Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Kismamik!

Üdv és gratula az újaknak, kiváncsi vagyok a kékek vagy a rózsaszinek táborába fogtok-e tartozni?! A kislányoknak rá kell húzniuk, mert sok már a kislegény! :D :D :D

Tasin remélem jól vagy, nem tudom mi lehetett, de ha kétségeid vannak, inkább most menj el a dokihoz!!! én elmennék az tuti, mert szerdáig agyonizgulnám magam! Bár lehet hogy tényleg a picur focizott odabent!

Gabka jó a képed! eddig méricskéltem magam, de már felhagytam vele. amig jól érzem magam, nem izgat, hogy mennyi vagyok. bár a dokinál úgyis ráállok a mérlegre, oszt kiderül :D (az ő mérlegük igazán karcsúsit, mert az otthoni súlyomnál mindig kevesebbet mért)

hétvégén eljött unokatesóm és kérdezte hova hiztam, hát mondom inkább a hasamra, mert a régi nadrágok feljönnek még, de már nem tudom begombolni, mert szoritana, erre ő, hogy hát ő tudja mekkora volt a s.ggem meg a combjaim előtte, és hát jól meghiztam oda is...csak hogy belekössön valamibe, ha nem lennék terhes, jól megmondanám neki, hogy annak, aki évekig volt bulimiás, ilyet ne mondjon, és különben se folyok el, akkor meg mit irigykedik...(ő is nagyobb darab, a gyereke is, szóval ez biztos benne van) na mindegy, itt be tudtam fogni a számat, ami egyébként jó nagy, de most úgy voltam vele, hogy ha 90kilós leszek is a baba miatt, nem érdekel, csak ő legyen jól. nem neki akarok tetszeni...

már a hétvégén is úgy próbáltam koncentrálni, hogy érzem-e a picit, de nem...szóval ott bujkál, de még nem jelentkezett...

most volt még egy interjú, a nő, 800ezret akart...hát majd leestem a székről...és hogy mi lesz a rangja? mondta a főnök, hogy könyvelő manager, vagy ilyesmi...és kb 700-ért, és hogy csak Ő van egyszemélyben mint könyvelés/pénzügy (szóval kit menedzserelne???) de én még mondtam neki, hogy vannak titkárnői/recepciós/asszisztensi feladatok is, és nem csak könyvelés (mert hát itt nincs főkönyvelő meg atyaúristen...) de szerencsére ezt a nőt nem fogjuk behivni következő körre... :roll: :roll: :roll: mik vannak...

na, tessék, olyan napom van, hogy ha elémállna valaki, megfojtanám egy kiskanál vizben, leharapnám a fejét, hűűűűűű de túlteng bennem az a valamilyen hormon...szlovák barátném erre azt mondaná, hogy ma olyan agresszivus vagyok :lol: :lol: :lol:

Kép
tünemény
 
 


ÉN VAGYOK AZ ELSŐŐŐŐŐ :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
tünemény
 
 


Sziasztok!
Na én is itt vagyok! Csatlakozom az előttem szólókhoz, ma én sem vagyok a topon. Ráadásul fáj a fejem is tegnap óta, az ebédem majdnem visszajött.

Én a kezdeti súlyomhoz képest +1,5 kg vagyok. Nem csak azóta, hogy én is babát várok, de én soha nem tettem és tennék megjegyzést egy kismama súlyára. Ez törvényszerű, a kismama gyarapodik, és nagyon szerencsésnek kell lenni ahhoz, hogy valaki csak pocakba nőjön, és mint ahogy a striák is, ez bizony alkati kérdés is. Amúgy meg az elején amikor émelyegtem az evés segített, és nem volt kérdés, hogy egyek-e pár falatot, vagy legyek inkább rosszul.

Úgyhogy Tünemény ne is foglalkozz a rosszindulatú megjegyzéssel, ha netán marad is rajtad felesleg a szülés után, azt majd lesz alkalmad lemozogni egy izgőmozgó, totyogó baba mellett. :wink:

Kép
tici
 
 

 
 

Sziasztok!

Holnap megyek afp-re meg cukorra! Drukkoljatok, hogy ne hányjam ki a cukros lötyit. :)

Zsu: neked hatalmas drukk holnapra!!!

Pemar, Gesztenye: üdv a csapatban! Kellemes babavárást nektek!

Tasin: jajj de nem szerettem a vir tantárgyat. Olyan baromság volt. Feltették már az eredményt? De tuti sikerült!
A méhszáj kinyílását nem lehet így megérezni. Én mikor egyszer mentem a dokihoz rémülten nézett rám és közölte nyitva vagyok (33.héten voltam).

Kikocska: jajj ez a kruppos dolog a rémálmom. Szerencsére még nem volt benne részem, de az unokaöcsém kruppos. Hát nem irigyellek miatta benneteket. :( Most jól van Nándi? Szeme rendbejött?

Ettike: meggyógyultál? Nem semmi nálatok a buszozás. Sajna nálunk se sokkal jobb a helyzet. :( Nálunk sem enged felszállni hátul a sofőr. Sőt nálunk előre kell jegyet venni, még mikor Kende 1 éves volt és babakocsival épphogy elértük a buszt közölte a sofőr, hogy vegyek előre jegyet, mert bizony ő nem ad. Én mondtam neki, hogy oké elmegyek, de maga itt megvár minket, különben feljelentem. Na ekkor kegyesen felengedett a buszra és érdekes mód tudott jegyet adni. MIÉRT kell fenyegetőzni??? Miért nem lehet normálisan kommunikálni? Ezt sose fogom megérteni. De még van egy-két ilyen storym de nem akarom beteríteni az egész lapot ezzel. :)

Gabka: eddig én sem híztam, de nem is fogytam :) Tartom a kiindulási súlyom.

Tünemény: nem semmi milyen jelentkezők vannak. Te meg nyugodj meg. Ne légy agresszív kismalac :lol:

Tici: te voltál már afp-n?

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Sziasztok Lányok!

Én is megvagyok ám :lol: csak életem szerelme szakdolgozatot ír és le nem nagyon jutok hozzá a géphez otthon :roll: Itt a munkahelyen meg mindig sétál valaki a hátam mögött :?

Húú nekem ma nagyon fáj a fejem... :( :( Mivel az ebédem majdnem irányt változtatott gyorsan felhívtam a szülésznő ismerősömet, hogy mit vehetek be. A Panadolt ajánlotta, mintha kicsit jobb lenne, de nem az igazi....és még mindig köhögök már több mint egy hete... ettől is idegbe :oops: jövök néha, de ma azt is megtudtam, h a pici pocaklakó ebből szinte semmit sem érez... :lol:

Én már úgy szeretném érezni kicsi drágaságom, de hiába koncentrálok mint állat :roll: ..... néha mintha, aztán már mégse......

Mi valószínűleg majd a lányok táborát fogjuk erősíteni, mert boszi barátnőm :) megjósolta, és volt aki ránézett a pocakom alakjára és azt mondta kislány.... na persze nem hiszek ezekben, de azért bejöhet ... :wink:

Újaknak üdv!! Írjatok sokat!!!

Tünemény - jól teszed ha egyáltalán nem foglalkozol az ilyen rosszindulatú megjegyzésekkel....

Én is úgy vagyok vele, hogy jön amennyi jön, aztán majd leadom.... én a kezdősúly + 3 kilonál tartok most :oops: :oops:

Kép
padri75
 
 


Sziasztok csajok!

