Új privát üzeneted érkezett!

pingi mindenképpen vegyél olyat..ha neaggyisten történik bármi/e nem fog/akkor az védi a pocakod... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Csajok
Bocsi hogy belepofátlannkodok a témába...de ez a meddig/mikor ne szexeljünk engem is érdekel...
Ne haragudjatok, de nem tudom, hogy nálatok van valami speckó ami miatt tiltják...vagy egyszerűen csak a puszta elővigyázatoság "szabályairól" beszéltek?

Mi már elég rég voltunk együtt...de sajnos nem azért mert azt hittük nem lehet, hanem mert én (szégyen - nem szégyen) egyáltalán nem kívánom... :oops: :( ez elég rázós téma nálunk.
pingi
Veresegyház
 
 


Jó éjt Vernike! VIgyázz magadra oviban. Nem emelgetni a gyerkőcöket! Tudom nehéz megállni,....de muszáj.
Pingi kb. 30 km kell vezetnem. Tényleg köd van? Na akkor kifolyik a szemem míg odaérek. Gratulálok a jogsihoz. Egyébként nekem is április óta van.
Az öv tartozékról már hallottam de nem tudom milyen lehet, de bizti jó.

Kép
kissedi
 
 

 
 

Pingi a szex dologhoz nem igazán tudok hozzászólni, de olvastam, hogy az első trimeszterben nem igazán kívánják, de a másodikban meg nagyon, úgyhogy ne izgulj, lesz még másképp!

Kép
kissedi
 
 


Nita megint laptető! úgylátom kibérelted ezt a helyet! :lol: kívánom, hogy babát hozzon!!!!

Kép
kissedi
 
 


Pingi!Most néztem itt szerencsére nincs köd. mondjuk lehet , hogy ha a Sajóhoz érek ott lesz rendesen. :twisted:

Kép
kissedi
 
 


A két tipikus ködös hely: hegyekben és folyóknál.
Na én is elteszem magam holnapra.

Jó éjt nektek, jó utat kissedi (lassan de biztosan :wink: :wink: ).

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


pingi általába azoknak tilos a sey az elején akik veszélyeztetettek vagy volt már vetélés vagy valami miat nem szabad egy ideig esteleg végig..doki függőő...

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Pingi kerestem magzatvédő övet. 8-9ezer körül van.

Kép
kissedi
 
 


Akkor bízom benne, hogy visszatér belém a vágy, mert így már én nem bírnám ki a párom helyében, de olyan türelmes velem, csak néha borul ki a bili. :(

Pl. ma is...de én összeesek a fáradtságtól, úgyhogy tényleg alvás a program.
:oops:
Pusz nektek.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Jó éjt Pingi! Hát nem száguldozom, nyugi!
Én is megyek, puszika Nitácska, mert már lassan tényleg indulok.
Jó éjt!

Kép
kissedi
 
 


kissedi ezek a laptetők tök véletlen jönnek!nem tudom hogy csinálom..de tény hogy hozhatna babát is! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Hát szerencse, vagy előjel :roll: a lényeg hogy baba legyen a véredmény!
Na szióka

Kép
kissedi
 
 


Hello Leendő Kismamik! :D
Itt vagyok ám, nem tűntem el, csak kicsit csendben maradtam, és olvasgattalak benneteket!
Először hatalmas GRATULA VERNIKÉNEK! Vigyázz nagyon magadra!
De úgy látom, többeteknek is szoríthatok mostanában.
Kissedi! Gyanús vagy nekem nagyon!
Bocs, hogy nem tudok mindenkinek külön írni, de itt vagytok a szívemben, és szorítok Nektek mindennap!

Rólam: Jól vagyok, a vonalzómon majd látjátok, hogy holnap leszek 8 hetes. Rókakoma elkerül, álomkór nem. A cicim majd szétdurran, annyira fáj, de végülis jobb, mintha rókakoma lenne. Lightosan tornázgatok, hogy ne hízzak, és ne legyen székrekedésem. :oops: bocsi. Holnap megyünk UH-ra, és szívhangot is hallgatunk, már nagyon várom! :D

Ha babareceptet kértetek: nekünk, ha minden igaz, és jól gondolom, a kutyapóz jött be, akkor babásodhattam (érdekes, mert így nagyon ritkán csináljuk, de olvastam is, hogy nagyobb az esélye. Ez nem annyira intim póz, az igaz, de hatásos :wink: )
Kicsit megijesztettetek ám ezzel a sextémával, mi ugyanis amióta megtudtuk a babót, azóta többször is voltunk együtt. :shock:
Remélem, ebből nem lett gond! Nem bocsátanánk meg magunknak!!!! Holnap minden kiderül. Majd jelentkezek remélem, jó hírekkel, addig puszi mindendkinek!

