Új privát üzeneted érkezett!

Írok hülyeséget, taknyosoknak kívántam a jobbulást, közbe nem is taknyosok.

Boni az az oka a páromnak, hogy fél, ha kettő gyerek lesz miből élünk. Tudom, hogy ez a baja. De eddig is tudta, és most rájött megint egy olyan, hogy úristen mi lesz ha kettő gyerek lesz. Semmi. Boldogság! És csak ez számít.

timejka
 
 


TIMEJKA
Egy kicsit taknyos is vagyok, de az legyen a legkevesebb! :lol:
Tied apa elég gyöpös! :roll:
Csináljátok stimu nélkül egy tüszővel akkor még kisebb az esélye, hogy ikrek legyenek, de ha mégis én átvállalom az egyiket, de kiscsajt gyártsatok! :wink: :lol:

dita75
 
 


Dita,

ma szünet van mert a tanároknak továbbképzése van

Zsuzska,

jó, hogy túl vagy a cukros löttyön, rám ez jövő héten vár.

Timejka,

szerintem is boldogság lesz ha meglesz a kistesó és amikor a párod majd meglátja megbán majd minden egyes szót amit ellene mondott.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 

 
 

ZSUZSKA
Örülök, hogy nem viselt meg a cukros lötyi ivászat.
Amúgy nekem sem volt nagy kunszt, lezúdítottam oszt kész! Mit lacafacázzak! :lol:

Az a szép, hogy egyáltalán nem zabáltam be, csak a leves olyan forró volt, hogy a torkom leégett hiába fújtam, de ez még nem is annyira gáz, hanem nagyon zsíros volt. Tésztát kenyeret nem ettem hozzá, csak így simán. A párom egyből ment is ki, mert átfutott rajta az egész, rajtam csak éjjel ütött ki!
A második kaja is zsíros volt, annak már csak a felét ettem meg, mert éreztem, hogy már kész vagyok, tortából két falat. Ennyi!
Párom is elszokott már ettől a koszttól, mert én update főzök, és igaz ő nem tudja, de cukrot sem használok, észre sem veszi, hogy mondjuk a paradicsomleves édesítővel készült. :wink: :lol:
Na mindegy túl vagyunk rajta!

Velem ez a 3. hogy ilyen történik, állítólag epére utal, mert nagyanyámnak is ilyen tünetei vannak, hogy ha zsírosat eszik, most is emiatt volt kórházba múlt héten.
Egyszer nagyon ciki volt, mert pont egy szállodában voltunk amikor rámjött és telehánytam az egész fürdőszoba padlóját mivel ott estem össze, persze felmosó semmi nem volt, így ki kellett dobnom a törcsimet, mert azzal takarítottam fel. :roll:

dita75
 
 


Megjöttek ZSigi új barátai
Kép

Monic főzzél neki héjában krumplit...

DIta te már jobban?
Vendég
 


Boni,

nagyon aranyosak Zsigi új barátai. Melyik mese szereplői? Nagyon ismerősek de most nem jut az eszembe :oops:

Dita,

én sem használokk cukrot már 6 éve és eddig senki nem vette észre, viszont ha megmondtam a vendégeknek akkor fujjogták az ételt, úgyhogy azóta nem szólok és érdekes módon mindenkinek ízlik. :roll:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic ő KippKopp és TippTOpp könyvsorozat van róluk...
Vendég
 


Boni,

de még a mi gyerekkorunkból valók ugye? Mert ha valami újdonság akkor nem tudom miért ilyen ismerősek. :roll:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Ditus, Monic


Én sem használok cukrot már régóta. Sztem irtó káros. Tök könnyedén hozzálehet szokni a cukor mentességhez és a cukorhoz is sajnos. Várom a holnapi teszteredményt, rem nem lesz terhességi cukros.


Most megyek massziroztatom magam másfél órát


Szép napot nektek

Kép
pgsuska
 
 


Kata,
Húha, Te aztán gyártod a tüszőket! Gratulálok! :D

Boni,
Édesek így hárman Zsigiék! :wink:

Zsuzska,
Te hogyhogy tudod a cukor eredményedet? Nekem azt mondták, hogy majd 15 óra után lesz kész. Ha nem rakja át a dokim a vérvételt múlt hétre, akkor ma találkozhattunk volna. A SOTE-n voltál, ugye?

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Vendég
 


Boni
Nekem már semmi bajom, remélem neked sem!
Zsigi még mindig tüneményes, az az érzésem, hogy sztem 20 éves korában is ezt fogom róla mondani! :lol:

Zsuzska
Biztos minden rendben lesz!
A masszírozásért már most irigyellek, és eldöntöttem, hogy megkeresem a hirdetést a helyi lapba, és én is kérek időpontot egy teljes testmasszírkára! Nagyon rámfér, görnyedt mamika vagyok! :?

