Új privát üzeneted érkezett!

Némóka,
eszemben sem volt, vagyis volt talán 1x, de gondoltam van elég dolgod. Aztán el is felejtettem. :lol:

Monic,
akkor egyensen azt láttad, ami történni fog. Fura, mi? :lol:

Olyan jó hallani, hogy ennyien csípitek a nyilasokat :lol: Én tele vagyok rossz tulajdonságokkal (biztos az ascendesem tehet róla). Én nagyon makacs vagyok, nagyszájú (ami valahogy idén előjött az egyetemen is)...és még sorolhatnám. Na de mennyi jó tulajdonságom van!!! :lol:
Csak azt nem értem, miért is kampányolok én magam mellett? :oops:

i.kata
 
 


Monic szépen növöget Danika! A barátnőm mindig nézte hetente, havonta, hogy mikor mi fejlődik, mekkorának kell lennie, stb. Szerintem ez normális, ez nem aggódás. Nincs is miért aggódni, mert anyuka és babája teljesen jól van.

Kata a kálvária utcaiba jár a Bence. A mamám 76 éves, hál istennek tök jól van, és én vagyok a kedvence. Sokáig vele laktam meg a papával. Jó kedvencnek lenni.

Az én kicsi fiam Kos, de nagyon szűz aszcendenssel, a párom Bak.

Voltam dokinál. Tök meglepődtem, mert ma vagyok az 5. napon (4 napot késett a bajom), a jobb oldalon 12 mm tüsző, a bal oldalon már érő tüsző van, a mnyh úgy mondta, hogy 2x2 mm. Mondtam, hogy jobb petevezetőm csak csonk, mert ki kellett szedni. Azt mondta, ha átjárható vagyok nincs semmi gond. Ki érti ezt? na mindegy. Jövő csütörtökön megye Pestre hormonvizsgálatra.
Ennyi történt.

timejka
 
 


MONIC
Szerencsére enyim anyum olyan mint én, ő egy igazi szupernagyi, ő is az internetről "okosodik"! A kreszt is úgy tanulta meg, 60 évesen vizsgázott le!
Recepteket szed le, iwiw-je előbb volt mint nekem, én azt sem tudtam, hogy létezik! :lol:
Kicsit hipohonder, így minden "tünetének" utána szokott nézni a neten!

Milyen luvnyák vannak a hal a tortán.......... még jó hogy van egy csudi ari cica, legalább valami igazán szépet is lehet látni! :lol:

dita75
 
 

 
 

Dita előbb akarta mírni, hogy a túrós rétes jöhet nekem is.

Előbb Bence szólt, mentem át, úgy belerúgtam a küszöbbe, hogy azt ittem eltörött a nagyujjam, annyira fááááááááááááj.

Azért van az internet, hogy okosodjunk, nem?

timejka
 
 


Timejka,

akkor kapjátok el azt az érő tüszőt :wink:

Twist,

anyukám végzettsége szülésznő és hosszú évekig dolgozott a szakmában. És szereti ha tőle kérdezem ha valami foglalkoztat a szüléssel és a terhességgel kapcsolatban.
Amit meg is értek, mert sokáig tanulta a szakmát :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára monic80 2008.11.11 20:19-kor.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Más: Ettetek ma libát? Ma van Márton nap, nehogy éhezzünk jövőre! Jobb híján egy libamájpástétomot vettem az éjjel-nappaliban hazafelé:) Az is valami...

Kép
Vendég
 


TIMEJKA
Minek kellett 5. cn-en uhura menni??? :roll:

KATA
:lol: :lol: :lol:

dita75
 
 


Ja, így már értelek Monic, világos!!! Naná, hogy ő tudja mi fán teremnek a dolgok! :wink:
Vendég
 


TWIST
Vót itt két liba, de az egyiket elvitte valami Matyi, a másikat meg valami fapapucsos alak, Nils vagy ki! :twisted:
Úgyhogy maradtam én libának, de túl nagy falatnak bizonyultam, így hát megmenekültem a nagy kés elől! :lol: :lol: :lol:

dita75
 
 


Dita ez úgy történt, hogy bejelentkeztem a dokihoz, mondván, hogy akor már az x-dik napon leszek, de a fene se gondolta, hogy ennyit késik. És csak keddenként rendel ott ahol lakom. Igazság szerint most annyira nem érdekelt a tüsző nagyság meg ilyenek, csak az, hogy mi okozza, hogy 2 hónapja rendszertelenül jön meg a bajom. Tudod?

Monic már értem.

Twist halat ettem, de a libára gondoltam. Így nem jó?

timejka
 
 


Akkor Ditus, nincs más, harapj a saját karodba picit, az is biztosan meghozza a kívánt eredményt! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Dita,

:lol: :lol: :lol: te még emlékszel Nils Horgensonra? Én nagyon szerettem nézni, valamelyik mesecsatornán most is szokott lenni, ajánlottam is a férjem lányának de ő nem rajong érte.

Twist,

én nem ettem libát, macx kacsazsír van itthon, de kacsazsíros kenyeret nem eszek mert annyira szeretem, hogy min. 3 szeletet pusztítok el és szerintem ennek tudható be, hogy Danika mellett az én súlyom is gyarapszik rendesen :oops:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Hát a libaevéssel másnak is gondja van ám, mert a kolléganőm éppen a 90 napos diétában krumpli napot tart, így a liba szóba sem jöhet.... CINKES!!!:-))))))))

Timejka, aha, szerintem így is okés:)))))))
Vendég
 


TIMEJKA
Na ezen nagyot nevettem! :lol:
Apánál is be kéne vezetni amikor nincs husi az asztalon, hogy elé teszek egy szelet száraz kenyeret, hogy tessék gondold azt, hogy egy szép darab rántotthús!
Szerintetek működne?

Hormonvizsgálatot kellett volna csinálnia. Köv. ciklusban nem veteted le a 3. napi vérecskédet?

dita75
 
 


MONIC
Már hogy ne emlékeznék, manapság már nincsenek ilyen jó mesék! :cry:
Csak a hupikék törpikéket nézem meg a többi nagy kaki ezek a macsupicsuk meg ilyesmik nekem nem jönnek be! Pl, régen volt vasárnap családi du. két sorozatot adtak közte egy mesével az volt a legjobb amikor a Gumimacik voltak, ahogy pattogtak a gumibogyószörptől! :lol: :lol: :lol:
Vizipókot is csipáztam! :lol: :lol: :lol:

TWIST
Túl zsíros falat lennék, és hát a napokban már pórul jártam a zsíros ételekkel! :roll:

dita75
 
 


Timejka,
én sokszor úgy éreztem, hogy túl sok a mama figyelme.
A másik nagyinál (a tatainál) is én vagyok az egyik kedvenc, de ő teljesen más! Lehet ha vele kellett volna aludnom, iskolába mennem... akkor nem jöttem volna ki vele. Ő sokat elvisel tőlem...szeretem ugratni és mindig veszi a lapot :lol: Kiskoromban pl. bevizeztem a cigijeit, mert utáltam, hogy bagózik.Volt, hogy összetörtem a dobozban minden cigijét... Unokatesómmal ha ottaludtunk, akkor akadálypályát építettünk neki a wc felé :lol: A nagypapámat is imádtam, de ő már sajnos 2 éve nem él :cry:
Az ovit azért kérdeztem, mert hugicám a Fürdő utcaiba jár.

i.kata
 
 


Dita,

én is nagyon szeretem a gyerekkorunk meséit, a mostaniakat sokszor nem is értem, dea Spongyabob Kockanadrágt azért megnézem :lol:

Twist,

igazán nem tudtam, hogy mi a Márton napi hagyomány, lehet, hogy emiatt nehéz az anyagi helyzetünk? Sebaj, jövőre bezabálok libából :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Dita próbáld ki. Most én nevetek nagyokat. Bence kérdezi is, hogy mi olyan vicces.

Azt mondta a doki, hogy jövő héten csináljuk, mert akkor leszek középidőbe. Én ezt már nem értem.

Kata az én mamám is mindent elvisel tőlem, néha én is ugratom. Imádom.

A Nils holgerson a Bencének megvan, elküldjem postán?

timejka
 
 


Kicsi fiam nem hagy kibontakozni, még gyüvök, de most megyek.

Most UTÁNA NÉZEK Az INTERNETEN A HORMONVIZSGÁLATNAK, HOGY hányadik napon szokás csinálni.

timejka
 
 


Monic,
az a mese szokott az m2-n is menni azt hiszem. A múltkor néztük. Én szeretem a hupikéket, a vakondot, vukot, kockás fülű nyuszit... Sokkal normálisabb mesék voltak régen, mint ma.

Twist,
én nem ettem llibát,nem is fogok, mert nem szeretem.

i.kata
 
 


dita: Dehogynem, tudom hogy a jelenlévőkre nem vonatkozik :) :) A hal a tortán-ba belenéztem és azt se tudom, hogy kicsodák. Ez akkor most ciki?

twist: Nekem a nyilasokkal volt eddig bajom. Ellenálhatatlanok, de nagyon csalfák, legalábbis én eddig így tapasztaltam. A bikákra is ezt látom igaznak. Az oroszlánok is eléggé önfejűek. Volt a családban elég és mind ugyanolyan volt és még most is az. Nem ettem ma libát, mert nálunk a menzán nem főztek.

nemone: Az aszcendenst tudom, hogy a születés napon belüli időpontja adja, de hogy lehet meghatározni?

monic: Pedig szerintem nagyon sok mindent meg lehet tudni a netről. Engem sem kezeltek volna pcos-esként, ha nem gyanítom a dolgot és keresek egy endokrinológust. Bár a dokimhoz már az egyik kolléganőmön keresztül jutottam el.

timejka: Grat a 1000-dik hozzászóláshoz :P



vicky79
 
 


Monic, látod, látod.... :wink:
Én sem tudtam erről a hagyományról tavaly, tuti ezért ment nehezen nekünk. De most ettem valamennyit, hátha jövőre jó sok pénzünk lesz kajára....:)))
Bár megjegyezném, hogy a népi hagyomány nem tér ki arra, hogy mi a teendő megszorító intézkedések esetén.... :shock: :wink:
Vendég
 


Kata hogy vagy? Mikor lesz a leszívás? E héten mi várható nálad?
Vendég
 


Jó estét csajok, látom sikerült elindítani ezt a horoszkópos témát. Elárulom nektek hogy az én aszcendensem is skorpió a horoszkópom meg bika. Ugye irtam hogy a férjem is skorpió. Nem ismerek náluk érdekesebb, haragtartóbb, bosszúsabb embereket. Persze személyes tapasztalat ez. Bár engem a skorpió aszcendens nem befolyásol oly mértékben a bika nálam elég erős.

Monic, olyan aranyos van, annyi jót irtál ma nekem. Valahogy nálam most már kezd kiéleződni mindenkiről hogy valójában milyen persze abból ahogy és amit ír. Oroszlánt ez időben nézték meg kb. mint ma Téged és 677 gramm volt a lelkem. Azért ti sem vagytok pindurkák a férjeddel.


Némóka, Monic remélem mindenképp halaink lesznek, valahogy ki kell húznunk febr 20ig. Monic nagyon elijesztett a vizöntő férfitől. Némóka nálad valahogy mindig éreztem hogy van bennünk valami közös most már látom a skorpió férj mert aki egy skorpió férjet elvisel hosszűtávon az igazi hős az én szememben.


Ditus ugye a drága Bakok hát a legjobb barátnőim azok. Jó arcok.


Kedves nevelt lányom Kos állati gáz, bár a Kosokra tényleg jellemző az akaratosság és harag.


Száz szónak is egy a vége szerintem az én férjem természeténél gázabbat még filmen sem láttam dehát ez van. Ditus, Némóka, MOnic feltehetjük ezt a kérdést ilyenkor minek is mentünk hozzájuk?? vagy élünk velünk?? elgondolkodtató és ha még sokat elmélkedem ezen a baba születéséig :twisted: el is inditom a válást :lol:

Kép Ez egy skorpió-bika románc

Kép
pgsuska
 
 


Twist,
holnap uh, meg lehet hogy vv. is, bárkék a karom és a hasam is. Aztán pénteken leszívás. :lol:
A hasam a héten elég durván elkezdett kékülni, és mostmár fáj a puregon szuri is, pedig hajszálvékony tűje van.

i.kata
 
 


Vicky,
Ha megadod a születési év, hó, nap, óra percet, akkor meg tudom nézni Neked a programban 1 perc alatt az ascendensedet, amúgy egy elég hosszadalmas számítással is ki tudom számolni, mert van itthon efemerida könyvem is.

Lányok,
A felét már begépeltem nektek. Címszavakban a jegyek fontos tulajdonságait:

Kos: nagy nyíltság, harcias, egyenesség, bunkóság, lendületes, lelkes, úttörők, nagy felfedezők, bátrak, mindig a rövidebb utat keresik, nagy energia van bennük, alapvető lételemük a verseny.

Bika: biztonságra törekvő, lassú, nehezen fog fel dolgokat, de az megmarad, birtokló, ragaszkodik mindenhez, gyűjtögető, földhözragadt, élvezkedők, érzékiek.

Ikrek: kommunikatív, társasági, könnyen tanul, de felszínes, mindenről tudni akar, többféle nézőpontot megismer, de nehezen dönt, labilitás, nyitott, érdeklődő, közlékeny, kíváncsi, szétszórt, felületes.

Rák: nagyfokú érzelmesség, passzív, visszahúzódó típus, érzelmi manipulatív, nem vállal fel semmit nyíltan, de összeugrat másokat, gondoskodó, birtokolni akar, önbizalomhiányos, gyűjtögeti az információkat, de nem adja ki, a legsértődékenyebb jegy, mindenhez érzelmeket kapcsol, együttérzőek, fontos a család, gyökerek, álmodozóak, alkalmazkodóak, óvatosak, félénkek, aggodóak, kiváró típus (szemtől szemben nem nyilvánítja ki az akaratát, kivárja, hogy megtörténjen), házias, romantikus, önállótlan.

Oroszlán: uralkodni, vezetni akar, elöl akar lenni, kirakati ember, magabiztosnak tűnik, de lelkükben nem annyira magabiztosak, más a belső képük, mint amit mások látnak bennük, méltóságteljes, céltudatos, törekvő, nagyratörő, hiú, parancsoló, hatalomvágyó, az elismerés nagyon fontos számára, szeretik az igényes, jó minőségű dolgokat, lutsták.

Szűz: általában szeret az anyaggal dolgozni, nehezen dönt, frusztrálttá teszi, mert tökéletesen akar dönteni, de ilyen nincs, és ez jelenti a problémát, bizonytalanságot, önbizalomhiányos, úgy próbálja önbizalmát növelni, hogy másokat elnyom, kritizál, precíz, szorgalmas, rossz vezető, elemző típus, rendszerező, pontos, gyakorlatias, megfontolt, takarékos, tiszta, anyagias, érdek gondolkodású (Megéri?), bizonytalan, óvatos, aggódó, nagy benne a megfeleléskényszer.

Mérleg: jó kommunikációs képesség, céltudatosság, diplomatikus, kedves, intelligens, klasszikus diplomata (sose mond nemet, általában egyetért a másikkal), hosszútávon eléri, amit akar, kerüli a konfliktust, jó a megjelenése, ízlése, a színekhez jól értenek, mértékletes, tapintatos, fiatalos, nagy a megfeleléskényszer (smink nélkül nem lép ki az utcára), fontos neki, hogy szeressék!

Skorpió: visszahúzodó, mozdíthatatlan, érzelmei irányítják, magába forduló ember, érzelem nélküli, kemény ember, keménnyé válik, ha valami mellett elkötelezi magát, akkor egy életre elkötelezi, jégbe zárt tűz, rendkívüli végletesség jellemzi, valamivel vagy foglalkozik, vagy egyáltalán nem, lezár, feléget maga mögött mindent, fél a csalódástól, az érzelmeinek nagyon ki van szolgáltatva, tudatállapot változásra törekvés, a titkokat keresi, vonzza a pszichológia, asztrológia, nem fontos a külsőség, hanem, hogy mi van mögötte.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Nem baj Kata majd elmúlik, többet nem kell magad szurkálni.

Twist ez az, hogy megszorító intézkedésekre nincs hagyomány. Mi még kitalálhatunk valamit errea az esetre, és jó pár évtized múlva ez is népi hagyomány lenne. Vagy nem?

timejka
 
 


Nemoka,
a lányom nyilas, mérleg aszcendenssel, akkor az tökéletes páros, ugye? Én rák vagyok, de szerintem nagyon nem jellemző rám, vagyis nem teljesen. Mérleg az aszcendensem. És ikrek-ikrek a férjem. Na az katasztrófális.

Dita,
nyitom az ablakot a káposztának. Már tényleg úgy ennék!!!

Kata,
nálunk olyan fini mandarint lehet kapni. Vasárnap vettem is két kilót. Vigyek neked? :lol:

Ja, és van egy 15,6 mm-es babajelöltünk. Érzem, hogy ő lesz a nyerő. :lol: És mindez a 10. napon. Egy félelmem van, hogy szerintem a doki csütörtökön meg akarja repeszteni, hogy pénteken megcsinálhassa az inszemet, de én egyszer kaptam tüszőrepit, attól sem repedt, hanem cisztásodott.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Zsuzska,
ez a kép van az iwiw-en is, ugye?
Ha a skorpió mamámból indulok, ki akkor tényleg hősök vagytok Némókával:-)

i.kata
 
 


TIMEJKA
Most nincs kedvem külön leírni, de ha felmész a BMC honlapjára ott pl. elolvashatod, hogy nekünk most mennyi vizsgálatot fognak csinálni.
A régi dokimnál és most ebben a kórházban is úgy van, hogy 3. napon és 21. napon vesznek vért! +/- 1 nap! A BMC-ben a 24-iken is gondolom azért mert nem mindenkinek van a 14. napon péje, hanem csak pár nappal később!

VICKY
Az én párom Bika és egyáltalán nem csalfa! Még jó, mert már csak az hiányozna! :lol: :lol: :lol:

KATA
Anyukám a Rumcájszot szerette! :lol: Én mindenevő voltam, hisz csak egy mese volt este a híradó után tv macikával, és azt tátott szájjal néztem, hozzám se lehetett szólni! Én már olyan vén P vagyok, hogy az én időmben hétfőn nem is volt műsor. A többi napokon is csak du. délelőtt nuku!
A mai gyerekeknek kánaán van a tévéműsorok terén IS!
Ezt nem értem, hogy mégis unatkoznak. A párom fia látványosan szenvedni szokott! Én spec. egész nap eljátszottam a 3 barbimmal!

dita75
 
 


Twist,

ne is beszélj a megszorításokól, közalkalmazottként érezni fogom én is,bár mivel otthon leszek a babávalnem annyira, de a fizuemelés hiányozni fog.

Zsuzska,

hát nem vagyunk pindukák a férjemmel. :wink:
A vízöntő férfiról még annyit hogy nagyon tud szeretni, és hatalmas szíve van, érzékeny (pl a férjem hamarabb könnyezik meg egy filmet mint én), de nagyn akaratos, csak az jó amit ő mond és gy ahogy ő mondja, hirtelen haragú stb...
És bizony már jutott eszembe, hogy minek mentem hozzá egy ilyen nehéz természetű emberhez, főképp amikor áll a nappali közepén és valami apróság miatt kiabál velem.

Kata,

én a leszívásig annyira kék lettem, hogy a vért mér nem a hajlatból hanem az alkaromból vették.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Linácska,
én eddig a tescoban vettem finomat, aztán vettem sparosat, de az nem volt finom. Ma megkóstolom az aldisat :lol:

i.kata
 
 


Némóka,
nyilas és a bak? A nyilasról csak azt írtad, hogy az a kedvenced, meg a mérleg. Leírnád még a nyilast is? :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára i.kata 2008.11.11 21:07-kor.

i.kata
 
 


Nem hagyott nyugodni az, hogy hányadik napon kell hormonvizsgálatot végezni, és ezt találtam:

Vizsgálati panelek :

Alaphormon (2.–4. ciklusnap): FSH, LH, PRL, E2, sTSH

Follikuláris fázis (5.–11. ciklusnap): FSH, LH, RPL, E2, sTSH, P

Ovulációs fázis (12.–16. ciklusnap): FSH, LH, PRL, E2, P

Luteális fázis (17.–22. ciklusnap): PRL, E2, P

Férfi panel: FSH, LH, PRL, E2, T, SHBG, sTSH

Köszi Dita majd megnézem.

Gyerek panel: FSH, LH, PRL, E2, T, DHEAS, SHBG, sTSH.

timejka
 
 


Dita,
de neked hosszabbak a ciklusaid, nem? Mert akkor neked nem a 21. napon kell menned, ha 32 napos, akkor 24-26. napon, nem?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára i.kata 2008.11.11 21:09-kor.

i.kata
 
 


ZSUZSKA
Én 7 évig bírtam majd feladtam!
Azé az én kis bikámmal sokkal jobb mint az ex-el!

Még csak most kezd kiéleződni nálad, hogy ki milyen? Én már úgy ismerek itt mindenkit mint a tenyeremet! Na és én akkor milyen vagyok a te szemedben?
Fényezzé má kicsit, kell a lelkemnek! :lol: :lol: :lol: De csakis az igazat! :lol:

LINACSKA
Meeeeeegy!
Hajrá inszem! Múltkor se repesztettek, beszéld rá most is!

dita75
 
 


Nemone, tök jók a leírások! A kosról pl. tökre igaz, hogy nyerni akar, mindenben versenyzik és csak ő lehet a nyertes, különben agresszívvá válik.
A vízöntő hiányzik a felsorolásból...öhöm, öhöm!!! A vízöntő esetleg türelmetlen????? Na, tessék már írni rólunk, nem bírom kivárni már! Mi lesz már???? :lol: :lol: :lol:

Kata, tök jó, akkor 3 nap és máris mennek a petikék megtermékenyítésre! És mindjárt vissza is rakják a bandát. Hát, ez nagyon hamar ment, mint a villám, tök jó!!!!
Sajnálom a pocidat, hogy kék-zöld:-(

Timejka, igen, szuper lenne, ha kitalálnánk valami hagyományt, szétdobjuk a neten és egy év múlva már a dolog "évfordulója". Máris lehet hagymánynak nevezni:))) Kemény meló, de sikerülne!:))))
Vendég
 


Zsuzska,
mindenkiről írhatnál. Kíváncsi vagyok kiről mit tudtál leszűrni. (még ha nem is pont a legjobbakat)

i.kata
 
 


Némóka a fiamra nagyon igaz, ő Kos én ikrek és rám is elég sok minden igaz.

Twist akkor most kezdjünk el gondolkodni eme fontos témán.

timejka
 
 


KATA
Ja hosszabbak! a régi kórházban úgy mentem, hogy hőmérőztem és a pé után egy héttel mentem vv-re!

MONIC
Nem kell ahhoz vizöntőnek lenni hogy apróságokon vitatkozzon veled. Az én párom bika oszt szinte mindig apróságokon vitatkozik velem! :twisted:
Persze amíg egyszer jól kloákán nem rúgom! :wink: :lol:

LINACSKA
Még jó hogy csak káposztát kértél, mert a rétes elfogyott. Viszont van még egy kis csokitorta. Úgy volt, hogy ma jön hozzánk gépet szerelni egy kollégám, neki ajánlgattam, mondta is hogy nem eszik semmit egész nap hogy este jól be tudjon nálunk lakmározni, de végül közbejött neki valami így megmaradt a torta! Holnapig meg nem tudom kibírja-e még vasárnapi (szerintetek?) ! Nem szeretném ha valami szalmonellát vagy ilyesmit kapna nálunk! :roll:

dita75
 
 


Linácska,

gratulálok a szép tüszőhöz, beszéld meg a dokival, hogy biztos repeszteni kell-e.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


És akkor a folytatás:

Nyilas: legfontosabb számára a hit, hogy valamiért lelkesedjen, de lehet, hogy óránként változik a célja, nagyon optimista, jó kedélyű típus, játékos, könnyed, ő a zodiákus zászlóvivője (fogjuk meg, és vigyétek), de jó vezető, jó politikus, nagyon szerelme típus, ő is átgázol mindenkin, mint a többi tüzes jegy, állandóan jópofáskodik, de nem lehet rá haradugni, nyitott, jóindulatú, mozgékony, nagyvonalú, életvidám, kíváncsi, nagy a szabadságigénye, álhatatlan, naiv, hiszékeny, kapkodó, megbízhatatlan, nagyon túlzó ezért fárasztó lehet.
Bak: hosszútávon tud törekedni, amit el akar érni (legalulról indul, de kikönyökli, átgázolva mindenkin), nagyon türelmes, kitartó, kivárja a sorát, kell, hogy legyen célja, képtelen meglágyulni, ellazulni, inkább törik, kapcsolatait a szabályok alakítják, kitartó, a kötelesség fontos neki, munkamániás, gyakorlatias, törekvő, komoly, céltudatos, megbízható, szorgalmas, konzervatív, anyagias, zárt, merev, makacs, dogmatikus, szívtelen, rugalmatlan, magányos, kegyetlen, lelkileg hideg, számító, elégedetlen, pesszimista, könyöklő, karrierista.

Vízöntő: tudós típus, filozófus, forradalmár, nagyon beleragad a gondolatmenetében, szellemi kapcsolatai vannak inkább, kötődni nem igazán tud, ő törekszik leginkább a függetlenségre, alkalmazkodás képtelensége, és így sokszor egyedül marad, feltaláló, újító, folyamatosan keresi az újdonságot, kényszeresen kell neki a változatosság, homoszexualitás, célja, hogy ne fogadják el, kényszeresen a másság a célja, a korlátokat fel kell rúgnia, ki akar lógni, szellemi szinten akar fejlődni, lázadó, fiatalos, barátságos, nyitott, jó eszű, humánus, idealista, polgárpukkasztó, menekülő típus, elégedetlen, gátlástalan, extravagáns, őrült.

Halak: visszahúzó, passzív, legsérülékenyebb jegy, nincs formája, amit kap ahhoz igazodik, nagy az alkalmazkodó képessége, gerinctelen, álomvilágban él, amit összekeverhet a valósággal, fontosak neki az érzelmek, bizonytalan, lehet belőle jó médium, ha valami megfogja, becsapható, önmagát is (ügyvéd), megfoghatatlan, alkoholizmus, drogproblémák (teljesen átadja magát), fontos, hogy kivel veszi körül magát, mert átveszi az erkölcseiket, önállótlan, könnyedén hazudozik, de nem lehet megfogni, kicsúszik, akár testi tüneteket is produkálhat (fulladásos roham), a lelkük nyitott, sérülékeny, szegény én, legnagyobb művész, mert azt hozza elő, ami a lelke mélyén van, de sokszor csak a halála után lesz elismert, tudja, hogy minden egy, mindenkit nagyon tud szeretni, ápolás, Teréz anyaság, szexualitásban is úgy érzi, hogy mindenkit szerethet, segítőkész, lágy, szelíd, naiv, szétesett, nagy a káosz körülöttük, gyáva, ő az áldozat, hangulatúk rabjai, labilis, befolyásolhatóak.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Timejka, legyen a holnapi nap a hajfonás napja. Ebből a fodrász üzletek fognak meggazdagodni. November 12-én be kell fonni a haját mindenkinek és akkor jövőre nyerni fog a lottón! Persze, ehhez kell venni majd szelvényt is.... :wink: :lol:
Vendég
 


NÉMÓKA
Ennek a 3/4-ed részét kikérem magamnak! :twisted:

dita75
 
 


Dita,

töltött kápi nálunk is van :wink:
Nehogy szalmonellát kapjon a kolléga :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Csajok, csajok, beindult a horoszkóp dömping. Igazából mindenki tudja magáról sztem hogy milyen ember és hogy adja-e magát amikor ir nekünk. Mármint arra értem hogy tud-e hozzánk teljesen őszintén beszélni. Ha most mindenkiről leirnék mindent és valakit kifejelejtenék az elég gáz lenne, a lényeg az hogy sztem mindenki irásából kiderül hogy milyen ember.


Ditusom, téged csak fényezni tudlak :lol: , Te vagy a csapatunk motorja, a mi kis inszemes topikunk mozgatórugója. Nincs itt nálunk olyan ember akinek Te külön ne irtál volna. És ez nagyon jó hiszen te viszed a hátodon még a topikot is :P (nem csak a családot). Nélküled ez az egész más lenne, de tényleg. Nem azért mert talán személyesen is ösmerlek hanem mert letudsz irni mindent úgy ahogy érzed azzal az ironiával és átjön. Szinte minden történetedet elképzeltem magam előtt, megelevenedett mint egy film és akár jobb volt mint egy jó könyv. Sztem kevés ember tudja leirni pont azt amit érez vagy gondol akár teljesen egyszerűen is. Na és hozzá kell tennem akkora szived van mint ennek az egész topiknak együttvéve :wink: :lol: :lol: fényezzelek még :roll: :roll: ???



KATA, igen ez iwiwes kép. Nincs jelenleg más használható a gépemen.


Monic, azért amit utoljára irtál a férjedről akár az enyém is lehetne, lehet a vizöntő és a skorpió ennyira hasonlit??? :oops:

Kép
pgsuska
 
 


MONIC
Hát nagyon a lelkemre venném! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

ZSUZSKÁM
Ja jöhet még ebből sosem elég! :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

dita75
 
 


Nemone,

elgonolkodtató amit a Halakról írtál, én nem tudtam, hogy ennyire rosz tulajdonságokkal teli jegy. Akit ismerek és halak mind segítőkészek, kedvesek stb.
Én nem érzem magam gerinctelen alkoholista drogosnak. Viszont Danikára majd nagyon odafigyelek, hogy ő se legyen az. :roll:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Némóka hát olvasva a halakat és a vizöntőt basszus lehet választani egy höbölgő polgárpukkasztó extravagáns idióta és egy alkoholista, drogos kölyök között??? :roll: :roll: Aki még álomvilágban él és nincs egyénisége sem, jaj istenem hova kerültem, nem lehetne szülési halasztást kérni???

Kép
pgsuska
 
 


A vízöntő leírás tetszik nekem, kivéve a homoszexuális dolog... Az csak arra igaz, aki az....szerintem ezért nem lehet általánosítani :?
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: