Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok lányok,

üdv mindenkinek!!!
betegeknek jobbulást! mindenkinek kitartást!!

mi jól vagyunk. alakul Nándi szobája, de még nem az igazi. ha meglesz már, rakok fel képeket.

még csak ezt az oldalt olvastam el, de látom, h

Kata: lassan jön a leszívás!! szuper!! ne féljél és hallgas Monicra!!

Dituli: nemsokára itt a teszt ideje!! ++++++++++!!!!!!!!

Boni: Zsigi tüneményes!! szép kis hajat növesztett!!

Twist: te is nemsokára tesztelsz!!+++++++++++!!!!!!!!!!!!

Vikimami: Lackó csodálkozó nagyszemű vigyori képét imádom a vonalzódon!!

Monic: szupi, h láthatod Dancit! én a videót lepausolom és printscreen-el bermásolom a worldbe a képet. és akkor mi is láthatjuk Dancikátokat!!

Timejka: szerintem sem szabad azon izgulni, h mi lesz, ha 2 baba lesz. Éviék is jól megoldják szerintem , mint ahogy mindenki !

pusz, megyek még visszaolvasok kicsit, hátha lesznek még képek v tábla! este dobok fel én is egy 35+ 2 pocakfotót!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


linus tudom hogy erre gondolt, azért írtam, hogy lehet nem is baszik rá... jó vannak lehetőségek

1, adja a vitaminokat, de nem reagál rá a szervezet vagy nagyobb vírus helyett csak ennyil...

2, náthás a gyerek de nincs kire bízni, neki dolgoznia kell, mert különben elküldik a munkahelyéről

3, náthás a gyerek és pont leszarja, gondolja ez még belefér...mert nem lázas....







:roll:
Vendég
 


Jól van Czinke nem tökéletesen fogalmaztam. Ezer bocsánat. Persze előfordul, hogy nincs kire bízni, de volt egy kisfiú tavaly, olyan nagyon köhögött, azt hittem megfullad, annyira sajnáltam. Na ilyen esetben azért már akárhogy is megoldom, hogy otthon maradjak vele, mert a gyerek nagyon szenved így az oviba és nem gyógyul meg hamar.
De most eldöntöttem, hogy veszek a acsoportnak egy ilyen spray-t baktériumölő, levegőtisztító. Nemcsak a Bence miatt, hanem a csoport miatt. Azért rendes vagyok nem? Remélem ovónénik elfogadják. Nem azt mondom, hogy ettől nem lesz beteg senki, de szerintem jó. Megint fogalomzavar Timinél?

timejka
 
 

 
 

Timejka: én az ikreket írtam, nem a beteg ovisokat! de nem baj!! :wink:
egyébként biztos nehezen oldják meg manapság a szülők, h hova rakják a gyereket ha beteg! én pl 9-18-ig dolgoztam, bár tuti nem fogok tudni visszamenni majd a mhelyemre, de hol van olyan ovi, ahol ilyen sokáig ott tudom hagyni a gyerkőcöt, és akkor ott vannak a szünete, és ott van , ha beteg a gyerkőc. szóval nem könnyű!
egy munkatársaméknál 3 fiú van , már igaz 14, 12, 10 évesek , de már évek óta felváltva vannak szabin többnyire, mert a szüneteket (pláne a nyárit!) csak így tudják megoldani!!

az utóbbi hónapban én is elég sokszor horkolok!! :oops: mindig szuszogok , van h felhorkantok és van amikor szabályosan horkolok. remélem ez el fog múlni!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Timejka,
Hát, igen mindenki másképp ítéli meg, hogy mikor beteg a gyereke. A Tesóm pl. túl elővigyázatos, és már egy kis náthával is hetekig otthon tartja a kisfiát, mert nehezen múlik el neki az orrfolyás, és nehogy megszólja őt a többi anyuka. Bár, nem tudom, hogy mi lenne velük, ha most nem gyed-en lenne a picivel otthon, akkor valószínűleg nem engedhetné meg magának. :roll:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Sziasztok,

Linácska,

nem tudok fényképezni, mivel csak 1 monitor van és azt a doki nézi, a végén szokta csak felém fordítani egy kicsit de akkor a látvány annyira lenyűgöz, hogy nem kapkodok a mobil után. De dec közepén kaptok a 4D-ről egy csomó képet :wink:

Czinki,

ma nem lesz videó sajnos.
Hogy vagytok, remélem jól viseled, 1 hónap és szülni fogsz :wink:

Timejka, Boni,

én sem tudom, hogy fogom tudni megoldani, hogy ki legyen itthon majd a kicsivel ha szünet lesz vagy beteg lesz. A párom elvileg itthon dolgozik, de őtőle akár a ház is felrobbanhatna azt sem venné észre, így Danikát nem igazán tudnám rábízni, betegen meg pláne nem. Nem direkt nem figyelne rá, hanem vezeti a vállalkozást, egész nap telefonál, intézkedik, rohangál, egy beteg gyerekkel nem tudna mit kezdeni.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Czinke!

