Pendi
A pasztoros vicc nekem is bejott
A szoke nos meg a fas illatositoval csucs
Neked reka cd-d van?Nem dvd?
En rendelni akartam 99ha jol emlexem szal nem veszes meg en ilyen gyujto vgyok(dvd gyujto
)Paromat ne is mond egesz heten nem evett vacsorat
Milyen eletmod ez
Minden nap hazajon es beajul az agyba
Tegnap pl meg ult es csak merengett maga ele ha nem lett volna itt Patricia(tod a uj magyar lany)hozzam se szolt volna
Olyan kis szomoru voltam tegnap
Annyira szarul voltam egesz nap ugy vartam,hogy hazajojjon mert penteken korabban jon erre a szobatars szulinapi bulit szervezett nem ngyot olyan 6an ha voltak
Pati is mondta atakar jonni,olyan 6fele mondom ok mar tok reg nem taliztunk apa is jott haza ehesen
A vendegek nalunk folztek a szulinaposnak szal a konyha fullon persze mi is "hivatalosak voltunk" de bar ismerjuk a lanyt ugye mi nem vagytunk ugymond egy idegen tarsasagra
na mind1 szal ezek kint foznek a kaja sehogy se all eskuszom neked a csaj tobb,mint 4orat fozott es ugy,hogy egy fiu ott allt mellette es segitett
fel 11re lett kaja
apaval probaltunk rendelni kajot mar 9fele de mindenhol 2oras varakozas lett volna
ugyhogy ugy ures gyomorral ment aludni ugy,hogy elotte merengett csak a semmibe itt ult tiszta nem jo erzesem volt vele kapcsolatban
Most vgy valami baja van velem vgy valami bantja vgy csak ennyire kivan
Este is hiaba mentem be melle az agyba meg a kezemet se fogta meg
se simi semmi
Egesz ejjel se egy atoleles semmi....pedig mi ugy szoktunk aludni
Marha rossz volt
Reggel 6kor meg kelt mert ment golfozni
Kerdezte mi lenne ha menne golfozni szombaton?Most mit mondjak ne menj ulj itthon mellettem
Tudom,hogy neki az kikapcsolodas es nem volt itthon ugy szeptember ota
Hat persze,hogy elengedem foleg mikor megkerdezi a velemenyem mar,hogy mondanek nemet
Ugyhogy most nemreg keltem hajatmostam tusoltam aztan lassan fozok
Tudos szilveszter elott kari korul lett volna az eskuvo de el lett halasztva ugyhogy a terveink dugaba doltek igy ujabb tervek kellenek.En mar mondtam neki Thaifold minden almom erre meg miondig kerdi hova akarok menni...szal o nem akar oda menni es igy meg nekem mind1 hova megyek
Mar asszem Csucsunak irtam,hogy mindegy hova visznek ahova visz oda megyek
De o asszem Hawaii-ra es San Francisco....en meg nem voltam ott soha szal nem tom milyen lehet de en valami meleg szigetre vagyom ahol kettecsken lehetunk
Nem hiszem,hogy ez is ugy lesz mert ugy nez ki a szobatars is jon velunk
Ami nem lenne baj de akkor mondjak mar meg konkretan mi van
Ugyhogy nem erdekel az se ha itthon ulunk majd jelenleg mert hazajott aznap mikor mondtam,hogy majd ma elmondja a terveit erre aszongya majd Dudley azaz a szobatars megszervezi az utat
Na igy tudtam meg,hogy valoszinu 3man megyunk vgy hoz o is valakit magaval,hogy megse legyen ott 3.
Ezek szerint nem lesz romantikus lanykeres sem
Nem iden es nem ezen az uton az sem erdekel
A kari itt mas...o nalunk ugye nincs Jezuska igy nalunk ez a bulizas unnape....olyan,mint nalunk a szilveszter
A szilveszter pedig itt olyan,mint nalunk a kari
Egyutt a csalad ejfelkor meg "templomba" mennek
Fura dolog persze a diszitesek vannak szal van fenyofas diszitesek mindenfele es van nekik specko diszitesuk az ujevre is majd mutizok fotot rola
Na most jol kijott minden
Noci
Az irasod nem tom hova tunt
de a cimed megkaptam
Nalatok mi volt a gezenguzokkel
Lakas egyben van meg
Zsu
En egesz nap fekudtem es mire jottem volna mar itt volt mindenki aztan a buli a nappaliban szal nem tudtam gep ele ulni apa meg a haloban tevezett(ugye nalunk a tevere van kotve az internet
)Na milyen volt a picivel,volt jatszoter?Csuszda meg homokozas
Csucsu
Na megnyugodtal mar?