Új privát üzeneted érkezett!

Barbi! Köszönjük szépen! :D

Jobbulást nektek!! Szegény Vince... :( Nagyon megviseli? Mekkora a láza?...

Kép
Kép
encu

Most nem annyira vidám ez a pont... :?

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Encu!
Nagyon Sok Boldog Születésnapot Karcsikának!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Barbi!
Jobbulást Vincének!!!!!!!

Kép
niki+baba

Köszönjük szépen :D Vince láza 38-39 közötti, reggelre 38,5 volt, most teljesen hidegnek tűnik, és egy jót aludt, úgyhogy remélem ez már a gyógyulás...

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Encu
Nagyon Boldog 1. Szülinapot Karcsikának!!!!!
Kép

Barbi
Jobbulást Vincének!
Nem lehet, hogy "csak" a "háromnaposláz" volt? :roll:

szisszka

Niki, Szisz! Köszönjük szpen!
Szisz, nektek meg boldog hófordulót!!! Már csak egy hónap és ti is buliztok ;)

Barbi! Az alvás bizony nagyon jót tud tenni!!!

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Először is Karcsikának:
Kép

Voltunk a "kedvenc" kórházunkban a "kedvenc" doktornéniknél. Bementünk, azért, hogy orvosi papírunk legyen róla, hogy Dáviddal minden rendben, Bálint kicsit le van maradva, de szépen fejlődik a gyógytornász szerint...
A pszichológus (mert Bálintnak szerintük 11 hónaposan szüksége van rá! :evil: ) korai fejlesztést ajánlott neki, ha valaki tud itt Battán szóljon, máshová nem vagyok hajlandó hordani! :x :x
rnecsi

Sziasztok!

Tesóka!

Karcsikának nagyon boldog szülinapot kívánunk!

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Jóóóó reggeltet! :wink:

Encu
Köszönjük! :D
Ééés milyen volt a buli???? Mit kapott Karcsika? Torta? Gyertyát sikerült találni? Meséééééélj!!!!! (és esetleg képet is tehetnél.... :oops: :roll: :lol: )

Csilla
Naaaagyon édesek a fiaid! És milyen jó gyerekek !:) Bezzeg Marci bemutatta a hiszti-tudományát :lol:
Mindkét fiú nagyon ügyes, örülök, hogy azért rendeződnek a dolgok! :wink:

szisszka

Jó reggelt!

Szisszka!
Köszi a dicséretet! Két jóllakott, félig alvó gyerekkel könnyű volt! :lol:

Encu!
Kérjük a képeket a tegnapi csatatérről! (Csak hogy tudjam mit várjak a hónap végén :roll: )

------------------------------------------------------------------------------------

Süteményrecept (gyesen lévő anyukáknak)

Távolítsuk el a plüssmacit a sütőből, és melegítsük a sütőt 160 °C-ra. Gőz felett olvasszunk meg 10 dkg margarint. Ismét távolítsuk el a plüssmacit a sütőből, és erélyesen szóljunk rá Öcsire: "Nem szabad, Öcsi!" A margarint keverjük össze 20 dkg cukorral. A többi margarint szedjük ki Öcsi kezéből, és mossuk le a falat. Mérjünk ki 3 evőkanál kakaót. Ismét vegyük el a margarint Öcsitől. Fürdessük meg a macskát. Tegyünk hintőpőrt és ragtapaszt a karmolásokra. Keverjünk a margarinhoz 4 egész tojást, 2 vaníliáscukrot és 30 dkg lisztet. Vegyük ki a füstölgő plüssmacit a sütőből, és nyissunk ki minden ajtót és ablakot, szellőztetés végett. Vegyük el a mobiltelefont Andikától, és biztosítsuk a férjünk főnökét, hogy nem, nem a férjünkkel beszélt az előbb. Hívjuk fel a férjünket, és készítsük fel a legrosszabbra.

Adjunk a tésztához 1 teáskanál sót és 10 dkg durvára vágott diót (közben álljunk ellen a kísértésnek, hogy mind Andikát, mind Öcsit durvára vágjuk). Engedjük ki a macskát a sütőből. A tésztát öntsük alaposan kivajazott tepsibe. 25 percig közepes lángon süssük. Vegyük el a borotvát és a macskát Öcsitől. Magyarázzuk el a gyerekeknek, hogy fogalmunk sincs, hogy a borotvált macska lebarnul-e a napon. Dobjuk ki a macskát az udvarra, amíg még képes elfutni.

