Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Remélem mindenkinek jól telik a hétvégéje. Ma jön haza a férjem! :) Juhú! :)

Csadra!
Nem értem még mindig én sem ezt az afp-s cukrot, sőt te vagy az első, aki legalább már hallott ilyenről. Nem tudom...a Péterfyben lehet, hogy így szokták...elvileg a terhességi vércukrot nézik?

Szofi!
Jók a képek! Pont ilyennek képzeletlek. :)

Panndi, Edua!
Jók a pocakfotók!És már Panndinak is látszik!

Annus!
Nekem is este szokott jobban fájdogálni a pocim, főleg ha sokat álltam, vagy járkáltam aznap. Mindenképp csinálj pocifotót, akár 'önfotózós tükrös megoldással'.

Jó hétvégét mindekinek!

Kép
mozza
 
 


Sziasztok!

Hát nem semmi hétvégi kezdés van mögöttem! :cry:
Apukám és az élettársa jöttek haza a városból, amikor egy kamion hátulról beléjük rohant, tolta őket néhány méteren át, aztán megálltak egy kereszteződés közepében! :( :cry:
Annyira megijedtem, amikor felhívtak, egészen megkeményedett lennt a pocim! :cry:
Hála Istennek csak húzodásaik lettek, és már itthon pihiznek! :P Remélem nekünk sem lett semmi bajunk, a nagy izgalomra! :?
Én is szeretném, ha iwiw-en bejelölnétek: Farkasné Kovács Anikó vagyok, remélem nincs sok névrokonom! 28 éves vagyok, ha ez szükiti a kört! :wink:

KépKép
ancsika80
 
 


Hellóka!

Én már szorgalmasan jelölgettem ám! :lol:

KépKép
ancsika80
 
 

 
 

Helló!

Én is bejelöltem mindenkit, akinek kiderült a neve... :) És, kipróbáltam, ha rákerestek az itteni nick-emre az iwiw-en, ott is én vagyok zdori... :)

Sajnálom a balesetet! Örülök, hogy semmi komolyabb gond nincs. Autójuk?

A korábbi cukros dolog esetleg azért lehet, mert így ha valakinek korábban alakul ki gond, az már itt fennakadhat, és tudják figyelemmel követni. Ez bajnak nem baj, amennyiben a szokásos időben is megtörténik a vizsgálat. Nekünk Samuval nem kellett cukrozni, csak zsömle+2 dl tej kellett 1 órával a vérvétel előtt. :) Mert én nem eszem szénhidrátot (amennyire ez lehetséges, tehát tejtermékek, hús, gyümölcs, zöldség megy...) a terhesség alatt. Elvileg. Ez Samuval sikerült, most kevésbé... :( A Túró Rudi... :)

Hát, rajtam még hónapokig nem fog látszani semmi... És Samuval, akivel nem akartam, az utolsó hetekben sem kellett babavárásról beszélgetni, mert nem lehetett igazán észrevenni... Úgy történt, hogy ő neövekedett, én pedig fogytam... A terhesség egésze alatt nullára jött ki a gyarapodás szülésig (az elején fogytam, aztán maradtam, a végén picit visszaszedtem). Szülés után tizenegynéhány kilóval könnyebb voltam, mint terhesség előtt. :) Ezt pedig azért írtam csak, hogy nem túl izgi pocakfotót csinálnom... Nem túl szép látvány... :(

Pihenjetek!
Vendég
 


Sziasztok!Szeretnék hozzátok csatlakozni,jövő májusra várjuk a kisbabánkat!11 +5 naposak vagyunk és már tulvagyunk a 12. uh-n és a kombináltteszten!Rólam :hajninak hívnak,34 éves vagyok és férjemmel Budapesten élünk!
fabri
 
 


Üdv itt!

Mára jó éjt mindenkinek!
Vendég
 


Drága Lányok,
nagyon régen nem voltam bent, egész héten dolgoztam, tanítok vidéken, ilyenkor lent is alszom és hát nem volt időm bekapcsolódni. Ma viszont, amikor megláttam mennyit írtatok kissé megijedtem, aztán büszkén újságoltam a férjecskémnek, hogy milyen produktív kis társaságba csöppentem. 8)
Annyi jó kit témát felvetettetek és tárgyaltatok, hogy azt sem tudom melyikhez kapcsolódjak, kire reagáljak.

Először is Anita Gréta lányod gyönyörű kislány, ennivaló!!! És a pocakfotódtól teljesen lelkes lettem… Nagyon jól nézel ki egyébként , és pocakod is irigylésre méltód. Azonnal odatettem a párocskámat, hogy készítsen rólam is, de aztán úgy döntöttünk, hogy amíg a fenekem is mellette van, adigg nem lehet eldönteni, hogy ez most kisbaba vagy éppen egy vacsora.:cry: Persze semmi sem jön már rám, már meg is vettem az első kismama nadrágomat, amiben büszkén mutogatom a kerekedő, csak néha előtűnő pocakomat.

Tinu, a hallgatók nálam is észrevették a helyzetet, persze a többgyerekes anyukának könnyű volt felfedezni, hogy a hassimogatás mit jelenthet. Aztán kiderült, hogy egy szülésznő is volt közöttük és hát alig tudtam magam leállítani a kérdésekkel.
Korábban írtam, hogy félek a munkahelyemen bejelenteni a nagy hírt, hát most kedden túlestem rajta. Meglepően jól fogadták: a titkárnőnk egész nap ugrándozott örömében, de mindenki örömmel gratulált és az idősebb hölgy kollegák mindenféle terhességi élményekkel traktáltak. Szóval most már megnyugodtam, jöhet egy újabb kihívás, amiért lehet izgulni. :wink:

Gratulálok mindenkinek a remek képekért és jó eredményekért. Majd a 15. heti vizsgálaton kérek képet is, és azt felteszem. De a mozgással teljesen megleptetek. Én legalább 4 Internet oldalt nézek meg minden hét elején, amiben elolvasom, hogy éppen hol tart a kisbabám a fejlődésben. A mozgás érzékeléséről én is azt olvastam, hogy később jelentkezik, de mit számit a sok szöveg… Ma este én is nagyon fogok figyelni, hátha megérzek valamit… :lol:
Csadrának szeretnék válaszolni az RH összeférhetetlenségről: a sógornőmnél fedezték fel, de csak annyit jelent az első terhességnél, hogy minden hónapban vért vettek, hogy megnézzék az antitesteket. A második terességnél kell majd erre előre gondolni, de az orvos biztosan tud ebben segíteni. Tehát semmi izgalom, a kis unokaöcsém lassan egy éves és imádnivaló, aktív kiskölyök.
Vanni, még én sem voltam védőnőnél és egyelőre nem is kell mennem, az orvosom a 16.heti vizsgálatok eredményeivel fog majd elküldeni. Én nem izgulom túl a dolgot, és ezt szeretném írni Heninek is, az orvos tudja a legjobban, hogy mikor kell menni az AFP vizsgálatot elvégeztetni, hiszen ha túl korán vagy túl későn mész rosszak lehetnek az eredmények. Én most 15-én azért kell visszamennem, hogy megnézze, hogyan fejlődik a pici és ezen eredmények alapján fogja eldönteni, mikor jelentkezek majd vérvételre.
Pumukli , a szemmel kapcsolatos kérdésekre én is reagálnék. Sajnos nekem a szemem gyenge, az izmok nehezen koordinálják a két szemgolyót és a kettőslátásom miatt sajátos (prizmás) szemüveget kell hordanom. Bár nem nagyon gyenge a szemem (-2,5) majd el szeretnék menni szemészhez, hogy átbeszéljük a szülés problémát. Én nem szeretném császárral megszülni a gyereket.
Szívesen jelöllek meg Benneteket az iwiw-en, Kovács Zsuzsaként kell engem keresni, és én vagyok az egyetlen, aki Budapesten él és románul tud. Egyébként majd lehetne szervezni egy nagy találkozást is, ahol akár személyesen is megismerkedhetnénk… Pocakosok estéje…
Fabri, üdv itt nálunk, remek kis társaságba csöppentél, biztosan jól fogod érezni magad. Én ritkábban kapcsolódom be, de mindig nagy kíváncsisággal, kedvvel olvasgatom sorstársaim írásait. Megnyugtató, hogy helyzetemmel nem vagyok egyedül.
Hú, nagyon hosszúra sikerültem, elnézést érte, erre volt most szükségem.
Kellemes hétvégét a szép kismamiknak, a még szebb pocaklakóknak és szeretteiknek.
Zsuzs

Kép
kovzsuzska
 
 


Jó reggelt!!

Remélem mindenkinek jól telik a hétvége.Csak egy gyors beköszönésre van időm,férjecském itt toporog. :D
Fabri üdv közöttünk,írj még magatokról!!!
Zsuzsa,örülök,hogy jelentkeztél,már hiányoltalak.Köszönöm a dícséreteket.Pocakfotót tegyél nyugodtan,mi tudni fogjuk,hogy nem csak vacsi,hanem egy édes baba lapul a pocakban!!!!!!!!!

Majd holnap jövök,ma csavargunk!!!!!!!!!

Szép napot!!!!!!!!!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Sziasztok,
Gyors bekukk.
Hát ha lesz időm egyszer, visszaolvasok.
Szépek a fotók, a babákról és a pocakokról is :)))
Dóri, van ám közös ismerősünk :) jelölgettem én is szorgalmasan.
Nekünk nem telik valami jól a hétvége, tegnap kimentünk a házunkhoz és észrevettem hogy betörtek...mit ne mondjak, elég ideges lettem...fájt is rendesen a pocak utána:(
Szép 7végét mindenkinek és jó pihit.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Sziasztok!

Most nem vagyok otthon, ezért ritkábban jelentkezem. Helyesebben a másik otthonomban vagyok. :)
A férjem megbetegedett, egész nap lázas. :(

Ancsa
Örülök, hogy nem történt semmi baj. Bejelölhetlek én is az iwiwen?
Borbély Anita. :)

Kovzsuzska
Mit tanítasz?

Még csak ezt az oldalt olvastam.
Szorítsatok! Holnap orvoshoz megyek!

Sportol valaki mostanában?
anita

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Fabri!

Üdv itt!
Mndig mikor kezdem azt hinni h már nem jön senki májusra,felbukkan vki :lol: Tök jó,ismét gyarapszunk! :lol:

Ma már én is itthon!Folyamatosanmosok...délután kitakarítunk,addig meg pihenek!

Anika!
Szorítunk,még szép!!!Aztán siess vissza ahírekkel!!!

annus11
 
 


Helló csajok!!
Na, most megint alig tudtam megjegyezni, hogy kinek mit írjak. köszönöm a kedves bókokat a fotóimra!! :D Nagyon jól esik.
Ancsika, Tantum Verde-t én használtam, mikor volt a fogamon csonthártyagyulladás, és nagyon szépen levitte. Gondolom, ha gargalizálsz vele, akkor a torokgyuszira is jó!
Moncsi, nagyon szép volt... Szorítunk. Sikerülni fog, sikerülni kell...
Panndi, Edua, király a pocakotok, nagyon picit már én is látom a sajátomon a változást...
Én szivesen bejelölök mindenkit a wiw-en, de engem nehéz picit megtalálni. Azért, ha valakinek van ideje: Szabó Zsófia, 26 éves vagyok.
Puszi!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Sziasztok Csajok!!

Látom jól Vagytok:)ennek nagyon örülök:))
Bejelölhetlek én is Titeket??
Becsületes nevem:Bacskai Mónika...aki akar bejelölhet:)

Most lépek,holnap kezdem a melot ezerrel :roll:

vigyi Magatokra...puszi
mónika36
 
 


Anika, a felsőoktatásban dolgozom, a tanítóképzésben pedagógiai jellegű tárgyakat tanítok. A most végzett generációval nagyon nehéz dolgozni: motiválatlanok, éretlenek erre a feladatra, de a levelezős, már idősebb, tapasztaltabb hallgatókkal imádok dolgozni. Hiányozni fog a tanítás, de most már eléggé fáraszt, a baba sokkal jobban izgat. Szerencsére :lol:
Várjuk a híreket a holnapi vizsgálatról. Maradhatsz Anika?? Most látom, hogy még van Anitánk a csoportban és ezzel a névvel nem keverlek majd Benneteket...

Kellemes estét és nyugodt hetet mindenkinek,
Zsuzsa

Kép
kovzsuzska
 
 


Sziasztok!Köszi az üdvözleteket!Akkor még magunkról: Már régi olvasónak számítunk(a férjemmel). Sajnos tavaly úgy jártunk,mint két társunk,korábbi oldalakon olvastam.Képzeljétek,a tavalyi felhasználó nevemmel(bár igaz, kb egy évig nem látogattuk a fórumot a sajnálatos esemény óta, :( nekünk is elhalt a babánk) nem tudtam belépni(azt írta,már foglalt),ezért van a vezeték nevem.Fábri Hajna vagyok,és ha jobban tetszik,szólíthattok a kereszt nevemen is. :) Tehát akkor a múlt az múlt,és most: :lol: Holnap leszünk 12 hetesek,és remekül vagyunk.Mint írtam tarkóredőnk rendben,és a genetikai eredményét két hét múlva kapjuk meg. Pocifotóm még nincs,de hamarosan pótoljuk.Első babánk lesz,és nagyon-nagyon várjuk!!!Máj.20-ra vagyunk kiírva,és Dr.Sávai György a dokibácsink a Szt.Margitba.
fabri
 
 


<AEF="http://www.nagyonbaba.hu"><IMG SRC="http://www.nagyonbaba.hu/tickerek/1-2-53-2009_05_20-Pocakman4.jpg" BORDER=0></A> HR
fabri
 
 


Helló!

Hajna!

Örülünk a jó hírnek a tavalyi szomorú után. Gondolom, ti is... :)

A vonalzót a profilodba kell bemásolni (az oldal majdnem tetején találsz 1 legördülő menüt Segédletek névvel. Ott a profilod. Szóval az aláírásodba illeszd be, és akkor megjelenik!

Móni, nyugodtan bejelölhetsz sztem bennünket. :)

Eszter! :shock: El is vittek vmit?
Vendég
 


Köszi szépen Dóri!remélem sikerült..... :shock:

Üdvözlettel:Hanna és Hajna
Kép
fabri
 
 


Mozgalmas napunk volt ugyhogy megyünk pihenni!!jó éjt!sziasztok!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fabri 2008.11.10 08:10-kor.
fabri
 
 


Jó, akkor még annyi a hiba, hogy a nagyonbabán írják, hogy egyes webhelyeken csak a másik formátumot tudja értelmezni a kiszolgáló. Szóval akkor azt a másik formátumot illesszed be. Majd. :)
Vendég
 


Szép jó reggelt Mindenkinek!

Kedves zdori!
Köszi szépen a segítséget,remélem most már sikerült! :)

Üdvözlettel:Hanna és Hajna
Kép
fabri
 
 


Sajonos nem,pedig már mindent próbáltam... :?

Üdvözlettel:Hanna és Hajna
Kép
fabri
 
 


Lemaradt a végéről néhány karakter, azért nem látható még mindig. Ideraktam, amit teljes egészében másolj oda, és akkor menni fog, remélem... Én kipróbáltam, a sajátom helyett bemásoltam, és akkor láttam a vonalzód! Nagyon kedves... :)

Kép
Vendég
 


ÓÓÓÓ, nem gondoltam, hogy akkor majd itt lesz a tiéd... :) De akkor láthatod, így megvan! Most akkor a legutolsó karakter elé (ami egy szögletes zárójel bezárva: ] ) benyomok egy szóközt, akkor nem fogja érteni, és a karaktereket fogod látni, te meg ha kitörlöd a szóközt, amit beleraktam, miután bemásoltad a profilodba, akkor egész biztosan megjeleníti. :)

[url=http://www.nagyonbaba.hu]Kép[/url ]
Vendég
 


Mindenki rajtam fog röhögni, itt kísérletezgetek... :) Bocs, lányok... De még egy picit mindig csiszolni kell az elgondolásomon...

Most azt írom ide, amit te hagytál le. Így a saját 2 üzid végén levő karaktereket bemásolva, plusz ami ide lsz írva azt szóköz nélkül utánamásolva működni fog. Én hiszem!!! :)

[/img][/url]
Vendég
 


Akkor remélem már sikerült! :? Ezer köszönet,Dóri! :) :lol:

Üdvözlettel:Hanna és Hajna
Kép
fabri
 
 


Igen, elvitték a fűtőpanelokat, amit egy nappal elötte vettünk meg...mást nem, pedig volt rendesen érték még ott, ugyhogy látszódott hogy csak ezért mentek.
Nagyon nagyon dühös vagyok még mindig... :evil:

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Eszter, sajnálom. :(

Hajna! Látod már te is? Sikerült! :)
Vendég
 


Szép reggelt mindenkinek!

Eszter, valóban felháborító és dühítő szembesülni az ilyen helyzetekkel. Még az is felmerült bennem, hogy talán akitől vettétek az játszott közre a betörőkkel, volt már rá példa, hogy az eladó jelentette mindig, hogy hova került újabb termék, azt meg ellopták. Egy ismerősöm vidéki házából mindent elvittek, ami mozdítható volt, még a legutolsó doboz cukrot is :evil: A betörések, lopások nehezen felfoghatóak/feldolgozhatóak számomra, kisgyerekként arra emlékszem, hogy napközben még a bejárati ajtót sem zártuk be, csak este mikor lefeküdtünk, kisvárosban nekem soha nem jutott eszembe, hogy valaki bejöhet. Itt Budapesten találkoztam először ezzel a zárkózási őrülettel, aztán lassan rájöttem, hogy nemhiába gondolkodnak így az emberek. No beszéljünk valami szebbről :)

Egyik este mintha egy kis kaparászást éreztem volna pocakomban, a sógornőm pedig megerősített benne, hogy talán a kisbabám mozgását érzékelem :D Azóta nagyon figyelek, de lehet hogy azért nem érzem újra... Most már közeleg a 16. hét így lehet hogy hamarosan majd erősebben is érezni fogom a kicsikém. Hurrá, hurrá!!!!!!!!!!!!!

Nagyon szép napot mindenkinek,
Zsuzsa

Kép
kovzsuzska
 
 


Sziasztok!

Az én nevemből kb 400 van az iwiw-en, úgyhogy én keresgetek meg majd mindenkit, így egyszerűbb! :-)

Jól telt a hétvége, anyósom még a kedvenc töltöttkáposztámat is elkészítette, amióta apósom meghalt, azóta nem csinált, mert csak mi ketten ettük. Az én szüleim nem élnek, ezért akármilyen banya is tud lenni soszor, ragaszkodom a kapcsolathoz, mert a gyerekeimnek szüksége lesz nagyszülőre.

Ancsika, jobban van a torkod?

Dóri, örülök, hogy így belejöttél az ismeretlen levelezgetésbe, ugye, hogy milyen jóóóó? :-)

Fabri, üdv közöttünk! megértem, hogy a 12. hétig nem jelentkeztél a rossz tapasztalataid miatt és szívből örülök, hogy most itt lehetsz te is!

Eszter, én is sajnálom!
Vendég
 


Íme az én mai pocakom.

Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Vendég
 


Farkas!
Na neked is szépen növöget a pocid!Már kezd formásodni :lol: Nekem is kéne káposztát csinálni....na lehet csinálok is a héten,csak attól félek nem fogok tudni enni belőle :roll:

Zsuzska!
Én napközben nem zárom az ajtót,csak éjjelre.Bár nekünk olyan a kilincs h kívül csak gömb van,tehát csak úgy nem tud bejönni senki.Persze vigyázni kell,mert nem egy szomszéd kizárta már magát :lol:

Eszter!
Azért próbálj ne idegeskedni!Nem ér annyit!Vigyázz magatokra!! :wink:

Fabri!
Örülök h nektek is sikerült újra!Most minden oké lesz,nyugi!

annus11
 
 


Sziasztok!

Már megint annyit írtatok hétvégén, alig győzöm behozni a lemaradást. Igyekszem gyorsan mindent visszaolvasni, aztán jövök! (remélem) :D

Kép

Kép
zsüci
 
 


Sziasztok!

Húúúúúúúú, már megint annyit írtatok. :D Csak végigpörgettem és a képeket néztem meg -természetesen majd elolvasom a hozzászólásokat is. Gratulálok a pocakfotókhoz és a babákhoz. Szépen növögetnek.

Én csütörtökön voltam a nőgyógyászomnál, de vizsgálat és uh nem volt, mivel az Istenhegyin a kombinált teszt keretében megnézték az orrcsontot is és a tarkóredőt is. Így elmondta hogy milyen vizsgálataim lesznek még, szülés és én is feltehttem a kérdéseimet. Nov végén kell mennem AFP vérvételre, majd dec. 18-án megyek legközelebb dokihoz, ami olyan nagyon messze van még.
Egyébként jól vagyok, mostanában intenzívebb lett a folyásom is, főleg reggel. De a doki mondta hogy amíg nincs egyéb kellemetlen tünet addig ez természetes.
Hétvégén eszembe jutott a méhszájam, hogy azt legutóbb 11 hetesen nézte és akkor zárva volt. Nektem milyen sűrűn nézik a méhszájatokat?

Kép
vucuska
 
 


Vucuska!

Hát engem a doki midnig megvizsgál kézzel is meg uhval is.Azt h a méhszáj zárva van nem tom hogy állapítja meg,nekem sose mondta még.De nem is kérdeztem.....
Lehet nálad az ikrek miatt nézik,ott nagyobb a veszély h hamarabb kinyílik,nem?
A folyásról én is azt tudom h normális,addig amíg nem büdös vagy nincs viszketés!

annus11
 
 


Na, visszatértem egy percre.

Nagyon-nagyon jók a képek, a pocakfotók különösen!!! Annyira jó mindenkinek, akinek már látszik, nekem még mindig csak hurkák itt-hurkák ott... A múltkor bementem a Kékgolyó utcába melltartót nézni , és az eladónő érdeklődve kérdezte, hogy miért akarok kismama-melltartót?! Azt hittem leharapom a fejét!! :D :D

Annus, én úgy tudom, hogy a méhszájat a kézzel való vizsgálatkor kukkolja meg a doki. De mondjuk nekem a kézzel való vizsgálat kimaradt a 6. és a 12. héten is... :shock: :shock: Na, majd rákérdezek! De az tuti, hogy ikreknél gyakrabban nézik!

Az iwiw-en jelölgettem szorgosan, de azoktól, akik "többen vannak", mint pölö Szofi jó lenne egy kis segítség... Ja, és ha vki keresne, Kisházi Viktória vagyok.

És most: ebédidő!!!!!! :D :D

Kép

Kép
zsüci
 
 


Engem kézzel egyáltalán nem vizsgált a dokim egész a szülésig az első gyereknél, és most sem vizsgált még, talán az első alkalommal, de most abban sem vagyok biztos. Szerintem ha gáz van, az látszik az UH-n is. Nekem nem hiányzik a kézi vizsgálat. :wink: Mondjuk Tüncinél a kézi vizsgálat jókor jött, mert az indította meg a szülést: délelőtt megnézett a doki, délután megszületett Tünci. :D

Kép
Kép
tinu
 
 


Ja, akartam írni a bosszúságom, hogy mennyire elégedetlen vagyok az egészségügyi ellátással. A dokim nem tud AFP-beutalót adni, mert magán meg mittomén. Már ez idegesít, mert miért kerülök hátrányba, mikor még fizetek is... Na mindegy. El kell zarándokolnom a körzeti nőgyógyászatra és ott szerezni beutalót. Ma felhívtam őket telefonon, a betegirányításnál azt mondták, nem kell végig várnom majd a sort, csak beszéljek a nőgyógyászattal. A nőgyógyászaton: dehogynem kell, a betegirányítás ebben nem kompetens. Menjek be a beutalóért, ma 3-ig vannak. Mondom: időpontot nem kaphatnék? Mert ki van írva az ajtójukra, hogy akár 2-3 órát is kell várni egyébként. Ja, az erre a hétre már nincs (még jó, hogy azt mondta, menjek be és várjam végig a sort ma - szuper lett volna náthásan órákat dekkolnom a váróban egy nyamvadt beutalóért egy KÖTELEZŐ vizsgálatra, miközben egyáltalán nem tartom fontosnak ezt a vizsgálatot, hiszen a kombinált tesztem meglesz). Jó lesz nekem a jövő héten is, szuper, akkor jövő hét hétfőn mehetek. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mennyit kell majd várnom az időpont ellenére...

Kép
Kép
tinu
 
 


Engem kézzel csak a 20. hét környékén vizsgált a dokim, meg nagyon a vége felé. Most még egyszer sem, rákszűrésen fél éve voltam, így azt is kihagytuk :wink:
Vendég
 


Tinu, ezt nem értem, én is maszek dokihoz járok, mégis tud mindehova beutalót adni! Vagy a te dokid kórházban egyáltalán nem praktizál?

Engem mindig megvizsgál kézzel is a doki. Gyönggyel 4 hetente jártam hozzá, most csak 5 hetente. 1 perc az egséz, de megnyugtató, hogy zárva van.

Zsüci, Szofit úgy találod meg, hogy a részletes keresőben a nevén kívül beírod, hogy 26 éves és Budapest, talán kettő van, a menyasszonyi képes! :-)

Én bonyolultabb vagyok, sokan vagyunk, mindjárt bejelöllek!
Vendég
 


Sziasztok!

Sikerült utolérni benneteket! :)

Ha valaki iwiw-en keresne: Bischoffné Nagy Adrienn vagyok (Piliscsév).

Hean, olvasom, hogy neked is találtak miómát. Nekem azt mondta több orvos is hogy nem gond, mert hormonváltozás hatására alakul ki és a terhesség folyamán szinte mindenkinél (90%-uknak) felszívódik. Majd írd azért meg, hogy neked mit mondtak.

Annus, Vanni én is éppen azt kezdtem a hétvégén érezni egy az egyben amit leírtatok. Furcsa bugyborékozás a hasamban. :)

Ancsika
A Tantum Verdét én jelenleg is használom. Sajnos nekem hosszabb távon a manduláimmal van problémám és ezt a gyógyszert javasolták. Egyébként szerintem nagyon jó. Én az öblögetőt használom spray-ként, mert uaz a hatóanyag és olcsóbban kijön. :)

Mónika
Csodaszép verset osztottál meg velünk. Teljesen elérzékenyültem tőle! :)

Mozza
Igen terheléses terhességi vércukrot csináltak idáig az én kórházamban az AFP-vel egy időben. De állítólag éppen most változtattak és ezt elhagyják és csak a 26. hétben csinálják.

Fabri!
Nagyon-nagyon örülök neked! Látom szinte teljesen egy idősek vagyunk (máj. 19-20) és te is a Szt. Margitba jársz. :lol: Azt hiszem nincs is köztünk más, aki margitos. Én dr. Fábián Sándorhoz járok, de még nem nagyon ismerem, csak ajánlották. Isten hozott közöttünk! :lol:

Szép napot mindenkinek!

Kép
csadra
Piliscsév
 
 


sziasztok!

farkas nagyon ari a pocid.

a méhszájat Éduánál a 24. héttől nézte a doki, most meg az 5. héten nézte nekem utoljára és szerintem nem is fogja majd csak a 20. hét után mert akkortól megyek majd hozzá a rendelőjébe, addig meg csak Uh-on találkozunk.

tinu ez katasztrófa, nekem mindig tanácsadáskor a védőnő adja oda a beutalókat, nekem máshová nem kell szaladgálni, és ott is van egy nőgyógyász, aki ha van valami meg lehet vele is beszélni.

folyásról annyit, hogy nekem heti 2 alkalommal kb több van a többi elviselhető, de már kezdem megszokni :)

Ma nagyon szédülgettem, vagy a vérnyomás alacsony vagy vérszegény vagyok, na a vérnyomás holnap kiderül a védőnőnél, a másik meg jövőhéten az afp-s vérvételnél, úgyis kérnek majd teljes labort is :)

Ma kezdtem érezni ülve is a kicsikémet :)

Üdv

Ildi

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Sziasztok,

nekem is nézte a méhszájat a doki, pontosan nem emlékszem mikortól, az utsó trimeszterben már mindig. Szerintem fontos tudni, hogy zárt-e.

Csináltam én is az előbb pocakképet, már nekem is látszik:
Kép
pumuklii
 
 


pumuklii nagyon cuki a pocakod

Úgy látom azért én eléggé duci vagyok köztetek az 58 kg-ommal és a 160 cm-es magasságommal:))

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Böbi: mittomén, valamit magyarázott a dokim asszisztense, hogy miért nem tud adni, pedig praktizál kórházban. Valami pénzügyi elszámolásos dolog lehet, nem is érdekel, a lényeg, hogy nem ad. Szerintem az is gond, hogy nem vagyok körzetese a kórháznak.

Ildi: hát szerintem is katasztrófa. A sima vérvételhez is a házidokimhoz kell menni beutalóért. Isten bizony, inkább fizetnék mindenért többet, csak működjenek már a dolgok, mert ez szerintem balkáni állapot, ami az egészségügyben van. :evil: Mindenhol időmilliomosnak nézik az embert, pedig ha nem is dolgozom és elvileg ráérek, de nekem akkor se ossza be senki az időmet. Egy csomószor azt érzem, hogy egyszerűen a semmiért kell várnom. Lehet, hogy írtam a múltkor, hogy vittem Tüncit fülészetre, és gyakorlatilag senki nem volt előttünk, egy gyerek asszem, de mégis majdnem 20 percet kellett várakoznunk, miközben fogalmam sincs, mit csinált bent az orvos, mert nem volt bent senki. Aztán persze még 5 percet sem voltunk szerintem bent, amiből a fele az adminisztráció (két papírt aláírni).

Kép
Kép
tinu
 
 


Pumukli!

Aranyos a pocid. kb. nekem is ekkora. :lol:

Üdv. Csadra

Kép
csadra
Piliscsév
 
 


Én se vagyok körzetese a kórháznak, mégis kapok beutalót mindenre.
Az egészségügy engem is bosszant. Amikor a kórházba ezer nővérke, meg orvos sétálgat, kávézik, mi meg ülünk 20-an a váróban... És odarángatom szegény férjemet a munkából...
pumuklii
 
 


Sziasztok!

Fabri!
Üdv a májusiak közt és nagyon gratula a babához!
Ha nem vagyok túl indiszkrét, akkor megkérdezhetem, hogy lehetett tudni, hogy mi a volt a 'gond' az első babáddal, amiért nem maradt meg? Eléggé ráparáztam erre a témára, mióta a 3 exbabavárónk írásait olvastam...:(

Vucuska!
Nekem is minden vizsinél nézi a dokim a méhszájat, van hüvelyi uh is mindig, elég alapos, ez engem nagyon megnyugtat.

Tinu!
Én nem nagyon értem, h. a magán nődokid miért nem adhat beutalót. Nem praktizál semmilyen állami intézményben? Én is magánrendelőbe járok, ráadásul az én dokim már csak a magánpraxisát viszi + magánszülések, by the way már nyugdíjas. De mégis tud beutalót adni. Hol voltál körzetinél? x. ker., Egészségház? Az kemény lehetett, rettenet az a hely!

Én elég rosszul voltam tegnap, nem bírok sokat mászkálni, 2-3 óra és elkezdek szédülni és fáj a pocim...nem értem...miért lehet ez szerintetek?
Holnap megyek AFPre + laborra + vércukorra, kéretik nagyon drukkolni! :)
Nekem már elég nagy a pocakom! :shock: Bár a doki szerint a pici nőkön hamarabb látszik. Már nehezen tudnám letagadni a babát. :)Rakok fel képet. Kép 16.héten

Kép
mozza
 
 


Húh nem voltam egy napig, és most is rengeteget írtatok :lol:

ancsika80
Sajnálom a balesetet! Örülök, hogy semmi komolyabb gond nem lett.

fabri
Üdv köztünk :)
Egyetértek az előttem szólókkal, tényleg nagyon jó kis csapat jött itt össze, biztosan jól fogod érezni majd magad itt.

madame szofi
Tényleg jók a képeid, pont így képzeltelek :))

sz.eszter
Sajnálom ami történt. Azért próbálj meg nem idegeskedni!

farkas007
Igazán szépen növöget már a pocid :lol:

Ma voltam a 12. heti UH-n.
Tök jók lettek az eredmények, aminek borzasztóan örülök.
Úgy alakult, hogy a dokim, mivel a kórház nincs kapcsolatban a Sejtbankkal, csak Uh-t csinált,
(a baba CRL-jét 62 mm-nek, a tarkóredőt pedig 1,8 mm-nek mérte, hólyag- és gyomortelítődés van, hasfal zárt, szívműködés és mozgás jó, hosszú csöves csontok hiánytalanok, gerinckontúr párhuzamos, orrcsont látható.)
Szóval azt mondta, minden tökéletes.
Ezek után átmentem a Család és Nővédelmi Központba, akiknek viszont van szerződésük jan. 1-től a Sajtbankkal és így ingyen elvégezték a kombinált tesztet.
Itt is mindent jónak ítéltek, pusztán a méretek nem ugyanazok, mert itt a baba CRL-jét 67 mm-nek mérték, a tarkóredőt meg 1,9-nek, de még az is ok.
Mindenesetre méret tekintetében a saját dokimnak hiszek, csak úgy éreztem, azért nem árthat a vérvétel sem, mégiscsak megnyugtatóbb lesz így.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bema 2008.11.10 14:10-kor.

Kép
bema
 
 


Sziasztok!!!

Nagyon szépen kerekedik már mindenki pocija. :D
Mi tegnap nagyon sokat mászkáltunk,bejártuk a corat,tescot,kenguru kidet.Este mikor hazaértünk,már nagyon nehéz volt a hasam alja,a folyásom is több volt.
Ma nem győzök pihizni,meg persze mellette a háztartás és Gréti.
Pedig elkéne menni a patikába is,de nagyon messze van,biciklivel kéne.
Ma nincs erőm gépnél ülni,fáj mindenem,de akik még nem leltek még meg iwiwen,azokat holnap jelölöm.Amúgy Frankóné Földesi Anita néven megleltek.
Engem a doki 4 hetente fog nézni,de szerintem vizsgál is.De legalább tudni fogom mi van.
Még jó hogy írtátok az afp beutalót,fel kell hívnom a kórházat orvosi naplószámért.Azt nem tudott adni a dokim,csak tel számot.
Szép napot!!!!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: