Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok
tegnap megpróbáltam bejelentkezni, de a billentyüzetem megbolondult és hiába irtam, nem jelentek meg a betük.
mi jól vagyunk. Törpe eszik, alszik. amikor fent van, akkor csak nézelödik.Imádom ezt a gyereket, olyan pofákat tud vágni.
Nyújtózkodik, mosolyog, emelgeti a kezeit, eltakarja az arcát. Nagyon édi.
Hétfön voltunk gyerek orvosnál /itt nem jön ki házhoz/. Kijött az irodájából, megmérte a fejét, meghallgata a szivét és szó nélkül vissza ment az irodába /ö csak a helyettes gyerek orvos/. igy a növérkével beszélgettem. Megmére a drágámat és már 3 kg!!!
legközelebb 14.-én megyünk.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


Kép éhes vagyok
Kép nyújtózkodom
Kép mosolygok
Kép eltakarom az arcom

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


kiságyában még nem aludt.amikor haza jöttünk a kórházból, férjem kihúzta az ülögarnitúrát a tv elött, azóta azon alszunk mind a 3-an. ezek a fotók is ott készültek.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 

 
 

Sziasztok!

Ancsa, szia, de jó hogy visszatértél. Nagyon édes a kis Liza :D
Sajnálom hogy nehéz szülés volt, de túl vagytok rajta mindketten,és gondolom hatalmas otthon a boldogság.
A te példád igazolja, hogy az ultrahangosoknak nem szabad mindent elhinni, hiszen egyáltalán nem lett pici a babád.

Timi: Szép a kisfiad,akedvencem a mérges és éhes vagyok kép.

Reni:másik topicban válaszoltam.
Vendég
 


Kép

tegnapi pocakos kép.
Vendég
 


Sziasztok!

Ancsa:Végre képek :D Liza baba egy tündér :D Sajnálom,hogy hosszú és fájdalmas szülésed volt :cry: De a lényeg,hogy már otthon vagytok és,hogy minden rendben van veletek.Gyerkőcök,hogy vannak?
Biztos hamar belefogsz rázódni :D


Timi:Sanyika nagyon tündér :D Mindegyik képen nagyon aranyos :D És örülök,hogy szépen fejlődik.

Barti:Hát igen elég vicces,hogy a görcsök meg keményedések ellenére semmi nincs,de úgy vagyok vele,hogy már tényleg bármikor szűlhetünk :D Hát őszintén megmondom,hogy én a hidegfrontban bízom,hogy hátha bejön nekünk :D

beagle:Okés :D Én is válaszoltam :D Ari a pocis kép :D

Rólunk:CTG jó lett.Doki nem vizsgált meg így nem tudom,hogy most hogy állunk.Azt mondta,hogy jövőhéten megint CTG az még belefér hát remélem azért a héten már szülünk :oops: :D Asszisztens is mondta,hogy már kikéne lakoltatni a picurt :D Azon vagyunk apával,de nem nagyon akar bejönni a dolog :oops: :( :) Picur jól érzi magát odabent :D Ma megyek megvenni a légzésfigyelőt végre az is le lessz már tudva :D Így már tényleg minden adott,hogy menjünk :D

Kata:Neked milyen lett a CTG?Jó volt azért talizni bár sokat nem tudtunk beszélgetni :( :D Jó nagy pocakom van ugye? :oops:

Kép
Kép
reni_24
 
 


Ancsa, gyönyörű a kislányod! Nagyon irigyellek, hogy már babázol.

Timi, a kisfiad sem semmi. ;)

Többieknek kitartás már nem sokáig vagytok 2in1. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Ancsa:örülök,hogy jelentkeztél nagyon édes Lizi baba.és nem is picike :lol:

Timi: Sanyika nagyon édes :lol:

Reni: jo volt talizni csak kár hogy le kellett szállnod,szép nagy pocid van :lol:

Róllunk: ctg jo lett még nem mutatnak fájásokat,méhszájat nem néztek .még mindig nincsenek josloim,bár nem azért mintha hiányoznának :roll: babó sokat mocorog és jo kemény a pocakom

000kata
 
 


beagle: milyen nagy a pocid :lol:

000kata
 
 


Csajo merre vagytok???

000kata
 
 


Sziasztok!

Kata:Hát igen sajna lekellett szállnom.Na majd a szülőszobán talizunk :D :lol: Hát igen jó nagy pocim van már az biztos elis hűltem rajta rendesen :shock: :lol: Örülök,hogy minden ok veletek is.

Tényleg nem is írtam bár nagy jelentősége nincs :lol: Volt tegnap két 30-as fájásom.De az első ctg-n is volt és mégis itt vagyunk még egyben :D :lol: Méhtevékenység meg mindig van.Tegnap este végre megvettük a légzésfigyelőt :D Most már nyugodt vagyok.Jó hangos erre tuti felriadok,ha van valami,de ne legyen.Remélem egyszer sem haljuk azt a hangot.

Ancsa,Gröni,Dawn,Aida és a többiek merre vagytok???Hogy vagytok??

Kép
Kép
reni_24
 
 


Sziasztok

Látom még egyben van mindenki! Hajrá lányok! Már jöhetnek a babák kifelé :D Én nagyon drukkolok mindannyiótoknak !++++++++++++++++ :lol: :lol: :lol:

Gröni,dawn,Aida mi van veletek???

beagle
Nagyon szép nagy pocid van!!!! :lol:

Reni,beagle,000Kata,Aida,beagle
Köszönöm szépen a bókokat,aranyosak vagytok :) Liza baba engem teljesen levett a lábamról :P nem térek magamhoz,egész nap csak bámulnám őt szívem szerint :P
De hát nem lehet, mert ugye főzni,mosni stb kell és ott van a másik 2 gyerekem is, bele kell rázodnom a dolgokba így 3 gyerekkel nem is egyszerü a dolog. de hihetetlenül boldog vagyok,hogy ilyen kis tündér kislány kelt fel engem éjjelente és bármennyire is leragad a szemem a fáradságtól,csak mosolyogni tudok és örülni neki mérhetetlenül :lol: :lol: :lol:

Sajnos tápszeres Liza baba, nem fogadta el tőlem az anyatejet, :cry: valószínűleg a joindulatú daganatot érzi a mellemben,mert amint megette,rögtön sugárban hányta ki mindet :cry: ugyhogy már a kórházban is azt kapott és nem is engedték meg a szopizást nekünk :cry:
Nagyon sajnálom,hogy így alakult, szerettem volna őt szoptatni :cry: de az a legfontosabb,h neki jó legyen és ha neki a tápszer az egészségesebb mint az én anyatejem,akkor legyen tápszeres baba. Csak egészséges legyen.Ez a legfontosabb .

Gyerekek nagyon örülnek a kistesónak,főleg a lányom.
Ő már ugye 8 éves mult és hihetetlenül finoman és óvatosan bánik a picivel :D amikor megsimogatja még levegőt se vesz szinte, annyira próbál figyelni rá :D olyan édes ,imádom :)

Na,megébredt a picurom,mennem kell babázni :lol: amint lessz időm, akkor folyt.köv. :D

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Ancsa:Kicsit el pityeregtem magam azon amiket írtál :oops: Sajnálom,hogy nem szoptathatod Lizát :cry: De,ha tényleg jobb neki a tápszer akkor inkább az szerintem is.A lényeg,hogy egészséges legyen!!Hát elhiszem,hogy nem egyszerű feladat,de bizti hamar belefogsz jönni :D Örülök,hogy boldog vagy.Maradjon is így!Már én is annyira várom,hogy a picuromat a karomban tarthassam.Kicsit depis is vagyok sajna mostanában már meg türelmetlen is :cry: De persze nem tehetek semmit csak annyit,hogy a picuromra bízom,hogy mikor szeretne megszületni.Valahol azért reménykedek,hogy a 9-ét válassza időpontnak :D

Kép
Kép
reni_24
 
 


És képzeljétek,hogy hirtelen eléggé bevizesedet a lábam mind a kettő :cry: És így alig bírok menni,mert hamar elfárad a lábam :cry: És van,hogy fekvő helyzetben elzsibbad :cry: Remélem,hogy nem lessz semmi baj belőle.