Már rendesen görcsben van a gyomrom a holnapi miatt. :? Férjecskémtől kaptam egy kis plüsst, hogyha nem lehet bent velem, akkor vigyem be azt és majd vigyáz ránk! Úgy meghatódtam!!
Viszont Tasinnak letelőben van a kritikus 1 hét, szóval lassan fellélegezhet: az amnion túl van, 1 hét abszolválva, már csak az eredmény van hátra, de biztos nincs mitől tartania!

Szóval drukkoljatok légyszi, ha lesz erőm majd jelentkezem utána!

Pusz

Zsu
svs
 
 


Drága Zsu!

Nagyon- nagyon szorítok Neked! És a férjed egy tündér! :) Biztos minden rendben lesz!!!!

Kép
padri75
 
 


Szia Zsu! Gondolok Rád holnap, és én is nagyon szoritok! a férjed nagyon aranyos, hogy igy gondol Rátok, és bátorit! Utána meg kivánom, hogy repüljön el az az egy hét problémamentesen!!! Ügyes leszel és a baba is!

Kép
tünemény
 
 


Kisvirág! Én pénteken megyek AFP-re. Vigyél magaddal citromlevet, azt szabad tenni a cukros löttybe, illetve egyes helyeken megengedik, hogy vigyél teát, csak ne gyümölcsteát.
Amikor nekem kellett innom ilyet (még terhesség előtti vizsgálat volt) már annyira éhes voltam, hogy még hálás is voltam érte, hogy végre van valami a gyomromban. Szóval szerintem ne izgulj, annyira azért nem rossz. Ja, és amíg vársz, vizet szabad innod, úgyhogy szerintem vigyél egy kis ásványvizet, ha esetleg mégis kavarog a sziruptól a gyomrod a hideg víz segíthet. Jaj de buta vagyok, hát ez nem az első terhességed, úgyhogy ezeket már biztosan tudod, de azért ha már leírtam itthagyom. :roll:

Zsu! Kedves gesztus a férjedtől. Bátorság!!! Túl leszel rajta és nem lesz semmi baj. :!: :!:

Kép
tici
 
 


Sziasztok!
Tök szarul vagyok, fáj a torkom! :( Mit lehet arra szedni????Mézet kanalazok de nem segít!

Tünemény, a dokid akkor a nyirőben szüleszt? Vgy melyik kórházban?
Én két éve szültem ott már akkor is volt kád, meg bordásfal, labda, sokminden, két szülőszoba volt akkor meg műtők! De lehet hogy változtattak ezen, bár szerintem igy is elég jó volt! A szülőszéküket nagyon reklámozták! Bár összehasonlítási alapom nincs, de biztos jó! :)

Sildi, én is teszveszről vásároltam, nem bírtam megállni!!!!! Kicsit korai még szerintem! Új cuccoka én sem nagyon fogok venni! Főleg hogy használtak is gyönyörű állapotban vannak!!! :o

Tasin, te tudod már a babád nemét? Én lányra tippelnék az édességmániád alapján! :lol:
Figyu, az én babám annyira lent van hogy azt el sem hiszem! És van mikor kőkeményen megnyomja a hólyagom, iszonyatosan fáj és 5 percenként rohangálok a wc-re szóval hidd el, ilyekor is eléggé meg tudják nyomni! Azt leszámítva hogy most felfáztam, de ugye most csip a pisi! :(

Kikocska hogy van Nándi?Kruppolt már be valaha?? Hidegpárásító nem jó rá???
Jók ezek a karácsonyi ötletek!!!Kár hogy nem tudok most semmit csinlni! Itt vár rám még egy csomó dekupázsolandó tárgy!

Pemar üdv! Mmég én is új vagyok viszonylag! Merre laksz, hol fogsz szülni?

Catherine, igen ők azok!! :) De kicsi a világ! Most is tartja velük férjed a kapcsolatot????

Gesztenye, üdv! Merre laksz? Mesélj magadról!

Gabka, de jó ez a kép! Mitől csillog? hogy csináltad?
Én kb. 3 kg-ot hiztam eddig!

Zsu, én is nagyon szorítok neked!!!

Kép

Kép
móci79
 
 


Móci 79: www.glitterfy.com on csináltam van egy olyan rész, hogy
glitterfy photos és ott tudod megcsinálni.

Én nem értem nekem csak a 28 héten kell mennem a cukorterheléses vizsgálatra. :roll: :?:

én is soktam teszveszen nézelődni.múltkor licitáltam egy tök jó kis pihenőszékre de sajna nem lett az enyém annyit lett a licit vége, hogy egy ujjat is vehetnék érte.
De a vaterán is vannak jó cuccok.

Kép

Kép
gabka7926
 
 


Köszi Gabka! szeretem az ilyen oldalakat!! :D

Van olyan akit kétszer küld a doki cukorterhelésre!

Kép

Kép
móci79
 
 


Cukorterheléses vizsgálat:

A 16. hét körül azoknak szokták nézni, akit valamilyen okból az orvos a rizikós kategóriába sorolt. Ez lehet pl, hogy a családban van cukorbeteg, előző terhesség alatt volt terhességi diabétesz, 4kg fölött volt az előző baba születési súlya...
De lehet csak amiatt is, mert az az orvos így szokta.

A cukros lötyibe citromlét lehet tenni, de teát nem! A koffein befolyásolja a cukor felszívódását.
És éppen ezért nem lenne szabad vizet inni sem a cukros lötyi és a vérvétel között sem...

Ez az amit én tudok a témáról. Ezt is csak azért, mert most már a 6. héten kiderült, hogy terhességii diabéteszem van, és naponta háromszor inzulin. (Benivel semmi nem volt, még diétáznom sem kellett, és a családban sincs cukorbeteg.)

Móci!

Havonta maximum egyszer megyü k Egerbe, és akkor mindkét nagyszülőt meg kell látogatnunk. Így sajnos nincs idő másokra, max a legjobb régi barátokra. Ez az én nyelvemen azt jelenti, hogy nem tartja velük a kapcsolatot.
Vendég
 


Aazt mondja húgom, hogy azt hiszi tudja kik vgytok, egyszer találkoztatok!!! Náluk is most jön a második baba, márciusban! :D és van már egy két és fél éves lányuk!

Terhességi cukrod van??? Nem is tudtam!
Persze sok mindent nem tudok még rólatok!

Kép

Kép
móci79
 
 


sziasztok.

kisvirág:ű

igen úgy néz ki megdódultam.már csak köhögök egy picit.

képzeljétek hogy jártam.

mosóport akartam venni de itt a "kis" tescoban nem volt olyan amit szerettem volna.így mikor Patrik elaludt kimentem a nagyba.vettem mosóport meg még pár apróságot,és párom megkért hogy hozzak neki egy üveg sört estére ha mér kimegyek.vettem is volna HA a pénztáros elhiszi hogy elmúltam 18.csak bankártya volt nálam.
először mikor megkérdezte mondtam hogy persze elmúltam,lehuzta és én meg folytattam hogy lassan a 20-at taposom.erre visszaveszi mert ő azt nem hiszi el :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: hát én úgy meglepődtem hogy elbőgtem magam,montam hogy akkor fizetni sem fizethetek a kértyámmal mert nem tudom bizonyítani hogy az enyém,lehat akár anyukámé is.hát erre nem akarta elfogadni :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: 2 percem volt a buszig ugyhogy mondtam neki hogy ha nem engedi hogy kifizessem amit vettem és lekésem a buszt akkor valakit szerez aki hazavisz mert én 1 órát nem fogok ott áldogálni,na nagynehezen fizethettem de a sört nem adta oda :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :?
gondoltam mikor jöttem haza hogy visszamegyek,veszek egy láda sört és direkt nála fogok fizetni,és az orra alá dugom a személyim.de aztán annyira elfáradtam hogy nem mentem vissza.pedig nemnéztem volna a képét.

mennem kell felkelt Patrik.majd este ha sikerül még jönnöm reagálok is.

Kép
Kép
ettike
 
 


Móci - a torokfájásra nagyon jó a Tantum Verde szopogatós tabletta. Gyógyszertárban tudod megvenni. Nekem is nagyon fájt a torkom és segített. Mintha lenne benne lidokain vagy valami zsibbasztó, mert kellemesen eltompította a fájdalmamat,meg egy kicsit a nyelvemet is :oops: Kismamik szedhetik, benne van a használatijában.

Ettike - gondolom bosszantó lehetett a pénztáros néni, de hidd el sokan örülnének - köztük én is - ha még egyszer 18-nak se néznének :lol: :lol: :lol:

Kép
padri75
 
 


Jajj Etti! De bunkó volt a nő, bár legalább nézd a jó oldalát! Olyan kis fiatalnak látszol, hogy még kiskorúnak néznek! :D :D :D azért elhiszem hogy jól felhúztad magad! legalább a buszt nem késted le! (nem lettem volna a nő helyében, ha lekésed...) de micsoda kis határozott vagy! ezt szeretem benned, megmondod a frankót, mert sajnos anélkül nem lehet elérni semmit (bár igy se vehettél sört...)
gyógyulj meg!

Kép
tünemény
 
 


Padri: rubophent is vehetsz be! Buksisimi neked!

Zsu: a férjed egy tündér!!!!!!!!!!!!

Tici: igen mondták, hogy teába tegyem citrommal azt engedik :) Nem lehet gyümitea??? Még jó hogy írtad, köszi. Igaz, hogy ez nem az első terhességem, de annó engedték a zsömle-tej változatot. Most már sajna nem engedik, úgyhogy ez a cukros lötyi új nekem. Köszi, hogy leírtad ;)

Móci: jobbulást a torkodnak! Homeopátiás szert lehet szedni. Pl. a homeogene az jó rá!

Gabka: annó a fiammal is a 16. héten voltam cukorvizsgin, most is ekkor megyek. Gondolom a dokimnak ez a szokása. Meg ha esetleg alacsony lesz az afp eredménye az lehet cukorprobléma miatt is. Lehet ez miatt küld most. Nem kérdeztem tőle.

Cat: köszi neked is az infót. Akkor ne is vigyek teát??? Vagy viszek ezt is azt is és majd ott megmondják mit engednek :)

Ettike: örülök, hogy jobban vagy. :) Nem semmi a tescos story. Én is kiakadtam volna. De jól megmondtad a nőnek.

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Sziasztok!

Csak gyorsan dobok egy táblát, hulla vagyok, remélem, sikerült mindent felírni.
Velünk nincs semmi, megrendeltük a bababútort (a www.katibababolt.hu "oldalról", szóval kimentünk oda, megnéztük, ami érdekelt és megrendeltük, érdemes elmenni szerintem, csomó jó dolguk van és sokkal olcsóbb, mint pl a Brendon)

Zsu! Nagyon drukkolok holnapra!

Kép



Kép

 
 


SVS!
Nagyon-nagyon gondolok rád holnap! Hidd el rendben lesz minden!
:) :)
Ettike!
Tudom hogy bosszantó lehetett a szitú, de én jót mosolyogtam rajta, hogy két gyerekes családanya létedre magyarázkodnod kellett a pia miatt....

Jó múltkor én is úgy jártam, hogy vettem egy anyák lapját meg egy doboz cigit, mert a kolleganőm megkért rá, és a pénztáros elég hülyén nézett rám.......na ez ám a felelőtlen terhes nő.....én meg olyan zavarba jöttem, hogy el kezdtem magyarázkodni.....
:roll:
Móci!
Valószínű kislány lesz.... :lol:
Kisvirág!
Még nem tudom a vizsga eredményt, talán csütörtökön! :?
Tünemény!
Én kb 2-2,5 kg-t híztam, fél-1 kg föl-le ugrál......
Én is híztam a fenekemre és a combomra is, de szerintem főleg a hasamon látszik.
Ne foglalkozz a hülye beszólásokkal!!! :x

Remélem nem lesznek stíráim, eddig a két terhességet megúsztam nélkülük....
Nivea bőrfeszesítő krémmel kentem, lassan most is el kellene kezdeni..... :shock:
Holnap lelellik az 1 hét az aminó után.....azért még ez a hét necces lesz....ráadásul ma jól el is fáradtam a munkahelyemen.... :cry:


Sziasztok, jó éjt!!!!

Kép


Kép
tasin
 
 


Sziasztok!

Én Szilvi vagyok. Nagyon rég már bejelentkeztem csak aztán elmaradtam. Nem tudom csatlakozhatnék -e még vagyis újra? Zavarna valakit?
18 hetes vagyok és a második babánk lesz.

Olvstam, hogy van aki köhög és beteg (bocsánat névről még nem ismerlek benneteket) Stodalt lehet szedni. Ez köptető szirup. homeopátiás így lehet szedni. Én most nagyon taknyos voltam és segített. Orrdugolásra meg a steiermarkot (tengeri sót)

Nos addig nem is írok többet míg nem írjátok lehet-e.

üdv
szilvi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sziszike22 2008.11.10 21:29-kor.
sziszike22
 
 


Sziasztok!

Tasinnak gratulálok mindenért,amit végigcsinált a héten,nem semmi,le a kalappal csajszi!
Zsunak meg csak annyit,hogy eddig is sokat volt eszembe(ami már nem sok van... :lol: )holnap meg biztos még többet gondolok rá!!!!
Nekem is nagyon fáj a fejem,de látom ezzel nem vagyok egyedül...
Mostanra jutottam el odáig,hogy bevegyek egy fél algopirynt,de elötte megbeszéltem kislányommal,hogy ne haragudjon az miatt,hogy neki is részesülnie kell belöle...!
Ja ma jól megrugta a bátyját aki az ölemben ült-lehet,hogy már most kezdödnek a féltékenységi harcok :shock: Mi lesz velünk késöbb :shock:
Na megyek,megpróbálok aludni,hátha sikerül...mindenkinek jó éjt!
gizu
 
 


Sziasztok Kismamik!

Csütörtök óta csak a férjem olvasgatott benneteket, én különböző indokokból csak tegnap reggel olvastam vissza.

Na, nagy pancserek vagyunk. Ennyit az anonimításról! Hatalmas
dicsekvésvágyunkban olyan felelőtlenek voltunk, hogy rajta maradt az UH képen a nevem. Jó, hogy egyéb azonosítószám nem volt rajta...de nagyon el akartunk dicsekedni a kisfiúnkkal. :oops:

Tasin! Minden elismerésem! Iszonyú volt olvasni is a beavatkozást, de örülök, hogy most már jól vagy, s lassan letellik az 1 hét!
Pénteken az én számom a 37-es volt. Amire én odaértem, már teljesen lelassultak. Egy csomóan várakoztak, miközben a sok beszélgető laboros közül csak kettő dolgozott: egy az ablaknál, s egy aki vért vett. Lent a fsz.-n reklamáltam, hogy a telefonszámon nem lehet bejelentkezni, mire a nő azt mondta, pedig, hogy működik a szám, de érdekes én ezek után nem kaptam elégedettséget mérő cédulát...vajon miért?