Kép
ácica
 
 


ácica mi pont a kutyapozt szeretjük!!!! :oops: bár ovatosaban kell nekünk mert tegnap fájt a hasam közbe a méhem környékén... :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


ácica holna várunk a jóhírekkel!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


:roll: reggelt!

Amikor babagyártó mesét írtam nem tértem ki ennyire a részletekre, de ha már szóbajött: a kutyapóz tényleg nyertes. Bár pontosan nem emlékszem, meg azon a hétvégén többször is csináltuk, de ilyen tuti volt közte. :oops: :wink:

Megyek, mert lassan indulok dolgozni, és itt ülök még bambán és kócosan.

Pusz.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Reggelt Lányok! :)

Pingi
Gratulálok a jogsihoz. Azt nem tudom, hogy mennyibe kerül egy ilyen öv, de azt tudom, hogy nagyon jó. Egy barátnőmnek van és nagyon dicsére.
Kb annyit csinál, hogy a pocidról, a lábadhoz húzza az övet. Ő nagyon dicsérte :)

Ácica
Várunk vissza a jó hírekkel :) Otthon vagy már vagy dolgozol még?

Na megyek dolgozni.

Kép

Kép
princzike
 
 


Nita
Remélem most már ebben a hónapban tényleg babás leszel :)
Ennyi laptető után már tényleg kötelező :)

Kép

Kép
princzike
 
 


Edi
Szurkolok nagyon a teszthez. Bizti pozi lesz :)

Kép

Kép
princzike
 
 


Nekem ma megjött, így a 28 napos ciklusom helyett volt egy 24 napos. :shock: Nem értem én már az egészet. Toxoról még nincsen új hír, a héten lesz valamikor.

Övterelő nekem nagyon bejött, szerintem érdemes áldozni rá, utána meg eladja az ember. :wink:

Szexelni nyugodtan lehet babásan is, csak óvatosabban, aki veszélyeztetett, annak tiltják. Sokan babásan jóval kívánósabbak. :wink: Persze az első harmadban az álmosság és a hányinger nem éppen szexbarát dolgok... :P

Még akartam írni, de nem emlékszem mit, viszont időm nincsen. Most csak azért jöttem, hogy beszámoljak a hülye piriről. :evil: Tudnám miért lett ilyen összevissza???

E.
euonymus
 
 


Sziasztok! Jó reggelt!
Megpróbálok mindenkihez írni:

Ranita, én bizony mindent bevállalnék a babáért. Inszem, lombik, stb….. Még akkor is, ha már egy lenne, akkor is, ha kettő. Én pl. egyke lettem. :( :( :(
És bár a testvéremet nem pótolhatáná egy másik testvér, de azért jó lenne, ha lenne még testvérem, akivel számíthatunk egymásra jóban, rosszban. Tudod, megosztott bánat fél bánat, megosztott öröm dupla öröm….Együtt segítenénk a szüleinknek, ha már a kor miatt rászolrulnak, vagy bármi….Az élet nehéz, kegyetlen dolgait könnyebb együtt elviselni…
Szóval a gyerek szempontjából szerintem nagyon fontos, hogy legyen testvére…..


Bikfy, remélem a fertőzésből már kigyógyultál. Örülök, hogy Pároddal sikerült átbeszélni a dolgokat. Reméljük tartós lesz ez csak kettőtökön múlik. Mindent bele!
Irígykedem, hogy hízókúrára vagy ítélve! 

Loulou, mi újság Nálatok?

Pinczike, kérdeted, hogy mi van becsatolva nekem aláírásként? Hát a vonalzóm. Te hogy hogy nem látod? A többiekét sem látod?
EZ a szemét Piri, mostmár igazán elkerülhetne Téged! Kitartás! Hidd el, meg lesz a gyümölcse a sok fáradozásnak. És annál nagyobb lesz az öröm. Szorítok, hogy Karácsonyig tesztelj egy pozitívat!


Mimi, ha elmentek esetleg a családtervezőbe, attól még magától sikerülhet a baba. Mi például annyira lelkesen jöttünk el, olyan jó érzés volt az egész. A párom azt mondta, hogy „hát ezt kár lett volna kihagyni” Rendesen felkészítenek a terhességre, fogászatilag, oltásilag, stb….. Nagyon jó életmódbeli tanácsokat adnak és még a szülés utáni depresszió elkerülését is megcélozzák (persze azt már csak akkor mikor babás vagy.) Szóval felkészítenek arra, hogy problémamentes legyen a babavárásod, a szülésed és felkészítenek arra is, hogy hogyan kezeljétek a családdá válást. Szexológus, pszichológus stb…. amit csak igénybe akartok venni, semmi sem kötelező. Persze van aki úgy gondolja, hogy ez fölösleges. Azt is megértem. De például engem végtelen nyugalommal tölt el, hogy mindent megteszek azért, hogy egészséges babám legyen és hogy kellőképpen felkészüljünk a fogadására. Biztos, hogy sok stressztől megszabadít. Láttam ugyanis a környezetemben néhány esetben szülés utáni depressziót és sok esetben tanácstalanságot, mikor milyen helyzetben mit kell tenni, stb……

Kissedi, nem tudom, hogy hol van még ilyen az országban. Rákerestem Miskolcra, de nem nagyon találtam.  Nálunk Apinak szerdán lesz vizsgálat. Nagyon bízok benne, hogy minden oké lesz. 
A rózsaszín remélem beágyazódás volt Nálatok. Görbéd muat valamit, vagy nem mész hőt?

Pingi, köszönjük a babagyártó receptet! A kutyapózról már én is hallottam. Jó mélyre eljutnak a katonák.  Anyós miatt nem irigyellek. Húúú, elég lehet. Egyébként mi sem vagyunk házasok. Bár lánykérés már volt, én nem erőltetném az esküvőt. Majd igen, de az utóbbi fél évben történtek miatt, nem tudnék esküvőt tartani.
A páromnak ez egyébként is fontosabb.  És persze én is szeretném, csak nem most. Nekem ez másodlagos. A babát sokkal jobban szeretném.
A csirkaeragulevesed nagyon jól hangzik, köszi a receptet, meg is csinálom hétvégén!
Jogsdihoz gartulálok!

Nita, nem lehet egyszerű együttélni anyóssal. Rendőrségi ügy, ez nagyon durva!!!!
Bár én megmondom őszintén egyenlőre nem bánnám, ha az enyém a közelünkben lakna. Én nagyon szeretem, és nyugodt szívvel rá is bíznám a babát. Persze annak jobban örülnék, ha a szüleim laknánka a közelünkben. No de egy házban!!! Azt inkább nem! Jóból is megárt a sok! 
Nita, Verni!Szex dolog: nekünk a védőnő azt mondta, hogy Pé előtti nap legyünk együtt és előtte hagyjunk ki lehetőség szerint két napot. Hát következő hónapban kipróbáljuk, ha szükség lesz még rá. Eddig még nem csináltuk így. Nem hagytunk ki két napot, sőt egyet sem.
Nita, egyébként Pé körül nekem is mindig fáj a szex. 

Verni, Pingi, Ácica! én megkérdeztem a védőnőt, hogy a ciklus 2. felében nem kell e vigyázni a szextől, sporttól. Azt mondta nem. Sőt ha nincs vérezgetés a terhességet is végig lehet szexeleni!
Pingi, ennyire nem kívánod? Mert van úgy hogy evés közben jön meg az étvágy! Szóval api meg tudja hozni nálam a kedvet.

Ácica, Neked is köszönjük a receptet és várjuk az UH-t!

Euonymus, a fenébe Pirival! sajnálom!:( :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
luli
 
 


Luli!

Hát én is egyke vagyok, így nagyon jól tudom, hogy mit jelent az, ha nincs testvér.
És én is azt gondolom, hogy kell, hogy először is legyen kivel játszani, soha ne legyen egyedül, legyen, akivel bármit megbeszélhet, akivel majd számíthatnak egymásra, ha mi már nem leszünk. Mert én nagyon félek attól, hogy mi lesz, ha már nem lesznek a szüleim :cry:
Csak tudod ennyi próbálkozás után egyszerűen elegem van. Ez azért nem egyszerű dolog. Hónapok óta mást nem csinálok, mint reménykedek, hátha most, aztán meg jön a hidegzuhany.
Egy inszem, egy lombik még jobban megterhelő lelkileg.
És nem tudom akkor írtam e, de ezt most gondolom így. Lehet, hogy 2 év múlva teljesen mást fogok gondolni. Most talán még bízok abban, hogy spontán is jöhet.
Lehet, hogy ebből a hozzászólásból most az jött le neked, hogy minek is ennek még egy gyerek, hiszen nem is akarja igazán, ha nem tesz meg mindent érte.
De ki tudja, lehet, hogy ha neked is ennyit kell küzdened, akkor örülni fogsz majd neki, ha lesz egy imádnivaló gyerkőcöd és azt mondod, ezt szánta neked a sors, elfogadod és megpróbáltok az egy gyerekkel is ugyanolyan boldogok lenni.
Én ezt másképp nem tudom megmagyarázni.
Bocs, nem akartalak ám bántani, nehogy bármit is sértésnek vegyél, csak ezt most olyankor kellett megmagyaráznom, amikor megintcsak rá kellett jönnöm, hogy ez a hónap is egy nagy nulla volt :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Ranita, dehogy sértődtem meg!
Ne értsd félre! Írtam is, hogy mindenki másképp éli meg, nem akartalak ezzel bántani.
Én így fogom fel. Ez valószínűleg már nem fog változni.
A volt férjemmel másfél évig próbálkoztunk. (mindenféle vizsgálaton átestem+ inszemen is.Igen, tudom, hogy lelkileg milyen megterhelő, tapasztaltam.
De most azt mondom így kellett történnie, márhogy nem lett baba. Biztoasn tudat alatt védekeztem ellene, mert éreztem, hogy nem ő a társ számomra. Iagzából nem sok mindenben volt társ +alkoholproblémái is voltak.
De most bármit megtennék és ha elfogy az energiám, a reményem, akkor örökbefogadnék. Szerintem az is nagyon szép dolog.

De ezzel szinte egyedül vagyok a baráti környezetemben és azokat is megértem,. akik nem így gondolják. Nincs nekem semmi bajom ezzel. Csak leírtam, hogy én hogy gondolom a saját életemet.
Remélem nem haragszol ezért!

Kép

Kép
luli
 
 


Miért írtad le ezt a hónapot? Még nem jött meg, ugye?

Kép

Kép
luli
 
 


Euo
Franc piribe :evil:

Luli
Annyira jó, hogy ilyen jókedvűen jöttetek el a központból :)
Remélem most már nektek is összejön.
Nem is mondtad hogy voltál Inszemen. :roll:

Ranita
Miért írtad le ezt a hónapot? Még bármi lehet. A remény meg kell.
Mi is már kb másfél éve próbálkozunk és még nem is vagyok minden vizsgálat végén. PL. most megyek endokrinológushoz, hátha mond valami bíztatót.
Én nem is tudom már mi lenne jobb. Ha azt mondaná, hogy igen magának van ilyen meg ilyen baja, szedje ezt és teherbe eshet, vagy azt mondja, hogy minden rendben van. De akkor meg miért nem jön össze már a 3-ik inszem után sem.
Ne add fel kérlek! Kell az a kistesó :)
Ha mi bírjuk: Luli, Edi és én - bocsi, ha kihagytam valakit, aki már régóta próbálkozik és még nincsen babó egyáltalán - , akkor neked is menni fog :) Biztos vagyok benne. Legfeljebb az ember bőg egy nagyot ciklus végén :(

Kép

Kép
princzike
 
 


Princzike,

hát nem szívesen beszélek a házasságomról, nem egy jó emlék. De ha valakinek ezzel segíthetek, akkor megteszem. Ezért is írtam le Bikfynek, hogy teljesen megértem milyen az amikor egyik pillanatban válni akar a másikban meg gyereket.

Voltam HSG-n, nekem nem volt olyan szörnyű és mindent rendben találtak (SOTE1, röntgenes). Inszem az kb olyan mint egy rákszűrés szerintem. Semmi extra. csak a pénzügyi része húzós. Clostit szedtem még annó.
Na mostmár mindent tudtok rólam. :)

De ez már egy új élet és bízom benne, nem kell újra végigjárnunk ezt a létrát.De ha mégis, akkor állok elébe. A párommal minden akadályt leküzdünk!!!! (Ne ezt a pizitív hozzáállást vágjátok a fejemhez ha megjön és a padlóról kell összekaparni!)

Kép

Kép
luli
 
 


Luli
Na nem máááááár :) Mit fogsz te kapni :lol: :lol: CSak pozitívan!!!
No meg most is, mert mást, mint pozit nem is tesztelhetsz. :)

Én az az igazság, hogy most kezdek egy kicsit parázni, hogy mit mondanak nekem majd holnap délután az endokrinológusnál. Remélem már szerdán reggel vesznek némi vért és jó gyorsan kielemzik.
Bár már a PCOS.-ról olvasgattam a neten és azt írják, bizonyos gyógyiknál, hogy pár hónap mire hat. Basszus...... :evil:

Kép

Kép
princzike
 
 


Mit csinál pontosan az endokrinológus? ezzel egyáltalán nem vagyok tisztában.

Kép

Kép
luli
 
 


Pénteken kellene megjönnie, de reggel már elkezdtem barnázni. Mindig ugyanaz. Nincs miért reménykedni, ennek a hónapnak megint annyi. Én már nemigen tudok mit csinálni. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Az endokrinológus szakorvos a hormonháztartás felderítésével foglalkozik. Ide tartozik:

- cukorbetegség, ennek fiatalkori és időskori típusai, valamint a későbbi cukorbetegséget megelőző állapotok (inzulinrezisztancia) ) korai felismerése, kezelése,

- pajzsmirigybetegségek, mint például a pajzsmirigy alulműködés, vagy a túlműködés, stb.

- nőknél a petefészek-működés zavarainak, ide értve a menstruációs zavarokat, valamint a női terméketlenség hormonális okainak felderítése, a szőrnövekedés zavarainak vizsgálata,

- férfi nemi működés zavarainak hormonális vizgsgálata (impotencia, férfi meddőség)

- az agyalapi mirigy működészavarainak vizsgálata, mint tejtermelés zavarai, vízháztartás zavarai, növekedés zavara

és még sorolhatnám, de szerintem az ide vágó rész benne volt.

Nekem a nődoki is azt mondta, hogy a PCOA-t nem rég fedezték fel. Lehet, hogy előtte is voltak olyan nők akik ezzel a betegséggel rendelkeztek és megszülték a gyereküket, valakiknél meg meddőséget okozott.
Szóval ezért megyek most endokrinológushoz, mivel a kedves doki nem említette és ráadásul én még előtte nem is hallottam róla, hogy van ilyen, viszont már a februári első vizsgálatos papíromra ráírta, hogy PCOS gyanús. Úgy hogy most megvan róla a gondolatom, hogy mit és kivel csináljon... :twisted:
A mázli, hogy én magamtól mentem el és jelentkeztem be egy ilyen helyre, ahol ezekkel foglalkoznak. Ha nem megyek el egy SZTK-s rendelésre és nem erőszakolom ki a dokitól, hogy nézze meg ő is a papírjaimat és persze nem jelentkezek be magamtól egy ilyen dokihoz, nyugodtan ülök a babérjaimon, azon kesergek, hogy miért nem sikerül. Persze az még koránt sem biztos, hogy van ilyen PCOS bajom, de jobb minél előbb utána járni.

Kép

Kép
princzike
 
 


Van pé, átjárható vagyok, nincs IR-em, hormonjaim rendbe, hiába szedem a clostit, ittam a teákat, szedem a barátcserjét és még sorolhatnám, mi mindent meg nem tettem. És mégsincs baba. Csak állandóan ez a barnás.
Ne haragudjatok, most nagyon a kétségbeesés beszél belőlem.

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Ranita
Annyira sajnálom :(
Azért ne keseredj el annyira

Kép

Kép
princzike
 
 


Ranita, annyira sajnálom! :cry: :cry: :cry:
Meglátod sikerülni fog itt Neked is és mindenkinek! És tudod, hogy holnap-holnapután már összeszeded magad és ismét pozitív leszel!

Prinzike, köszönöm az infókat. Érdemes lehet elmenni egy ilyen vizsgálatra.

Kép

Kép
luli
 
 


Ranita: Arról nem is beszélve, hogy barni még nem kizárója a babának, de persze nem akarok hiú ábrándokat kelteni benned.


Kép

Kép

Kép
luli
 
 


Luli,
nem lenne kizáró ok, csak nálam mindig ez van. Nekem inkább az lenne a fura, ha nem így lenne.

Mindenesetre elkezdem megint szedni a clostit és most akkor fogok visszamenni a dokimhoz, amikor érzem a pé-t. Akkor kellene, amikor érzem azt az erős fájást. És rá fogok csapni az asztalra. Nem hiszem el, hogy ezellen a barnázás ellen nem lehet mit tenni.
Pedig én annyira azt éreztem, hogy ez a hónap sikerült :( :( :(

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Sziasztok!

Holnap megyek afp-re meg terheléses cukorra! Drukkoljatok, hogy ne hányjam ki a cukros lötyit. :)

Ranita: Írtam privit.

Pingi: én néztem a szombat esti lázt. Én szeretem ezt a műsort. De szerintem nem tudom majd mind megnézni, mert Kendét akkor altatom és van, hogy elalszok vele együtt :lol:
Miért ment a párod ct-re? Ugye semmi komoly?

Pingi, Edi, Vernike: mikor Kendével voltam terhes végig tiltólistán voltunk sex terén. Most meg alapból nem merem csinálni. Én Kendével ugye véreztem, meg korán rövidülni, majd nyílni kezdtem. Ennyi volt az oka.

Ácica: jó hogy jelentkeztél. Mi volt a dokinál?

Euo: piri menjen a pokolba :( Sajnálom.

Babagyártás: most mikor összejött nem kutyásan voltunk együtt, hanem oldalt feküdtünk és apa hátulról támadott. :lol: Kendét meg azt hiszem a kutya hozta :lol: Jó hülyék vagyunk, hogy ezt tárgyaljuk :)

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


princzike anno egy idő után mejött a laptető.

lányok 1 kérdés..3 napja pozitív az lh-m...ez mit jelent?????? :roll:

luli most kicsit megnyugtattál amit a sexel kapcsolatba leírtál..köszke!!!!!!!!

virág hasonloan csináljuk mi is mint ti..de a kutyapoz jobban bejön......... :oops: :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita
Én úgy tudom, hogy az LH 48 órával előtte ki tudja mutatni, hogy most lesz éppen PÉ-d. De hogy utána hogy mutatja???
Apára fel! :lol: :oops:

Ahogy elnézem én sem maradok ki a sorból a kutyapózzal :) :oops:
Mi is azt kedveljük a leginkább :) Bár azt mondják, hogy ez a póz is nagyon jó babás célra :)

Viri
Nagyon drukk neked az afp-hez :)
Gyere és írd meg nekünk mi volt! Kíváncsian várjuk.

Kép

Kép
princzike
 
 


princzike tegnap pihenő volt de majd talán ma összebujunk!!!!!! :lol:
de akkor se értem mért pozi 3 napja az lh?..1 napig kéne annak lenni nem? :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Viri,
ment válasz :) .

Kép

Kép
ranita1979
 
 


ranita neked is megy a drukk!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Én olvastam valahol, hogy a legjobb a kutyapóz + a hagyományos misszionárius pozíció :D . Mi is eszerint dolgozunk :P .

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Ranita, én is mióta csak visszaemlékszem barnázok 3-4-5 napot. Bár legutóbb nem is barna volt, hanem véres rózsaszínes.
Rákérdeztem a védőnőtől erre is. Azt mondta, hogy alkati dolog is lehet. Elkezd leválni a méhnyálkahártya, ezt jelzi. De lehet hormonprobléma is. Azt mondta, hogy az leginkább akkor lehet, ha a hőm is leesik már menstruáció előtt 4-5 nappal.
De nekem az nem szokott, úgyhogy remélem nem hormonális. Mindenestre a biztonság kedvéért a védőnő is ajánlotta a hormonvizsgálatot.

Kép

Kép
luli
 
 


Luli,
bár most nem hőmérőzök pár hónapja, de elötte igen és a hőm mindig aznap esett le, amikor megjött.
Csak én mindig arra gondolok, hogy a Hanna előtt ilyen nem volt. Akkor csak egyszerre megjött.
3. napi vv csináltattam, az rendben volt.

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Nita
Szerintem 2 napig biztos pozit kéne mutatnia :roll: Ha már 48 órával előtte mutatja..

És végül mindenkinek küldök egy kis lazítást:
Kép

Úgy, hogy tessék megnyugodni :) - mondom én, aki szintén paragép :)

Kép

Kép
princzike
 
 


Hello Lányok!

Ma megvolt az UH. Minden rendben, 15, 5 mm a babó, hallottuk a kicsi szívét! :D
Én sírtam, Api is meghatódott, csak annyit tudott kinyögni, hogy "Jézus Isten", :wink: , ugye, milyen aranyos?
Egyébként alig akarták beengedni, azt mondták, ez nem szokás, úgy néztek rám, mint valami földönkívülire. :shock: Hát én pedig kierőszakoltam... Ezek után meg sem mertem kérdezni, hogy fotót kaphatunk-e. :( Két hét múlva viszont mennem kell, akkor nem hagyom ki a lehetőséget! :wink:
Csajok!
Itt mindenki megérdemli a babát, nagyon-nagyon szorítok Nektek, ne keseredjetek el, mert az a legfőbb ellenség. az ilyen gondolatokat ki kell verni a fejetekből, hogy "nekem ennyi adatott, legyek boldog 1 gyerekkel", vagy "örökbefogadáson gondolkodok".
Nem szabad feladni! Persze nem küzdelemként kell felfogni, csak egy természet adta lehetőségként, amiről fejben nagyon határozottan eldöntjük, hogy élünk vele. Ne szabjatok határidőt, hogy "legkésőbb karácsonyig, vagy januárig babásodunk". Nincs legkésőbb, mert ezzel csak tologatja az ember. Most van! Megingathatatlanul higgyetek benne, és szeressétek egymást apival, és minden o.k. lesz!
Na bocsi a lelki dumáért, ne gondoljátok, hogy persze én könnyen beszélek! De ha így gondoljátok, csak lőjetek le nyugodtan! :roll:

Kép
ácica
 
 


Ácica
De jó nektek :). Én is szeretnék már egy ilyen kis dobogó szíves babót ...
Akkor már elég szépen növögettek :) Azért jó, hogy sikerült elintézni, hogy párod is bemehessen :). El tudom képzelni az arcát :) Szerintem ez hatalmas élmény lehet nekik is :)

Dolgozol még? Vagy már otthon vagy? Mármint, ha jól emlékszem azt mondtad, hogy a doki eltiltott a munkától.

Kép

Kép
princzike
 
 


Sziasztok Lányok!
Most jókedvem van. Képzeljétek végre megérkezett a matrac amit rendeltem, és tök jó. de még teszteljük majd apival :wink: :lol:
Ácica örülök, hogy minden rendben van. Pocaksimi a kis Prüntyőkédnek!!Miért vagyok gyanús?
Luli! nem mérem most a hőm. amúgy is azon gondolkodtam, hogy abbahagyom, és erre vagy két nap múlva betojt a lázmérőnk. Hát így nem mérem most. Talán Isten is így akarta.
Princzike! hát a tesztre még várni kell. Nem fogok tesztelni, csak ha 1 hetet késik. A legutóbb nagyon lelombozott a negatív :cry:

Szex: én nagyon szeretam a kutyapózt, api meg inkább azt, hogy én vagyok felül. :oops: Meg a hagyományos misszionárius.
Hát ezek felváltva mennek általában. :wink:

Kép
kissedi
 
 


Na megyek matracvizitre :lol: Jó éjt nektek!!!!

Kép
kissedi
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?