Kép
Kép
reni_24
 
 


Helló mindenki!

Bekukk.

Ancsa sajnálom, hogy tápszeres a kislányod, de végülis az sem olyan rossz ám. Nővérem ikerlányai is tápszeresek voltak és makk egészségesek. :D

Én ma sokat jósolgatok. :( Reggel is fel-felébredtem a tompa fájásokra. Azóta is érzem néha. Dehát már lassan én is ott tartok, hogy ezek jók és nem ijesztőek. :D 20. héten azért ijesztőbb volt ezt érezni. :D

Noel babával meg egyre kevésbé férünk el 2in1.. Mindig vannak nagy harcok, hogy ki hogy szeretné. Ő általában szeretni a bordámba dugni a lábikóját én meg ezt nem szeretném. :D

Holnap grillparti a volt kollégákkal. Nagyon várom, hisz olyan rég láttam már őket!

Na most ennyi.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Aida: örölök hogy irtál és hogy jol vagytok.jó grillpartizást bizti tök jó lesz :lol:

Ancsa: ne szomorkodj a táppszer miatt.nagyon édes a esek a nagyok hogy igy vigyáznak a picurra.

Reni: szerintem te hamarosan szülsz,megelözve minket :lol:

Róllunk: mi jol vagyunk,A kis Kevinkém már nagyon nem fér el,egyfolytába rugkapál :lol: Tegnap volt a védőnö megbeszéltünk pár dolgot.

Mindenkinek nagyon szép hétvégét!!!!

000kata
 
 


Sziasztok

Timi
Sanyika nagyon édes :lol: hogy viseli az éjszakákat? tejcid van bőven? mesélj....

Reni
Én már bőgtem ez miatt :cry: 5-en voltunk 1 szobában, mindenki szoptatta a kisbabáját,csak én nem :cry: és ez annyira rossz érzés volt, rossz anyának éreztem magam ez miatt és sajnáltam a kislányomat :cry: :cry: :cry:
Most már jobban viselem,de még van h kipotyognak a könnyeim etetésnél,mert a tejem folyik csak nem adhatom neki oda :cry:
Hogy vagy?

000Kata
Igen,édesek a gyerekek :D Te hogy vagy? Kiváncsi leszek ki lessz a következő aki szülni fog :lol:

beagle
Merre vagy??

Aida
Jó grillpartizást :lol: érezd jól magad :lol:
Bizony,benne vagy már az időbe,most már természetes,h vannak josló fájásaid :D remélem nyugodtabb vagy,h most már nem kell ez miatt idegeskedned :roll: otthon mi a helyzet?

LKata
Szomoruan olvastam,h ti is tápszeresek vagytok :( ti miért? kevés a tejci?
Valamiféle tejserkentőt próbáltál? milyet?

Na,megint mennem kell, felébredt a legkisebb királylányom :lol: :lol: :lol: IMÁDOM!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Nagy esemény!!!! Tegnap elött, 8 naposan leesett a köldökcsonkja :lol: :lol: :lol:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Helló!

Kép
Hoztam egy képet, Norbika már ilyen ügyin emeli a kisfejét!

Kata....ari vagy. Sajnos mi is kipróbáltunk már sok mindent. A BEBA tápszert kapta, aztán megpróbáltuk a milupát, egyis se jobb!
Adtam neki Infacolt, majd ánizs-kamilla teát pár kanállal, de mindíg görcsölt a pocakja. :cry: Volt éjszaka hogy óránként kellt, húzkodta fel a kis lábait, és visítva sírt! Maszíroztam a pociját, meg ringattam, de néha semmi se jó!Pedig van 3-4 kaki minden nap és tud böfizni is! :)
DE MOST JOBB LETT! Vettem ezt az Espumisan -t és 2 napja jobb a pocija! :lol: :lol: :lol:

Ancsa....Először is gratulálok mégegyszer, nagyon szép Liza baba!
Nekem már a kezdetektől kevés tejem van, az is fehér színű, nem sárgás! :?
Hiába iszok sokat, meg szopis teát is iszom, meg homeós bogyit is eszem az első nap óta. Maszírozom a cicim, és fejem is néha, norbika is jól szívja, de nagyon kevés van! :cry:
Be is voltam fordulva miatt, de már belenyugodtam. Olyan 20-30ml tejem van (azért tudom mert néha lefejem hogy megmérjem)
és mellé kell ezért táposzert is adnom. :?
Ti milyen tápszert esztek?

Húúú, mennem kell, Norbika ébredezik! Puszi mindenkinek! :)

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


LKata

Mildibé HA1-et kaptuk tápszernek,de mi is hasfájósak vagyunk :( nekem is óránként ébred éjjel Liza baba és huzkodja fel a lábait :cry:
Espumisan-t lehet kapni recept nélkül?
Pont ezen gondolkodtam én is,mert az édeskömény teától pukizik,de a hasfájása megmaradt :cry:

Norbika nagyon ügyes és cuki :lol: :lol: :lol:

Mi is emeljük már és forgatjuk a fejünket 10 naposan :lol:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Ancsa, gratu a nagy eseményhez! Itthon most nyugi van, remélem marad is egy jó ideig!!

Megvolt a "grillezés", ami bográcsozás volt. :)
Pár képecske az elsőn látszik a szép nagy pocakom!:D

Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Kata:Honnan veszed,hogy hamarosan szűlni fogok? :lol: Még Nati is beelőzött minket :D És fejfájással ment be a kórházba meg hányingerrel :shock: :D Ti,hogy vagytok?Lehet,hogy még te is beelőzől minket.

lovaszkata:Norbika nagyon ügyes :D Remélem,hogy már nem fog fájni a pocikája.

Ancsa:Hát hol jól vagyok hol nem.Ha párom nincs itthon akkor nagyon magamba tudok zuhanni :cry: Tegnap este eléggé görcsöltem,de nem lett végűl belőle semmi.Azért remélem,hogy a jövőhét már a mi hetünk lessz.

Aida:Szép nagy pocid van :D Remélem,hogy már megoldódnak a dolgok nálatok.

Rólunk:Hát én már győzködöm picurunkat,hogy induljon meg kifelé,mert azért már neki is elég szűkös a helye odabent.És már eléggé nehezen bírom.Már sehogyse jó.Szedem a homeós bogyókat mostmár mindennap remélem használ.

Vigyázzatok magatokra!!

Jó éjszakát!

Kép
Kép
reni_24
 
 


Sziasztok!

Először helyzetjelentek magunkról. Nagyon furcsán érzem ma egész nap magam, nincsenek ritmikus fájásaim, de elég ingerlékeny vagyok, a derekam és a hasam alja feszülget, na meg sokszor betonkemény a hasam. Nem tudok mérni semmit, mert szinte folyamatos, de nem fáj inkább kellemetlen. Na meg most este pisi után a wc papíron maradt egy kevés nyúlós valami. Bocsánat hogy így leírom,de én rögtön a nyákdugó egy kis darabjára gondoltam,bár átlátszó színű volt, nem véres, tehát sűrűbb folyás is lehet....
Készen állunk mindennel úgyhogy jöhet a baba, de lehet ezzel még kihúzom a végéig.

Ancsa: Szülés után természetes hogy mindenre érzékenyebb az ember, és persze hogy nehezen dolgozod fel, hogy nem szoptathatod a kislányod. Jól tetted, hogy kisírtad magadból az érzéseidet, de ugye tudod hogy nem ezen múlik hogy valaki milyen anya. Liza így is a világ legjobb anyukájának fog tartani. Gondolom az orvosok a te egészséged megőrzése miatt is tiltottak le a szopiról. Ami helyes, hiszen a családodnak a legfontosabb hogy egészséges legyél, maradj.

Reni: kitartás, gondolom nehéz hogy minden hosszabb görcsnél azt hiszed,na most indulni kell, aztán mégse. Reméljük gyors tágulásod lesz ha már ennyit készült előre a méhed a feladatra.

Aida: jó sokat nőtt a pocid, szép nagyon.

Kata: neked is kitartás.
Vendég
 


L.Kata: nagyon édes Norbika,és nagyon üdi hogy már igy emeli a buksiját :lol: Sajnálom hogy nincs tejcid de lehet hogy még beindul.reméljük már nem fog fájni Norbika pocikája.Sok gyogypuszi neki :roll:

Reni: mi is jol vagyunk.már nem sok van hátra nekünk se,és én még mindig félek :cry: :cry: :cry:

Ancsa:örülök,hogy jol vagytok,ne szomorkodj a tápszer miatt.de jó hogy már leesett a köldökcsonk ügyik vagytok :lol: Nektek is sok gyogypuszi a pocikáta :lol:

Aida: jok a képek,és szépen nő a pocakod :lol:

Beagle: lehet hogy te következel?

Reni,Beagle várjuk meg egymást és egyszerre szüljünk :lol: :lol: :lol:

000kata
 
 


Jó reggelt.

Bár már nincs is reggel.
Kata: ne aggódj, nem érzek ma eddig semmit, nem tudom mi volt tegnap. Az a nyákos dolog se jött több, szal én várok, nem előzök be :-)
Mondjuk én vagy a most hétvégét, vagy a jövőhétvégét néztem ki magamnak, a hétköznap az a munka miatt problémás.
Vendég
 


Sziasztok!

Sajnos nem tudtam jönni mostanában. Nem vagyok túl jól.
2 hete kezdődött, amikor egy vírus ráment a gyomromra. Napokig nem ettem. Aztán most meg begyulladt a mellem, láz végtagfájdalom, meg minden. A tejem egyre inkább apad, de a Lalu se nagyon akar enni. Még mindig nem eszik többet 60-70-nél és már nem is nagyon gyarapszik. A tápit viszont kiköpi. Még van fagyasztott tejem, abból már tegnap evett. Fejni alig tudok. Ami a legrosszabb, hogy éjjelente nem tudok aludni, pedig a Lalu nagyon jól alszik. 1-2-szer kel csak szopizni, aztán alszik is tovább. Én meg csak forgolódok. Nappal ingerlékeny vagyok és depis. Lehet, hogy idegi alapon van ez az egész. Nappal sem vagyok álmos.
Nem értem, eddig olyan jó volt minden. Mi romlott el? Nyugtatót meg nem szedhetek. Nem is akarok.
És erre rá, hogy a nagymamám haldoklik a kórházban. Szegényke már 94 éves. Nagyon rossz állapotban van. Úgyhogy nagyon rossz időszakon megyünk keresztül.
Remélem mindenki jól van.

Ancsa!
Gratulálok a kislányodhoz! :lol:

gwini
 
 


Sziasztok!

Most kaptam a hírt nemrég Katától,hogy este 11-kor elfojt a magzatvize,de még nincs semmi a gép 40-es fájásokat mutat.Drukkolok nagyon!!!!!!!!!!

Kép
Kép
reni_24
 
 


beagle:Merre vagy??Csak nem?? :D Hát elképzelhető,hogy az a nyákdugó volt.De kitudja én nem találkoztam még vele asszem :lol: Hát igen nagyon rossz,hogy mindig reménykedek,hogy ez mostmár tuti az és erre elmúlik :cry: Hát remélem én is,hogy gyors tágulásom lessz.Neked is ezt kívánom!!!Meg mindegyikőnknek!!!! :D

gwini:Sajnálom,hogy nem vagy jól :cry: És,hogy ilyen sok rossz dolog történik veletek :cry: Kitartás!!!

Ancsa,Aida,gröni,dawn és a többiek merre vagytok??Hogy vagytok??

Rólunk:Tegnap este óta elég gányul érzem magam :cry: Hányingerem van,fáj a fejem,fáj a pocim meg enyhe mensis görcsöm is van.Meg keményedek.De nem hiszem,hogy ez Az lenne.

Kép
Kép
reni_24
 
 


Megy a hatalmas DRUKK Katának!!!! :lol: Van már valami hír róla???Szorítok nekik!+++++++++++++

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Ancsa:Azóta nem írt.De megigérte,hogy ha fejlemény lessz írni fog.Addig is megy neki a drukk ezerrel!!!!!!!!!!

Kép
Kép
reni_24
 
 


gwini
De jó h jöttél!
Szerintem tulságosan kimerültél és inkább idegi alapon lehet ez nálad,nem? Próbálj meg legalább lazítani, ami kikapcsol idegileg :roll: ha már aludni nem tudsz :roll:
Kislányod hogy van? Régen láttuk,hozhatnál nekünk képet róla :lol:

Reni
Közeleg a nagy nap!!!!!!! Nekem is így kezdődött az első szülésemnél pontosan ahogy te leírtad, csak elötte 1-2 nappal éreztem így magam,mint te :lol: :lol: :lol: szorítok értetek, szerintem hamarosan babázni fogsz :lol:

beagle
Köszönöm a megnyugtató szavakat :D Tudom h igazad van, mégis,szerintem a hormonok miatt van,h tul reagálom a dolgot :roll:
Bár természetesnek tartom,h fáj egy anya szíve,ha nem tudja szoptatni a kisbabáját :cry: És itt nemcsak az anyatejre gondolok,h egészséges, és jó neki,hanem arra a közelségre is,amikor akkor éreznek a kicsik,amikor az anyukájuk szoptatja őket :roll: igyekszem minél többet magamhoz ölelni,megszeretgetni Lizát, hogy érezze ezt a közelséget annak ellenére,h nem ciciből eszik .

A nyákdugóm nekem se volt véres !
Hanem átlátszó, hol fehér, nyúlós valami :wink: A folyás nem nyúlós ! :roll: Szóval ha közelebbről megvizsgálod, és nyulik, akkor biztosan a nyákdugó az :) Kijöhet egyben,de darabokban is!

Aida
Tényleg szép nagy a pocakod már :lol: :lol: :lol: Helyesek vagytok így együtt :)
És örömmel látom,h már a 34 hétbe léptél :lol:
Nagyon jó,csak így tovább! Meglátod,nemsokára érted is itt fogunk izgulni hogy majd mikor mész szülni :lol:

Rólunk:
Hasfájósak vagyunk mi is :( Ez az uj tápszer nem igazán jó neki, rengeteg bukik tőle a kicsi :( tegnap orrán-száján jött vissza a tápszer :( tök megijedtem ,miután jobban lett, én meg remegtem,mint a kocsonya :cry:
Még jó hogy én nem akkor pánikolok be,amikor baj van ,hanem utána, amikor már elmult a veszély :(

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Reni
Este 23-tól már 8,5 óra telt el :shock: elég sok idő :roll:
Nagyon várom a híreket! és nagyon szorítok értük!+++++++++
Hajrá kis Kevin! Ügyes légy és segíts anyucinak :D Már nagyon vár téged!

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Ancsa:Bizakodok,hogy közeleg a nagy nap!Rosszullétem meg van azóta is,de hullámokban jön rám.Még a hideg is kirázott nemrég pedig megy a fűtés ezerrel :oops: Nyúlós valami belőlem is jött olyan másfél hete.Akkor az valószínű,hogy nyákdugó volt?Remélem,hogy nemsokára már babázni fogok én is.Már nagyon várom!Hát igen jó sok idő az biztos,de tuti minden rendben van velük,ha sokáig nem ír akkor majd írok neki,hogy mi van velük.Nagyon izgulok értük!!Drukkolok nekik én is nagyon-nagyon!!!Amint megtudok valamit róluk írni fogok :D Sajnálom,hogy hasfájósak vagytok :cry: Szerintem akkor más tápszer kéne neki.Vagy ezt a doki írja fel?Bocsi a hülye kérdést,de nem tudom,hogy megy :oops: Hát elhiszem,hogy megilyedtél :cry: Reméljük több ilyen nem lessz!!

Kép
Kép
reni_24
 
 


Megyek lepihenek kicsit,mert nem vagyok valami fényesen :cry: És nemsokára megyünk el itthonról.De amint tudok jövök a hírekkel!!

Kép
Kép
reni_24
 
 


Reni
Igen,a doki írja fel.
Most beszéltem vele,nem hajlandó kijönni :shock:
Azt mondja menyjek én el az uj tápszer receptjéért :shock:
Na de egyedül vagyok itthon a kicsivel, és még csak ma mennénk ki 5 percre a levegőre :shock: basszus,ilyet még nem hallottam,h egy gyerekorvos nem jön ki egy bébihez, akit még ki se lehet vinni a levegőre :roll: 5 perc alatt meg nem fordulok meg :x ráadásul nem vihetem be a beteg gyerekek közé a kicsit :twisted:
Most nagyon felbosszantott ez a gyerek doki :twisted:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Katának mennek a drukkok!! Vagy már megszült?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Gyors helyzetjelentés rólunk. Megjöttem a dokitól. ctg jó lett. Méhszájam 1 ujjnyira nyitva van. Nagyon fájt a vizsgálat, azóta nem múlik el a hasam aljában az a fura fájdalom.

Most le is dőlök.

Katának nagyon szorítok.
Vendég
 


Sziasztok!

Kata 8:10-kor írta,hogy a méhszája egyujjnyira van nyitva és lehet ebből csak este lessz baba.Reméljük,hogy hamarabb!!!!!!Szurkolok nekik nagyon!!!!!!

beagle:Neked is mennek a drukkok!!!Lehet ma már te is babázni fogsz :D

Ancsa:Hát nem semmi ez a gyerek doki :evil: Gondolom akkor majd,ha a gyerkőcök vagy a párod hazaér csak akkor tudsz elmenni :cry: Nem is szabad beteg gyerekek közé vinni.

Rólunk:Lefürödtem és kicsikét elis kezdtem görcsölgetni.Lehet megyek én is be Kata mellé :D :lol: De jó is lenne :oops: :D Bár szerintem sajnos ez nem fog összejönni :cry: Megyünk dokihoz,ha olyan lessz akit ismerek.Majd jövök remélem addigra hírekkel :D

Ancsa légyszi priviben küld el a számodat,hogy ha esetleg én is követném Katát meg lehet begalet akkor tudjak szólni.Köszike előre is :D

Kép
Kép
reni_24
 
 


Reni: gyere mielőbb a hírekkel. Muris lenne ha Sclara, Kata, Te meg Én megtöltenénk egy 4ágyast :-)
Vendég
 


Van valami hír Katáról??????

beagle
szerintem nem véletlen fájt a vizsgálat :roll: valószínüleg nem is véletlen vizsgált így meg a dokid ,nem? :roll:

Reni
Elküldtem a privit :roll:

Hajrá lányok! Drukkolok mindannyiótoknak ám nagyon!!!+++++++++++++ :D :D :D

Aida
Hogy vagy?

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


2 nap mulva 2 hetesek leszünk :lol: :lol: :lol:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Ancsa: Mire gondolsz,hogy nem véletlen vizsgált így?
Szerintem sima méhszáj vizsgálat volt,csak valahogy mostjobban hátranyúlt vagy nem is tudom.
Arra gondolsz h megtágított benn valamit? de miért tenné, hisz még nem vagyok túlhordásban?
Vendég
 


Sziasztok!

Kata írta,hogy ma 12:30-kor megszületett Kevin!3300grammal.Mindketten jól vannak.Gratulálok nekik itt is!!!Jó egészséget és sok-sok tejcsit kívánok!!!


Ancsa:Megkaptam köszike :D Ha van valami akkor majd írok :D

beagle:Hát igen elég muris lenne :lol: Bár sclara ma beolvasott nekem,hogy hova sietetem a picuromat hisz még 38.hetes se vagyok :shock: Olvasni nem tud :lol: Csak,ha tudná,hogy nekem magasvérnyomásom is van és ezért elég veszélyes már a dolog.Meg hát már mégiscsak 2 hete,hogy jósolgatok.Meg ma nagyon szarul vagyok :cry: Elmentettem a számodat :D

Na,de mind1 nem idegesítem magam mások miatt.Voltam ma ctg-n tachicardia gyanus volt a picurom.De elküldött UH-ra a doki és ott mondták,hogy minden oké a babóval.Magzatvizem átlagosnál valamivel kevesebb.És a gép mért 50-es fájást is :shock: Pénteken kell vissza mennem a dokihoz.

Remélem mindenki jól van!

Kép
Kép
reni_24
 
 


beagle:Hát elképzelhető,hogy a dokid direkt úgy vizsgált meg téged,hogy beinduljanak a dolgok nálad.Az ok sok minden lehet.Pl:elakar menni szabira vagy amikorra kivagy írva nem fog ráérni stb.Tudom elég riasztóan hangzik,de sajna szoktak ilyet csinálni :cry:

Kép
Kép
reni_24
 
 


HATALMAS GRATULA A KICSI KEVINHEZ! VÁROM A KÉPEKET!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


DE nem akar szabira menni mert arról már beszéltünk. Szóval nem hiszem hogy erről lenne szó. Meg lehet naív vagyok, de 17 éves korom óta járokhozzá, mindig meg voltam vele elégedve, mert olyan finoman vizsgál,és rendes doki. Nem tudok ilyet feltételezni róla.
Vendég
 


még arra gondolok, hogy a hátrahajló méhem miatt fájdalmasabb ez. Reni, neked nem is fájt mikormostanában méhszájat néztek? Tényleg a sok jósló ellenére, zárt vagy még mindig?

Olyan jó Katának.
Vendég
 



Hatalmas Gratula Katának és a kis Kevinnek! :lol: Jó egészséget és sok-sok tejcsit kívánok nekik! :lol: :lol: :lol:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


beagle
Nekem sose fájt a méhszáj vizsgálat :wink: kivéve, amikor direkt ugy vizsgált meg a dokim :wink: magyarul rátágított a méhszájra kézzel :roll:

Lehet h igazad van , de én a saját tapasztalatombol kiinduva gondoltam rá,h talán nem véletlenül fájt most neked :wink: eddig meg mindíg óvatosan vizsgált meg és sose fájt :roll:

Látod,az én dokim is mindíg óvatosan vizsgált meg, aznap meg amikor bementem hozzá a kórházba, ugy megvizsgált h fájt és menten véreztem is :?

Na de majd erről a szüléstörténetben :twisted: mert nagyon felidegesít a dolog ha eszembe jut,h min mentünk keresztül és majdnem megcsászároztak a dokim hülyesége miatt :x

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Reni
Látom még mindíg akad 1-2 ilyen beolvasós, ,,jóindulatu " ember a topicból :?
Alapból hiányzik a megértés, pedig pont egy kismamának kellene igazán megértenie egy másik kismama problémáját, türelmetlenségét :?
De igazad van,ne idegesítsd magad ezen :roll:
Hamarosan a kezedben tarthatod a kisbabád :D és most ez a legfontosabb :lol: :lol: :lol:

Dawn,Gröni mi van veletek? Aida?

Petra nagyon eltünnt !

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?