Tisa! Szerintem az UH képen már a fejecskéjén is látszik, hogy kislány! Nagyon jól sikerültek a fotók!
Egyébként a találkozóról: a Nyugati környéke nekem is jó, akárcsak a délutáni vagy hétvégi időpontok.

Kikocska! Örülök, hogy jobban van Nándi!
Én is küldök majd holnap mailt!

Móci! Kitartást!

Ettike! Ne aggódj, ez egy idő után egyre hízelgőbb lesz. Mármint, hogy fiatalabbnak látszol. Mi ma voltunk egy társaságban, ahol nem mindenki ismert minket, s megkérdezték, hogy tanulunk-e, vagy esetleg most a baba miatt abba kellett hagynunk? Tök jól esett. A férjem 32, én pedig 27 vagyok.

Csütörtökön egyébként babázni voltam egy barátnőmnél. Egy gyönyörű 4 hetes kislánya van. Még soha sem fogtam ilyen kicsi babát. Már nagyon várom az áprilist, hogy a miénket tarthassam a kezemben.
Vettünk tegnap a pici fiúnknak egy cuki kantáros nadrágot. Maci is van rajta, s kordbársony. Igaz, eltellik pár hónap mire belenő. :lol:

Zsu! Nagyon szorítok Neked, s a legjobbakat kívánom!

Üdvözlök Mindenkit!
Annaszuszi

KépKép
annaszuszi
 
 


Sziasztok!

Zsu: Nagyon-nagyon sokat gondolok ma Rád én is is és megy a drukk!!

Ettike: Nekem legutóbb az OTP-ben nem akartak folyószámlát nyitni, de jártam már úgy is, mint Te :lol:

Sziszike: nyugodtan írj, én csak örülök, hogy ilyen szép számban vagyunk már.

Móci: remélem már jobban vagy! A homeopátiás szerek tényleg jók, nekem is az segített, amikor egy kicsit náthás-köhögős voltam.

Annyira jó, már minden nap érzem, nagyon sokszor, hogy mocorog a baba. Néha már-már kellemetlen, pláne amikor a hólyagom veszi célba :lol: Holnap megyünk a nőgyógyászhoz, remélem csinál uh-t is és végre kiderül a neme :)

Kép

Kép
sildi83
 
 


Sziasztok Lányok!

Zsu! SZORITOK NAGYON!!!

Sziszi, gratulálok a babához, tudod már a nemét? Persze, hogy irhatsz, sőt!!

lehet hogy hülyeség, de lehet az, hogy a bal oldalon, a bordám alatt mintha pattogott volna valami kb 4-szer tegnap éjjel, mert felébredtem, de nem tudtam, hogy ez baba-e vagy túl fent van..apa meg ott szuszogott mellettem, nem akartam felébreszteni, mert lehet hogy nem is az volt, de utána már nem éreztem...szóval fura ez, mert azt se tudom hogy azt a valamit, hol kell(ene) éreznem... :oops: :roll: :roll:

tegnap megkaptam a leb.szásomat a német könyvelőtől, mert telefonos jóváhagyás után mondtam a főnöknek hogy már utalhatunk...utalás után 3perccel jön a telefon hogy nem működik a rendszerük, és ne utaljunk mert a gépen nem tudta jóváhagyni (persze az számit, nem az amit a telefonon mondott) igy eljut a főfőnökhöz, mert ugye ez a második alkalom, és lehet hogy azután szeppuku-t kell végrehajtanom (a japán önkivégzés) :lol: bár a főnököm tök lazán vette, azt mondta legközelebb megvárjuk és ennyivel le is tudta...erre kapok egy nekem cimzett, JAPÁNUL irt levelet, amiből csak az európai irást meg a saját nevemet tudtam elolvasni..lehet hogy jobb is ha nem tudom mi volt benne :lol: :lol:

tegnap palacsinta volt...és olyan nagggyon finom lett! na befejezem, de azért legalább arra irjatok, hogy jól érezhettem-e...

Kép
tünemény
 
 


Sziasztok!
csak valamennyit, aztán talán délben tudok jönni talán. Már jobban van nándi, szeme egészen rendbejött, a kruppja is elmúlt, maradt a takony, hőemelkedés, köhögés - ez már "normális", kezd felszakadozni, viszont tele van az egész kis teste ronda érdes kiütéssel, és nagyon rossz kedve van. Nándi, aki soha nem sír azért, ha elesik, mikor kificamodott a könyöke, nem vettük észre, mert nem sírt, és akkor sem, mikor visszatették, tegnap többször egymás után direkt elesett a motorral, hogy sírjon, és szenvedjen. szóval olyaln kis önálló szokott lenni, és most mindenen kiborul. mondjuk most itt autózik mellettem, ez a varázseszköz :) Talán még sosem volt ilyen beteg, bár nem is nagyon szokott lenni.
kisvirág, szerintem ti már megússzátok a kruppot, ha ilyen korban jön elő, igaziból ez a fulladásos rohamos dolog nem szokott lenni, max kruppszerű köhögés. A pici meg hátha megússza. Réka is két éves múlt, mikor volt egy ilyen kruppos köhögéses éjszakája, de annyira nem volt típusos, hogy eszünkbe sem jutott a krupp, akkor kaptuk a kúpot.
mindegy, ez most már így lesz, majd kinövi.
Móczi, köszi, látom, te is otthon vagy a témában, a párásítás kevés volt, de a nyitott ablak segített. csak nem volt jó két éjszaka 8 fokban aludni...

Zsu, remélem túlélted - megelőlegezem :) - , és tudsz majd írni, és annyira jó, hogy azért visszatértél!

ettike, elég bosszantó. sört meg gondolom megitta a köcsög. És azért 20 évesen én úgy emlékszem, hogy inkább annak örül az ember, ha felnőttszámba veszik, és nem degradálják gimisnek... vagy tévedek? nekem már egy évtizede volt :lol:

Annaszuszi, ne aggódj az anonimitás miatt, aki akarja, úgyis kikeresi, ki vagy, megvannak ehhez a módszerek, nem kell hozzá név. De nem hiszem, hogy bárkit is érdekelünk. szenvedő várandós anyukák... :) és ha nem hívod fel rá a figyelmet, szerintem senkinek nem is szúr szemet ;)

gizu, remélem már jobban!!!

sziszike, neked meg üdv!

édességevés és lány nem függ össze, rékánál én rá nem tudtam nézni az édességre, az édesebb gyümölcsöket sem tudtam legyűrni... most a fiúknál meg semmi ilyen gondom nincs. inkább semmit nem kívánok, aztán mégis hízok, mint állat, de már nem ijedek meg, tudom, hogy 100 kilóval megyek szülni, most 6-7 plusznál tartok, még van 19 kilóm hátra... akkor is megvolt a heti plusz egy kiló, mikor alig ettem, majdnem bőgtem, hogy miért van, de ilyen a testem, úgy látszik. Gergő szerint ez az anyasúlyom, és tényleg, szülés után 2-3 hónappal mindkétszer leszaladt szinte az egész, 2-3 kiló maradt fenn... gondolom most is így lesz. vagy legalábbis remélem.
mondjuk amikor a műtőben, meg az ágyra át kell pakolni ugye a beteghordónak, mindig nagyon sajnálom szegényt, olyan kellemetlen :( vigasztaltam is, a műtét után, mikor nándi született - egy kb 50 kilós pasi volt- hogy most már négy kilóval kevesebb.

na, mennem kell, nándi büdibugyor. délben remélem alszanak majd, mert már két napja karácsonyit sem tettem fel. Egyébként ma mézeskalács receptet akarok próbálni, tavaly kőkemény lett :? a gyerekek is nagyon készülnek, imádják szaggatni meg persze enni... ha beválik egy, majd felteszem :)

kikocska
 
 


Tünemény: én egészen lent, az alhasamban érzem mocorogni a Babót, a köldököm alatt.

Kép

Kép
sildi83
 
 


Én is csak egyx gyors!
Ha a mézeskalácsot még medlegen berakod egy zárható dobozba,teszel mellé egy pohár vizet,pár napig igy tartod,fini puha marad.Ha esetleg nem válik be a recepted,nekem van abszolut müködöképes,szivesen közkézre adom :D -cserébe egy csokilikör rceptért :lol:
gizu
 
 


Sziasztok!
Ettike, ez a tescós sztori nagyon durva! Egyrészt tök jó hogy nem néztek 18-nak! Másrészt meg dühítő hogy nem vehettél sört az uradnak!! :evil:

Padri köszi az infót, szerencsére reggelre elmúlt a torokfájásom!!!

Kisvirág neked is köszi, van is itthon, mostanában csak homeos szereket veszek a gyereknek, meg magamnak is! Kivéve a lázcsillapítót!

Mó, ha esetleg olvasod én is szeretnék majd bekerülni a táblázatba!
:oops:

Sziszi Üdv! Merre laksz? Első baba mekkora? Mikorra várod pontosan a másodikat! Mesélj magadról!

Ildi, gondolom az egri kórházban fogsz szülni? Nem gáz most ott a helyzet? A te dokid aláírta a papírt a hospinvesttel?

Tünemény, a bordád alatt valami más van, még a köldökünk alatt van a méh! Arra ébredtél hgy pattant??? Ez fura! J
apán cégnél dolgozol??? Minek irnak neked japánul levelet? :o :lol:
Kikocska, Nándinak jobbulást! Kiűtések mitől vannak?
Nekünk még nem volt krupp, csak ezerfelől hallottam róla, utána olvastam!

Kép

Kép
móci79
 
 


Hááááát csajok, akkor lehet hogy más volt...de azért most legalább éreztem valamit...már ez is haladás, ok, akkor majd lejjebb keresgélek :lol: :lol: :lol:

Móci, igen japánéknál vagyok, a nyelvüket nem tudom, ezért is volt fura a japán krixkrax...de ha leb.szós email volt, akkor jobb is ha nem értettem :lol: :lol: ma meg fizukat kéne utalni...hát Erika úgy fogja most rugdosni a németeket hogy okézzák le hogy utalhassunk még ma, hogy csak na...szóval most megirom azt az emailt is :lol: (a főnök a fizetésidőszakban tudja, hogy ilyenkor mindig előbb akarom a pénzt, és mindig utal mikor mondom hogy már megvannak a számitások :lol: :lol: :lol: )

Kép
tünemény
 
 


Móci: Igen, itt fogok szülni, csak abban bízom, hogy addig valamelyest normalizálódnak a dolgok. Az orvosom és úgy tudom az összes nőgyógyász aláírta a szerződést, egyik sem kockáztatja meg, hogy elveszítse a magánrendelésére járó nőket. Most hatalmas felfordulás van, nagyon gáz. Állítólag a szemészeten és a kardiológián is nőgyógyászok helyettesítenek, akkora a fejetlenség...

Tünemény: én először akkor éreztem a Babót, amikor pontosan 17 hetes lett, de gyanítom, hogy akkor is azért, mert olyan nagyon köhögtem, hogy szegény felháborodott. A rendese, minden nap érzett mozgások úgy a 18. hét körül kezdődtek csak.

Kép

Kép
sildi83
 
 


Tünemény :) jókis munkahelyi sztorik, szinte otthon érzem magam :D
mocorgás meg már majd jön nemsokára, és mindig akarom írni neked, meg a többi várakozónak, hogy azért lesz jó az, mikor már érzitek,mert hamar érzi a párotok is majd! gondolj bele, mi lenne, ha már éreznéd hetek óta, a pasid meg ott türelmetlenkedne és irigyelne! (persze az enyém pasi nem csinál ilyeneket, de ő más fából van faragva :) )
Egyébként én nem tudom azt mondani, hogy nem lehetett az. mert nekem bizony vannak olyan emlékeim, hogy olyan érzésem volt, mintha már a kijárat legvégénél kapargatna, holott tuti nem volt ott, a méhszájat el sem érte a doki, annyira fent volt, én meg akkor jól beparáztam, hogy kinyíltam, aztán már kilóg a keze :D. szóval én elképzelehtőnek tartom, hogy háta kifelé, befelé kalimpál, és úgy nyom meg valami ideget, amit fent érzel. és a pattanás meg tipikusan ilyen babamozgás- érzékelés. De tény, hogy lent lehet érezni inkább. Én a hasam közepe táján érzem néha, meg lent, biztos sokat bukfencezik, de még mindig nagyon ritkán, pedig a 13. hét elején éreztem először. mondjuk nem is tudok általában külön erre figyelni. Néha magamban beszélgetek vele, de a kintlevők kicsit többet igényelnek. Azért hiányzik kicsit az első baba várásának varázsa...

zsuval vajon mi lehet... szegény :(

tasin, neked meg mindjárt szerda, és miattad is megnyugszunk majd! biztos minden rendben. Nem csak simán keményedtél? egyébént szedj magnéziumot, nem mondták?

móci, a kiütések a vírustól vannak, ami miatt kijött a krupp is :?

gizu, csokilikőr receptem kipróbált nincs :( ilyen baileys szerű van, ami isteni finom. most hirtelen nem találtam meg, de előbányászom majd, és felteszem! és az én módszerem a narancshéj mellett puhítás, nagyon finom aromája lesz tőle, de valahogy nem akart megpuhulni az utóbbi években, csak ami közvetlen mellette volt, pedig ugyanaz a recept... de szvesen fogadok akármit, most próbálgatok, nagyon szeretnek sütni a csemeték :) (én meg takarítani utánuk :roll: )

playdoh gyurma receptje:

4 csésze liszt
2 csésze só
4 evőkanál timsó
4 csésze FORRÓ!!!!!! víz, értsd 100fokos kb.!!!
1/3 csésze babaolaj (vagy sima, de az meg tud avasodni, és nem jó szagú lesz)

tálban érdemes kikeverni,mert olyan nokedli állagú, meg forró ugye a víztől, ha kihűlt, akkor nyeri el a normál állagát.
ételfestékkel színezhető. A csészét én kb 2dl-nek értelmeztem, és többször csináltam. Kb egy kiló gyurma lesz belőle. nem szárad olyan nagyon gyorsan, mint a playdoh gyurma, de zacsiban kell tárolni. a hozzávalók kb 3-400ft... védőnőtől kaptam a receptet, abszolút biztonságos :)


na, kelnek is a gyerekek, megyek ápolni a lelküket, elég rossz kedvvel :?

kikocska
 
 


Ti rendszeresen szeditek ezt a magne B6-ot, vagy csak szükség esetén?

Kép

Kép
sildi83
 
 


Sziasztok!

Kikocska!
Nem mondták a magnéziumot...........de nem éreztem,hogy keményedne a hasam....

Ma letelt az egy hét, de azért nem mondanám, hogy már nyugodt vagyok, szerintem még kell egy hét a tuti veszély elmúlására...minden alkalommal amikor nyilal vagy húzódik a hasam elkap a pánik és figyelem magam... :(
De remélem holnap délután megnyugtat a doki..
Már alig várom, hogy menjek.....

érdekes mielőtt terhes lettem a rákszűrésre hetekig edzettem magamat. :lol:

Ma szerencsére jól érzem magam, csak mindjárt lefordulok a székről olyan álmos vagyok..... :o

Tünemény!
Szerintem a babát érzed.....
én a hasam ..kb a köldök alatt pár centire jobb oldalt szoktam érezni legjobban..
De gondolom ez mindenkinek más-függ a lepénytől és a baba hogy fekszik éppen... :D

Üdv az újaknak, mindenkit szeretettel fogadunk-----gondolom ezt a többiek is így gondolják... :lol:

Zsu! Majd ha tudsz jelentkezz.......gondolom, most hogy érzed magadat..... :cry:

Na megyek elpakolok, lassan lejár a munkaidőm, elég is volt ennyi mára.... :lol:

Na most épp a bal oldalon rúgott egyet ( Tünemény ez most nekem is egy pattanás érzés volt....)

Kép


Kép
tasin
 
 


sildi - én például napi 3 szem magne B6-ot szedek... :? Mondjuk én pecsételgettem a 10. hétig és azóta folyamatosan szedem,még nem mondták, h hagyjam abba :?

Én olyan de olyan irigy vagyok ám :oops: :oops: én is érezni akarom :roll: :lol:
Már majdnem betöltöm a 18. hetet és mégcsak buborékokat sem érzek,nemhogy rúgást....a pocim nő úgyhogy baj nem lehet, de már nagyon várom az érzést :roll: :roll:

Kép
padri75
 
 


Lányok! sikerült! elutaltuk a fizukat :D :D :D pont az utsó percben, de elment :D (hát mindig erre hajtok)

az interjú meg a csajszival tök jól ment, nagyon szimpi, drukkolok neki nagyon, mert ő talán beleillene a csapatba, meg nem akar túl sok pénzt se :D a másik túl sokat tud, és jó sokat akar...itt viszont megkaphatja a sok lóvét, felelősség nélküli, jóval kevesebb munkáért...csak ezt a főnök nem fogja fel...(mert neki nem sok az a 700ezer, SŐT, reális...hát majd lefordulok a székről mikor ilyeneket mond...remélem a mai csajt veszik fel!)

ZSU! remélem a mai napon azért rendben ment a vizsgálat, pihenj nagyon sokat, ne erőltesd meg magad! gondoltam Rád! (((((((())))))) hatalmas ölelés neked igy virtuálisan, rendben lesz minden!!!

Szóval akkor mégis lehetett a babóca?? hát jól tudja ő már bizonytalanságban tartani a mamáját! :lol: a kis cseles! no de most már résen leszek :D :D

Mó miket vettetek? nagy a bolti választékuk? mert jó áron vannak tényleg a kocsik, én a pierre cardint néztem ki a kocsik közül, aminek van külön mózese és hordozója is. a pierre cardin az jó márka??? vagy peg perego??? kiságyakat is vettetek?? jaj de kiváncsi vagyok milyen lesz a babaszobátok a kicsiknek!

de ügyesek vagytok, süttök főztök, gyurmát csináltok, csak nekem legyenek majd ötleteim, ha pár év múlva oda kerül a sor!!! igy is attól tartok, hogy a pici jobban fogja apát szeretni, mert ő még olyan kisgyerekként hülyéskedik, én meg komoly vagyok...szóval ettől néha félek :( de azért biztos szeretni fog engem is! :)

Kép
tünemény
 
 


Sziasztok lányok!

Itthon vagyunk, túl vagyok rajta végre.
Tasinnal ellentétben nekem nem volt semennyire kellemetlen, a reggeli Afp vérvétel rosszabb volt. Sokat kellett várni, 11-től 3-ig ott voltunk, ami nagyon fárasztó volt idegileg. Látni nem láttam semmit az egészből, mert bebújtam a zöld lepel alá a kis plüssömmel :lol: , nevettek is rajtam a dokik (kedvesen).
Nem nagyon bíztattak, h 3 héten belül megtudjuk az eredményt. A nemére is mondtak valamit, de inkább megvárjuk a tutit ezzel kapcsolatban is!
Végülis mindegy, csak minden ok legyen!
A hasam nem fáj, nem görcsöl (egyelőre), de biztos, ami biztos MagneB6-ot szedek.

Ja és egy pletyi: Farkasházi Réka is ott volt genetikai UH-n, babát vár. :wink:

Köszi a drukkokat, drágák vagytok!

Pusz

Zsu
svs
 
 


Sziasztok!

Móci, akkor add meg az adataidat :)

Tünemény! Babakocsiból nekem a pegperegot nagyon dicsérik, de állítólag a Brendonnak van vmi extra szerződése, így az ott a legolcsóbb (mi egyelőre használtban gondolkodunk). Amúgy babakocsiból engem nem érdemes kérdezni, az ikrek miatt nekünk nagyon leszűkül a választék. Kiságyakat rendeltünk plusz egy fiókos-pelenkázós komódot. Jó a választék, olyannyira, hogy pl. a honlapon az van, hogy bükk, cseresznye, fehér, meg nemtommilyen színben és közben ezeket lehet variálni is. Mi bükk-cseresznye párosítást rendeltünk, alapból bükk a cucc, de a kiságyakon az ívelt rész, a komódon a fogantyúk és a pelenkázós rész pereme pedig cseresznye színű.
Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem annyira fent nem a babát érezted... este, ha lefekszel hanyatt, sztem akkor van a legnagyobb esélyed. Ha még egy kis csokit is magad mellé készítesz, az is jó móka (nem véletlenül etetnek babamozi előtt csokit az emberrel :))

Zsu! Örülök, hogy minden OK volt.



Kép

 
 


Sziasztok!

Zsu!
Örülök, hogy rendben volt minden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
Azért pihenj sokat, ne vigéckedj!!!!!Én nagyon be voltam tojva, mert én görcsölgettem, ezért feküdtem jó sokat!!
Az ember csak akkor vigyázz magára, ha érzi hogy baj van....
Szóval pihenj a héten mindenféleképp........!!!!!!!!!!!!!!
Ez parancs!!!!!!!!!!!!

Az egyik exkolleganőmnek is nemrég csináltak, mint megtudtam ...és azt mondta, hogy ő még egy hét után is görcsölgetett....hát nagyon remélem ez csak egy extrém eset....

És a Réka kitől vár babát????? Gézától??? :lol: :lol: :lol: :lol:
(jaj, de kis bunkó vagyok :lol: :lol: :lol: )

Na, pusza!!!!!!!!!!

Kép


Kép
tasin
 
 


Sziaszok!

Köszönöm a szíves fogadtatást :-)

Zsu és Tasin!
Nagyon szorítok Nektek, de hiszem hogy minden rendben lesz:-) Pinejetek amennyit csak tudtok.

Nem nagyon tudok még váklaszolgatni, mert csak 2 napja olvaslak bennetek, de igyekszem utolérni a dolgokat és bekapcsolodni :-)

Addig magamról/magunkról egy pár szót.
Érden lakunk :-) Első kisfiam 18 hónapos :-) Kolos a neve egy igazi eleven kicsávó :-) Imádjuk.
Most 18 hetes vagyok. úgy tűnik most kislányunk lesz... :-) De egyenlőre nagyon szégyenlős és csak egyszer egy pillanatra mutatta magát így elég bizonytalan:-) Pesten a II. női klinikán fogok szülni. Április 15-re vagyok kíirva.
Nekem afp eredményem csütörtökre lesz meg. Eléggé izgulok miatta mert volt a családban nyitott gerinc.... Pénteken megyek a genetikai uh-ra.
A másik problémám (most már nyugodtabb vagyok) , hogy mindenki azzal "fáraszt", hogy baja van a babának, mert második babát már rég éreznem kéne. Lévén, hogynem nagyon érzem mozogni. illetve egy darabig azt hittem , de mikor mondtam dokinak, hogy egyik nap igen másik nap nem akkor mondta hogy nem a baba, mert rendszeresen mozognak. .....De eddig minden rendben volt a vizsgálatokon. Szóval első babások türelem.... Én nagyoából tudom mit kéne érezni, de még azt se érzem.......:-(

Babakocsi téma.
Én a fiammal most is és rég is peg perregot használtam és nagyon jó. pirre cardniról is jókat hallottam.
Ja az meg nem feltétlen igaz, hogy a brendonban a legolcsobb, mert anno én egy kisebb boltban olcsobban vettem. Brendon az én tapasztalataim alapján mindig drágább mint máshol.kivéve az akciókat. lehet aztán nincs igazam ez a saját tapasztalaatom.

No elnézést hogy hosszú lett... Csak annyira jó, hogy van kinek leírni:-)

üvd mindenkinek
sziszike22
 
 


AFP eredménynél a MOM értéket vagy a korrigált AFP MOM értéket kell nézni?
Vendég
 


Sziasztok!
Most megpróbálok minimális hibával irni,délben kicsit siettem...bocs mindenkinek!
Leirom a mézeskalács receptet,ha nem baj!Akit nem érdekel ugorja át... :lol:
(nagyon nagy adag!!!)
2 kg finomliszt
70 dkg porcukor
6-10 tojással(toji nagyságától,liszttöl,tészta állagától függ,nekem ált 8 kell bele)
70 dkg vegyes virágméz összeolvasztva 25 dkg margarinnal(mézbe beledarabolom a margarint,lassu tüzön addig kevergetem,amig fel nem olvad teljesen)
2 pupos teáskanál szódabikarbóna
finomra örölt füszerek:
fahéj
szegfüszeg
ánizs
koriander
gyömbér(óvatosan vele)
és egy pici bors-izfokozónak
ezeket mind egybe egy nagy tálba,jól össze kell gyúrni-az elején ijesztöen ragadós trutyi de aztán szépen összeáll!
nem kell pihentetni,lehet rögtön lisztezett deszkán nyújtani,szaggatni,sütni.180 fokon kb 5-6 perc elég neki!
De ez tényleg óriás adag!amikor elöször sütüttem,fél Rákoscsaba kapott belöle,annyi lett... :lol: Azóta felmérem az igényeket ,és annak arányában osztom a mennyiségeket egyformán!
Bocs,ha vkit nem érdekelt!

Na mostmár vissza a babnanetre :lol:
Zsu!gondoltam rátok,minden rendben lesz!
Tünemény!bennem is volt régen olyan félsz,hogy majd az apját jobban fogja szeretni,mostmeg olyan bizsergetöen jó nézni,ahogy imádja,imádják egymást!és ez a fia!mi lesz majd a lányával?!
:roll:
Moci!jól látom,Te is Rákosborzasztón laksz?hmmm egy földi a világ végéröl
:roll:

No,még magunkról pár szót:vasárnap voltunk dokibácsinál,ö sem látott kukacot,viszont több mint egy héttel nagyxobbak a méreteie a koránál,ugyhogy esélyesek vagyunk a márciusi szülésre!Pedig az az április 4 olyan jól hangzott
:wink:
De azért még maradhatok köztetek,ugye? :lol:
Be is fejezem,ma sem tanultam,mindig csak majd holnap,de most muszáj mennem alunni!
Mindenkinek jó éjt!
gizu
 
 


Sziasztok!

Megjöttem én is a genetikáról és uh-ról. Eddig minden RENDBEN. de 1hónap múlva várnak vissza. BPD:41mm.
Nemtudtok valahol olyan oldalt, ahol ebből a hosszát kiszámítják?
Mindent megmértek az ülőmagasságon kivül,végülis találtam olyan oldalt,ahol ezt megsaccolják.(timmerman) Elvileg 2o cm lehet.
AC:134,FL:24,HC:153,OFD:53,súlybecslés:252g,Hum:24mm
http://www.kismamablog.hu/egyeb/kiszamolo.html
És itt néztem,hogy a comcsont csak 16hetesnek felel meg,a többi meg 18 hetesnek. De máshol nem.

A genetikán viszont semmijen számitást nem csináltak,csak megkérdezték volt e a családban gen.probléma.


Képzeljétek, uj cégtulaj van, azaz eddig közalkalmazott voltam, és most a polg. hiv. tól át vette az idősotthont egy KHT. Aug. utolsó hetétől táppénzen vagyok. Eddig a rendes fizimet kaptam(8okörül)És most, nem elég, hogy a megszokott 3. a helyett 1o. én fizetnek az ujak, most 47oo ftot kaptam. nem 47ezret.
Munkabér átutalás cimen fut, ezért kár volt bekoszolni egy bérpapirt, ennél a munkanélküliben is többet kaptam volna. Most azt mondták, h. a táppénzt egy hónappal később számolják el, valaki meg azt, hogy ezt majd a tb fizeti már nemsokára. Ezt az otp is tudja, hogy én MAJD KAPOK FIZIT!?!?Jár valaki hasonló cipőben vagy ért valaki ehez?

Aki érzi, hogy mocorog a baba annak a méhlepény a hátsó falon tapad?mivel nekem elől ezért gondolom, hogy nem érzem csak bentröl kis bizsergésszerüen.


Ettike megnéznék egy képet rólad .A pocid sem látszik?Vagy az nem öregithet ilyenkor?
Én már nem merlek kinevetni,mert egy velem 1idős csajszi mesélte,hogy nemszolgálták ki cigivel,és 2napra rá nekem is rákérdeztek,hogy van-e személyim,akkor voltunk 25évesek.
Egyenlőre ennyit,mindenkinek további jó babavárást!

kocska
 
 


Zsu: Nagyon örülök, hogy túl vagy rajta, és megy a drukk a jó eredményért.

Tapasztalt anyukák segítségét szeretném kérni. Milyen érzés a haskeményedés? Vagyis honnan lehet tudni, hogy az van-e? Csak mert olykor nagyon keménynek érzem a hasam alját, de valahogy csak egy sávban és nem tudom, hogy ez most keményedés-e, vagy csak a Babó nyomja ki ott magát. Minden esetre majd az orvosnak is megemlítem. Ha beveszek napi 2 szem Magne B6-ot, azzal ugye semmiképp nem árthatok?

Kép

Kép
sildi83
 
 


sziasztok:

zsu:

ürölök hogy túl vagy rajt,továbbra is mennek a drukkok.bizti minden rendben lessz.

tünemény:

én azt mondom simánn lehetett a baba az.ha fejjel lefele van és felfele a lábacskáival rúgott pár nagyot akkor azt simánn érezhetted ott.én is éreztem már a bordáim alatt csak én oldalt.
"kisugározhat" az.pont úgy mint a fogfájás.hátul van a rossz fog de elől és a másik oldalon is fáj.
na ezt jól megaszontam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

kocska:

ez a kép még nyáron készült de ezt az eggyet találtam amit publikussá merek tenni :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:
a hasam amúgy látszott,nem is kicsit.meg hát az óriási tőgyek........
Kép

na megyek mert öltözünk.lemegyünk apa had aludjon.

Kép
Kép
ettike
 
 


ildi:

a magnéziummal nem ártassz.
érdekes nekem annó rengeteget keményedett de el nem tudnám mondani milyen érzés.ha sokáig tart és nagyon kemény akkor elvileg nem a baba.ha leülsz,elfekszel akkor jobb lessz?

Kép
Kép
ettike
 
 


Etti: Inkább csak akkor érzem, ha hanyatt fekszek, ha mászkálok, akkor elmúlik. Minden esetre a biztonság kedvéért szedem a magnéziumot.

Kép

Kép
sildi83
 
 


zsu, dejó, hgoy túl vagy rajta, és dejó, hogy nulla rossz élménnyel!!! most már maradjon is így, és felejtsétek majd el az egészet! :!:
ma tasinért izgulok, remélem jól megnyugtatják.

és bajban vagyok, mert ugye keverlek titeket, de tisa jelentkezett be mostanában? mintha olyan keveset írna... vagy megint összefolyik a két név? :oops:

magne b6-ból a napi legnagyobb adag a 3*2, és ezt lehet folyamatosan szedni egészen a 36. hétig. (utána nem érdemes, mert ne oldja már a görcsöket, hiszen szülni kell :) ) görcsöldó, és hányinger csökkentő hatása van. de mindenféle magnéziumokat is lehet szedni, csak azok adagját nem tudom.
Nekem, mikor keményedek, mindig a pulzusom is emelkedik, meg felmegy a vér az agyamba, de asszem ez nem mindenkinek van. Egyébként a méh ilyenkor egészen összehúzódik, összekeményedik, és szinte kiemelkedik a hasból, körbe is lehet tapogatni akár - még az én bálnazsír-réteggel ellátott pocakomon keresztül is :) . ha csak egy része keményedik meg, akkor lehet, hogy a babó nyom oda egyet, és az a rész húzódik össze csak. A fájdalmatlan keményedés nem rossz, ha nincs napi x-nél több, és nem tart sokáig, meg nem rendszeresen követi egymást, de már elfelejtettem, mennyi, cat talán tudja, jó dolgokra emlékszik mindig :) a doki(jai)m szerint ugyanis edzi a méhet, felkészíti a szülésre.
a magnézium egyébkétn sem árt nemsokára jönnek az éjszakai lábgörcsök, arra is jó, meg a fáradtságot is kicsit enyhíti, a maradékok később az alvásmentes éjszakák után is jól fognak jönni :)

kocska, mamaneten is van ilyen becsült idő táblázat, és nekem a rövid combcsont=fütyi elméletem eddig bejött :)
A fizus cuccot meg nem tudom, de ha az új munkáltatódnak nincs tb-kifizető hely jogosultsága, akkor bizony tényleg a tb-től fogod kapni majd a pénzt, és tényleg egy hónapos csúszással kb... a papírodat a munkahelyed továbbítja a tb-nek - jó esetben időben, és ők dolgozzák fel, és ez bizony idő.Ami miatt még jobban sajnállak, hogy sajnos magatoknak kell majd intézni a gyedet, családipótlékot, tgyást meg a töbit is... :(

gizu, köszi a receptet, ez tényleg valami borzalmas mennyiség!!! tegnap amit csináltunk, az 36 deka lisztból volt, és 4 tepsinyi süti lett belőle :D de ízre nem jött be, kíváncsi vagyok, megpuhul-e...

és ha már karácsony, ma csak egy link, még nem került elő a receptem, ez a csaj karácsonyi készülődős fizetős tanfolyamokat is tart, az ötletei nem kifejezetten gyerek-mellettiek, meg én nem vagyok ennyire elegánsos-karácsonyos, de pl a fekvő kismamák találhatnak benne fekve készíthető gögyörészős ötleteket, és a receptjei is nagyon jók, különösen ajánlom figyelmetekbe a narancsos almalekvárt, komolyan olyan,mintha a karácsony ízeit, illatait kennéd a kenyérre, tavaly mindenki el volt tőle ájulva, bár nekem nem lett ilyen szép :)
http://eleuszisz.blog.hu/rovat/karácsony

tünemény, egyformán fog titeket szeretni, mindig lesznek hullámok, hogy az egyikötökhöz jobban húz. De mivel mindketten a részeid, rettentően boldog leszel tőle, ha éppen apa a soros, akkor is! nálam legalábbis ez a tapasztalat... annyira jó érzés, hogy apával kell autós mesét olvasni pl, én nem vagyok jó, mert tudod, hogy így vagyunk egy egész kerek család.
a pierre cardin nem bizonyult tartós és könnyen tolható babakocsinak a reprezentatív tömegemben. abszolút pegperego párti vagyok még mindig! ;)

sziszike, jó, hogy erősíted itt a lányok táborát :)

na, csinálok valami hasznosat ma, mert nagyon el vagyok maradva, és úgy tűnik, nándinak ma jobb a kedve, mint tegnap. biztos front volt, délután mindketten tök rosszul keltek, írtam is talán, de vagy egy órát vagy felváltva, vagy kórusban bőgtek valamiért. ilyenkor hozzáképzelem a harmadikat, és egészen be bírok pánikolni :lol:

kikocska
 
 


Sildi!

Sajnos a keményedésre nincs válaszom. Nekem Benivel nem volt. Vagy csak nem éreztem. Még jósló fájásaim sem voltak. Legalábbis szerintem. Ennek ellenére kinyílt a méhszáj.

Pontosabban most eleinte voltak keményedések, de én inkáb görcsöknek éreztem. És az egész hasam, nem csak egy kis sáv.
Amit Te érzel, az inkább a baba lehet, ahogy kiolja magát. marci is szokott ilyet csinálni.

De úgy tudom, hogy a magnéziumot nem igazán lehet túladagolni.
Arra figyelj oda, hogy sem előtte, sem utána 1-2 óráv al ne egyél, igyál tejterméket, mert meggátolja a felszívódást. És a calciumot is más időpontban vedd be.
Vendég
 


Ettike!

Nem csodálom, hogy a néni nem adott Neked sört.
Tényleg nagyon fiatalnak látszol a képen. :D
Irígyellek érte! :oops: Mióta Beni megszületett, azóta engem simán néznek annyinak amennyi vagyok. Pedig előtte 5-6 évet letagadhattam.
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: