Új privát üzeneted érkezett!

Dominika!
Sok ismerősöm eladta őket pá pár hónap után, mert kinőtte a gyerek. 1 éves korukig volt csak jó. Lehet óriásgyerekek voltak, de akkor is max 1,5 éves korig kényelmes. Egyébként szerintem ez sem bírja a terepet. És drága.. :shock: (Mármint nekem.)

Nos ez is drága, de tuti strapabíró:
[url]http://www.brendon.hu/productsearch/viewer.aspx?productid=200223&pageno=0&whid=25

Remélem nem vettem el a kedved.. :oops: [/url]

dhbetty

Betty!

De! Elvetted! :D :D :D :D
Jó értelembe véve. Domit belepróbáltam és kényelmesnek tűnt neki, fülig ért a szája benne.
Valami magasépítésű, nagykerekű kocsit szeretnénk. Aludni sose volt hajlandó kocsiban, az nem olyan lényeges, hogy totál vízszintig lehessen dönteni.

Nincs ötleted?
Ja és most használt áron tudnék venni egy zsírújat tartozékokkal együtt. 75 000-re alkudtam le rózsaszín-narancssárga kivitel.

Már spórolok rá egy ideje, ma elkelt a légzésfigyelőnk is, ha eladtam a peg perego-t, akkor meglenne rá a pénzem is.

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1

Kriszta, a mi kocsink hasonló ahhoz, amit Betty belinkelt. Nem tudom pontosan miylen márkájú, valami Babynemtommi, én használtan vettem, Németországból hozták. Most már, ha el is aludna benne, nem lenne feltétlenül szükséges vízszintig dönteni, valóban, de ha amúgy sem alszik, akkor szerintem érdemes megvenni. Legalábbis a mienk valóban strapabíró. Mi már sokszor voltunk pl. erdőben és úgy hajtott át a kiálló gyökereken, mint egy boldózer. Ráadásul volt, hyog krisztát is felültettem rá, és úgy is ment. Különben amikor azzal megyünk valahová, akkor Kriszta is mindig "felpattan" rá, azaz oda előre, a kiugró (amúgy) lábtartóra. Ezzel meg is oldottuk a testvérkocsi kérdését. :D

A Quinny Buzz sem tudom milyen, mi kaptunk kölcsön egy "sima" Quinny nevűt sportkocsit, amit viszont nem tudok (és nem is akarok végülis, nehogy tönkremenjen) bárhol használni. A járdán, sima terepen tökéletes, jól be is tudom kötni meg minden, de egyenetlenebb terepen nehézkes vele a közlekedés a kcisi kerekek miatt. Ami viszont nagyon jó benne, hyog a hátrésze eléggé masszív, úgyhogy egyenes háttal ül benne a baba, nem hajlik utána.

Nem tudom, mennyire segítettem... :roll:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Edit!

Köszike!
Tudjátok a legdühítőbb az egészben az, hogy a múltkor megvételre ajánlottak egy TFK joggert 33 000 Ft-os áron, 3 hónapos volt, én meg a marha nagy eszemmel a peg peregot választottam.

Bár akkor a TFK nem fért be az autómba, mostmár beférne, mert eladtuk a hiteles twingo-t és kaptam egy 15 éves alfát.
Na mostmár beférne.

Mindegy guberálok tovább a neten.

Marhára tetszik az új Maxi Cosi de borzalmas drága. :D
Apa asszonta, hogy ez az utolsó babakocsi projektem, úgy vlasszak.

Köszike még 1x!!!!!

Kép

Kép

Kép

dominika1

SOS, HELP, HILFE.... bááá :x
Segítsetek
Egér van a házban....
Egy darabig kergettem, de elvesztettem a fonalat. Fú, kiráz a hideg tőle, úgy utálom. A gyerekszobában tuti nincs, de az egész többi rész egyben van. Nem is merek semmihez nyúlni.
Persze férjem 9-re ér haza. :evil:

Kép
Kép
kismok

Jajj szegény KM!!!
Én is úúútálom őket. Egérfogó? Egérragasztó?
Nálunk is volt, én sem mertem semmihez nyúlni. És az volt a pláne, hogy magát a jószágot én nem is láttam, csak amit elpotyogtatott maga után. :shock: Meg hallottam is. Úgyhogy együtt érzek...

Kép
tittina1982

Kriszta
A mi babakocsink (is) egy nagy sz@r. Nem hiába mondják, hogy olcsó húsnak híg a leve. Nem lenne semmi baj, ha normális utak, és járdák lennének itt Íro-ban. A miénk sem bírja a terepet. De érdekes módon, a drágábbaknak sem jobb a kereke. Úgyhogy amíg szét nem esik, addig marad.

Lányok, meddig használják a Babók a babakocsit??? Két éves korig? Fogalmam sincs...

Kép
tittina1982

Sziasztok!

Kriszta:A Levinek ha csak folyik az orra akkor pulsatilla pratensis-t adok 2x5 golyót.Bevállt.Próbáljátok ki. :D
Babakocsi:Mi vettünk egyet még terhes voltam használtan,kb.6 hós koráig használtuk.A bébihordozóját nagyo szerettem.Vettünk utána egy pierre Cardint nagyon szeretem.Apa pénteken hazaállított egy szuper járgánnyal.Nem tudom minek,azt mondta nem tudta kihagyni,olcsó volt. :D
Tehát most itt van 3 babakocsi :lol: .Az elsőt szeretném eladni,de eddig ne jelentkeztek. :(
Amit pénteken hazahozott nagyon jó.Megszerettem.Apa tovább adná de én annyira nem szeretném már. :D
Nézd meg a www.babyplanet.hu Chicco termékek vannak,és nagyon jók.
A mienk az S3 Top Race,ha érdekel. :lol:

Kismok:Anyuékhoz is nemrég beszökött egy egérke,és vettek valami egérragasztót és kb.1 óra múlva megfogta.Próbáljátok ki hátha. :lol:

Titti:Szerintem 3 éves korukig használják a babakocsit a manók.

További szép napot

Sziasztok

Üdv.:Szilvi

Kép

Kép
szilvi17

Kismok, nyugi, ne parázz! :D Csak egy kis egérke, aki talán jobban fél tőled, mint amennyire utálod őt! :P
Én sógornőmnél láttam valami egércsalogatót, de gondolom, házilag is elkészíthető. Valami vastagabb kartonra tölts enyvet vagy bármilyen vastagabb ragasztófélét. Szórj a közepébe pár szem gabonát és tedd egy olyan helyre, amit szerinted az egéske frekventál. Eredményesnek kellene lennie!

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Kép
Ez az új Chicco babakocsi

Kép

Kép
szilvi17

Szilvi, 3 éves korig??? :shock: Nem tudnám elképzelni, hogy Kriszta után még babakocsit hordozzunk. Úgy kb. tavaly nyár elejétől, azaz amikor már eléggé stabilan járt, már bele sem akart ülni, pedig ő mindig szerette a babakocsit! Úgyhogy szerintem ez nem ennyire hosszútávú befektetés! Most is csak azért ül fel rá, mert mi az, hogy a testvérét tologatom, őt meg nem! :lol: :lol: :lol: :lol:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Edit :D
tudom, tudom. :) Rengetegszer olvastam a Ci-nyit, meg mindig Grabovszkynak, Jerrynek szurkoltam, de most élesben vhogy nem tudok azonosulni a dologgal. Én is ezt mondogatom: kicsike, nagyon fél tőlem stb. De a kanapé közelébe se tudok menni egyelőre - ott eszi Julcsi begurult kölesgolyóit. 8)

Babakocsi
hát, úgy tűnik, én meg a ritka kivétel vagyok, miszerint tök fölösleges drága kocsit venni, a legtöbb célnak bármelyik megfelel. Nekünk a fekvős egy Pierre Cardin, amit még Julinak vettünk 29900-ért, eszement sokat használtuk neki, toltuk erdőben, sárban, patakon keresztül... Aztán kb. másfél éves korában vettünk egy Top Ridert, kemény 12000 Ft-ért. Nekem annyi volt a lényeg, hogy ne legyen esernyőre csukható, mert azt nagyon vacak egy kézzel tolni és nehezebben is irányítható, meg örülök, hogy van tálcája. Na, hát ez aztán többször járt a Mátrában, tavaly ősszel még ott is hagytuk félúton az erdőben, mert ahogy az Ilona-vízeséshez mentünk fel, már akkora kövek voltak, hogy Péter inkább a nyakában vitte Julcsit, a kocsit meg leparkoltuk egy bokorban. :lol: Egyébként tök jó járgány, bazi nagy kosárral - nekem ez fontos, meg hihetetlen könnyű, Sárival együtt is lehet cipelészni több lépcsőn fel-le.
Egyébként mi aktívan Julcsi 2 éves koráig használtuk, utána már csak ha sietni kellett valahová gyalog, akkor.

KM

Kép
Kép
kismok

Kismok!

Amit Edit javasol az Biotoll egérragacs.
Hátránya: ha egérke belemegy, hallod ahogy sokáig szenved és vinnyog.És förtelmesen ragacsos, annyi szent, de tutira megfogja az egeret.

Hagyományos egércsapda: (ne a műanyagot!!!!) minden gazdaboltban van, kicsit érdekes felhúzni, szalonnát vagy kolbászt bele, ujjakra vigyázni.
Drasztikus, de hatásos és fájdalommentes eszköz.
Mi mindkettőt letesszük a pincébe, mert ott tároljuk a lónak a zabot.
Mindkettő megfogja.A ragacs a biztosabb megoldás, a másik egérfogó csak rutinosaknak ajánlott.

Sajna ez a 10. emeleti panelban is előfordulhat, nemcsak panel kecóban.

Szilvi17!

Köszike a tanácsot, holnap elmegyek a sznobáruházba (Brendon) mindegyik kiszemeltben beleültetem a Domi, megpróbálom tologatva és döntve a babakocsit.
Így talán már látom, hogy mit érdemes vennem.

Edit!

Boókának tegnapra boldog hófordulót kívánunk!!!!
Elnézést de csak most láttam!!! :oops: :oops:

Kép

Kép

Kép

dominika1

Újak :D

Kép Bevásárlókosár-kalap Kép Kölesgolyó-parti - most ez alatt van az egér
:? Kép Szakadt harisnyában, mint a menekültek
:wink: Kép Ha tönkretette a vízkő a mosógépeteket, szóljatok Sárának :lol:

Kép
Kép
kismok

Ja, és telepatikus drukkokat kérek, mert 4-re megyek fogorvoshoz. Másfél hete be van dagadva, meg elég rendesen fáj a bölcsi fogam körüli rész, remélem nem kell megválnom tőle, mert nem vagyok felkészülve rá lelkileg... :P

Kép
Kép
kismok

KM
Az én Csajom is így szokott eltűnni a mosógépben. :)

Edith
Borónak boldogat tegnapra! Bocsi :oops:

Kép
tittina1982

KM!

Domi is így "szerel". Ja és kipakol előtte. :D

A"menekültes" kép is aranyos. Csak a szárazkenyér hiányzik a kezéből. :D

Telepatikus drukk repül, nyitsd ki az ablakot minnyá' ottvan!!!!

Kép

Kép

Kép

dominika1

Kismok egér passz.
Domi nekünk Titi kocsink van én nagyon szeretem. Nem hatalmas a kereke, de jó nagy.
helyesek a csajok!
Boróékról rég volt kép!
Szilvi nem semmi babakocsi!
Kismok szurkolok

Kép
nyafi

Érdekes, hogy ki mitől undorodik! Engem az egér nem rettent, vagy a hüllők se, de az ízelt lábak?!?!?! Attól kiráz a hideg!!! A nyáron többször is jött be arasznyi sáska, ősszel-tavasszal meg kisujjnyi csótány, teljesen rosszul vagyok tőlük! A mák az, hogy nagyon ritkán van hozzájuk szerencsénk! :twisted:

Babakocsi
Én meg pont az esernyőkocsit szeretem, amint lehetett, CSillát ki is költöztettem a nagy batár Pierre Cardinből. Dög nehéz, nehezen összecsukható, úgyse alszik benne, nehéz léptetni.
Az esernyőkocsi meg olcsó, nem féltem, igaz gyorsan tönkre is mennek.
És hogy melyik gyerek meddig használja, AZ NAGYON VÁLTOZÓ! Többeket ismerek, akiknél alighogy megtanult járni a pici, nem nagyon volt hajlandó többet benne üldögélni. Bezzeg Sebi?! Na ő még 2,5 évesen is benne kepesztett, és ha akkor nem adjuk kölcsönbe (én már nagy pocakkal nem bírtam tolni), még ma is benne ülne szerintem?! :) CSilla mellé még be-bekéredzkedett néha a nyáron is... 8)

KM
Jók a képek!!!
A fogorvoshoz drukk!!!

Egy kép tőlem is:
Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Domi, nektek van LOVATOK???!! Irigy-irigy! :lol: Kérek szépen képet róla! Remélem, a többiek megbocsátják...... Hátas vagy igás? Ha ez uóbbi, remélem, muraközi, azok gyönyörűek és kedvesek.

Elnézést, hogy ilyen sokáig nem voltam, kicserültük az egyik ablakunkat, és egyben át is rendeztük a lakást, így a kis pocoknak külön szobája lett. A nappalink a múlté, de nem bánom. Ritának saját gyerekszobája lett Garfieldes függönnyel. :oops: :oops: :P Az elmúlt néhány nap alatt nem csak a felső kettesek nőttek ki, tegnap kinőtt az egyik alsó kettes is, és a másik alsó kettes is jön azt hiszem. Így lassan már nyolc fogunk lesz, amiből hatot az utóbbi négy hétben növesztettünk. Ahhoz képest alig volt ramazuri éjszaka, úgy látom, a borostyán lánc nekünk is bevált (az első két foggal elég jól megszenvedtünk, és akkor még nem volt láncocskája).

Nekünk egy használt Graco Mirage-unk van, nagyon szeretem, 20e-ért vettük még amikor babát vártam. Terepen nem járunk vele, de a városi közlekedésre és bevásárlásokhoz nagyon jó, egészen nagy alul a tartója.

Cipót mi a www.bebicipo.hu -ról vettünk, klassz bőr cipőcskék vannak normális áron. Rita cica nagyon szereti az övét (megrágni :roll: ).

Apa kitalálta a szülinapi tortát: babapiskóta "tésztával" fogom készíteni, bele pedig valami túrós-joghurtos töltelék megy gyümivel (Tündérkénél ez banán és alma lesz főleg).

Kép
Kép
d0r0ttya

Majdnem elfelejtettem: képzeljétek, kivettük az ágya három rácsát (gyárilag kivehető, nem a férjem állt neki fűrésszel :D ), úgyhogy bármikor ki-be tud közlekedni. Nagyon aranyos, időnként bemegy, keres egy cumit, megbuksizza az alvós birkáját, játszik egy kicsit, majd kijön. Kiváncsi leszek mikor ébredünk majd először arra, hogy ott áll az ágyunk mellett! :lol: :lol:

Kép
Kép
d0r0ttya

Nos csajok, köszönök minden segítséget végül is ilyen babakocsit vettünk.
No némi mázlival, mert nagyságrendekkel kevesebb összegért, mint ami itt van.
Termézetesen 0 kilométeres és garis.

http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =2&whid=43

Most csak ennyi, lóról készülnek a képek (még csikó ám-tehát nem igás és nem hátas)
Egyébként egy nyakon sütött Imperiál unoka és a Széplaki Szinbád 3443 Gidrán neves keveréke. Na ez volt a szakszerű megnevezése.
Majd hátas lesz, ha nagy lesz.

Puszika mindenkinek, kellemetes hétvégét!!!!

Kép

Kép

Kép

dominika1

Na ilyen pont a titi babakocsink, csak az újonnan volt 53e.
Domi én is szeretnék képet látni és Dorottya a ti régi uj házatokról is.

Kép
nyafi

Sziasztok!

Remélem minden kismanó jól van.
:D
Levi nagyon beteg volt tegnap.Kicsit meg is ijedtünk.
Reggel még nem volt semmi baja,délelőtt már egy kis hőemelkedése volt de jó kedve volt.Délután már láza volt és 18h-ra 39.5 lett a láza,nagyon rossz hangulatban volt szegényké,adtam neki kúpot és elaludt.30 percet aludt,már nevetett egyet kettőt,adtam neki egy pici túrórudit,és ahogy megette úgy viszont is láttuk az egész napi kajájával együtt.remegett mint a kocsonya,csak üvöltött szegénykém.és onnantól kezdve nem tudta kinyitni a szemét,leültem a kanapéra a mellkasomra fektettem és úgy aludt 2 órát.Természetesen se a gyerekorvosunkat se a védőnőt nem értük el telefonon.De már meg sem lepődtem.
Jobban lett miután aludt egy kicsit.De még mindig nagyon magsa volt a láza,hűtőfürdőt csináltunk neki.Azt hittem sírni fog,de ááááá felébredt tőle nagyon élvezte.És utána elaludt.Reggel 6kor ébredt.
A láza lejjebb ment de nagyon levert volt.Elvittük az ügyeletre,megvizsgálta a doki azt mondta valószínű a foga csinálja ezt,mert 5 jön felül és nagyon megviseli.Nem tudom...
Az elsőtől is nagyon szenvedett,akkor most hogy 5 jön egyszerre. :cry:
Evett ma már azért valamit,azóta jól van. :D Az előbb mértem 37.3 volt a hője.Most alszik.De nyügis még egy kicsit.
Sajnáltam nagyon de nem kell mondanom hisz ti is édesanyák vagytok. :D

Szoktátok nézni a Celeb vagyok ments ki innen c. műsort?

További szép napot

Kép

Kép
szilvi17

Sziasztok!

Minden babának, akinek most volt hófordulója - Boldogat!

JOBBULÁST minden beteg BABÁNAK!
Kép

Nagyon édesek a tesók a képeken ( Julcsi - Sára, Rebeka - Zsófi, Sebi - Csilla ) és
a babák ( Réka, Bálint, Levi)!

Ancsa
Gratula a sok-sok lépéshez Rékának!

Nagykád
Levi már sok hónapja abban fürcsizik esténként.

Kint van 5 fogunk és most jön a 6. - de az alul. :shock:

Hízás
Szept-től szinte nem is hízott Manó ( 2x volt beteg - vírusos torokgyuszi)
olyankor csak a tejcsi kellett neki.
Ő még sokszor kap cicit...
Éjjel még most is csak 1x ébred fel - cici és alszik is.
Ha épp bújik a fogacska, akkor 2x. :lol:

Manó is iszik vizet - kb 1 decit naponta - a tejcsi mellett.

Kriszta
Szép az új babakocsi.
Sajnálom a cisztákat.
Nekem még soha nem fájt, pedig van sok pici :(
Gratula az ANA szóhoz :wink: Én csak várom és várom :lol:
A hiteletek tényleg sok. Nekünk (még most) nem emelkedett a kocsi :?
A lakás pedig... remélhetőleg pár hónap és nem kell fizetni...

Szilvi
Mi nézzük a Celebet :wink:

Kismok
Fogfájás :(
Mi lett az egérkével?

Most, hogy otthon voltunk beszélgettünk Anyósékkal.
Ők is al akarják adni a házat...
A héten feladjuk a hírdetéseket (csak legyen aki megveszi)..
Veszünk egy nagyobb telket, elfelezzük és lesz mindenkinek új háza :lol:
Így nekünk alig kell majd hitelt felvenni :P

Csüt-ön tudtuk meg, hogy jan. 1-től biztosan Nyíregyházán fog dolgozni Apa. :shock: :P
Dec. végén költözés.... :roll:

Mi dec. 1-én megyünk pneumo. szurira.

Levi néha ilyen dolgokat művel - s nekem kell megmentenem
Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Jelentem, egérke már az örök sajtmezőkön grasszál hála Istennek. Délutánra megrohamozta a kukoricapelyhes zacskót, meg a sütis-pogácsás kellékeimet, én meg persze oda se mertem nézni, csak egész estig a csörgést hallottam. Aztán Peti megmentett ettől a vadállattól. 8)

Fog
Hát, nem süthetem el azt a régi poént, hogy "A fogam jól fog. Így fog maradni!". Mert hogy két hét múlva ki fogják műteni, uis az van, hogy nőne szegény, de nincs hová és már a garatfalat nyomja. :?

Kia :D
mit csinál Levi? Bukfencezni akar? Nagyon jópofa! Hát, a múlt hónap nálunk is nagy betegeskedéssel zajlott le, szintén csak tejcsivel, még azt is csak mértékkel, eredménye 12 deka 4 hét alatt.
Most bezzeg pótol... :D

Szilvi :D
nagyon sajnálom Levit. Ez a magas láz még egy felnőttet is leterít, nemhogy egy babát. Bár ahogy én tudom, lázat a fogzásnak nem lenne szabad okozni... Hőem. lehet, de ilyen magas láz... Nem fáj torka pl., vagy egyéb nátha jelek? Torokfájás miatt gyakran szoktak hányni a babák. Julcsinál már tudtuk, ha ez van, másnapra náthás lesz.
Celebes cuccot nem nézem, de a Szombat estit bírom. Én is táncoltam valaha. :)

Titti :D
az idei meg korábbi karácsonyi ajándékaimról vannak képek, de igen sok és nem tudom, hogy szelektáljak... Jó lenne vmi netes tárhely, de fog. sincs hogyan kell ilyet csinálni a legegyszerűbben, hogy mindenki, aki szeretné hozzáférjen.
Bárki aki már csinált vmi fotótárat, jelentkezhet... :wink:
Ha ez a varia nem jön össze, rakok pár képet ide, csak nem akarom összeoffolni (milyen jó szó, mi? :shock: :lol: ) a topikot.

Jóccakát!
KM

Kép
Kép
kismok

Kismok, örök sajtmezők? :shock: Nem vagy semmi, hallod-e? :lol: :lol: :lol: Örülök, hoyg megszabadultál tőle! :)

Szilvi, gyors gyógyulást Levinek! Sajnálom szegénykét! Kriszta volt olyan, hoyg 39-et is képes volt produkálni fog miatt. Eleinte még rohantam vele a dokinőhöz vagy kihívtam, de sosem a torka volt. Utána már nem is vittem sehová, egyeztettem telefonon a doktornővel, elmondtam a "tüneteket" :roll: és csillapítottam a lázat. Remélem, mihamarabb túl lesztek rajta!
Sikerült "kidolgozni" a szülinapi buli tervét? :)

Kia, nem semmi, mit művel Levi! :shock: Boró felmászott egyszer a pelusos zacskóra és onnan fejreesett. 10 centi magas volt, de neki elég. :D Volt is sírás! :P
Gratula a munkahelycseréhez! Ezek szerint mégiscsak jól alakul minden. Legalábbis kezd alakulni. Drukkolok, hoyg a házzal való elképzeléseitek is valóra váljanak! :)

Kriszta, remélem, most sem okoz gondot a ciszta! Nem tudom azt a "kipakolás" dolgot... :roll: Talán azért mégsem kellene még! Bár a félelmedet megértem, természetesen!
Jó a babakocsi! :)

Cas, édesek a manók! És mennyire hasonlítanak! :)
Érdekes, az ízeltlábúakat én is utálom. Nem félek tőlük, de akkora undor fog el, ha látom őket! A pókok sem kedvenceim, de azoknak a látványa már megszokottabb. :roll:

Dorottya, igen, igen, fotót kérünk az átrendezett lakásról! És Ritacicáról is!!! :)

Nyafi, köszi a fotóhiányolást! Most, hoyg jrtad jöttem rá, hoyg valóban régen tetttem fel képeket, és az az igazság, hoyg mostanában nem is kattingattam minden pillanatban, pedig nekem szokásom. :roll: :oops: :P Pótolom, hamarosan! :)

Kismok, itt a babaneten is lehet feltölteni képeket vagy a videoplayeren vagy sok más oldalra. Szerintem itt a babaneten jó lesz, mert nem kell (legalábbis azt hiszem) újból regisztrálnod. Megtalálod a helyet, csak éppen a főoldalra kell bejelentkezni.

Na, mentem... Puszi és Kép mindenkinek!!!

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Na, még nem kelt fel senki, úgyhogy teszek gyorsan néhány képet.
Boró szinte mindegyiken eszik valamit :D , ne csodálkozzatok, valóban olyan kis örökrágcsáló, ami meg is látszik rajta! :wink:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Bocs', csak így tudtam szelektálni... :oops: :oops: :oops: :oops:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

nagyon helyesek!!!

Kép
nyafi

Edit!

Édesek a csajok! Kis porcelán babák a kis fehér bőrükkel és a lenszőke hajukkal. :D :D :D

Igen, tudom, hogy morbid volt a kipakolási ötletem, de akinek volt már legalább 1x cisztája, tudja, hogy milyen fájdalom.
Komolyan olyan, mintha örökké menstruálnék. Állandóan görcsöl és a nap végére már nagyon erősen.
Próbáltam elővenni az agykontrollt, de a fájdalom szokott győzni. Nem vagyok egy gyógyszerkapkodós típus, ezt mindenki tudja, de már gyógyszert szedek, annyira fáj.
Persze dokihoz megint elfelejtettem bejelentkezni.... :oops: :oops:

KM!

Isten nyugosztalja a félelmetes véregeret!Kívánunk neki odaátra füstölt sajtokat, és ínyenc sajt hegyeket. :D

A fogad miatt nem irigyellek! Nekem csak 3 bölcsesség fogam nőtt ki eddig, remélem a 4. jól érzi magát ott ahol van.
Megy a drukk Neked!!!!!

Kia!

Levit asszem be kéne iratni az artista képzőbe!!!!! :D :D
Ha kijön a Rippel Feri a dzsungelből, tárgyalhatnátok vele. :D

Jaj csajok annyira elaludtam a nyakam, hogy mozdulni alig bírok. Megyek, "haldokolni" tovább.

Kép

Kép

Kép

dominika1

Nagyon szépek a kisasszonkák! Két szöszkeség! Te voltál ilyen szőke kicsiként? (Gondolom nem a férjed... :roll: )
Fotóilag béna vagyok. Néztem itt a bneten, de mikor be akarnék jelentkezni ezzel a névvel, meg jelszóval, nem akar beengedni. Nem értem, mi van...

Kriszta :D
dokit tessen felhívni, most! Ne halogasd sokáig, ha ilyen vacakul vagy. A kipakoláson kívül biztos tud mondani egyéb alternatívát.

Nekem tök jó délutánom volt tegnap. :D Egy éve óta először mentem el gyerektelenül otthonról kicsit kikapcsolódni. Fú, felért egy terápiával, főleg hogy kicsit felújítottam az őszi-téli ruhakészletemet, meg láttam embereket... :lol: Azért nem túl jó, hogy ki sem tudok mozdulni kocsi hiányában. Csak sajna ritkán jön össze ilyen együttállás: férj nem dolgoz + nagymama nem túlóráz + nincs kerti munkája se + Sári elfogad kaját nagy mennyiségben, mástól is + szívesen iszik + nem beteg egyik csajszi se. Jó lenne ebből rendszert csinálni, de majd meglátjuk.
Sári kb. 5-6 napja elkezdett eszegetni és érdeklődni a kaja iránt. Mondjuk még most is két lehetőség van: vagy a földön eszünk és akkor ő szabadon mozog, vagy nagy kínkeservvel beül az etetőszékbe, de akkor mondókáznom kell ezerrel.

Karácsonyi ajándékötletek?
Kinek mit hoz a Mikulás, aztán meg a Jézuska? Vagy ez nálatok hogyan zajlik? Nálunk hagyományosan dec. 6-án jön a Mikulás, aztán meg a Kis Jézus szülinapja van, akinek az angyalok segítenek hordani a sok karácsonyfát. Levélírás jövő héten. Nagyon várja már a nagyobbik. Állítólag felajánlja neki a cumiját. Ő mondta. De mérget veszek rá, hogy az utsó pillanatban meggondolja magát. Meg addigra Juli megígérte, hogy nem fog többet hisztizni... :roll: Hmmm... Hiszi a piszi. :lol:
Szerettem volna adventi naptárat varrni neki, mert egyre többet kérdezget az idő múlásáról és még nem igazán érti mi az egy nap, de sajna nem hiszem lesz annyi időm. Kicsi zsákocskákat szerettem volna varrni, és csipesszel egy zsinórra kifüggeszteni.

Nálunk Julcsi nagy bábozó mostanában, úgyhogy én karácsonyra a Fakopáncsban vettem 3 ujjas bábokat (királylányt, királyfit, piroskát, nagymamát, farkast, katicát, vadászt, törpét stb), férjem meg csinál hozzá bábtartót. Sári meg tologató katicát kap, addigra fix, hogy megtanul menni. :D
Mikulás bácsi meg két kis virágtündér rongybabát hoz a lányoknak. Hátha kóperálnak majd, nem csak "adideezaenyém" lesz. Meg hát Julcsinak kötelező jelleggel piros almát, mogyorót, mert már tavaly is ezt kérte a Mikulástól, mert hogy van az hogy "van zsákodba, minden jó, piros alma, mogyoró" - közben meg nem is ad belőle. Hoppá, logika! :lol:

Ja, meg még, nem tudom, ti szoktatok-é turkálni. Én rendszeresen megyek angol turiba és ma olyan klassz holmikat találtam a lányoknak, hogy csuda. Ilyeneket vagy baromi drágán vehetnék meg újonnan, vagy egyáltalán nem. Pl. gyönyörű hímzett virágos dzseki télre - 1300 pénzért Julcsinak, meg egy csomó szoknyácska, mert hogy oviba abban jó menni :wink: .

Na, lépek, adtam duma-témát mára... :lol:
KM

Kép
Kép
kismok

Szilvi17
Én se nagyon hallottam még ilyen durván magas lázat fogacskától?! Nem lehet, hogy inkább vmi gyors lefolyású vírusfertőzés?
CSillának egy hete volt 39.5 egy fél napig, aztán kicsit étvágytalan volt, meg ment picit a hasa vagy 2 napig még, és már túl is volt rajta.

Kismok
Nálunk a Mikulás jön 6-án reggel, előtte este kikészítjük az ablakba a cipőket-csizmákat. Apró ajándék és főleg sok nasi: alma, banán, kölesgolyó, mikulás-csoki. :)
Épp most akartam megvenni Sebinek egy klassz Play-doh szettet Mikulásra, mert nálunk most nagy a gyurma-mánia (kicsit megkésve, kisebb korában nem játszhatott vele, mert nem bírta az ekcémás keze), erre nem volt benne a rendszerben, úgyhogy ott kellett hagynom. :evil:
Karácsonykor az angyalkák csempészik az ajándékokat a karácsonyfa alá (Sebi külön kiemelte, hogy ő nem akar találkozni velük, csak az ajándékokat tegyék le, és már mehetnek is :lol:).
Az az adventi-zsákocskás ötlet remek, nekem is szokott ilyet csinálni egy barátnőm a 3 gyerekének, de nemtom, sikerül-e nekem is rávennem magam... pedig tavaly nagyon elhatároztam, hogy majd idén! :)
Szabad délután: jó is az!!! :D

Kép
Kép
Kép
cas

Ja, még egy kérdés!
Sajnos a lakásunk elég könnyen penészedik, no szerencsére nem mindenhol, csak bizonyos pontokon, ahol kívülről elspórolták kicsit a szigetelést... :evil: :evil: :evil: :evil: No nem véletlen volt az előző lakónak meszelve az összes fal, mi meg szépen kifestettünk...
Szellőztetek elég sokat, mostmár kint is teregetek régóta, de néha még így is megjelenik itt-ott, lesikálom flóraszeptes vízzel meg lefújom utána penészedés gátlóval, de ez mindig csak időlegesen oldja meg a problémát.
Vmi okos ötletetek van???

Kép
Kép
Kép
cas

hali...megint jó zsufis hétvégénk volt, nem is tudtam végigolvasni :oops:

Szilvi :D
Levinek jobbulást! Celebet itt Tenerifén is nézzük :oops: külön program :roll:

Kia :D
Levi nem semmi :shock: és a december végi költözésetek sem lesz az :roll: Karácsonyt hol töltitek? Gondolom, akkor most örültök?? Jó lesz a nagyik közelében, az biztos :lol:

Krisz :D
A ciszták mondjanak le!!! Azért a kipakolás a te korodban tényleg durva, inkább NE LEGYÉL LUSTA, ÉS JÁRJ DOKIBÁCSIHOZ/NÉNIHEZ SŰRŰN!!!!! Ne (csak) magadért, hanem a porontyokért!!

Szépek a lányok, nem csodálom, hogy nem tudsz szelektálni, én is minden képről úgy érzem, hogy az a csúcs :lol:

Tegnap voltak vendégségben kislányok, az egyik 10 hónapos, a másik 28, hááát a kicsivel nagyon jól eljátszott Marci, annyira édesek voltak, majd lesznek képek :lol:
Krisz :lol: nem kell aggódni, "csak" barátkoztunk :lol: :lol:

A nagy hír nálunk, illetve inkább nekem, hogy tegnap már evett Marcus "falatkákat" :) , májkrémeset, s nem fuldoklott :lol: 8) Ma pedig három kicsi sonkásat :lol: lassan, de csak-csak haladunk :lol:

Kismok :D
Fogadd miatt együttérzek veled! Kristófot már majdnem három éve hordom fogorvoshoz szabályozó miatt, szülés után rászántam magam, hogy átnézze a dokinéni az enyém fogaimat is :oops: mondta, hogy mit kéne csinálni, s hááát be is sz@rtam, azóta sem hoztam fel a témát...nem is gondoltam végig addig, hogy Kristóf milyen nagy hős :lol:
Egér téma: nem irigyellek, én biztos hisztirohamot kapnék :oops:

Mikulás, Karácsony: talán most én várom a legjobban :oops: Ha a JóIsten is úgy akarja, akkor mindkét nagyszülő itt lesz, s hááát ugyan Marci második Karácsonya lesz, de úgy gondolom, hogy most majd csodálja is a fát rendesen :lol:
Apu-Anyu, ha minden jól megy jönnek 28-án, anyósék dec.19-én, s lesz egy közös hét együtt...nagyon várom...tervezek nagy díszitéseket, bár én nem tudok készíteni, ezért venni fogunk mindent :oops:
IKEA-ban voltunk szombaton megint (még mindig rendezedünk), d már vettem 1-2 dolgot....
Ja, s hát ugyebár decemberben még lesz egy ELSŐ szülinaposunk is :wink:

Mennem kell, mert alvásidő véges, de még igyekszem jönni...mindenkinek szép napot!!!

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Cas :D
Gyönyörűek a gyerekek!!! S nagyon hasonlítanak!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
szilvia72

még két dolog, visszapörgettem az oldalt:

Krisz :D
Grat az ANA-hoz!!! Óriási érzés lehet, már nagyon várom én is :lol:

Kismok :D
Még mindig nagyon szép csajaid vannak, mosógépes csúcs :wink:

Gem :D
HOLNAPRA NAGYON BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT KÍVÁNOK ZSÓFINAK!!!
Gyere egy kicsit gyakrabban, ha tudsz! :wink:

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Sziasztok!

Bocs', hoyg csak ennyi vagyok, de Borónak szüksége van rám az elalváshoz... :roll: :D

Kismok, de bizony az apja is ilyen hófehér hajú volt, anyósom még most is alig hiszi, hogy fekete hajúvá változott a fia. Úgyhogy még lehet Krisztából is fekete nőci! Mindenesetre, jó pár nagyon sötét hajszála már van.
Bár régi a fotó, elég rossz minőségű és fehér-fekete is, azért látszik, hoyg István akkoriban nem volt valami fekete! :wink:
Kép

Puszi mindenkinek!

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Az "annya"-tól én is mindig el tudok olvadni, régebben "apppa" is volt, de mostanában nem, páromnak rosszul is esik. :) Ami még nagyon megy, az az "oda", és mutatja is, hogy hova, természetesen ölből oda kell cipelni a méltóságos kis fenekét. :lol: Meg az "aggyá", mert Sebinek mindig mondom, amikor kölesgolyót eszik, hogy "Adjál CSillának is!", úgyhogy mostmár reklamál érte a csajszi. :) És van vmi aranyos szava Sebire is, de az leírhatatlan, képtelen vagyok megjegyezni. :)

Edith
Boró tiszta apja!!! :)

Szilvi
Gratula a falatkákhoz!!! Egy hős vagy! :)

Kép
Kép
Kép
cas

Cas!

Van ötlet.
Anyósoméknál így lett orvosolva: leverték a vakolatot, feltettek egy spéci hálót spéci vakolóanyaggal, azóta nincs penész és dohos szag.
Sajnos minden egyes sikálással megbolygatod a gombaspórákat, amelyek ennek hatására kifakadnak és az apró spórák amik a levegőbe jutnak, súlyosan allergizálnak.Ezt egy tüdőgyógyásztól tudom.
Ha kell priviben megadom a kőmérgesek számát (sógoromék) és némi kupi eltűrésével orvosolják a problémádat.

Csak még 1 kérdés: ugye nem műanyag nyílászárótok van külső nikecellezett szigeteléssel kombinálva?
Konvektoros a fűtésetek vagy központi?
Vályog a ház vagy tégla?
Még ezt azért írd meg lécci.

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok Lányok!

Bocsi, hogy így eltűntem, de nagyon rossz két hét van mögöttem. :(
Kokó nem szopik. :( :cry: Kb. 2,5-3 hete kezdődött, hogy rettentően harapott szopi közben. De nem úgy, hogy ráharap kicsit, hanem mikor elkezdett szopizni a fogával tartotta a cicimet. Olyan volt, mintha elfelejtett volna szopizni. :roll: Csak a bimbót kapta be, és foggal tartotta. Csillagokat láttam a fájdalomtól, és ez odáig fokozódott, hogy hétfőn este már sírtam. Kokó persze abbahagyta a szopit, elkezdett ős is sírni és onnantól kezdve akár mit csináltam nem volt hajlandó csak hajnalban félálomban szopizni, de csütörtökön reggel már akkor sem. :( Csütörtökön tehát elmentünk a dokinénihez, és írattam fel tápszert. Na azt sugárban köpte ki, de ezt sejtettem, hogy így lesz. Próbáltam ízesíteni, de egyáltalán nem kell neki. Szombaton vettem HIPP babatejet, azóta azt issza.
A másik, pénteken szívinfarktus gyanúval bevittek a kórházba. :( EKG, mellkasröntgen, vérvétel; eredmény: minden szép és jó, nem infarktus. Nagy valószínűséggel reflux. Azt mondta a belgyógyász dokinő, hogy ugyanolyan tünetei vannak, mint a szívinfarktusnak. E hó 26-án megyek gyomortükrözésre - ettől külön parázok – és majd akkor kiderül tényleg az e. Addig is kaptam gyógyszert.

Babakocsit nekünk is vennünk kell, mert amit tavaly júliusban vettünk az kiselejteztük, gyakorlatilag használhatatlan, pedig intenzíven csak fél évet használtuk. Ez egy Pikolo esernyőkocsi, pici kerekekkel, pici kosárral, és teljesen kormányozhatatlan egy kézzel. Egyébként nagyon kényelmes a gyereknek, mindkettő szereti. Én esernyőkocsit még egyszer nem veszek. Egyrészt, mert mint írtam nem tudom egy kézzel kormányozni, Manónak pedig fogni kell a kezét. Másrészt nem fér be az autómba csak úgy, ha kiveszem a kalaptartót.

Kriszta! Ciszták szerintem is monnyanak le. Nekem sosem volt, el sem tudom képzelni milyen, de szegény soginőmnek mindkét petefészkét kivették miatta. :( Jobbulást kívánok, gyógyulj meg gyorsan. Ez a kocsi tetszik nekem is, csak újan nagyon drága. :oops: Párom pedig sajna nem híve a használtan vásárlásnak. Interneten vásárlásról meg hallani sem akar. Tehát kénytelen vagyok valami olcsóbbat választani.

Edit! Gyönyörűek a lányok! :D És Boró olyan ezzel a kajcsival, mint Manó, ő is képes egész nap enni.

KM! A Te lánykáid is gyönyörűek! :D Én is Pierre Cardin babakocsit néztem ki. Szerinted is jó? Az egyik barátnőméknek is az van, nagyon dicséri, és kipróbáltam könnyű egy kézzel is tolni.

Cas! Csak ismétlem magam, nagyon szépek a gyerekek, és nagyon hasonlítanak egymásra. :D

Dorottya! Ezt az oldalt én is nézegettem már, de nem mertem rendelni. Lehet, hogy megpróbálom, Manónak úgyis vennem kell még egy bélelt téli cipőt, egy úgysem elég.

Szilvi! Remélem Levi jobban van már. Szerintem simán lehet a fogtól, Manónak is volt, hogy 4 foga jött egyszerre és 39 fokos láza volt, még a torka meg a füle is fájt, sőt hasmenése is volt. Én nem nézem a Celebet, sőt a többi hasonló műsort sem.

Kia! A Te Levid sem semmi. Kis akrobata. :lol:

Nálunk a fiúknak Fisher Price tanuló kutyust hoz a Mikulás. A Tescoban akciós volt 5990 Ft-ért, egyébként 10 e Ft körül van. Karácsonyra Manó Thomas alagút és hídrendszert kap, Kokó még nem tudom, majd kitalálom. Mi apával pedig egy új zuhanykabint, láttunk tök olcsón egy masszázs-hidra kabint, kb. 2/3 áron mint egyébként, az lesz a karácsonyi ajándékunk. Bár párom tőlem kap egy új irattárcát is, a régi elég viseltes már.

Megyek fiókáim felébredtek.

Üdv mindenkinek.

Anita

goodfairy

Olvasói üzemmódban vagyok csak - bocsássátok meg nekem. :oops:

Egytől-egyig minden Babó gyönyörűűű és nagyon ügyes!!!

Anita
Tudom, könnyű mondani, de ne félj, és ne paráztasd Magad a gyomortükrözés miatt. Én (ezen) is túlestem, igaz elég régen.
A lényeg, hogy úgy csinálj mindent, ahogy mondják, és akkor hamar túl leszel rajta. Egyszer ki lehet bírni. Én ugyan nem tudom, mi az a reflux, de áldom az agyam, hogy akkor elmentem erre a szörnyű vizsgálatra. Olyan fájdalmaim voltak, hogy csak mozdulatlanul volt elviselhető. (Volt, hogy az utcán rántott össze - nem kívánom a halálos ellenségemnek se!) És 2-fajta gyógyszer 1 hónap alatt rendbetett.

Kriszta
Igen, még Napsi előtt volt a műtétem. Kb 1 évvel a fogantatása előtt.

Na, most megyek...

(Bocsi, hogy nem írok érdemben, de most hogy rászántam magam, nem hagy a Csajom!!!!!)

Kép
tittina1982

Na irtam egy regényt,és elszállt az egész :cry: :cry: :cry:

Mégegyszer....

Kia:Levi tényleg egy akrobata..Gratula a költözéshez.Mi is anyósékkal lakunk egy udvaron,de külön házban.Szerintem igy az egészséges.

Cas:Átérzem a gondodat.Mi ezért költöztünk anyosékhoz.Bár nálunk kicsi volt a lakás,tele volt zsúfolva bútorokkal,na meg az állandó mosás,teregetés.Úgyan igy kezeltem a ahogy te,de az eredmény mindig ugyan az lett.

Anita:Jobbulást neked!!!Elhiszem,gogy parázol,a férjemnek is valószinű,hogy ez lessz a következő állomás.Már előre rosszul van.Június óta nem tudják megmondani,hogy mi a baja.Minden reggel hányingere van,nem tud hosszab távra kocsiba ülni,több mint valószinű,hogy sok a sava,és a köldökétől a háta közepéig görcsöl.Minden lelete negativ.

Mikulás,karácsony:
Mikulás az valószinű,hogy csak csoki,narancs,banán,stb.Szerintem még nem tudja ki az a mikulás,meg jézuska.Lehet,hogy elviszem valami hiper-multiba,ahol járkálnak a mikulások,meg a krampuszok.Kiváncsi vagyok mit szól hozzá.

Karácsona.Na arról még fogalmam sincs,ugyanis a szülinap,és a névnap miatt sokminden kilőve.Egy ötlet azért van.A Cora-ban van egy fürdőjáték.Állatfarm,amit a kádra,meg a csempére lehet ragasztani.meg vannak babák,amiket fel lehet öltöztetni.

Na ennyire emlékszem,meg ennyit engedett Réka.
Azért egy pár kép.
A coffom..
Kép
Igy szerelem a járássegitőt..
Kép

Kép

Kép
ancsa03

Nagyon aranyosak a szőke kis tündérkék!!! :P :P

Karácsonyi ajándék.... Nálunk ez halmozottan súlyos eset, nem csak pocok született dec. 19-én, apája és nagyapja egyaránt jan. elején született. :roll: :roll: Ki tud ennyi klassz ajándékot kitalálni??!! :roll: Az pedig mégsem járja, hogy nesze, ezt oszd be karácsonyra és szülinapra is. Tehát három szülinapra kell készülni a karácsony mellett, amitől a párom minden évben depis lesz (amíg nem kerültünk össze, minden évben akkor voltak náluk otthon a legnagyobb elb...sok :( . ) Így aztán külön azért is kell hajtanom, hogy neki is jó kedve legyen, és így ne rontsa el a miénket..........

A szobákról amint fent lesz a Garfieldes függöny, teszek fel képeket, addig is Rita cica vasárnapi reggelijéről egy kép :oops: :P Kép

Kép
Kép
d0r0ttya

JAJ, most látom, már csak 38 nap, és szülinapja lesz!!! Annyira rohan az idő!!! :cry:

Kép
Kép
d0r0ttya

Sziasztok!

Kismok
Levi épp át akart mászni az autóján a játékért, ami ott látható :lol:
Csak nem bírta a popót :lol:

Szegény egérke :roll:

Edit
Nagyon édesek a lányok! :P
Levi is esik... sokat...főleg, ha már fárat.
De sírás ritkán van :P

Anita
Kemény napjaitok voltak mostanában :(
Sajnálom a cicis dolgot :( Drukk a tükrözéshez :shock: :wink:
A tanuló kutyus szép ajándék lesz!

Ancsa
Jó a haja Rékának!
A nagylánynak Boldog Névnapot!
Az apukájának Jobbulást!

Rita és a kolbász :lol: édes :lol:

Levinek már szépen kint van az 5. foga :lol:
...és már szépen eszi a darabos ételeket.

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Dorottya

Rita és kolbász= édes kis kép. :D

Nos egy pár szó aztán rohanok.

Anita!

Sajnálom ezt a szopimizériát!!! :D :( :( :(

Karácsony és Mikulás:

A fiamnak mindig előadjuk, hogy itt volt a mikulás meg a jézuska, de veszi a lapot és megköszöni fennhangon nekik az ajándékot.
Mivel már kamasz, így inkább nagyjából kipuhatoljuk, hogy mit szeretne és próbáljuk azzal meglepni.

Dominak a szülinapi ajándékát már odaadtuk. :oops: :oops: :oops:

Kapott egy fisher price-os Hipp-Hopp zebrát, és csajok az valami agyrém, hogy mennyire bejött neki.
Majd kiegészítésként kap egy járássegítőt igazi ajándékként szülinapjára, karácsonyra meg egy kismotort.
Mikulásra gyümit.

Mi egymás között nem ajándékozunk évek óta, mármint felnőttek között, utálom, hogy a karácsony elfajult az anyagiak felé ennyire.
Nem erről szól.
Egy közös este, egy étterem, ennyi. 100x jobban örülök neki, mint egy ronda szoknyának. :D :D :D :D

Ancsa!

Hamár Réka így belejött a szerelésbe, nézesd át vele a karácsonyi izzósort is, hogy ünnepre tutira jó legyen!

Szilvi!

Igen, a ciszta monnnnyyyyon leeeee!!!! De azonnal!!!! :D

Kép

Kép

Kép

dominika1

Na és ami lemaradt......

Csend van és nyugalom.Kisasszony kidőlve.De hogy meddig?????????Annyira jo lenne,ha nem kelnénk fel 2x 3x egy éjszaka.És még mindig eszünk éjjel egyszer...
Tegnap fél 10-től fél 7-ig talán aludtunk össze-vissza 6 órát.

Szilvi17:Levinek jobbulást!Nekünk is mindig azt mondta a dokinő,hogy a foga miatt lázas.na azért mostanában volt fül,és torokgyulladása is.

Krisz:Nálunk is csak a gyerekeknek van ajándékozás.Abból is akad bőven a családban.
Babakocsi:Jól néz ki a babakocsi.Nekünk van egy nagy batár Wampool babakocsink,de vettünk egy nevenincs,(20e-ért) babakocsit,mert a másikkal nem lehetett buszon közlekedni.

Dorottya:Nagyon édes Rita cica a kolbásszal..

Szilvi72:Gratula a nagy falatokhoz...

Kép

Kép
ancsa03

Sziasztok!

Nagyon hosszú napom volt,kivagyok megyek aludni csak Réka babának szerettem volna még boldog névnapot kívánni.Ancsa,nyomj egy cuppanóst a kis orcájára.:)

Jó éjt mindenkinek!!!

Kép

Kép
szilvi17

Krisz
Az a spóra-kifakadásos dolog eléggé elkeserít... :( Amúgy is hajlamunk van Sebivel a légúti allergiákra... :(
Sikálás után mindig jó alaposan kiszellőztetek, úgyis a penészedésgátlót is ki kell.
A lakás tégla (csak a támfalak beton, de nem ott van a penész). Nemtom kívülről mivel szigetelték.
A nappaliban, ahol a legnagyobb a baj, 20 éves fa nyílászárók vannak. (A gyerekeknél új műanyag, de ott eddig csak egyszer volt gond.)
A fűtés központi (zárt égésterű turbós cirkó).
Nyárig most biztos se alkalmunk, se pénzünk nem lesz megcsináltatni, ha ez ilyen komoly munka, de azért küldd el légyszi az elérhetőségüket, mert ezt én nem fogom tűrni sokáig - és ezt a lakást úgy vettük, hogy innen egyhamar nem szeretnénk elköltözni.

Anita
Szegénykém, tényleg rád jár a rúd. :(
A refluxszal mit tudnak kezdeni? Gyógyszer? (Egyébként mi az pontosan?)

Ancsa
Micsoda frizkó?! :lol: Csini!!!
CSillának mikor lesz ennyi haja?! SOHA?! :lol:

Dorottya
Igaza van Ritának, a brokkoli helyett én is inkább a szalámira szavaznék?! :lol:

Kép
Kép
Kép
cas

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?