Bevonómáz: Keverjük össze a következő hozzávalókat: 10 dkg cukor, 5 dkg olvasztott csokoládé, 5 dkg olvasztott margarin. Vegyük ki azt a nyomorult plüssmacit a grillsütőből, és dobjuk el. Jó messzire. Magyarázzuk el kedvesen a rendőrnek, hogy fogalmunk sem volt róla, hogy őt fogjuk fejbe találni, miközben éppen Öcsit próbálja megmenteni a szomszád ház tetejéről. Tegyük Öcsit a járókába.

Adjunk a mázhoz 1/2 dl tejet, egy kevés sót, és lassú tűzön forraljuk 2 percig. Nyissunk ajtót a csengetésre, és magyarázzuk el a szomszédnak, mennyire sajnáljuk, hogy Andika bedugta a kerti slagot a spájzablakán. Ajánljuk fel, hogy megtérítjük a befőttek és a takarítószemélyzet költségét. Kössük ki Andikát az asztallábhoz. Távolítsuk el a szénné égett sütiket a sütőből. Dobjuk ki.. Kapjunk idegösszeomlást.
rnecsi

Jó reggelt!!!

Még délutánra belázasodott Vince, de reggelre már nem, és aludt este 8tól reggel 5ig, és most megint durmol...úgyhogy tényleg a 3 napos lázunk volt, mert reggelre jöttek a kiütések is.

Encu! Mesélj milyen volt a buli?

Akkor most én is rakok fel egy érdekeset:

Két kis magzat beszélget egy anya hasában...

- Te hiszel a születés utáni életben?
- Természetesen. A születés után valaminek következnie kell. Talán itt is azért vagyunk, hogy felkészüljünk arra, ami ezután következik.
- Butaság, semmiféle élet nem létezik a születés után. Egyébként is, hogyan nézne ki?
- Azt pontosan nem tudom, de biztosan több fény lesz ott, mint itt. Talán a saját lábunkon fogunk járni, és majd a szájunkkal eszünk.
- Hát ez ostobaság! Járni nem lehet. És szájjal enni - ez meg végképp nevetséges! Hiszen mi a köldökzsinóron keresztül táplálkozunk. De mondok én neked valamit: a születés utáni életet kizárhatjuk, mert a köldökzsinór már most túlságosan rövid.
- De, de, valami biztosan lesz. Csak valószínűleg minden egy kicsit másképpen, mint amihez itt hozzászoktunk.
- De hát onnan még soha senki nem tért vissza. A születéssel az élet egyszerűen véget ér. Különben is, az élet nem más, mint örökös zsúfoltság a sötétben.
- Én nem tudom pontosan, milyen lesz, ha megszületünk, de mindenesetre meglátjuk a mamát, és ő majd gondoskodik rólunk.
- A mamát? Te hiszel a mamában? És szerinted ő mégis hol van?
- Hát mindenütt körülöttünk! Benne és neki köszönhetően élünk. Nélküle egyáltalán nem lennénk.
- Ezt nem hiszem! Én soha, semmiféle mamát nem láttam, tehát nyilvánvaló, hogy nincs is.
- No, de néha, amikor csendben vagyunk, halljuk, ahogy énekel, és azt is érezzük, ahogy simogatja körülöttünk a világot. Tudod, én tényleg azt hiszem, hogy az igazi élet még csak ezután vár ránk!

Kép

Kép
sbarbi

Rakok fel pár képet:

Kép
Ilyen nagy az óriás!!!

Kép
Szülinap.

Kép
Első lépések egy hete, de még mindig csak max 3-4 lépés megy...

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok lányok!

A buli nagyon jól sikerült, ide sajna nem tudok feldobni képet, mert ezen a gépen fogalmam sincs, hogy hogy lehet lekicsinyíteni feltehető méretűre, de iwiw-re teszek fel, ott meg lehet lesni ;)

Volt torta, rengeteg ajcsi (soksok autó és egy montessori torony meg plüssmajom meg kis képeskönyv...) és Karcsika negyed 10kor került ágyba hullafáradtan, de teljesen elégedetten ;) :lol: Nagyon pörgött, tudta, hogy ez az ő estéje és egész este gyalogolt ;) Már mászni nem is nagyon akar... :)

Barbi! Nagyon jók a képek!!!! :D

Csilla, jót kuncogtam a sztorin, valahogy én is így képzelem a sütügetést egy olyan 2 év múlva :lol:

Na, akkor ígéretemhez híven dobok pár képet iwiwre.

Kép
Kép
encu

Csilla
Ez a süteményrecept :lol:

Barbi
Jók a képek! :wink: Milyen ügyes fiú Vince!!! :wink:

Encu
Meglestem iwiw-en a képeket, nagyon jó buli lehetett :wink:
Tényleg jó sok autót kapott Karcsika :D Ééés azok a szemek!!!!! :) :lol:

szisszka

Keresztkérdés XD

Nem tudjátok véletlenül, hol lehet itt Battán marcipán tömböt venni??? :roll:

szisszka

Szisz! Nyertél! Én legalábbis nem tudom.... ;)

Mihez kell? Tortához? :P

Kép
Kép
encu

Igen, ahhoz kellene...
Azt mondta tesóm közben, hogy budaörsi tescoban van, vagy Érden van esetleg olyan, hogy Marcipánház... :?

szisszka

Szisz! Szerintem nézd meg Battán a cukikban, ott talán van, de legalábbis nagyobb eséllyel adnak felvilágosítást a fellelhetőségről ;)

Hahóóó! Többieeeek!!!

Kép
Kép
encu

Encu
Köszi! :wink:
Megpróbálom! :wink:

Tényleg, hahó többiek???!!!! :lol:

szisszka

Encu!

NAGYON-NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK KARCSIKÁNAK ÉS AZT, HOGY MINDEN KÍVÁNSÁGA TELJESÜLJÖN!

Kép
gabriel79

Gabó!! Nagyon szépen köszönjük! :D Veletek mi újság? Olyan ritkán jössz... :roll: :?

Kép
Kép
encu

Encu!

Köszönöm a kérdésedet jól vagyunk csak Flóra iszonyatosan hisztis és igyekszem jó irányba terelni és ahisztiről leszoktatni de néha írtóóó dühítő tud lenni! :?
Gondolom ez a bölcsinek tudható be és annak,hogy kevesebb időt töltök vele, de igyekszem, igyekszem!
Hétvégén és amikor tudom a házimunkát pótolom több-kevesebb sikerrel!
Menek most is mert gyorsan készen akarok lenni a kajával, hogy délután pihizhessek! :shock: 8) :roll:
További szép hétvégét mindenkinek!

Kép
gabriel79

Sziasztok!

Szurkoljatok légyszi holnap hogy ne legyen keresztes a fehérjém megint! Parázok kicsit , bár az Anna szerint az egy kereszt lényegtelen de lehet a doki szerdán nem így fogja látni, m.vérnyomás-vizesedés és még most ez az egy keresztes fehérje és máris fektet be toxémia gyanúval. Önszántamból na meg pánikból megyek holnap újra laborra, nagyon reménykedem :roll: Szerdától meg félek, majd egy hónapot kéne bent töltenem :? :?
Tesóka, erre készülj fel ha hamar akartok tesót, lehet be kell feküdni és kegyetlen belegondolni abba hogy akár csak egy hétre is itthon kell hagynom a Ricsit bár apa eljön tp-re azonnal de nagyn nehéz már csak maga a gondolat is :oops: :roll:

Megyek, rakom össze a cuccaimat, már a fele a tatyóban... lényegesen szortíroztam de még így is hatalmas batyum lett és még egy jó pár cucc hiányzik belőle amiket még használok most :lol: :shock: Van két köntösöm de egyik sem ér körbe már hasban :shock: :lol: elviszem mindkettőt majd az egyiket előről veszem fel a másikat meg hátulról :wink:

Még mindig betegek vagyunk, most már a mamáék is, kész fertő :twisted:

Szóval holnap légyszíííí nagyon-nagyon!!! Tele a gatyóm :oops:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Gabó! Nem irigyellek, nem lehet egyszerű sem neked, sem Flórának ez a merőben új helyzet... szegénykém..Nem tudtok a pici lánynak valami feszültséglevezetést? Ahol kiadhatná magából ami benne van?... :roll: :oops:
Mindenesetre ha bármiben tudok segíteni, szólj...

Tesóka! Drukk-drukk!!!! Reméltem, hogy összefutunk dokinál, de nem voltál. Én 9re mentem beadatni a Törpének a pneumot és egyben az egyéves vizitet is megjártuk ;) Majdnem 10 kg és 78 cm. És nem is a szuri miatt sírdogált, hanem a dokinéni miatt.. :lol:

Most meg szunyál.. :D

Merre vagytok? De jó, hogy ilyen szép idő van!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D

Kép
Kép
encu

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Merre vagytok??????

Kép
Kép
encu

Encu

Karcsikának Boldog szülcsinapot . :lol:
anha

Sziasztok!

Mi sétáltunk egyet, Vince mivel lázas volt a múlt héten, nem igazán voltunk kint...Most tettünk egy jó nagy kört :D És szuper idő van :D

Encu! Szép nagy Karcsika :) És jók a szülinapi képek, meglestem ám :wink:

Móni! Na, mi a helyzet, mikor tudod meg az eredményt???

Gabó! Hát igen, nehéz lehet mindkettőtöknek...még nem is merek belegondolni, hogy megyek dolgozni 1 év múlva, márpedig muszály lesz :roll: :oops:

megyek ebédelni

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!
Most csak gyorsan!

Móni
Minden rendben lesz, drukk a jó eredményért! :wink:
Mikor lesz eredmény? :roll:

szisszka

Zsuzsa! Köszi szépen!!! Gyere, mesélj!!! Mi van veletek??

Barbi! Mi is sétáltunk, már nagyon rám fért ;) A gyerek meg már a kezemet sem akarja fogni, annyira egyedül közlekedik.. :lol:
Miért lesz muszáj dolgoznod?... :roll:

Tesóka!!!!!! Mi a helyzet??? Mit mondott a doki?
Meséééééélj!!!

Többiek?

Kép
Kép
encu

Encu! Egyszerűen, azért kell dolgoznom, hogy minél kevesebbet essek ki a munkából, és mert a gyes már nem lesz elég...egyébként persze a legjobb itthon lenni egy ideig :roll: Nagyon ügyes Karcsika :D Most én vagyok irigy :oops:

Móni, mi lett az eredmény? :roll:

Kép

Kép
sbarbi

Ja, elfelejtettem, hogy Vince tegnap megtanult puszit adni, olyan édes, egyszerűen meg lehet zabálni :D

Kép

Kép
sbarbi

Barbi! Na tessék, én meg a puszira nem tudom rávenni ;) Ne izgulj, nemsoká elindultok ti is!!! :D

Mikor lesz már tali?... :oops: :? Lányok! :roll:

Tesóka?!?!?!

Kép
Kép
encu

Hahóóó :):P

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Délután hozza el apa az eredményt... jajajjj :roll:
Dokihoz meg holnap megyek, persze ha gázos a labor akkor hívom és szerintem még ma megyünk hozzá.

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!
Bocsánat az elmaradozásért, de ez az idióta időjárás kicsit nyűgössé tesz minket! :oops:
Voltunk a múlt héten a Fejlődésneurológián, ma a Látásfejlesztőben. A Margitban komplex korai fejlesztést javasoltak, ami a Korai fejlesztő központban van Pesten. Nagy valószínűség szerint kihoznák ott, hogy a Bálint szemét fejleszteni kell, járjunk be hetente. Ott alkalmanként 2500 Ft/foglalkozás, és ugyanaz a csaj foglalkozna vele, aki a Látásfejlesztőben ingyen megnézi. Mondta, hogy vigyük el kivizsgálásra, mert nagyon alaposak, nem baj, ha komplex vizsgálati véleményünk van (egy gyerek 12000 Ft, ikrek 15000 Ft egyszeri vizsgálati díj :evil: ), de a fejlesztést ne kérjem, hisz úgyis hozzá kerülnénk...
Gondolkodtunk rajta, hogy be kellene jelenteni a Szülők fórumába, de egyre jobban leteszek róla! Szegény gyereknek megint nem lenne ideje játszani és gyereknek lenni... :roll: :roll:

Móni!
Remélem, még egyben vagy! :lol: :lol: :lol:
Azért bízok benne, hogy a párod bejelentkezik, ha történik valami, vagy értesíted valamelyikünket!!

Encu!
Szerintem legjobb lesz, ha előveszel egy naptárt, ráböksz valamelyik napra és beírod a tali időpontját! Szerintem, ha meglenne tolonganának a jelentkezők! :wink: :wink:
rnecsi

Encu! Igaza van Csillának, szervezzed csak a talit, mi ott leszünk :wink: :lol:

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Pisi ok :D Bizti mert szurkoltatok :wink: Még egy drukkot holnapra is kérnék :wink:

Megyek szekrényt szerelünk, elemes, és az első felállításnál kettétört :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Na jó. Akkor jövő kedd mindenkinek jó? :D Du. 3? Tessék szépen visszajelezni és mindenkinek kötelező a jelenlét!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Na? :D:D

Kép
Kép
encu

Hmmm...tehát senkinek nincs kedve...?????? :shock: :? 8) :lol:

Kép
Kép
encu

Hová lett a másik vonalzóóóóm??? :twisted: :lol:

Kép
Kép
encu

És mi az, hogy SZARAZ?????? Na jó, eldugulok, de akkor ti jöttök ;)

Kép
Kép
encu

Encu! Nekem nem igazán jó a kedd, mert fodrászhoz megyek :(

Móni! Szuper :D Továbbra is megy a drukk :wink:

Kép

Kép
sbarbi

Encu!
Nekünk elvileg jó bármelyik nap a jövőhéten! Remélem el tudunk menni...

Móni!
Kitartás Petinek, már nemsokat kell kibírni bent!
rnecsi

:roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rnecsi 2008.11.12 15:08-kor.
rnecsi

... ez háromszor ment el! :roll: :roll: :roll: :roll:
rnecsi

Lányok!
Ma hozott a postás egy doboz (14 db) Somat mosogatógép tablettát! Ha van valakinek mosogatógépe és kéri szivesen odaadom, mert én nem eszek ilyet! :D :D
rnecsi

Sziasztok!

Egyenlőre hétfőre rendelt vissza a doki, eszébe sem jutott befektetni :lol: Már megint túlaggódtam :oops: :lol:
Magzati tahikardia (nem tudom hogy kell írni) miatt kaptam semicilint, túl gyorsan ver Peti szíve :( Doki szerint valószínű méhen belüli fertőzés de szerinte jövőhétre javulnia kell a helyzetnek. Jövőhét keddtől egy hétig nem lesz a doki úgyhogy minimum két hétig még nem szülünk :wink: Kérdeztem hogy szülünk? Akár természetesen is mehet szerinte, de ha valami van akkor azonnal vág... Szóval nem lettünk okosabbak, amúgy még mindig 3000-es vagyok, úgyhogy szerinte még nem fenyeget a szülés :D

Tali nekünk is ok ha elmúlik a takonykor mindkettőnknél! Vagyis kedden kell mennem az Annához, de ha a dokinál nézünk pisit hétfőn akkor lerázom az Annát és nem megyek hozzá :wink:

Jesszus, kaparják a kijáratot :shock: hogy fááááj :twisted:
Ja és a ctg-n volt egy majd negyvenes jóslóm :D A Ricsivel 80nál mentünk szülni :D Olyan izgi, közben meg azt hiszem rámjött a fészekrakás vagy mifene, tele vagyok energiával és egész nap takarítanék... még jó hogy van mit takarítani, meg sem látszik pedig a Ricsi is segít :) Tényleg, elkészült majdnem a gyerekszoba. Vettünk egy autós ágyat a Ricsinek a tesz-veszen 4000-ért meg szekrénysort is kapott, igaz mindkettő használt de ennek a bestiának pazarlás újat venni.

Basszus, nagyon fáj amit ez a kölök művel :shock: :shock: megyek lefekszek hátha lecsendesedik, betojok tök durva :shock:
Jó éjt :P

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Reggelt!

Szép napunk lesz, már látom! Most emeltem fel a fejemet a párnáról, de már érzem a fejfájás első jeleit. Valami nincs rendben a fejemben, mert a szemem előtt ezüstszínű hullámon úszkálnak, amik kitakarnak egy egy területet. Szóval hol látom a billentyűzetet és a gépet, hol nem... :? :? :?
rnecsi

Csilla! Küldtem tegnap privit neked, csak nehogy félreérts...Azóta sem megy ki a fejemből, hogy tényleg ennyire durva a helyzet??? Egyébként én elfogadom a tablettákat :wink:

Móni! Ügyes vagy, pár hét és tényleg babázhatsz :)

Én meg tök ideges vagyok, mert Szilárd ma szavalóversenyre megy, remélem kifog jönni hang a torkán :lol:

Kép

Kép
sbarbi

Csilla! Pedig a mosogatógép sok időt ad ám ;)
Front van, én is mosott kakiként ébredtem, nagyon nem akaródzott felkelni... :lol:
Mi olyan durva helyzet? :oops: :oops: :roll: :lol: (Veleszületett kíváncsiságom van, ne hari...de állítsatok le nyugodtan.. :lol: )

Barbi! Drukk-drukk Szilárdnak!!

Tesóka! Hajráááá!!!! :D:D:D:D Nemsoká mehetünk babalátogatóba-! Dejóóóó!!! Lesz mégegy unokaöcsém ;) :D:D:D Örülök, hogy minden okés veletek!!

Kép
Kép
encu

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?