MONIC
Én általában utána szoktam megmondani, hogy miből készült, mert ha előtte mondom hozzá sem fognak. Karácsonykor az egész családot megvicceltem, mert Norbi Update szakácskönyvemből csináltam somlói galuskát, teljes kiörlésű liszttel, édeskével meg norbicsokival. Fel sem tűnt neki, úgy habzsolták mint akik még nem ettek soha édességet. A nővérem elég lassan eszik így amikor közöltem a többiekkel, hogy miből készült az étel ő még evett, és félre is tolta! Na ez ám a nem semmi! Addig mindegy volt??? :lol:

dita75
 
 


Dita,
azért most így délutánra lett melóm. Na de a netet sem hanyagolom.
Na meg egész nap próbálom felhívni a dokimat, hogy magánban tud-e rákszűrést csinálni, de nem sikerül. Egész nap csak nem műt!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Na közben sikerült, és mehetek hozzá holnap este. Nem kell megint kunyizni, hogy elmehessek.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok!
Cukrot én sem használok. Édesapám cukorbeteg és megszoktuk, hogy minden édesítővel van csinálva. Dá látjátok, az IR pl nem ezen múlik.


Kata!
Gratulálok!Tüszőgyáros lettél!

Ditus!
Jobbulást!

Boni!
Neked is!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Ditus igen, már akartam neked javasolni a masszást igy hogy a múltkor láttalak :lol: :lol: :lol:


Nemone, nem a Sotén voltam itt helyben sajnos. Azonnal megmondták a cukor eredményemet szinte 20 perccel a vérvétel után és akkor engedték meg hogy megigyam a cukros löttyöt. Mert akinek 5,8 felett van azoknak már nem engedik. Igy az 5,3-as eredménnyel nyerő voltam. Majd holnap meglátjuk hogy a terhelésesen mit alkottam. Ráadásul nekem tegnap óta állandóan pisilni kell, nem felfázásszerű mert nem csip és szúr hanem megyek félóránként és jön is. Lehet hogy Oroszlán rátelepedett a hólyagomra??? 8) Most ahogy leirtam a nevét kaptam is tőle egy rúgást érzi a zsivány hogy róla beszélek. :twisted: Neked mikor lesz eredményed????

Kép
pgsuska
 
 


Sziasztok Lányok!
Dituli, remélem, hogy jobban van már a gyomrod. Képzeld, nekem meg hasmenésem volt ma reggel, nem tudtam, hol szálljak le a metróról és fussak a wc-ig..... Előkészítettem a 100 Ft-ost, mert annyi a "használati díj" és aggódtam, hogy meddig bírom ki vajon. Tiszta pánikba estem, amikor a nagy tömeg beljebb szorított, hogy fogok kikeveredni, ha baj van?
De valahogy beértem a munkahelyig, hála Istennek! :wink:

Kata, csodálatos a 20 tüsző, annyira szuper!!!!! Mindjárt itt lesz a beülti és utána már csak várod az eredményt! Hogy repül az idő, milyen gyorsan eljutsz majd odáig, hogy azt jó nézni:))

Zsuzska, örülök, hogy jó lett a terheléses eredményed!!!!
Vendég
 


boni, dita: Szerintem ez valami vírus lesz. Barátnőm is egész éjszaka hányt és fosott.

kata: Grat a sok tüszőhöz. Nem fáj a pocid nagyon?

timejka: A pénz engem is aggasztott egy ddarabig, de a párom mondta, hogy majd megoldjuk. De azért még mindig nem tudom, hogy fogunk kijönni a pénzből, amíg itthon leszek. Ennek ellenére azért megyünk előre. Ti is tegyétek ezt. Próbáld apát meggyőzni, hogy az a gyerek se kerül többe amit doki csinál, mint amit ő otthon. :D



vicky79
 
 


Twist,
el is felejetettem: ma csak egy puregont kellett kiválanom 9000-ért, úgyhogy eddig kb. 76.000-nél tartunk. Még tuti lesz egy tüszőrepim is, nem tudom lesz-emég más, de kapok még utrót, így tuti kiteszem majd a 100-at.

Timejka,
sajnálom, hogy a párod így áll a testvér kérdéshez. Néha az én párom is beparázik, amikor elkezdem az ikreket emlegetni, hogy fogunk elférni, hogy jövünk ki a pénzből... de eddig a legtöbb ember képes volt ezt megoldani, akkor miért pont nekünk ne sikerülne?! Mostmár leszoktattam erről, úgyhogy szerencsém van :wink: Idővel a te párod is belátja mi a fontosabb.

i.kata
 
 


VICKY
Nálunk tutira a zsíros kaja okozta! Nekem már máskor is volt epegörcsöm, és ez a mostani is ez volt, mindig zsíros kaja fogyasztása után jön elő! Már csak ezért sem eszem ilyeneket, meg hát van rajtam elég zsírpárna nem kéne még több! :roll:

ZSUZSKA
Drukk a terheléses cukker eredményhez!
Ugyi hogy görnyedt mamika vok? Na látod te is azt mondod, tehát megyek a masszázsra! :lol:
A nővérem az utolsó hónapban nem tudott kimozdulni otthonról, mert a Vivien kinézte magának a húgyhólyagot és teljes súlyával azon ücsörgött, szegény tesóm kb. 3 percenként ment pipilni! :roll:

KATA
Sztem még olcsón megúsztad, szerencsére könnyen stimulálható vagy.

dita75
 
 


Dita,
azért ennyire nem gondoltam, hogy sok tüszőm lesz. Elvégre most még kapom a decát is :roll: Kíváncsi leszek szerdán milyenek lesznek a "fél gyerekeim"és mennyire fog fájni. Kezd kicsit elviselhetelen lenni ez a feszítés.

i.kata
 
 


KATA
Épp most olvastam egy lánynak a leszívás történetét, neki is kb. annyi volt mint neked, és végül 10-et sikerült leszívni, kivi vagyok ebből mennyi kezd majd oszódni. Basszus végig görcsben voltam ahogy olvastam részletesen mit csináltak vele, mert tudom, hogy ez vár rám is, belegondoltam magam az egészbe, és most már egyre jobban reménykedem, hogy Jézuska hoz nekem egy spontán babót, mert kicsit rémísztőek ezek a történetek.
A babáért mindent kibírok, de milyen meglepő lenne (meg mulatságos is) hogyha a karácsonyi két hét pihi alatt váratlanul összehoznánk Bogyót!
Fél gyermekeid? Ezt hogy érted? Már fáradt vok, nem fog az agyam (helye)!
Asszem ma korán le is fexem a tegnapi éjszaka után! :roll:

dita75
 
 


Dita,
fél gyerek=petesejtek, a másik felük a hímivarsejtek :lol: :lol:
Nem kezdek agyalni a leszíváson, mert így is van bennem egy kis para. De a leginkább ezek a durva hangulatingadozások zavarnak, meg az esti rosszullétek.

i.kata
 
 


KATA
Ja jól van leesett! :oops:
Sajnálom, hogy megvisel, de csak most az egyszer kell kibírnod! :wink: :lol:

Mára elteszem magam, megy Jóbarátok azt még megnézem, apa már szuszizik mellettem, pedig ő egész éjjel tátott szájjal aludt, nekem volt álmatlan éjszakám, hé! Ez függelemsértés!!!!!!!!!!!!!! :roll:

Jó éjt mindenkinek!

dita75
 
 


Kata, Dita,

kérlek titeket, hogy higyjetek nekem, a leszívástól NEM kell félni egyáltalán.
Amíg felkészítettek a műtétre addig a kedves nővérek beszélgettek velem, utána aludtam, aztán félálomban feküdtem végig a délutánt, egyáltalán nem fájt semmim!
Nekem végig az járt a fejemben, hogy a gyerekeim most készülnek, termékenyülnek a petesejtek és nemsokára édesanya leszek. Ha odakerültök ti is erre gondoljatok mert ez a gondolat feledtet minden mást.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


kedves nővérek :?: :?: :?:
A Kaáliban apácák asszisztálnak a lombiknál :?: :?: :?:
Na most még nyugtalanabb lettem!
Ha valami gond van legalább meg tudják adni az utolsó kenetet!
Megy neked egy privi!

dita75
 
 


Csak elgondolkoztam: Szerintetek, ha már csak januárban mennék legközelebb inszemire, azaz kihagynék két ciklust, akkor ugye, nem kéne megismétleni a HSG-t?
Mennyit pihenhet az ember, ha esetleg ahhoz volna kedve?

Kép
Vendég
 


Monic,
ok, majd szótfogadok :wink:

Twist,
dehogy kell megismételni! Nyugodtan pihizz egy kicsit, de azért inkább arra gondolj, hogy ez az inszem sikerült! :wink:

Dita,
jó éjt!

i.kata
 
 


Monic, sok sikert a holnapi UH-hoz!!!!