Bonit akartam. Meg vagyok kergülve. Én nem problémáznék az ikreken se, csak a párom. Én ugyanúgy örülnék az ikreknek is. Meg lehet oldani mindent, csak akarni kell.

Némóka az biztos, hogy úgy könnyen meg lehet oldani ezt a kérdést, ha az anya otthon van gyeden, gyesen. Mi is felváltva voltunk szabin nyáron.

timejka
 
 


Sziasztok!

Hú, mennyit írtatok! Most nem nagyon mindent visszaolvasni, de majd próbálom pótolni.

Kata! Ne félj a leszívástól, és Dita te se! A BMC-ben legalábbis nem egy rémtörténet. Kb. 10 perc alvás az egész, némi görcsölgetés ébredés után (hamar elmúlik) és pár óra pihenés. Nem mondom, hogy egy leányálom, mert az altatószerek hatását még egész nap éreztem utána , de otthon ki lehet aludni. A másik kellemetlen dolog az lesz, hogy a feszítés, szúrkálás nem fog elmúlni a leszívás után. Úgy fogod magad érezni, mint egy Michelin baba, és kell pár nap, amíg ez az állapot elmúlik. Igyál nagyon sokat (3-4 litert minimum ) és attól jobb lesz. Drukkolok, hogy minden rendben legyen! :)

Boni! Nagyon édi Zsiga baba!

A betegeknek pedig jobbulást! :)

Rólam csak annyit, hogy két napja már nem vagyok valami jól, szinte egész nap émelygek és szédülök. Egyébként is alacsony volt a vérnyomásom mindig, de most brutális. Úgyhogy alvással próbálom tölteni az időt, na meg uborka evéssel. :)

nellike
 
 


Sziasztok csajok


Megjöttem jó lett a cukros tesztem. Meg is döbbentem olyan nagy számokra vártam. 5,36 lett éhgyomorra és 5,39 pedig terhelésre. Meglepett. De nagyon örültem neki. Felhivtam a kardiológusomat hogy bediktáljam az összes eredményt azt mondja szuper a vérképem bár elég csillagos mind határértéken van. Hála istennek a vizeletem is jó bár most acetont talátak benne azt mondja ez terheseknél normális. A vasam és szuper lett. A szivem miatt meg kell emelni a kálium és magnézium forrást a Panangint.


Czinki már a múltkor akartam neked irni de kiment a fejemből, cuki vagy a képeken és mekkorát nőtt a pocid és persze Nándi is. OLyan jó hogy jelentkeztél. Ne tűnj most már el.


Timejka, csak belátja a párod hogy a boldogság nem a pénzen múlik. Nem könnyű a férfiakkal, én már csak tudom van nekem itthon egy és jön a második is és nagyon remélem nem édesapjára fog hasonlitani természet terén mert akkor már most készülödök kiülni az ablakba. Ebből a fajtából elég egy a családba azt hiszem :lol: :lol:


Némóka, köszi az infót lehet hogy akkor Oroszlán fázik hogy a hólyagomon ül mostanság, pedig az Oroszlánok nem fáznak :lol: :lol: Legközelebb december 19-én megyek a Sotéra uh-ra. Ha esetleg Te is akkor kapsz időpontot akkor összefuthatnánk.

Kép
pgsuska
 
 


Timejka: semmi baj!! :wink:

Monic: kár, h nem lesz dvd! de legalább láthatod Dancit, és az nagyon szupi lesz!!
most már nagyon terhes vagyok!! :lol: :lol: persze nem vagyok mindig ilyen vidám! van , h csak nyögök , persze nem a gyönyörtől, és csak vánszorgok és úgy kelek fel , mint egy rozzant öregasszony. de hát a nagy pocak és a + 18 kg az nagy teher.
úgyhogy már nagyon várom , h Nándi kibújjon. én aki mindig féltem a szüléstől és azért ha most is belegondolok, azért félek kissé, már alig várom!! :lol: jól megalkotott minket a természet! :wink:
egyébként, nekem a 25 . hétig semmi bajom nem volt szerencsére, élveztem az egészet. aztán a 25-30 hét között jöttek a bajok, és kezdtem leépülni, aztán 30-35 között meg rohamosan gyorsult a leépülés. ez leginkább a kevés és rossz alvásnak (én nagyon korán kezdtem az éjszakai 2-3 pisilést) , a + kg-nak , nagy pocaknak (alig tudok tőle aludni, és ráadásul hason alvó vagyok!) tudható .
szóval Monic van még pár hetetek nektek is, bár nem tudom, h ti hogy vagytok, mert ügye lemaradok dolgokról! ti jól bírjátok? megy még az alvás? a rosszullétek már biztos elmúltak!

Némóka: te hogy viseled? már biztos rosszul te se vagy, de hogy megy az alvás? látom, már nem dologozol sokáig!! helyes!! kell is a pihi!

Nellike: hatalmas gratuláció nektek!! szép kismamaságot kívánok neked!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Zsuzska de jó, hogy jók az eredményeid.

A Bence elég sokat örökölt az apja természetéből, de nem baj, ez van. 1 vagy 2 tök mindegy.

timejka
 
 


Nellike,

jó, hogy jelentkeztél :wink:
Émelygést, szédülést nagyon sajnálom, viszont ilyenkor gondolj arra, hogy ki vagy kik okozzák és máris könnyebben viseled majd. Pihenj sokat, ez első időkben én éjjel-nappal csak aludtam.

Zsuzska,

ez ám a csodás eredmény, gratulálok hozzá!
Én alapból fázós típus vagyok, és valószínű, hogy Danika is az, ha már 3 hete a hólyagomon tanyázik. :roll: A párom már most ki van akadva hogy annyira fűtűnk mintha tél lenne.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Czinki,

jól viselem, egyedül akkor fáj a hasam ha egész nap a széken görnyedve könyvelek.
Az éjszakai 2-3 pisilés nálam már a kezdetektől megvan, viszont szerencsére még jókat tudok aludni.
Nekem nem is a hasammal van egyenlőre gond, hanem a cickóim jó nagyra nőttek és zavarnak az alvásban.
Plusz kilóim nekem is vannak, már 7-nél tartok. Danika nagyon szereti a hasát és neki hála állandóan éhes vagyok. :oops:
Igyekszem sok zöldséget és gyümölcsöt enni.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Megyek is öltözködni, nehogy elkéssünk az uh-ról :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Czinke,
Az egyik barátnőm az elején szólt is erről, hogy használjam ki azt az időt, amíg még nem érzem terhesnek az állapotomat.
Én egyenlőre nagyon jól érzem magamat, csak apróságok zavarnak. Éjszaka még egész jól alszom, igaz már elég régóta csak az oldalamon, és most éjszaka volt az első, hogy jelzett a Drágaságunk, hogy bizony jobban ráfeküdtem. Valószínűleg el kell kezdenem kipárnáznom magamat éjszakára, hogy még egy darabig tudjak pihenni. Egyenlőre az éjszakai fürdőszoba látogatásaim "zavarnak", mert sokszor járok úgy, hogy felébredek, hogy nagyon kell pisilni, és alig jön valami. De nagyon remélem, hogy az eddigi 2-nél többször nem kell majd felkelnem később sem. :?

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Némóka, Monic: hát valóban használjátok ki a hátralévő pár boldog hetet!! mert amint látom kezdődnek a terhes jelek!! 8) :lol:

Monic: nőjjön is a kislegény, de azért vigyázz! nekem a 25 . héttől kezdett beindulni a hízás igazán és valóban nagy teher miatt nehezen viselem már a dolgot. de hát nem tudok mit tenni. keveset mozgok, nem is zabálok 2pofára, de kívánom az édességet is, és hát híztam , híztam. Nándi sem lesz egy pehelysúlyú (fiúk állítólag nehezebbek!) , de tuti egészséges lesz!! :lol: ő is nagyétvágyú!! :lol:
pedig úgy örültem , amikor azt olvastam vhol, h a 23. héttől a baba úgy helyezkedik, h felnyomja a kismama gyomrát, aki ezért csak keveset tud enni. hát nekem nem nyomta fel és nem ettem kevesebbet! :roll: igaz többet sem, csak már alig mozgok, ha mozgok, azt is lassított felvételben! :roll:
jó kukkolást! üdv Danikának!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


na csajok, most nagyon elemembe vagyok!! :lol: :lol:
mind2 topik velem van most tele, bocsi!! :oops: de olyan jó végre megint itt veletek!! :lol:
de most megyek csinálok egy kis nokedlit a pörihez! majd még este felnézek, mert du megyek anyukámékhoz!

puszi mindenkinek!!
szép napot mindenkinek!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Czinke megyek ebédelni, nagyon finomat főzöl. 4 hét és jön Nándi. Repül az idő.

timejka
 
 


Jesszusmariss mennyit csacsogtatok!
Szasz Cinki, még pém se volt, de gondolod tesztelnem kéne! :shock: :lol:
Hát ha te mondod! :roll:

Sajnálom, hogy az utolsó trimeszter ennyire megvisel téged, de már tényleg alig van hátra egy kis idő! Azt már féllábon is!
Vizesedéssel hogy állsz?

Csak rá gondoltam a noki-pörire és híztam 5 kg-t! :oops: :roll:

MONIC
Te már rég nézegeted szépséges Dani babátokat. Dita irigy-irigy!

Amúgy pont azon gondolkoztam, hogy nem sokra rá ahogy idekerültem a topicba lett Czinki babás, és nemsokára szül. Akár én is tarthatnék már itt, sőt ha még az előző éveket is figyelembevesszük, szörnyű mindig ez a a felismerés...... :?

ZSUZSKA
Grat az eredményedhez! Jól alakulnak a dolgok!
Hát sajnos Oroszlán vérében benne lesz a párodé is úgyhogy ne számíts te sem sok jóra, arról nem beszélve, hogy ugyanazokat a dolgokat leveszik amiket a szülőktől látnak. A férjem fiára ha rászólunk valami miatt, mindig az a válasz, hogy apa is ezt csinálta, végülis jogos. :roll: Bár van egy mondás is, hogy amit szabad Jupiternek nem szabad a kisökörnek! :lol:

NELLIKE
Nem félek igazán, már elég sokmindent kibírtam eddig is, ezen is túlleszek, bár Jézuskától nem kértem semmit csak azt, hogy költöztesse be végre Bébi Bogyót addigra a pocakba, remélem eljutott hozzá a kérésem! :D
Sajnálom a rosszulléteket. Már nem fogsz dolgozni ugye? Betegállományban leszel végig?

dita75
 
 


MONIC, irigykedem, hogy láthatod Danikát. Hogy-hogy neked van uh a 23. héten?? Mázlista vagy. Nekem legközelebb a 30 héten lesz, de megyek két hét múlva a kardiológusomhoz és lehet hogy megint meglessük mint a múltkor ha nézi a szivemet.


Ditus, azért halvány reményem van hogy annyira nem fogja örökölni. Nagy csapás lenne. Bár a múltkor olvastam jó pár könyvet és beszéltem dokikkal arról hogy belehet programozni a baba születését. És én most gondban vagyok. Vizöntő legyen vagy Halak??? Egyik fajt sem ismerem sajnos. Az összes állattal jó viszonyom van, gondolok itt az Oroszlánra, Bikára, Kosra, BAkra, a Skorpió picit gázos nekem más világ (férjem is eme kategória), a Halakat ismerem picit van néhány barátom jó embernek tartom őket csak hozzánk az "állatokhoz" mérve nyugodtak. A Vízöntőről meg fogalmam sincs. Nem ismerek senkit aki az.



Némóka most gondoltam rád, szétmegy a fejem. Nekem ma fáj, de nem kicsit, mi ez időjárás gond, hogy mi??

Kép
pgsuska
 
 


ZSUZSKA
Nekem már elszálltak az ilyen jellegű reményeim, de már nem érdekel, hisz azért én is ott leszek, sőt! Legfeljebb kukoricára dérdepeltetem a sarokba! :lol: :lol: :lol: Jóattyával együtt! :wink: :lol:

A BAKOK JÓÓÓÓÓÓÓÓK!!!!!!

SKORPIÓ Pfúúúúúúúúúúúúúúúj!

Tudod mi a poén? Hogy ha januárba meglesz a lombik akkor kb. 99 % az esély, hogy skorpió lesz a gyerekem! És még ha fiú is !!!!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Azé' szeretnek ám odafent! :lol:

dita75
 
 


Zsuzska,
én is csak halakat ismerek. Mindkét tesóm az, és szerintem jó természetűek. Bízom benne, hogy nekem oroszlánom lesz :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Dita! Reméljük nem lesz szükség már a januári lombikra és akkor megúszod a kedvenc csillagjegyedet is! :wink: Egyébként én is bak vagyok, az anyu meg skorpió. Skorpiók is vannak a közvetlen környezetemben (anyán kívül) és azért lehet őket szeretni! :)

Czinke! Jó tényleg hallani rólatok! És csinos kismama vagy a képek alapján! :) Már csak egy hónap? :shock: Hogy megy az idő, basszus! Még csak nemrég készültél az esküvőre!! :shock: :)

Monic! Majd számolj be, ha visszértél, hogy mi volt az uhu-n! :)

Zsuzska! örülök, hogy jók lettek az eredmények! :)

nellike
 
 


Észrevettétek, hogy elmozdult egy kicsit a méhecském a cica orra felé?

Na, majd ha a "rászáll" az orrára, megnyugszom! :) :) :)

nellike
 
 


Nellike,
Te mikor mész UH-ra, hogy megtudd hányan is laknak odabent?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


NELLIKE
Éljenek a BAKOK!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :lol:

A sors fintora szokták volt mondani, de ha hiszitek ha nem engem már az sem érdekel, hogy skorpió lesz, az sem hogy kukacos, az sem hogy 1, 2 vagy 3!

Ez különben sem kívánságműsor!
Mi sajnos nem azok közé a nők közé tartozunk! :roll:

dita75
 
 


Sziasztok!

Nellike,
én most még a rosszulléteidért is irigyellek, de amúgy meg te akartad :wink: :lol:

Nekem a hugom, az egyik mamám és az egyik unokatesóm halak. Mindegyik jófej! :lol: De az igazi az a nyilas :lol: :oops:
Skorpiókkal nekem is vannak rossz tapasztalataim, a másik nagyim az. Ő egy igazi hárpia volt fiatalabbnak, mostanában, hogy kicsit meszesedik az agya nagyon jófej lett :lol: De ez nem gonoszság, így van. :lol:

Timejka,
kisfiad melyik oviba jár? Nem a Fürdő utcaiba?
Amúgy ez sajnos már általános, hogy beviszik a beteg gyereket az oviba. Amikor egyszer én vittem unokahugomat, akkor ott is úgy hozta be egy anyuka afiát, hogy mondta az ovónőnek, hogy ma csak hőemelkedése volt. :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára i.kata 2008.11.11 16:21-kor.

i.kata
 
 


Zsuzska,

én halak vagyok, a férjem vízöntő. A vízöntő van olyan rossz jegy mint a skorpió, ha Danika a vízöntő jegyében fog születni esküszöm, mg a szülőágyon sírva fakadok. A férjemnek iszonyú nehéz természete van, és két másik barátnőm is erre panaszkodik akiknek vízöntő a férjük.

Nellike,

láttam, hogy közelít a méhecske a cica orra felé :wink:

Czinki,

mostmár van otthon net?
Felkészültem minden hízásra, tudom, hogy a nagyja még most jön. Igyekszem nem zabálni, de állandóan éhes vagyok és ha nem eszek akkor az ájulás környékez :roll:


Itthon vagyunk, nemrég végeztünk. Az én dokim a műtőben volt és 2 óra hosszat tartott mire találtak helyette más uh-s dokit :? Ráadásul második voltam a sorban és végül utolsó előttinek hívtak be. Az én dokim engem mindig elsőnek szólít, így elkényeztetve rosszul esett, hogy ennyit kellett várni. Ráadásul a párom ott volt velem és annyira látványosan szenvedett, mint egy gyerek. :)

Szóval, Danika jól van, hízik szépek, 600 g már és kis dundusnak látszott az uh-n. Nagyon aranyos volt, az uh vizsgálófejbe akkorát rúgot, majdnem kiütötte a doki kezéből :lol: :lol: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Kata,

örülök, hogy öreg korára jó fej lett a nagyidból :lol: :lol: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


MOnic,
de jó, már 600g? Szépen növöget Danika. :lol:
A nagyim tényleg katasztrófa volt, mindenbe belekötött, de most ez elmúlt, most 5 percenként ismétli a kérdéseit. De olyankor olyan cuki :lol: Szombaton volt 88 éves. Amúgy rám ő vigyázott születésemtől fogva, hogy anyu dolgozhasson.

i.kata
 
 


Épp hogy hazaértem indulok is tovább... Párom megint utazik, de majd este még benézek.

i.kata
 
 


Kata,

akkor nagyon szoros lehet a kapcsolatod a nagyiddal.
Most nézegettem meg a neten Danika méreteit, a feje egy kicsit nagyobb az átlagnál, a combja egy kicsit rövidebb (tiszta apja), és a súlya is megfelelő. Megnyugodtam.

Zsuzska,

nem tudom igazán, hogy miért kellett mennem uh-ra, de nem bánom, jó volt látni a kisfickót.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Én is megyek, 5-kor kezdődik a terhestorna és még át kell öltöznöm.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Horoszkóphoz annyit szerettem volna, hogy önmagában a születés szerint csillagjegy nem mond semmit, mert az ascendens legalább annyira meghatározó, mint a saját csillagjegy. Némóka tudna erről írni.
Én amikor voltam asztrológusnál már vagy 6 éve, akkor mondta a nőci, hogy sokmindenből áll össze egy igazi horoszkóp. Melyik csillagjegy melyik házban áll... de most szerintem nagy baromságot írok :oops:

Némóka,
miből áll a horoszkópunk?

i.kata
 
 


MONIC, ZSUZSKA
Na most el gondolkoztam mit is szeretünk mi egyáltalán a férjeinkben??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szépen növöget Danika, már nem is olyan Pindurka! :lol:
Nagy a feje? A sok észnek sok hely kell kedves kismama!

Jó ugribugrizást! Én most nem bírom magam rávenni - pedig két db rétessel is bűnöztem este - ugyanis ma végre kiállt a combomból az izomláz! Végre nyögés nélkül le tudok ülni! :oops: :roll:

KATA
Enyim mami is kb. egy éve kezdte, hogy legalább 5x feltesz egy kérdést, hát ritkán látogatjuk mivel ő is pesten él, így az az 1-1 alkalom még okés, de mindennap már baromi fárasztó lenne..... igaz a gyerekeink majd ennél ezerszer többször fognak kérdezni. A Vivien konkrétan sokáig azzal szórakozott, hogy akármit megláttott, odahozta, hogy ez mi, ez mi, ez mi.... elmondtuk és utána újrakezdte, aztán megint, és megint! Egy idő után mondtam neki, hogy felveszem magnóra, csak tartsa a sorrendet! :lol: :lol: :lol:

Ja nem is kérdeztem ki kér almás vagy túrós rétest???
Addig jelentkezzetek míg a párom neki nem áll, mert utána már késő! :lol:

LINACSKA
Neked még egy kis töltöttkáposztával is tudok kedveskedni, ma az a vacsi.

dita75
 
 


Monic,
már megint "lecsekkoltad" amit a vizsgálaton néztek? Anyudtól megrovást kapnál, nem? :wink:

i.kata
 
 


Dita,
én egy túrosta kérnék, ha lehet :oops: Én mostanában teljesen rákattantam a mandarinra, csak olyan nehéz finomat találni. Mostanában este szinte csak mandarint vacsizok. De azért lecsúszna egy fincsi rétes :lol:

Tényleg fárasztó egy idő után az ismételgetés, de nem emiatt aranyos, hanem mert olyan kedves lett. Mindig én voltam a kedvence, mert végülis tényleg mindig velem volt, de én nem igazán szerettem a rigolyáit. Mindig goromba volt, mindent a szememre vetett... Mostmeg megyünk anyumékhoz, meglát: Jajj, Katikám, úgy hiányoztál, mi van veled? Vagy: kérek egy puszit, mire mondom, hogy már adtam, ő meg: Nem baj, úgy látszik kevésvolt. :lol: Szóval olyan kis aranyos és kedves lett :lol: Vannak olyan dolgai, mint pl. a Lilinek (aki 6 éves), néha rá is kell szólni, hogy Mama ezt nem szabad :lol:

i.kata
 
 


KATA
Az öregkor a második gyerekkor!
Már csak a külső jegyeket illetőleg is (nincs fog, nincs haj, pocak.... stb....) :lol:
A lényeg, hogy kerülje el őket a betegség!

Megy a túrós! Én is imádom a mandarint, ma ettem vagy 4-et, abból kettő rém savanyú volt! Pedig egy hálóból valók! :roll:

Ma legalább egy órán át számolgattam hogy mennyi fizut kapunk még idén, és mennyi lesz a kiadások stb. mennyi marad. A párom azt mondta nem is rossz! Na ja, csak h. ő nem tudja milyen árak vannak a boltban, arról nem is beszélve, hogy a szombati napjait is beleszámoltam. Ha nem vállalná a + munkát igen szegényes karácsonyunk lenne! De úgy néz ki tudunk félretenni a lombikra is belőle!
Szörnyű, hogy minden annyit emelkedett, hogy csak kapkodom a fejem, de a fizunk az bezzeg keményen stagnált már vagy 3 éve nem változott! :?
Az ember már annak is örül, hogy nem csökken! :roll:

dita75
 
 


Sziasztok!
Látom, ma a horoszkóp volt a téma! Én egyetértek azzal, hogy a skorpió nem jó jegy. Se lányban, se fiúban - rémes tapasztalataim vannak velük.
Én vízöntő vagyok, bak ascendens. A párom nyilas és imádom!:))))
A nyilas a legkitartóbb, legimádnivalóbb számomra.))) LÁnyban és fiúban is csípem a nyilasokat! És a mérlegeket is szeretem, mert nagyon jól ki lehet jönni velük, sok kollégám mérleg és csípem őket!
Aztán jobb ha valakiről nem tudom, hogy milyen jegyben született, mert beskatulyáznám őket. ....
Vendég
 


Dita,
néha én is összeszámolom, mennyi pénz jön be és mire mennyit költünk és a végére egy egész elfogadható számot kapok, amit igazából csak kajára meg magunkra fordítunk és mégis mindig 0-ra kifutunk úgy, hogy magunkra végül nem is költünk :roll: Jó, mostanában sok elment a gyógyszerekre, meg a dokikra is, de akkor is rengeteg pénz elmegy pl.szülinapokra, névnapokra, pedig egyre kisebb ajándékokat veszünk. Most remélem jobb lesz egy kicsit, mert páromnak végre lejárt a diákhitele és kapott fizuemelést is. Ha még karcsonykor jutalmat is kapnak, akkor már ő is elégedett lesz :lol:

i.kata
 
 


Twist,
én a rákokat skatulyáztam be, mert csalódtam egy rák barátnőmben, de nagyot. Aztán hozzámentem egy rákhoz :lol: Jó, mondjuk páromnak is vannak rossz tulajdonságau, de kinek nincs?!
Én amúgy nyilas vagyok :wink: oroszlán ascendenssel.

i.kata
 
 


KATA
Nálunk karikor nincs semmi, se 13. fizu, sőt mi leállunk 22-től 5-éig és addig nem kapunk még lóf...szt sem a se...ünkbe! Nincs munkavégzés, nincs pénz!
Viszont már gondoskodtam arról, hogy idén nincs ajándékozás, mi is csak a nővérem gyerekének, meg a párom fiának veszünk! Ennyi! Érjék be velünk!
Szar lesz megállni, mert imádok vásárolni és örömet okozni, de hát ez van, most a saját bébimre kell a pénz!

TWIST
Az egyik legnagyobb szerelmem nyilas volt! Sztem is jó jegy!

dita75
 
 


Lányok! Mi a baj a Skorpiókkal? Én is az vagyok :? Igenis lehet minket szeretni, ugye? :D Az én párom Szűz. Állítólag nem illünk annyira egymáshoz, de imádjuk egymást. Csak ő túl racionális, mindent átrág én meg mindent máris akarok. De ebből még nem sok vitánk volt az elmúlt több, mint 1 évtized alatt.

Sajnálom a beteg gyerekeket, nem tudom, hogy én hogy oldanám meg. Valószínűleg nehezen.

nellike: Nemsokára az orrán lesz a cicának a méhecskéd, ne aggódj. Mikor kell menned dokihoz? UH lesz?

kata: Lehet, hogy engem is azért szeretnek, mert meszesedik az agyam? De akkor ez azt jelenti, hogy legalább van, ugye? :lol: Mindenesetre ez öregségemre jó kilátás, hogy még ennél is aranyosabb leszek. :oops: Én is rákattantam a mandarinra és van egy kedvenc zöldségesünk, akinél nagyon finom. És nincs benne mag!

monic: Danika már most nem szereti, ha fotózzák. Tipikus fiú.

dita: ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉNNNNNNNNN kérek rétest, iszonyú édesszájú vagyok, pedig nem lehetne ilyeneket ennem. Káposzta is jöhet, szegény apukám kkedvence colt. Mindig miatta kellett karácsonykor főzni, de mióta meghalt, azóta az emléke miatt főzünk.



vicky79
 
 


Dita,

almás rétest nagyon tudnék most enni, az a kedvencem. Nagyon-nagyon szeretem és már össze is csordult a nyál a számban. :wink:
Terhes torna nagyon jó volt, jólesett, bár a relaxáció alatt Danika megint akkorákat rúgott belém, hogy nem tudtam ellazulni, viszont majdnem hangosan felnevettem, mert amikor mondta az oktató, hogy annyira ellezultunk, hogy érezük ahogy a vér áramlik az ereinkben, akkor a kisfiam úgy megrúgott, hogy azzal egyáltalán nem tudtam törődni, hogy áramlik a vér az ereimben.

Zsuzska,

pont szó volt ma arról, hogy a kismamának ránehezedik a baba a hólyagjára és akkor azonnal pisilnie kell de ha elmegy alig jön valami. És ondták, hogy ez teljesen természetes. :wink:

Kata,

anyukám nem tudja, hogy leellenőriztem Danika méreteit, szíjat is hasítana a hátamból ha megtudná :oops:
Én is nagoyn sok mandarint és narancsot eszek mostanában, most is készülök pucolni és enni. :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Nnnnnnnnnna már el is fogyott a rétes, mindenkinek elpostáztam! :lol:

VICKY
A jelenlévők mindig kivételek, ezt nem tudtad? :lol:

MONIC
Mi baja van anyudnak? Azért csinálja mert szerinte túlaggódod az egész terhességet? Sztem természetes a viselkedésed, én is ezt tenném :oops: :oops: :oops: :lol:

dita75
 
 


Vicky,
ahogy olvastam, hogy skorpió vagy jót nevettem, mert eddig mindenki negatívat írt a jegyedről :lol: De mondom, nem csak az az egy jegy határoz meg bennünket. :wink:
Az agyad még nem meszesedhet, mert ha mégis, akkor nehéz dolga lesz párodnak veled + a gyereketekkel=2 gyerekkel :lol:

Dita,
mi meg szoktunk egyezni, hogy pl. 5.000Ft-ot nem haladhatja meg egy ajándék sem. Anyuméknak tesómmal közösen szoktunk vásárolni, így is spórolunk, meg amúgy sincs annyi ötletem. Mindenki engem hív, hogy mondjam meg, mit vegyenek a másiknak :evil: Örülök, hogy egy normális ajándék eszembe jut, nemhogy 5!

Monic,
akkor rutinos vagy anyuddal :lol: Örülök, hogy jól esett a torna.

i.kata
 
 


Elmondom a saját tapasztalataimat a jegyekről, aztán lehet, hogy ti máshogy látjátok a dolgokat:)

Kata, akkor szuper kitartó vagy, mert a nyilasok sosem adják fel! Tök jó, ők a példaképeim (így te is az vagy), amikor fel akarnám adni! :P

Ditus, na ugye, hogy a nyilas tök jó! Imádnivaló!:)))

Az én egyik rokonom skorpió és nehezen jövünk ki egymással. A fiúknál úgy tapasztaltam, hogyha skorpió volt az életemben, az megcsalt, több vasat tartott a tűzben, értitek. De nagyon vonzóak külsőleg, fiúk és lányok is.

A rákról úgy tapasztaltam, hogy nagyon családcentrikus, jó, megbízható, ragaszkodó.
A szűz is nagyon rendes, önfeláldozó típus, akiket én ismertem.

Az oroszlán nagyon jó fej, igazi társasági ember, csak nagyon szétforgácsolódik a kapcsolatok között és nem lehet "kisajátítani" egyetlen legjobb barátnőnek. Ő a nagy társaságot szereti.

A vízöntőkkel csak az a bajom - én is az vagyok - hogy akiket a munkahelyemről ismerek, azok közül egynek sincs gyereke. Sajnos nem sikerül nekik és nekem sem (egyelőre). Egyetlen barátnőm volt, aki vízöntő és babás lett. De ismerek 8 olyat, akinek nem lett. A vízöntő babatéren problémás. Mármint én úgy tapasztaltam.

A bika nő okos, szép, vonzó a férfiak számára, öntörvényű. Na, ez persze, megint szubjektív lehet.

Szerintetek?
Vendég
 


Látom horoszkópoltok. :wink:
Júj, Kata neked még nem néztem meg. Miért nem szóltál? Nagyon feledékeny vagyok mostanában. :?

Szóval, sokat számít, hogy milyen jegyben született valaki, de nagyon sokat változtathat az ascedens, illetve, hogy melyik bolygó hol áll, milyenek a szögkapcsolatok...és még ezeegy dolog.
Amúgy abban sajnos igazatok van abban, hogy a skorpiók nem túl egyszerű emberek, én mégis hozzámentem egy 3x-os skorpióhoz. És egész jól kijövök a skorpió kollegáimmal is, valószínűleg azért, mert az én ascendensem is az. :wink: De a kedvenc jegyem a mérleg, és a nyilas. Amúgy én nagyon sokáig írtóztam a halaktól (KisNémó az lesz), és a rákoktól, de mivel tanultam sokat erről a témáról már tudom, hogy nemcsak az számít, hogy ki melyik hónap, melyik napján született. Bár, a rákokat továbbra is nehezen tolerálom (Anyám is az)...

Monic,
Kár, hogy nem tudtak itt képet adni Danikáról. :(

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Dita,

anyum nem szereti, ha az internetről okosodok. :oops: Főleg, ha úgy kezdek egy mondatot, hogy: "Az interneten azt olvastam, hogy..."

Kata,

a torna jó volt, viszont az elpte lévő elméleti oktatáon levetítettek egy filmet a szülésről, egy az egyben az orvos látószögéből. Nekem durva volt, főképp, hogy szüléskor lehetetlen, hogy azt a részt lássam magamból amit ott levetítettek. :roll:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Bocsi, még a Kost kifelejtettem, nagyon akaratos, hirtelen haragú, de nagyon hűséges és kitartó is!
Egy fiút és egy lányt is ismerek ilyen jegyben.

Az is igaz, hogy az ascendens sokat számít, bár ezen ismerőseim ascendeseit nem ismerem....

Monis, az internet pedig nagy-nagy segítség! Én szeretek onnan okosodni!:))))
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: