vagyok! :wink: :lol: és néha úgy érzem, h még nagyon messze van az a dec 12 és már nagyon várom. bár tele van a bugyim, mert félek, mert nem bírom jól tűrni a fájdalmat. de igyekszem nem rá gondolni, és mindig azt mondogatom, ha rám jön a para, h Nándi ügyes lesz és simán kicsusszan!! :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Csibi,
basszus, még mindig csak anyóséktól? :cry: Karira kérj egy előfizetést Nándi mellé :wink:

i.kata
 
 


Monic: :lol: köszi a hiányolást!! egyébként azt beszéltük a párommal, h akkor megérdeklődjük, h kik vannak nálunk, és előfizetünk a netre. hazahozza a fiókjában 2 éve elfekvő laptopot és akkor tudok netezni.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Szasz Csibi!
Most elgondolkodtam, hogy van net otthon, vagy most mi van?
Nem mintha zavarnál....... SŐT!!!!!!!!!!! csak én meg most ezzel nem vok képben! :shock:

Zsuzska
Én megértelek! Néha én is úgy vagyok vele, hogy nem ér annyit az egész és inkább nem is szólok, bár nálunk ez inkább csak akkor van ha itt a fia.
Igy hétközben totál idilli párocska vagyunk! Igaz nem sok jut belőle hisz eszik, fürdik, alszik! Viszont oda szoktam ülni mellépl. a kádhoz is, néha meg kell mosni a hátikóját is, úgyhogy egyből kéznél is vagyok neki! :lol:

Na asszem elteszem magam holnapra, mert 5kor kíméletlenül csörög a vekker, és az már lassan itt van, holnap mosott kaki leszek! De utálom a koránkelést! :twisted:

JÓ ÉJT!

dita75
 
 


na , most már megyek zuhizni és tentézni. párom már kidőlt.
holnap meg korán megyek vv-re, és este meg megyek vissza a kórházba szülésznővel most találkozom először. kiváncsi vagyok milyen lesz, remélem gátvédelmi párti és ért a homeos cuccokhoz, mert ahány helyen olvasok hallok homeos tágítókról annyi ajánlás , adagolás van.
majd holnap napközben jövök!!

jó csacsogást estére, de azért már késő van!! pihizzetek is!! :wink:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Czinki, nagyon jó a hozzáállásod. Én is akárhányszor a szülésre gondolok mindig arra gondolok hogy nem fog annyira fájni és Oroszlán majd segit és kiugrik. Fő a pozitiv hozzáállást mert a negativat sajna könnyen bevonzhatjuk.


Csak elfáradtam, kivánok nektek nyugadalmas jó éjszakát, tegnap éjjel alig aludtam Oroszlánnal izgultunk a terhes cukker eredmény miatt :roll:

Kép
pgsuska
 
 


Dituli:
Nem mintha zavarnál.......
köszike!! :shock: :oops:

na tényleg megyek zuhizni és tentézni!! jóéjt!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Ja fél szemem a Grace Klinikán ezért is van az, hogy mire megírok egy hsz-t addigra már rég nem aktuális! :oops:

Na ezé is megyek!

Jól feladtuk a leckét VIKInek, BONInak, ÉVInek meg a többieknek, holnap olvasgathatnak rendesen! Le is izzadnak mire végigérnek! :lol: :lol: :lol:

CSIBI
nem komolyan gondoltam, hogy nem lesz babám, naná hogy lesz nem is egy! Anyám megálmodta, akkor úgy lesz! Tuti! :lol:

ugye nem értetted félre, csak nem vágtam, hogy most otthonról írsz???

De most már tényleg csucsuzuk! PÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dita75 2008.11.11 23:09-kor.

dita75
 
 


Én elmélyedtem a filmben.

Jó éjt Csajszik!

i.kata
 
 


Monic, irigyellek most bizti már eszed a sajtos hamburgered, mit megadnék én is érte.


Jóccakát!

Kép
pgsuska
 
 


Zsuzsa,

épp most ért haza a férjem, úgyhogy mindjárt eszek, fénypostán küldök neked is :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Jó reggelt!!!
Csajok,
annyit írtatok tegnap este óta, hogy így munka előtt képtelenség visszaolvasni. Na majd a munkahelyemen.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Jó reggelt!

Ennyit írni! de jókat nevettem!

Én Szűz vagyok skorpió aszcendenssel..Mérleg lettem volna de egy hónappal előbb jöttem

Párom Vízöntő de Halak lenne csak egy hónappal előbb jött

Fiam oroszlán Bika aszcendenssel

:lol:
Vendég
 


Pálinkásat!

BONI
Örülök, hogy jól szórakoztál rajtunk! :wink: :D

Én meg olyan, de olyan, de olyan álmos vagyok! :oops: :roll: :lol:

dita75
 
 


Jó reggelt!

Ditus!

Aki éjjel leány, legyen nappal is!

:wink:
20150601134430
 
 


Jó reggelt!

Ti aztán jó sokáig csacsogtatok még! :)

Lányok, akkor mégegyszer kiemelném, hogy ezek az analógiák tényleg nagyon nagy általánosságokat említenek csak! Nem mindenki éli meg ezeket, és hát nem beszélve ugye, hogy 1-1 bolygó teljesen megváltoztathatja az ember személyiségét. Az egész horoszkópot kellene látni ahhoz, hogy igazi jellemzést adjon az ember.

Monic, Zsuzska,
Én nem ismerek túl sok Halak jegyű embert, de az a pár ember is nagyon kedves, aranyos, segítőkész, csak jókat tudnék róluk mondani. Egyik sem alkoholista, vagy drogfüggő (vagy legalábbis nem tudok róla). Szóval, ne féljetek a Halak jegytől! :wink:

Ma megyünk 4D-re, már úgy várom! :lol: Meg ma megyek a védőnőhöz, na azt nem várom. Most direkt felálltam reggel a mérlegre, és már +7kg-nál tartok. Ebben csak az az érdekes, hogy szerintem csak a hasamra mehetett, mert a combom és a fenekem nem lett nagyobb. :? Na, de akkor mostantól visszafogom az édességet, pedig mostanában sajnos előfordul, hogy megkívánom. Igaz, akkor sem eszem meg rögtök 1 tábla csokit, de lehet, hogy ez a kevés is számít nálam. :roll:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Jó reggelt!

Némóka,
nem is látsik a +7, úgyhogy tényleg lehet, hogy csak a pocidon van. :wink:

Nem számoltam hány tüszőt diktál a doki, csak azt, hogy 5db volt 15mm alatt, a többi mind 16-19 közötti volt. A mnyh most csak 10 volt, úgyhogy mindjárt betolom a propur cseppeimet és ma inni fogok rendesen.

i.kata
 
 


Czinki,
ne félj a szüléstől. Nálam jobban szerintem senki nem fél a fájdalomtól, na meg főleg a szurkálódásoktól, de ott egész más minden, sodornak az események. Nem mondom, hogy nem fáj, de baromira fáj, volt olyan pillanatom, amikor azt mondtam, hogy na azért egyszerűbb lenne, ha most valaki kivenné ezt a picilányt, de ez csak egy pillanat volt. És utána megkaptam az élettől, amitől mindig is nagyon féltem (szurik), Lili végigszántott mindent, amit lehetett, mert előretartott kézzel jött ki a feje mellett (tágítsuk szegény anyát, nem számít :lol: ), szóval minden létező alkatrészemet össze kellett varni 40-50 öltés. ÉÉÉÉS, nem is érdekelt, ott volt a kezemben Lili, nevetgéltünk az orvossal, lecseszett, hogy mi az, hogy még nem hívtam fel anyut (ismerik egymást régóta, elég jóban vannak), szóval ezt is meg kellett ejtenem, és az egészből nem éreztem semmit. Azt, hogy még félúton az örző felé vért is vettek, már fel sem vettem :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


VIKI
Hahaha! :lol:

NÉMÓKA
Én sem láttam + kilókat a pocin kívül! :roll:

KATA
Propur csepp.......... ez a legnagyobb kínzás az egészben!
Nem irigyellek, majd csak bő két hét múlva! :wink: :lol:

dita75
 
 


Nemone,

én is kereken +7 kg-nál tartok, ma reggel mértem (az éjszakai hamburgerek is hozzájárultak). Én is édességes vagyok, de mostanában nem veszek itthonra semmi édességet, így nem is eszek. Én akkor vettem észre, hogy édességfaló lett belőlem amikor a 3. pohár nutella ürült ki :roll:
Drukkolok a mai 4D-hez, hatalmas élmény lesz nézegetni a kislányotok arcocskáját. Maj dfotót kérünk ám :wink:

Kata,

idd a propurt, és akkor rendben lesz a mnyh. :wink: Örülök, hogy ilyen szépen fejlődnek a tüszőid :wink:

Dita,

én szerencsére nem vagyok álmos, inkább kicsit ideges, mert délelőtt akarom leadni a könyvelést és még van rajta munkám, úgyhogy emiatt 8-kor már itt ültem az asztalnál és könyveltem szorgalmasan.

Boni,

nyugtasd meg légyszi Zsuzskát, hogy a te vízöntő férjed nem olyan rossz természetű mint az enyém :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


sziasztok lányok,

Dita: nem csodálom, h fáradt vagy!!

Linácska: köszi, próbálok tényleg nem parázni és szuggerálni, h könnyű szülésünk lesz, Nándi is nagyon ügyi lesz. 40-50 öltés?? :shock: szegénykém!!! akkor majd mondom Nándinak, h ne csukafejessel akarjon kiugrani, hanem szépen tartsa maga mellett a kezeit.

Kata: szuper tüszők !!! nagyon szurkolunk!!

Némóka: hát egyáltalán nem látszik a + 7 kg!! a 25.hétig én is csak 8 kg-t híztam, és nekem is csak szinte a hasam nőtt, de az olyan nagy volt, h tök sokan kérdezték, h ikrek lesznek. aztán vhogy ott elszaladt velem a ló, és röppentek fel a kg-k. mert ügye nem mozogtam, megkívántam akkortól nagyon az édességet, és rendszerint tök későn vacsiztunk. meg ügye én nagyon vizesedem is. na mindegy, majd lemegy. csak így most sokkal nehezebb minden.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Köszi csajok!

Csibi,
majd ha rohangáltok Évivel együtt a 4 gyerek után a játszón, akkor leugranak a kilók :wink:

Lombikos mamik,
ti kaptatok egy Estrofem nevű gyógyszert? Én ma ilyet is váltottam ki, de erről nem mondott semmit az asszisztens.

i.kata
 
 


Kata,

én ilyet nem kaptam :roll:

Czinki,

annyira nem foglalkoztat a hízás, igyekszem több zöldséget és gyümölcsöt enni, és nem zabálni. Ennyit teszek az ügy érdekében, többet nem. Ha 20 kg lesz a vége akkor 20 kg lesz. Ha több akkor több. :roll:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Köszi Lányok, én sem érzem, hogy ennyi ment volna fel. :?

Kata,
Nagyon szuper eredményeid vannak! Mikor lesz a leszívás?
Sajnos nem tudok segíteni, mert én nem kapta ilyet.

Monic,
Mostanában nálunk is eltűnt 1 üveg nutella. :oops:

Czinke,
Biztos hamar lemennek majd a + kilók, ha Te is akarod.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Dita,
Köszönöm az e-mailt, nagyon édes kis Angyalkákat küldtél!
Te is kaptál valamit, de most a munkahelyi címemről küldtem. :wink: :D

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Kata: tök jó lenne, ha Éviék a közelbe költöznének!!
hogy is állsz most? ma mész uh-ra és ma tudod meg, h mikor lesz a leszívás, v amit fentebb írtál az már a mostani uh eredménye?
párod jár akupuntúrára? és te ? mit mond az akupunktúrás nektek?

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Némóka, Monic,
pénteken lesz a leszívás, persze csak ha jó lesz a mai eredményem, de úgyis jó lesz!!!! :lol:
Közben érdeklődtem azoktól, akik oda járnak a Forgácsba és mindenki kapott ilyet. Állítólag az ösztrogén szintet pótolja, de rákeresetm és valaki olyat is írt, hogy ettől vastagodott a mnyh-ja. Majd déluán vagy gondolom a leszívásnál elmondják mi ez.

i.kata
 
 


Kaptam egy levelet, bemásolom. Nagyon megható!

Elég


Nemrégiben végighallgattam egy anyuka és a lánya beszélgetését a reptéren töltött közös idejük utolsó pár percében.
Bejelentették a járatot.
A biztonsági kapu közelében megölelték egymást, és az anya ezt mondta lányának: Szeretlek, és eleget kívánok neked. A lány így válaszolt: Édesanyám, a közös életünk több mint elég volt. Szeretetednél többre nem is volt szükségem. Én is eleget kívánok neked, anyu

Megpuszilták egymást, majd a lány távozott. Az anya odasétált ahhoz az ablakhoz, amely mellett ültem. Ahogy ott állt látszott, hogy szüksége van, és vágyik is arra, hogy kisírja magát. Megpróbáltam nem megsérteni privátszféráját érdeklődésemmel, de ő örült nekem és ezt a kérdést szegezte hozzám: Köszönt el ön valaha is valakitől úgy, hogy tudta, ez a végső búcsújuk?
Igen, válaszoltam én. Bocsássa meg érdeklődésemet, de mitől ez a végső búcsújuk?
Öreg vagyok, és ő olyan messze lakik tőlem.
Kihívásoknak nézek elébe, és az, az igazság, hogy a következő utam vissza már a temetésemre lesz mondta ő.
Amikor elbúcsúztak egymástól, hallottam, hogy eleget kívánnak egymásnak. Megkérdezhetem, hogy ez mit jelent?
Mosolyogni kezdett. Ez egy jókívánság, ami korábbi generációktól lett továbbadva. A szüleim mindenkinek mondták. Egy pillanatra elhallgatott és úgy nézett ki, mint aki próbál minden részletre visszaemlékezni, majd még jobban mosolyogni kezdett. Amikor azt mondtuk, Eleget kívánok neked azt kívántuk a másik számára, hogy élete végéig elegendő legyen neki a jó dolgokból. Majd, felém fordulva, az alábbi jókívánságot osztotta meg velem, mintha emlékezetből idézte volna:

Elegendő napsütést kívánok számodra, hogy jókedved legyen, bármilyen szürkének is tűnnek napjaid.
Elegendő esőt kívánok neked, hogy még jobban megbecsüld a napot.
Elegendő boldogságot kívánok neked, hogy szellemed élő és örökké tartó legyen.
Elegendő fájdalmat kívánok neked, hogy még az élet legkisebb örömei is nagyobbnak tűnjenek.
Elegendő nyereséget kívánok neked, hogy vágyaidat kielégítse.

Elegendő veszteséget kívánok neked, hogy még jobban megbecsüld mindazt, amid van.

Elegendő köszöntést kívánok neked, hogy felkészítsen a végső búcsúra.
Ekkor sírva fakadt és elsétált.
Azt mondják, egy percbe kerül egy különleges embert találni, egy órába megbecsülni, egy napba szeretni; viszont egy egész életbe elfelejteni.
Csak, ha kívánod, küldd ezt a történetet tovább azoknak az embereknek, akiket sose fogsz elfelejteni, és annak se felejtsd el visszaküldeni, akitől te kaptad. Amennyiben senkinek se küldöd el, azt jelentheti, hogy annyira sietsz az életben, hogy a barátaidról megfeledkeztél.
HAGYSZ ARRA is IDŐT,
HOGY ÉLJ.
Minden számomra fontos ember számára
ELEGET KÍVÁNOK NEKTEK.

Az élet nem mindig az a buli, amire
vágytunk. Ám, ha már úgy is itt vagyunk, táncoljunk!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Csibi,
most mindkettőnk csak 1 hónap múlva megy akupunktúrára. Én már rendben vagyok, csak kontrollra kell járnom, apárommal nem tudom mi a helyzet, mert ő soha nem mond semmit a dokinak, így szegény doktornőnek elég nehéz dolga van.
Ma voltam már uh-n.Pénteken leszívás és gondolom majd hétfőn beülti.

i.kata
 
 


ZSuzska az én Vízöntő férjem nem olyan rossz természetű, mint a MOnic-é :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Kata drukkolok Péntekre nagyon!
Vendég
 


Némóka,
nagyon kedves történet és nagyon elgondolkodtató.

i.kata
 
 


jaj lányok, én sem a szépségem, csáberőm miatt ,,sopánkodom,, a hízás miatt!
persze az az utolsó szempont, a baba egészsége a legfontosabb és h ő rendesen nőjjön! csak hát nem mindegy, h hány kg plusszal kell mozogni és mit kell elbírnia a szívnek, gerincnek és a lábaknak. én egyre nehezebben kezdtem mozogni, és ha kevesebbet mozog az ember, és ua eszik + nasizik, + nekünk most a szervezetünk beépít mindent a babába és visszatart mindent, szedjük a vitaminokat, csak jönnek a plusszok.
na mindegy, ha van lehetőségetek, erőtök és kitartásotok, tornázzatok kicsit (nekem ez nagyon kimaradt, most bánom is! majd a következőnél!) , h a későbbiekben könnyebb legyen kicsit.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Csibi,
lehet hogy pont te leszel az a példa, akinek szoptatással lemennek a kilók. :wink: Már nincs sok hátra, kitartás :wink:

i.kata
 
 


Kata: az tök szuper, h rendben vagy! akkor most tuti be kell jönnie ennek a mostani lombiknak, hiszen a párodnak most elég lesz bármilyen eredménye. nagyon drukkolok!!
aztán csak nyugi!! és a suli miatt se aggódjál olyan sokat!! a nyugalom nagyon fontos!!

tényleg a kg-k csak a mozgásom miatt zavarnak. persze nem olyan jó tükörbe nézni most az arcom, és ha az esküvői képeinket nézegetem, ami nem is olyan rég volt, mintha 2 különböző nőci lenne. de úgy mozgok, mint egy öregasszony és nagyon gyorsan elfáradok!! na mindegy, a témát lezártam! :wink:

megyek vásárolni kicsit , majd jövök még ma!

Némóka: jó kukkolást nektek is mára!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Dita,
köszi az e-maileket!
Az angyalkással sikerült elérzékenyítened :oops:

i.kata
 
 


Némóka,
basszus, mst jutott eszembe, hogy lecsúsztam pici lánykád "segítségéről", mert Otrivelle-t kaptam tüszőrepinek. :roll:

i.kata
 
 


Kata,
Azért megpróbálhatjuk így is, hátha most bejön! :wink: :D

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Nem is írtam: tegnap a doki mondott egy érdekes dolgot. Vagyis én kérdeztem rá, hogy hogy is van ez. Szóval a lényeg: Lilire ugye egy évet vártunk. A párom kivizsgáltatta magát, és hormonokat is néztek nála. Csapnivaló volt. Szinte nem is volt benne tesztoszteron. Kapott rá két hónapig gyógyszert, és meg is fogant Lili. A spermaképe amúgy tökéletes volt (240 millió, 94%-a tökéletes). Szóval megkérdeztem, hogy a férfi hormonháztartása befolyásolja-e a termékenyítőképességet, vagy csak maga a spermakép. És azt mondta, hogy mindenképpen befolyásolja, szóval holnap férjecském kap újra vérvétel beutalót, megnézik újra. Nálatok néztek ilyeneket a pasiknál? Egy másik fórumból írta egy lány, hogy apának van elég, csak szinte mind küzd ilyen-olyan defekttel, nem él, nem mozog, alaktalan..., a lány odáig legtöbbször eljut, hogy beágyazódik, de meg is jön neki. Neki is azt mondták, hogy termékenyíteni még tud a férje, de nem életképes.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Jó reggelt lányok,


Juj eddig aludtam, és olyan jókat álmodtam. Dániában voltam ahol is az egyetemi éveimet töltöttem és ez engem mindig olyan megnyugvással tölt el. Boldogan ébredtem. Oroszlán is hagyott aludni, cuki volt érezte hogy a mama most boldog.


NÉmóka, jó élmény nagyon a 4D, de valahogy mi többet vártunk nem tudom miért. Pedig mindenkinek a saját babója legszebb. Én is ma megyek védőnőhöz, (mondtam neked hogy sok a hasonlóság) nagyon utálom. Nem igazán szeretek hozzájárni. Úgy is szoktam hivni hogy a kötelező nyűg.



CSAJOK ÉN MÉG NEM HIZTAM SEMMIT. SŐT. AMIKOR A 10.HÉTEN MÉRTEK AHHOZ KÉPEST MÉG MINDIG 3 KG MINUSZBAN VAGYOK. DE SAJNOS MOST ENGEM IS ELÉRT AZ ÉDESSÉG EHETNÉK. CSODÁLKOZOM RAJTA HOGY MÉG CUKOR IS VOLT EGY HETE A VIZELETEMBEN MAJDNEM HALÁLRA ETTEM MAGAM A FÉRJEM TORTÁJÁBÓL. PEDIG ÉN MINDIG GYŰLÖLTEM AZ ÉDESSÉGET. ÉS MOST ÖLNI TUDNÉK MINDEN ÉDESSÉGÉRT LEGYEN AZ KRÉMES, CSOKIS, GYÜMIS VALAMI. BE IS MEGYEK MA SPARBA ÉS VESZEK FINI SÜTIKET. MUSZÁJ. NÉGY NAPIG NEM EHETTEM ILYEN A CUKOR TESZT ELŐTT BETEGE VOLTAM. SZÓSZERINT. MÉG BESZÉLGETNI SEM VOLTAM HAJLANDÓ ÉS ÚGY EMLÉKSZEM MÉG NEKTEK IS ALIG IRTAM. BEFORDULTAM ATTÓL HOGY NEM VOLT MEG A CUKOR ADAGOM. DE MOST MINDEN HAPPY. IRÁNY A SPAR ÉS A VÉDŐNŐ. PFUJJ :evil: :evil:

Kép
pgsuska
 
 


Remélem mindenki megkapta!
Az angyalkásat akartam csak elküldeni, de aztán elkapott a hév! :oops: :lol: :lol: :lol:

Némóci
Remélem mi is láthatjuk a kiscsajt, ugyi kapsz képet! :wink:
Találó volt amit te küldtél! Lehet, hogy alkalmazni fogom apán! :wink: :lol: A másik történet nagyon szép!

Monic
Kitartás a munkához!
3 nutella! :shock: :shock: :shock:

Kata
Nagyon drukkolok péntekre, és várom már a részletes beszámolót!
Addig még van velünk néhány éjszakai műszak, de utána már pihizz sokat!

Csibi
Jó vásárolgatást!

dita75
 
 


Ditus,
ma nem hiszem hogy tudok jönni éjjeli műszakra, mert párocskámért megyek a reptérre :lol:
Ez a horoszkópos téma jól felpörgetett minket tegnap :lol:

i.kata
 
 


Pénteken elkezdtem fogyizni, eddig nem sok sikerrel, de melletetek nem is lehet, nagyon ganék vagytok, hogy folyton krémesek, meg sütikről írtok! :twisted:

ZSUZSKA
Azért neked jó falatozást, eddig ügyi voltál, nem csoda, hogy ki vagy éhezve!
Védőnőről nekem sincsenek jó emlékeim a nővérem elmondásai alapján, remélem én majd normálisabbat kapok!

Hát persze így ki lehet bírni az éjszakai műszakot! Én bezzeg 5kor keltem! :twisted: :roll:

LINACSKA
:shock:

Nálunk nem volt vv, de most lesz, a lombik előtt sokkal több kivizsgálás van aminek nagyon örülök, mert lehet, hogy valami tök banális dolog derül ki nálunk, és még a végén spontán babónk is lehet, na akkor bele is fogunk a nagyüzembe! :lol:

dita75
 
 


Dita,
Megkaptam, pont most néztem meg a többit is. Jók! :)

Zsuzska,
Egészségedre, jól teszed, hogy ilyen sokat alszol!

Linácska,
A BMC-ben a férfiaknak is van 1x vérvétel, és akkor nézik a tesztoszteront, de utána már csak a kiskatonák számát, minőségét, mozgékonyságát ellenőrzik újra, meg újra. Remélem, minden rendben lesz majd a férjed eredményével!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Némóka,
akkor péntektől nagyon szugerálom így távolrólapici leányt, hogy segítsen, ok? :wink:

i.kata
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: