Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok
köszi a dicséreteket :lol:

beagle: szép nagy a pocid

ancsa: sajnálom, hogy nem szoptathatsz :cry: . köszi kérdésed, eddig jól viselkedik a drágám. éjjel csak 1x ébred fel enni. szerencsére tejem is van elég. most is alig várom, hogy felébredjen, mert majd szétt durran a mellem.

aida: csini vagy és már szépen nöl a pocid is. pároddal megoldódtak a problémák?

l.kata: nagyon édi Norbika :lol: Próbálj minél többször fejni és gyakran tedd cicire Norbikát, hátha segit és beindul a tej nálad

gwini: sajnállom, hogy most minden igy öszejött neked

Katának gratulálok, sok eröt, egészséget kivánok nekik


beagle, reni kitartás,már nincs sok hátra :lol: :lol:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


és itt a kért
Szülés történetem:

24.-én pénteken férjemmel bementünk az orvosom rendelöjébe reggel 8-ra. 9,30-kor hivott be a rendelöbe. Megvizsgált, mondta, hogy már 1 ujjnyira nyitva vagyok, Törpe feje beilleszkedve, tehát vasárnapig biztos megszülök. Ha nem lett volna magas a vérnyomásom, haza jöhettem volna, de mivel 145-volt, befektetett. Férjemmel átballagtunk az osztályra, elintéztük a papirokat és elkisértek a szobámba.
5 perc várakozás után jött egy növér, hogy tegyek magamhoz szappant, törölközöt, betétet és menjek vele. Ekkor még nem tudtam, hogy hova visznek Egy szobába kisértek be, ahol 2 lány feküdt bent. Ök mondták, hogy ez a vajúdó szoba. Rákötöttek a CTG-re, figyelték Törpe szivverését és a fájásokat. Szerintem erös fájásokat mutatott, mert a növér nagyokat pislogott és állandóan kérdezte, hogy éreztem-e.
11-kor megvizsgáltak, 2 ujjnyira voltam nyitva. Kaptam hüvely tablettát, és vártunk.
Kb. 12-töl rendszertelenül jöttek a jósló fájások.
14,00 kicsit felerösödtek, kezdtek rendszeressek lenni. Kezdtem nyügös lenni, éreztem, hogy nemsokára már szülni fogok. A 2 lányt vissza kisérték szobára, mert náluk nem történt semmi, igy egyedül maradtam.
15,00 beindultak a nagyon erös /kibirhatatlan/ fájások. Álltam, guggoltam, hol az ágyon, hol a földön. Kaptam fitt labdát, de az nem jött be. Jöttek a toló fájások is, tudtam, hogy most még nem szabad nyomnom és nehezen, de vissza tartottam. Egy kevés magzatviz is elment. Megvizsgáltak, kaptam puhitó kúpokat, vissza mentem a vajúdóba.
16,00 doki megint megvizsgál, mondta, hogy teljessen nyitva vagyok, sétáljak átt a szülö szobába.
16,10-kor kezdhettem nyomni és 16,20-ra meglett a fiam. És pár percel utána a lepény is kijött.
Amikor megláttam a fiam, majdnem elsirtam magam, annyira boldog voltam.Ö is csak nézett rám a nagy szemeivel, olyan aranyos volt. Pár percet voltunk csak igy együtt, mert öt elvitték a csecsemösökhöz, engem meg vartak.
Gátmetszést csináltak és kb. 15-20perig tartott még, amig bevartak és rendbe raktak. Sajnos a gátmetszés nagyon fájt. Rosszul idözitett az orvos és éreztem, ahogy vág. Varráskor kaptam valami injekciót, de annak ellenére is mindent éreztem.

Hát, röviden ennyi.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


Tegnap voltam védőnőnél, utoljára. Vérnyomás rendben, pulzus szokás szerint magas és 6 kg+ van rajtam.

Délután orovsnál is voltunk. Tegnap valamiért nekem is fájt a méhszáj vizsgálat, még fel is szisszentem, pedig nem hiszem, hogy tágítani próbált a 34. hét elején. :) Kaptam már megint hüvelykúpot mert az orvosom szerint folyásom van. :( Én ezt észre sem vettem.

Noel jól van, szerencsére múltkor nem fordult meg, vszínű csak a popóját éreztem. Azóta is szélsebesen növeszti a buksiját, sajnos a többi a értékét nem annyira. :(

BPD: 86 mm
FL: 64 mm
AC: 275 mm

Becsült súly: 2077 g
Becsült hossz: 44 cm

Mivel hiába nagy a feje (35 betöltött hetesnek felel meg) a többi érték lemaradása miatt összességében most adatok alapján is csak 3 nappal lett "idősebb".

Kb. ennyi. Már nagyon várom, hogy kívül legyen, nagyon nem férünk el együtt ebben a kis testben. :( Irigykedem rátok. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 

 
 

Egy gyors helyzetjelentést írok ide is és ígérem visszaolvasok!

Asszem a varratszedés óta nem is írtam! :roll: Túl vagyunk rajta, nem volt vészes, de megéreztem azért! És még jó, hogy ilyen szófogadóak vagyunk és önmegtartoztattunk, mert apjuk pórul járt volna! Amikor a doki drótról beszélt nem gondoltam volna, hogy egy igazi drót van bennem, olyan villanyvezetékszerű! :lol: Szóval a vége szépen megvolt csavarva, ami a hüvelybe lógott... belegondolni is rossz, mi lett volna szegénykém micsodájával! :oops: 8) :roll: Mióta nincs varrat nagyon jól vagyok, egyik percről a másikra elmúlt az a kellemetlen feszítő érzés, amit én normálisnak gondoltam. Most már tudom milyen a normális! :roll: Csütörtökön vették ki a varratokat, hétvégére már mindenki, mi is vártuk lánykánkat, de semmi.... pedig mikor kivette a doki a varratokat, bő egy ujjnyira tovább nyíltam! Ma voltam Nst-n, tökéletes, doki szerint jövőhéten találkozunk megint, nem lesz baba addig, pedig már 2 nappal ezelőtt tettünk is az ügy érdekében, egymásnak estünk, de ezt a leányzót ez nem érdekli, nagyon jól elvan odabent! Egyrészt büszke vagyok magunkra, másrészt már nagyon várom, hisz azt hittem, hogy a varrat tart minket össze, de nem! :roll: Azért már fáj itt-ott, de ez még nem az igazi! De tanulva az előzményekből, inkább feleslegesen menjünk, mint félúton szülessen szegénykém, mindenféle segítség nélkül! Szóval ha nem is fáj annyira de rendszeres a fájás, elindulunk azért!

Jövök később és elolvasom a termést, most picit lepihenek, elfáradtam csöppet!

Kép

Kép
gröni
 
 


Hahó!

Gyors bejelentkezés.

Jó rég nem voltam, de még egyben vagyok, de doki szerint már nem sokáig!

Apa használta a gépet majd mindennap meg már nem bírok ülni előtte, a wifink meg nem műxik igy ágyból már nemtok netezni:(

Remélem mindenki egyben van még, most nemtok visszaolvasni, meg minden ok!!!

Nálam: tegnapi méhszájvizsg.: elsimulva, kívül belül nyitott, megtekinthettük a magzatburkot és a fejecskéjét is :shock: de a doki nyugodt...én meg egyre idegesebb:) egész éjjel görcsöltem, de nem volt rendszeres meg reggelre elmúlt, úgyh csak jósolgatok, de elég para ám, aszonta bármikor szülhetek, mert a méhszájam már olyan stádiumban van. pocim még nem szállt le, ja és a legdurvább, h vizsgálat után bevéreztem!!! ma reggelre múlt el, mert még éjjel is volt barna izé, úgyh már nem hívom fel.


Szóval szoritsatok lányok, nemtom meddig tok még benézegetni, de ha van vmi, mindenképp megoldom, h írjak, v vkinek dobok smst, v akármi.

Szülésznőm sem lesz, a héten derült ki ugyh mégnagyobb para :roll: ez van ezt kell szeretni...most megyek pánikszerűen babaholmit összerakni, stb. mert mi van ha menni kell..jajjjj!!!



bocs h így berontottam csak gondoltam megosztom...


andy

Kép
andy30
 
 


Nagyon gratulálok Katának Kevin baba érkezéséhez! :lol:
Jobbulást neki és sok -sok boldogságot!

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Sziasztok!

beagle:Nekem 2 hete nézett a dokim méhszájat és akkor C2000-res voltam.És akkor nekem nem fájt a vizsgálat egyáltalán.Pedig előtte fájt rendesen.Remélem pénteken néz a doki méhszájat,ha addig nem lessz esemény.Hát igen jó Katának ő már a karjában tarthatja Kevint.Irigykedem is kicsit,de tudom,hogy nemsokára már én is a karomban tarthatom majd a picuromat.Meg te is :D

Ancsa:Sajnálom,hogy ilyen volt a dokid :cry: De a lényeg,hogy jól vagytok és minden rendben van :) Hát persze,hogy akad még a topikban ilyen ember,de szerintem ezzel csak azt takarja,hogy ő is türelmetlen :lol: Én nem hiszem,hogy az utolsó hetekben már az ember nem azt szeretné,hogy végre menjen szűlni aki ezt mondja az szerintem füllent :D Mert hát azért mégiscsak kb.10 hónapig hordjuk a szivünk alatt a picurokat és érthető,hogy a végén már az ember lánya türelmetlen :D Hát igen nemsokára már én is babázni fogok :D

Timi:Köszike. :D

Aida:Örülök,hogy minden oké veletek is.A babó méretei miatt meg ne aggódj légyszi,mert bizti,hogy minden oké.Az én picurom buksija is elég nagy volt 29.hetesen és tegnap megmérték és 92mm-es már szinte alig nőtt a buksija. :D

Rólunk:Ma sem vagyok valami jól.Hajnal óta megy a hasam.Meg néha erősebb görcseim is vannak.Úgyhogy ma is elég érdekes napunk lessz :D :lol: Remélem nemsokára esemény lessz :D Szurkoljatok :D

Kép
Kép
reni_24
 
 


Sziasztok!

Ancsa:várom már a szüléstöridet, de remélem már akkor olvasom mikor a babával itthon leszünk.

Reni:HU nem tudom hogy a 2000-es az akkor most hány ujjnyi, mindjárt megnézem a neten. Lehet hülyén hangzik de irígy vagyok a görcseidre, mert nálad legalább történik valami. Nekem mára elmúlt az a feszítés amit a vizsgálat okozott. Visszagondolva nem lehetett brutál annyira a doki, mert a nyákdugó azóta nem jött, vérezni se véreztem, pedig számítottam rá.
Sclarával ne foglalkozz, mert nem rossz indulatból írta, csak ő nem tuda hogy egy héttel átminősítettek.

Gröni: de jó hogy idáig eljutottatok. Baba meg jól elvan benn,nem igyekszik jönni.

Andy: mennek neked a drukkok.

Aida: a méretek miatt tényleg ne aggódj. Nekünk is volt lemaradásunk pl fejcsiben,de behoztuk.

Nálam amúgy minden ok. Kivéve hogy súlyos méreteket kezd ölteni a hangulat ingadozásom. Baba meg kevesebbet mozog,és sokkal finomabban. Nincs helye már.n Nektek nem mozog kevesebbet?
Vendég
 


beagle:

köszi, de még mindig korainak érzem a szülést...:( remélem nem is szülök még 1 hétig.


andy

Kép
andy30
 
 


Sziasztok!

Már jobban vagyunk! :lol:

Hoztam nektek egy képet! Itt 1 hós a Lalu!

Kép

gwini
 
 


Először is, Katának hatalmas nagy gratula Kevinhez! Azért nem semmi milyen váratlanul és gyorsan meglett! Én is hasonlót akarok! :oops: Na és a súllya sem semmi! :shock:

Timi, Ancsa, Kata, Gwini!

Gyönyörű babáitok vannak! Szépen megoszlanak a nemek, lehet menni hamarosan udvarolni, olyan gyorsan telik az idő! :shock: :wink:

Beagle!

Aztaaa, mekkora pocakod van! :shock: Nagyon szép, gondolom azóta mégnagyobb! :wink: Nálam változó a mozgás! Ha egyik nap lustább, akkor másnap behozza! Szerintem szépen beillaszkedett és várja, hogy anya szabad utat adjon! :wink:

Reni!

Átolvastam a novemberibe :shock: hát, vak a csaj vagy mi? :shock: Persze ő panaszkodhat, mert csak pár nappal idősebb! :? Nu mindegy, azért csak észbe kapott, bár nem tudom milyen vonalzót nézett! :roll: Drukkolok, a hasmars asszem előjel! :roll: Nekem meg szorulásom van, pedig nem volt gondom vele eddig! :?

Aida!

Szép nagyra nőt a pocak! :wink: Te egy kicsit, mintha sápadt lennél! De nagyon helyesek vagytok, kár lenne értetek! Húú, az a kaja! De éhes lettem! :lol:

Gwini!

Remélem mielöbb helyre jössz lelkileg, testileg! Én is félek hasonlótól, remélem nem lesz! Nagymamádat nagyon sajnálom!

Ancsa!

Hallod, nem semmi ez a doki! :? Nem tudsz váltani? Mert az ilyenre máskor sem nagyon száíthatsz!

Kata!

Nagyon ügyes Norbika, hogy így tartja már a fejét! :wink:

Timi!

Azért te is megszenvedtél. Nekem az egészben mikor fiam született a varrás fájt a éegjobban! Simán lerugtam a doki fejét, pedig be voltam szíjjazva! :lol: Na, onnatól óvatosabb volt! 8) A vágást nem érezetem, de pont emiatt aggódok, hogy mi van ha most az lesz nagyon fájdalmas! Na, mindig kell valami parának lennie! 8)

Andy!

Nekem lassan egy hete 3 ujjnyira van nyitva az összes, mégsincs semmi! Nyugi, itt az összes baba megvárja az anyujának megfelelő időpontot! Nálunk most közbejött valami és asszem a kicsi lány ezt tudta előre! Ahogy megtanul berszélni, kérem a lottószámokat! :lol:

Remélem nem hagytam ki senkit! :roll:

Kép

Kép
gröni
 
 


gröni:

remélem igazad lesz! nekem nemtom hány ujjnyi, mert azt nem is mondta csak h el van simulva, meg a kezével mutatta meg h kb. mekkora a rés, hát abba beférne 2-3 ujjam biztos:) mondta h látszik a feje a magzatburok minden..brr belegondolni is rossz, ugyh inkább nem is:) a bérzésem már elmult csak kis foltok maradtak, remélem az is megszünik.

ja és megjött a tenyésztés, ami sarjadzó gombát mutatott ki (semmi tünetem sincs) és mondta h canesten combi kurát vegyek rá (nyitott méhszájjal?? :shock: ) dehát csak tudja mit beszél nem?


na kiv. vagyok ki szül legközelebb:)


andy

Kép
andy30
 
 


sziasztok

Hoztam 2 képet,ami a szülőszobán készült rólunk :)
Én fejem ne nézzétek,teljesen eltorzultam és bedagadtam az utolsó hetekben :? de hát nem is én vagyok a lényeg,hanem a királylány :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

andy
Biztosan jót akar neked a doki, ha ő mondta,akkor csináld nyugodtan végig a Canesten kúrát :roll:

gröni
De jó h hallok rólad! :D
Jó gyors szülésed lessz,ha már most 3 ujjnyira vagy nyitva :shock:
Ugyhogy ha beindul valami,gyorsan iszkiri be a kórházba!! :D

Én nagyon pórul jártam ezzel az indított szüléssel :? ez volt a legrosszabb és leg fájdalmasabb is :? és nagyon féltem végig,h császár lessz belőle és éppen hogy csak megusztuk :?
Ráadásul a fogadott dokim se ugy viselkedett, ahogyan azt én elvártam volna tőle :?
Nagyon nagyot csalódtam benne :?

gwini
Nagyon helyes Laura baba :D igazán nagyon büszke lehetsz :D

beagle
Sajnálom a hangulat ingadozást :? teljesen megértelek :(
próbálj meg egy kicsit lazítani,valami olyat csinálni,amit szeretsz :roll: és beszélgess sokat a babával ,az nagyon megnyugtató tud lenni :) szorítok nektek is ám nagyon! :D

Reni
Küldd el nekem légyszíves,h melyik topikokba írjam meg a hírt rólatok majd :D
Gondolom ide, a Novemberi-be és még van más is ahova szoktál írni? :roll:

Beagle,Andy
Ha gondoljátok elküldöm a számom és nektek is nagyon szívesen viszem ám a hírt :D

Aida
Tényleg ne foglalkozz a méretekkel igaza van beagle-nak :roll: Látod,velem is ugyanez volt :roll: folyamatosan kicsi babát mértek,aztán nagyobb lett a kisasszony, mint azoknak akiknek meg nagy babát jósoltak :roll:
Ki érti ezt........ Ugyhogy látod az én példámból is,hogy nem szabad hinni mindig az UH-nak sem.
Bár szerintem a dokik a hibásak,mert valszeg rosszul mérik le a méreteket..... :wink:

Kata,Timi
Nálatok bukik a baba? Mennyit? Hogyan?
Mi már a 4. fajta tápszert próbáljuk ki,és még mindíg mindegyiktől sugárban hányja ki a kaját a drágám :cry: attól félek,h gyomor száj szükülete van :cry: és azt müteni kell :cry: :cry: :cry:
Csütörtököm megyek vele a dokihoz tanácsadásra,kiiratom vele a HA+AR típusú tápszert és ha attól is sugárban hányja ki, akkor nem tudom mi lessz :cry:
Olyan gyomoridegem van ez miatt,féltem a babámat , holnap kiderül mit mondd a doki, de addig tiszta ideg leszek :?

Mennem kell,ébredezik a drágám,mert nem nagyon sikerült rendesen böfiznie, és ilyenkor nyugtalanabb
Majd folyt.köv

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Sziasztok!

beagle:Teljesen zárt méhszájat jelent és,hogy a méhnyakam megvan rövidűlve :D De azóta sajna nem tudom,hogy változott-e valami.Épp tegnap mondtam Katának amikor bent voltam nála,hogy mondtam én,hogy a jólók nem jelentenek semmit meg a görcsök.Neki semmi ilyen nem volt és mégis megszűlt :D Úgyhogy szerintem,ne aggódj :D Lehet,hogy még te is beelőzől minket :lol: És akkor tényleg itt maradok egyedűl :cry: Örülök,hogy már elmúlt a feszülésed.Pedig a vonalzóm műkszik amint látod :lol: Nem a táblát kell nézni,ha van vonalzó :lol: De tudom,hogy nem rosszindulatból mondta csak kicsit felhúztam magam azon,hogy a Nati is annak idején szólt,hogy ne siettesem a gyereket és hát kicsit most eldurrant az agyam :oops: Sajna elég rendesen vannak hangulat változásaim :cry: Az én picurom is kevesebbet mocorog már.Örülök,hogy jól vagytok :D

gröni:Pedig már azt hittem,hogy babázol.Jól érzi odabent magát a kiscsaj :D Örülök,hogy jól vagytok :D És,hogy minden okés.Köszike a drukkot :D Védőnőm szerint is előjel lehet hát remélem igaza lessz.Nem vak csak tudod annak a topiknak az az egyik baja,hogy vannak olyan emberkék akik csak a maguk dolgával vannak elfoglalva és a másik baja az nem baj :shock: De hál istennek kevés ember olyan ott.Ezért is maradtam ott is :D Szurkolok,hogy te is hamarosan babázhass :D

andy:Örülök,hogy ti is jól vagytok :D Pedig már nem lenne korai :D

gwini:Laura nagyon aranyos és milyen sokat nőtt :D Örülök,hogy már jobban vagytok.

Rólunk:Tegnap voltam bent Katánál :D Jól vannak. :D Kevin egy tündér és van haja is :D Mondta Kata,hogy csütörtökön vagy pénteken engedik őket haza.Remélem addigra már mi is bent leszünk :oops: :D Hasmenésem megvan még.Este meg elég gányul voltam megint.Még a halántékomba is nyilalt :cry: Bizti a front miatt.De picuromat nem hatja meg a front úgynézki :cry: Próbáltam feltenni friss pocis képet,de nem engedi azt írja ki,hogy hiba történt :cry: Pedig kivi lettem volna mit szóltok a nagy pocakomhoz :)

Kép
Kép
reni_24
 
 


sorry beagle jóslókat akartam írni :oops: de jóló lett belőle :oops: :lol:

Kép
Kép
reni_24
 
 


Ancsa:Nagyon aranyosak vagytok a képeken :D Irígykedek ám nagyon :oops: :D Meg irogatok a 20év körüli kismamikba is :D :lol: Köszönöm szépen előre is :D Remélem hamarosan hírt adhatsz rólunk is :D Remélem,hogy nem lessz semmi baja Liza babának!!Lehet,hogy csak nem ízlik neki a tápszer.Szurkolok nektek nagyon,hogy minden rendben legyen!!!

Kép
Kép
reni_24
 
 


Sziasztok LÁnyok!
MInden nap benézek Reni, ANdy és Gröni miatt! De látom a természet nagy mókamester... :lol: :shock:
Drukkolok nektek csajok, már nagyon neghéz lehet a várakozás, tudom.

Ti tartjátok bennem a reményt, mert hétfő óta már nem csak keményedem, hanem görcsölgetek is (pedig szinte egész nap fekszem, csak este kelek fel picit, mikor hazajön a kicsi lányom), De itt úgy emlékszem sokan görcsöltek és mégsem lett baj. Nagyon lassan telik az idő, mert csak egy hét múlva megyek dokihoz és UH-ra, addig fogalmam sincs mi történik a méhszájammal. :?
Asszem, ezek után meg fogom kérni a dokim, hogy sűrűbben talizzunk, mert 3 hét az egy örökkévalóság. :oops:

Ancsa! Nagyon szép Liza baba! Elhiszem, hogy aggódsz, de miből gondolod, hgy a tápszer a hibás? Szerintem ettől még nem bukna a baba. Ne gondolj mindig a legrosszabbra Nem lehet, hogy csak refluxos? És miért nem mond semmit a gyerekorvos? Az lenne a dolga, hogy segítsen, nem??? :shock: Kitartás, majd írd meg mit mondott a doki csütörtökön.

Aida, Te mikor mész legközelebb dokihoz? Még most is sokat görcsölgetsz?

Na megyek, ölben nehéz írni.
Puszi és drukk mindenkinek!!!

Bartika

KépKép KépKép
Kép
bartika31
 
 


Sziasztok!

Gyors infó rólunk. Ma ctg meg vizsgálat volt megint a kórházban. 1 ujjnyira nyitva vagyok, méhszáj elsimult. Azt mondta a doki, hogy lehet már ma éjjel találkozunk,de ha nem akkor péntek reggel7-re apával összes cuccal be kell mennünk, és aznap babázni fogok.

Mikor eljöttem a kórházból,potyogtak a könnyeim, mert úgy megijedtem,de most úgy érzem lehet a pénteket meg se várjuk.
Szóval péntek reggeltől nagyon gondoljatok rám.

Reni: várlak nagyon jó lenne együtt benn lenni.

Ancsa: írd meg légyszi a számod. Jók a képek. Én is szeretnék majd szülőszobás képeket.
Vendég
 


gröni: hú, ez a drót dolog nagyon durva :shock: :shock:

ancsa: ne izgulj, nálunk is elöfordul a bukás, pedig ö szopizik. néha éppen hogy csak egy pici jön vissza, de 2x olyan sok, hogy a pelenka, vánkus, rugija tiszta olyan lett. De szerintem a drágám nagyon mohó, sokat eszik és ez jön vissza. SZerintem. aztán lehet, hogy tévedek.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


ancsa:


nagyon édes a kislányod!!!!! én is én is!:) az enyém sztem szőke lesz, de majd meglátjuk.
Még egy hetet szeretnék kibirni, mondtam is neki, h jövő keddre foglaltam szobát a kórházban:)
kollégáim szerint viszont holnap babaeső lesz, mert telihold jön. érdekes lenne, mert én is 13-án születtem.
a számodat elküldhetéd nekem is, és jelzek ha van vmi smsben.
Olyan hihetetlen arra várni h bármikor beindulhat! Nekem ráadásul ez az első babám:) én is reménykedek benne h igy h ki vagyok nyilva már rövidebb lesz a vajudás..


hú nem birok ülni!


barti:

ne aggódj te nem vagy annyira kinyilva mint én voltam akkor és látod, itt vagyok.
viszont a vizsgálatokkal vigyázzatok, ha úgyis fexel mindegy, mert én most pl. bevéreztem tőle, mondta is a doki h ez elég durva vizsgálat ilyenkor :( az uh is lehet kimutatja, ne nyuljon be feltétlenül ha nem muszáj..

sajna nemtok annyit gép elé ülni már, de igyexem minden nap bekukkantani h mizujs!


rajtam a fészekrakás és már 2x álmodtam h elfolyt a magzatviz! ezek tuti jelek.


kitartást lányok!!!!



andy

Kép
andy30
 
 


Sziasztok!

Barti:Köszike a drukkot :D Látod én már kb.2 és fél hete,hogy jósolgatok és még mindig 2 in 1-ben vagyunk.Ne aggódj biztos,hogy minden rendben lessz :D Meg gröninek már varrat sincs és a babója mégis bent van még :D

beagle:Ugye mondtam,hogy a jóslófájás semmit nem jelent :D :lol: Bár én nem tudom mi,hogy állunk,de nagyon reménykedek benne,hogy hasonlóan mint ti :D Igen jó lenne,ha együtt mennénk be.De én sok reményt nem fűzök hozzá :cry: Jó neked,hogy pénteken már tuti babázni fogsz irigyellek nagyon :oops: Mi picurunk nagyon ráér olyan lessz mint az apukája :lol: Szurkolok nektek nagyon!!!!

Rólunk:Ma még gázabbul érzem magam :cry: Szerintem ez nem a szülés előjele,hanem lehet,hogy elkaptam valamit :cry: Bár reggel óta görcsölgetek.De sok esélyt nem látok,hogy ma már megyünk.Feküdni se jó,mert amint lefekszem bekeményedik a pocim és alig kapok levegőt :cry: De űlni se nagyon jó.Egyszóval nagyon nyűgös vagyok már :oops: :cry: Picurom se nagyon aktív szinte alig mocorog :shock: Remélem,hogy minden oké vele kicsit aggódom.

Kép
Kép
reni_24
 
 


[quote="bartika31"]
írta:
bartika31Aida, Te mikor mész legközelebb dokihoz? Még most is sokat görcsölgetsz?


Ezen a héten hétfőn voltam. Nekem most kezdenek visszajönni a görcsölgetések, de nem úgy mint anno 20. hét környékén, inkább ilyen erős hasfeszülgetés. Sajnos éjszaka is nagyon durván feszült és nem akart kilazulni. Bár lehet azért mert csökkentettem a magnéziumot, napi 1000 mg-ra. Most megint visszaálltam 1500 mg-ra. Az orvosom szerint is nyugodtan szedjem így a 35. hét betöltéséig.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


beagle:


érdekes h nekem nem mondott ilyeneket a doki, pedig még jobban ki vagyok nyilva mint te:) lehet csak mert én még nem tartok a 39.-40.héten mint te? vagy csak nem akarta mondani, de gondolta h hamarosan talizunk:)

mindenesetre nagy drukk neked!!!!!



andy

Kép
andy30
 
 


Sziasztok!

Tegnap este elég sokat fájt a dereakam, de reggelre valahogy kialudtam. Azt hittem nem történik már semmi péntek reggelig. Kb 2 órával ezelőtt elment a nyákdugóm. Ez már biztos az volt, mert nagy darabokban jött, véres volt. Picit érzem a derekam, meg a pocim keményedik, de nem rendszeresen.

Lehet ma este már bemegyünk ha megindulnak a fájások, ha nem akkor holnap reggel 7.
Nagyon szorítsatok.

Megyek pakolni. Próbálok ma még jönni.
Vendég
 


beagle
Megy a drukk!!!!!+++++++++++++++ :lol:
Küldöm a számom priviben :D

Andy neked is! :)

Reni hogy vagy?

Gröni,Aida mi van veled?

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


hahó!


na para beindult, itthon ülni és azt várni, h megindul a baba na most kezdek csak aggódni!:) ti nem igy vagytok? várom is meg nem is. eddig olyan távolinak tűnt de most...már a védőnőhöz sem kell menni azt mondta csak hivjam ha megszültem :shock:

dokihoz megyek nstre,na attól is para mert ha megint megvizsgál és megint bevérzek vagy attól indul be jajj igaz az már a betöltött 38. hét lesz, de akkor is!


brrr


na remélem csak nekem vannak ilyenjeim:)


andy

ui.:ancsának megy majd a jelzés ha van vmi

Kép
andy30
 
 


Sziasztok!

beagle:Megy a drukk!!De jó már nemsokára babázhatsz :D
Írj,ha van valami.

Ancsa:Hát voltam már jobban is.Hőemelkedésem van :cry: Meg hirtelen hányingerek szoktak rám jönni.Éjszaka alig tudtam aludni,mert görcsöltem meg keményedtem.De még mindig semmi.Holnap délelőtt megyek dokihoz kivi leszek mit fog mondani.Szerintem azt,hogy teljesen zárt vagyok :cry: Ti,hogy vagytok?

andy:Én nem parázok sőt már várom,hogy mehessek :D Csak annyi a para,hogy párom itthon legyen amikor menni kell.De amilyen szerencsétlen vagyok tuti nem lessz itthon amikor menni kell.Ha a dokid tudja,hogy mi volt akkor nem hiszem,hogy megint megfog vizsgálni.Engem legalábbis utóljára 36.hetesen néztek meg.

Kép
Kép
reni_24
 
 


Jaj Beagle, nagyon izgi! Nagyon szorítok! :wink: Nem csodálom, hogy már türelmetlen vagy. Én is azt hiszem mindig egy-egy görcsre, hogy ez már az, oszt mégsem! Ez egy türelemjáték! :lol:

Ancsa!

Fiamnak volt gyomorkimenet elzáródása! Bármi kérdésed van szívesen segítek! Ami a legfontosabb, hogy figyeld lánykádat, nehogy kiszáradjon! Figyelgesd a kutacsát és a szemét! Ha bármi kiszáradásos tünet van azonnal kórház!!! Ne félj a műtéttől, fiam csak 2,5 kiló volt, utána zabált, nagyon jól volt és azóta végigalussza az éjszakát! Asszem 3 napot voltunk kórházban, varratszedésre kellett visszamennünk! Nem egy vészes műtét, nem lesz semmi baj sem! Azért drukkolok, hogy ne az legyen!

Reni!

Én is sokszor hányingerre ébredek, olyan fura. Tisztára, mint az első hetekben! :roll: Remélem holnap jó híreket kapsz és nem kell már sokat várni! :wink:

Andy!

Nekem is hasonló félelmeim vannak! Nekünk kb fél óra Győr a 81-esen. Aki ismeri az utat tudja mé' parázok! Mintha bombatámadás érte volna, mindenhol 40-es tábla és nagy forgalom! Remélem éjszaka kell menni! :roll: Én attól a pár naptól félek amit a kórházban fogok tölteni! Már most hiányzik a családom! Szeretnék már itthon lenni a babával, oszt még nem is szűltem! :lol:

Nálam meg fehérje van a pisimben! :? Minden tökéletes, a vérnyomim, a vérképem, de azért aggaszt ez a fehérje! Holnap már töltjük a 38-at, menni akarok!!!!! 8)

Kép

Kép
gröni
 
 


Sziasztok!

Ma este már nem lesz semmi. Nyákdugó még mindig potyog. Kis derékfájásom van. Szóval marad a holnap reggel.
Írok majd hogy mi a helyzet velünk. Az elején gondolom még "magamnál" leszek.

Gröni: igen mindenre azt hiszem, hogy ez az, és az is,csak még nem az az igazi fájdalom. Úgy örültem a nyákdugónak is, mert így tényleg érzem h elindultak a dolgok.

Reni: kitartás neked. Fogok majd sms-t küldeni. DRukkolj, hogy minden ok legyen,és ne legyen teltház holnap a szülőszobán. Katát asszem lekésem. Szeretnék egyágyasba krülni, remélem lesz hely.

Mindenkinek jó éjszakát.
Vendég
 


Sziasztok!

beagle:Várom majd az sms-t :D Nagyon drukkolok neked!!!!Biztos,hogy minden rendben lessz!!!Reméljük,hogy lessz hely :D

gröni:Hát igen én is csodálkozom,hogy hányingereim vannak :shock: Pedig ugye nálam már a babó is lejebb van így tuti nem ő okozza.Tegnap este is elég keményen rosszul voltam :cry: Reméljük,hogy ma jó híreket kapok :D Hát igen már én is szeretnék itthon lenni a babóval :D Drukkolok,hogy minden úgy legyen ahogy szeretnéd!!!Sajnálom a fehérjét :cry: Nekem is volt,de csak kétszer aztán elmúlt.Remélem neked is elfog!!

Rólunk:A mai éjszakám is elég gázos volt szinte alig aludtam :cry: Fájt a pocakom csak tudnám,hogy mitől :cry: Babóval bizti minden rendben van,de akkor is aggaszt a dolog.No majd ma kiderűl,hogy van-e valami.Vagyis,hogy közeleg-e már a nagy nap :D Remélem,hogy igen,mert már elég nehéz :cry: Ezek a mindennapos görcsök,derékfájdalmak nagyon rosszak :cry: Jó lenne,ha már végre történne valami.Lehet megbánom majd,de szeretném már nagyon a karomban tartani a picuromat :)

Kép
Kép
reni_24
 
 


sziasztok!

Beagle...nagyon drukkolok! :lol:

Ancsa...nekem is sokat bukik Norbi. Észrevettem hogy ha gyorsan eszik, főleg akkor :roll: .Próbálom többször elvenni a cumisüveget, többször böfiztetni....de néha a cicizéses tejcsit is visszaböfizi. a védőnő szerint nem zár a gyomorszája, de ezt majd kinövi pár hónap mulva.
Ha szépen hízik akkor nincs gond. De mi is most fogunk kapni sűrübb tápszert. :wink: Azt sokak szerint tényleg jobb.

A hasfájás aggaszt engem, éjjel megint nagyon szenvedett. :(

Norbika már 3,9kg és 55cm :lol:

Kép

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Sziasztok.tegnap jöttünk haza a korházból :lol: nagyon jó végre itthon.Kevin baba egy tündéri csak nem hagy aludni éjszaka mert óránként követeli a cicit :lol:
köszönöm a drukkokat nagyon jol esett aranyosak vagytok.probáltam képet rakni de nemtudok :cry: segit valaki?

000kata
 
 


Sziasztok!

lovaszkata:Norbika nagyon aranyos :D Szép súlya van :D Nem eszel véletlenűl olyan dolgokat vagy iszol ami puffaszt?Attól is lehet hasfájós Norbika.

Kata:Örülök,hogy végre otthon vagytok :D Kis haspók? :lol: Hát sajna nem tudok segíteni kép ügyben,de ha van szerkesztőd akkor csak 600x600-asra kell kicsinyítened.Én is akartam feltenni a hatalmas pocakomról képet,de én se tudtam :cry:

Beagleről egyenlőre annyi hírem van,hogy fél 10kor írta,hogy burkot repesztettek nála és 2 ujjnyira van nyitva,de még nem fáj és minden oké :) Reméljük,hogy azóta már babázik :D

Rólunk:Hál istennek CTG jó lett.Nézett a doki méhszájat C 2110-es babó buksija bevan illeszkedve.Doki szerint egyhét múlva lessz szülés :cry: Azért reménykedek,hogy hamarabb.

Kép
Kép
reni_24
 
 


Merre vagytok csajok???Úgy eltűnt mindenki :cry:

Képzeljétek belőlem meg jött valami barnás,pirosas valami.Nem tudom,hogy vajon a nyákdugó-e az,mert nem volt nyúlós asszem. :oops: Vagy csak a doki vizsgált meg úgy,hogy attól :?: :!: Azért reménykedek,hogy a nyákdugó az.Görcsölök is,de enyhén.Kivi leszek vajon mi ez.

Kép
Kép
reni_24
 
 


Reni: reméljük a nyákdugó volt.Irj ha van valami.Puszika

000kata
 
 


Hírt hoztam beagleről:Megszületett Dóri baba 3340g 51cm-rel.Nehéz volt,de mindannyian jól vagyunk.

Itt is szeretnék gratulálni!!!Jó egészséget és sok-sok tejcsit kívánok!!!

Kata:Hát én is remélem,mert olyan barnás színe volt és valami kis darabkák is voltak benne.Hogy vagytok?Puszika

Kép
Kép
reni_24
 
 


Kata ismét gratula Kevin babához! :) Természetesen küldheted a képeket én segítek felrakni ide!

Reni, Te aztán jól egyben maradtál, szépen kihúzod ameddig kell. :D

Mi jól vagyunk, keményedések, feszülgetések vannak, de semmi egyéb fura dolog.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Aida:Hát igen babóm szépen kivárja a kiírt időpontot :D Örülök,hogy jól vagytok :D

Mostmár tuti,hogy a nyákdugó távozgat :D Szép lassan haladunk :D Azért remélem nem húzzuk ki jövőhét péntek-szombatig.Én minden megteszek az ügy érdekében :oops: :D Sokat sétálok ma is megyek átsétálok anyuékhoz :D

Merre vagytok csajok?

Ancsa,gröni,dawn,Kata:Hogy vagytok?Merre vagytok?

Kép
Kép
reni_24
 
 


lovkata:


nagyon nagyon gyönyörű a kisfiad, irigy irigy!!!:) majd összeismertetjük a kislányommal, jó?:)

nagy grat beaglenek!! de jó már neki! kív leszek a részletekre!

Ancsának felírtam az msnjét és mondtam páromnak h ha megszültünk majd irjon neki és ő tájékoztat titeket..egyre ritkábban tudok jönni, mert nem bírok ülni, úgy nyomódik a méhszájam igy :?

reni:

hátha te leszel a következő, nagyon szoritok!

párom szerint még nem akar kibujni a kislányunk, olyan virgonc vagyok, hát nemtom:)


Na, mindenkinek jó pihit!!!


Andy


ui.: barti? gröni? ancsa?

Kép
andy30
 
 


Reni!

Köszönjük a híreket! Lassan itt a te időd is! :wink: Nekem nem jön semmi cucc sem! Tegnap majdnem volt valami, reggel 5-től fél 8-ig folyamatos volt a görcs, de ahogy beültem az autóba elmúlt! Vicces a leányzó nagyon! :lol: Most már teljesen bizonytalan vagyok, hogy mikor is kell indulni, mert tegnap már majdnem a falat kapartam! Viszont a méhszájam folymatosan szúrkál, lehet nyílik! :roll:

Beagle!

Gratulálok Dóra babához! Nagyon ügyesek voltatok! Mielöbbi felépülést, jó egészséget és sok boldogságot kívánok nektek!

Ancsa!

Kimaradt a tegnapi pü-ből, hogy a lázát is nézd! Remélem azért javult a helyzet!

Kata!

Nagyon édes Norbika! Hihetetlen, hogy mégcsak egy hónapos és olyan szép fejlett baba, mintha idősebb lenne!

Nullás Kata!

Örülök, hogy otthon vagytok! Várom a képeket! Mesélj milyen otthon?

Kép

Kép
gröni
 
 


Hali Lányok! De jó ilyen szép babókra jönni!!! :D :mrgreen:
Beagle, gratulálok Dóri babához, így ismeretlenül is!
ANcsa! Megoldódott a bukás kérdése? Mit mondott a doki?

Reni, Gröni, ANdy kitartás!!!
Én fekszem. Nagyon ki vagyok bukva azon, hogy nem is bírnék mást csinálni, már csak egy fél óra teszek-veszek a lakásban annyira megvisel, hogy bőgök a tehetetlenségtől. Beton kemény lesz a hasam, alig bírom cipelni, sajog a derekam és görcsölgetek. Lehet, hogy ez nincs is hatással a méhszájamra (majd szerdán derül ki), de azon agyalok, mi lesz így velem a 36. héttől, amikor már fel akartam kelni, hogy megerősödjek? Nagyon megvisel lelkileg, mert én elég jövős menős vagyok, most nem bírok már a 2,5 éves lányommal sem (megy a hiszti minden öltözködésnél). :cry: :? Van/volt még valaki így?

Szép napot, jó hétvégét mindenkinek.

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31
 
 


zöldi:

méhszájam már 2 ujjnyira nyitva van belső és külső is, és nem járt fájdalommal, és azóta érzem ezt az apró szurkálást alul amióta kiderült h nyilik folyamatosan, szoval ezért gondolom h azt érzem. amikor beindul a szülés biztos igazi fájások lesznek, és még akkor nyilik ki teljesen, de fokozatosan már nyilik két hónapja és nem fáj..

andy

Kép
andy30
 
 


na nem jó helyre irtam be bocsi

Kép
andy30
 
 


gröni:

akkor még jó h véletlenül beirtam ide is az előbbit...nekem is szurkálás van és akkor ez téleg a méhszáj tágulás lehet????!!


barti:

ugyanez volt velem mikor a doki ágyba parancsolt 33 hetesen(nekem akkor vette észre csak) de már előtte is nyitva lehettem, két hét alatt tökre legyengültem, most már felkelegetek és megnyugtatlak, visszanyered az erődet. persze nem ugyanugy mert apoci is közben nagyobb lett meg stb., de szép lassan órás szünetekkel el tudok tennivenni már. neked is igy lesz csak legyél türelmes a babád érdeke!! neki most ez a legjobb ha fexel. hidd el (én hiszem igaz még nem szültem) h amikor kell rendelkezésre fog állni az az erő ami kell! jógán ezt asszonyi erőnek hivják:) biztos igaz. higyj magadban ez a legfontosabb és a babádban is. én nem hittem h kihuzzuk idáig és látod milyen ügyes kiscsaj? még mindig bent van. tudja ő mi a jó neki. igaz még egy hetet mindig várnék, de már most sem lehetne baj.

szóval ne búslakodj, ez csak átmeneti állapot és gondolj arra h a hormonjaid művelik ezt veled és nem a te gyengeséged hanem természetes folyamat más is átesett rajta!


andy

Kép
andy30
 
 


Andy!

Még az elején panaszkodtam a dokinak, hogy én nem görcsölök igazán, hanem folyamatos szúrkálásom van! Erre mondta, hogy ez a méhszáj nyílását jelenti és valóban, mert már a 9. héten elkezdett nyílni!

Barti!

Biztos, hogy fáradékonyabb leszel a végére, de bátrabb is és ezért biztosabb lesz a mozgásod és nem fáradsz olyan könynen, mint most, hogy nagyon vigyázol! Eleve már ez is megterhelő, hogy az ember állandóan figyel, hogy nehogy rosszul mozduljon! Hamar eltelik ez a pár hét meglátod! :wink:

Kép

Kép
gröni
 
 


Sziasztok!

andy:Köszike.Hát remélem,hogy mostmár én vagyok a soros :D Ma is elég erős görcseim voltak,de persze elmúlt.

gröni:Hát igen szép lassan,de haladunk :D Az én kicsi fiam is megtréfált már minket kétszer is.És még mindig itt vagyunk :) Igen a szúrkálás az a méhszáj nyílását is jelentheti.Bár nekem elég sűrűn van és mégis csak 1 ujjnyira vagyok nyitva.

Barti:Neked is köszike :D Neked is kitartást!!!Tudom milyen,mert én is egy jövős menős vagyok és nem bírom én se,hogy alig tudok itthonról kimozdulni.Bár ma meglepően fitt voltam :D

Kép
Kép
reni_24
 
 


SZIASZTOK!

Kicsit nézelődtem, és rátok találtam. Ha nem gond, szeretnék hozzátok csatlakozni. Bár 1-2 ismi van itt is. :lol:

Kedden töltöm a 30. hetet, és tegnap jöttem haza a kórházból. 28 hetesen ki akart bújni a babó, de szerencsére leállították a folyamatot. Most 2110-es a méhnyak, és a doki szerint csak max. 5 hetet tudok ezzel kihúzni.
Én reménykedek benne, hogy azért 8 hetet még sikerül.

Eddig még nem olvastam vissza, de így hirtelenjében szeretném kérni a tanácsokat, véleményeket. Meddig lehet így kihúzni? Van remény a 8 hétre?

ELőre is köszi!

Kép
moffli82
 
 


hahó!


moffli:

ez érdekes, én 1110es méhszájjal húzom már 6 hete, nemtom mért mondott ilyet neked a doki. vmi más lehet az oka, h hamarabb ki akar(t) bujni, a méhszájtól elvileg önmagában nem függ!!


gröni:

én is ugy érzem, h a méhszáj szurkál, csak egy másik topicban meg azt mondják, h az nem lehet..de nekik zárva van, az is más. holnap megkérdezem a dokimat, megyek nst meg uhra. lehet megvizsgálja a méhszájat most is? ugy félek, mert mult héten attól bevéreztem, egy bnőmnek meg egy ilyen vizsgálattól indult be a szülés :roll: szoritsatok h ne történjen ilyesmi. majd beszámolok.


mindenkinek jó pihit és kitartást!


andy

Kép
andy30
 
 


[color=blue]Beagle: nagy nagy gratula!!!Sok tejcsit és mihamarabbi fellépülést!!![/color]

Köszönjük jol vagyunk.Sokat szopizunk szinte óránlént :lol: De majd beáll ez is.

Aida: elküldöd az emailed?és akkor küldök képet,köszönöm a segitséget.

Reni:lassan te jösz :lol:

000kata
 
 


Aida: mentek a képek :lol:

Többiek merre vagytok?

Mi jol vagyunk a mai éjszakánk már jobb volt nem fájt a pocak.kevinke olyan tündéri imádom!!!olyan gyönyörű szája van mint az apukájának. :lol: ma jön a védőnő :roll:
legyetek jok puszi

000kata
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?