Kata, egy kis bíztatásként: bár én nem éltem még át a leszívást, de múltkor az inszemim idején volt egy pár leszívás. Mindenki jól viselte, pihenés után kint ültek már a váróteremben, minden jól volt. :wink:
Vendég
 


Dita,

kedves nővérek = aranyos, szeretetre méltó asszisztensek

Twist,

köszi a drukkot, nagyon várom már, hogy láthassam Danikát :wink:
És ne gondolj egyenlőre a januári inszemre. Amúgy annyit pihenhettek amennyit akartok szerintem.

Kata,

örülök, hogy szót fogadsz, meglátod utána mennyire meg leszel könnyebbülve, és már azon izgulsz majd, hogy hány embrió termékenült meg. A leszívástól kezdve minden nap egy külön izgalom. Én alig vártam, hogy telefonálhassak szinte minden nap, hogy hány gyerekünk lett és hogy fejlődnek :wink:

Zsuzska,

neked akartam írni, hogy Danika kb 3 hete olyan szinten ugrál a húgyhólyagomon, hogy nem győzök pisilni szaladni. Akár 5 percenként is ha épp úgy helyezkedik.
Kisvárosban lakunk, kocsival nincsenek távolságok, mégis jártam úgy, hogy félúton meg kellett állnom egy benzinkútnál pisilni :oops:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


MONIC
Persze gondoltam, de olyan jól jött ki! :lol:

Lesz holnap a kukisról fotó vagy video? REMÉLEM! :wink:

Nem tok aludni apa olyanokat horkantgat ........ pedig ritkán szokott! :roll:

dita75
 
 


Monic,
de jó neked, hogy holnap láthatod Danikát, de ugye mi is láthatunk róla 1-2 sztárfotót?! :wink:

Dita,
amíg anyum és apum együtt lakott, addig többször használtam füldugót, mert mindkét szülőcském szörnyen horkol és mivel külön szobában voltak, ezért szeteróban nyomták :roll: Én mindig iparkodtam, hogy én aludjak el elsőnek, de többnyire nem sikerült :evil:

i.kata
 
 


Dita, Kata,

fotó tuti nem lesz, csak 2D uh lesz holnap és azon a gépen ami ÁLLÍTÓLAG nem tud fotót nyomtatni. :evil: :evil: De majd igyekszem elmesélni, hogy mit láttam. :roll:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Kata,

ha belegondolsz akkor ma te is láttad a leendő gyerekeidet, csak a 20 közül nehéz kilátni, hogy melyikek lesznek a befutók :wink: Nekem sokkal könnyebb dolgom van egyenlőre az egy szem babával :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic,
remélem azért sokat le tudnak szívni és meg is termékenyülnek :lol: De majd kiderül, nem agyalok rajta.

Megyek aludni, eddig keresgettem a neten anyagokat, már kifolyik a szemem.

Jó éjt!

i.kata
 
 


Ditus, Monic köszi a biztató szavakat a pisiléssel kapcsolatban. Már kezdtem aggódni hogy velem van vmi gáz hogy állandóan rohangálok. CSak az volt érdekes hogy sokszor nagyon kell pisilni aztán hátradőlők a tévénél és elmúlik. Akkor kezdtem gyanakodni, hogy talán Oroszlán a tettes. Attól függ milyen pózban vagyok és ő éppel hol ücsörög. Bár éjszaka 7 órát birtam pisi nélkül, hős voltam, de egésznap bepótoltam.



Jó éjszakát és szép álmokat

Kép
pgsuska
 
 


Zsuzska,

nekem is elmúlik ha másképp helyezkedem, de tudatosan még nem tudom, hogy melyik póz az amikor nem feszít annyira a húgyhólyag. :roll:
Nekem éjszaka eddig 4 óra hossza a rekordom.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Jó reggelt!

szerintem ez az influenza egyik vállfaja lesz csajok... alattomos kis dög

:twisted: :twisted: tegnap este fájt már a torkom is..de bevettem egy Gripp HEelt (homeos influenzára) és reggelre semmi bajom...
azért ma is szedem még...

Vigyázzatok magatokra!

Kata kitartás

Monic mai uhról kérünk beszámolót..

pgsuska, szóval nemcsak oroszlánod hanem zsiványod is lesz..mint nekünk

:lol:

szépséges napocskát
Vendég
 


Reggelt!

KATA
Na az szuper lehetett sztereoban. Szerencsére enyim apum nem szokott horkolni, csak most nagyon fáradt lehetett, olyankor néha el-el engedi magát. Inkább hangosan szokott szuszogni, mert orrsövényferdülése van!

MONIC
Kár h mi nem láthatjuk Pindurkát! :cry:

BONI
Csak Zsigi el ne kapja! Mielőbbi gyógyulást! Pussz!

ZSUZSKA
Irj ha van vmi cukker ügyben!

dita75
 
 


Ditta szerencsére már azért kapott oltásokat.. én is jobban vagyok.. ma már tudtam reggelizni is, és tejeskávém is fogyogat:o)

Nálunk a terhességem utolsó 1 hónapjában apa a gyerekszobában aludt, mert annyira horkoltam :oops: :lol: és reggel mindig hótfáradt volt...
hú de rossz volt.. de már szerencsére nem, és ismét együtt alszunk...
Vendég
 


Katus!
Drukk a mai UH-hoz! A leszívástól ne félj!!!! :wink:

Nagy ölelés neked! Kép
20150601134430
 
 


Jó reggelt!

Viki,
köszi, de majd csak holnap megyek uh-ra :wink:

Boniko,
örülök, hogy jobban vagy! Így Zsigi legalább megúszhatja, nem?

i.kata
 
 


Bocsika, mellé néztem Kép
20150601134430
 
 


Viki,
semmi baj, úgyis a végeredmény lesz a lényeg :wink:

i.kata
 
 


Tegnap nem beszéltem apával, mert úgyis ma megyek dokihoz és akkor beszélünk róla. Tegnapelőtt, amikor mondta a hülyeségét, akkor nagyon kiakadtam, tegnapra lehiggadtam. Jönnie kell a babának. Biztos kevesebből kell élnünk, de attól még boldog leszek, mert ott lesznek a gyermekek. Ha meg nagyon nagy gáz lesz, nem lenne mit ennünk, azért lenne segítség. Persze ilyen nem lesz.

Kata nagyon izgulok! Nemsokára hasadba lesz a bébi, vagy bébik.

Dita majd megbeszéljük ezt még, de mi van ha neked 3 lányod lesz egyszerre? Még egy 4. csajt is bevállalnál. Egyébként 2 hónapja nem szedek clostit. Premenst igen.

timejka
 
 


Timejka,
remélem megoldódnak a dolgaitok, vagyis megenyhül a párod!
Drukk a dokihoz!!!!

i.kata
 
 


Sziasztok!

Zsuzska,
Ó, nekem is szokott ráülni a kiscsaj a hólyagomra... Valakitől azt hallottam, hogy azért szeretik a babák, mert meleg, és odabújnak.
Nekem már hétfőn délután kész volt az eredményem, de nem mentem érte, mert csütörtökön úgyis megyek a genetikára, és azt mondta a dokim, hogy majd akkor kinyomtatja.

Kata, Dita,
Tényleg ne féljetek a leszívástól ki lehet bírni! Tudjátok a cél érdekében mindent! :wink:

Boni,
Örülök, hogy jobban vagy!

Tegnap én sem voltam túl jól... Nagyon fájt a fejem, és kezdtem úgy érezni magamat mintha jönne a nátha. Aztán amikor hazaértem elszopogattam egy oscillococinumot, és estére már el is múlt. Azt hiszem pár napig minden nap szopogatok egyet, nem akarok beteg lenni. A férjem tuti nem lesz, mert beadatta magának az influenza elleni védőoltást, hogy legalább ő ne hozza majd haza a vírus, és meg majd megpróbálom elkerülni. Már amennyire lehetséges a tömött járműveken. :?

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Képzeljétek el tegnap odajön hozzám az ovibe kettő gyermek és közli, hogy képzeld beteg vagyok. Köhögök és náthás vagyok. Ma odajön egy másik gyermek, hgoy beteg vagyok. Szép nem? Én vigyázok a gyermekemre, adom a vitamint, fujom aaz Eucasol sprayval, más meg baszik rá. Már bocsánat. Csak a Bence ne legyen beteg.

timejka
 
 


Timejka azért nem biztos hogy baszik rá..csak a gyereken mégis kijön....
Vendég
 


Monic,
ha még olvasod: fényképezd le mobillal a monitort, és akkor lesz Danikáról képed :lol:

Boni,
szerintem Timejka arra gondol, hogy más szülő beviszi a beteg gyereket az oviba. Erre én is olyan mérges tudok lenni. Az óvónéni direkt elmondta szülőin, hogy beteg gyereket nem hozunk oviba, erre valamelyiknek mindig lóg az orra.

Kata,
igaz még nem volt leszívásom, de szerintem ha alszol, úgysem érzel semmit. Az egyik barátomék most lombikoztak Ausztriában, ott még nem is altattak hozzá. Ha akartál max. Dormicumot adtak.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: